ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין המדפסות הללו: BROTHER: dcp 130c dcp 135c dcp 150c לדעתי אין הבדל כלל והעלו את המהירות של ה150 ממש בקצת על מנת למשוך עוד קונים... לא אותה מדפסת??? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 11:20:30 מישהו???הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ראיתי אותו במבצע בפנדה ב700 שקל. אני צריך מארז HIGH END עם אורור טוב כי המארז שלי חנוק אני צריך מארז מקסימום במחיר הזה האם זה המארז בשבילי ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה D: קניתי לא מזמן את הסט של לוגיטק MX3200, המקלדת זוהי המקלדת אחת הטובות שראיתי והשתמשתי מכל הבחינות, לגדי העכבר אני מתלבט בגלל שאני משחק הרבה במשחקי FPS והוא קצת גדול ליד שלי... אז חשבתי לקנות את הG7??? כדאי? או שבכלל כדאי לקנות את הG5??? ספרו לי על העברים האלה. אין בעיה אם תקציב
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעבדו לטווח של 3 מטר. יש לי את הסט של לוג'יטק דגם EX110 ואחרי כמה נפילות ושנה של שימוש התחילו להשתגע ואם לא עובדים עם העכבר ממש מול המשדר הוא לא קולט. התקציב הוא עד 300 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1273 למישהו יש נסיון עם זה? עדיף כבר ללכת על בקר XBOX360? אני רוצה כמובן לחבר למחשב. יש לי המון נסיון עם הבקרים של PS2 ואני רגיל אליהם מאוד, הבקר של XBOX דומה מבחינת ארגונומיה? תודה מראש, שם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למדפסת חזקה ואיכותית שתתאים גם להדפסות של טקסט וגם של תמונות על דף Glossy באיכות גבוה. בנוסף, זה יהיה מצויין עם לדפסת יהיה דיו חלופי בהישג. חשבתי על משהו בסגנון של HP Photosmart D7160 Printer אבל אני לא מוצא משווק בארץ שמביא אותם. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר לייזר. לא מכיר את טווח המחירים הסטנדרטי, לא מכיר את הפרמטרים שאני צריך לבחון. הדבר היחיד שאני יודע זה שהטכנולוגיה הזו מאפשרת דיוק הרבה יותר גבוה, דיוק שנדרש לי בעיבוד תמונה עם פוטושופ. אם מישהו יוכל לתרום לי קצת מהידע והסברים + המלצות, אודה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, כל מה שאני רוצה זה לדעת מאיפה אני יכול לקנות את הדפים המיוחדים האלה למדפסת, שהם בעצם מדבקות והם שקופים, כך שלא רואים כלום חוץ מההדפס???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מבקש את דעתכם: רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס, לשימוש ביתי, בנפח הדפסה קצת גבוה מהממוצע (מורה ו-3 תלמידים), סביב ה-50-60 דפים בחודש פלוס מינוס.מתלבט בין שני דגמים של HP:מדפסת HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One J7K34Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=8289589&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-400 ש"ח בזאפמדפסת HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One D9L19Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=7902036&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-600 ש"ח בזאפאני יודע שה-6970 יכולה לשרת את צרכנו נאמנה ואף מעל ומעבר, ואני יודע שה-8720 מיו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפד קטן לעכבר קטן (Logitech VX Revolution) שמשמש למחשב נייד, עדיפות לפד קשיח או שיכול לתפקד על כל משטח (למשל מזרון). תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש איזה שהוא פד ממולץ מחנות SKYPC? (ראיתי שיש להם פדים שונים של RAZER) תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000WiOnKdK-KOXGmYoYZbWZnKo:12bbi68k5?id=4062667&pr=QJ5 בחיפושי אחר ביקורות וחוות דעת לא מצאתי מידע למעט הודעת השקה מתאריך 07.07.2008 באתר HP http://h41131.www4.hp.com/il/he/press/j4580.html המדפסת נמכרת ב 499 ש"ח באופיס דיפו ותומכת בראשי דיו XL [בתשלום נפרד] כמו ב 5783 המומלצת. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצר, במידה ומכירים... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסורק שלי כנראה גמר את חייו ואני שוקל לקנות חדש. השאלה אם להמשיך במתכונת של מדפסת לחוד וסורק לחוד או לקנות מדפסת משולבת? האם איכות הסורק במשולבת היא לא נמוכה? האם יש מערכות משולבות עם סורק נגטיבים? האם יש לכם המלצות?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית. אני רוצה שלמדפסת תהיה אפשרות להדפיס מסמך משני הצדדים של כל דף (צד אחד אי-זוגי, וצד שני זוגי) באופן אטומאטי, ככה שאני לא אצטרך להדפיס את כל הדפים הזוגיים, להחזיר אותם למחסנית באופן ידני, ואז להדפיס את כל הדפים האי-זוגיים. אני רוצה שכל תהליך ההדפסה יתבצע בצורה אוטומאטית ומדוייקת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר עם אפשרות להדפסה דו צדדית אוטומטי עדיף שהיה לה גם מגירה לדפים וכמה שיותר זולה תודה!
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מחשב טאבלט של HP, יש לי צורך לעשות הקלטות של סאונד ביחד עם התוכן שאני כותב על המחשב. יש לציין שאני בפועל צריך לראות את מה שקורה על המסך (שם מצגת ועליה מצייר ומדבר). לא הבנתי אם כל לוח גרפי שנמכר הוא גם מסך שמקרין מה שקורה במחשב או שהוא רק מעביר את מה שאנ כותב למסך.. אני מחפש משהו בגודל של 12-13 אינץ במחיר סביר (1000 ש"ח נשמע לי הגיוני) שיצליח להחליף בכבוד את מחשב הטאבלט שלי. אני ממש לא מבין בתחום הזה ואשמח להסברים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את הG500 שנים ומאוד נהנתי ממנו,העכבר נהרס והחלפתי לG700 טעות חיי,עכבר נוראי ורואים את השינוי בתוצאות במשחקים. יש לי את הפאד RAZER VESPULA כבר 3-4 שנים ואני מוכן להחליף אותו כדי שיהיה פאד מתאים יותר לעכבר החדש. מקלדת יש לי את הG510 כבר כמה שנים,בסך הכל מרוצה אבל כל הגימיקים שיש במקלדת מיותרים לי היום (היה מגניב כשהייתי ילד) והגיע הזמן להחליף מקלדת. אני צריך ציוד מותאם לFPS ואחיזת CLAW (חובה שתהיה אפשרות לשינוי DPI ישירות מהעכבר ועדיף אבל לא חובה גם אפשרות לגלגלת משוחררת כמו שיש בעכברי לוגיטק) ושיעלה כמה שיעלה,רק שיהיה יחס ביצועים מחיר טוב ולא סתם לזרוק כסף על מקלדת שעולה עוד 300 שקלים כי יש לה מקשי מאקרו ואורות,לא מפריע לי רעשי הקלדה,להפך,אני אוהב את הרעש שיוצא מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מכשיר שמסוגל לקבל פקס ולסרוק אותו ישירות למחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
hello how can i use the key assignment function in order to switch windows? i tried to do it, but i order to switch windows i need to push ALT+TAB and in the key assignment option i can't do it because it waits until i stop pushing ALT or maybe there is another option to switch windows that i am unaware of.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
או לקנות מדפסת חדשה אני מאוד מרוצה מהמדפסת שלי היא אצלי יותר מ - 5 שנים ולא היה שום בעיה אבל מגיע הזמן שהתקלות מגיעות ................... בדיקת מדפסת עולה 100 ש"ח הרכיב שאמרו לי שיש איתו בעיה עולה 250 ש"ח +- 1 האם כדי לתקן את המדפסת או לקנות חדשה 2 בשביל לתקן אני צריך לנסוע מאשקלון לאיזור המרכז 3 איפה כדי לתקן במעבדות HP (בחברה ) או במעבדות פרטיות 4 גם נשאר לי עדין דיו של המדפסת חדש שחור + צבע 57 + 56 מה הנכון לעשות
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-