עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Cowerd,

טוב קניתי OCZ PowerStream 520w והזמנתי ביחד איתו כרטיס מסך 7800GTX 3700 san diego dfi lanparty ultra-D ועוד שזה לא משנה עכשיו. טוב אז ראיתי שאין לספק כח 6pin Pci-E מזה אומר? אני מפחד מזה... מישהו מוכן להסביר לי מזה עושה והאם זה חשוב או שזה בכלל לא ישנה... תודה רבה ובבקשה אל תנעלו תדיון כי אף אחד לא עונה לי בדיון המרוכז תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. נאמר ואני מחבר ספקי כוח בשרשרת דרך החיבור החשמל החיצוני ,וברגע שהספק הראשון מתחיל לעבוד הוא פועל ביחד עם הספק השני( כלומר מפעיל את השני כמעט באותו זמן) ונאמר שהספק הראשון מחובר ללוח אם והוא נותן לו חשמל , והספק השני נותן חשמל לכוננים קשיחים .האם אמורה להיות בעיה עם זה? הסיבה לשמה אני שואל זה כי אני רוצה ליבנות שרת קבצים מאולתר מבלי לקנות ספק במחיר מופקע מבחינה תאורתית זה הגיוני שזה יעבוד כי עד שהביוס יגמור לטעון הארדיסקים בטוח יעבדו. אבל אני לא רוצה לקחת סיכון , אולי יש "משתנים" שלא לקחתי בחשבון על כל אופן , תודה מראש g0vner

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by semi-t,

שלום... יש לי מארז של אנטק 1088AMG.. יש לו בעיקרון 2 חורי איוורור.. אחד של 92 מ"מ השני של 80 מ"מ.. אני מחפש פילטרים שאני יוכל לשים עבור החורים האלה.. הציעו לי לקחת סקוטש רגיל אבל הוא כנראה יחסום יותר מידי אוויר.. יש לכם הצעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by kobine,

מפרט : p-4 2.6 dual neo 2 2 סטיקים של 256 חברה לא מוכרת פועלים בDual fx 5200 ספק 300 ג'נרי תצלום של הלשונית memory בcpu-z אם צריך http://img41.imageshack.us/img41/8499/mem1oy.jpg תקציב :1200 עם אפשרות לחריגה אני צריך כרטיס מסך שיתאים לneo 2 ,ספק שיתאים לכרטיס, ואם ישאר משהו אז גם עכבר לגיימינג (מעדיף razer ) תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים תעבירו

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. Started by חן מ,

תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. מול המחשב יש לי שטח קטן למקלדת והעכבר, ובגלל זה כל העסק נהיה מסורבל בגלל החוטים (במיוחדים במשחקי פעולה, כמו COD II). אז בבקשה תמליצו לי על מקלדת+עכבר אלחוטיים, בתקציב 300 ש"ח, שיתאימו גם למשחקים (COD II, BF2 וכו').

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by ranyr,

יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Whaaaa?,

אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב. האם הוא נוח? עד כמה הוא מדוייק במהירות גבוהה (שמזיזים אותו מהר)? והאם הוא באמת שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. בעקרון אני מחפש עכבר למחשב נייד עדיפות לאלחוטי אבל עכבר שיהיה טוב למשחקים תקציב של עד 200 ש"ח±

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by eyaler,

שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by אוהד הפועל בדם,

קיבלתי הגה חדש עם דוושות וכו' וכשאני רוצה לשחק אז זה כאילו הברקס לחוץ כל הזמן זאת אומרת נניח אם אני משחק בניד פור ספיד אני לוחץ על דוושת הגז אז הוא נוסע אבל נניח אני עוזב אותה אז זה בולם לי בלי קשר לזה שאני לוחץ על דוושת הברקס ז"א אין לברקס כל משמעות. ניסיתי בלוח בקרה לעשות לזה טסט וזה באמת האיקס הזה לא מתחיל מהאמצע אלא מהלמטה. אם מישהו יודע איך לעזור אז ממש תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  12. Started by Shlomi XD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=11369

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. אז השאלה שלי לתמונה טובה צריך שהערך הזה יהיה גדול או יהיה קטן? למשל ב Canon IP4300 הערך הזה הוא 1 פיקו ליטר (pl) חשבתי לקנות אותו וגם המליצו עליה בטומס הרדוור. מה אתם אומרים עלי ד"א? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by neo690,

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=065&active_tab=overview מה זה? ומוכרים את זה בארץ?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם: עד 230 ש"ח. חריגה מקסימאלי: עד 250 ש"ח. 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב, סרטים ומוזיקה. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6T Deluxe 4. בקשות מיוחדות: 2.0 או 2.1 * אני בהתחלה רציתי את ה JBL Duet אבל בסוף אני לא קונה מ BUG. אני קונה רק מאייבורי או KSP.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by LRa,

למישהו יש המלצה למדפסת טובה ואמינה? מיועדת להדפסת טקסט ותמונת פורטרט. תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by yair71,

לאחר עיון רב באתרכם ובאתרים מקצועיים בחרתי את המארז HEC 6AR6-2F וספק HEC WIN 420UB למערכת AMD 3000-64BIT לוח גיגה K9NF-9 120GB SATA כרטיס GIGA GV-NXT128VP FX6600GT צורב מסך LG 1980Q האם זה מספיק וומה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. אני מרגיש בימי הביינים איתה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by AceOS,

אהלן חבר'ה, אשמח לקבל המלצות על מה ללכת. אני מתלבט בין הDA לMX518. הבנתי שבשורה התחתונה הDA טוב יותר, אבל יש לו רק 5 כפתורים אל מול ה518 עם 7 כפתורים. 2 כפתורי הON-THE-FLY, נראים לי די שימושיים. אשמח להמלצות!

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  21. המלצה למארז מגניב שיהיה שקט ויהיה טוב לא כולל ספק באזור ה700 שח .? ווכמובן שיהיה לו לפחות חלון אחד פתוח .....

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. ניקיתי אותו אבל מאז הכפתור הימיני קצת "חורק" שלוחצים עליו, פעם שימנתי זה עבד טוב אחרי זה שוב חזר זה קצת מציק לי, חשבתי למכור אותו בזול יותר מכיוון שאין לי אחריות אם פתחתי את הברגים? או שיש דרך אחרת

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by OFIRLEVY66,

שלום, אני מעוניין לקנות פאד לעבר אך אני מתלבט בין S&S או Qck Heavy ויש לי עכבר ליזר. אז השאלה לי היא מה יעבוד לי יותר חלק ויותר טוב כי שתיהם עולים אותו דבר פלוס מינוס.

25. Started by adirze,

אוקיי קיבלתי היום מחשב חדש המפרט E6600+BIG TYPHOON X1900XT+VF900 LIBERTY 400W GIGABYTE 3D AURORA המחשב קצת רועש רציתי לדעת איזה מהמאוורים או הקירורים יכול להיות הסיבה לרעש אולי זה בכלל ההרד דיסק? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים