עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tibia,

אני צריך מארז שמתאים ל amd 3400 k8ns 512 ddr בלי ספק!!! חשבתי אולי על readimax cobra איך הוא? תודה אופק

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  2. שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by SkiOrDie,

שלום אנשים, אני מחפש המלצה למקלדת חדשה. אני מחפש מקלדת חוטית(!), איכותית. עדיפות מיוחדת למקלדות עם מקשים רכים ונוחים. (אני מת על המקשים במקלדות של מחשבים ניידים!) פחות חשובים לי קיצורי דרך לאופיס וכאלה במקלדת אבל הם גם לא מפריעים לי. עד 150 ש"ח בבקשה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. היי לא מזמן GPT הוציאה עכבר אלחוטי אופטי חדש עם עמדת הטענה (לא זוכר מה הדגם אבל יש רק אחד כזה עם עמדת הטענה) מישהו שמע עליו? רציתי לדעת הם הוא טוב למשחקים כי שמעתי שהעכברים האופטים הפשוטים יותר "מצלמים" בקצב די נמוך שלא מתאים למשחקי FPS מהירים ... אז מישהו יודע מה קצב "הצילום" שלו ? המחיר שלו גם יחסית זול לעכברים אחרים - מצאתי אותו ב155 שקל ...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by roei88,

שלום יש לי לוח אם asus tuv4x יש שם 2 יציאות usb ואני צריך לפחות עוד אחת אפשר להוסיף יציאות? ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה לכל מי שמגיב!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח של נייד 2.5". אם אפשר משהו טוב ולא יקר. אשמח לתגובות ולעזרה בנידון, מאחר ובירצוני לנצל את הדיסק קשיח לנייד של ה 60 ג'יגה ששוכב אצלי על המדף.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצות לאל-פסק שיחזיק את המערכת שלי (ראה מפרט) תודה לכולם והאם 700V יספיק?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. שלום חברים. תקופת קורונה, הוריי המבוגרים עובדים מהבית. מדפיסים הרבה [אצל הדור הזה אם זה לא פיזי זה לא קיים]. הבעיה: רכשתי להם מדפסת מאעפנה (איזה טעות) של HP מבוססת דיו, שעושה רק בעיות, והדיו גם נגמר מהר מאוד. אודה לכם מאוד מאוד אם למישהו יש המלצה על מדפסת שהיא הטויוטה קורולה של המדפסות: אמינה, שחור לבן, טונר זמין (ולא יקר - יתרון), ומחזיקה ליחסית המון הדפסות. שמעתי ממכר שרכש מדפסת מסוג Samsung ML-3710ND, שעלתה לו לא מעט (יותר מ 1,000 ש"ח), אך לא היו לו שום בעיות איתה. כמובן, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה לכם מראש על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by TheDiesel,

אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by greenvector,

שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by חן מ,

תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. אהלן, אני צריך סט שמיועד בעיקר למשחקים ועומד בטווח המלא של BLUETOOTH. יש לי קיר לא קטן שאני צריך לשדר מעבר לו. תודה

16. Started by The Man123,

נאי צריך חוות דעת על המארז הזה - Thermaltake Suprano VB1000SWS האם הוא טוב ויש לו מספיק איוורור ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by RGL2006,

מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. ראיתי QPAD שהוא רגישות גבוהה, בינונית ונמוכה. מה זה אומר בדיוק? חשבתי על QCK \ Aqua המחירים הם 135\70 בהתאמה. מה טוב יותר? והאם יש חלופה טובה יותר אחרת? בסביבות המחיר הנל?

20. השאלה בכותרת חייב בשביל אחי הקטן!! פשוט בספק כוח הזה אין אתה החיבור הקטן הזה שיש בלוח של P4

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by alfus73,

היי. מה זה ריילים? מה המשמעות של PL-250 (זה מה שרשום לי על הספק)? מה זו הטבלה שיש על גבי המדבקה שעל הספק ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  22. האם מקלדת אל חוטית יכולה לעבוד במקביל עם ה-G7?? אולי משהו בעיניות...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. בבסיס אני צריך רק סורק אבל אם יש מכונה עם מדפסת וסורק התקציב אז גם טוב. מטרתו היא להכניס כמה תמונות למחשב כי אני צריך לערוך סרט בת-מצווה לאחותי, בעיקרון הוא לא צריך להיות באיכות על. אם אפשר, עדיף כמה שיותר קטן. שלא יהיה של לקסמארק כי לאמא שלי יש משהו נגדם לא יודע מה, אבל היא לא מוכנה לקסמארק... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by xavi,

על איזה מארז אתם ממליצים (250-350 ש"ח) ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים