עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Syrex,

שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by doctor hardware,

ב איבורי הציעו לי ספק של חברת KYMEX האם מישהו מכיר אותם ,איך הם ,שווים משהו?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by elad_jacoby,

משהו זול ופשוט.. יש לי שאלה, יש מערכות משולבות שהם גם לייזר? בכל מקרה אם אתם יכולים תציעו לי גם דיו וגם לייזר.. תודה

4. Started by overload,

מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.

6. אהבתי את המארז של Enermax CS-3181L-S Neon Lighting אבל ויש אבל המארז של 3R SYSTEM AIR Cyber Blue מוצא חן בעיניי יותר והוא נראה מרשים ומודרני הוא כולל מד טמפ' גם השאלה היא כזאת האם למישהו יש את ה 3R SYSTEM AIR Cyber Blue והוא יכול לתת חוות דעת כי אני פשוט לא יודע וחבל סתם לזרוק כסף השאלה אם המד טמפ' בכלל מדוייק ולא סתם גימיק יקר

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by Vladgi,

במתח של 1.725 למעבד vcore 1.71-170 3.3V-2.70 5v-5.03 12v-11.73 זה נורמלי בשביל hec?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by sharon669,

היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by ben389,

שלום. יש לי מחשב פרסקוט 3G עם לוח P4P800-E DELUX, שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9200 (בעתיד מתוכננת קניה של X800GT או דומה). המארז והספק שניהם ג'נריים והקירור למעבד הוא קירור סטוק. יש לי בעיה רצינית של קירור (נכון להיום מעבד:70 ולוח: 36) ורעש. אני מעוניין לקרר את כל המערכת ועם זאת להשתיק אותה שלא יהיה אפשר לשמוע אותה. התקציב לכל העניין הוא ¤1000+-. מארז: חשבתי על המארז הידוע COMPUCASE CI-6A19 ולהוסיף לו מאוורר שקט במיוחד (אולי גם להחליף את הקיים בשקט). איזה מאווררי 120 שקטים אפשר להשיג? :s05: ספק: חשבתי על ENERMAX 420W NOISETAKER. הבנתי שהוא שקט ועושה את העבודה. למה ספק בלי מאווררים עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? קירור למעבד: המאוורר המקורי עושה מלא רעש …

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by yuraxp,

ערב טוב, אני צריך להחליף לצערי את הגה שיש לי MICROSOFT SIDE WINDER כי אין לו חיבור USB ואין דרייבים לXP. ההגה שאני חושב עליו בעקבות התציב הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=8413 האם למישהו יש ניסיון איתו? והאם ההגה הזה יכול לתת את אותם רעידות מנוע כמו ה מקירוסופט שעלה בזמנו 850 ונחשב לטופ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. אני ממש מבולבל..אין לי מושג מה לקנות את הG5 החדש? או הישן? בחדש נראה לי יש יותר מדי כפתורים, וזה יציק לי.. והישן גם נראה חלק כזה..הוא לא מחוספס? מה ההבדלים בין העכברים?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  14. אז ככה יש ברשותי Gamepad : Logitech Dual Action ... הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ... ניסיתי לכייל באמצעות לוח הבקרה ב windows לא עזר ניסיתי להתקין ת'פאצ'ים החדשים מ Logitech וכלום! זה נשאר ככה... למרות שלמראית עין הם במרכז ..... החלטתי שלפחות אני לא אשתמש באנלוגי ורק ב D-pad ולא מצאתי שום דרך לבטל את האנלוגי... אין שום כפתור שמכבה את זה וגם לא מצאתי שום תוכנה שעושה את זה... דבר יחידי שמצאתי זו תוכנה שמחליפה בין האנלוגי ל D-pad (מבחינת שליטה) אבל זה לא פותר את הבעיה אני עדיין נוטה לצדדים גם שאני לא נוגע בכלום... משהו יודע על איזה טריק לבטל את האנלוג לפחות ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by jeyjey,

יש לי מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, הורדתי את הדרייבר שלה כדי שאני יוכל להשתמש בכפתורים ששולטים בנגנים.. אבל כשאני מנסה להתקין קופצת לי הודעה כזאת: setup cannot continue because an unexpected error has occurred מה הבעיה למה אי אפשר להתקין את זה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. החלפתי ווסת מהירות למאווררים לספק הכוח שלי TT butterfly , העיניין הוא שעכשיו שאני מכוון אותו על המהירות הכי נמוכה אז אני בקושי מרגיש שהמאווררים מוצאים\מכניסים אוויר *לפי הסנסור הטמפרטורה היא 46-47 על מהירות נמוכה ועל מהירות גבוהה משהו כמו 44 ~ אז תכלס זה משנה משהו בכלל ? אני גם דיי מעמיס עליו

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. ???

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. מחפש מחיר זול יותר מזיגזג (150 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. שלום, אני סטודנט ואני כבר שנתיים סובל ממדפסת הזרקת הדיו שלי שפשוט שוחטת לי את הכיס, כל כמה חודשים(מעטים) אני צריך לקנות מחסנית דיו חדשה בעלות של מעל ל-100 שקלים, הוצאה כבדה מאוד. הבנתי כי כיום מדפסות הלייזר הפכו זולות, פשוטות לתפעול, מהירות ושקטות אך הכי חשוב משתמשות בטונר ולכן עלות ההדפסה יורדת משמעותית, האם זה נכון? אם כך ארצה המלצה למדפסת לייזר בתקציב של עד 1000 שקלים. אך עכשיו אני בדילמה, האם לקנות מדפסת לייזר פשוטה של שחור לבן בלבד ובמידה ואצטרך להשתמש בצבעוני אוציא מן הקבר את המדפסת הזרקת דיו שאני משתמש בה כעת או האם כדאי לקנות מדפסת לייזר משולבת וצבעונית ולמכור את המדפסת הישנה בעבור חופן שקלים ולקזז הוצאות? בקיצור אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן אשר תשמש …

21. Started by IAF.ofek,

שלום,אני מחפש מדפסת (רצוי של HP,אבל גם לקסמארק וכל השאר הולכים) משולבת ,כלומר עם מכונת צילום וסורק,אפשר גם עם כניסות לכרטיסי זכרון אבל לא חייב, אני מעוניין באחת שמדפיסה תמונות באיכות טובה (כמו במדפסת פוטו) חשוב לי מאוד,שלא תעבור את ה-900 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. טוב אני צריך את הספק הכי טוב שאתם יכולים להביא לי מבחינת זרימת אוויר, וסרלקציה , בהתחלה חשבתי על ה chenbro , אחר כך CI-6A19 Black ,אבל ראיתי שזרימת האוויר שם לא משהו, דרך אגב ככל שהמארז יותר גדול זרימת האוויר יותר טוב, נגיד אני קונה full tower, הזרימה יותר טובה משל midi? עכשיו , אני רוצה שתמצאו לי מארז מצידי הכי מגעיל בעולם רק ביצועיסט מעולה , אני מתכנן oc כבד, אם תמצאו לי מארז טוב +מאוררים לחוד לקניה גם טוב. טוב הבנתם תודה coolmeen

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. אני מעוניין בהתקן בעל הפונקציונליות הבאה: - מסך שניתן לקרוא עליו לפחות 150-200 תווים של טקסט (עדיף יותר), ב-10 שורות לפחות - מקלדת (אפשר שתהיה מחוברת חיצונית, אבל צריך אז שהמכשיר יתמוך בכך, ושתהיה מקלדת קטנה ו/או מתקפלת) - אפשרות שמירת קבצי טקסט - נפח אחסון כולל של לפחות, נאמר, 25MB (אפשר ע"י כרטיס) - אפשרות להעביר את התוכן למחשב (עדיף כבל טורי או USB, אבל מצידי שיהיה גם IR או BlueTooth או מה לא) - זמן בטריה ארוך - אפשרות טעינה משקע חשמל רגיל - מחיר נמוך! (רצוי גם - יחס ניגודיות טוב למסך, כך שאפשר לעבוד איתו באור יום - עמיד בטלטולים ונפילות שימו לב שאני לא צריך שום יכולת אחרת - לא ריבוי משימות, לא PIM, לא סרטים ומוזיקה, לא GPS ולא שום שטויות אחרות. אני פשוט צר…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות שלט שיהיה אפשר להעיביר שקופיות במצגות , המרחק בערך 15 מ

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by roma,

שלום! חבר שלי מעוניין לקנות את הדבר הזה והוא לא יודע אם מוכרים אותו בארץ... אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה בארץ או בחול אז תגובתו תתקבל בברכה. תודה מראש! רומן

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים