עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בס"ד מה המצב? הרבה זמן שלא הייתי פה... תראו קניתי מעיבר של 21pin ל rca ושאני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה על ידי הtv uot דרך כבל svido למעביר ומהמעיבר לטלויזיה זה לא פועל לי המחשב לא נדלק עכשיו יכול להוית שהמעביר דפוק? ניסתי את הבננות של הממיר לחבר דרך המעביר ופעלו טוב מאוד ההיכות לא ממש נקייה הייתה אבל פעל. עכשחן השאלה שלי האם יש סיכוי שהמעביר דפוק? או שאני אמור לסרוק תכנות?למרות שלא נראה לי הגיוני שחיברתי את המחשב לטלויזיה שיש לי שם כניסה כבר מותמאת ל svido לא הייתי צריך לסרוק כי זה פועל לי בתחנה av. או שהקבל svido שלי דפוק? תודה רבה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by Amitai,

אודה למי שיענה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  3. מסך עם חלון בצד ומנורות מקדימה לא משנה אם הוא נוח או לא ומה יש בו, העיקר המראה שלו. תקציב - 200-300 שקל.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8074

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by ilaysk,

הוא בדיוק כמו UPS רק אחרי הפסקת חשמל לא מחזיק את המחשב נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. אהבתי את המארז של Enermax CS-3181L-S Neon Lighting אבל ויש אבל המארז של 3R SYSTEM AIR Cyber Blue מוצא חן בעיניי יותר והוא נראה מרשים ומודרני הוא כולל מד טמפ' גם השאלה היא כזאת האם למישהו יש את ה 3R SYSTEM AIR Cyber Blue והוא יכול לתת חוות דעת כי אני פשוט לא יודע וחבל סתם לזרוק כסף השאלה אם המד טמפ' בכלל מדוייק ולא סתם גימיק יקר

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by TomB,

מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by gshhar,

איזה חברה (אם יש כזו) הייתם ממליצים לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. שימוש ביתי לחלוטין הציעו לי ב-190 שח כדאי?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by nevodavid,

מה האוזניות הכי טובות במחיר הזה? למשחקי FPS (Counter Strike) עד עכשיו הייתי עם אוזניות TEAC פשוטות אבל בא לי לשנות למשהו טיפה יותר איכותי. מה אתם ממליצים? בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. כותרת... ראיתי מקלדות של Saitek, של Logitech ושל Razer יש עוד אופציות ? לי כרגע יש G5 ולכן אני צריך מקלדת, מ Amazon יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by ^7^,

רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. אני מחפש משהו כזה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3006&perur=2&t=9&c=211 המטרה היא לחבר את זה לHTPC (משחק בעיקר GTA SA ואולי גם FPS) ,אפשרות לאלחוטי תהיה מעולה אך לא חייב.... רק יותר זול (מתחת ל100 ש"ח) יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! שמעתי שניתן לשפר את מהירות הצריבה ושל עוד כל מיני דברים בצורב הנ"ל בעזרת עידכון קושחה. זה נכון? ואם כן מאיפה משיגים עידכון כזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. רכשתי היום נגן MP3 של חברה IKO דגם MM7879 זה הקישור - http://www.tuki.co.il/pl_product~iko7879~4~120.htm הנגן בא עם סוללה כשהיא טעונה חלקית 3 פסים מתוך 4 מופיעים - השאלה שלי האם עדיף קודם לרוקן את מה שיש בסוללה ע"י שימוש במכשיר או שלהטעין את הסוללה למלואה ואז להתחיל את השימוש? והאם יש הבדל? מודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. Started by codudi,

מעוניין לרכוש מדפסת משולבת. ה- Epson נמכרכת במבצע באופיס דיפו (600 שקלים) ולכן רציתי חוות דעת. האם למישהו נסיון עם המדפסת הזו או עם מדפסות של EPSON בכלל. אכלתי קש ממדפסות HP ו- Canon.

19. Started by semi-t,

שלום... יש לי מארז של אנטק 1088AMG.. יש לו בעיקרון 2 חורי איוורור.. אחד של 92 מ"מ השני של 80 מ"מ.. אני מחפש פילטרים שאני יוכל לשים עבור החורים האלה.. הציעו לי לקחת סקוטש רגיל אבל הוא כנראה יחסום יותר מידי אוויר.. יש לכם הצעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  20. היי, מעוניין להזמין מאמזון מקלדת G915 TKL ולבצע בארץ חריטת עברית, מישהו מכיר מקום טוב באיזור הצפון? אם אין בנמצא ויש מקום ממש טוב שמבצע את החריטה במרכז אגיע לשם. תודה מראש

21. Started by berner,
    • 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by YinnoN,

שלום לכולם. החלטתי על קנית מחשב לאחי. זוהי ההרכבה מפנדה (אחי גיימר לא קטן ומתכנון לשחק hl2 doom 3 ועוד) 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 480 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,750 ש"ח 4795 כולל משלוח עכשיו בקשר לספק והמארז. 1. איך המארז הזה ? הוא יקרר את המחשב (לא למטרת oc אלא פשוט שהוא יהיה קר ונוח לעבודה מהירה) 2. הספק 300watt שכלול במארז הזה יחזיק לי את המערכת ? אני מאוד לא רוצה למצוא את ע…

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by orlupo,

זה מארז בלי ברגים ואני לא מצליח לפתוח אותו... אם מישהו אולי יודע איך פותחים אותו בבקשה שיעזור לי... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by 888,

מה אתם אומרים על המדפסת 3650 HP ? היא מדפסת טובה? היא מהירה? היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  25. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים