ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב ( ? עריכה ועבודת משרד גרפית לקבצים ברזולוציה גבוהה. אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע בפוטושופ, אילוסטרייטור וקורל דרואו. OFFICE ג) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא - 3)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
EVER POWER 1000VA ההתקנה פשוטה מאוד אין צורך לפרק או להרכיב כלום(רק לחבר את החשמל) לפני זה היה לי בעיה עם הספק(ג'נרי) שצריך לתמרן בלחיצת הכפתור לחיבור השקע בשביל לפתוח את המחשב ועכשיו זה עובד מצוין!!! לעומת זאת הדבר הזה גוש!!!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי אני מחפש מקלדת אלחוטית בלוטות' לטבלט LG G PAD שתהיה בדיוק בגודל של הטבלט (8 אינצ') כדי ששניהם יכנסו ל Case אחד. משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-Bluetooth-keyboard-Gift-for-8-3-LG-G-Pad-V500-/251530012429?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3a905b670d תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? אני לא יודע מה לקנות כל אחד אומר לי משהו אחר מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת סורק רציף (כזה שאפשר לשים כמה דפים והוא מושך אותם אחד אחד) ופקס. אני לא מדפיס תמונות אז אין חובה לאיכות פוטו. אשמח לתוספת של חיבור אלחוטי אבל זה לא הכרחי. אשמח אם היא תהיה חסכונית, קטנה ושקטה. יש למישהו המלצות?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תסתכלו על מבחר התמונות מהכתבה: http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM15.jpg http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM14.jpg http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM11.jpg אם אתם בעלי מארז Task 300X או יצא לכם לעבוד עם אחד כזה - זה פשוט אותו מארז רק עם צורה חיצונית טיפה שונה!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן שבוע הבא לקנות מקלדת+עכבר אלחוטיים. בינתיים ראיתי שהכי משתלם לי לקנות את אחד מהסטים הבאים: Logitech Cordless Wave Logitech Cordless Lx710 איזה מביניהם עדיף מבחינת העכבר\מקלדת ? ובנוסף רציתי לדעת מהו העכבר של כל אחד מהסטים ,והם הם מתאימים ליד רגילה. תודה רבה,אני מתכנן לקנות את זה כבר יום ראשון אז מצפה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מסוגל לאחוז עכברים אך ורק באחיזת tip. לכן עכברים גדולים/גבוהים שיוצרים מגע כלשהו עם היד שלי איפשהו חוץ מקצות האצבעות גורמים לכף היד שלי בתת מודע לעלות גבוה יותר, ומהר מאוד זה גורם לי לכאבים בכף היד ואני לא מסוגל לעבוד. כרגע יש לי razer krait בבית וזה בערך הגודל והגובה) המקסימלי של עכבר שאני מסוגל לעבוד איתו. אני צריך אחד לעבודה, ואם עדיין היו מוכרים אותם הייתי קונה עוד אחד, אבל כבר לא מוכרים אותם. איזה אפשרויות יש לי? בגלל שזה לעבודה ולא לבית אני לא צריך איזה משהו מדהים עם מיליון DPI ופונקציות מיוחדות אלא משהו פשוט, אבל אני אשמח לדיוק המשופר שיש בדרך כלל בעכברי גיימינג. גודלם של עכברים לעיתים רחוקות מצויין ב specs של העכברים, וגם אז בדרך כלל זה אורך ורו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מקלדת בתקציב לא מוגדר, שתהיי נוחה בעיקר לעבודה מול מחשב (כתיבה) פחות משחקים. מחפש מקלדת עם תאורה (אפשר בדגם הזה לכבות אותה או משהו כזה? או שהכפתורים תמיד "זוהרים"?) אני קונה בחו"ל ככה שלא אכפת לי עברית לא עברית, המחיר של המקלדת בחו"ל 70$ = ~270 ש"ח (כאשר בארץ רוצים 550 ) תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25829
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה בבחירת מדפסת. אני סטודנטית ומדפיסה די הרבה כ- 100 דפעם בשבוע, לכן אני צריכה מדפסת שההדפסה שלה תהיה זולה. אני מחפשת מדפסת שמדפיסה שחור לבן (אין צורך במשולבת אבל אם יש באותו המחיר אז למה לא) מדפסת מהירה (עדיף יותר מ- 22 עמ' לדקה) אני גם רוצה מדפסת שמסוגלת להדפיס דו צדדי אוטומטי, שיכולה להכניס את הדף חזרהנ ולהדפיס מהצד השני (אבל הבנתי שזה מייקר מאוד את המדפסת...) בכל אופן טווח המחיר שלי הוא עד 1000 אבל אני כמובן רוצה מדפסת כמה שיותר זולה (800 עד 100 זה כבר די הרבה ) בבקשה תתנו לי המלצה למדפסות , יש יותר מדי בשוק... :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע פקס למייל ולשם כך אני צריך צריך תוכנה מצאתי תוכנה Ez fax 2 mail אבל היא בתשלום אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת שתכלול מדפסת( מן הסתם ) , מכונת צילום ופקס. סורק לא צריך שיהיה אבל אם יש אז בסדר. לא משהו יקר מדי- שיהיה בסביבות ה750+ , חשבתי למשל על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2387 , מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו אחר להמליץ, מניסיון או משהו, אז תודה. מקווה שמישהו פה מבין בזה.....
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מדפסת ביתית חסכונית ורצוי שזולה. חובה שיהיה לה סורק ורצוי שיהיה אפשר לקנות גם דיו זול לא מקורי. אני מדפיס כ-50 עמודים בחודש. אשמח להצעות ולעזרה. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009036861&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לגבי מקלדת מכאנית ועכבר לשימוש יומיומי, דגש על נוחות בהקלדה וגיימינג לפעמים. נראה לי שהכיוון הוא Cherry MX red/MX brown כדי שלא תהיה יותר מדי "קליקית" תקציב למקלדת + עכבר עד 500 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
להורים שלי יש בעבודה שלהם כרטיס מסך Raedon ve 64 mb איך הוא?הוא הגיע בקופסא מקורית של ATI כמה יוצא בו ב 3dmark? אני פשוט לא יכול להוריד פה את התוכנה בגלל שיש פה 56 קיי תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מקליד הרבה ובזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים באצבעות. המקלדת שלי עכשיו - Logitech K350. אחרי שניסיתי מקלדת אחרת זולה הבנתי שממש קשה ללחוץ על המקשים במקלדת הנוכחית. (המקלדת שניסיתי הייתה הייתה מהסט עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech MK270) אם הרבה יותר קל להקליד על מקלדת כזאת זולה וזה ממש על האצבעות, אולי יש משהו קצת יוצר ברמה שאפילו יקל יותר? למשל אף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית, יש מקלדות מכניות שטובות יותר מה-MK270? או אפילו משהו אחר לא מכני? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר טובה מאוד (כמה שיותר קטנה\ ללא סורק או דברים נוספים). היא לא צריכה להכיל מגש ניירות גדול. חשוב שתהיה אמינה, שתדפיס היטב גם אחרי חודשיים ללא הדפסה. היא צריכה להיות עם WIFI (אין חיבור פנוי לרשת והיא לא תהיה ליד המחשב), ואפשרות להדפיס גם דרך הסמרטפון (למשל ל HP יש דרייבר לטלפונים). מחיר פחות חשוב, אבל לא להציע את הטוב ביותר ב 2000 ש"ח. יש המלצות ? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בעיקר למשחקי יריות מגוף ראשון, מכות ואומולטורים של מכונות משחק ישנות וחדשות... רצוי שלא יהיה אל חוטי... אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מעדיף שהוא יהיה יותר טוב בדברים אחרים... וחשוב שהוא יהיה נוח לאחיזה... אהה כן אם יש גם לינק לאתר שמוכרים אותו זה יהיה נחמד...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות את הציוד הבא: Razer Arctosa Razer Lachesis Razer Barracuda Razer Megasoma הציוד הנ"ל טוב? אם יש איזו שהן הצעות לשיפור אך לא עלייה במחיר תודה (אם אפשר דגש על הפד)
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מה עדיף לייזר או אופטי לא רוצה אלחוטי מחפש לוג'יטק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-