עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by aviel120,

איך הספק enermax liberty 400W? למי שיש אותו מרוצה? אני מעוניין ליקנות אז אני רוצה לדעת

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. Started by Thunder-Head,

צהריים טובים, אני מעוניין לקנות ספק כוח חדש למחשב. יש לי לוח אם - Asus P4P800 Deluxe 3 הארד דיסקים (אחד מהם S-ATA). Innovision GeForce FX 5700LE ועוד 2 כונני דיוידי (האחד מהם צורב דיוידי). אני לא יודע אם הדברים האלה כל כך משנים אבל המליצו לי על Antec True Power 430W האם זה מספיק ? יש אולי ספקי כוח אחרים שהם טובים ואתם ממליצים עליהם ?

3. Started by Booobb,

ראיתי בתמונה בסקירה שיש לכם (שהיה מאוד מעניין) שאין שם מקום לחיבור המסך לספק. אז איך אני יכול לחבר את המסך לחשמל ? בתודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by haimsh,

שלום לכולם. אני צריך המלצה בשביל הידע האישי שלי על שני ספקים. אחד בישביל מחשב עם כרטיס מסך אחד שנניח למקרה הצורך שהוא הכי טוב שיש( NVIDIA 7950 או לחילופין ATI 1900 ) והשני למחשב עם שני כרטיסי מסך ( SLI או לחילופין CROSSFIRE ) חשוב שתיתנו המלצה על ספקים במחיר הנמוך ביותר שיש שיסחבו את המערכת ללא בעיות

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by aviel131,

שלום לכולם, קניתי את העכבר והתקנתי את הדריבר עכשיו הליזר לא פועל יענו יש מנורה אבל אין את האדום זה ככה צריך להיות? או שצריך להיות אור אדום? תודה.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  7. Started by nore0,

אמרו לי שבעכברים האלה הגלגלת לא משוננת (חלקה) זה באמת ככה ???

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by ktanta harta,

החנות מחשבים שליד הבית שלי יכולה למכור לי את העכבר הזה שהוא אופטי ושל לוג'יטק ב100 שקל, שווה?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by isr_bigman,

דבר ראשון שלום לכולם ! ודבר שני לנושא ראיתי בכתבה שאתם עשיתם על העכבר הזה : http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=MX700 שהעכבר טוב אבל יש רק בעיה בדריברים שלו... אז השאלה שלי האם הגירסה הישנה היה כמו החדשה כי כיום יש את העדכון הזה : mw978enu וברצוני לדעתי האם זו הגירסה החדשה והטוב יותר.... (אני השבוע הולך כניראה לקנות את העכבר הזה ... MX700 במחיר הרגיל שלו ... (450-500 שקל) .... ואם כדי לי לחכות עד קצת שזה יצא MX900 : http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=7110&countryid=19&languageid=1 השמח לשמוע תגובות ... תודה מראש לעזור ממני גרינברגר ברק (מי שמכיר אותי מגיימר 8))

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by omer_xd,

האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את העכבר MX610 [כותרת] ויש לי 2 שאלות... 1) כמה DPI יש בעכבר? כי אני זוכר שקניתי אותו על הקופסא היה רשום 1600 ועכשיו שאני מחפש באינטרנט אני מוצא רק גירסא ליד שמאל עם 800DPI... 2) מה קרה לגירסא ליד ימין? למה אני רואה ברוב החנויות רק ליד שמאל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eyal00,

יש לי עכשיו עכבר של VIEWSONIC פשוט. אם אני יחליף לעכבר MX 510 אני ירגיש שיפור גדול בדיוק? העכבר שווה 200 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בגלל שהMX-518 שהיה אצלי בערך שנתיים התחיל לעשות בעיות אז החלפתי אותו . רציתי לקנות שוב את הMX518 אבל כשראיתי בחנות את הMX400 וניסיתי אותו אז הוא היה לי יותר נוח מאשר הMX518 . עכשיו לי שאלה . את הגלגלת של העכבר אפשר להזיז ימינה ושמאלה . אבל אני לא צריך את זה . אני צריך רק את הכפתור עצמו (כשלוחצים על הגלגלת) אבל זה נורא קשה ללחוץ כי זה כל הזמן נלחץ לי על הצד . השאלה שלי זה אם אפשר לשנות את שני הכפתורים האלה שיעבדו כמו הכפתור הרגיל של הגלגלת? זאת אומרת שאם יזיז את הגלגלת שמאלה או ימינה אז זה יעבוד כאילו שאני לוחץ על הגלגלת עצמה. תודה וסליחה אם אני לא כל כך מובן (אני עייף) .

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by torrentspy,

האם העכבר גם לשמאליים? הוא נוח גם לגלישה באינטרנט? מה מכירו בארץ ואיפה אפשר לקנות או להזמין אותו? תודה!

• 109 תגובות
    • 11.1k צפיות
  15. רציתי לדעת האם גירסת ה MAC שונה מגרסת ה PC .. אמרו לי שהעכבר מגירסת ה - MAC תומך גם ב PC ואני רוצה לדעת האם זה פוגע במשהו אחר בעכבר מבחינת ביצועים וכל מה שהוא אמור לספק. תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by yotam.m,

שלום חברים המ קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מדבר על העכבר הזה http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095928282,97922, האם הכפתור ווליום שלו שולט על הווליום של הווינדוס או של התוכנה למשל כמו ווינאמפ? כי אתה משתמש ביציאה דיגיטלית למוזיקה הכפתור הזה בכלל לא מועיל...

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. שלום. וואי שנים שלא ההיתי בפורום הזה אני מהראשונים שנרשמו לאתר אז ככה יש לי בעיה כרגע יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים עם סטיק USB 2.4 GHZ של חברת A4TECH השאלה היא יש לי כמה מחשבים בחדרי ואני רוצה לקנות גם מקלדות ועכברים אלחוטיים לשאר המחשבים (3) אני מאוד מרוצה מהביצועים של ה 2.4 GHZ ולא מעוניין בIR האם זה אפשרי לחבר באותו מרחב(חדר אחד) כמה מחשבים עם מקלדות ועכברים אלחוטיים על תדר 2.4 GHZ בלי שהם יפריעו אחד לשני ??? הכוונה היא שלא ישתלטו אחד על התדר של השני ומה שאני יקבל זה 4 עכברים זזים ביחד תודה לעוזרים! כבר שכחתי כמה הפורומים של HWZONE טובים!!!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by supercars,

קיבלתי לפני כמה ימים את העכבר הזה: מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו? ???

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. אנשים יש לי את העכבר הזה ואני לא יודע איפה הבורג לפתוח אותו!!! בבקשה תעזרו לי

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by RDS,

אוקי... אז אני צריך עכבר לא מתוחכם מדי.. אז חיפשתי ומצאתי את ה-MX500.... http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 מה שמוזר, שלדוד שלי יש אותו דגם, רק ששלו אלחוטי ונטען.... כנראה שזה לא אותו דגם... אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הזול? יש משהו במחיר הזה שעדיף עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by JellyBlast,

שלום לכולם. אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפה, אבל שיהיה. השאלה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן. אז ככה, בעכברים אופטים יש את הלייזר הזה למטה נכון? אז איך זה כשאני סוגר את המחשב הלייזר הזה נשאר דלוק? מה מפעיל אותו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, לצערי הרב אחרי קניית המחשב עם הרכיבים הכי טובים שיכולתי במסגרת התקציב המתוח נשאר לי רק לקנות עכבר טוב. (אני גיימר דרך אגב, משחק UT99 כבר 6 שנים) אין לי כסף לG5 או MX518 וגם אם היה לא הייתי משקיע כל כך הרבה בגלל זה רציתי לשאול כאן על הMX הקטן ה310, איך הוא המבנה שלו, הבנתי שיש לו 800DPI זה נכון? בקשר לסדרה הגדולה רק ה500 מתאים לי מבחינת המחיר, למרות זאת רציתי לשאול איך הוא? ומה ההבדל בינו לבין ה310 מבחינת DPI. תודה רבה לכולם אני מודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  24. שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  25. השאלה שלי מאוד פשוטה, אני יודע שכל אלו עם בעקרון עכברי גיימינג אבל לפי כל התגובות הם גם מאוד נוחים השאלה שלי היא אם הם מתאימים גם לשימוש יומיומי... השימוש שלי הוא בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ וקצת משחקים... אתם חושבים שהעכברים האלו מתאימים לי? הם נוחים לשימוש ממושך? ובאותה נשימה, מה אתם חושבים עדיף מכל אלו? אני נוטה לGENIOUS בעיקר בגלל המחיר והעיצוב, הG5 קצת יקר לי והMX518 נשמע מעולה אבל מכוער ברמות וגם טיפה יקר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים