עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ibrow-Now,

לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by com,

יום עצוב משהו (מתוך פיסיפרו) "נראה לי שהשוק הכי מעודכן (נכון לעכשיו) והכי מסוכן בעולם החומרה הוא שוק התלת מימד. מעטות הן החברות הנחשבות איכותיות באמת בשוק זה, ואין זה נדיר לראות חברה שפורשת מהשוק עקב התחרות הקשה. לפי הידיעה המפתיעה ב-Xbit פורשת מהשוק דווקא חברת ELSA. חברה זו הייתה ידועה בכרטיסי המסך והפילטרים המעולים שלה. הנהלת החברה קיבלה החלטה להתמקד מעכשיו רק בשוק התלת מימד המקצועי. ELSA תמשיך לייצר כרטיסים רק מהסדרות המקצועיות Synergy 2000, Synergy III, GLoria III ו-GLoria DCC שמבוססות על שבבים של חברת nVidia. הסדרות שיופסק יצורן הן Erazer ו-Gladiac שכללו כרטיסים רבים מבוססי שבבים של nVidia. כנראה שיצור הכרטיסים יופסק מיידית רק בארצות-הברית, בעוד שחברות הבת של ELSA י…

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הנוסחה האמתית לכביעת מיפוי הזיכרון בביוס: http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml דן

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by DoR,

קרוב משפחה בא בקרוב מאמריקה ושאל מה אני רוצה. חשבתי על איזה גאדג'ט. אבל... הוא גר בפאלו אלטו אז אין לו ממש בעיה להשיג כל מה שאני אבקש - העיקר שזה קיים. אני לא אהיה חזיר ולא אבקש משהו ביותר מ-200 דולר... ;D רעיונות??? ??? (רק בלי נגני MP3)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

אוקיי חברה יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 3 800. ואני רוצה להחליץ את המעבד ל-AMD ויש לי כמה שאלות. 1) איזה מעבד אתם ממליצים לי אך שיהיה קצת יותר טוב מבחינת הביצועים שלו לעומת ה-800 שלי? בלי להגזים בבקשה (אין כסף) 2) מה ההבדלים בין Duron ו- Athlon?? 3) אם כבר המלצתם על מעבד. איזה לוח אם יתאים ביותר ויהיה שווה ? (לא יקר) 4) מהם המהירויות שלהם (הכוונה שהמעבד שלי רץ על 100MHZ מהירות BUS) אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה מראש :-)

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by NaNdoS,

מאתמול שפתחתי את המחשב אחד המאווררים (לא יודע איזה מהם) התחיל לעשות רעש מציק ולזיין לי תשכל. חשבתי בטח יש אבק במאוררים אז בפתחתי את המחשב וניקתי אבק עם פאן אבל זה גם לא עוזר... למישהו יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? אגב, מצורף קובץ wav שהקלטתי את הרעש... שגם אתם תסבלו קצת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by PeaS,

אלה הדגמים החלטתי שאני צריך לבחור מהם, אם מישהו מתנגד, שיתנגד... ויגיד לי כמובן. MAXTOR (5T040H4) -40GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-642.32 (שקלים כמובן...) MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-1100.38 (ד"א, ההפרש בין הגמים של 30 ג'יגה ל40 ג'יגה באותה סדרה הוא פחות מ100 שקל, למה לעזאזל ההפרש בין ה40 ל60 ג'יגה הוא יותר מ400 שקל :s05: ) והדגמים האחרים SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-584.41 SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-805.54 אוקיי, ועשיו לשאלות. אני מעדיף כונן של 60 ג'יגה, ויש לי סיבות משלי, אבל הכוננים האלה הרבה (לא כ"כ הרבה) יותר יקרים... אז אני חושב שאני ילך על 40 בעצם גם יש לי את הכונן הישן שאני ישאיר פה (של 12…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  8. אני קונה צורב, ומבחינתי מחר אני מזמין ת'צורב... אז רציתי לשאול אותכם פעם אחרונה מה דעתכם... כששאלתי בפעם הקודמת "כולם" אמרו plextor *24 ו-athlon אמר lite-on... הפלקסטור לא בתקציב אז חשבתי ללכת על מה שאת'לון אמר והבנתי שהצורבים שלהם טובים ומאוד זולים ומשתלמים... קיצר...מה אתם אומרים על הצורבים של lite-on? חשבתי על *24 שלהם...והוא עולה 620 ש"ח... מה נראה לכם?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Vortex,

אני לא מכיר את המערכת הפורומים כאן, אבל אם יש לכם אפשרות גם להגיב אז תגיבו למה בחרתם דווקא בזה,תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by the_saint,

קראתי את הביקורת החדשה באתר על הhp ויש לי כמה שאלות קודם כל כמה היא עולה איפה באינטרנט אני יכול להראות עוד ביקורות על מדפסות מה אתם אומרים על ה xerox m750??

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by vered,

אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח ^Rockford

מחירם בארץ זול מאוד ובביקורת שקראתי, היו מרוצים מהם. האם מישהו רכש את הסט הזה ויכול להמליץ עליו?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by WizMaster,

אז ככה... יש לי עכבר כדורי רגיל, והיום, ללא כל התראה הוא התחיל לא להגיב. הייתי באמצע משחק, והתחלתי להבחין בקירטועים שהתחילו להיות לו עד שהוא נדם לגמרי ולא זז מאז... טוב, פתחתי אותו. כשפתחתי אותו גיליתי ים של ג'יפה בפנים,ניקיתי אותו, אבל הוא עדיין לא מגיב, אני כרגע על עכבר דפוק של מייקרוסופט, למישהו יש מושג מה קרה לו?

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by OmEr8,

שלום לכולם. הזמנתי לפני זמן לא רב את מחשבי החדש עם הדיסק הקשיח המעולה של מקסטור D740X 40GB ועם ASUS A7V266-E. שמעתי וראיתי במו עיניי כתבה שמדברת על כך שיש ללוחות מבוססים צ'יפסטים של VIA בעיות קשות עם בקרים הצורכים מהירות PCI גדולה. האם תהיה לי בעיה עם הקונפיגורציה הזו? מישהו יכול להאיר את עיניי בעוד פרטים על הנושא? תודה רבה, עומר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

המחיר שלו, 3682, מישהו הזכיר את זה קודם. האמת זה לא המחיר הכי גבוה שאינטל "תקעו". אם אתם זוכרים, פנטיום 4 1.5 כשהוא רק יצא, עלה בסביבות 4900 ש"ח. ורק אחרי חודש המחיר ירד משמעותית ב1000 ש"ח. משום מה אינטל תמיד אבל תמיד במעבד הכי חזק שלהם נותנים מחיר גבוה. הם עוד לא הבינו שזאת אחת הסיבות שהמעבדים שלהם לא משתלמים ? זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by Dr-XP,

תגידו אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 800 שקל חשבתי כבר על ה geForce2 Titanium של הרקולס... מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dr-XP,

תצביעו עכשיו ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lipa,

תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כי רק עכשיו גיליתי בעזרת סנדרה שהלוח אם שלי הוא מהם... מישהו יודע מה כתובת האתר שלהם?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by DAN,

במזל טוב ניפטר לי אחד משני בדיסקים שלי התואומים GXP60 של IBM והוחלף ל QUNTUAM FIREBALL AS 60 גיגה (שודרג מ IBM 40 גיגה). קצת יותר רועש והרבה הרבה יותר אמין !!! לא היה לספק SEGATE ומקסטור מהסידרה החדשה לא מוכך עדיין לטעמי ולכן הקוונטום מבית MAXTOR כן בעל מוניטין של אמינות מציינת !!! הוא הבחירה הנבונה !!! עים IBM אני גמרתי !!! דן

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by DJO,

הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי. דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

שאלתי אותם באימל אם יש להם תוכניות להוציא דיסק עם ATA133 וזה מה שהם השיבו לי: "Hi, At this time Seagate has no plans of releasing an ATA 133 drive. Regards, " זאת אומרת, זה לא רק הקטע של ATA133. כשיש מתחרה כמו IBM שהדיסקים שלהם בהחלט מהירים (אף אחד לא אמר אמינים) אני חושב שיהיה נבון מצד SEAGATE להוציא כונן עם צלחת בגודל 40GB כמו IBM, וכמובן שATA133 יהיה חלק מזה (אם כבר כונן חדש). אם SEAGATE לא מתכוונת לעשות צעד כזה, עוד חצי שנה בערך, אם ייתברר שהדיסק של מקסטור טוב ולא עושה בעיות, אפשר יהיה להגיד שהוא האופציה הכי טובה ואף אחד לא יוכל לבוא ולהגיד שSEAGATE יותר טוב. חבל........

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by huber,

מהם שני האופציות בצד ימין של הטבלה שמוגדרים כ NOT SUPPORTED??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים