ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בהתקן בעל הפונקציונליות הבאה: - מסך שניתן לקרוא עליו לפחות 150-200 תווים של טקסט (עדיף יותר), ב-10 שורות לפחות - מקלדת (אפשר שתהיה מחוברת חיצונית, אבל צריך אז שהמכשיר יתמוך בכך, ושתהיה מקלדת קטנה ו/או מתקפלת) - אפשרות שמירת קבצי טקסט - נפח אחסון כולל של לפחות, נאמר, 25MB (אפשר ע"י כרטיס) - אפשרות להעביר את התוכן למחשב (עדיף כבל טורי או USB, אבל מצידי שיהיה גם IR או BlueTooth או מה לא) - זמן בטריה ארוך - אפשרות טעינה משקע חשמל רגיל - מחיר נמוך! (רצוי גם - יחס ניגודיות טוב למסך, כך שאפשר לעבוד איתו באור יום - עמיד בטלטולים ונפילות שימו לב שאני לא צריך שום יכולת אחרת - לא ריבוי משימות, לא PIM, לא סרטים ומוזיקה, לא GPS ולא שום שטויות אחרות. אני פשוט צר…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח להמלצה למערכת של עכבר+מקלדת אלחוטיים. תקציב: עד 650 ש"ח - כולל רמקולים, כמה לדעתכם עלי להשאיר עבורם? מטרות: משחקים, צפייה בסרטים.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה הספק http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22550 ואלה שידרוגים (כדי לראות את מה שיש לי כרגע תיכנסו למפרט מחשב שידרוגים: 1. להוסיף עוד ג'יגה 2X512 של GAIL 2. להחליף לוח אם עכשווי ללוח אם תומך קורנו 3.להוסיף 250GB של WD SATA2 4.להחליף את המעבד לקונרו (שאני שם את הלוח אם החדש שייתמוך בקונרו אני לא על ההתחלה קונה את הקונרו אז השאלה שלי היא האם זה יתמוך במעבד העכשווי שהוא מעבד איטל 630)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
טוב, ממה שראיתי הMX610 עובד על תדר של 2.4GHZ שזה התדר של הרשת האלחוטית שלי שהמשדר שלה נמצא 2 מטר ליד המחשב שלי. עכשיו שמעתי שטלפונים עם תדק 2.4 מפריעים לWiFi לקלוט ולשדר. האם גם העכשיו יתנגש לי עם זה ? אני בהחלט חושב על לקנות אותו, אבל כל הקטע של הפגיעה בWiFi מפריעה לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי. לאחרונה רציתי לשדרג את העכבר שיש לי ( מיקרוסופט אופטי רגיל) לעכבר עם 5 מקשים . זאת כדי לתפעל יותר מקשים דרך העכבר ולא במקלדת - במשחקים. קניתי עכבר של חברה בשם CHIC ב57 שקל ( בלי גיחוחים בבקשה) בעל 5 מקשים. הוא נוח יותר אך נראה לי שהוא "איטי " יותר מהעכבר שיש לי כרגע. האם הוא באמת איטי יותר? איך נמדד רגישות \ מהירות של עכבר? ואם יש לכם המלצה על עכבר טוב למשחקים ולא יקר- תבורכו. חיים
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהבתי את המארז של Enermax CS-3181L-S Neon Lighting אבל ויש אבל המארז של 3R SYSTEM AIR Cyber Blue מוצא חן בעיניי יותר והוא נראה מרשים ומודרני הוא כולל מד טמפ' גם השאלה היא כזאת האם למישהו יש את ה 3R SYSTEM AIR Cyber Blue והוא יכול לתת חוות דעת כי אני פשוט לא יודע וחבל סתם לזרוק כסף השאלה אם המד טמפ' בכלל מדוייק ולא סתם גימיק יקר
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מיתלבט בין מדפסת hp-d4163למדפסת canon pixma ip1700איזו יותר טובה בבקשה עיזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הספק למחשב הנ"ל נשרף (ולא לקח איתו רכיבים נוספים) השאלה אם לשים hec er-t או ספק ג'נרי ב80 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני ממש מבולבל..אין לי מושג מה לקנות את הG5 החדש? או הישן? בחדש נראה לי יש יותר מדי כפתורים, וזה יציק לי.. והישן גם נראה חלק כזה..הוא לא מחוספס? מה ההבדלים בין העכברים?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, הורדתי את הדרייבר שלה כדי שאני יוכל להשתמש בכפתורים ששולטים בנגנים.. אבל כשאני מנסה להתקין קופצת לי הודעה כזאת: setup cannot continue because an unexpected error has occurred מה הבעיה למה אי אפשר להתקין את זה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כאשר המאפיין החשוב ביותר שאני מחפש בו הוא שהוא יהיה נטען ויבוא עם מטען משלו (שלא יהיה צורך להשתמש במטען חיצוני לסוללות אצבע). מלבד ה-MX1000 (שקראתי את הסקירה המצויינת עליו פה באתר) איזה עוד עכברים מומלצים נכנסים לקטגוריה הזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1964 מה שמעניין אותי זה עניין זרימת האוויר וההתחממות.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8074
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להבין ללא הצלחה את ההבדל בין שני דגמי ספקי הכוח הבאים: 1. HEC-400TR-PTF 2. HEC-400AR-PTF אני מצרף לינק: http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile.php אשמח לקבל הסבר.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מדפסת (רצוי של HP,אבל גם לקסמארק וכל השאר הולכים) משולבת ,כלומר עם מכונת צילום וסורק,אפשר גם עם כניסות לכרטיסי זכרון אבל לא חייב, אני מעוניין באחת שמדפיסה תמונות באיכות טובה (כמו במדפסת פוטו) חשוב לי מאוד,שלא תעבור את ה-900 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עכבר טוב ואיכותי שיהיה עם חוט! אני צריך עכבר בתווח ה 200-180 שקל ככה צריך שיהיה נוח איכותי וכמובן של חברת logitech אם אפשר תביאו לי תעכבר מהחנות goldtop.co.il ראיתי שם תעכבר mx510 ב 190 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אם כן , איפה ? אם לא , מתיי ? ומה המחיר המשוער שלו (בארץ ובחול) ? עריכה : ישנו סרטון חמוד על המארז ... http://www.3dgameman.com/vr/coolermaster/centurion530_case/video_review_03.html
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
משהו שיהיה מובנה בתוך המארז, או אפילו סתם יונח על השולחן, אני מחפש סוג של צג... שיראה לי נתונים מהמחשב כמו: מהירות הורדה, כמה הורדתי... זה יהיה יותר ליופי מאשר שימושי... אני לא מחפש צג שמראה טמרפוטורות אלא מה שאמרתי-מהירות הורדה וכאלה דברים... יש חיה כזו? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-