עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Thunder^,

שלום! אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מהחברה הזאת, אם המכונות עמידות? ואם לא מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by fizban,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מדפסת לאור התחלת לימודי באוניברסיטה. אני מעוניין במדפסת "לייזר" (והמבין יבין.. ) בכל מקרה, אני מחפש מדפסת בסביבות ה-500 שקל, אפשר יותר אם זה באמת משפיע על האיכות.. עקב העובדה שאני ממש לא מבין במדפסות או בחברות שמייצרות אותן, אשמח להמלצה על אחת טובה. תודה מראש! טל

3. Started by iakovl,

לפני 2 שניות החלפתי דיו ואז זה התחיל, בדיקת הדפסה. אני מכיר את התרגולת. אבל!!! פתאום ליד הדיו נדלק אור כחול. השאלה שלי היא WTF ???

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין מאוד בCOOLEMASTER CENTURION 534 החדש, שדרך אגב מארז מעולה ונראה טוב מאוד.. וקיבל בביקורות ציונים מצויינים. אבל הוא מאוד יקר, 537 בלי ספק! עם ספק 350W של אנרמקס דגם VE זה יצא לי ביחד 827 שקל, וזה ממש ממש יקר לי!! אני רוצה המלצה למארז + ספק או מארז שמגיע עם ספק ב650-700 שקל. אני תקוע בדיוק באמצע, כי לעלות מרמה של 6A19 שהוא לא סקרולס לגמרי למשל אבל מאוורר היטב ונראה סביר לרמה של הCM זה תוספת של 330 שקל. הייתי מעוניין שתציעו לי משהו מקורר היטב ואפילו אם אפשר משהו שנראה היטב( אני מעדיף כסוף ולשים עליו דיסק\צורב לבן) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by skuki1,

שלום! האם אפשר לחבר דיסק קשיח שהוא IDE ביחד עם דיסק קשיח SATA? האם זה יוצר בעיות? תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by Mikel,

שלום, אני צריך מארז + ספק בסגנון: Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply המפרט מהחנות logicpc (הוצע ע"י Dr. n00b במפרטי מחשב - תודה, ד"א), ויכלול כנראה את הרכיבים הבאים: № Code Product Price Quant. Summ 0 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ 1 167 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 6 8799 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by flatout,

האים הספק הזה טוב: xtremre 450 וואט

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by parker8,

אני רוצה המלצה למחשב כף יד, עם יומן כזה, מזכרים, ספר טלפונים, שהכל יהיה לי מסודר בדבר אחד דיגיטלי.... (הפיתרון הכי טוב זה מחשב כף יד) אני רוצה משהו פשוט בלי מצלמה/טלפון/GPS... התקציב הוא 1000-1500 ש"ח, אני תלמיד ולא איזה איש עסקים.... חשבתי על המכשיר הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2369 IPAQ RX1950 המליצו עליו גם ב-YNET... יש המלצות אחרות? האם אפשר בהמשך ל"שדרג" אותו ולהוסיף לו דברים כמו מצלמה, מקלט GPS או מקלדת כזאת נפתחת? (חשובה לי האופציה של השידרוג) איזה כרטיסי זיכרון הוא קורא? הוא מתפקד כ- DISK ON KEY אם מחברים למחשב? (האם מגיע כבל USB בערכה?) ראיתי בכמה מקומות שאפשר להוסיף עברית בתוספת תשלום... במה זה עוזר/תורם? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני די נוב …

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by Clint Eastwood,

אהלן חברים! כמה נחמד לחזור חמשוש הבייתה.... ;D טוב אז ככה אבא שלי קנה לעבודתו קופסת מיתוג(מפצל של עכבר,מקלדת ומסך לשתי עמדות) השאלה שלי היא אם הוא צריך לקנות מקלדת מסך ועכבר תואמים בשתי העמדות כדי שההגדרות לא ישתגעו ברגע שהוא מחליף מעמדה לעמדה.. תודה לכל העונה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by msa90,

בקשה: המלצה לעכבר עד 200 שקל...עד היום היה לי עכבר של 20 שקל של סילבר ליין שעבר 6 שנים!!!!! והוא נהרס אז אמרתי שאני חייב פעם להשקיע בעכבר ... איזה עכבר אתם יכולים להמליץ לי... אבל עד 200 שקל .. אני ראיתי בנתיים אל הG5 של לוגיטק שעולה 200 .. מה עוד יכול להיות ומה הכי כדאי? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. חברים שלום, יש לי סט ווירלס חדש של לוג'יטק דגם MX 3000 ועד לפני כמה ימים הוא היה מתנתק לי בתדירות של פעם ביום, האם יש דרך למנוע את זה (כאמור כבר מס' ימים התקלה לא קרתה אבל אני בכל זאת מעוניין למנוע את זה בעתיד.) כמו כן לעיתים קרובות מאוד יש קפיצות בעכבר ז"א שאני עובד איתו אז לפעמים הוא משתגע וזז לכל מני כיוונים האם יש קשר לפאד שלו??? אני משתמש בפאד עם תמיכת ג'ל למפרק (השתמשתי איתו גם בעכבר האופטי והחוטי הקודם שלי של A4) אולי בגלל שהעכבר הנוכחי הוא לייזר זה קורה?? אשמח לשמוע עצות והמלצות לגבי פאדים אחרים המומלצים לעכברי לייזר בסכום של עד 100 ש"ח. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רוצה לשדרג לעכבר כי נמאס לי מה X500 הישן הזה. אז אני רוצה לקנות או LX7 או mx revolution עכשיו אני יודע שmx revolution הרבה יותר טוב אבל הוא יותר יקר וזה אומר שאני צריך לחסוך הרבה יותר זמן ולכן אני מעדיף לקנות את ה LX7 הזה. מה עדיף?,וספרו לי mx revolution מה הקטע עם הגלגלת שלו בתודה

14. מעבד AMD 3800 X2 + לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA ו גם כן כרטיס 6600 HEAT PIPE , MAXTOR 160 GB SATA 2 השאלה כזאת הלקוח קנה מארז של X-BLADE , מגיע שמה ספק (יאני) 500 וואט 120 מ"מ . הוא יחזיק מערכת כזאת בצורה יציבה ? אל איזה ספק אתם ממליצים ב מינימום הוצאות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by YinnoN,

שלום לכולם. החלטתי על קנית מחשב לאחי. זוהי ההרכבה מפנדה (אחי גיימר לא קטן ומתכנון לשחק hl2 doom 3 ועוד) 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 480 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,750 ש"ח 4795 כולל משלוח עכשיו בקשר לספק והמארז. 1. איך המארז הזה ? הוא יקרר את המחשב (לא למטרת oc אלא פשוט שהוא יהיה קר ונוח לעבודה מהירה) 2. הספק 300watt שכלול במארז הזה יחזיק לי את המערכת ? אני מאוד לא רוצה למצוא את ע…

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by blackflag,

אני מעוניין לרכוש שלט למחשב, אבל כמעט כל השלטים שאני מוצא רשום שהם מיועדים ל"media center" כשאני משתמש במערכת הפעלה XP רגילה. האם השלטים האלו באמת לא יפעלו על המחשב שלי, או שבעזרת התוכנה המתאימה ניתן לגרום להם לעבוד?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות שלט שיהיה אפשר להעיביר שקופיות במצגות , המרחק בערך 15 מ

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. העניין הוא שיש לי 200 ש"ח זיכוי בבאג עם תוקף לעוד חמישה חודשים בלבד. אני צריך מדפסת ממש פשוטה ורגילה עם ביצועים סטנדרטיים ושכמובן תהיה אמינה. אני אדפיס אולי פעם בחודש וזה יהיה גם ככה מלל בלבד. אני יודע כמו כולם כמובן שבאג היא חנות יקרה, אבל השאלה היא האם גם במדפסות ההבדל במחיר משמעותי לעומת חנות רגילה. הנה קישור למדפסות הזרקת הדיו שמופיעות באתר של באג: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=186&tcat=25 שימו לב ששתי המדפסות הזולות של לקסמרק ב260 שקל שמופיעות באתר לא קיימות כבר אצלם במציאות.. בבקשה תגידו לי אם יש שם מדפסת אחרת שמתאימה לצרכים שלי ושהמחיר שלה נורמלי ומצדיק את זה. כמו כן עוד שאלה: מה המשמעות של "עברית צרובה" והאם זה הכרחי? אודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by ארקדי גאיידמק,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2070 -יחזיק(הספק) את אחד הכרטיסים שלמטה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3239 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 איך הכרטיסים שלמעלה והאם שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל עוד 256 מגה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by Ad1r,

אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by codudi,

מעוניין לרכוש מדפסת משולבת. ה- Epson נמכרכת במבצע באופיס דיפו (600 שקלים) ולכן רציתי חוות דעת. האם למישהו נסיון עם המדפסת הזו או עם מדפסות של EPSON בכלל. אכלתי קש ממדפסות HP ו- Canon.

23. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. שלום ברצוני לרכוש מדפסת הזרקת דיו חדשה, כששתי התכונות העיקריות החשובות לי הן: הדפסה על תקליטורים, חסכון מירבי בדיו. צמצמתי את האפשרויות לשתיים, כששתיהן של Canon. האחת היא הPIXMA IP300 והשנייה היא הPIXMA IP4200 החדשה. הייתי שמח אם מישהו שמבין בנושא היה חווה דעתו בקשר לשתי המדפסות, משום שהפרש המחירים בינהן נמוך. מה שכן בעוד שאני יודע על הIP3000 שהדיו שלה זול בצורה מדהימה, על הIP4200 לא מצאתי אפילו מחסנית מקורית/תואמת... תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. האלן חברה, צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר. התקציב נמוך (בין 100-200 ) ואני לא יודע אם אפשר להשיג אלחוטיים במחיר שכזה אני משחק במשחקי FPS אם זה שוב כי הבנתי שיש דבר שנקרא DPI והוא חשוב במשחקים שכאלה.. אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל אחרי קניית המחשב לא נשאר הרבה כסף. תודה רבה רבה מראש! *חשוב לי לציין שאני לא גיימר בכלל ! אני לא אבדיל בין 800DPI לבין 50000000DPI ..! לכן אני לא צריך עכבר מיוחד לגיימרים או משהו.פשוט משהו שיהיה אמין ולארוך זמן.. תודה!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים