עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין לקנות מקלדת לא נתקעת (שלא נתקעת אם לוחצים על שני מקשים ..) עד 150 שח בתודה מראש !

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by ארקדי גאיידמק,

באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  5. יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  6. כי המחשב שלי נמצא במקום בעייתי, ולמקלדת שלי קניתי כבל מאריך כדי שאני יוכל להשתמש בה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום חברים. תקופת קורונה, הוריי המבוגרים עובדים מהבית. מדפיסים הרבה [אצל הדור הזה אם זה לא פיזי זה לא קיים]. הבעיה: רכשתי להם מדפסת מאעפנה (איזה טעות) של HP מבוססת דיו, שעושה רק בעיות, והדיו גם נגמר מהר מאוד. אודה לכם מאוד מאוד אם למישהו יש המלצה על מדפסת שהיא הטויוטה קורולה של המדפסות: אמינה, שחור לבן, טונר זמין (ולא יקר - יתרון), ומחזיקה ליחסית המון הדפסות. שמעתי ממכר שרכש מדפסת מסוג Samsung ML-3710ND, שעלתה לו לא מעט (יותר מ 1,000 ש"ח), אך לא היו לו שום בעיות איתה. כמובן, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה לכם מראש על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by doctor hardware,

ב איבורי הציעו לי ספק של חברת KYMEX האם מישהו מכיר אותם ,איך הם ,שווים משהו?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  9. ספק 400W ENERMAX יספק את כל יכולתו ל כרטיס מסך X1900XT ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום חברים אשמח להמלצה למערכת של עכבר+מקלדת אלחוטיים. תקציב: עד 650 ש"ח - כולל רמקולים, כמה לדעתכם עלי להשאיר עבורם? מטרות: משחקים, צפייה בסרטים.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by idofr,

לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה כי אין לי שמץ מזה אבל..... הקיצר הנה הקישור https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=771

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. אני מעוניין לשים במארז amd athlon 64 +3000 venice core gigabyte k8nsc-939 2x a-data 512mb 400ddr geforce 6600gt agp ודברים השוליים כמו אולי צורב דיוידי כונן קשיח 80gb sata של wd בכל מקרה אני רוצה מארז שלא יעלה הרבה אבל אני מעדיף שבצד שלו יהיה גם מאוורר ככה שיש 3 מאווררים אני אוהב שיש חלון אבל לא חייב גם רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארזים כאלה שבמקום לפתוח עם ברגים פשוט אפשר ללחוץ על ידית או על סוויטץ' ולפתוח את הדלת ישר שמתי לב שמארזים של compucase באים עם ספק 400w של hec ו300W ורציתי לדעת אם יש להם גם 475 וואט עדיפות לksp אבל במקרים אחרים פנדה ו400W hec יספיק למערכת שאני רוצה לשים? לא מתוכנן אוברקלוק כרגע והוא שווה או שכדי לקחת antec תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by den,

אני מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

עכבר קל, מדוייק, שיתאים למשחקים כמו BF2, CSS וכאלה.. כמה שיותר נוח, לא ענק כזה.. מחיר סביר, ככה 200-250 אם יש פחות גם טוב. תודה!

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  15. המדפסת אמורה להיות איכותית מצד אחד וחסכונית מצד שני, מספר הדפסות לחודש בערך- עד 1000 דפים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. מארז מדהים! פשוט יפיפה,בעיקרון הזמנתי מפנדה אבל מצאתי חנות שכבר יש להם אותו. 960 ש"ח(מחיר למזומן)-שווה ללא ספק.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. ואיך הוא בכללי איכותי?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  18. מחפש עכבר בסביבות ה230 של בעיקר למשחקים ושלא יהיה אלחוטי.. חשבתי על הG5 אבל אני רוצה עוד המלצות

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. התקציב למשולבת הוא עד 1000 ש"ח (צריך להיות משולב מדפסת+סורק+פקס). והתקציב לסורק הוא עד 500 ש"ח. אני רוצה המלצות גם על סורק וגם על מדפסת משולבת בגלל שעדיין לא הוחלט מה נקנה. אם יש איזושהי מדפסת משולבת ממה טובה ששווה להוסיף עוד 100-150 ש"ח, אז אני מוכן לקבל את ההצעה. תודה מראש.

20. Started by alfus73,

שלום. אני מתלבט האם לקנות את הגה הנ"ל. אני חושש מרגישות יתר של ההגה (מצב שבו כל נגיעה הכי קטינה תעיף אלי את הרכב לשוליים או כל לחיצה קלה על הדוושה תעצור/תאיץ את הרכב). התקציב הוא עד 300 ש"ח. המלצתכם לגבי דגם זה או דגם אחר בתקציב זה האם, באופן כללי, ניתן לכייל הגאים?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. ???

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. Started by Clint Eastwood,

אהלן חברים! כמה נחמד לחזור חמשוש הבייתה.... ;D טוב אז ככה אבא שלי קנה לעבודתו קופסת מיתוג(מפצל של עכבר,מקלדת ומסך לשתי עמדות) השאלה שלי היא אם הוא צריך לקנות מקלדת מסך ועכבר תואמים בשתי העמדות כדי שההגדרות לא ישתגעו ברגע שהוא מחליף מעמדה לעמדה.. תודה לכל העונה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  23. יש לי ATX ישן מאוד וממש קטן הספק שלי נמצא מול המעבד וזה ממש גרוע והטמפ שלי לא יורדת מ35 ומאמץ המחשב מגיע למקיסימום ועושה ריסט!! צריך עזרה בבחירת מארז בבקשה אם אפשר משהו גדול לא פול טוואר אבל מארז גדול ומרווח + ספק 300W והמלצה למאורר שמעתי על Vantec AeroFlow איך הוא? יש לי P3 עם מאורר מקביל למעבד זה יתאים לי? חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות לקירור?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  24. מעבד AMD 3800 X2 + לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA ו גם כן כרטיס 6600 HEAT PIPE , MAXTOR 160 GB SATA 2 השאלה כזאת הלקוח קנה מארז של X-BLADE , מגיע שמה ספק (יאני) 500 וואט 120 מ"מ . הוא יחזיק מערכת כזאת בצורה יציבה ? אל איזה ספק אתם ממליצים ב מינימום הוצאות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  25. המדפסת לשימוש של אמא שלי. חשוב שתהיה קומפקטית יחסית ושלא תעלה הרבה (עדיף גם עם דיו זול). לא חייבת להיות צבעונית. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.