עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Yaron-Cohen,

קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Wile E Coyote,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לבין מדפסת תרמית מבחינת שיטת הפעולה? מי מהדיו הנ"ל יותר יקר? מי יותר איכותי? תודה לעונים!

3. Started by Thunder^,

שלום! אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מהחברה הזאת, אם המכונות עמידות? ואם לא מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. המלצה למארז יפה איכותי+ספק טוב עד 500 ש"ח אבל לא ממש חובה ספק

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by EliranB,

אני לא יכול ללחוץ על 2 כפתורים ביחד ... למשל נגיד שאני צריך לזוז קדימה שמאלה אז זה הולך ישר ולא פונה וכשאני ממשיך ללחוץ על 2 הכפתורים יש לי צפצופים מהמחשב ... למישהו יש שמץ של מושג מה זה ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. טוב ואיכותי שידע לקרר מפרט מעט כבד ושיבוא עם ספק כוח של 400 וואט בסכום של עד 500 ש"ח תודה....

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by adirze,

אוקיי קיבלתי היום מחשב חדש המפרט E6600+BIG TYPHOON X1900XT+VF900 LIBERTY 400W GIGABYTE 3D AURORA המחשב קצת רועש רציתי לדעת איזה מהמאוורים או הקירורים יכול להיות הסיבה לרעש אולי זה בכלל ההרד דיסק? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by greenvector,

שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by alexrait1,

יש לי מדפסת מסוג Selphy cp740. היא היא מדפיסה מאד יפה והכל נחמד, אבל אני רוצה להבין עד כמה כדאי להדפיס בה. לא מצאתי בזאפ דיו כזה ולא דפים מיוחדים. האם אני יכול להשתמש בכל נייר צילום? יש סרטי דיו תואמים?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. Started by ynofear,

דגם+ FP71G שחור כסוף גודל נצפה - 17'' ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון תקן קרינה מחמיר ביותר TCO03 כולל OSD, i-Key, Kenisgton, VESA Wall Mouting ---------------------------------------------------------------- מפרט המוצר: # נתונים פיסיים # גודל מסך: 17 אינץ' # סוג מסך: LCD # משקל: 3.8 ק"ג # גובה: 37.8 ס"מ # רוחב: 36.2 ס"מ # עומק: 13.5 ס"מ # צבע: שחור וכסף # נתוני המסך # זמן תגובה: 8 ms # רזולוציה: 1280x1024 # גודל נקודה: 0.264 מ"מ # בהירות: 350 cd/m² # קונטרסט 1: 600 # צבעים: 16.2 מיליון # תדר רענון אופקי: 30~8…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

אהוי, לאחותי בדיוק התקלקלה המדפסת+סורק+מכונת צילום(עלק) - LexMark x1180 אחרי ששירתה אותנו נאמנה בערך שנתיים. אז כמובן, שצריך לקנות אחת חדשה. אימי היקרה, רוצה גם פקס, וזוהי מהותה של שאלתי: נגיד המדפסת HP OfficeJet 5610, היא באה עם פקס, דה? עכשיו, האם אני צריך A Dedicated Phone Line בשביל שהפקס יעבוד? או שלא צריך קו טלפון בכלל(כלומר, דרך המחשב)? או שאפשר להשתמש בקו טלפון בזק הרגיל? אני לא מבין בנושא ואשמח להסבר תודה מראש לעוזרים

15. Started by rafi121,

<צונזר ע"י אחראי הפורום!>

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. יש לי את הסט מייקרוסופט 1000 וכשאני מחבר את המקלט לUSB. מתקבלת ההודעה הבאה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned'and windows does not recognize it. ניסיתי להתקין את הדריברים כמו שרשום וזה לא עבד :'(

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. שימוש ביתי לחלוטין הציעו לי ב-190 שח כדאי?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. פנדה הביאו מוצרים חדשים של ZBOARD כמה סטים+הסט של ההתחלה ל-USB/PS2 עכשיו האם המחיר מוצדק- 220 ל-PS2 ו-259 ל-USB? האם זה שווה? מה עדיף PS2 או USB? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם יש עברית על המקלדת???

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by AceOS,

אהלן חבר'ה, אשמח לקבל המלצות על מה ללכת. אני מתלבט בין הDA לMX518. הבנתי שבשורה התחתונה הDA טוב יותר, אבל יש לו רק 5 כפתורים אל מול ה518 עם 7 כפתורים. 2 כפתורי הON-THE-FLY, נראים לי די שימושיים. אשמח להמלצות!

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  20. אני שוקל לקנות את אחת המקלדות האלחוטיות של לוג'יטק או מייקרוסופט. אני מבקש ממשתמשים שהתנסו/מתנסים חוות דעת על המקלדות. למשל, דברים שהפריעו להם, מה אהבתם ובעיקר, זמן הסוללה (יעזור גם הסוג: גודל וחברה). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by dtechno,

ברצוני לקנות מדפסת חדשה לשימוש ביתי ..הכי טוב שאפשר להביא עד תקציב של 400 ש"ח אני ישמח לקבל המלצות מאנשים- כי אני ממש לא מבין בזה! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by coldfire92,

אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by אוהד הפועל בדם,

קיבלתי הגה חדש עם דוושות וכו' וכשאני רוצה לשחק אז זה כאילו הברקס לחוץ כל הזמן זאת אומרת נניח אם אני משחק בניד פור ספיד אני לוחץ על דוושת הגז אז הוא נוסע אבל נניח אני עוזב אותה אז זה בולם לי בלי קשר לזה שאני לוחץ על דוושת הברקס ז"א אין לברקס כל משמעות. ניסיתי בלוח בקרה לעשות לזה טסט וזה באמת האיקס הזה לא מתחיל מהאמצע אלא מהלמטה. אם מישהו יודע איך לעזור אז ממש תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. Started by bz_amir,

איך המארז הזה תגידו כדי לקנות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  25. אני רוצה מארז שיהיה בצבע שחור אם אפשר כולל ספק ושיהיה מספיק קר או עם מאווררים ושלא יעבור את ה400 ש"ח תודההה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.