ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
דגם+ FP71G שחור כסוף גודל נצפה - 17'' ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון תקן קרינה מחמיר ביותר TCO03 כולל OSD, i-Key, Kenisgton, VESA Wall Mouting ---------------------------------------------------------------- מפרט המוצר: # נתונים פיסיים # גודל מסך: 17 אינץ' # סוג מסך: LCD # משקל: 3.8 ק"ג # גובה: 37.8 ס"מ # רוחב: 36.2 ס"מ # עומק: 13.5 ס"מ # צבע: שחור וכסף # נתוני המסך # זמן תגובה: 8 ms # רזולוציה: 1280x1024 # גודל נקודה: 0.264 מ"מ # בהירות: 350 cd/m² # קונטרסט 1: 600 # צבעים: 16.2 מיליון # תדר רענון אופקי: 30~8…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בא לי להשתגע במובן החיובי של המילה ולהרכיב מחשב לא רק טוב אלה גם מהממם.. איפה ניתן למצוא מארזים מגניבים כאלה בכל מיני צבעים...?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהוי, לאחותי בדיוק התקלקלה המדפסת+סורק+מכונת צילום(עלק) - LexMark x1180 אחרי ששירתה אותנו נאמנה בערך שנתיים. אז כמובן, שצריך לקנות אחת חדשה. אימי היקרה, רוצה גם פקס, וזוהי מהותה של שאלתי: נגיד המדפסת HP OfficeJet 5610, היא באה עם פקס, דה? עכשיו, האם אני צריך A Dedicated Phone Line בשביל שהפקס יעבוד? או שלא צריך קו טלפון בכלל(כלומר, דרך המחשב)? או שאפשר להשתמש בקו טלפון בזק הרגיל? אני לא מבין בנושא ואשמח להסבר תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פד לעכבר HIGH SENSE AIM לבין MIDSENSE ובין LOWSENSE?? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=549 עריכה: זה רק הגודל של הפד או שהחיכוך יותר קטן??
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי מעוניין לקנות את הדבר הזה והוא לא יודע אם מוכרים אותו בארץ... אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה בארץ או בחול אז תגובתו תתקבל בברכה. תודה מראש! רומן
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
העניין הוא שיש לי 200 ש"ח זיכוי בבאג עם תוקף לעוד חמישה חודשים בלבד. אני צריך מדפסת ממש פשוטה ורגילה עם ביצועים סטנדרטיים ושכמובן תהיה אמינה. אני אדפיס אולי פעם בחודש וזה יהיה גם ככה מלל בלבד. אני יודע כמו כולם כמובן שבאג היא חנות יקרה, אבל השאלה היא האם גם במדפסות ההבדל במחיר משמעותי לעומת חנות רגילה. הנה קישור למדפסות הזרקת הדיו שמופיעות באתר של באג: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=186&tcat=25 שימו לב ששתי המדפסות הזולות של לקסמרק ב260 שקל שמופיעות באתר לא קיימות כבר אצלם במציאות.. בבקשה תגידו לי אם יש שם מדפסת אחרת שמתאימה לצרכים שלי ושהמחיר שלה נורמלי ומצדיק את זה. כמו כן עוד שאלה: מה המשמעות של "עברית צרובה" והאם זה הכרחי? אודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שימוש ביתי לחלוטין הציעו לי ב-190 שח כדאי?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חיברתי את הסורק שלי והוא מופיע לי בלוח בקרה אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו ב xp שהאייקון שלו יופיע ב"מחשב שלי"??
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים Lexmark X1150 (טעות טעות טעות) ולפני כמה זמן,אחרי שהעברתי את המחשב חדר,הסורק פשוט הפסיק לעבוד. הוא מתחיל,אבל לא זז,אלה נתקע במקום,ואז מתחיל לעשות רעשים חזקים של פרפור ושום דבר לא עוזר,רק ניתוק מהחשמל. איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחת המקלדות האלחוטיות של לוג'יטק או מייקרוסופט. אני מבקש ממשתמשים שהתנסו/מתנסים חוות דעת על המקלדות. למשל, דברים שהפריעו להם, מה אהבתם ובעיקר, זמן הסוללה (יעזור גם הסוג: גודל וחברה). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי היום מחשב חדש המפרט E6600+BIG TYPHOON X1900XT+VF900 LIBERTY 400W GIGABYTE 3D AURORA המחשב קצת רועש רציתי לדעת איזה מהמאוורים או הקירורים יכול להיות הסיבה לרעש אולי זה בכלל ההרד דיסק? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוגיטק לייזר (די חדש) בגלל שהשתמשתי ללא משטח עכבר הכריות פלסטיק שיש למטה נשחקו (משטחי ההחלקה הקטנים מהפלסטיק) האם ניתן לרכוש רק את הכריות לעכבר? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
יש ברשותי שלט Cordless Rumblepad 2 LOGITECH והייתי רוצה להוסיף שלט נוסף כמוהו. זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח לקבל המלצות על מה ללכת. אני מתלבט בין הDA לMX518. הבנתי שבשורה התחתונה הDA טוב יותר, אבל יש לו רק 5 כפתורים אל מול ה518 עם 7 כפתורים. 2 כפתורי הON-THE-FLY, נראים לי די שימושיים. אשמח להמלצות!
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הנ"ל? הוא טוב? ויש חנות שמיבאת את המארז הזה? http://www.arena-chieftec.com/?page=products_big&id=46&k_id=1&language=uk לינק לדף הבית
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לאחרונה מסך LCD 730B של סמסונג שמעתי עליו המון ביקורות טובות!!! אבל ראיתי שיצאו גם דגמים חדשים יותר כמו 730BF, 760B, 760BF ההפרש במחיר ביניהם לא משמעותי במיוחד ורציתי לדעת אם אחד מהדגמים העדכניים עדיף יותר... מה אתם אומרים? מה הדגם הכי שווה ואיכותי? :s05:
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-