ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
איפה ניתן לקנות בישראל Natural Ergonomic 4000? של MICROSOFT
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
פנדה הביאו מוצרים חדשים של ZBOARD כמה סטים+הסט של ההתחלה ל-USB/PS2 עכשיו האם המחיר מוצדק- 220 ל-PS2 ו-259 ל-USB? האם זה שווה? מה עדיף PS2 או USB? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם יש עברית על המקלדת???
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית בעכבר בזמן האחרון הוא מתחיל להשתגע, הכפתור הימני כאילו נלחץ בעצמו וכל הזמן מופיע לי התפריט של הכפתור הימני נגיד אני גולש באינטרנט [אני משתמש באוונט לצורך העניין] אז הטאבים מתחילים להתחלף לי כל פעם נגיד אני לוחץ על הלחצן השאמלי ומופיע לי התפריט של הלחצן הימני, לפעמים הלחצן הימני פשוט מנוטרל ולא משנה מה אני עושה [ריסט נגיד] עשיתי פעמיים פורמט, סריקות וירוסים עם קספרסקי, AVG וAVIRA סריקות ספייורים עם XOFTSPY אד אוור והכל וכן שכחתי להזכיר גם שלפעמים כשאני באתר כלשהו ומשתמש בגלגלת כדי לרדת בעמוד אז במקום לרדת בעמוד הוא מחליף לי בין הטאבים בדפדפן לא ידוע לי החברה של העכבר, אבל אני מעתיק את מה שכתוב מתחתיו במילא אם זה יעזור במשהו : Optical Mouse Model: O…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב נייד של HP ונשבר לי המגש של הצורב עכשיו שלחתי אותו לתיקון ואמרו לי הצעת מחיר של 1200 שקל על תיקון של הצורב נכנסתי לגוגל לחפש כמה כבר עולה צורב למחשב נייד בודד וניתקלתי ב 2 שנמצאתי בטווח המחירים שלי : http://www.skypc.co.il/pl_product~PDVR-KO8~16~0.htm זה הראשון http://www.laptopcenter.co.il/product.asp?id=173 זה השני אתם גם מוזמנים להוסיף הצעות משלכם תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מדפסת הזרקת דיו חדשה, כששתי התכונות העיקריות החשובות לי הן: הדפסה על תקליטורים, חסכון מירבי בדיו. צמצמתי את האפשרויות לשתיים, כששתיהן של Canon. האחת היא הPIXMA IP300 והשנייה היא הPIXMA IP4200 החדשה. הייתי שמח אם מישהו שמבין בנושא היה חווה דעתו בקשר לשתי המדפסות, משום שהפרש המחירים בינהן נמוך. מה שכן בעוד שאני יודע על הIP3000 שהדיו שלה זול בצורה מדהימה, על הIP4200 לא מצאתי אפילו מחסנית מקורית/תואמת... תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר למשחקים והחלטתי את ה-Microsoft Laser Mouse 6000, לפי מה שראיתי הוא טוב למשחקים אבל הבעיה שלא כתוב עליו את רמת הדיוק שלו, הכוונה ל-dpi, האם מישהו יודע כמה dpi יש לו?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מהחברה הזאת, אם המכונות עמידות? ואם לא מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי חברים זקוק לעזרה בדיוק כמו שבכותרת מקלדת אלחוטית עד 200 ש"ח רמקולים למשחקים וסרטים עד 300 ש"ח (אם יש בטיפה יותר כסף אז אפשר לתת גם) מדפסת הכי קטנה שיש אבל שתדפיס בצורה טובה ואיכותית (תקציב לא ידוע תתנו הצעות מחיר ולפי זה אקבע.) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות את אחת המקלדות האלחוטיות של לוג'יטק או מייקרוסופט. אני מבקש ממשתמשים שהתנסו/מתנסים חוות דעת על המקלדות. למשל, דברים שהפריעו להם, מה אהבתם ובעיקר, זמן הסוללה (יעזור גם הסוג: גודל וחברה). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן אני ממש רוצה להספיק לנצל את המבצע של אופיס דיפו 1+1 וחשבתי לקחת עכבר ורמקולים. בעכבר אני מתלבט בעיקר בין הלוג'יטק G5 לMX518 למרות שהציעו לי את הG9 שנראה פחות נוח. מה אתם אומרים? בנוסף אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 2.1 שוב בעיקר למשחקים ומוזיקה (מחבר אותה למחשב ולקונסולה). חשבתי על ה VS2421וAltec Lansing שנראים לי די טוב למרות שכמה אמרו לי שהם לא כל כך מוצלחים.. כיום אני משתמש ברמקולים די ישנים ששוים מקסימום 70 ש"ח >< אשמח לעצות תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב פרסקוט 3G עם לוח P4P800-E DELUX, שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9200 (בעתיד מתוכננת קניה של X800GT או דומה). המארז והספק שניהם ג'נריים והקירור למעבד הוא קירור סטוק. יש לי בעיה רצינית של קירור (נכון להיום מעבד:70 ולוח: 36) ורעש. אני מעוניין לקרר את כל המערכת ועם זאת להשתיק אותה שלא יהיה אפשר לשמוע אותה. התקציב לכל העניין הוא ¤1000+-. מארז: חשבתי על המארז הידוע COMPUCASE CI-6A19 ולהוסיף לו מאוורר שקט במיוחד (אולי גם להחליף את הקיים בשקט). איזה מאווררי 120 שקטים אפשר להשיג? :s05: ספק: חשבתי על ENERMAX 420W NOISETAKER. הבנתי שהוא שקט ועושה את העבודה. למה ספק בלי מאווררים עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? קירור למעבד: המאוורר המקורי עושה מלא רעש …
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב ואיכותי שידע לקרר מפרט מעט כבד ושיבוא עם ספק כוח של 400 וואט בסכום של עד 500 ש"ח תודה....
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מדובר על החלון הזה: תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שיהיה יותר נוח למשחקים, מדיוק, ותקציבי(עד 100ש"ח ) יש לי מסך עם מפצל USB, ואני לא מתרחק הרבה מן המחשב לכן תכונת אלחוטיות לא רלוונטית בשבילי קראתי גם את הביקורת פה על Superior של GENIUS, שאני יכול להשיג אותו בגירסה החוטית(USB) והוא די מסתדר לי עם התקציב מה דעתכם/המלצתכם? *עריכה: לינק לאתר היצרן
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני ממש מבולבל..אין לי מושג מה לקנות את הG5 החדש? או הישן? בחדש נראה לי יש יותר מדי כפתורים, וזה יציק לי.. והישן גם נראה חלק כזה..הוא לא מחוספס? מה ההבדלים בין העכברים?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למארז שמסוגל להכיל לפחות שניים-עשר (12) דיסקים קשיחים. אין לי בעיה שחלק מהסלוטים יהיו 5.25" שכן אפשר תמיד לשים דיסקים במגירות. כמו שאמרתי, הכי חשוב שהמארז יוכל להכיל לפחות 12 דיסקים ושיהיה בעל פתרונות קירור טובים. כלומר, לפחות 2 מאווררים מקדימה, לפחות מאוורר מאחורה ומאוורר בצד/למעלה. מצאתי מארז כזה של Thermaltake אבל יש לי הרגשה שאני משלם פה עשרות אחוזים רק על מותג ולא על המוצר עצמו. המארז הנ"ל עולה בערך 1000 ש"ח, אני מחפש משהו זול יותר. הערות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1964 מה שמעניין אותי זה עניין זרימת האוויר וההתחממות.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחפש מחיר זול יותר מזיגזג (150 ש"ח)
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמו שאמרתי,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אז מקסימום תעבירו... לשאלה: רציתי לחבר פאלם למחשב כדי להעביר אליו משחקים,הפאלם דגם palm 3x ... באיזו תוכנה צריך להשתמש ואיך משתמשים בה,תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה רבה מראש!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-