ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
I have a "Tech" Wireless mouse ,Not optical but does the job very good thanks to the radio waves that permit to control the mouse from pretty far distance. Anyway to the MAIN question, Can the radio waves disrupt the computer or any other hardware device, or its friendly for all and there is no need to be scare ? Thanks alot!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 150, עד 200 גג. זה מתנה לאחותי, ככה שזה לא לגיימרים או משהו כזה... מה שיהיה חשוב לה זה רק היופי :-) משהו לא שחור כמו שראיתי שכמעט כל הסטים מגיעים.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! ברצוני לקנות כרטיס מסך GF 6600 256 MG עכשיו, במעבדת מחשב אמרו לי שהספק שלי לא יתאים לכרטיס מסך... השאלה היא: איזה ספק אני צריך. והאם יש עוד הבדלים ביניהם חוץ מ-W (וואט) על מה כדאי להסתכל בבחירת ספק (רעש,וואט..עוד משהו?) תודה רבה !! לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו אני מעוניין במארז יפה עם ספק כוח טוב והרבה יציאות USB אז אפ תוכלו לתת לי הצעות וקישורים אני הודה לכם מאוד תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פורום אודיו אבל השאלה שלי קשורה למחשבים בעיקר אני מחפש אוזניות אל חוטיות לשימוש כללי והשאלה האם BT יעשו את העבודה או שהן לא יכולות לשמש כאוזניות סבירות+ (עקב העברת מידע לא מספיק מהירה) בעיקרון אני לא נותן הרבה מאוד דגש לסאונד (כן שמוע מוזיקה אבל לא יודע להעריך אותה מספיק) אבל לפחות שאני אשמע את האפקטים במשחקים אם כן אז האם יש עדיפות לBT 3.0? קצב ההעברה שלו יותר טוב לכאורה (פי 10 מ BT2) תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מדפסת משולבת של לקסמרק. הדגם הוא X1180. אחרי שהתקנתי את התוכנה שבאה עם המדפסת, בהפעלה הראשונה של התוכנה המחשב מתחיל לחפש "יישומי סריקה" ואז התוכנה נתקעת ובהפעלה הבאה העניין חוזר על עצמו. חשוב לציין שהמדפסת מדפיסה וסורקת אך כדי להשתמש באפשרות צילום המסמכים יש להפעיל את התוכנה. ניסיתי להוריד תוכנה חדשה יותר מהאינטרנט וגם זה לא עזר אשמח לעזרה ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור :-)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני צריך את המארז למחשב שמתוכנן עליו OC זאתמרת שהמארז צריך להיות מקורר טוב... וגם מרווח יחסית (שיהיה סידור כבלים טוב) אני לא צריך הרבה מאווררים שיבוא אם המארז, אם יש מקומות פנויים אני ימלא אותם (יש לי כמה סמארט פאנים ) בקיצור אני בהתחלה רציתי תקציב של 400 וחשבתי על קאמפיוקס אבל הספק שבא איתו קצת חלש 300W אהה כן אני צריך גם ספק ביחד בקיצור אז העלתי את התקציב ל500 ואני ממש רוצה לא לעלות מעל... מחכה לתשובות ;D ותודה ענקית לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מפרט 1 G8I945PGRH GA-8I945PG-RH PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE GD22G67 2Gb KIT (1G X2) WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN THERMALTAKE BIG TYPHOON מפרט 2 G8AG1975X GA-81975X 2 PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE 3 GD22G67 2Gb KIT (1G X2) 4 WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB 5 SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail 6 VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN CL-P0114 THERMALTAKE BIG TYPHOON אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש לי כמה שאלותהש…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האם צריך שיהיה על משטח? או זה לא חשוב? אני שומע כל מיני חריקות שהוא עובר על השולחן עץ שלי
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין Logitech ChillStream לבין השלט של אקס בוקס 360 ברור לי שהשלט של האקס בוקס עדיף, אבל הבעיה היא שאני לא זה שמשלם לכן אני מעדיף את הגיים פאד הזול יותר של הlogitech חשוב לי הדיוק ושיתמוך בכל המשחקים.. אז השאלה שלי בעצם היא אם אחרי שאני יקנה את הלוג'יטק אני יתחרט שלא הוספתי עוד ולקחתי את ה360 תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
-
שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-