ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, יש לי סט ווירלס חדש של לוג'יטק דגם MX 3000 ועד לפני כמה ימים הוא היה מתנתק לי בתדירות של פעם ביום, האם יש דרך למנוע את זה (כאמור כבר מס' ימים התקלה לא קרתה אבל אני בכל זאת מעוניין למנוע את זה בעתיד.) כמו כן לעיתים קרובות מאוד יש קפיצות בעכבר ז"א שאני עובד איתו אז לפעמים הוא משתגע וזז לכל מני כיוונים האם יש קשר לפאד שלו??? אני משתמש בפאד עם תמיכת ג'ל למפרק (השתמשתי איתו גם בעכבר האופטי והחוטי הקודם שלי של A4) אולי בגלל שהעכבר הנוכחי הוא לייזר זה קורה?? אשמח לשמוע עצות והמלצות לגבי פאדים אחרים המומלצים לעכברי לייזר בסכום של עד 100 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
שמעתי הרבה על הMx-518 שנכנס לתקציב אם אני קונה מתצוגה מtms -לא מפריע לי. עכשיו גם העירו את תשומת לבי לעכבר : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_387&products_id=3078 אשמח לדעת איזה עכבר הכי מומלץ התקציב הנ"ל בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המדפסת לשימוש של אמא שלי. חשוב שתהיה קומפקטית יחסית ושלא תעלה הרבה (עדיף גם עם דיו זול). לא חייבת להיות צבעונית. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין Logitech ChillStream לבין השלט של אקס בוקס 360 ברור לי שהשלט של האקס בוקס עדיף, אבל הבעיה היא שאני לא זה שמשלם לכן אני מעדיף את הגיים פאד הזול יותר של הlogitech חשוב לי הדיוק ושיתמוך בכל המשחקים.. אז השאלה שלי בעצם היא אם אחרי שאני יקנה את הלוג'יטק אני יתחרט שלא הוספתי עוד ולקחתי את ה360 תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
-
שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעוניין לקנות XBOX360 מפה: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=69 מה ההבדל בין גירסת ה-PAL לגירסת ה-NTSC? יש אפשרות של לקנות את האקס בוקס אם צ'יפ קורה צרובים משו מוכן לפרט על זה... זה מבטל אחריות? וזה קורא סוג מסוים של צרובים או שפשוט אני צורב DVD ומכניס לקונסולה ומשחק? הצ'יפ קורא צרובים שווה את המחיר או שיש דרך קלה לעשות שהקונסולה תקרא צרובים? יש סכנה במשחקים צרובים? תודה מראש על כל התשובות...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כי המחשב שלי נמצא במקום בעייתי, ולמקלדת שלי קניתי כבל מאריך כדי שאני יוכל להשתמש בה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אוקי אז ככה : 1.האם הוא מנגן MP3 ? איך הסאונד ? 2.האם הוא טוב לשימושי אינטנרנט ? 3.יש לו GPS מובנה או אנטנטתGPS ומה עדיף ? 4.האם הוא טוב למשחקים ? תודההה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מדפסת משולבת. ה- Epson נמכרכת במבצע באופיס דיפו (600 שקלים) ולכן רציתי חוות דעת. האם למישהו נסיון עם המדפסת הזו או עם מדפסות של EPSON בכלל. אכלתי קש ממדפסות HP ו- Canon.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
איזה מצלמה יותר טובה? MUSTEK 960 ש"ח או hp photosmart 120 digital camera 790
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אתר נחמד שמצאתי שכולל ביקורות על הרבה מאד ספקים http://www.amdboard.com/psu.html
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כבר כמה שנים אני עובד עם הMX700 שלי, ואני מאוד מרוצה ממנו עקב המחשב החדש חשבתי להשתדרג, הייתי רוצה לעבור לטראקבול, אך מצד שני אני לא בטוח שאני יתרגל אליו, ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין (בעיקר מי שעובד על אחד כזה באופן שוטף ולא מידי פעם) האם זה דומה לטאצ'פד? והאם יש חשיבות לכך שאני עובד עם 2 מסכים? הדגם המדובר הוא Cordless TrackmanוLogiTech במידה ואתם לא ממליצים על הדגם הנ"ל, אני פוזל לכיוון הMX REVOLOTION או הG7 שהם בעצם ה"מחליף" של העכבר הנוכחי שלי
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמו כן איך המקלדת הזאת למשחקים? שמעתי תגובות שליליות עליה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מארז מדהים! פשוט יפיפה,בעיקרון הזמנתי מפנדה אבל מצאתי חנות שכבר יש להם אותו. 960 ש"ח(מחיר למזומן)-שווה ללא ספק.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ואיך הוא בכללי איכותי?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-