ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות אוזניות של לוג'יטק (G633) אבל אני חייב לנסות אותם כדי לוודא שהם נוחות לי. איפה אפשר לדעתכם לעשות את זה? בחנויות של באג אין אותם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העכבר הזה אצלי מאז שאני זוכר את עצמי (יחד עם ה-Elite Keyboard). בימים האחרונים הוא מתחיל לקרטע (בעיה במגעים). איזה עכבר נחשב תחליף ראוי בשבילו? תקציב בסביבות 200 ש"ח. חובה: ארגונומי (יד ימין) שני הכפתורים בצד מדויק (עדיין גיימר מדי פעם) רצוי: שחור אלחוטי כפתור לשינוי רגישות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. המקלדת שברשותי עושה לי בושות והגיע הזמן להחליף (thermaltake meka g-unit) נקנתה בערך לפני 5 שנים.. צריך מקלדת טובה ומדוייקת ל WoW בלבד - כל לחיצת כפתור חייבת להיות בצורה מדויקת ומיידית -לפעמים גם שילובי כפתורים. אשמח להמלצה על מקדלת שתספק את הסחורה - לא אכפת לי אם היא תהיה מכנית או לא העיקר שתספק את הסחורה ובטווח מחירים של עד 400 שקל. בנוסף אם המחירים פה בארץ מופקעים ועדיף להזמין מחו"ל אין לי בעיה להמתין קצת. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מבקש את דעתכם: רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס, לשימוש ביתי, בנפח הדפסה קצת גבוה מהממוצע (מורה ו-3 תלמידים), סביב ה-50-60 דפים בחודש פלוס מינוס.מתלבט בין שני דגמים של HP:מדפסת HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One J7K34Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=8289589&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-400 ש"ח בזאפמדפסת HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One D9L19Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=7902036&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-600 ש"ח בזאפאני יודע שה-6970 יכולה לשרת את צרכנו נאמנה ואף מעל ומעבר, ואני יודע שה-8720 מיו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא לי מקלדת ועכבר מתאימים בגלל שהעכבר האחרון שלי razer deathadder elite croma מחליק לי מהיד( כנראה שקצת גדול בשביל היד שלי) וגם בזמן שאני מרים אותו טיפה החיישן של העכבר קולט את פד העכבר בגובה שאני לא רגיל אליו. אני מכור ל- cs go ככה שדברים קטנים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי, אני מעוניין נטו בביצועים של העכבר ואיכות הבנייה שלו(לאחיזה טובה יותר ומשקל של בערך 95 גרם) לא מעניין אותי כל הכפתורים הנוספים. לאחר שחיפשתי באינטרנט חשבתי ללכת על: Mionix castor(כנראה שאפשר להזמין רק מחול) או Zowie ec2-a(גם כנראה רק דרך הזמנה מחול) אני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם? אם למישהו יש אותם ויכול להמליץ או להיפך? או אולי יש לכם המ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בארץ או ב-Amazon (עם משלוח לישראל) אוזניות Over-ear גיימינג עם מיקרופון מובנה, שמתחברות למחשב עם USB. מעדיף שהשליטה של הווליום תהיה מהאוזניות עצמן. אני גם מעדיף שהמירופון יושתק על-ידי הרמתו כלפי מעלה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה דיסקים קשיחים 3.5" פנימיים שאני רוצה לחבר במקום המקום שאליו מיועד CDROM/DVDROM (גודל 5.25" אם אני לא טועה בשם). מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאמים כאלה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, עברתי לדירה חדשה, וב SETUP הנוכחי שלי אין מקום ליותר מידי חוטים. לכן, אני רוצה לעבור לקונפיגורציה יותר wireless של מקלדת, עכבר ואוזניות. השימוש העיקרי הוא הקלדה וגיימינג, אבל לא גיימינג כבד. אני מאוד מרוצה מהציוד החוטי הנוכחי שלי, ולכן אני מעדיף "ציוד אלחוטי מקביל" - במגבלות הקיימות. כמו כן אין ממש מגבלת תקציב, אז cost effectiveness חשוב פה. מקלדת - אני משתמש ב Microsoft natural ergonomic keyboard 4000; מאוד מרוצה מהתצורה הארגונומית, אולם אין לי באמת צורך במקשי קיצור. זה Nice to have. מצד שני, יש לי מגבלה אחרת - מימדי המגירה הם 44.5 ס"מ ברוחב ו- 8 ס"מ בגובה, אז המקלדת החדשה צריכה להיות יחסית צרה. עכבר - כרגע Razer DeathAdder. כמו שאמרתי, אנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מקלדת בסגנון של ה-TEX YODA - מקלדת עם TRACKBALL אדום, כמו של ניידי THINKPAD של לנובו. לא מצאתי הרבה כאלה באינטרנט. בפרט לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע איפה להשיג משהו בסגנון אבל בארץ? (לא אכפת לי אם זה חוטי או אל-חוטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זו הפעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש מקלדת מכנית, למטרת גיימניג והקלדה נוחה (אופיס למשל). קראתי אתמול את הדיון הנעוץ שיש כאן ("מקלדנות מכניות - ריכוז מידע"). לפי רוב המלצות שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) מקשי Cherry MX black מתאימים לגיימרים וה brown מתאימים יותר להקלדה נוחה או שילוב של שניהם (גיימניג + הקלדה ליום יום). האם בחירה של Corsair K70 RGB Cherry MX Brown מתאימה לשימושים שלי? ראיתי שיש גם מקשים חדשים, למשל Speed ו- Slient , שאני לא מכיר אותם. התקציב פלוס מינוס הוא 700 שקל, במחיר של המקלדת שציינתי. אשמח להמלצה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
אז לאחר שסיימתי לגמרי עם הSetup שלי אני יכול לפרסם אותו בלב מלא. הציוד שלי - מסכים : עליון - Samsung U28E590D 4K 28inch תחתון - LG UC34G79-B FHD 144Hz Ultrawide 34inch מחשב : מארז - Corsair 460x RGB לוח אם - Gigabyte Aorus Gaming Pro 5 מעבד - i7-8700k OC + Delided 5.1 Ghz כרטיס מסך - EVGA 1080ti FTW3 קירור - ID-Cooling AuraFlow 240 RGB זכרונות - Corsair Vengeance RGB 16gb, 8x2 3200Mhz ספק - Corsair CX600 מאווררים - 4x Corsair SP120 RGB ציוד היקפי : מקלדת - Corsair Strage RGB Mechanical Keyboard עכבר - Logitech G502 אוזניות - Logitech G933 RGB Wireless פד - Cougar Arena XL Black Edition Sony Playstation 4 Pro תמונות סרטון קצרצר https://www.youtube.com/watch?v=x8e…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני עכברים logitch mx master או mx master 2s ההבדל בינהם הוא שזמן העבודה של הדגם הראשון הוא 40 שעות והשני 70 שעות ובדגם השני החיישן יותר מהיר ההפרש במחיר בין שניהם עומד על 160ש"ח האם זה מצדיק את ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, עלה אצלי הצורך במקלדת (רצוי עם פד כמו של לפטופ שישמש כעכבר) שאחבר לסטרימר מסוג xiaomi mi box כי נורא קשה לנווט עם השלט כשאני גולש, מקליד וכו' בטלוויזיה. מכיוון שיש רק חיבור usb אחד לסטרימר, ואני מתכוון לחבר אליו מגדיל טווח של הwifi, חשבתי שאולי כדאי להשתמש במקלדת שמתחברת עם בלוטות' (הסטרימר תומך בבלוטות'). יש למישהו המלצה למקלדת כזאת? מעדיף להוציא פחות מ-200 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב שברשותי מצורף פה בתמונה (הכונן הוא SSD) אני מריץ עליו פיפא 18 על הגדרות מדיום, אחרי 2-3 משחקים המחשב קצת מתחמם, לפי התוכנה SpeedFan, יש שם core בטמפרטורה של 52, ובכללי טמפרטורה של 72 (אם קראתי נכון את התוכנה). מומלץ לעבוד ככה? איזה משטח קירור הייתם ממליצים לי לקנות על מנת לשמור על המחשב בטמפרטורה נמוכה (איזור ה-40 עדיף), ראיתי מחירים החל מ-100 ש"ח וגם ב-400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי סט אלחוטי של לוג'יטק וחיברתי ללפטופ בעבודה. הם לא עובדים טוב. כל הזמן נתקעים. כשחיברתי אותם למחשב אחר (דסקטופ) הם עבדו טוב... סביר להניח שהבעיה באיזור של המחשב שלי. מה יכול להפריע לקליטה של הבלוטות'? ללפטופ מחוברת תיבת עגינה של לנובו והמחשב מחובר לאינטרנט בחיבור קווי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מסוגל לאחוז עכברים אך ורק באחיזת tip. לכן עכברים גדולים/גבוהים שיוצרים מגע כלשהו עם היד שלי איפשהו חוץ מקצות האצבעות גורמים לכף היד שלי בתת מודע לעלות גבוה יותר, ומהר מאוד זה גורם לי לכאבים בכף היד ואני לא מסוגל לעבוד. כרגע יש לי razer krait בבית וזה בערך הגודל והגובה) המקסימלי של עכבר שאני מסוגל לעבוד איתו. אני צריך אחד לעבודה, ואם עדיין היו מוכרים אותם הייתי קונה עוד אחד, אבל כבר לא מוכרים אותם. איזה אפשרויות יש לי? בגלל שזה לעבודה ולא לבית אני לא צריך איזה משהו מדהים עם מיליון DPI ופונקציות מיוחדות אלא משהו פשוט, אבל אני אשמח לדיוק המשופר שיש בדרך כלל בעכברי גיימינג. גודלם של עכברים לעיתים רחוקות מצויין ב specs של העכברים, וגם אז בדרך כלל זה אורך ורו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, העכבר שלי deathadder black מתחיל לשבוק חיים אז אני מחפש עכבר להחלפה חשבתי על Razer DeathAdder Elite בעיקר בגלל שהוא מאוד נוח לי וגם לא כזה יקר וגם קראתי עליו ביקורות טובות או G903 VS G900 ראיתי שזה עכבר מושלם גמעט בכל הביקורות שקראתי מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין ה900 ל903? ראיתי שרק משקל וזמן הבטריה יש עוד הבדלים? ומאיפה אפשר לקנות בזול יחסית + משלוח ומכס ומה שכלול בזה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר לא יקרים במיוחד- זה לילד חשוב שיהיו בסטייל של גיימינג- מוארים וצבעוניים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי מדפסת ישנה במשך יותר מ-5 שנים, מהאלה ששלושת הצבעים נכנסים בטונר אחד. עשתה את העבודה כמו שצריך, היו בעיות רק לעיתים רחוקות אם בכלל (בקושי זוכר שהיו כאלה). החלפתי בזמן האחרון למדפסת מהסדרה HP OfficeJet 6900 שצריך בשבילה טונר HP 903XL. טונר צבע כזה עולה בערך 80 שקל (ויש שלושה צבעים אז צריך שלושה טונרים). טונר שחור כזה עולה 150 שקל. לעיתים תכופות מידי המדפסת עושה בעיות בהדפסה (פסים "מרוחים" על הדפים). זה בעצם מצריך ממני לעשות כל פעם Clean Cartridge, אבל הפעולה הזו עצמה מבזבזת דיו ודף אחד. כל פעם שיש תקלה של מריחות כאלה, אז בממוצע אני עושה ~2 פעמים את הפעולה של Clean Cartridge. לא עשיתי בדיקה דקדקנית (של חישוב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כרגע יש ברשותי מדפסת ביתית משולבת מדגם hp6830 שאני לא מרוצה ממנה וזאת עוד בלשון המעטה. אני ממש אוכלת ממנה מדורים עקב הדרייבר של המדפסת שלא מותאם כראוי לוימדוז 10. לכן אני רוצה המלצה למדפסת חדשה עם דרייבר שנתמך כראוי עם וינדוס 10. מדפסת שכל מה שאצטרך לעשות זה רק להחליף ראשי דיו ולא לשבת שעות על גבי שעות עם תומכים טלפוניים של המוצר.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך מדפסת ביתית. היה לי מדפסות הזרקת דיו ואני חושב שאלך על מדפסת לייזר. אני מדפיס לצרכי לימודים בעיקר. אני זקוק למדפסת לייזר אמינה, שתעבוד שצריך. מלבד זאת - לא צריך כלום. החיבור מתבצע בכבל USB. רצוי במחיר נמוך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לחבר את הכרטיס: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-5519_TL-WDN4800.html למחשב הלנבוו thinkpad T460p האם זה אפשרי באמצעות מתאם מסויים? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי משהו מוצלח אם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ זה יהיה נהדר. תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה, עד 500 שקל. מנסיון אישי שלי, אני ממש לא מחבב מדפסות hp, וההתנסות שלי בעבר עם brother הייתה סה"כ טובה. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלוו דווקא חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. יש אנשים שיוכלו להמליץ על מדפסת כזו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין במדפסת משולבת צבעונית (כוללת פקס וסורק) עבור המשרד של אבי. המחיר למדפסת יחסית גמיש (300-800 ש"ח), אבל רצוי שהדיו/טונרים יהיו זולים ו/או שמסוגל לעבוד עם לא מקוריים (כי תאכלס, מה שעולה בסופו של דבר זה הצבע). כמות הדפסות לא גדולה יחסית למשרד - כמה עשרות דפים ביום, אבל רצוי שלא איטי מדי. אשמח להצעות, רצוי מנסיון אישי. בתודה מראש לכל העוזרים, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מדפסת שתומכת בכמה שיותר פורמטים להדפסה מכרטיס זיכרון או סטיק יו אס בי ומאפשרת סריקה ישירות לכרטיס או הסטיק עדיף חסכונית בטונר או דיו ותומכת בטונר או דיו חליפיים... אבל לא קריטי. עדיף ללא רשת אלחוטית(בגלל המחיר) אשמח לקבל המלצות על דגם ומקום קניה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-