עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oded6188,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים למסך אחד הסתכלתי קצת בחנויות מחשבים באינטרנט, ואני לא מבין מה ההבדל בין כל הסוגים... מה אמורה לעלות קופסת מיתוג ממוצאת? עם כניסות ויציאות למסך, מקלדת ועכבר?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by parker8,

אני רוצה המלצה למחשב כף יד, עם יומן כזה, מזכרים, ספר טלפונים, שהכל יהיה לי מסודר בדבר אחד דיגיטלי.... (הפיתרון הכי טוב זה מחשב כף יד) אני רוצה משהו פשוט בלי מצלמה/טלפון/GPS... התקציב הוא 1000-1500 ש"ח, אני תלמיד ולא איזה איש עסקים.... חשבתי על המכשיר הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2369 IPAQ RX1950 המליצו עליו גם ב-YNET... יש המלצות אחרות? האם אפשר בהמשך ל"שדרג" אותו ולהוסיף לו דברים כמו מצלמה, מקלט GPS או מקלדת כזאת נפתחת? (חשובה לי האופציה של השידרוג) איזה כרטיסי זיכרון הוא קורא? הוא מתפקד כ- DISK ON KEY אם מחברים למחשב? (האם מגיע כבל USB בערכה?) ראיתי בכמה מקומות שאפשר להוסיף עברית בתוספת תשלום... במה זה עוזר/תורם? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני די נוב …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by Clint Eastwood,

אהלן חברים! כמה נחמד לחזור חמשוש הבייתה.... ;D טוב אז ככה אבא שלי קנה לעבודתו קופסת מיתוג(מפצל של עכבר,מקלדת ומסך לשתי עמדות) השאלה שלי היא אם הוא צריך לקנות מקלדת מסך ועכבר תואמים בשתי העמדות כדי שההגדרות לא ישתגעו ברגע שהוא מחליף מעמדה לעמדה.. תודה לכל העונה!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! שמעתי שניתן לשפר את מהירות הצריבה ושל עוד כל מיני דברים בצורב הנ"ל בעזרת עידכון קושחה. זה נכון? ואם כן מאיפה משיגים עידכון כזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by AlterEgo,

קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by orlupo,

זה מארז בלי ברגים ואני לא מצליח לפתוח אותו... אם מישהו אולי יודע איך פותחים אותו בבקשה שיעזור לי... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. מעבד AMD 3800 X2 + לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA ו גם כן כרטיס 6600 HEAT PIPE , MAXTOR 160 GB SATA 2 השאלה כזאת הלקוח קנה מארז של X-BLADE , מגיע שמה ספק (יאני) 500 וואט 120 מ"מ . הוא יחזיק מערכת כזאת בצורה יציבה ? אל איזה ספק אתם ממליצים ב מינימום הוצאות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by saar3,

שלום! אני משחק ב hitman שיחקתי פעם עם המקלדת 6000 של מיקרוסופט וכול פעם יש תקיעות,הבעיה היא אצל המקלדת או בחיבור של המקלדת בלוח אם?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by rani,

שלום אני מחפש למצלמה הנ''ל דרייבר כבר המון זמן ואני לא מוצא, את הדיסק אני איבדתי אז ככה שאני חייב את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה iCam 540 DC-4130

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by zivler,

אני מחפש פד לבן איכותי למשחקים... ועם בכלל החיישן עובד טוב עם לבן?? עם אין אז מה הכי קרוב לזה??

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ( כמו ג'ויסטיק של ה-PS2 אבל שמותאם למחשב עם חיבור USB), אבל אני לא רוצה לקנות משהו של חברה זולה שלא יחזיק מעמד ולא יעבוד לי טוב, לכן אני צריך שתציינו לי מהן החברות הטובות מהבאות: 1. LOGITECH. 2. GENUIS. 3. THRUSTMATER. 4. Speed Link. בנוסף אני צריך עוד 2 דברים: 1. תתנו לי עוד כמה שמות של חברות אמינות במיוחד. 2. תתנו לי קישורים למכירות של כמה גיימפדים טובים במחירים סבירים של בין 100-250. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by Cowerd,

רציתי לקנות מארז transformer אבל שמעתי וראיתי שהוא מרעיש מאוד ואני קונה גם DFI nf4 UT Ultra-SLi-DR עכשיו אם אני קונה תמארז טרנספורמר שהוא מרעיש אז אני יקנה ת-SLI-DR אבל אם אני לא קונה תטרנספורמר אז אני לא קונה ת-SLI אני קונה Ultra-D וקונה P160 מה כדאי? המחשב לגיימר בעיקרון.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. טוב, ממה שראיתי הMX610 עובד על תדר של 2.4GHZ שזה התדר של הרשת האלחוטית שלי שהמשדר שלה נמצא 2 מטר ליד המחשב שלי. עכשיו שמעתי שטלפונים עם תדק 2.4 מפריעים לWiFi לקלוט ולשדר. האם גם העכשיו יתנגש לי עם זה ? אני בהחלט חושב על לקנות אותו, אבל כל הקטע של הפגיעה בWiFi מפריעה לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. רכשתי היום נגן MP3 של חברה IKO דגם MM7879 זה הקישור - http://www.tuki.co.il/pl_product~iko7879~4~120.htm הנגן בא עם סוללה כשהיא טעונה חלקית 3 פסים מתוך 4 מופיעים - השאלה שלי האם עדיף קודם לרוקן את מה שיש בסוללה ע"י שימוש במכשיר או שלהטעין את הסוללה למלואה ואז להתחיל את השימוש? והאם יש הבדל? מודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש, ואני רוצה המלצה למקלדת+עכבר בתקציב של 400 ש"ח. השימושים שלי הם כלליים, כולל משחקים (multiplayer). בעיקרון רציתי אלחוטי, ראיתי ביקורות לא טובות על סטים אלחוטיים, בייחוד למשחקים. אז ארצה המלצה גם לחוטי וגם לאלחוטי אם קיים סט אלחוטי שיש לו ביצועים דומים לחוטי. שוב, העדפה לאלחוטי, אבל רק בתנאי שהוא מספיק טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. Started by jalvan,

היי משהו יודע איפה אפשר להשיג כבל מיקרופון אוזניות לפרונט פאנל שתומך ביציאת azalia של הלוח אם כלומר מחבר 2X5 פינים ללוח אם GA-8i915P_Dou_pro?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by roi777,

יש לי לנובו עם מטען 65w type-c ואני רוצה אפשרות להטעין אותו ברכב. יש דבר כזה שעובד טוב? אשמח לקישור לאחת החנויות באיזור אשדוד. אם לא מדובר במשהו יקר אשמח גם לקישור באתר בחו"ל (מוכר אמין) שעובד עם פייפל. תודה רבה

20. Started by GENERAL,

איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by Dan1919,

שלום, יש לי שאלה,מה עדיף? 3 מאווררים של 80 או 2 של 120? מה נותן קירור יותר יעיל? תודה.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת את זמן הסוללה של העכבר והמקלדת מסט לוג'יטק EX 110. תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. המדפסת אמורה להיות איכותית מצד אחד וחסכונית מצד שני, מספר הדפסות לחודש בערך- עד 1000 דפים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by shloosh,

חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. והאם TOP POWER נחשבת לחברה ג'נרית מפני שרק אתמול למדתי על הספקים שגם בהם יש חברות פחות מוכרות ופחות יציבות וחברות יותר מוכרות ויציבות בעקבות קנייה של כרטיס מסך חדש{GEFORCE 6800GT 256MB CLUB3D] ונאמר לי כאן בפורום שאני צריך להחליף את הספק שלי [GYRO 500W] שהוא ג'נרי אודה מאוד לתגובה מהירה וחג שמח לכולכם

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים