ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר צבעונית לבית. מהסקרה שעשיתי, נראה שבטווח המחירים התחתון, המדפסת עם התמורה הטובה ביותר למחיר היא: HP Color LaserJet Pro MFP M277n B3Q10A שעולה 1250 ש"ח בחנות הזולה ביותר לפי זאפ. כמה דברים: 1. אשמח להשגות בנוגע למדפסת הזו או בנוגע למחיר אם מישהו מכיר. 2. למדפסת חיבור LAN בלבד בלי WIFI. האם זה אומר שכל עוד אני מחבר אותה לראוטר ישירות אני אוכל למצוא אותה ברשת בWIFI או שהיא חייבת להיות מחוברת קווי למחשב? 3. האם הטונרים במדפסת לייזר מגיעים חצי ריקים כמו במדפסות הזרקת דיו כדי שנצטרך לקנות טונרים תוך זמן קצר ולהוציא עוד המון כסף בזמן קצר? המון תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב לכולם !! אני מחפש מוכר אמין לקניית דיו תואם איכותי וזול למדפסת BROTHER גם ב EBAY או אליאקספרס אם זה משמעותי דגם הדיו: LC225XL + LC227XLBK BROTHER מחיר הכי זול בארץ: http://www.i-needyo.co.il/ProductInf...Id=3535&catId= מחפש לראות עד כמה ההפרש משמעותי. שבוע טוב ותודה מראש לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקר של xbox one שאני משתמש בו במחשב, ואני רוצה לקנות לו את הסטיק הזה שהופך אותו לאלחוטי למחשב. הבנתי שלא מוכרים אותו בארץ בגלל ההבדלי תדרים, ורציתי לשאול אם למישהו יש את זה או יודע אם אני אזמין אותו מחול זה יעבוד.. תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין במדפסת חסכונית ומומלצת עד 400 שח (עם דיו זול), עדיף דו צדדי ושתתבסס על תקשורת wifi ושתכלול גם מכונת צילום משולבת ואם יש אפשרות גם פקס. יש חיה כזו? ראיתי שהמליצו בפורום על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16330 תודה@!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להביא מקלדת PS/2 חדשה. עשיתי סיבוב ב-4 חנויות וכל המקלדות הן USB. אני לא רוצה "מקלדת" וזהו. יש לי דרישות. תחל'ס אני אמור למצוא משהו מתאים בחנויות אינטרנט בארץ, רק הבעיה היא שהתמונות שם כל-כך מגעילות שלא רואים כלום. אם אי אפשר לגעת, לבדוק ולמדוד אז שלפחות יהיה אפשר לראות... אני לא הולך לקנות חתול בשק. איביי כנ"ל.. או שהתמונות קטנות או שהסוג לא מתאים לי.... אגב, בקושי יש שם מקלדות PS/2 עם עברית. ואז חשבתי... יש הרי מתאמים. אפשר להביא מקלדת USB ולחבר אותה ל-PS/2 בעזרת משהו כזה? http://www.ebay.com/itm/2PCS-USB-Female-in-to-PS2-Male-Adapter-Converter-for-Computer-Keyboard-Mouse-/151755627969?hash=item2355571dc1:g:mGIAAOSwu4BV…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המערכת הישנה מתה ורכשתי לוג'יטק Z533. מערכת 2.1. כאשר אין מוזיקה או סאונד, יוצא רעש סטטי מהרמקולים. הרעש יוצא גם אם המחשב כבוי. עוצמת הרעש תלויה באופן ישיר מכמה שאני מגביר את המערכת. הרעש לא תלוי במחשב (הנמכת הסאונד במערכת ההפעלה לא משנה את כמות הרעש, ניתוק כבל ה AUX לא משנה את עוצמת \ כמות הרעש). הרעש הוא רעש בצורת: ססססססססססססססססססססססס מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לגיימינג יעני משחקים כמו FPS CS, FarCry בעיקר. התקציב הוא בסביבות 200-300 עם חריגה ל350. מעוניין שיהיה גם מיקרופון וישמעו חזק. שאני יוכל לקנות מהארץ(עדיף KSP), ושלא יהיו אוזניות פשוטות שיהרסו תוך שבועיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אלו רמקולים למחשב נחשבים היום הכי טובים בשוק ? המדובר הוא על רמקולים 2.1, כשבגדול אני מתלבט בין לוג'יטק, קריאייטיב ומייקרולאב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות("רגילות"- לא אלו שנכנסו לאוזן) לשימוש כללי, שזה אומר: בעיקר מוזיקה וסרטים וקצת משחקים. מכיוון שאני לא יודע איך הנושא עובד, רצוי שיהיה לזה תאימות לסוני 4, לטלפון או למחשב (אם זה אומר שצריך לרכוש חלקים בנפרד, אשמח שתיידעו אותי על כך). בנוגע למיקרופון: אם יש מיקרופון פנימי, מה טוב. אני לא רוצה אוזניות שבהן המיקרופון חיצוני (משמע, זרוע שמגיעה לפה) חשוב מאוד שלא יהיו גם מצועצעות מידי. ואם זה משנה, אני אוהב לישון עם מוזיקה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב אני גיימר בן 22 שעד היום שיחק עם עכבר ומקלדת ששווים 100 שקל - אני כן יודע שעכבר תורם במשחקים אבל אין לי מושג מה תורם מקלדת (בכל אופן שני אלה לא הפריעו לי להיות שחקן טוב ) אז אני קונה מחשב חדש (משהו איכותי, סוף סוף) והחלטתי על הדרך להתפנק גם במקלדת ועכבר חדשים אז ידע בנושא - אין לי אני מחפש מקלדת, עכבר ופאד אגב שידועים בשוק כטובים ואיכותיים לגיימרים ושהמחיר שלהם משתלם. משתלם- שכן יתנו לי הרגשה טובה יותר אבל מצד שני, לא לבזבז יותר מדיי כסף, כי בכל זאת כמו שאמרתי, אני משחק בסדר גמור עם ציוד מלפני כמה שנים שאז עלה לי 100 שקל עריכה - שכחתי גם אוזניות אני צריך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, קניתי כרטיס pci firewire ואני מנסה לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו. בהתחלה חיברתי אותו ועבדתי איתו, אך אחרי יום או יומיים הוא החל לעשות לי בעיות בעיקר כאשר המחשב "התעורר" משינה. לאחר מכן הוא כלל לא זוהה על ידי הכרטיס קול, אך כן זוהה במחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם היה עלי לחבר אותו לכבל חשמל נוסף? או שהחשמל שהוא מקבל מהpci ומהלוח אם הוא מספיק? אם כן ניסתי למצוא חיבור חשמלי מתאים בתוך המארז אבל לא ראיתי אחד כזה. כאשר חיפשתי באינטרנט מידע, ראיתי פוסטים שאומרים שלעתים כדאי לחבר את הכרטיס pci למקור חשמלי, במקרה והוא לא מזוהה על ידי הכרטיס קול. הכרטיס firewire שקניתי מאיביי הוא עם ציפ של טקסס אינסטרומנט כפי שנאמר רבות שהוא הכי טוב [גם על ידי היצרן של…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17792 וזו: http://ksp.co.il/?uin=25775 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת של לוג'יטק מדגם K400 פלוס והוא דיי מצא חן בעיניי. הבעיה היא שהיא קצת יקרה כי יש חלופות זולות כגון זו של מיקרוסופט וזו של מיקרוסופט היא ארוכה יותר. האם יש אלטרנטיבות לשניים ? המקלדת אמורה לשמש אותי בעמדת הנהיגה שבניתי, לכן אני צריך משהו קומפקטי וטוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כבל למדפסת עכשיו יש באותו מחיר או USB 2 או USB 3 המדפסת שלי לפני 5 שנים אבל המחשב חדש לפני כמה שבועות יש 4 כניסות USB 3 ושתי כניסות USB 2 יהיה מיותר לקנות USB 3 למדפסת ? או שאם זה אותו מחיר ללכת על זה? http://ksp.co.il/?uin=13591 http://ksp.co.il/?uin=13589 פשוט נציג של HP אמר לי שהמדפסת לא יודעת לתמוך ב USB 3 ואם אני אחבר אותה למחשב ב USB 3 היא לא תזהה אותו. לא משנה אם אמרתי לו ש USB 3 צריך לתמוך גם בדורות שלו אחורה כלומר USB 2 הוא אמר לי שחבל סתם לנסות. את האמת יש עוד סיבה למה אני מתלבט כשאני מדפיס כמות גדולה של עמודים חשבתי אם המידע יעבור בכבל USB 3 זה יהיה יותר מהיר מאשר USB 2 זו ג…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני רכישת לוח גרפי של חברת WACOM ראיתי שיש מספר דגמים ללוח כמו draw / art / photo / comic הבנתי בערך מה הם עושים בכל אחד מהם, אני מחפש משהו שאוכל לאייר / לשרטט / לצייר בו - בעיקר איורים לדפוס אני עובד עם תוכנת illustrator ורוצה להבין מה כדאי לקחת? ההתלבטות היא בין draw ל-art ראיתי ששניהם מגיעים עם תוכנות שונות אז חשוב לי להבין מה ההבדל? האם בשניהם אפשר לבחור סוגי קו זהים? (פחם / עפרון / צבעי מים וכו'...) תודה מראש לעונים! איתי
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מוזמנים לקרוא את הסקירה החדשה שלי על ליין המדפסות החדש של חברת ברדר brother: http://hitech-man.blogspot.co.il/2016/04/brother.html
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים, אז אני רוצה להתחדש במקלדת ואני חושב שאם כבר מתחדשים אז לטכנולוגיה חדשהס (לפחות בשבילי). אז הבנתי שיש עכשיו מקלדות מכאניות חדשות, קראתי קצת בפורום אך השאלה שלי היא האם זה באמת שווה את ההבדל בכסף? מניסיון אישי שלכם כמובן. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות על מקלדת עד 500 ש״ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר עריכת וידיאו, סטרימינג (לכן חשוב השקט), תכנות וטיפה משחקים. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי הגיעה לתערוכת PAX East בגדול עם מסך מפלצתי שהורכב מ-160 מקלדות מכאניות עם הארה צבעונית התחרות בעולם החומרה, על כל אפיקיה וסוגיה, קשה כיום יותר מאי פעם בעבר – כמעט כל מוצר שמגיע לשוק זוכה למקבילים תואמים שבדרך כלל גם יהיו זולים או גדולים יותר, ונראה כי מקומו של השיווק בשרשרת הופך למשמעותי יותר ויותר. את הנקודה הזאת מבהירה כעת חברת Logitech, אשר יצרה מיצג מרשים מאוד במסגרת תערוכת PAX East בבוסטון – עם 160 מקלדות G810 Orion Spectrum מכאניות, אשר מסוגלות להציג צבע אינדיווידואלי שונה לכל לחצן ולחצן, שהרכיבו יחד אמצעי תצוגה מקורי וגדול מימדים. הזדמן לנו לראות בעבר שימוש במקלדות בעלי הארה אחורית צבעונית "חכמה" בכדי ליצור אנימציות פש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש זרוע למסך שתהיה מחוברת לשולחן ושתהיה מספיק גבוהה כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי כשאני עומד, כלומר שהגובה המקסימלי שלה הוא כ86 ס"מ (זה גובה העיניים שלי יחסית לשולחן). משהו בסגנון הזה רק שהעמוד יהיה יותר גבוה או שהזרוע תוכל לזוז גם למעלה ולמטה ולא רק לצדדים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19116 זה בשביל שאוכל להשתמש במחשב בעמידה וגם בישיבה. האם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שם כזה דבר? אולי משהו כמו בלינק רק עם עמוד יותר גבוה? אני מעדיף שזה יהיה כמו שיותר זול ויכולה גם להיות חוליה אחת לזרוע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן פשוטה עם יכולת להדפיס ישירות מהסמארטפון. איזה מדפסות מומלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, האם יש למישהו הצעה/רעיון ל KVM Switch בתקציב סביר שיהיה מסוגל לחבר בין 3 מסכים, וציוד פרפריאלי (עכבר ומקלדת) עם PC ומחשב נייד? אני מניח שהסוויץ' צריך להכיל איזה בורר על מנת שיהיה אפשר לבחור את המחשב שבו אשתמש ברגע הנתון. בתחילה חשבתי שמספיק יהיה לי להציג תמונה עצמאית על כל מסך כאשר הקלט יהיה מאחד המחשבים, ואז חשבתי שנחמד יהיה לחלוק באותם המקלדת והעכבר בין שני המחשבים. אם זה רלוונטי להצעות אחרות, אז ל PC, יש שתי יציאות DVI ו HDMI אחת בנוסף ל USB. בכל רגע נתון רק שני מסכים יכולים לקבל תמונה עצמאית בו זמנית. למחשב הנייד יש יציאת VGA ו HDMI בנוסף ל USB, אבל זה לא אמור להיות רלוונטי. עשיתי שירטוט להדגמת הרעיון. כמובן שאפשר אולי לחבר באופן שונה. תוד…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-