ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן חשבתי ללכת על אחד משני הדגמים הבאים : מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372067 מקלדתוdiNOVO Media Desktop BTוLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=344876 לחבר שלי יש את ה5000 לדעתי היא פצצה, אבל הNOVO הזאת מעניינת אותי רציתי לשמוע את דעתכם ובכלל מה יותר טוב , השוואתית ואם יש לכם הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=065&active_tab=overview מה זה? ומוכרים את זה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
דגם+ FP71G שחור כסוף גודל נצפה - 17'' ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון תקן קרינה מחמיר ביותר TCO03 כולל OSD, i-Key, Kenisgton, VESA Wall Mouting ---------------------------------------------------------------- מפרט המוצר: # נתונים פיסיים # גודל מסך: 17 אינץ' # סוג מסך: LCD # משקל: 3.8 ק"ג # גובה: 37.8 ס"מ # רוחב: 36.2 ס"מ # עומק: 13.5 ס"מ # צבע: שחור וכסף # נתוני המסך # זמן תגובה: 8 ms # רזולוציה: 1280x1024 # גודל נקודה: 0.264 מ"מ # בהירות: 350 cd/m² # קונטרסט 1: 600 # צבעים: 16.2 מיליון # תדר רענון אופקי: 30~8…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
העניין הוא שיש לי 200 ש"ח זיכוי בבאג עם תוקף לעוד חמישה חודשים בלבד. אני צריך מדפסת ממש פשוטה ורגילה עם ביצועים סטנדרטיים ושכמובן תהיה אמינה. אני אדפיס אולי פעם בחודש וזה יהיה גם ככה מלל בלבד. אני יודע כמו כולם כמובן שבאג היא חנות יקרה, אבל השאלה היא האם גם במדפסות ההבדל במחיר משמעותי לעומת חנות רגילה. הנה קישור למדפסות הזרקת הדיו שמופיעות באתר של באג: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=186&tcat=25 שימו לב ששתי המדפסות הזולות של לקסמרק ב260 שקל שמופיעות באתר לא קיימות כבר אצלם במציאות.. בבקשה תגידו לי אם יש שם מדפסת אחרת שמתאימה לצרכים שלי ושהמחיר שלה נורמלי ומצדיק את זה. כמו כן עוד שאלה: מה המשמעות של "עברית צרובה" והאם זה הכרחי? אודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
משהו זול ופשוט.. יש לי שאלה, יש מערכות משולבות שהם גם לייזר? בכל מקרה אם אתם יכולים תציעו לי גם דיו וגם לייזר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים Lexmark X1150 (טעות טעות טעות) ולפני כמה זמן,אחרי שהעברתי את המחשב חדר,הסורק פשוט הפסיק לעבוד. הוא מתחיל,אבל לא זז,אלה נתקע במקום,ואז מתחיל לעשות רעשים חזקים של פרפור ושום דבר לא עוזר,רק ניתוק מהחשמל. איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון) מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לבין מדפסת תרמית מבחינת שיטת הפעולה? מי מהדיו הנ"ל יותר יקר? מי יותר איכותי? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
מול המחשב יש לי שטח קטן למקלדת והעכבר, ובגלל זה כל העסק נהיה מסורבל בגלל החוטים (במיוחדים במשחקי פעולה, כמו COD II). אז בבקשה תמליצו לי על מקלדת+עכבר אלחוטיים, בתקציב 300 ש"ח, שיתאימו גם למשחקים (COD II, BF2 וכו').
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחת המקלדות האלחוטיות של לוג'יטק או מייקרוסופט. אני מבקש ממשתמשים שהתנסו/מתנסים חוות דעת על המקלדות. למשל, דברים שהפריעו להם, מה אהבתם ובעיקר, זמן הסוללה (יעזור גם הסוג: גודל וחברה). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב פרסקוט 3G עם לוח P4P800-E DELUX, שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9200 (בעתיד מתוכננת קניה של X800GT או דומה). המארז והספק שניהם ג'נריים והקירור למעבד הוא קירור סטוק. יש לי בעיה רצינית של קירור (נכון להיום מעבד:70 ולוח: 36) ורעש. אני מעוניין לקרר את כל המערכת ועם זאת להשתיק אותה שלא יהיה אפשר לשמוע אותה. התקציב לכל העניין הוא ¤1000+-. מארז: חשבתי על המארז הידוע COMPUCASE CI-6A19 ולהוסיף לו מאוורר שקט במיוחד (אולי גם להחליף את הקיים בשקט). איזה מאווררי 120 שקטים אפשר להשיג? :s05: ספק: חשבתי על ENERMAX 420W NOISETAKER. הבנתי שהוא שקט ועושה את העבודה. למה ספק בלי מאווררים עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? קירור למעבד: המאוורר המקורי עושה מלא רעש …
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת: 1. הספק והמארז טובים? ויספיקו למפרט שלי? 2. המחשב שלי ירעיש? AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE DFI NF4 ULTRA D LANPARTY ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE 6C29 NO PSU FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שיהיה יותר נוח למשחקים, מדיוק, ותקציבי(עד 100ש"ח ) יש לי מסך עם מפצל USB, ואני לא מתרחק הרבה מן המחשב לכן תכונת אלחוטיות לא רלוונטית בשבילי קראתי גם את הביקורת פה על Superior של GENIUS, שאני יכול להשיג אותו בגירסה החוטית(USB) והוא די מסתדר לי עם התקציב מה דעתכם/המלצתכם? *עריכה: לינק לאתר היצרן
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
קיבלתי הגה חדש עם דוושות וכו' וכשאני רוצה לשחק אז זה כאילו הברקס לחוץ כל הזמן זאת אומרת נניח אם אני משחק בניד פור ספיד אני לוחץ על דוושת הגז אז הוא נוסע אבל נניח אני עוזב אותה אז זה בולם לי בלי קשר לזה שאני לוחץ על דוושת הברקס ז"א אין לברקס כל משמעות. ניסיתי בלוח בקרה לעשות לזה טסט וזה באמת האיקס הזה לא מתחיל מהאמצע אלא מהלמטה. אם מישהו יודע איך לעזור אז ממש תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מארז עם ספק למחשב P4 ואני מתלבט בין המאזים הבאים: 1.Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case 2. AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Purple Case w/Window AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Black-Silver Case w/Window AOpen H600B Front USB & Audio (300W FSP) Black Case w/Window מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בינהם ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את הכרטיס X1800XT+accelero מנועה מחשבים. ברשותי ספק ג'נרי 480W עם 2 מסילות 12V, האחת מספקת 18A והשניה מספקת 15A. הספק נותן מתחים מדוייקים מאד בכל המסילות. אתם חושבים שהוא יצליח להחזיק את הכרטיס? האם כדאי לי ללכת על בטוח עם ה- 7900GT או לקחת סיכון עם ה- X1800XT. אין לי אפשרות לקנות גם ספק חדש בנוסף לכרטיס...
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחר עיון רב באתרכם ובאתרים מקצועיים בחרתי את המארז HEC 6AR6-2F וספק HEC WIN 420UB למערכת AMD 3000-64BIT לוח גיגה K9NF-9 120GB SATA כרטיס GIGA GV-NXT128VP FX6600GT צורב מסך LG 1980Q האם זה מספיק וומה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי מעוניין לקנות את הדבר הזה והוא לא יודע אם מוכרים אותו בארץ... אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה בארץ או בחול אז תגובתו תתקבל בברכה. תודה מראש! רומן
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חוזק (כמה וואט או וולט ) המנורות שנמצאות במארזים השקופים. (המנורות הסגולות\כחולות). ועוד משהו רציתי לדעת אם צריך למנורה איזה מאוורר מיוחד שצריך לקנות . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-