עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by idofr,

לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה כי אין לי שמץ מזה אבל..... הקיצר הנה הקישור https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=771

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. רכשתי היום נגן MP3 של חברה IKO דגם MM7879 זה הקישור - http://www.tuki.co.il/pl_product~iko7879~4~120.htm הנגן בא עם סוללה כשהיא טעונה חלקית 3 פסים מתוך 4 מופיעים - השאלה שלי האם עדיף קודם לרוקן את מה שיש בסוללה ע"י שימוש במכשיר או שלהטעין את הסוללה למלואה ואז להתחיל את השימוש? והאם יש הבדל? מודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

הנה הקריטריונים: *עד 150 ש"ח אם היא מאוד טובה ועולה קצת יותר אני מוכן לחרוג *חוטי בלבד (חובה) *עיצוב ומראה יפה עדיף לי מקלדת בצבע שחור כסוף (לא חובה) *נוחה לשימוש (חובה)

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. אני גר באיזור חיפה

5. יש לי MX1000 של לוג'יטק ואני רוצה לקנות את הסט האלחוטי של מיקרוסופט Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 ולא להשתמש בעכבר שלהם. כלומר, אני אשתמש במקלדת האלחוטית של מיקרוסופט ובעכבר של לוג'יטק. השאלה אם יש התנגשויות בינהם. האם מישהו נתקל בדברים כאלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by Freddy,

שלום לכולם, מאחר ואיני מבין בתחום אבקש את המלצתכם לסורק מהיר ואייכותי במחיר זול. המהירות והאייכות ממש חשובים לי (צריך לסרוק את כל האלבומים בבית), לכן אני מחפש סוקר שיחס מחיר/ביצועים הטוב ביותר. התקציב הוא 500 שקל ואפשר לחרוג קצת. עריכה, לאחר חיפוש ברשת מצאתי את הסורק CanoScan® LiDE 60 האם הוא סורק טוב? וכדאי? תודה מראש אודי

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by HO,

התחלתי לבצע סקר בקשר למדפסות משולבות. על פניו נראה שאלו של Brother חסכוניות יותר בגלל הפרדת הצבעים במחסניות. הבעיה היא שלפחות ב-Office Depot, שם הלכתי להסתכל על הצורה החיצונית ובכלל, ידעו להגיד שיש בעיה עם על המדפסות של Brother שמפסיקות להדפיס בכלל כאשר נגמר הטונר באחת המחסניות, כלומר, נגמר צבע צהוב, לא ניתן להדפיס בשחור עד שלא תוחלף המחסנית הצהובה. האם יש אמת בשמועה ? דרך אגב, הסתכלתי על דגמי ה-215, 240, 3240

8. הספק למחשב הנ"ל נשרף (ולא לקח איתו רכיבים נוספים) השאלה אם לשים hec er-t או ספק ג'נרי ב80 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. תקציב עד 250 ש"ח

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Canter-Points,

קניתי IRDA חדש לסלולארי שלי, ואני רוצה להשתמש באותו IRDA בתור שלט למדיה פלייר וכו... אחרי חיפוש בארכיונים של הפורום מצאתי כמה תוכנות אבל כולן עובדות אם IR בחיבור סריאלי רגיל. ושלי עובד עם USB (כן אני יודע שזה סריאלי - אבל זה לא הולך...) תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

אהוי, לאחותי בדיוק התקלקלה המדפסת+סורק+מכונת צילום(עלק) - LexMark x1180 אחרי ששירתה אותנו נאמנה בערך שנתיים. אז כמובן, שצריך לקנות אחת חדשה. אימי היקרה, רוצה גם פקס, וזוהי מהותה של שאלתי: נגיד המדפסת HP OfficeJet 5610, היא באה עם פקס, דה? עכשיו, האם אני צריך A Dedicated Phone Line בשביל שהפקס יעבוד? או שלא צריך קו טלפון בכלל(כלומר, דרך המחשב)? או שאפשר להשתמש בקו טלפון בזק הרגיל? אני לא מבין בנושא ואשמח להסבר תודה מראש לעוזרים

12. שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. אני מעוניין בהתקן בעל הפונקציונליות הבאה: - מסך שניתן לקרוא עליו לפחות 150-200 תווים של טקסט (עדיף יותר), ב-10 שורות לפחות - מקלדת (אפשר שתהיה מחוברת חיצונית, אבל צריך אז שהמכשיר יתמוך בכך, ושתהיה מקלדת קטנה ו/או מתקפלת) - אפשרות שמירת קבצי טקסט - נפח אחסון כולל של לפחות, נאמר, 25MB (אפשר ע"י כרטיס) - אפשרות להעביר את התוכן למחשב (עדיף כבל טורי או USB, אבל מצידי שיהיה גם IR או BlueTooth או מה לא) - זמן בטריה ארוך - אפשרות טעינה משקע חשמל רגיל - מחיר נמוך! (רצוי גם - יחס ניגודיות טוב למסך, כך שאפשר לעבוד איתו באור יום - עמיד בטלטולים ונפילות שימו לב שאני לא צריך שום יכולת אחרת - לא ריבוי משימות, לא PIM, לא סרטים ומוזיקה, לא GPS ולא שום שטויות אחרות. אני פשוט צר…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. Started by YinnoN,

שלום לכולם. החלטתי על קנית מחשב לאחי. זוהי ההרכבה מפנדה (אחי גיימר לא קטן ומתכנון לשחק hl2 doom 3 ועוד) 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 480 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,750 ש"ח 4795 כולל משלוח עכשיו בקשר לספק והמארז. 1. איך המארז הזה ? הוא יקרר את המחשב (לא למטרת oc אלא פשוט שהוא יהיה קר ונוח לעבודה מהירה) 2. הספק 300watt שכלול במארז הזה יחזיק לי את המערכת ? אני מאוד לא רוצה למצוא את ע…

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by kfirlion,

שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו

16. Started by compman112,

שלום! אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו אני מעוניין במארז יפה עם ספק כוח טוב והרבה יציאות USB אז אפ תוכלו לתת לי הצעות וקישורים אני הודה לכם מאוד תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות שלט שיהיה אפשר להעיביר שקופיות במצגות , המרחק בערך 15 מ

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. Started by ארקדי גאיידמק,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2070 -יחזיק(הספק) את אחד הכרטיסים שלמטה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3239 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 איך הכרטיסים שלמעלה והאם שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל עוד 256 מגה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by kobine,

מפרט : p-4 2.6 dual neo 2 2 סטיקים של 256 חברה לא מוכרת פועלים בDual fx 5200 ספק 300 ג'נרי תצלום של הלשונית memory בcpu-z אם צריך http://img41.imageshack.us/img41/8499/mem1oy.jpg תקציב :1200 עם אפשרות לחריגה אני צריך כרטיס מסך שיתאים לneo 2 ,ספק שיתאים לכרטיס, ואם ישאר משהו אז גם עכבר לגיימינג (מעדיף razer ) תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים תעבירו

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. ^^ תודה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש, ואני רוצה המלצה למקלדת+עכבר בתקציב של 400 ש"ח. השימושים שלי הם כלליים, כולל משחקים (multiplayer). בעיקרון רציתי אלחוטי, ראיתי ביקורות לא טובות על סטים אלחוטיים, בייחוד למשחקים. אז ארצה המלצה גם לחוטי וגם לאלחוטי אם קיים סט אלחוטי שיש לו ביצועים דומים לחוטי. שוב, העדפה לאלחוטי, אבל רק בתנאי שהוא מספיק טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by EMXMAN,

http://www.shopy.co.il/groupsales/2748 זה הMP3 שלי הבעיה היא שחיברתי אותו לUSB של המחשב וסתם אחר כך באתי להפעיל אותו ולשמוע שירים הוא עושה לי DISK ERROR! וכשאני מנסה לפרמט אותו דרך המחשב זה אומר WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE FORMAT וכשאני אני בא לנסות להכנס להרד דיסק של הMP3 זה רושם לי שאין דיסק בפנים והוא יענו מראה לי תהרד דיסק של הMP3 איך אפשר לפרמט אותו???

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by den,

אני מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים