עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by overload,

מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by asdasdasd,

אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......

3. מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  5. Started by J.allmighty,

היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה

8. Started by MagnuM_47,

יש מעוניין לקנות מקלדת + עכבר אלחוטי (לא חייב שיבואו ביחד) יש לי התלבטות בין 2 עכברים + מקלדת - האם היא טובה? עכבר ראשון: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=112&active_tab=overview&color=Black עכבר שני: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=002 מקלדת: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=110 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by AlterEgo,

קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by ranyr,

יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by shu sha,

מה מומלץ אם אני מחפש מדפסת שגם תחסוך לי במחיר של הדיו..?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. יש לי את הסט מייקרוסופט 1000 וכשאני מחבר את המקלט לUSB. מתקבלת ההודעה הבאה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned'and windows does not recognize it. ניסיתי להתקין את הדריברים כמו שרשום וזה לא עבד :'(

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לקנות את הכרטיס X1800XT+accelero מנועה מחשבים. ברשותי ספק ג'נרי 480W עם 2 מסילות 12V, האחת מספקת 18A והשניה מספקת 15A. הספק נותן מתחים מדוייקים מאד בכל המסילות. אתם חושבים שהוא יצליח להחזיק את הכרטיס? האם כדאי לי ללכת על בטוח עם ה- 7900GT או לקחת סיכון עם ה- X1800XT. אין לי אפשרות לקנות גם ספק חדש בנוסף לכרטיס...

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  15. אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין בסט אלחוטי (לוגיט'ק..), אני משתמש ב- XP. אני לא גיימר, הסט מיועד למולטימדיה ולגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה: -אלחוטי -מרחק של 5-6 מטר -כפתורי ווליום/פליי/העברת שירים במקלדת - עכבר נוח ולא כבד מידי -תחושה איכותית תקציב- עד 550. בתודה מראש לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by netanel1,

אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by sharon669,

היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. הייי עשיתי חיפוש בגוגל ולא הצלחתי למצוא משהו נורמלי... אני מחפש מכישיר משולב של מדפסת צבוענית, פקס,מכונת צילום (עם יש סורק אז סבבה אבל אפשר גם בלי סורק) ... חנות קרובה לאשדוד או אפילו בתוך אשדוד כמו IQPC אייבורי וכאלה...

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by rikus,

היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. אהלן. אני מתלבט בין שני האל פסקים הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4209 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1023&c=53924 האם ה"איתן" מוכרים? לא מצאתי אותם בחיפוש בגוגל, אך יש להם תגובות נלהבות. מנגד, שמעתי תגובות טובות על האדוויס. מה לבחור?! תודה!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  22. אני גר באיזור חיפה

23. כמו כן איך המקלדת הזאת למשחקים? שמעתי תגובות שליליות עליה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

משהו זול ופשוט.. יש לי שאלה, יש מערכות משולבות שהם גם לייזר? בכל מקרה אם אתם יכולים תציעו לי גם דיו וגם לייזר.. תודה

25. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים יש לי WINDOWS XP וFORCE FEEDBACK עם חיבור פינים שמתחבר לכרטיס קול שלי עכשיו הוא פועל אבל אין לי רטט כי אין דריבריים מישהו יכול לעזור???

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים