ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים יש לי WINDOWS XP וFORCE FEEDBACK עם חיבור פינים שמתחבר לכרטיס קול שלי עכשיו הוא פועל אבל אין לי רטט כי אין דריבריים מישהו יכול לעזור???
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
השאלה בכותרת חייב בשביל אחי הקטן!! פשוט בספק כוח הזה אין אתה החיבור הקטן הזה שיש בלוח של P4
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת חדשה לשימוש ביתי ..הכי טוב שאפשר להביא עד תקציב של 400 ש"ח אני ישמח לקבל המלצות מאנשים- כי אני ממש לא מבין בזה! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רלא יודע איזה עכבר ליקות ואני צריך אותו לרוב במשחקים 200 +-
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
, אני לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז חשבתי שכאן הכי מתאים. אתם יכולים בבקשה לתת לי חנויות שמוכרות מעמדים מקובעים למחשבים?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... אז ככה אני מעוניין במדפסת רק מסוג Hp בלבד!!!! אני צריך המלצות על מדפסות של החברה שציינתי ממש טובות גג עד 400 500 ואם אפשר משולבות גם יעני עם סורק.. ומה אתם אומרים על המדפסת הזו ..? שווה לקנות אותה ... http://www.officedepot.co.il/(d5qyravgqua0il45orzgzy55)/catalogSku.aspx?id=673889&famid=376095&PR=QJ5 תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה מתאים אבל יש לי שאלה בנוגע לספק כוח.. כרגע יש לי מחשב עם AMD ו- RADEON 9700 וספק כוח של HEC 300W-AR-T ורציתי לדעת מה תהיה ההשפעה על המחשב ובכלל על משחקים אם אני אקנה את הספק כוח הבא של Antec: http://www.pch.co.il/docs/pd729306489.htm והאם שווה לי באמת להוציא את הסכום הנ"ל, תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פד לעכבר HIGH SENSE AIM לבין MIDSENSE ובין LOWSENSE?? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=549 עריכה: זה רק הגודל של הפד או שהחיכוך יותר קטן??
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת פשוטה לשימוש ביתי ורציתי שתמליצו לי על דגם מסוים שיתאים לדרישות הבאות : 1.שתיהיה עמידה,שלא תתקלקל אחרי חצי שנה . 2.שתיהיה עד 500 ש"ח~ 3.שהדיו שלה לא יהיה יקר ולא יתבזבז מהר 4.לא חשובה מהירות ההדפסה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
פנדה הביאו מוצרים חדשים של ZBOARD כמה סטים+הסט של ההתחלה ל-USB/PS2 עכשיו האם המחיר מוצדק- 220 ל-PS2 ו-259 ל-USB? האם זה שווה? מה עדיף PS2 או USB? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם יש עברית על המקלדת???
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4VMA-M של BIOSTAR על הלוח הזה יש כרטיס מסך OB אני רוצה לבטל אותו ולעבוד על ה AGP אבל אני לא מצליח ניסיתי לבטל אותו בביוס אבל אני לא מבין כל כך ואני לא אוצה להרס דברים שם. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לאחרונה מסך LCD 730B של סמסונג שמעתי עליו המון ביקורות טובות!!! אבל ראיתי שיצאו גם דגמים חדשים יותר כמו 730BF, 760B, 760BF ההפרש במחיר ביניהם לא משמעותי במיוחד ורציתי לדעת אם אחד מהדגמים העדכניים עדיף יותר... מה אתם אומרים? מה הדגם הכי שווה ואיכותי? :s05:
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי אל פסק: 1. אל פסק מחליף את ספק הכח שבתוך מארז המחשב, כלומר- אם אני קונה מחשב עם אל פסק אני לא צריך לקנות ספק כח (שבתוך המארז) 2. כמה VA אני צריך שיהיה לי באל פסק , בשביל המחשב: 1. כרטיס קול: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 2. כרטיס מסך: nvidia leadtek 7900GT 3. מעבד: INTEL Pentium D 920 4. זיכרון:GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ 5. לוח אם: Asus P5ld2 - מבוסס שבב 945P של INTEL 6. כונן קשיח: Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 ?? ??? ?? 3. האל פסק הזה יספיק למחשב: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-UPS&model_id=360426
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ראיתי QPAD שהוא רגישות גבוהה, בינונית ונמוכה. מה זה אומר בדיוק? חשבתי על QCK \ Aqua המחירים הם 135\70 בהתאמה. מה טוב יותר? והאם יש חלופה טובה יותר אחרת? בסביבות המחיר הנל?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי IRDA חדש לסלולארי שלי, ואני רוצה להשתמש באותו IRDA בתור שלט למדיה פלייר וכו... אחרי חיפוש בארכיונים של הפורום מצאתי כמה תוכנות אבל כולן עובדות אם IR בחיבור סריאלי רגיל. ושלי עובד עם USB (כן אני יודע שזה סריאלי - אבל זה לא הולך...) תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-