ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו חשבתי שצמד המילים PUREFLAT או PF שראיתי בצמוד לשם מסך זה או אחר מתייחס רק לעובדה שהמסך שטוח. והנה נתקלתי בביטוי PureFlat Picture Tube שמעיד אולי שמדובר בטכנולוגיה כלשהי, אולי סוג של שפורפרת מסך כמו טריניטרון? מי יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטי זה לשימוש יומי של גלישה באינטרנט ועבודה מהבית יש משהו אמין וטוב בלי דיילי?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים וצריך ש: העכבר לא יהיה כבד מידי עדיף שהוא לא יהיה עם סוללות(נטען) ואם לא- שהסוללות לא יכבידו עליו יותר מדי ושלא יגמרו מהר מקשי מולטימדיה במקלדת עכבר ארגונמי(לא חובה בשבילי אבל עדיף) של חברה טובה כמו MICROSOFT וLOGITECH הטווח קליטה לא ממש משנה לי כי זה פחות ממטר וזה אותו גובה מחיר עד כ550 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה, יש לי שני מחשבים בבית, אחד חדש עם כרטיס מסך עם יציאה של DVI ואחד ישן שיש לו כרטיס מסך עם יציאה VGA עכשיו המקלדת והעכבר שלי הם הסט של לוגיטק MX5000, זה סט של BLUETOOTH 2 שמתחבר למחשב באמצעות כניסת USB. המסך שלי הולך להיות LCD עם יציאה דיגטלית, כנראה שזה יהיה אחד מהמסכים של DELL או ה-24 אינץ או ה30 אינץ, אז אני הולך לעבוד ברזולוציות גבוהות. האם יש SWITCH שאני יכול להשתמש בו ? לפתרון של הבעיה הזאת ? אני צריך שב-SWITCH יהיה כניסת USB (אחת מספיקה) וכניסת DVI למסך, * הערה קטנה * אני חושב שבמסך של DELL ה-30 אינץ צריך כרטיס מסך DUAL DVI, על מנת לחבר אותו, אז האם אני אצטרך SWITCH עם שני DVI ? או שמספיק SWITCH עם DVI 1 ואז לחבר לו מפצל לשני DVI ? העניי…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחפש מקלדת דקה עם כפתורי מולטימדיה, ראיתי לבינתיים רק את הדגם הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7067 אבל לפי מה שרואים בתמונה אין לו כפתורי מולטימדיה, יש אחד שכן יש לו ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים, אז אני רוצה להתחדש במקלדת ואני חושב שאם כבר מתחדשים אז לטכנולוגיה חדשהס (לפחות בשבילי). אז הבנתי שיש עכשיו מקלדות מכאניות חדשות, קראתי קצת בפורום אך השאלה שלי היא האם זה באמת שווה את ההבדל בכסף? מניסיון אישי שלכם כמובן. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות על מקלדת עד 500 ש״ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר עריכת וידיאו, סטרימינג (לכן חשוב השקט), תכנות וטיפה משחקים. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות שאורך הכבל שלהם הוא 3 מטר. שאלתי היא כזאת,האם קיצור הכבל לאורך יותר קטן(ע"י חיתוך) לא יפגע באוזניות? תודה יורה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לעכבר, מקלדת ואוזניות. עכבר מקלדת- המחשב יהיה גם למשחקים, אבל יהיה יותר דגש על מולטיטסקינג ובגלל זה אני מעדיף ציוד אלחוטי שיהיה לי יותר נוח לעבוד...לגבי העכבר, כפתורים של BACK ו FORWARD זה הבדל של שמיים וארץ בשבילי ;D. לגבי המקלדת, כפתורים של שליטה על המדיה פלייר ופתיחת האימייל וכל הדברים האלה לא מעניינים אותי יותר מדי..אם אפשר בלי זה כדי להשקיע יותר בעכבר לדוגמא, אז עדיף. סה"כ התקציב לשניהם: 200-250 ש"ח. אוזניות- ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלו…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קצת קשה להחליף ציוד היקפי אחרי שהתרגלת אליו, ביחוד עכבר ומקלדת. הבעיה היא ש-Logitech Performance MX משתמש בקליקר (Microswitch) זול של חברת Omron מדגם D2FC-F-7N, הקליקר הזה, אחרי שימוש ממושך מתחיל לייצר לחיצות כפולות על כל לחיצה, דבר שיכול להוציא כל אדם שעובד על המחשב באופן יומיומי מדעתו. כבר החלפתי 2 עכברים כאלו במסגרת האחריות של Logitech והשלישי בחוסר מזל משווע החליט להתחיל לעשות את הבעיה חודש ויומיים אחרי תום האחריות המוארכת שהם נתנו לי. קשה לי להשקיע עכשיו עוד $100 בעכבר, שלפי הסטטיסטיקה בטוח יתפגר בשלב מוקדם כלשהו של חייו. אז אחרי ההקדמה הארוכה והמייגעת, אני מחפש עכבר למחשב, אלחוטי, שעובד על זכוכית, משהו בסגנון של ה-Performance MX. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש audio controller שמתחבר ב USB. הפירוט המלא באנגלית (הפוסט פורסם במקור ברדיט): I'm looking for a USB connected audio controller that will help me to output audio to both speaker and headphone DAC This attached diagram describes the wanted relation between the device I'm looking for and other components Requirements summary Computer to audio controller relation: [ ] The audio controller is connected via USB [ ] The computer recognize the audio controller as speaker [ ] The computer recognizes the audio controller as microphone Audio controller to headphone DAC relation: [ ] The audio controller …
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
באוזניות שיש לי היום לי יש דבר אחד מעצבן כשאני מדבר עם הצד השני אני שומע את עצמי דרך האוזניות אני יודע שיש על כל מיני מכשירים אחרים אבל אני מחפש אוזניות שהמיקרופון מחובר אליהן כיחידה אחת. ממישהו מכיר אוזניות עם מקרופון שאין בהם את הבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איזה בקר מומלץ? (אין לי קונסולה אז לא מכיר כל כך את ההבדלים) אני מעוניין לשחק בעיקר ב dirt rally 2.0 על המחשב. אולי גם פיפא בשביל הילד. עדיף חוטי תודה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לטווח כמה שיותר רחוק. חשוב שיהיה כמה שיותר מדויק ועדיפות לשן כחולה, מקשים רכים ועכבר לא קטן מידי, טעינה מהירה ולא זולל סוללות. הציעו לי בבאג את הסט הבא: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000 ב-260 שח מה אתם אומרים עליו? חנויות מועדפות- אופיס דיפו/באג.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי משחק על המחשב של שש בש gamesgrid ואני מעוניין לקנות מחשב כף יד.. יש סיכוי שאני יוכל לשים את המשחק gamesgrid במחשב כף יד? (זהו משחק דרך האינטרנט)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=464&scat=200&tcat= איך הסט הזה? או שזה עדיף http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2284&scat=200&tcat= ואם בעתיד אני אקנה את העכבר החדש הזה של לוג'יטק אני אוכל להפעיל את המקלדת והעכבר במקביל?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה המקלדת הכי טובה שאני יכול לקנות מבאג עד 260 שקל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש המלצה למדפסת דופלקס למשרד ביתי. עדיף משולבת עם סורק ו-וייפיי, אין צורך בהדפסה בצבע. המטרה העיקרית היא הדפסה דופלקס (משני צידי הדף), כך שהפיצ'ר הזה ומחיר ההדפסה (טונרים בעתיד) הם הדברים העיקריים שמשנים לי. ראיתי (באופיס דיפו) מדפסת של אפסון, שאמנם הזרקת דיו אבל עם עלויות הדפסה נמוכות (משתמשת בבקבוקי דיו במקום טונרים). יש למישהו ניסיון עם זה? כמו כן, יש למישהו להמליץ על חנות ייעודית\טובה באזור חיפה? (מעבר לאופיס דיפו\קרביץ ושות')? תודה מראש! אביב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בדיוק הפורום, אבל אין פורום "מארזים" בכל מקרה, מישהו יודע אם יש בארץ את המארז הזה : ASPIRE (Turbo Case)X-Superalien Blue Aluminum Server Case with 500W Power Supply, Model "ATXA6SW/500"? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=11-144-007&catalog=7&manufactory=BROWSE&depa=1 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה- RAZER DeathAdder + SteelSeries QcK Mini ואני מתלבט אם לרכוש מפיסי גיימס או מנועה מחשבים??? אני עושה הזמנה ד"א ככה שגם עניין המשלוח צריך להילקח בחשבון (לא מבחינה כספית)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר XEROX ויש לי מילוי גדול של מכונת צילום משרדית גדולה של קוניקה מינולטה (בקבוק אבקת דיו) האם אני יכול למלא למדפסת שלי מהדיו הזה?? האם הדיו הוא אותו דיו?? תודה רבה לעונים! דותן
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה עם המדפסת היא כותבת לי paper empty custom in mp ובעצם יש דפים http://www.fixya.com/support/t732998-printer_message_paper_empty_custom_in אם הבנתי נכון מהתשובה שם אז צריך להכניס את הדף מהצד ? לא בדיוק הצלחתי לעשות זאת.. המדפסת הזו עשתה לי בעבר שגיאה שחסר טונר וכאלה אבל היה פשוט צריך לנקות אותה. אני לא מוצא את המספר של התמיכה של סמסונג בישראל אם בכלל יש להם ככה שאני קצת תקוע בנושא אשמח לקבל עזרה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-