ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש עכבר למחשב נייד עדיפות לאלחוטי אבל עכבר שיהיה טוב למשחקים תקציב של עד 200 ש"ח±
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה מארז שיהיה בצבע שחור אם אפשר כולל ספק ושיהיה מספיק קר או עם מאווררים ושלא יעבור את ה400 ש"ח תודההה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוגיטק לייזר (די חדש) בגלל שהשתמשתי ללא משטח עכבר הכריות פלסטיק שיש למטה נשחקו (משטחי ההחלקה הקטנים מהפלסטיק) האם ניתן לרכוש רק את הכריות לעכבר? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם שני ה GAME PADS האלה שווים קנייה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 נראה לכם שזה זול מדי לידיות אנלוגיות וזה בטח חרא של חברה וישבר מהר,או שכדי לקנות אותו? וגם הGAME PAD הזה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5012&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 איך ה GAME PAD הזה? אני לא יודעת מה שווה לי לקנות כי אולי עדיף את הזול ,כי שניהם בטח חברה חרא , אז עדיף שישבר הזול ואז לקנות אחר...? אז איך הם.. תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=065&active_tab=overview מה זה? ומוכרים את זה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
דגם+ FP71G שחור כסוף גודל נצפה - 17'' ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון תקן קרינה מחמיר ביותר TCO03 כולל OSD, i-Key, Kenisgton, VESA Wall Mouting ---------------------------------------------------------------- מפרט המוצר: # נתונים פיסיים # גודל מסך: 17 אינץ' # סוג מסך: LCD # משקל: 3.8 ק"ג # גובה: 37.8 ס"מ # רוחב: 36.2 ס"מ # עומק: 13.5 ס"מ # צבע: שחור וכסף # נתוני המסך # זמן תגובה: 8 ms # רזולוציה: 1280x1024 # גודל נקודה: 0.264 מ"מ # בהירות: 350 cd/m² # קונטרסט 1: 600 # צבעים: 16.2 מיליון # תדר רענון אופקי: 30~8…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי את הסט מייקרוסופט 1000 וכשאני מחבר את המקלט לUSB. מתקבלת ההודעה הבאה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned'and windows does not recognize it. ניסיתי להתקין את הדריברים כמו שרשום וזה לא עבד :'(
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד MIO 168 ואני רוצה לחבר לו אינטרנט. איזה דרכים אפשר לעשות את זה?ואם יש אינטרנט אלחוטי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מתאים לשדרוגים עתידיים?.......נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון יהיה אפשר להוסיף עוד שתי ג'יגה עם ספק כזה ועוד דברים?..........
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה מוזרה בעכבר האופטי חוטי של מיקרוסופט כאשר אני לוחץ על הגלגל בכדי לסמן את אמצע הדף ולהתחיל לשחק עם התמונהשמאל ימין למעלה למטה זה עובד יופי כל עוד אני לא עוזב את הכפתור מה שבפועל אמור לקרות תקנו אותי אם אני טועה הוא ליחצה אחת לסימון ואז המשחק חןפשי לחיצה שנייה משחררת מה גם ברגע שאני מנסה לעזוב את הכפתור הדף קופץ בהמהירות בזק לסוף הדף מה שנראה לא הגיוני העכבר מחובר ב PS2 מה יכולה להיות הבעיה :s05: בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פנדה הביאו מוצרים חדשים של ZBOARD כמה סטים+הסט של ההתחלה ל-USB/PS2 עכשיו האם המחיר מוצדק- 220 ל-PS2 ו-259 ל-USB? האם זה שווה? מה עדיף PS2 או USB? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם יש עברית על המקלדת???
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח לקבל המלצות על מה ללכת. אני מתלבט בין הDA לMX518. הבנתי שבשורה התחתונה הDA טוב יותר, אבל יש לו רק 5 כפתורים אל מול ה518 עם 7 כפתורים. 2 כפתורי הON-THE-FLY, נראים לי די שימושיים. אשמח להמלצות!
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מפרט : p-4 2.6 dual neo 2 2 סטיקים של 256 חברה לא מוכרת פועלים בDual fx 5200 ספק 300 ג'נרי תצלום של הלשונית memory בcpu-z אם צריך http://img41.imageshack.us/img41/8499/mem1oy.jpg תקציב :1200 עם אפשרות לחריגה אני צריך כרטיס מסך שיתאים לneo 2 ,ספק שיתאים לכרטיס, ואם ישאר משהו אז גם עכבר לגיימינג (מעדיף razer ) תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים תעבירו
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הנ"ל? הוא טוב? ויש חנות שמיבאת את המארז הזה? http://www.arena-chieftec.com/?page=products_big&id=46&k_id=1&language=uk לינק לדף הבית
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש המון אתרים בעולם, שחברות ואנשים מכינים ממארז פשוט דברים נפלאים ומדהימים. רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים כאלה שמוכרים אותם גם? (כי אני מכיר אתר ששולחים אליו את המארז שאתה רוצה והם עושים לך דברים יפים, אני רוצה לקנות ישר מארז מהתצוגות שלהם) תודה!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המלצה למארז יפה איכותי+ספק טוב עד 500 ש"ח אבל לא ממש חובה ספק
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת חדשה לשימוש ביתי ..הכי טוב שאפשר להביא עד תקציב של 400 ש"ח אני ישמח לקבל המלצות מאנשים- כי אני ממש לא מבין בזה! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-