עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rikus,

היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by EMXMAN,

http://www.shopy.co.il/groupsales/2748 זה הMP3 שלי הבעיה היא שחיברתי אותו לUSB של המחשב וסתם אחר כך באתי להפעיל אותו ולשמוע שירים הוא עושה לי DISK ERROR! וכשאני מנסה לפרמט אותו דרך המחשב זה אומר WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE FORMAT וכשאני אני בא לנסות להכנס להרד דיסק של הMP3 זה רושם לי שאין דיסק בפנים והוא יענו מראה לי תהרד דיסק של הMP3 איך אפשר לפרמט אותו???

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by ronran,
    • 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by demultiplexer,

אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?

5. אהלן אני ממש רוצה להספיק לנצל את המבצע של אופיס דיפו 1+1 וחשבתי לקחת עכבר ורמקולים. בעכבר אני מתלבט בעיקר בין הלוג'יטק G5 לMX518 למרות שהציעו לי את הG9 שנראה פחות נוח. מה אתם אומרים? בנוסף אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 2.1 שוב בעיקר למשחקים ומוזיקה (מחבר אותה למחשב ולקונסולה). חשבתי על ה VS2421וAltec Lansing שנראים לי די טוב למרות שכמה אמרו לי שהם לא כל כך מוצלחים.. כיום אני משתמש ברמקולים די ישנים ששוים מקסימום 70 ש"ח >< אשמח לעצות תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by Dan1919,

שלום, יש לי שאלה,מה עדיף? 3 מאווררים של 80 או 2 של 120? מה נותן קירור יותר יעיל? תודה.

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

עכבר קל, מדוייק, שיתאים למשחקים כמו BF2, CSS וכאלה.. כמה שיותר נוח, לא ענק כזה.. מחיר סביר, ככה 200-250 אם יש פחות גם טוב. תודה!

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  8. והאם TOP POWER נחשבת לחברה ג'נרית מפני שרק אתמול למדתי על הספקים שגם בהם יש חברות פחות מוכרות ופחות יציבות וחברות יותר מוכרות ויציבות בעקבות קנייה של כרטיס מסך חדש{GEFORCE 6800GT 256MB CLUB3D] ונאמר לי כאן בפורום שאני צריך להחליף את הספק שלי [GYRO 500W] שהוא ג'נרי אודה מאוד לתגובה מהירה וחג שמח לכולכם

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  9. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום. אני מתלבט האם לקנות את הגה הנ"ל. אני חושש מרגישות יתר של ההגה (מצב שבו כל נגיעה הכי קטינה תעיף אלי את הרכב לשוליים או כל לחיצה קלה על הדוושה תעצור/תאיץ את הרכב). התקציב הוא עד 300 ש"ח. המלצתכם לגבי דגם זה או דגם אחר בתקציב זה האם, באופן כללי, ניתן לכייל הגאים?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by flatout,

האים הספק הזה טוב: xtremre 450 וואט

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 150, עד 200 גג. זה מתנה לאחותי, ככה שזה לא לגיימרים או משהו כזה... מה שיהיה חשוב לה זה רק היופי :-) משהו לא שחור כמו שראיתי שכמעט כל הסטים מגיעים.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by GPS,

היי אני מתלבט בין Logitech ChillStream לבין השלט של אקס בוקס 360 ברור לי שהשלט של האקס בוקס עדיף, אבל הבעיה היא שאני לא זה שמשלם לכן אני מעדיף את הגיים פאד הזול יותר של הlogitech חשוב לי הדיוק ושיתמוך בכל המשחקים.. אז השאלה שלי בעצם היא אם אחרי שאני יקנה את הלוג'יטק אני יתחרט שלא הוספתי עוד ולקחתי את ה360 תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by Cowerd,

רציתי לקנות מארז transformer אבל שמעתי וראיתי שהוא מרעיש מאוד ואני קונה גם DFI nf4 UT Ultra-SLi-DR עכשיו אם אני קונה תמארז טרנספורמר שהוא מרעיש אז אני יקנה ת-SLI-DR אבל אם אני לא קונה תטרנספורמר אז אני לא קונה ת-SLI אני קונה Ultra-D וקונה P160 מה כדאי? המחשב לגיימר בעיקרון.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by Meidan2005,

אוקי אז ככה : 1.האם הוא מנגן MP3 ? איך הסאונד ? 2.האם הוא טוב לשימושי אינטנרנט ? 3.יש לו GPS מובנה או אנטנטתGPS ומה עדיף ? 4.האם הוא טוב למשחקים ? תודההה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by idofr,

לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה כי אין לי שמץ מזה אבל..... הקיצר הנה הקישור https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=771

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת איזה מארז יותר טוב VA4000BWS או VM3000A תודה מראש נ.ב למארז VM3000A יש ספק כוח(ל-VA4000BWS אני יודע שאין) אני שואר כדי לדעת אם אני מקבל זיכוי על הספק שאני קונה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by Wile E Coyote,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לבין מדפסת תרמית מבחינת שיטת הפעולה? מי מהדיו הנ"ל יותר יקר? מי יותר איכותי? תודה לעונים!

21. ^^ תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. הוא מתחבר ל חיבור USB כן? ואיך הוא מישהו פה קנה אותו יש לו אחיזה נוחות? כי היה לי מקודם את ה GAMEPAD SIDEWINDER הרגיל הראשון של מיקרוסופט הוא ממש ממש נוח.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by ilaysk,

הוא בדיוק כמו UPS רק אחרי הפסקת חשמל לא מחזיק את המחשב נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. Started by GENERAL,

איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. מארז מדהים! פשוט יפיפה,בעיקרון הזמנתי מפנדה אבל מצאתי חנות שכבר יש להם אותו. 960 ש"ח(מחיר למזומן)-שווה ללא ספק.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים