ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שיהיה יותר נוח למשחקים, מדיוק, ותקציבי(עד 100ש"ח ) יש לי מסך עם מפצל USB, ואני לא מתרחק הרבה מן המחשב לכן תכונת אלחוטיות לא רלוונטית בשבילי קראתי גם את הביקורת פה על Superior של GENIUS, שאני יכול להשיג אותו בגירסה החוטית(USB) והוא די מסתדר לי עם התקציב מה דעתכם/המלצתכם? *עריכה: לינק לאתר היצרן
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
תקציב כאמור בסביבות ה500..
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בא לי להשתגע במובן החיובי של המילה ולהרכיב מחשב לא רק טוב אלה גם מהממם.. איפה ניתן למצוא מארזים מגניבים כאלה בכל מיני צבעים...?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בישראל Natural Ergonomic 4000? של MICROSOFT
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאחר עיון רב באתרכם ובאתרים מקצועיים בחרתי את המארז HEC 6AR6-2F וספק HEC WIN 420UB למערכת AMD 3000-64BIT לוח גיגה K9NF-9 120GB SATA כרטיס GIGA GV-NXT128VP FX6600GT צורב מסך LG 1980Q האם זה מספיק וומה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הייי עשיתי חיפוש בגוגל ולא הצלחתי למצוא משהו נורמלי... אני מחפש מכישיר משולב של מדפסת צבוענית, פקס,מכונת צילום (עם יש סורק אז סבבה אבל אפשר גם בלי סורק) ... חנות קרובה לאשדוד או אפילו בתוך אשדוד כמו IQPC אייבורי וכאלה...
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כיום אני משתמש עם מיקרוסופט dektop 1000 סט לא רע בכלל השאלה אם יש משו נוח אלחוטי עם טווח טוב שכדי לי לשדרג אליו.... אשמח לקבל כמה הצעות שיצמצמו לי את האופציות...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
המלצה למארז מגניב שיהיה שקט ויהיה טוב לא כולל ספק באזור ה700 שח .? ווכמובן שיהיה לו לפחות חלון אחד פתוח .....
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים Lexmark X1150 (טעות טעות טעות) ולפני כמה זמן,אחרי שהעברתי את המחשב חדר,הסורק פשוט הפסיק לעבוד. הוא מתחיל,אבל לא זז,אלה נתקע במקום,ואז מתחיל לעשות רעשים חזקים של פרפור ושום דבר לא עוזר,רק ניתוק מהחשמל. איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
ניקיתי אותו אבל מאז הכפתור הימיני קצת "חורק" שלוחצים עליו, פעם שימנתי זה עבד טוב אחרי זה שוב חזר זה קצת מציק לי, חשבתי למכור אותו בזול יותר מכיוון שאין לי אחריות אם פתחתי את הברגים? או שיש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחת המקלדות האלחוטיות של לוג'יטק או מייקרוסופט. אני מבקש ממשתמשים שהתנסו/מתנסים חוות דעת על המקלדות. למשל, דברים שהפריעו להם, מה אהבתם ובעיקר, זמן הסוללה (יעזור גם הסוג: גודל וחברה). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מה מומלץ אם אני מחפש מדפסת שגם תחסוך לי במחיר של הדיו..?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן חשבתי ללכת על אחד משני הדגמים הבאים : מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372067 מקלדתוdiNOVO Media Desktop BTוLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=344876 לחבר שלי יש את ה5000 לדעתי היא פצצה, אבל הNOVO הזאת מעניינת אותי רציתי לשמוע את דעתכם ובכלל מה יותר טוב , השוואתית ואם יש לכם הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מפרט : p-4 2.6 dual neo 2 2 סטיקים של 256 חברה לא מוכרת פועלים בDual fx 5200 ספק 300 ג'נרי תצלום של הלשונית memory בcpu-z אם צריך http://img41.imageshack.us/img41/8499/mem1oy.jpg תקציב :1200 עם אפשרות לחריגה אני צריך כרטיס מסך שיתאים לneo 2 ,ספק שיתאים לכרטיס, ואם ישאר משהו אז גם עכבר לגיימינג (מעדיף razer ) תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים תעבירו
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
חיברתי את הסורק שלי והוא מופיע לי בלוח בקרה אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו ב xp שהאייקון שלו יופיע ב"מחשב שלי"??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-