ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אז השאלה שלי לתמונה טובה צריך שהערך הזה יהיה גדול או יהיה קטן? למשל ב Canon IP4300 הערך הזה הוא 1 פיקו ליטר (pl) חשבתי לקנות אותו וגם המליצו עליה בטומס הרדוור. מה אתם אומרים עלי ד"א? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מארז של 3R System Air - הבעיה היא שאין לי את החוברות שבאו איתו!!! ויש לו חוטים קטנים שאין לי מושג איפה אני שם אותם!!! מי שמכיר אתר שאפשר להשיג בו את החוברת... או שיודע איפה אני שם את החוטים שיכתוב לי לפה או לאי.מייל edi-l@bezeqint.net בתודה אדי!!!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה מארז חיצוני לדיסק קשיח בשביל מחשב נישא? מה אני צריך לעשות, לקחת הארד דיסק רגיל כמו שיש במחשב שולחני עם חיבור EIDE ולחבר אותו דרך המארז למחשב נישא? עכשיו בקשר לזיכרון, יש לי IBM THINKPAD 600E עם זיכרון 160, האם זה אפשרי להוסיף לו עוד זיכרון? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס רשת רגיל? לא אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
קניתי IRDA חדש לסלולארי שלי, ואני רוצה להשתמש באותו IRDA בתור שלט למדיה פלייר וכו... אחרי חיפוש בארכיונים של הפורום מצאתי כמה תוכנות אבל כולן עובדות אם IR בחיבור סריאלי רגיל. ושלי עובד עם USB (כן אני יודע שזה סריאלי - אבל זה לא הולך...) תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום רב, קניתי את ה MX1000 החדש והכפתורי BACK ו FWD לא עבדו אז עשיתי חיפוש פה בפורום ואמרו לשנות את הגדרת הכפתור ל KEYSTROKE וללחוץ ALT + RIGHT CLICK וכו'.... אני לא מצליח לעשות את זה - לחיצה אחת את אלט ועכבר רושם לי אלט ונותן לי סמן שחור (תמונה 1) ולחיצה נוספת על העכבר פשוט מסמנת לי את הטקסט בתיבה ולא עובד לי... (תמונה 2) זה מציק בטירוף. רעיונות חברה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב קניתי OCZ PowerStream 520w והזמנתי ביחד איתו כרטיס מסך 7800GTX 3700 san diego dfi lanparty ultra-D ועוד שזה לא משנה עכשיו. טוב אז ראיתי שאין לספק כח 6pin Pci-E מזה אומר? אני מפחד מזה... מישהו מוכן להסביר לי מזה עושה והאם זה חשוב או שזה בכלל לא ישנה... תודה רבה ובבקשה אל תנעלו תדיון כי אף אחד לא עונה לי בדיון המרוכז תודה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המקלט IR שישי לי במחשב הנייד תומך ב HID? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
אני צריך לתת לחבר שלי המלצה לסורק טוב ככל הניתן (דגש על מהירות ורזולוציה) בתקציב של 300-350 ש"ח. דרייברים ללינוקס - יתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש למישהו מה לומר עם המארז JNC 8668-4JA וספק 500W? האם זה הגיוני וטוב שזה 500W במחיר כזה? זה לAMD מיועד ש=למשחקים ומחשב שלא כבה. מה עושים? לקחת ב170ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש המלצה למקלדת חדשה. אני מחפש מקלדת חוטית(!), איכותית. עדיפות מיוחדת למקלדות עם מקשים רכים ונוחים. (אני מת על המקשים במקלדות של מחשבים ניידים!) פחות חשובים לי קיצורי דרך לאופיס וכאלה במקלדת אבל הם גם לא מפריעים לי. עד 150 ש"ח בבקשה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אחרי שקניתי היום את עכבר הG5 שאני ממש ממש מרגיש שיפור והוא פשוט מעולה לדעתי הרבבה יותר טוב מה518 mx אני מכוון למקלדת גיימרים אבל שתהיה גם בעברית זה גם חשוב שמעתי על הG15 ועל הRazer Tarantula מישהו יודע עוד כמה דברים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטי ? כי המוכר שבחנות אמר שלא כדאי כי הסוללות שבה מתרוקנות במהירות והמקלדת והעבר האלחוטי עושים בעיות ? יש דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
דוד שלי צריך ספק למערכת שלו אז הנה המפרט: P4 .3.0GhZ Presscot מעבד Gigabyte GA-8IG1000-G לוח אם GeCube Radeon X1600 256 MB כרטיס מסך agp x8 2 דיסקים קשיחים צורב דוידי וזהו בערך
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום מאתמול המחשב שלי לא נדלק ולפי דעתי זה בעיה בספק המפרט שלי הוא amd 64 3000+ 939 gigabyte k8ns 939 gforce 6600gt agp 512 ddr 400 160g western digital עכשיו אני צריך ספק חדש ואני לא יודע איזה לבחור אני צריך בסביבות ה 200 שקל תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המלצה למארז יפה איכותי+ספק טוב עד 500 ש"ח אבל לא ממש חובה ספק
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והספק שהציעו לי הוא זה: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 ב320.57 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 ב384.05 ש"ח. האם ההבדל באמת שווה את זה? תודה. תגובות מהירות יהיו מבורכות.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מתאים לשדרוגים עתידיים?.......נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון יהיה אפשר להוסיף עוד שתי ג'יגה עם ספק כזה ועוד דברים?..........
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-