עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. דרישות: שלא תהיה צעצוע שהאלחוט שלה יהיה איכותי ולא יתפספסו אותיות בהקלדה אם אפשר, שלא תהיה בחבילת קומבו עם עכבר, אבל אם אין ברירה, לא נורא.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by bz_amir,

איך המארז הזה תגידו כדי לקנות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. האם אפשר לשחק במישחקי פלייסטיישן2 ללא ג'וק או צ'יפ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by H.I.V,

http://www.pch.co.il/docs/pd813083196.htm אני משיג את זה ב350 שקל משהו יכול להגיד אם היא נוחה או לא?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. Started by Void,

אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by llliorrr,

מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by darkman,

הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. הפרש המחירים בינהם קטן מה כדאי יותר?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378119 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378117

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by roma,

שלום! חבר שלי מעוניין לקנות את הדבר הזה והוא לא יודע אם מוכרים אותו בארץ... אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה בארץ או בחול אז תגובתו תתקבל בברכה. תודה מראש! רומן

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by zivler,

אני מחפש פד לבן איכותי למשחקים... ועם בכלל החיישן עובד טוב עם לבן?? עם אין אז מה הכי קרוב לזה??

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. זה הספק http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22550 ואלה שידרוגים (כדי לראות את מה שיש לי כרגע תיכנסו למפרט מחשב שידרוגים: 1. להוסיף עוד ג'יגה 2X512 של GAIL 2. להחליף לוח אם עכשווי ללוח אם תומך קורנו 3.להוסיף 250GB של WD SATA2 4.להחליף את המעבד לקונרו (שאני שם את הלוח אם החדש שייתמוך בקונרו אני לא על ההתחלה קונה את הקונרו אז השאלה שלי היא האם זה יתמוך במעבד העכשווי שהוא מעבד איטל 630)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by nevodavid,

מה האוזניות הכי טובות במחיר הזה? למשחקי FPS (Counter Strike) עד עכשיו הייתי עם אוזניות TEAC פשוטות אבל בא לי לשנות למשהו טיפה יותר איכותי. מה אתם ממליצים? בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by tmp,

אממ אני צריך המלצה למדפסת פשוטה.. המדפסת תשמש לרוב רק להדפסת מסמכים .. בקשר לתקציב.. כמה שיותר זול :}

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !

17. מול המחשב יש לי שטח קטן למקלדת והעכבר, ובגלל זה כל העסק נהיה מסורבל בגלל החוטים (במיוחדים במשחקי פעולה, כמו COD II). אז בבקשה תמליצו לי על מקלדת+עכבר אלחוטיים, בתקציב 300 ש"ח, שיתאימו גם למשחקים (COD II, BF2 וכו').

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by arkadur,

כבר כמה שנים אני עובד עם הMX700 שלי, ואני מאוד מרוצה ממנו עקב המחשב החדש חשבתי להשתדרג, הייתי רוצה לעבור לטראקבול, אך מצד שני אני לא בטוח שאני יתרגל אליו, ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין (בעיקר מי שעובד על אחד כזה באופן שוטף ולא מידי פעם) האם זה דומה לטאצ'פד? והאם יש חשיבות לכך שאני עובד עם 2 מסכים? הדגם המדובר הוא Cordless TrackmanוLogiTech במידה ואתם לא ממליצים על הדגם הנ"ל, אני פוזל לכיוון הMX REVOLOTION או הG7 שהם בעצם ה"מחליף" של העכבר הנוכחי שלי

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by kobibo,

למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by demultiplexer,

אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?

21. אהלן אני ממש רוצה להספיק לנצל את המבצע של אופיס דיפו 1+1 וחשבתי לקחת עכבר ורמקולים. בעכבר אני מתלבט בעיקר בין הלוג'יטק G5 לMX518 למרות שהציעו לי את הG9 שנראה פחות נוח. מה אתם אומרים? בנוסף אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 2.1 שוב בעיקר למשחקים ומוזיקה (מחבר אותה למחשב ולקונסולה). חשבתי על ה VS2421וAltec Lansing שנראים לי די טוב למרות שכמה אמרו לי שהם לא כל כך מוצלחים.. כיום אני משתמש ברמקולים די ישנים ששוים מקסימום 70 ש"ח >< אשמח לעצות תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by GENERAL,

איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by avivlevy,

מחפש עכבר אלחוטי שיכול להגיעה לתווך קליטה של 5מ בערך תקציב: כמה שפחות (אל תיתנו לי שלטים כאלה .... אלה ממש עכברים)

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים