עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Sargon,

הזמנתי X-ARCADE מאר"הב (ושילמתי את המשלוח היקר... מקווה שלא אשלם מכס ) עכשיו אני מעוניין שיהיה לי מעין מעמד כזה שאני יכול לשים עליו את ה XARCADE בשביל לשחק בסלון מהספה. איפה אני מוצא כזה דבר בכלל? יש אוליי בחו"ל אבל להביא את זה לארץ זה מסובך בגלל משלוח יקר. איזה סוג של מעמד אני צריך בשביל הXARCADE ואיפה אני יכול למצוא כזה בארץ? כלומר, אני מעוניין לשחק עם הXARCADE עם הטלווזיה של הסלון, לא בתוך מכונת ארקייד. הטלווזיה לא צריך להיות בתוך המעמד, המעמד הוא רק ל XARCADE. הXARCADE שהזמנתי: http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-tankstick-includes-usb-cables/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Natural,

אני משחק משחקי רשת ועובד עם teamspeak בעיקר, האוזניות שיש לי כרגע הם steelseries v2. אני מתכנן לקנות אוזניות חדשות וחשבתי לגבי אוזניות בנפרד ומיקרופון בנפרד ורציתי לדעת איך זה? האם צריך להשקיע הרבה כסף למיקרופון ממש איכותי שיקלוט את הקול שלי ממרחק אם הוא עומד על השולחן מחשב? האם אוזניות שהם למוזיקה גם יתאימו למשחקים? אני רוצה אוזניות איכותיות עם איכות שמע טובה גם למוזיקה וגם למשחקים. התקציב שלי הוא בין 400-500 ובגלל הBF השמח לתשובות בהקדם שאולי אני יקנה משהו במהלכו בארץ או בחול, במידה ויש משהו בתקציב קצת יותר גדול ששווה את ההשקעה ויהיה הבדל גדול השמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למדפסת לייזר שמיועדת לשימוש בייתי. מכיוון שעד עכשיו היו לי מדפסות דיו וכל פעם התייבש לי הדיו החלטתי שאולי עדיף לי ללכת על מדפסת לייזר פשוטה. אין לי צורך במאפיינים מיוחדים ואפילו עדיפות להדפסה בשחור בלבד ( אם זה יכול לחסוך) אם יש אופציה לסורק משולב אז עדיפות למדפסות מסוג זה. כמובן שעדיפות למחירים נמוכים גם בקניה וגם בעתיד. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ntc6,

אהלן קניתי עכבר razer abyssus מאייבורי היה מבצע ב-68 ש''ח אם אני לא טועה, לדעתי מומלץ, המבצע אמור להיגמר היום, אז ככה העכבר עובד כמו שצריך אבל הוא לא מזוהה ע''י התוכנה של רייזר וכאשר אני פותח את התוכנה מופיע הכיתוב "Please connect a Razer Synapse 2.0 enabled device". שלחתי גם אימייל לתמיכב של רייזר ולא ענו לי קראתי על הבעיה באינטרנט אבל לא מצאתי פיתרון, מישהו נתקל במצב דומה או שיש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yonir,

אני חושב לקנות את שני הנ"ל במבצעי 1+1 בהנחה. מה אתם אומרים עליהם? אהבתי את זה ששניהם לא צריכים יותר מידי החלפת סוללות (מקלדת בכלל לא, עכבר רשום פעם בשלוש שנים) לשימוש ביתי (מחשב נייח) משרדי (לא גיימינג). יחליפו סט Logitech EX110 שיש לי (בן 8 שנים).

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by alex542,

אני צריך המלצה למקלדת 3 שפות אלחוטית.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by VegansXe,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ? תודה עריכה: טוב אחרי שהפכתי את כל האינטרנט הזמנתי את העכבר בנפרד (Performance MX) חיפשתי את המקלדת שיש בMX800 בנפרד וגם לא מצאתי. וגם לא את המקלדת שהגיעה עם MX5500 בזמנו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי עכבר G5 (הגרסא הראשונה הכחולה) של לוג'יטק כבר כמה שנים. העכבר עובד בנתיים בסדר גמור. רק שהמשטח שעליו נחה כף היד כבר נהיה חלק ואיבד מהחספוס שלו. יש שיטה כלשהי להחזיר את החספוס למרקם שלו מבלי לפגוע בצבע/עיצוב שלו? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SilentBob,

קמפיין מימון חדש של יצרנית הציוד ההיקפי Mionix מבקש ליצור את עכבר הגיימינג שיעקוב אחר המדדים הבריאותיים שלכם תוך כדי משחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by LazyCat,

יש לי עכבר לנייד עם כפתורים בצד התחתון שלו (צריך להפעיל יותר לחץ כנגד משטח קשיח), לכן אני חייב פד/משטח קשיח וקומפקטי ככל הניתן בשבילו. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by מורן-85,

היי חברים, אני מתעניין לגבי קניית פד לעכבר של ROCCAT ALUMIC מישהו מכיר/יש לו ויכול לתת חוות דעת?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by Cypherlz,

אהלן , אני רוצה לקנות אוזניות ישלי 500 שקל (אבל עדיף כמה שפחות) ואני קונה בסניף של KSP \ IVORY אילת כרגע ישלי RAZER ELECTRA היו אצלי כמעט שנתיים והם ממש כואבות לי באוזניים בשימוש ארוך חשבתי ללכת על הG430 או SIBERIA V2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadav159,

שלום. עוד מעט יש לי יום הולדת אז החלטתי לקנות עכבר גיימינג וגם אחרי שקניתי פד חדש החלטתי שאני הולך לקנות עכבר גיימינג. אני לרוב משתמש באחיזת Claw לפעמים באחיזת Plam. הפד שלי זה http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-OEM-Boxed-Razer-Goliathus-Mouse-pad-speed-edition-Size-444-x-350-x/665518636.html [Razer Goliathus Mouse pad / speed edition / Size: 444 x 350 x 4.0 mm התקציב שלי זה 260 שקל בארץ[מחנויות בארץ] ולקנות מחול עד 45 דולר[לא משנה איזה חנות]. המשחק שאני משחק לרוב זה csgo. אני ימיני,מה שחשוב לי שעכבר היה נוח ושיוכל לעזור לי להוציא את מירב היכולות שלי כשחקן. ואם אפשר שהיה מקורי ובעל אחריות[שני הדברים הקודמים לא חובה מומלצים]. ואם אפשר הסבר על העכבר ששלחת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by תושב העיר,

מישהו יודע אם הדבר עובד ? ואם כן האם זה מקליט ללא רעשי רקע ? http://www.hjush.com/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D_%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%94_%D7%9E%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/

15. Started by kalda01,

אחרי כמה הפסקות חשמל ביומיים האחרונים המדפסת לא מבצעת איתחול עד הסוף. מתחילה להשמיע רעשי איתחול ואז סימן קריאה כתום נשאר מהבהב לנצח. מישהו נתקל בבעיה כזאת? האם ניתן לעשות HARD RESET למדפסת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ces-2015-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a8%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95/

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  17. אין איתו הוראות או משהו ולא מצאתי תשובה בשום מקום ברשת. כאשר לוחצים לחיצה ארוכה בת 3 שניות על z-pad הגלגלת מתחילה להבהב והמקשים מפסיקים להגיב (למעת קליק ימני שמאלי) עד ללחיצה נוספת על גבי מקש z-pad. נראה כאילו שהוא במצב הקלטה למקרו או משהו כזה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. בנוסף נראה כאילו שתאורת הצבע התכלת היא היחידה שנכבת ונדלקת באפקט עימעום יחד עם תאורת הסמל שבגוף העכבר, כאשר שאר הצבעים דולקים באופן אחיד. האם ניתן להגדיר אפקט עימעום עבור שאר הצבעים וכיצד? דבר נוסף לגבי הצבע התכלת, כאשר לוחצים לחיצה ארוכה על z-pad אז הגלגלת לא מהבהבת כמו בשאר הצבעים, אך הפסקת התיפקוד זהה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, מחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים לשימוש ALL AROUND כולל גיימינג תקציב עד 400, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. רצוי אלחוטי עם wifi ,אבל גודל קטן בראש הרשימה שמעתי גם על מדפסת לייזר שחסכונית בדיו,אבל אין לי מושג מה החסרונות,לכן אשמח להמצתכם משהו כזה למשל http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=787382 חשבתי גם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840350

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mikichi,

שלום, יש לי מדפסת משולבת מסוג samsung SCX-4623F. המדפסת מחוברת למחשב ע"י סופר בוקס של 012 ע"י קו טלפון פשוט(2 גידים). 1.האם ניתן לקבל/לשלוח פקסים מהמחשב? 2.האם ניתן לשלוח הדפסות מהמחשב? תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Alex Kovalev,

על נוחות העיצוב אני סוגר, ניסיתי אותו השאלה שלי למי שיצא לו להשתמש בעכבר לאורך תקופה: לאג? דיוק? טעינה? תודה

22. Started by arik100,

טוב אז אני מחפש המלצה למחשב לשימושים כללים - לא גיימינג. העכבר ייקנה כנראה מAMAZON או EBAY. התקציב הינו עד 40$ שהעדיפות היא להשתמש בפחות. (לפי סדר חשיבות) עכבר עמיד אלחוטי בצבע אחר (עדיפות לאדום). אין עדיפות לחברה מסוימת למרות שיש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק. תודה אה ומאוד מומלץ שיהיה לו כפתור אחורה קדימה ( איך אפשר בלי זה???? )

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי שלושה נגנים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by aviran_n,

המדפסת תשמש לשימושים ביתיים (הדפסות, סריקות, פקסים) ממספר מחשבים ובנוסף תהיה בשימוש עבור עסק קטן. דרישות החובה הן: 1. רשת 2. צבעונית 3. משולבת (הדפסה, סריקה, פקס) 4. ממשק הפעלה בעברית (אני כבר לא בעניינים, אבל אני זוכר פעם תקופה שהיו המון מדפסות שכל התפעול שלהן היה בעברית). 5. חסכונית בדיו. העדפות: 1. אופציה אלחוטית (בנוסף לקווית) 2. שקטה קצת קשה לי להבין מאיזה כמות הדפסות כדאי לבחור בלייזר לעומת הזרקת דיו, אשמח לקבל חידוד לעניין ודוגמת עלויות כלשהי. בנוסף, הייתי שמח לבדוק כאופציה גם מדפסות המסוגלות להדפיס על A3 אבל לא מצאתי כאלה. קפיצת המחיר משמעותית? התקציב הוא עד 600-700, מתיחת התקציב תתאפשר רק אם היא ממש כדאית (מדפסת לייזר שתחסוך לנו משמעותית בהוצאות העתידיות, מדפסת A…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by MichaelZ,

יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים. ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה: יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים