ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
קניתי לפני יומיים מדפסת משולבת של לקסמרק. הדגם הוא X1180. אחרי שהתקנתי את התוכנה שבאה עם המדפסת, בהפעלה הראשונה של התוכנה המחשב מתחיל לחפש "יישומי סריקה" ואז התוכנה נתקעת ובהפעלה הבאה העניין חוזר על עצמו. חשוב לציין שהמדפסת מדפיסה וסורקת אך כדי להשתמש באפשרות צילום המסמכים יש להפעיל את התוכנה. ניסיתי להוריד תוכנה חדשה יותר מהאינטרנט וגם זה לא עזר אשמח לעזרה ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור :-)
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מאתמול זה התחיל, כל פעם שאני מנסה להדפיס מופיע ההודעה "cover open, please close cover". אבל המכסה כבר סגור. חיפשתי פתרונות ברשת וגיליתי שהתופעה די נפוצה. הבעיה שמצאתי פתרונות לדגמים אחרים אבל הפתרון שלהם לא מתאים לדגם שלי (המדפסות בנויות אחרת). ------------- מצאתי פתרון: http://www.fixya.com/support/t252447-cover_door_open זה אומנם כתוב לדגם אחר אבל זה בהחלט מתאים גם לשלי. אם מישהו מסתך וצריך עזרה, אני אשמח לעזור.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז ככה נגמרו הצבעים למדפסת וקנינו חדשים הצבעים תחליפיים הדפסנו איתם כמה זמן לאחר תקופה הפסקנו להדפיס ואז שבאנו להדפיס המדפסת אמרה שיש לנו בעייה במחסניות ההדפסה הלחנו והחלפנו את הצבעונית אבל יש את אותה בעייה ניקינו את הבית שלה עשינו הכל עדיין היא עושה בעיות..!? מה עוד יכול להיות..? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כדי להיות מיודע, "אחרי החגים" בכתבה לא הכי מספק בעולם (בעיקר כשבחו"ל כנראה הוא ישוחרר לפני).. פשוט בגלל שהזמנתי מלוג'יטק את העכבר (pre-order) והם לא שלחו לי שום אימייל מתי הוא אמור להגיע..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מדבר עם החיבור לפני הPS2, החיבור בצורת הVGA או החיבור הדמוי PS2 רק יותר גדול. אני צריך שנאי מUSB/PS2 לחיבורים האלה. ביררתי בכמה חנויות אבל אין, מישהו פה אולי מכיר חנות בצפון שכן מוכרת כזה ציוד? גם משומש? אולי אפילו לא שנאי, גם עכבר ומקלדת במצב טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת עד 500,שתיהיה משולבת עם סורק ללא פקס, שתיהי חי\סכונית בצבע, ושתיהיה טובה, שתיהיה מדפסת ציבעונית אם אפשר בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הייתי היום באייבורי ואין שם אפשרות כזו. יש אולי חנות אחרת שכן מאפשרת לנסות את המקלדות לפני הקניה?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
-
היום שמתי לב ששני העכברים הם אותו הדבר רק ש MX700 על חוטי! מה ההבדל ביניהם??? MX700 http://www.everythingusb.com/hardware/index/Logitech_MX700_Cordless_Optical_Mouse.htm MX510 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=8070
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…
-
-
שלום לכולם: רציתי לשאול איזה ספק כח דרוש לי כדי להפעיל את ה-nvidia gtx 7800 ultra ואת ה ati x1800xt כי אני מתכנן לקנות אחד מי שיותר טוב כרגע שניהם נראים מבטיחים עם נטייה ל ultra של nvidia . נראה לי שהוא יהיה פצץ. :yelclap: can't wait any more :jump:
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שאלה לי..... אם יש לי הארד דיסק צורב ודיוידי!! איך כדאי לי לחבר אותם? הראד דיסר מפריממרי מאסטר צורב סקנדרי מאסטר ודיוידי ב סקנדרי סלייו אני צורב בעיקר מההרד דיסק! יש לכם הצעות אחרות??? ואם כן תסבירו בבקשה למה תודה...
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
העידכונים: - Added: Faster write speed (16X-20X-24X) is indicated by faster led blinking rate - Improvements: Initialise performance for Fuji and Hitachi Maxell discs Read and write performance for various discs, types and speeds ההורדה מכאן : http://www.plextor.be/download/ftp1/W2410V102.exe
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת בלוטות' עד 200 שקל הכי חשוב שלא תהיה גדולה ומגושמת כי אני אצטרך לשים אותה הרבה על הברכיים מקשי אינטרנט יעזרו גם אבל לא על חשבון הגודל תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מישהו יודע האים ניתן להשיגה בארץ ?? כל נסיונות החיפוש שלי עלו בתוהו . http://www.logitech.com/en-gb/product/wireless-illuminated-keyboard-k800?crid=26 ואם לא בהנחה שאני מזמין מחול ( אי ביי , אמאזון ) כיצד ניתן להדביק לה את ה"עברית" תודה , חג שמח ושנה טובה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפימה שהבנתי הם יגעו רק ברבע השני שווה לחכות שהם יגעו או לקנות 4400 עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, זה בעיקר בכדי לעבוד עם נייד על מיטה. אני מתלבט בין שלושה דגמים Logitech Marble Mouse Logitech Trackman Wheel Microsoft Trackball Optical תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה שכל המאווררים יופעלו ע''י ספק אחד וכל שאר החלקים על ידי ספק שני איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני עומד להזמין כרטיס Geforce 3 v8200 ti200 גרסת Pure רק עם טיוי אאוט. מהחנות שבה אני מזמין, הציעו לי בתוספת של 130 ש"ח גרסא של הכרטיס בתוספת VIVO שזה עד כמה שאני יודע Video In/Out. השאלה שלי היא אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על הפיצ'ר הזה בכרטיס ואם זה כדאי בהתחשב בתוספת הנדרשת. נ.ב אם מישהו יודע, האם יש הבדל בין גרסאות Pure ו Deluxe בכרטיסים של Asus מבחינת הכרטיס נטו... לא כל התוספות מסביב תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברים. זו הפעם הראשונה שאני מבקש מכם עצה: מה דעתכם על הספק הבא:400Watt XP480 2 Fans Thermaltake במערכת של: Intel Cherry Creek 915PCY cpu-p-4 2.66 palit g force 6600(רגיל) 2*512 ddr2 533 2צורבים 2 הארדיסקים(1 מתוכם חיצוני-usb) 3 מאווררים 80 1 מאורר 90 ויש לי בתכנון עוד 1... (אני לא יכול לקנות ספק יקר יותר כי זה גם ככה יותר מידי בישבילי) נב.כרגע שני מאווררים מנותקים והמארז פתוח כי אחרי שהוספתי את ה hd השני הספק הגנרי שלי( tzag-elita (dr-b500e 500wאלק פשוט לא נתן לusb מספיק "אויר". תודה מראש. max
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי שם של כרטיס מסך עם מאיץ גרפי מהיר, זכרון 32 מינימום, וזיכרון DDR, עם יציאת TV וקידוד לDVD והכי חשוב, שלא יעלה מעל ל480 ש"ח. :lol: :lol:Thank U
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-