ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, הורדתי את הדרייבר שלה כדי שאני יוכל להשתמש בכפתורים ששולטים בנגנים.. אבל כשאני מנסה להתקין קופצת לי הודעה כזאת: setup cannot continue because an unexpected error has occurred מה הבעיה למה אי אפשר להתקין את זה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי קניתי מצלמת רשת Qcam 310 וחיברתי אותה והכל עבד. הבעיה היחידה שאין ממש פוקוס בתמונה, איך אני פותר את זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מדפסת (רצוי של HP,אבל גם לקסמארק וכל השאר הולכים) משולבת ,כלומר עם מכונת צילום וסורק,אפשר גם עם כניסות לכרטיסי זכרון אבל לא חייב, אני מעוניין באחת שמדפיסה תמונות באיכות טובה (כמו במדפסת פוטו) חשוב לי מאוד,שלא תעבור את ה-900 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
נאמר ואני מחבר ספקי כוח בשרשרת דרך החיבור החשמל החיצוני ,וברגע שהספק הראשון מתחיל לעבוד הוא פועל ביחד עם הספק השני( כלומר מפעיל את השני כמעט באותו זמן) ונאמר שהספק הראשון מחובר ללוח אם והוא נותן לו חשמל , והספק השני נותן חשמל לכוננים קשיחים .האם אמורה להיות בעיה עם זה? הסיבה לשמה אני שואל זה כי אני רוצה ליבנות שרת קבצים מאולתר מבלי לקנות ספק במחיר מופקע מבחינה תאורתית זה הגיוני שזה יעבוד כי עד שהביוס יגמור לטעון הארדיסקים בטוח יעבדו. אבל אני לא רוצה לקחת סיכון , אולי יש "משתנים" שלא לקחתי בחשבון על כל אופן , תודה מראש g0vner
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הייי עשיתי חיפוש בגוגל ולא הצלחתי למצוא משהו נורמלי... אני מחפש מכישיר משולב של מדפסת צבוענית, פקס,מכונת צילום (עם יש סורק אז סבבה אבל אפשר גם בלי סורק) ... חנות קרובה לאשדוד או אפילו בתוך אשדוד כמו IQPC אייבורי וכאלה...
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש ברשותי שלט Cordless Rumblepad 2 LOGITECH והייתי רוצה להוסיף שלט נוסף כמוהו. זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4VMA-M של BIOSTAR על הלוח הזה יש כרטיס מסך OB אני רוצה לבטל אותו ולעבוד על ה AGP אבל אני לא מצליח ניסיתי לבטל אותו בביוס אבל אני לא מבין כל כך ואני לא אוצה להרס דברים שם. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מקלדת ומאורר.. המקלדת צריכה להיות נוחה לשימוש ורצוי שתהיה בצבע שחור המאורר-חייב להיות עם לדים הצבע בנתיים פחות משנה.. וכמה שפחות מרעיש.. התקציב לשניהם הוא 100 ש"ח .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אממ אני צריך המלצה למדפסת פשוטה.. המדפסת תשמש לרוב רק להדפסת מסמכים .. בקשר לתקציב.. כמה שיותר זול :}
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7426 או שעדיף G5?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות הארד דיסק 80 גיגה בייט אבל יש מיבחר ממש גדול יש לכם המלצות בישבילי?!
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה לא מייצרים יותר תדגם פאוור סטרים 420 של OCZ. והמוכר בחנות של נועה מחשבים אמר לי שיש חברה בשם TOPOER שהיא מייצרת לOCZ תספקי כוח, והם ממש באותה רמה... הוא המליץ לי גם על הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 האם זה חברה ג'נרית? לברוח?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך עכבר ומקלדת בערך ב-350 שח עם אפשרות לחריגות(אבל לא יותר מידי) לא חייב מיקלדת אלחוטית אבל חייב איכותית!!!! עכבר חייב להיות איכותי לא חייב להיות אלחוטי ולא חייב שהם יבואו בסט אפשר גם עכבר בנפרד ומיקלדת בנפרד תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יום ראשון אמור יגיע אליי ה- G7 וההתרגשות הולכת וגדלה אבל אני זקוק לפד ולא יודע מה לקנות ואיפה...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם בתור "כלל אצבע" יש כדאיות לרכוש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש נער לעבודות כיתה שמבצע בצבע, על פני מדפסת הזרקת דיו צבעונית? יש הטוענים שכדאי לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה, ובמקום לחזור ולרכוש טונרים יקרים, לזרוק את המדפסת הנוכחית ולרכוש שוב חדשה. בקיצור, יש מי שמתמצא או בעל נסיון ויכול לייעץ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-