עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by roes,

כמה שאלות לגבי אל פסק: 1. אל פסק מחליף את ספק הכח שבתוך מארז המחשב, כלומר- אם אני קונה מחשב עם אל פסק אני לא צריך לקנות ספק כח (שבתוך המארז) 2. כמה VA אני צריך שיהיה לי באל פסק , בשביל המחשב: 1. כרטיס קול: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 2. כרטיס מסך: nvidia leadtek 7900GT 3. מעבד: INTEL Pentium D 920 4. זיכרון:GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ 5. לוח אם: Asus P5ld2 - מבוסס שבב 945P של INTEL 6. כונן קשיח: Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 ?? ??? ?? 3. האל פסק הזה יספיק למחשב: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-UPS&model_id=360426

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. טוב ואיכותי שידע לקרר מפרט מעט כבד ושיבוא עם ספק כוח של 400 וואט בסכום של עד 500 ש"ח תודה....

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  3. מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by wooper,

1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by coldfire92,

אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אני מחפש עכבר שיהיה יותר נוח למשחקים, מדיוק, ותקציבי(עד 100ש"ח ) יש לי מסך עם מפצל USB, ואני לא מתרחק הרבה מן המחשב לכן תכונת אלחוטיות לא רלוונטית בשבילי קראתי גם את הביקורת פה על Superior של GENIUS, שאני יכול להשיג אותו בגירסה החוטית(USB) והוא די מסתדר לי עם התקציב מה דעתכם/המלצתכם? *עריכה: לינק לאתר היצרן

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by bobby323,

גם מאוד מאוד מקצועי http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=4

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by alexrait1,

יש לי מדפסת מסוג Selphy cp740. היא היא מדפיסה מאד יפה והכל נחמד, אבל אני רוצה להבין עד כמה כדאי להדפיס בה. לא מצאתי בזאפ דיו כזה ולא דפים מיוחדים. האם אני יכול להשתמש בכל נייר צילום? יש סרטי דיו תואמים?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. אני רוצה מארז שיהיה בצבע שחור אם אפשר כולל ספק ושיהיה מספיק קר או עם מאווררים ושלא יעבור את ה400 ש"ח תודההה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. , אני לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז חשבתי שכאן הכי מתאים. אתם יכולים בבקשה לתת לי חנויות שמוכרות מעמדים מקובעים למחשבים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום אני לא יודע מה ההבדל בדיוק - חוץ מהמחיר - אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי http://www.softsale.co.il/catalog/product_details.aspx?ver=0&prodid=9574 http://www.softsale.co.il/catalog/product_details.aspx?ver=0&prodid=10269

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Arkadi.Krr,

http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. הייי עשיתי חיפוש בגוגל ולא הצלחתי למצוא משהו נורמלי... אני מחפש מכישיר משולב של מדפסת צבוענית, פקס,מכונת צילום (עם יש סורק אז סבבה אבל אפשר גם בלי סורק) ... חנות קרובה לאשדוד או אפילו בתוך אשדוד כמו IQPC אייבורי וכאלה...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by N.S,

רציתי לדעת איזה חוזק (כמה וואט או וולט ) המנורות שנמצאות במארזים השקופים. (המנורות הסגולות\כחולות). ועוד משהו רציתי לדעת אם צריך למנורה איזה מאוורר מיוחד שצריך לקנות . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by מאור247,

חיברתי את הסורק שלי והוא מופיע לי בלוח בקרה אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו ב xp שהאייקון שלו יופיע ב"מחשב שלי"??

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. שלום ברצוני לרכוש מדפסת הזרקת דיו חדשה, כששתי התכונות העיקריות החשובות לי הן: הדפסה על תקליטורים, חסכון מירבי בדיו. צמצמתי את האפשרויות לשתיים, כששתיהן של Canon. האחת היא הPIXMA IP300 והשנייה היא הPIXMA IP4200 החדשה. הייתי שמח אם מישהו שמבין בנושא היה חווה דעתו בקשר לשתי המדפסות, משום שהפרש המחירים בינהן נמוך. מה שכן בעוד שאני יודע על הIP3000 שהדיו שלה זול בצורה מדהימה, על הIP4200 לא מצאתי אפילו מחסנית מקורית/תואמת... תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. אני גר באיזור חיפה

19. אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by avivlevy,

מחפש עכבר אלחוטי שיכול להגיעה לתווך קליטה של 5מ בערך תקציב: כמה שפחות (אל תיתנו לי שלטים כאלה .... אלה ממש עכברים)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. Started by shu sha,

מה מומלץ אם אני מחפש מדפסת שגם תחסוך לי במחיר של הדיו..?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. תקציב כאמור בסביבות ה500..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. ערב טוב, יש לי מארז לבן רגיל כרגע, אני מעונין להחליף את המארז לשחור. נתקלתי במארז הבא - Frontier Meridian LCD 500Watt . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2003&products_id=12707 המארז נראה יפה, לא גדול כל-כך, תצוגה מגניבה, והמחיר גם כן נשמע טוב. השאלה שלי, האם אפשר פשוט להעביר את המחשב הישן למארז החדש ולא יהיו עם זה בעיות? ואיך מחברים את התוצגה, זה מתאים לכל לוח ? לכל מעבד \ ספק כח ? צריך לקנות עוד דברים עם המארז חוץ ממה שיש במארז שלי עכשיו ? סליחה על השאלות הטפשיות, אני לא מבין הרבה בנושא תודה מראש, ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. בא לי להשתגע במובן החיובי של המילה ולהרכיב מחשב לא רק טוב אלה גם מהממם.. איפה ניתן למצוא מארזים מגניבים כאלה בכל מיני צבעים...?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by GODFATHER4,

מתאים לשדרוגים עתידיים?.......נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון יהיה אפשר להוסיף עוד שתי ג'יגה עם ספק כזה ועוד דברים?..........

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים