ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב עם מארז + ספק 430 של טרמלטייק , אני רוצה לעשות אובקלוק שלא שקלתי לפני קניית המחשב ורוצה להחליף את הספק. מישהו יכול להמליץ לי על ספק בתחום המחירים של הספק הנ"ל אפשר תוספת במחיר.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית בעכבר בזמן האחרון הוא מתחיל להשתגע, הכפתור הימני כאילו נלחץ בעצמו וכל הזמן מופיע לי התפריט של הכפתור הימני נגיד אני גולש באינטרנט [אני משתמש באוונט לצורך העניין] אז הטאבים מתחילים להתחלף לי כל פעם נגיד אני לוחץ על הלחצן השאמלי ומופיע לי התפריט של הלחצן הימני, לפעמים הלחצן הימני פשוט מנוטרל ולא משנה מה אני עושה [ריסט נגיד] עשיתי פעמיים פורמט, סריקות וירוסים עם קספרסקי, AVG וAVIRA סריקות ספייורים עם XOFTSPY אד אוור והכל וכן שכחתי להזכיר גם שלפעמים כשאני באתר כלשהו ומשתמש בגלגלת כדי לרדת בעמוד אז במקום לרדת בעמוד הוא מחליף לי בין הטאבים בדפדפן לא ידוע לי החברה של העכבר, אבל אני מעתיק את מה שכתוב מתחתיו במילא אם זה יעזור במשהו : Optical Mouse Model: O…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום... יש לי מארז של אנטק 1088AMG.. יש לו בעיקרון 2 חורי איוורור.. אחד של 92 מ"מ השני של 80 מ"מ.. אני מחפש פילטרים שאני יוכל לשים עבור החורים האלה.. הציעו לי לקחת סקוטש רגיל אבל הוא כנראה יחסום יותר מידי אוויר.. יש לכם הצעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=684&CatCode=243 האם המדפסת הזו של canon שווה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
ניקיתי אותו אבל מאז הכפתור הימיני קצת "חורק" שלוחצים עליו, פעם שימנתי זה עבד טוב אחרי זה שוב חזר זה קצת מציק לי, חשבתי למכור אותו בזול יותר מכיוון שאין לי אחריות אם פתחתי את הברגים? או שיש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי חברים זקוק לעזרה בדיוק כמו שבכותרת מקלדת אלחוטית עד 200 ש"ח רמקולים למשחקים וסרטים עד 300 ש"ח (אם יש בטיפה יותר כסף אז אפשר לתת גם) מדפסת הכי קטנה שיש אבל שתדפיס בצורה טובה ואיכותית (תקציב לא ידוע תתנו הצעות מחיר ולפי זה אקבע.) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאד לעבר אך אני מתלבט בין S&S או Qck Heavy ויש לי עכבר ליזר. אז השאלה לי היא מה יעבוד לי יותר חלק ויותר טוב כי שתיהם עולים אותו דבר פלוס מינוס.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש עכבר למחשב נייד עדיפות לאלחוטי אבל עכבר שיהיה טוב למשחקים תקציב של עד 200 ש"ח±
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. כיצד ניתן להסיר את לוחית המתכת מאחורי המארז ( הלוחית של היציאות של הלוח ) קניתי לוח שבא עם לוחית מתאימה ואני צריך להחליפה בזאת שבמארז. היא נראת תפוסה בניתים ולא בא לי להרוס אותה. 2. האם ניתן לגשת בצורה יותר קלה ומהירה לרשת הקידמית שבאה לפני המאוורר הקידמי ( זאת שמונעת כניסת אבק ) מבלי להוציא לגמרי את כל הפנל הקידמי של המארז ? 3. בלוחית המתכת שקבלתי עם הלוח ( אני יודע זה נמצא בכל הלוחיות ) ישנם גם מאין זיזים של מתכת כנראה ליצור קונטרה אבל הם מאוד מפריעים לי להתקין את הלוח האם ניתן להזיז אותם הצידה ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לוקח דרך העסק איזה מכשיר שאני רוצה ובנתיים חשבתי על המני פוז האם הוא הטוב ביותר בישבילהם ומה אתם חושבים עליו בכללי
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך עכבר ומקלדת בערך ב-350 שח עם אפשרות לחריגות(אבל לא יותר מידי) לא חייב מיקלדת אלחוטית אבל חייב איכותית!!!! עכבר חייב להיות איכותי לא חייב להיות אלחוטי ולא חייב שהם יבואו בסט אפשר גם עכבר בנפרד ומיקלדת בנפרד תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בישראל Natural Ergonomic 4000? של MICROSOFT
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב אני צריך את הספק הכי טוב שאתם יכולים להביא לי מבחינת זרימת אוויר, וסרלקציה , בהתחלה חשבתי על ה chenbro , אחר כך CI-6A19 Black ,אבל ראיתי שזרימת האוויר שם לא משהו, דרך אגב ככל שהמארז יותר גדול זרימת האוויר יותר טוב, נגיד אני קונה full tower, הזרימה יותר טובה משל midi? עכשיו , אני רוצה שתמצאו לי מארז מצידי הכי מגעיל בעולם רק ביצועיסט מעולה , אני מתכנן oc כבד, אם תמצאו לי מארז טוב +מאוררים לחוד לקניה גם טוב. טוב הבנתם תודה coolmeen
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר את הספק הזה? Enermax EG475P-VE (24P) Noisetaker ATX 12V v2.0 Power Supply כאן: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cases/Enermax_EG475P-VE_5.html הוא קיבל ציון מעולה מיועד ללוח SLI כרגע עם כרטיס מסך יחיד, ובעתיד להוסיף עוד אחד. תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן. אני מתלבט בין שני האל פסקים הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4209 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1023&c=53924 האם ה"איתן" מוכרים? לא מצאתי אותם בחיפוש בגוגל, אך יש להם תגובות נלהבות. מנגד, שמעתי תגובות טובות על האדוויס. מה לבחור?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב נייד של HP ונשבר לי המגש של הצורב עכשיו שלחתי אותו לתיקון ואמרו לי הצעת מחיר של 1200 שקל על תיקון של הצורב נכנסתי לגוגל לחפש כמה כבר עולה צורב למחשב נייד בודד וניתקלתי ב 2 שנמצאתי בטווח המחירים שלי : http://www.skypc.co.il/pl_product~PDVR-KO8~16~0.htm זה הראשון http://www.laptopcenter.co.il/product.asp?id=173 זה השני אתם גם מוזמנים להוסיף הצעות משלכם תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב שאמור להגיע השבוע או בתחילת שבוע הבא ולקחתי את המארז: CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 המארז הזה מספיק טוב מבחינת מאווררים איוורור נוחות.. וכל מה שצריך להיות במארז טוב.. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המערכת שלי היא: Amd 3000+ Kda3j 6800GT leadtec ADATA 512 x 2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב. האם הוא נוח? עד כמה הוא מדוייק במהירות גבוהה (שמזיזים אותו מהר)? והאם הוא באמת שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-