עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם , פרסמתי כאן הודעה לפני תקופה קצת ארוכה , ולא ממש קיבלתי את כל התשובות. מאז דיי הקפאתי את הקניה , ואני ינסה שוב פעם לדעת קצת יותר. בכל מקרה , הסתכלתי על כל מיני מחשבי כף יד שונים , וה Imate qtek 2020 , דיי הדליק אותי. בגלל מעבד יחסית חזק (400) , טלפון מובנה (חריץ סים) , מצלמה , 192 זכרון. רציתי לדעת באופן כללי איך המכשיר ... אם יש משהו יותר טוב בקבוצת המחיר שלו. ועוד משהו חשוב , זה יהיה אפשרי לגלוש דרכו לאינטרנט? הכוונה אם אני שם כרטיס סים של חברת אורנ'ג , ואור'נג מספקת אינטרנט לפלאפונים שלה... אני אוכל להכנס לאתרים? ולראות אותם כמו במחשב רגיל? ואני אוכל להפעיל תוכנות כמו מסנגר על גבי כרטיס הסים הזה? הכוונה על גבי האינטרנט שמספק לי הכרטיס סים (אורנ'ג) ? תודה .…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. ואיך הוא בכללי איכותי?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. אהלן חשבתי ללכת על אחד משני הדגמים הבאים : מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372067 מקלדתוdiNOVO Media Desktop BTוLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=344876 לחבר שלי יש את ה5000 לדעתי היא פצצה, אבל הNOVO הזאת מעניינת אותי רציתי לשמוע את דעתכם ובכלל מה יותר טוב , השוואתית ואם יש לכם הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by ofcourse,

היי קניתי מצלמת רשת Qcam 310 וחיברתי אותה והכל עבד. הבעיה היחידה שאין ממש פוקוס בתמונה, איך אני פותר את זה ? תודה מראש

6. טוב אני צריך את הספק הכי טוב שאתם יכולים להביא לי מבחינת זרימת אוויר, וסרלקציה , בהתחלה חשבתי על ה chenbro , אחר כך CI-6A19 Black ,אבל ראיתי שזרימת האוויר שם לא משהו, דרך אגב ככל שהמארז יותר גדול זרימת האוויר יותר טוב, נגיד אני קונה full tower, הזרימה יותר טובה משל midi? עכשיו , אני רוצה שתמצאו לי מארז מצידי הכי מגעיל בעולם רק ביצועיסט מעולה , אני מתכנן oc כבד, אם תמצאו לי מארז טוב +מאוררים לחוד לקניה גם טוב. טוב הבנתם תודה coolmeen

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. Started by michaelsko,

אני צריך לתת לחבר שלי המלצה לסורק טוב ככל הניתן (דגש על מהירות ורזולוציה) בתקציב של 300-350 ש"ח. דרייברים ללינוקס - יתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. נאמר ואני מחבר ספקי כוח בשרשרת דרך החיבור החשמל החיצוני ,וברגע שהספק הראשון מתחיל לעבוד הוא פועל ביחד עם הספק השני( כלומר מפעיל את השני כמעט באותו זמן) ונאמר שהספק הראשון מחובר ללוח אם והוא נותן לו חשמל , והספק השני נותן חשמל לכוננים קשיחים .האם אמורה להיות בעיה עם זה? הסיבה לשמה אני שואל זה כי אני רוצה ליבנות שרת קבצים מאולתר מבלי לקנות ספק במחיר מופקע מבחינה תאורתית זה הגיוני שזה יעבוד כי עד שהביוס יגמור לטעון הארדיסקים בטוח יעבדו. אבל אני לא רוצה לקחת סיכון , אולי יש "משתנים" שלא לקחתי בחשבון על כל אופן , תודה מראש g0vner

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by yon,

יש ברשותי שלט Cordless Rumblepad 2 LOGITECH והייתי רוצה להוסיף שלט נוסף כמוהו. זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by N.S,

רציתי לדעת איזה חוזק (כמה וואט או וולט ) המנורות שנמצאות במארזים השקופים. (המנורות הסגולות\כחולות). ועוד משהו רציתי לדעת אם צריך למנורה איזה מאוורר מיוחד שצריך לקנות . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? תודה בה מראש 8) עריכה: טוב עכשיו נודע לי שפלונטר נסגרו ואני לא מוצא עוד מקום שאפשר לקנות את הafterburner אז איזה ג'ויסטיק כדאי לקנות? (עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד..)

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by ran_meir,

יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by idgar,

היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by k_700,

אז ככה לא מייצרים יותר תדגם פאוור סטרים 420 של OCZ. והמוכר בחנות של נועה מחשבים אמר לי שיש חברה בשם TOPOER שהיא מייצרת לOCZ תספקי כוח, והם ממש באותה רמה... הוא המליץ לי גם על הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 האם זה חברה ג'נרית? לברוח?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by wooper,

1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by zachi0404,

מפרט 1 G8I945PGRH GA-8I945PG-RH PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE GD22G67 2Gb KIT (1G X2) WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN THERMALTAKE BIG TYPHOON מפרט 2 G8AG1975X GA-81975X 2 PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE 3 GD22G67 2Gb KIT (1G X2) 4 WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB 5 SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail 6 VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN CL-P0114 THERMALTAKE BIG TYPHOON אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש לי כמה שאלותהש…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. אני צריך לקנות למס' משתמשים בעבודה מצלמת אינטרנט (שיחות דרך SKYPE גם עם משתמשים מחו"ל) אני מחפש מצלמה שתהיה באיכות מספיק טובה אבל מצד שני מאחר ואני קונה כ - 10-15 מצלמות אני לא רוצה שיהיו יקרות מדי - למשל לא יותר מ- 80 ש"ח. ראיתי בזאפ כל מיני אבל אני מעדיף המלצה שלכם. לחלק יש לפטופ אז זה יעזור אם זה יתאים להם (אני יודע ש "אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" אז אם נאלץ לחרוג מהתקציב אז גם בסדר , העיקר האיכות ושלא תהיה יקרה מדי) תודה מראש

20. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן החלפתי את שתי המחסניות שלי במדפסת (שחורה וצבעונית) למחסניות חדשות. את המחסנית השחורה קניתי לפני שבוע אבל את המחסנית הצבעונית קניתי לפני הרבה מאוד זמן (חצי שנה בערך). כשהדפסתי מסמך בפעם הראשונה עם המחסניות החדשות הצבע השחור הופיע והיה בסדר אבל לא הודפס צבע צבעוני בכלל. הדפסתי את המסמך עוד כמה פעמים וקרתה אותה תוצאה. הדפסתי גם עמוד ניסיון של המדפסת ולא הופיע צבע צבעוני. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by Arkadi.Krr,

http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. הייי עשיתי חיפוש בגוגל ולא הצלחתי למצוא משהו נורמלי... אני מחפש מכישיר משולב של מדפסת צבוענית, פקס,מכונת צילום (עם יש סורק אז סבבה אבל אפשר גם בלי סורק) ... חנות קרובה לאשדוד או אפילו בתוך אשדוד כמו IQPC אייבורי וכאלה...

• 3 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים