עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sprites,

אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. שלום .. יש לי מחשב נייד של HP ונשבר לי המגש של הצורב עכשיו שלחתי אותו לתיקון ואמרו לי הצעת מחיר של 1200 שקל על תיקון של הצורב נכנסתי לגוגל לחפש כמה כבר עולה צורב למחשב נייד בודד וניתקלתי ב 2 שנמצאתי בטווח המחירים שלי : http://www.skypc.co.il/pl_product~PDVR-KO8~16~0.htm זה הראשון http://www.laptopcenter.co.il/product.asp?id=173 זה השני אתם גם מוזמנים להוסיף הצעות משלכם תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by jalvan,

היי משהו יודע איפה אפשר להשיג כבל מיקרופון אוזניות לפרונט פאנל שתומך ביציאת azalia של הלוח אם כלומר מחבר 2X5 פינים ללוח אם GA-8i915P_Dou_pro?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by iakovl,

לפני 2 שניות החלפתי דיו ואז זה התחיל, בדיקת הדפסה. אני מכיר את התרגולת. אבל!!! פתאום ליד הדיו נדלק אור כחול. השאלה שלי היא WTF ???

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Shikli,

שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by Freddy,

שלום לכולם, מאחר ואיני מבין בתחום אבקש את המלצתכם לסורק מהיר ואייכותי במחיר זול. המהירות והאייכות ממש חשובים לי (צריך לסרוק את כל האלבומים בבית), לכן אני מחפש סוקר שיחס מחיר/ביצועים הטוב ביותר. התקציב הוא 500 שקל ואפשר לחרוג קצת. עריכה, לאחר חיפוש ברשת מצאתי את הסורק CanoScan® LiDE 60 האם הוא סורק טוב? וכדאי? תודה מראש אודי

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by itaim,

אני צריך את המארז למחשב שמתוכנן עליו OC זאתמרת שהמארז צריך להיות מקורר טוב... וגם מרווח יחסית (שיהיה סידור כבלים טוב) אני לא צריך הרבה מאווררים שיבוא אם המארז, אם יש מקומות פנויים אני ימלא אותם (יש לי כמה סמארט פאנים ) בקיצור אני בהתחלה רציתי תקציב של 400 וחשבתי על קאמפיוקס אבל הספק שבא איתו קצת חלש 300W אהה כן אני צריך גם ספק ביחד בקיצור אז העלתי את התקציב ל500 ואני ממש רוצה לא לעלות מעל... מחכה לתשובות ;D ותודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. שלום לכולם ! קניתי את הספק SILENT 410W של TT ושמתי לב שאני סוגר את המחשב המקדלת עדיין דולקת והספק חם קלות! סימן הוא עדיין עובד עד עכשיו סגרתי אותו עם המתג אחרי כיבוי המחשב.. האם להשאיר אותו דלוק? או שמה זה לא מצב נורמלי

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by shloosh,

חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

I have a "Tech" Wireless mouse ,Not optical but does the job very good thanks to the radio waves that permit to control the mouse from pretty far distance. Anyway to the MAIN question, Can the radio waves disrupt the computer or any other hardware device, or its friendly for all and there is no need to be scare ? Thanks alot!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by Clint Eastwood,

אהלן חברים! כמה נחמד לחזור חמשוש הבייתה.... ;D טוב אז ככה אבא שלי קנה לעבודתו קופסת מיתוג(מפצל של עכבר,מקלדת ומסך לשתי עמדות) השאלה שלי היא אם הוא צריך לקנות מקלדת מסך ועכבר תואמים בשתי העמדות כדי שההגדרות לא ישתגעו ברגע שהוא מחליף מעמדה לעמדה.. תודה לכל העונה!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by darkman,

הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by saar3,

שלום! אני משחק ב hitman שיחקתי פעם עם המקלדת 6000 של מיקרוסופט וכול פעם יש תקיעות,הבעיה היא אצל המקלדת או בחיבור של המקלדת בלוח אם?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by supercars,

אני המלצה למקלדת ועכבר, בעיקר בשביל משחקים. ומומלץ שהמקלדת לא תהיה גדולה במיוחד... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by rani,

שלום אני מחפש למצלמה הנ''ל דרייבר כבר המון זמן ואני לא מוצא, את הדיסק אני איבדתי אז ככה שאני חייב את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה iCam 540 DC-4130

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by kfirlion,

שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו

20. Started by compman112,

שלום! אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו אני מעוניין במארז יפה עם ספק כוח טוב והרבה יציאות USB אז אפ תוכלו לתת לי הצעות וקישורים אני הודה לכם מאוד תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. ספק 400W ENERMAX יספק את כל יכולתו ל כרטיס מסך X1900XT ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Ad1r,

אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by TomB,

מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

הנה הקריטריונים: *עד 150 ש"ח אם היא מאוד טובה ועולה קצת יותר אני מוכן לחרוג *חוטי בלבד (חובה) *עיצוב ומראה יפה עדיף לי מקלדת בצבע שחור כסוף (לא חובה) *נוחה לשימוש (חובה)

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים