ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אם לא מישהו יודע איפה הכי כדאי לקנות אותם בנפרד... אני חשבתי על נועה תציעו אתם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני לא יכול ללחוץ על 2 כפתורים ביחד ... למשל נגיד שאני צריך לזוז קדימה שמאלה אז זה הולך ישר ולא פונה וכשאני ממשיך ללחוץ על 2 הכפתורים יש לי צפצופים מהמחשב ... למישהו יש שמץ של מושג מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי אל פסק: 1. אל פסק מחליף את ספק הכח שבתוך מארז המחשב, כלומר- אם אני קונה מחשב עם אל פסק אני לא צריך לקנות ספק כח (שבתוך המארז) 2. כמה VA אני צריך שיהיה לי באל פסק , בשביל המחשב: 1. כרטיס קול: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 2. כרטיס מסך: nvidia leadtek 7900GT 3. מעבד: INTEL Pentium D 920 4. זיכרון:GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ 5. לוח אם: Asus P5ld2 - מבוסס שבב 945P של INTEL 6. כונן קשיח: Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 ?? ??? ?? 3. האל פסק הזה יספיק למחשב: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-UPS&model_id=360426
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג Selphy cp740. היא היא מדפיסה מאד יפה והכל נחמד, אבל אני רוצה להבין עד כמה כדאי להדפיס בה. לא מצאתי בזאפ דיו כזה ולא דפים מיוחדים. האם אני יכול להשתמש בכל נייר צילום? יש סרטי דיו תואמים?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קיבלתי הגה חדש עם דוושות וכו' וכשאני רוצה לשחק אז זה כאילו הברקס לחוץ כל הזמן זאת אומרת נניח אם אני משחק בניד פור ספיד אני לוחץ על דוושת הגז אז הוא נוסע אבל נניח אני עוזב אותה אז זה בולם לי בלי קשר לזה שאני לוחץ על דוושת הברקס ז"א אין לברקס כל משמעות. ניסיתי בלוח בקרה לעשות לזה טסט וזה באמת האיקס הזה לא מתחיל מהאמצע אלא מהלמטה. אם מישהו יודע איך לעזור אז ממש תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה מארז שיהיה בצבע שחור אם אפשר כולל ספק ושיהיה מספיק קר או עם מאווררים ושלא יעבור את ה400 ש"ח תודההה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שכולל מדפסת סורק ופקס , בעבור שימוש ביתי. הדרישות: שיהיה קל יחסית לתפעול,עלות הדפסה נמוכה,אמינות. האם יש מכשירים שיכולים לשלוח פקס ללא המחשב? או שאולי עדיף להשתמש במודם ישן? האם יש מכשירים מבוססים על מדפסות לייזר? אני מצטער שאין תקציב ,אני פשוט לא מתמצא, כמובן שהשאיפה היא ליחס עלות תועלת טובים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז השאלה שלי לתמונה טובה צריך שהערך הזה יהיה גדול או יהיה קטן? למשל ב Canon IP4300 הערך הזה הוא 1 פיקו ליטר (pl) חשבתי לקנות אותו וגם המליצו עליה בטומס הרדוור. מה אתם אומרים עלי ד"א? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן חשבתי ללכת על אחד משני הדגמים הבאים : מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372067 מקלדתוdiNOVO Media Desktop BTוLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=344876 לחבר שלי יש את ה5000 לדעתי היא פצצה, אבל הNOVO הזאת מעניינת אותי רציתי לשמוע את דעתכם ובכלל מה יותר טוב , השוואתית ואם יש לכם הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מארז של 3R System Air - הבעיה היא שאין לי את החוברות שבאו איתו!!! ויש לו חוטים קטנים שאין לי מושג איפה אני שם אותם!!! מי שמכיר אתר שאפשר להשיג בו את החוברת... או שיודע איפה אני שם את החוטים שיכתוב לי לפה או לאי.מייל edi-l@bezeqint.net בתודה אדי!!!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת פשוטה לשימוש ביתי ורציתי שתמליצו לי על דגם מסוים שיתאים לדרישות הבאות : 1.שתיהיה עמידה,שלא תתקלקל אחרי חצי שנה . 2.שתיהיה עד 500 ש"ח~ 3.שהדיו שלה לא יהיה יקר ולא יתבזבז מהר 4.לא חשובה מהירות ההדפסה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב קניתי OCZ PowerStream 520w והזמנתי ביחד איתו כרטיס מסך 7800GTX 3700 san diego dfi lanparty ultra-D ועוד שזה לא משנה עכשיו. טוב אז ראיתי שאין לספק כח 6pin Pci-E מזה אומר? אני מפחד מזה... מישהו מוכן להסביר לי מזה עושה והאם זה חשוב או שזה בכלל לא ישנה... תודה רבה ובבקשה אל תנעלו תדיון כי אף אחד לא עונה לי בדיון המרוכז תודה.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
Enermax Noisetaker 420W יחזיק כרטיס כמו X1900XT ואם הוא לא יחזיק אז האם Enermax Liberty 400W יחזיק ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פנדה הביאו מוצרים חדשים של ZBOARD כמה סטים+הסט של ההתחלה ל-USB/PS2 עכשיו האם המחיר מוצדק- 220 ל-PS2 ו-259 ל-USB? האם זה שווה? מה עדיף PS2 או USB? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם יש עברית על המקלדת???
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
-
משהו זול ופשוט.. יש לי שאלה, יש מערכות משולבות שהם גם לייזר? בכל מקרה אם אתם יכולים תציעו לי גם דיו וגם לייזר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-