עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by ארקדי גאיידמק,

באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  3. מכשיר SK-6100 שלום התקנתי את הדרייברים והכל אני מחובר לתוכנה ואני מצליח להעביר שירים.. רק תמונות הוא לא נותן את האופצייה להעביר.. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by srulikg,
    • 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. פנדה הביאו מוצרים חדשים של ZBOARD כמה סטים+הסט של ההתחלה ל-USB/PS2 עכשיו האם המחיר מוצדק- 220 ל-PS2 ו-259 ל-USB? האם זה שווה? מה עדיף PS2 או USB? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם יש עברית על המקלדת???

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by hellfire03,

אני יודע שזה לא פורום אודיו אבל השאלה שלי קשורה למחשבים בעיקר אני מחפש אוזניות אל חוטיות לשימוש כללי והשאלה האם BT יעשו את העבודה או שהן לא יכולות לשמש כאוזניות סבירות+ (עקב העברת מידע לא מספיק מהירה) בעיקרון אני לא נותן הרבה מאוד דגש לסאונד (כן שמוע מוזיקה אבל לא יודע להעריך אותה מספיק) אבל לפחות שאני אשמע את האפקטים במשחקים אם כן אז האם יש עדיפות לBT 3.0? קצב ההעברה שלו יותר טוב לכאורה (פי 10 מ BT2) תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by Wile E Coyote,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לבין מדפסת תרמית מבחינת שיטת הפעולה? מי מהדיו הנ"ל יותר יקר? מי יותר איכותי? תודה לעונים!

8. שלום לכולם, אני אודה לעזרתכם - אני מעוניין לקנות 2 דברים: 1. מצלמת רשת - שימושים - סקייפ 2. אוזניות ומיקרופון - שימושים - בעיקר סקייפ אבל ייתכן גם שימוש שוטף (מוסיקה ומשחקים). לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרוג מעבר ל-100 ש"ח ומטה עבור המצלמה ו-150 ש"ח לאוזניות ומיקרופון, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. (תקציב ממש לא סופי ומאוד גמיש - בעיקר כלפי מטה...) תודה רבה מראש..! נ.ב. כתבתי הודעה דומה בפורום אודיו וקולנוע ביתי (רק לגבי האוזניות) מתוך אי-ידיעה היכן המקום הנכון.. תודה ומתנצל מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by __MIKO__,

היי. לאחרונה רציתי לשדרג את העכבר שיש לי ( מיקרוסופט אופטי רגיל) לעכבר עם 5 מקשים . זאת כדי לתפעל יותר מקשים דרך העכבר ולא במקלדת - במשחקים. קניתי עכבר של חברה בשם CHIC ב57 שקל ( בלי גיחוחים בבקשה) בעל 5 מקשים. הוא נוח יותר אך נראה לי שהוא "איטי " יותר מהעכבר שיש לי כרגע. האם הוא באמת איטי יותר? איך נמדד רגישות \ מהירות של עכבר? ואם יש לכם המלצה על עכבר טוב למשחקים ולא יקר- תבורכו. חיים

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by No-NicK,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6503 שווה קניה? :\

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. אני לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אז זה המחשב: מפרט טכני: מעבד אינטל Intel 300MHz 32 Bit Xscale זיכרון 32MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240X 320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני , לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור …

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by galz,

הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. Started by Silver Dragon,

עכבר קל, מדוייק, שיתאים למשחקים כמו BF2, CSS וכאלה.. כמה שיותר נוח, לא ענק כזה.. מחיר סביר, ככה 200-250 אם יש פחות גם טוב. תודה!

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by netanel1,

אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. אהלן, אני צריך סט שמיועד בעיקר למשחקים ועומד בטווח המלא של BLUETOOTH. יש לי קיר לא קטן שאני צריך לשדר מעבר לו. תודה

18. Started by ^7^,

רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by Pitzinyelo,

מה אתם אומרים על המארז הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1964 מה שמעניין אותי זה עניין זרימת האוויר וההתחממות.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום, ניסיתי להבין ללא הצלחה את ההבדל בין שני דגמי ספקי הכוח הבאים: 1. HEC-400TR-PTF 2. HEC-400AR-PTF אני מצרף לינק: http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile.php אשמח לקבל הסבר.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  21. יש שתי אפשרויות הכי זולות: http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1570 או להוסיף 10 שקל ולקנות מ logicpc עריכת המודר - שמות חנויות יוזכרו אך ורק להשוואת מחירים ולא הבעת דיעה על החנות. ואיך הספק בכללי?, סתכלו על המפרט שלי למטה.. אני מתכנן גם OC

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. כמו שאמרתי,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אז מקסימום תעבירו... לשאלה: רציתי לחבר פאלם למחשב כדי להעביר אליו משחקים,הפאלם דגם palm 3x ... באיזו תוכנה צריך להשתמש ואיך משתמשים בה,תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה רבה מראש!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by roei88,

שלום יש לי לוח אם asus tuv4x יש שם 2 יציאות usb ואני צריך לפחות עוד אחת אפשר להוסיף יציאות? ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה לכל מי שמגיב!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by Real_Me,

לחבר בארה"ב יש DVD פיוניר DV-535. הבעיה היא שלא ניתן לראות איתו תקליטורי PAL שכן כנראה הוא לא יכול להמיר אותם ל-NTSC. ניתן לקנות ממיר שמפיק אות פסאודו NTSC אבל הזול ביותר עולה כ-100 דולר וכבר ניתן לקנות DVD חדש שגם תומך ב-PAL (אבל פחות איכותי מהפיוניר) בפחות מחצי מחיר. האם יש דרך, אולי שדרוג ה-Firmware, או כל דבר אחר שיפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. Started by zoman,

מה ההבדל בין זה - Enermax Liberty 400W Active PFC לספק הזה - ENERMAX EG495AX-VE Noisetaker 485 Watt כמובן חוץ מהברור כמו הספק שונה ,כבלים מודלריים ב - 400 ,השאלה מעבר לכך מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים