עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zombie,

שלום חברים, לא בטוח אם זה המקום הנכון אבל מכיוון שאני משתמש בכל שקעי הUSB3 במארז שלי (רק האוקולוס ריפט עם שני החיישנים לוקח 3...) אני מחפש דוק של לפחות 4 חיבורי USB3 ורצוי שיגיע עם כבל ארוך בכדי שאוכל להציב אותו יפה על השולחן. אשמח להמלצות, בתודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, המקלדת הקודמת שלי לצערי נהרסה (microsoft natural Ergonomic Keyboard 4000) וגם העכבר מראה סימני סוף חיים (razer imperator) וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש מבקש המלצה למקלדת + עכבר אגרונומים, עדיפות לחוטיים ולא אלחוטיים (עם זאת, מוכן לשקול אם יש סיבה טובה ) מבחינת מחיר, חשבתי על סביבות 600-700 ש"ח (אפשר לגלוש לכיוון ה850 אם יש סיבה טובה) קניה של המקלדת מהארץ (אלא אם אפשר להזמין מחו"ל עם עברית). לגבי העכבר לא אכפת לי להזמין מאמזון אם יצא זול יותר כרגע מבחינת מה שכרגע הסתכלתי (אשמח להמלצות): 1. מקלדת, כרגע חשבתי פשוט לקנות את אותה המקלדת (185 ש"ח) 2. עכבר: חשבתי על הrazer mamba tournament, razer mamba deathadder elite, …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחפש עכבר גיימינג ארגונומי לימנים שמתאים לאחיזת טופר עם לפחות 4 לחצנים בצד (עדיפות ליותר) אך כאלה שנמצאים בקצה העכבר ולא באמצע כיוון שהאגודל שלי תמיד נמצא קרוב יחסית לקצה (קצת מאחורי הגלגלת) ולא נוח לי עכברים שבהם הלחצנים באמצע וקשה לי לגשת אליהם עם האגודל. אין צורך בלחצנים גדולים במיוחד אבל שלא יהיו פיצפונים. עד גודל בינוני-קטן. עדיף שיהיה איזשהו איוורור כיוון שזה מציק כשהיד שלי מזיעה (וזה קורה אחרי 5 דקות ברוב העכברים שהם לא קטנטנים). תודה מראש.

4. ערב טוב, מחפש מדפסת משולבת עם פקס. הדפסות מזדמנות. רוצה שתהיה אפשרות לדיו חלופי, לא ממש מתחשק לי לשלם סכומים כ"כ גבוהים. ממה שהצלחתי להבין, אלו בד"כ הדגמים המומלצים, אבל אני קורא דיווחים סותרים לגבי אפשרות פעולה עם ראשי דיו תואמים. יש למישהו מידע קונקרטי? הצעה למדפסת אחרת העונה על הדרישות גם תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן חברים, מחפש המלצה למדפסת דופלקס למשרד ביתי. עדיף משולבת עם סורק ו-וייפיי, אין צורך בהדפסה בצבע. המטרה העיקרית היא הדפסה דופלקס (משני צידי הדף), כך שהפיצ'ר הזה ומחיר ההדפסה (טונרים בעתיד) הם הדברים העיקריים שמשנים לי. ראיתי (באופיס דיפו) מדפסת של אפסון, שאמנם הזרקת דיו אבל עם עלויות הדפסה נמוכות (משתמשת בבקבוקי דיו במקום טונרים). יש למישהו ניסיון עם זה? כמו כן, יש למישהו להמליץ על חנות ייעודית\טובה באזור חיפה? (מעבר לאופיס דיפו\קרביץ ושות')? תודה מראש! אביב

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש בנרות razer deathadder בגירסא השמאלית שלו. הנוכחי כבר לא עובד (לאחר 4-5 שנים) שאלתי באייבורי, KSP, RSM ועוד חנויות, כמו כן בדקתי באמזון ואיביי ולהזמין את העכבר כולל משלוח עולה מעל 400 שקל.. בבקשה אם יש מישהו שיודע על חנות שמוכרת, אני ממש אשמח!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הכירו את ה-BlackWidow Chroma V2, עם מנגנוני לחצנים חדשים ומעניינים שפיתחה החברה האמריקאית באופן עצמאי לכתבה

8. אורח טל
    Started by אורח טל,

מחפש עכבר חדש שדומה באחזיה שלו לעכבר של LOGITECH G400S או MX518 הישן, מעדיף חברה אחרת ולא LOGITECH אם יש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by romansah9,

חבל שכל הדברים הטובים לא מחזיקים מעמד לנצח... השגתי את האוזניות שלי בערך חודש לפני שהפסיקו לשווק אותם. אני מודה שאין לי ניסיון רב עם אוזניות בכלל ועם אוניות גיימינג בפרט. בעבר היו לי אוזניות SteelSeries Siberia V2 שנהנתי מהם עד הרגע האחרון שלהם, ואז עברתי ל CM Sirus 5.1 שהיה שידרוג מעולה ברמה אחרת. לצערי הרב האוזניות התחילו להתפרק כבר תקופה (תיקנתי אותם בכל מיני דרכים, אז הם עדיין שורדים לי... אבל זה לא יחזיק מעמד יותר מידיי זמן). אני מעוניין לעשות סקר שוק לאיזה אוזניות (להשתדרג) לקנות בתקופה הקרובה (חודש-חודשיים). אני משחק בFPS, ובגלל שחוויתי מה זה 5.1 באוזניות- אני מקווה שיש אוזניות עם פיצ'ר דומה או זהה. השמח לשמוע על המ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מסתבר שהעכבר לא נמכר יותר, אז מחפש עכבר חילופי, מעדיף חוטי, באזור 100-300 ש"ח. העכבר משמש בעיקר למשחקים, ואהבתי את הצורה של 6000 מבחינת אחיזה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by roipow,

יש משהו לא מובן לי כל כך בנושא..מה ההבדל בין חיבור HDMI לחיבור HDMI ARC.ואם לדוגמא יש לי עכשיו מחשב וממיר שיש להם HDMI ומסך DELLU2515H שיש לו HDMI אבל לדעתי לא ARC לפי מה שקראתי.ויש לי לדוגמא מקרן קול עם חיבור ARC HDMI ו HDMI רגיל..מזה ה-ARC הזה?ואיך אני יכול לחבר את כל המכשירים שציינתי מעלה בצורה הפשוטה ביותר?תודה רבה וסליחה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, יש לי לפטופ lenovo yoga 900. אני מעוניין לקנות lenovo thinkPad Ultra Dock אני מעוניין לחבר את המחשב דרך ה docking station לשני מסכים חיצוניים. עתה, ראיתי ב - http://www.future-x.at/images/datasheet/s252032.pdf שבחיבור של שני מסכים, הרזולוציה המקסימלית הנתמכת היא 2048x1152 / 60Hz אני מעוניין להציב את המסכים במצב אנכי (כלומר להפוך אותם לפי כיוון השעון, ככה שיהיו כמו "ספר פתוח"). האם הנ"ל אפשרי? מאחר ואז הרזולוציה בכל מסך תהיה 1152x2048 / 60Hz אני רוצה לוודא שהנ"ל אפשרי מבחינת ה docking station והכרטיס מסך שיש לי ב yoga 900. תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ה-Logitech G610 מוצאת חן בעיני מבחינת סידור המקשים, האפשרויות והמחיר, אבל היא מגיע קר עם סוויצ'ים חומים או אדומים. משהו דומה עם סוויצ'ים שחורים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום ברשותי מדפסת 3520 HP והיום רכשתי canon ip7250 : במדפסת החדשה אין סורק ואני רוצה לשכפל דפים(לסרוק ולהדפיס שוב) ואני לא רוצה להמשיך לקנות דיו לישן, וגם להדפיס מדי פעם כדי שלא ייתיבש. ראיתי תוכנות כמו http://icopy.sourceforge.net/ האם יש דרך פשוטה יותר, מבלי לערב את המחשב? פשוט ללחוץ העתק במדפסת והיא תדפיס במדפסת השנייה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by KF,

מעוניין לקנות רמקולים 2.1 , תקציב עד 750 ש"ח. חשבתי על Harman-Kardon SoundSticks III 2.1 מה אתם אומרים ?

16. Started by maoram9,

היי יש לי את המקלדת של רייזר BLACKWIDOW CHRMOA 2014 וכמה מקשים שלא פועלים: שיפט שמאל קונטרול שמאל ואלט שמאל.. כל שאר המקשים עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  17. אני צריך מיקרופון, שמתחבר באמצעות USB וללא אוזניות. רק המיקרופון. אפשר בסטנד גמיש/ יוצא מהאוזן כמו מדונה. למטרת משחקי רשת יכול להזמין מחו"ל/לקנות בארץ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Amir Chazan,

היי, אני רוצה לקנות מקלדת מכנית (עדיף אלחוטית אבל מוכן להתפשר כי יודע שאין הרבה). אני עובד עם מחשב נייד לנובו t460 והתמכרתי לטראקפוינט (הנקודה האדומה) ולכן אני מחפש מקלדת שגם בה יש כזה דבר. השימוש הוא בעיקר כדי לייעל עבודה בהקלדה: כתיבת מסמכי וורד ובעיקר בשביל כתיבה מתמטית ב-lyx. בלי תיכנות. מישהו מכיר מקלדות כאלה? עדיפות גבוהה לדברים שאפשר לקנות בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי. אין לי בכלל ניסיון במקלדות מכניות.. וזאת נראית לי אופציה במחיר נורמלי להתחלה. Corsair Strafe MX Silent לתכנות (כלומר, לא Gaming). ועבודה ב-Open Space (לכן שקטה). אני לא צריך כפתורים יעודיים למוזיקה וכד'. אני גם ממש לא צריך את כל האורות האלה. יש עוד מקדלות בטווח המחיר הזה, באיכות הזאת, שמתאימה לדרישות שלי? יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם המקלדת הזאת / יכול להמליץ על מקלדת שקטה לתכנות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Höd Aşulin,

שלום,יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג samsung hte450k שמחוברת למחשב בכניסה אופטית. המערכת אמורה לספק סאונד בתצורת 5.1 אבל כשאני בודק את הסאונד הרמקולי סראונד לא עובדים לבד אלא רק בשילוב עם הרמקולים הקדמיים רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שהמערכת תהיה 5.1 וכל רמקול יתן סאונד בנפרד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by שי כהן,

אשמח לקבל המלצה למקלדת Bluetooth כלשהי טובה ועדיף כמה שיותר ניידת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  22. מישהו מכיר כלי שמאפשר *קשר עין* בשיחת וידאו? פירוט: בשיחות וידאו בסקייפ נומר, יש אפקט שאתה מסתכל על האדם שאתו אתה מדבר - שמופיע על המסך שלך. אבל המצלמה של המחשב ממוקמת מעל המסך, וכשאתה עושה את זה אתה לא מסתכל למצלמה. ואז בצד השני אתה מופיע כמסתכל מטה. מישהו מכיר כלי, חומרה או תוכנה, שמוצא דרך מסביב לנקודה הזו? ומאפשר תחושה של קשר עין בשיחת וידאו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by J S Bach,

Hi, So, I just received the mouse and for some odd reason it won't charge. I tried different cables and USB connections and PCs, but to no avail. When the mouse is turned off and connected to the PC, the charging lights work, but when I turn it on again and open the software, it goes bonkers. Going from 65% to 82% to 75% and when connected again it says it's fully charged. What can be done? **update: I actually already updated the mouse's firmware, but unfortunately it didn't help. I am trying to drain the battery at the moment in order to check whether it's really not charging or it's only the program not recognizing the fact tha…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Höd Aşulin,

מישהו יכול להמליץ על כסא מחשב איכותי ונוח עד 600₪?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by fedora,

שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360. חיבור WIFI בלבד http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 חיבור WIFI בלבד https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים