ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו עבדתי עם מדפסת לייזר שטונר הספיק לכ- 2500 דף. מה כדאי היום, טונר או דיו? אין לי בעיה עם שחור לבן. הדרישות הן כאלו: הדפסת 2500 דף בשנה. פקס (משולבת). הדפסה דו צדדית יהיה אחלה, במידה ולא מיקר ממש את המדפסת. חיבור Wireless. טונר חלופי זמין וזול. תקציב סביב 400-600 שח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני מחפש מודם סלולרי תומך WIFI לשימוש ברכב כספק אינטרנט למערכת מולטימדיה. רצוי מEBAY, יותר זול משמעותית. דרישות: 1) שיתמוך בכל המפעילים סלולרי בארץ 2) אין צורך בסוללה. אשמח לקבל המלצה ל1-3 דגמים מומלצים ומה ההבדל בניהם. * ולא, אני לא מעוניין להשתמש בסלולרי שלי. מצאתי ב 34ש"ח כולל משלוח את זה , האם הוא יעבוד בארץ ? * מצאתי המלצה על: Huawei E585, אבל אני מחפש משהוא יותר זול... תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד כמו כל גיימר בינוני שחי בארצנו היקרה ו התוססת השיקול העיקרי שלי הוא למקסם תועלת מכל דבר שאני קונה על מנת לשפר את חויית המשחק שלי במחיר הגיוני( סטודנט בארץ זה לא פשוט) החלטתי להתחיל עם עכבר. לאחר שבועות של חיפושים והתלבטויות שכללו ביניהם : זמן תגובה,נוחות,יופי,אמינות ולא פחות חשוב גם מחיר אטרקטיבי. השיקולים שלי התבססו על האם אני מעוניים בעכבר חוטי או אל-חוטי. בתור אדם שמתעסק עם עכבר אל-חוטי בסר כמה שנים מאוד חששבתי שהוחוט יעצבן או יפריע לי. ננעלתי לבסוף על שני דגמים corsair m95 ו logitech 602 כל אחד ו היתרונות שלו. ראיתי כל מני review למיניהם. יתרונות של 602: אלחוטי עם חיי סוללה ארוכים במיוחד. אחיזת palm ( לרוב הידיים) וכמובן התוכנה האדירה של לוג'יטק שעוזרת ודי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה לכבל Micro USB MHL 2.0 To HDMI עבור SAMSUNG TAB 3 כמו כן , מקלדת ועכבר נפרד bluetoth בחו"ל או בארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, האם יצא למישהו לקנות כיסא של DXRacer? אם כן, מה הם האופציות? אשמח לשמוע אנשים שרכשו במידה ויש... תודה, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, למישהו יש המלצה לאוזניות לגיימרים(כולל מיקרופון כמובן) אלחוטיות שמתחברות ביו אס בי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת עבור ההורים שלי למטרות משרדיות שתהיה נוחה וארגונומית. תקציב: עד 200 ש"ח. הייתה להם עד עכשיו Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 שהתקלקלה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טופס המלצה למקלדת: מדריך לבחירת מקלדת מכנית תקציבכם: 250 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? שימוש כללי וגימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? לא משהו ספציפי. בקשות מיוחדות: לא חובה אך אפשר מקשי שליטה במולטימדיה ואם אפשר ויהיה נחמד תאורה. מחו"ל או מהארץ? KSP מוצר א' להשוואה: Roccat Arvo Compact Gaming מוצרה ב' להשוואה: Logitech Gaming Keyboard G105 Retail תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.aliexpress.com/item/Nonstick-15mmx-10M-PTFE-Teflon-Adhesive-Tape-FKS/32320646057.html או דומה לו כשהוא מודבק בתחתית העכבר לשיפור החלקת העכבר על הפד ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה קומבינה תתן לי כרגע תמורה הכי גבוהה על ההשקעה? זה עבור ילד בן 13 שמשחק World of Warcraft. מצאתי את הG660 ב199 שקל: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html מחיר טוב? אילו מקלדת ורמקולים הייתם לוקחים? אם אפשר לשמור את כל ה3 בטווח ה500 שקל זה יהיה פצצה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל המחשב אני מזמין מtms, אז עדיף משהו משם. חשבתי על microsoft keyboard 600 ב66 ש״ח. יש משהו משתלם יותר עד 100ש״ח?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט מה כדאי לקנות. יש לי יד גדולה אני משחק במחשב אבל לא גיימר רציני אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד ומה ההבדלים בניהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, לצערי המקלדת שלי ספגה לפי הדיווחים, כמות מים נכבדת מה שגרם לה לשבות חיים ולהתחיל להשתגע. מחפש תחליף בתקציב נמוך - עד 200 שקל, אפשר גם מאתרים מחו"ל ששולחים לארץ בלי להסתבך עם חברות צד - שלישי. הייתי קונה שוב את הWAVE אבל לא הצלחתי למצוא במסגרת התקציב . אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתחליפים או לאתרים ששולחים לארץ במחיר נמוך מהארץ. שאלה נוספת היא אם למקלדת לא תיהיה בעיה של לחיצה על מספר מקשים ביחד, המקלדת שהייתה לי בבית של מיקרוסופט comfort curve 2000 לא מתאימה להגדרה למשל בפיפא (המשחק שאני משחק בו הכי הרבה) אני לא יכול ללחוץ על מקשי החצים למעלה+לצד וללחוץ על Q/W/E/D , הם פשוט לא נלחצים. בWAVE לא הייתה בעיה כזו. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד אוהב לצייר ומחפש לקנות עט איכותית לציור על הטאבלט. אני צריך משהו באמת טוב שיתן מקסימום תחושה של שרטוט על נייר ולא סתם איזה עט בעשר שקל עם חוד/ ראש עבה. יש המלצה? אין בעיה להביא מחו"ל... הטאבלט שלי הוא סמסונג גלאקסי טאב S 8.4
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי תקלה במרכזית טלפון ביתי ל 2 קוום ,שאחד הופסק (שווקה..אחרי 18 שנות שרות.) -המליצו לחבר את קו כניסת טלפון של בזק בצורה ישירה אבקשכם לעזור לי באיתור החוטים וחיבורם לשקע אחד סטנדרטי של בזק עם 6 חיבורים מ 1 עד 6 -שקע אחד לחבור מרכזיה: צבעי החוטים שהיו בכניסה למרכזיה: לבן , כתום (עם מתח של 40 וולט) , כחול-לבן ,כחול -שקע שני: שחור , אדום (ללא מתח) יש לי אפשרות להתחבר ישירות ללא מרכזיה איך לחבר את החוטים לשקע של בזק ? בתודה מראש: יעקב ק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת פשוטה עם מקשים שקטים, כמו שיש במחשב נייד בדרך כלל. אין צורך במשטח touchpad, אני מעדיף בלי אני צריך מקלדת עם עברית. השימוש העיקרי הוא תכנות, גלישה וטקסט. אני לא גיימר ולא משתמש של מולטימדיה, כך שאין צורך ממשי במקשים מאוד מיוחדים במקרה שלי. בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה... אני בתהליכי שדרוג ציוד הגיימינג שלי שהוזנח בשנה האחרונה בעקבות חוסר זמן נכון לעכשיו זה הציוד שלי עכבר- Zowie EC1 EVO משטח - Qck+ מקלדת-Ducky Shine 3 MX RED Switches אוזניות - במשך 4 שנים השתמשתי בATH-700 , לפני כמה ימים רכשתי את הSennheiser G4ME ONE White - חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהאוזניות !!! בכל מקרה - אתמול בצעתי רכישה של משטח חדש Artisan Hien Soft L Red Whine דרך האתר הרשמי של Artisan לפי סיקורים , המשטח פחות או יותר גדול כמו הQCK שלי , הרבה הרבה יותר איכותי והצבע האדום פשוט קנה אותי : D עכשיו מה שאני מחפש כבר כמה ימים זה שדרוג המקלדת ( שנראה כסיכוי קלוש ותיכף אסביר למה ) ושדרוג העכבר ! נתחיל בעכברים: משלל העכברים שזרוקים לי מתחת למיט…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב קצת מורכב, האוזניות של הסמארטפון מכילות מיקרופון מובנה והמחבר PL שלו הוא בעל 3 חישוקי מגעים במקום 2. החלטתי שאני רוצה להשמיש את המיקרופון של האוזניות לסמארטפון שלי במחשב אז רכשתי מפצל PL מ3מגעים ל2X 2 כזה: השמשתי את זה יחד עם מיקרופון סטנדרטי נוסף שחובר לכניסה האדומה במחשב סימולטנית יחד עם זו של האוזניות סמארטפון בעזרת מפצל PL רגיל. עד לכאן הכל טוב ויפה שני המיקרופון עובדים בעת ובעונה אחת יחד עם השמע של האוזניות לסמארטפון עצמם. אך כשניסיתי לחבר בתצורה הזו אוזניות רגילות במקום אילו של הסמארטפון (אוזניות עם מחבר PL בעל 2 חישוקים ולא 3) המיקרופון חדל הסטנדרטי מלפעול. מה קורה כאן בעצם? מהיכן מגיעה ההתנגשות שמשביתה לי את המיקרופון? (אם המפצל PL מ3 לPL2X2 בנוי בצורה …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי כמה מקלדות זולות עד היום והגיע הזמן לשדרוג קטן. אין לי ניסיון עם מקלדת מכניות אבל לפי התגובות זה מומלץ. עיקר העבודה שלי זה תכנות . תקציב גמיש אבל לא רוצה להתפרע שאלה נוספת. איפה יש מקום באזור המרכז(העדפה לגבעתיים /תל אביב) שבו יהיה אפשר להרגיש את סוגי הסויצום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. אולי זה הפורום המתאים לשאלה. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל XP-RD33-8081 Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך , אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל וחיבור לקו טלפון, רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי לוח של asrock עם כרטיס קול מובנה ללוח והקטע הוא שיש לי אוזניות של לוגיט'ק g930 של גיימניג ושמה יש ווליום עוצמה מובנית.השאלה אם אני מחליף כרטיס קול במחשב אני יוכל לשמוע יותר חזק מהווליום הנוכחי?תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש אזניות עם מיקרופון + מקלדת למשחקים ובעיקר ל counter strike. המחיר המתוכנן לשניהם ביחד היה 400 שקלים אבל אני יכול לגרד ולהגיע ל 500. ראיתי פה לא מעט המלצות אבל שום דבר במחירים שציינתי. ראיתי ב KSP את המקלדות : [h=1]Corsair Raptor K30[/h][h=1]Razer DeathStalker Essential[/h][h=1]Logitech Gaming Keyboard G105 Retail[/h]ובחריגה קטנה את : [h=1]Corsair Raptor K40[/h] בתחום האזניות ראיתי את : [h=1]Corsair Raptor HS30[/h] אשמח להמלצות בנושא מאחר ואין לי שמץ של מושג בתחום. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-