ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
משהו שיהיה מובנה בתוך המארז, או אפילו סתם יונח על השולחן, אני מחפש סוג של צג... שיראה לי נתונים מהמחשב כמו: מהירות הורדה, כמה הורדתי... זה יהיה יותר ליופי מאשר שימושי... אני לא מחפש צג שמראה טמרפוטורות אלא מה שאמרתי-מהירות הורדה וכאלה דברים... יש חיה כזו? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני כבר שנתיים סובל ממדפסת הזרקת הדיו שלי שפשוט שוחטת לי את הכיס, כל כמה חודשים(מעטים) אני צריך לקנות מחסנית דיו חדשה בעלות של מעל ל-100 שקלים, הוצאה כבדה מאוד. הבנתי כי כיום מדפסות הלייזר הפכו זולות, פשוטות לתפעול, מהירות ושקטות אך הכי חשוב משתמשות בטונר ולכן עלות ההדפסה יורדת משמעותית, האם זה נכון? אם כך ארצה המלצה למדפסת לייזר בתקציב של עד 1000 שקלים. אך עכשיו אני בדילמה, האם לקנות מדפסת לייזר פשוטה של שחור לבן בלבד ובמידה ואצטרך להשתמש בצבעוני אוציא מן הקבר את המדפסת הזרקת דיו שאני משתמש בה כעת או האם כדאי לקנות מדפסת לייזר משולבת וצבעונית ולמכור את המדפסת הישנה בעבור חופן שקלים ולקזז הוצאות? בקיצור אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן אשר תשמש …
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
המדפסת אמורה להיות איכותית מצד אחד וחסכונית מצד שני, מספר הדפסות לחודש בערך- עד 1000 דפים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. החלטתי על קנית מחשב לאחי. זוהי ההרכבה מפנדה (אחי גיימר לא קטן ומתכנון לשחק hl2 doom 3 ועוד) 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 480 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,750 ש"ח 4795 כולל משלוח עכשיו בקשר לספק והמארז. 1. איך המארז הזה ? הוא יקרר את המחשב (לא למטרת oc אלא פשוט שהוא יהיה קר ונוח לעבודה מהירה) 2. הספק 300watt שכלול במארז הזה יחזיק לי את המערכת ? אני מאוד לא רוצה למצוא את ע…
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
מדובר על החלון הזה: תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
I have a "Tech" Wireless mouse ,Not optical but does the job very good thanks to the radio waves that permit to control the mouse from pretty far distance. Anyway to the MAIN question, Can the radio waves disrupt the computer or any other hardware device, or its friendly for all and there is no need to be scare ? Thanks alot!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחפש מחיר זול יותר מזיגזג (150 ש"ח)
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז transformer אבל שמעתי וראיתי שהוא מרעיש מאוד ואני קונה גם DFI nf4 UT Ultra-SLi-DR עכשיו אם אני קונה תמארז טרנספורמר שהוא מרעיש אז אני יקנה ת-SLI-DR אבל אם אני לא קונה תטרנספורמר אז אני לא קונה ת-SLI אני קונה Ultra-D וקונה P160 מה כדאי? המחשב לגיימר בעיקרון.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רכשתי מחשב עם מארז + ספק 430 של טרמלטייק , אני רוצה לעשות אובקלוק שלא שקלתי לפני קניית המחשב ורוצה להחליף את הספק. מישהו יכול להמליץ לי על ספק בתחום המחירים של הספק הנ"ל אפשר תוספת במחיר.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי Gamepad : Logitech Dual Action ... הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ... ניסיתי לכייל באמצעות לוח הבקרה ב windows לא עזר ניסיתי להתקין ת'פאצ'ים החדשים מ Logitech וכלום! זה נשאר ככה... למרות שלמראית עין הם במרכז ..... החלטתי שלפחות אני לא אשתמש באנלוגי ורק ב D-pad ולא מצאתי שום דרך לבטל את האנלוגי... אין שום כפתור שמכבה את זה וגם לא מצאתי שום תוכנה שעושה את זה... דבר יחידי שמצאתי זו תוכנה שמחליפה בין האנלוגי ל D-pad (מבחינת שליטה) אבל זה לא פותר את הבעיה אני עדיין נוטה לצדדים גם שאני לא נוגע בכלום... משהו יודע על איזה טריק לבטל את האנלוג לפחות ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ניקיתי אותו אבל מאז הכפתור הימיני קצת "חורק" שלוחצים עליו, פעם שימנתי זה עבד טוב אחרי זה שוב חזר זה קצת מציק לי, חשבתי למכור אותו בזול יותר מכיוון שאין לי אחריות אם פתחתי את הברגים? או שיש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהבתי את המארז של Enermax CS-3181L-S Neon Lighting אבל ויש אבל המארז של 3R SYSTEM AIR Cyber Blue מוצא חן בעיניי יותר והוא נראה מרשים ומודרני הוא כולל מד טמפ' גם השאלה היא כזאת האם למישהו יש את ה 3R SYSTEM AIR Cyber Blue והוא יכול לתת חוות דעת כי אני פשוט לא יודע וחבל סתם לזרוק כסף השאלה אם המד טמפ' בכלל מדוייק ולא סתם גימיק יקר
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב שאמור להגיע השבוע או בתחילת שבוע הבא ולקחתי את המארז: CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 המארז הזה מספיק טוב מבחינת מאווררים איוורור נוחות.. וכל מה שצריך להיות במארז טוב.. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המערכת שלי היא: Amd 3000+ Kda3j 6800GT leadtec ADATA 512 x 2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המדפסת 3650 HP ? היא מדפסת טובה? היא מהירה? היא איכותית?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי cobra של raidmax מארז חמוד ונחמד הכולל ספק כח כלול במחיר (410). שאלתי היא האם בשביל משתמש ממוצע כמוני משחק משחקים כבדים פה ושם גולש הרבה לרוב על האי סי קיו ... ובוא נגיד שהמחשב שלי דולק איזה יומיים שלוש ברציפות בין כיבוי לכיבוי... האם שווה להשקיע בספק איכותי? מהם החסרונות הבולטים בספק ג'נרי? והאם הרעש שלו הוא אחד החסרונות הבולטים? תודה מראש לכל הקוראים דין זה וכפליים לעונים
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
עכבר קל, מדוייק, שיתאים למשחקים כמו BF2, CSS וכאלה.. כמה שיותר נוח, לא ענק כזה.. מחיר סביר, ככה 200-250 אם יש פחות גם טוב. תודה!
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8074
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-