ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי לא יודע אם הפורום הנכון...אבל מנסה . הבנתי שיש אפשרות לחבר את הפלאפון לTV עם כבל ייעודי . מישהו יודע איזה סוג כבל צריך ? האם זה משהו ייעודי של סמסונג או אוניברסלי ? רוצה להציג את היוטיוב מהפון בTV . אם אפשרי , האם רק להעביר את הטיוי למצב HDMI וזהו (כמו שמחבר מחשב נייד) ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקליט את המרצה במהלך השיעור, אני מחפש מצלמה למחשב שתקליט באיכות טובה, אין צורך להשתגע עם איכויות מטורפות, המטרה היא לראות ולשמוע בצורה ברורה, ולא לצלם סרט קולנוע, מה גם אין יותר מדי כסף מיותר, סטודנט בכל זאת כמו כן אשמח לדעת עם איזה תוכנה היא נוח להקליט, אני לא מחפש אופציות עריכה למיניהם, רק הקלטה, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 1050ti winforce oc רציתי לשדרג את המסך שלי (יש לי מן קריעות כאלה במסך שקורה לי שאני משחק) רצוי מאמזון - שלא יעבור את ה1000 ש"ח כולל משלוח/מכס/שמכס וכל זה, אם אפשר מסך טוב שיתאים לגיימינג בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לעכבר חוטי למשחקים בסביבות 150 שקל היה לי את razer deathadder 2013 והוא לא היה לי כזה נוח, צריך המלצה לעכבר יותר קטן ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה אחרי ששנים השתמשתי בישנה hp f4180 הצרכים שלי הם ככה: שאני יוכל להדפיס\לסרוק בפרק זמן קצר ועלות נמוכה של הדיו אני דווקא חשבתי על זה http://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=14095763 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הבנתי שיש בעיה למכור את הLogitech powerplay mouse pad בכל מיני מקומות בעולם, כולל בארץ. מחיפוש קצר באינטרנט לא ממש הצלחתי להבין למה? למישהו אולי יש מקור שמסביר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ZENBOOK PRO של אסוס ולו 4 רמקולים כאשר 2 מהם נימצאים מיתחת למחשב השאלה היא איך להגדיר נכון את הרמקולים ככה שאני יקבל את המקסימום מהם לבינתיים מצאתי 3 אפשרויות אם יש יותר אשמח לשמוע: stereo הרמקולים שלמטה משדרים כמו האלה שלמעלה subboofer הרמקולים שלמטה ביחד משמשים כ subboofer quadro כל רמקול עובד בניפרד האם יש עוד אפשרויות או מה להתקין או מה כדאי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות עם מיקרופון חיבור 3.5, הכל עבד בסדר עד שהבן שלי זרק את האוזניות מעצבים על איזה משחק, חשבתי התקלקל המיקרופון, אבל מתברר שהכל עובד על מחשב אחר, בדקתי שהכל מאופשר, כיביתי את המחשב, עשיתי disable/enable, uninstall לדרייבר של realtek, חיברתי מאחורה, מקדימה, לא עוזר כלום. אוזניות USB גם המיקרופון לא עובד. יכול להיות שנדפק משהו במחשב ורק המיקרופון לא עובד?, כרטיס קול יעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, חברה שלי רכשה לוח דיגיטלי - Wacom Cintiq22HD. עוד בטרם הקנייה עברתי על המפרט הטכני וראיתי שהמוצר הזה לא עודכן כבר מספר שנים, והתאכזבתי לראות שהם מייצרים אותו עם כבל DVI שהולך ונעלם מהעולם. קנינו מתאם DVI Female to HDMI Male וכשמחברים את הלפטופ לוואקום - האחרון מציג הודעה שהוא לא מזהה סיגנל בכלל. ניסינו זאת על 2 לפטופים שונים. כאשר חיברנו את כבל הDVI ישירות למחשב נייח עם כניסה זו - הוואקום עבד מיידית. הכבל שיוצא מהוואקום הינו DVI-D והשתמשנו במתאם DVI-I כך שאני לא חושב שזו בעיה (אם היה הפוך אז אולי). חיפשתי בנבכי הרשת וגיליתי שזו בעיה נפוצה עם הוואקום, ואפשר להחליף 10 סוגים שונים של מתאמים עד שיימצא זה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי מחסנית שחור מט במדפסת ה-Canon iP5300 שלי, במחסנית חלופית של המותג Sinocopy, לאחר שבהדפסת תבנית בדיקה, המחסנית הריקה בקושי הדפיסה, ועכשיו המחסנית החדשה לא מדפיסה בכלל. יש לציין שביצעתי לפני ההחלפה ניקוי ידני של ראש ההדפסה של המדפסת ע"י נייר טואלט. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מדפסת ביתית חסכונית ורצוי שזולה. חובה שיהיה לה סורק ורצוי שיהיה אפשר לקנות גם דיו זול לא מקורי. אני מדפיס כ-50 עמודים בחודש. אשמח להצעות ולעזרה. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה מנסיון להאב \ דוקינג סטישון אוניברסלי במטרה לחבר מחשב (וינדוס, מק ולינוקס) ושאליו יתחברו שתי מסכים (חיבורי dvi, hdmi), כבל רשת ושיהיו מספר כניסות usb אך אין צורך בהרבה. תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/advert/סוויצים-למקלדת-מכנית-kailh-box-navy/ כל המידע פה החלטתי ללכת עם סוויצים אחרים בסוף אבל אני מניח שיש כאלו שיאהבו את אלה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת HP 6960 Pro, ואני צריך לרכוש לה ראשי דיו חדשים. חיפשתי בארץ מחירים טובים לראשי דיו מקוריים וסט שלם של ראשי דיו עולה כ- 400שח, מחיר שערורייתי (המדפסת עולה 480שח!!!), הבנתי את רעיון הסחיטה של היצרניות על הדיו והתחלתי לחפש באתרים מחו"ל ראשי דיו מקוריים, כאן נתקלתי בעוד מכשול, מסתבר שעשו לארצנו הקטנטונת מיתוג מיוחד (לא פעם ראשונה שנתקל בזה), ראשי דיו למדפסת הזו בארץ הם מדגם 903xl ולמדפסת הזו בחו"ל 902xl (סט כ- $70), אין לי ספק שזה אותו ראש דיו, אבל השאלה אם אין חסימה תוכנתית לראשי דיו מחו"ל (דגם 902xl)? האם יש למישהו מושג? אגב, יש ברשותי ראשי דיו חדשים מדגם ישן 920xl שנראים אחד לאחד בהשוואה ל- 903xl אבל המדפסת לא מוכנה לעב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי פד רייזר וכל כך אהבתי את המוצר שאני חייב לפרסם אותו!! ממליץ מאוד!!!! https://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?icep_id=114&ipn=icep&toolid=20004&campid=5338379566&mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fitm%2FNew-Razer-Water-Droplets-Edition-Goliathus-Speed-Extended-Gaming-Mouse-Mat-Pad%2F232338091200%3Fhash%3Ditem36186decc0%3Am%3AmKGlnDZYb1-_tRtGEUCJ9hA
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכנן לקנות אוזניות עם מיקרופון והתקציב לא סגור כרגע, אבל אני מחפש מוצר איכותי. אם אתם ממש מתעקשים אז התקציב נע בין 300 ל-1,000 ש"ח. ראיתי שיש אוזניות שמתחברות בחיבור USB ויש כאלה שמתחברות בחיבור עגול (3.5 ?) הישן. 1. מה ההבדלים ? 2. יתרונות חסרונות לכל אחד מהם ? 3. האם בשימוש באוזניות עם החיבור העגול זה אומר שבכל פעם אצטרך לנתק אותם על מנת לחבר רמקולים או שאפשר לחבר רמקולים במקביל ? קראתי את הביקורת על ה-HyperX Cloud Alpha. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.nuraphone.com/ האוזניות הללו יהיו טובות לגיימינג ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד הרבה עם תוכנות שמצריכות שימוש בPAN עם הלחיצה ממושכת על הגלגלת של העכבר. דבר זה גורם לעכברים אצלי להיהרס שוב ושוב. יש המלצה לעכבר איכותי שלא ייהרס? לא צריך כפתורים מיוחדים ועיצוב מוגזם. נח לי עם עכבר פשוט. רק שיחזיק מעמד. עדיף אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוק העכברים מפוצץ בעכברים אין לי מושג מה לקחת או כמה להשקיע, פעם הייתי אחד שאוהב לקנות את ה the best. היום זה לא מעניין אותי, רק שהיה עכבר טוב לגיימינג. יש לי ידיים גדולות. עם יש אפשרות לקנות עד 200 שקל מעדיף, עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בגדול, לא מדפיס הרבה - במיוחד כשאני כבר אחרי התואר, אבל כן רוצה שתהיינה אחת כזאת אחרי שהמדפסת הקודמת, HP5610, שבקה לה. דרישות? לא הרבה. שיהיה בה מאפיינים של הדפסה צבעונית, סריקה ופקס. והכי חשוב- שהדיו יחזיק יחסית הרבה זמן ושכאשר אצטרך להחליף הוא לא יהיה יקר כ"כ ברמה של "עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה". אה, ועוד דבר. שלא יהיה בה את המאפיין המציק הזה שאם חסר דיו צבעוני אז המדפסת לא מדפיסה בשחור ולהפך. תקציב-400-500. תודה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
יש חיה כזו? אני משחק בעיקר singleplayer ככה שdoom וquake champions הם המשחקים היחידים שדורשים זמן תגובה מהיר.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בחדר שלי מותקן מדפסת בדגם סמסונג scx-4729fw, מחוברת למחשב נייח כבל USB, נתב ראוטר אלחוטי נימצא בחדר שלי. ויש לי מחשב נייד HP אני מחובר אינטרנט אלחוטי. ועובד גלישה אינטרנט. אני רוצה להדפיס באלחוטי מהמחשב נייד למדפסת שלי. במחשב נייד HP אני מנסה להתקין תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי סמסונג. בשלב התקנה הוא מחפש באלחוטי ולא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי. אני הגדרתי במדפסת סמסונג WiFi ושם מישתמש וסיסמה . וזה מדפסת אלחוטי מחובר לנתב ראוטר אלחוטי. למה התוכנה דריייבר מדפסת בזמן חיפוש דרייבר אלחוטי לא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי שלי? אגב: נסיתי לקחת מחשב נייד לגשת לחדר שלי להיות קרוב קליטה לנתב ראוטר וליבדוק אם זה קולט בחיפוש דרייבר מדפסת אלחוטי וג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת hp leserjet P1002 שחור לבן (ליזר) מצויינת, חסרונות שהיא רק ש/ל ושאיננה אלחוטית. מחפש מדפסת שתדפיס צבעוני, כמות השימוש תהיה בינונית, אישתי משתמשת בזה לעבודה (עבודות וכדו' לילדים). דרישות: מדפסת קטנת ממדים ככל האפשר חסכונית (אני מבין שטכנולוגיית ink tank עשויה לסייע) מאפשרת דיו חלופי בונוס: חיבור אלחוטי (אך לא קריטי) (כלל אין צורך במדפסת משולבת סורק פיצר נחמד, אך תו לו. פקס בוודאי שמיותר!) תודה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מרפרוף בפורום צדו את עיניי העכברים הבאים: SteelSeries Rival 600 Logitech G900/903 חשוב לי נוחות לאורך זמן ועכבר שמתאים ל-2 הידיים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-