ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3732 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 סתכלו על החבילה הכללית יענו כולל הספק האיוורור והכל ותגידו מה יותר טוב
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הוא מתחבר ל חיבור USB כן? ואיך הוא מישהו פה קנה אותו יש לו אחיזה נוחות? כי היה לי מקודם את ה GAMEPAD SIDEWINDER הרגיל הראשון של מיקרוסופט הוא ממש ממש נוח.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לכם המלצה מיוחד למדפסת פוטו טובה אמינה זולה ועלות תחזוקה נממוכה ? בנוסף ארצה המלצה למדפסת פשוטה שתדפיס בעיקר עבודות , עמודי אנטרנט וכו'
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב ואיכותי שידע לקרר מפרט מעט כבד ושיבוא עם ספק כוח של 400 וואט בסכום של עד 500 ש"ח תודה....
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כאשר המאפיין החשוב ביותר שאני מחפש בו הוא שהוא יהיה נטען ויבוא עם מטען משלו (שלא יהיה צורך להשתמש במטען חיצוני לסוללות אצבע). מלבד ה-MX1000 (שקראתי את הסקירה המצויינת עליו פה באתר) איזה עוד עכברים מומלצים נכנסים לקטגוריה הזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חוזק (כמה וואט או וולט ) המנורות שנמצאות במארזים השקופים. (המנורות הסגולות\כחולות). ועוד משהו רציתי לדעת אם צריך למנורה איזה מאוורר מיוחד שצריך לקנות . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי את הסט מייקרוסופט 1000 וכשאני מחבר את המקלט לUSB. מתקבלת ההודעה הבאה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned'and windows does not recognize it. ניסיתי להתקין את הדריברים כמו שרשום וזה לא עבד :'(
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקנות את הכרטיס X1800XT+accelero מנועה מחשבים. ברשותי ספק ג'נרי 480W עם 2 מסילות 12V, האחת מספקת 18A והשניה מספקת 15A. הספק נותן מתחים מדוייקים מאד בכל המסילות. אתם חושבים שהוא יצליח להחזיק את הכרטיס? האם כדאי לי ללכת על בטוח עם ה- 7900GT או לקחת סיכון עם ה- X1800XT. אין לי אפשרות לקנות גם ספק חדש בנוסף לכרטיס...
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כמו כן איך המקלדת הזאת למשחקים? שמעתי תגובות שליליות עליה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
משהו זול ופשוט.. יש לי שאלה, יש מערכות משולבות שהם גם לייזר? בכל מקרה אם אתם יכולים תציעו לי גם דיו וגם לייזר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי WINDOWS XP וFORCE FEEDBACK עם חיבור פינים שמתחבר לכרטיס קול שלי עכשיו הוא פועל אבל אין לי רטט כי אין דריבריים מישהו יכול לעזור???
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה מומלץ אם אני מחפש מדפסת שגם תחסוך לי במחיר של הדיו..?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-