ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לאחר עיון רב באתרכם ובאתרים מקצועיים בחרתי את המארז HEC 6AR6-2F וספק HEC WIN 420UB למערכת AMD 3000-64BIT לוח גיגה K9NF-9 120GB SATA כרטיס GIGA GV-NXT128VP FX6600GT צורב מסך LG 1980Q האם זה מספיק וומה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שימוש ביתי לחלוטין הציעו לי ב-190 שח כדאי?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
ספק 400W ENERMAX יספק את כל יכולתו ל כרטיס מסך X1900XT ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהבתי את המארז של Enermax CS-3181L-S Neon Lighting אבל ויש אבל המארז של 3R SYSTEM AIR Cyber Blue מוצא חן בעיניי יותר והוא נראה מרשים ומודרני הוא כולל מד טמפ' גם השאלה היא כזאת האם למישהו יש את ה 3R SYSTEM AIR Cyber Blue והוא יכול לתת חוות דעת כי אני פשוט לא יודע וחבל סתם לזרוק כסף השאלה אם המד טמפ' בכלל מדוייק ולא סתם גימיק יקר
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת XEROX 3117. אני יודע שקיים במדפסת DUPLEX ידני - צריך להפוך את הדפים ידנית, אבל המדפסת אמורה לדעת להדפיס את הדפים בסדר המתאים. איך אפשר לבחור באפשרות זו?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי אל פסק: 1. אל פסק מחליף את ספק הכח שבתוך מארז המחשב, כלומר- אם אני קונה מחשב עם אל פסק אני לא צריך לקנות ספק כח (שבתוך המארז) 2. כמה VA אני צריך שיהיה לי באל פסק , בשביל המחשב: 1. כרטיס קול: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 2. כרטיס מסך: nvidia leadtek 7900GT 3. מעבד: INTEL Pentium D 920 4. זיכרון:GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ 5. לוח אם: Asus P5ld2 - מבוסס שבב 945P של INTEL 6. כונן קשיח: Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 ?? ??? ?? 3. האל פסק הזה יספיק למחשב: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-UPS&model_id=360426
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
גם מאוד מאוד מקצועי http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=4
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
קיבלתי הגה חדש עם דוושות וכו' וכשאני רוצה לשחק אז זה כאילו הברקס לחוץ כל הזמן זאת אומרת נניח אם אני משחק בניד פור ספיד אני לוחץ על דוושת הגז אז הוא נוסע אבל נניח אני עוזב אותה אז זה בולם לי בלי קשר לזה שאני לוחץ על דוושת הברקס ז"א אין לברקס כל משמעות. ניסיתי בלוח בקרה לעשות לזה טסט וזה באמת האיקס הזה לא מתחיל מהאמצע אלא מהלמטה. אם מישהו יודע איך לעזור אז ממש תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd813083196.htm אני משיג את זה ב350 שקל משהו יכול להגיד אם היא נוחה או לא?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן חשבתי ללכת על אחד משני הדגמים הבאים : מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372067 מקלדתוdiNOVO Media Desktop BTוLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=344876 לחבר שלי יש את ה5000 לדעתי היא פצצה, אבל הNOVO הזאת מעניינת אותי רציתי לשמוע את דעתכם ובכלל מה יותר טוב , השוואתית ואם יש לכם הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי את ה MX1000 החדש והכפתורי BACK ו FWD לא עבדו אז עשיתי חיפוש פה בפורום ואמרו לשנות את הגדרת הכפתור ל KEYSTROKE וללחוץ ALT + RIGHT CLICK וכו'.... אני לא מצליח לעשות את זה - לחיצה אחת את אלט ועכבר רושם לי אלט ונותן לי סמן שחור (תמונה 1) ולחיצה נוספת על העכבר פשוט מסמנת לי את הטקסט בתיבה ולא עובד לי... (תמונה 2) זה מציק בטירוף. רעיונות חברה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני כמה זמן החלפתי את שתי המחסניות שלי במדפסת (שחורה וצבעונית) למחסניות חדשות. את המחסנית השחורה קניתי לפני שבוע אבל את המחסנית הצבעונית קניתי לפני הרבה מאוד זמן (חצי שנה בערך). כשהדפסתי מסמך בפעם הראשונה עם המחסניות החדשות הצבע השחור הופיע והיה בסדר אבל לא הודפס צבע צבעוני בכלל. הדפסתי את המסמך עוד כמה פעמים וקרתה אותה תוצאה. הדפסתי גם עמוד ניסיון של המדפסת ולא הופיע צבע צבעוני. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עכבר טוב ואיכותי שיהיה עם חוט! אני צריך עכבר בתווח ה 200-180 שקל ככה צריך שיהיה נוח איכותי וכמובן של חברת logitech אם אפשר תביאו לי תעכבר מהחנות goldtop.co.il ראיתי שם תעכבר mx510 ב 190 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
משהו שיהיה מובנה בתוך המארז, או אפילו סתם יונח על השולחן, אני מחפש סוג של צג... שיראה לי נתונים מהמחשב כמו: מהירות הורדה, כמה הורדתי... זה יהיה יותר ליופי מאשר שימושי... אני לא מחפש צג שמראה טמרפוטורות אלא מה שאמרתי-מהירות הורדה וכאלה דברים... יש חיה כזו? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח להמלצה למערכת של עכבר+מקלדת אלחוטיים. תקציב: עד 650 ש"ח - כולל רמקולים, כמה לדעתכם עלי להשאיר עבורם? מטרות: משחקים, צפייה בסרטים.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חוזק (כמה וואט או וולט ) המנורות שנמצאות במארזים השקופים. (המנורות הסגולות\כחולות). ועוד משהו רציתי לדעת אם צריך למנורה איזה מאוורר מיוחד שצריך לקנות . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
חושב לקנות אותו, מעניין אותי אם יש לו גלילה מהירה באיזה שהיא צורה כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-