עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Yaron-Cohen,

קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by dj amit,

אני רוצה ליקנות הארד דיסק 80 גיגה בייט אבל יש מיבחר ממש גדול יש לכם המלצות בישבילי?!

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by arkadur,

כבר כמה שנים אני עובד עם הMX700 שלי, ואני מאוד מרוצה ממנו עקב המחשב החדש חשבתי להשתדרג, הייתי רוצה לעבור לטראקבול, אך מצד שני אני לא בטוח שאני יתרגל אליו, ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין (בעיקר מי שעובד על אחד כזה באופן שוטף ולא מידי פעם) האם זה דומה לטאצ'פד? והאם יש חשיבות לכך שאני עובד עם 2 מסכים? הדגם המדובר הוא Cordless TrackmanוLogiTech במידה ואתם לא ממליצים על הדגם הנ"ל, אני פוזל לכיוון הMX REVOLOTION או הG7 שהם בעצם ה"מחליף" של העכבר הנוכחי שלי

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by GENERAL,

איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by avivlevy,

מחפש עכבר אלחוטי שיכול להגיעה לתווך קליטה של 5מ בערך תקציב: כמה שפחות (אל תיתנו לי שלטים כאלה .... אלה ממש עכברים)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. בס"ד מה המצב? הרבה זמן שלא הייתי פה... תראו קניתי מעיבר של 21pin ל rca ושאני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה על ידי הtv uot דרך כבל svido למעביר ומהמעיבר לטלויזיה זה לא פועל לי המחשב לא נדלק עכשיו יכול להוית שהמעביר דפוק? ניסתי את הבננות של הממיר לחבר דרך המעביר ופעלו טוב מאוד ההיכות לא ממש נקייה הייתה אבל פעל. עכשחן השאלה שלי האם יש סיכוי שהמעביר דפוק? או שאני אמור לסרוק תכנות?למרות שלא נראה לי הגיוני שחיברתי את המחשב לטלויזיה שיש לי שם כניסה כבר מותמאת ל svido לא הייתי צריך לסרוק כי זה פועל לי בתחנה av. או שהקבל svido שלי דפוק? תודה רבה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by PT,

מתה לי המקלדת ואני צריך חדשה חוטית בלבד, אין לי צורך באל-חוטית ועדיף שתיהיה שחורה אבל לא מחייב אם תוכלו גם לספק לינק לקניה של המקלדת אני אודה לכם מאוד :-* תדה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. למישהו יש הצעות???

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. Started by rafruf,

האם מישהו יודע על מקומות שמיצרים קונקטורים (מחברים ) לפי הזמנה .

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by nimrods,

האם יש כונן שמשולב ב: DVD CD ROM צורב DVD וצורב CD ?? ואם כן אז אתם יכולם לתת לי קישור של חנות (חנות מחשבים) שמחורחים שם אבל קישור של ישראל כי חיפשתי ולא מצאתי תודה לעונים ...!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by eladbu,

טוב אז ככה יש לי בעיה מוזרה בעכבר האופטי חוטי של מיקרוסופט כאשר אני לוחץ על הגלגל בכדי לסמן את אמצע הדף ולהתחיל לשחק עם התמונהשמאל ימין למעלה למטה זה עובד יופי כל עוד אני לא עוזב את הכפתור מה שבפועל אמור לקרות תקנו אותי אם אני טועה הוא ליחצה אחת לסימון ואז המשחק חןפשי לחיצה שנייה משחררת מה גם ברגע שאני מנסה לעזוב את הכפתור הדף קופץ בהמהירות בזק לסוף הדף מה שנראה לא הגיוני העכבר מחובר ב PS2 מה יכולה להיות הבעיה :s05: בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. זה הספק http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22550 ואלה שידרוגים (כדי לראות את מה שיש לי כרגע תיכנסו למפרט מחשב שידרוגים: 1. להוסיף עוד ג'יגה 2X512 של GAIL 2. להחליף לוח אם עכשווי ללוח אם תומך קורנו 3.להוסיף 250GB של WD SATA2 4.להחליף את המעבד לקונרו (שאני שם את הלוח אם החדש שייתמוך בקונרו אני לא על ההתחלה קונה את הקונרו אז השאלה שלי היא האם זה יתמוך במעבד העכשווי שהוא מעבד איטל 630)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by nevodavid,

מה האוזניות הכי טובות במחיר הזה? למשחקי FPS (Counter Strike) עד עכשיו הייתי עם אוזניות TEAC פשוטות אבל בא לי לשנות למשהו טיפה יותר איכותי. מה אתם ממליצים? בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by nim901,

מה אתם אומרים על המארז הנ"ל? הוא טוב? ויש חנות שמיבאת את המארז הזה? http://www.arena-chieftec.com/?page=products_big&id=46&k_id=1&language=uk לינק לדף הבית

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. המלצה למארז מגניב שיהיה שקט ויהיה טוב לא כולל ספק באזור ה700 שח .? ווכמובן שיהיה לו לפחות חלון אחד פתוח .....

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !

22. מול המחשב יש לי שטח קטן למקלדת והעכבר, ובגלל זה כל העסק נהיה מסורבל בגלל החוטים (במיוחדים במשחקי פעולה, כמו COD II). אז בבקשה תמליצו לי על מקלדת+עכבר אלחוטיים, בתקציב 300 ש"ח, שיתאימו גם למשחקים (COD II, BF2 וכו').

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. אתם מכירים את הפורטים הקידמיים של המארזים כיום נכון? 2xUSB , אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, אז יש לי בעיה עם שתי האחרונים... השקעים שלהם פשוט קטנים מידי! שום דבר לא נכנס לשם, והתקעים של המיקרופון והאוזניות הם סבירים לגמרי... כל מה שנכס זה ה"ראשים" של התקעים שהם קטנים יותר כמובן, אבל זה לא מספיק כמובן הכל צריך להיכנס... למישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את הבעיה הקטנה הזו?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by wooper,

1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by shu sha,

מה מומלץ אם אני מחפש מדפסת שגם תחסוך לי במחיר של הדיו..?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים