עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Gilo2005,

אז ככה לא כתוב לי כמה הספק שלי כאילו כמה וואט הוא אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את זה ????? דרך המחשב אם זה אפשרי ומה זה אומר שכתוב לי על הספק כוח:midi atx 450???אולי זה כמה וואט הספק???עזרה בבקשה? וגם רציתי לדעת אם הספק כוח שלי יכול להחזיק את המערכת הזו+קטודה ומאוור ציבעוני? מפרט: amd sempron 2600+ gigabye nf 2 512 MB ddr ibm Geforce 6600Gt hard drive 80 giga האם הספק שלי יכול להחזיק בנוסף לזה גם את הקטודה ואת המאווררר הציבעוני?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by sessler,

הכותרת אומרת הכל. אני צריך ספק שיחזיק מערכת עם 6800GS בלי שום ספקות ובעיות. בבקשה כמה שיותר זול (אבל כמה שיותר איכותי).. אם אפשר אז לא לעבור את ה300. תודה מראש. ד"א, אם מישהו תריך לדעת אז יש לי מעבד 2.6.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק חדש ,אז אני יתן לכם את המפרט שלי שתדעו מה הספק אמור להחזיק על גבו אז ככה: mobo: Dfi LanParty Nforce4 Ultra-D mem: a-data 2X512mb gigabyte 6600(regular)128 mb ישודרג בעתיד המאד קרוב ל 6600gt של חברה כל שהי amd 3200+ ווינצ'סטר עם ליבת venice (מחכה שהוא יצא כדיי לקנות אותו בקרוב) dvd rom dvdrw hd maxtor 160gb sata sb creative 5.1 tv card life view aerocool gateway zalman 7700cu zalman vga cooler vf-700cu ventec spectrum cold cathode light uv ====---X2 ventec uv 80mm case fan uv green ventec uv 80mm case fan uv blue וזהו בעיקרון הספק שמאד רציתי הוא tagan iexe אבל אני לא יודע אם הוא יהיה מספיק חזק לכל זה אה שחכתי המערכת הזאת הולכת לעבוד …

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by hellfire03,

אני יודע שזה לא פורום אודיו אבל השאלה שלי קשורה למחשבים בעיקר אני מחפש אוזניות אל חוטיות לשימוש כללי והשאלה האם BT יעשו את העבודה או שהן לא יכולות לשמש כאוזניות סבירות+ (עקב העברת מידע לא מספיק מהירה) בעיקרון אני לא נותן הרבה מאוד דגש לסאונד (כן שמוע מוזיקה אבל לא יודע להעריך אותה מספיק) אבל לפחות שאני אשמע את האפקטים במשחקים אם כן אז האם יש עדיפות לBT 3.0? קצב ההעברה שלו יותר טוב לכאורה (פי 10 מ BT2) תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. שלום שמי שי. קניתי מחשב חדש ב5200 שקלים והוא צריך להגיע אליי שבוע הבא. לכן אני צריך עכבר ומקלדת שיעודם אך ורק למשחקים ( והרבה ) !. לכיוון של המקלדת חשבתי על ה MX518 או ה G5 מה יהיה לי יותר נוח ויותר טוב מבחינת המשחק? לגביי המקלדת יש את Media Keyboard Elite אבל מה שדווקא אני נדלקתי עליו הוא G5 Gameing Keyboard שנראה לי ממש מדליק אך יקר http://zap.co.il/model.asp?model_id=378037 מה שווה לי לקחת לגביי המקלדת והעכבר נ.ב במקלדת יש מן LCD קטן שמפרט כל מיניי דברים,מה הוא מראה שם לא הבנתי? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  6. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by rikus,

היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. היי חברים זקוק לעזרה בדיוק כמו שבכותרת מקלדת אלחוטית עד 200 ש"ח רמקולים למשחקים וסרטים עד 300 ש"ח (אם יש בטיפה יותר כסף אז אפשר לתת גם) מדפסת הכי קטנה שיש אבל שתדפיס בצורה טובה ואיכותית (תקציב לא ידוע תתנו הצעות מחיר ולפי זה אקבע.) תודה מראש

9. Started by iakovl,

לפני 2 שניות החלפתי דיו ואז זה התחיל, בדיקת הדפסה. אני מכיר את התרגולת. אבל!!! פתאום ליד הדיו נדלק אור כחול. השאלה שלי היא WTF ???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by reggaewithdoli,

שלום רב, אמא של חברה שלי מעוניינת במצלמה בסביבות המחיר הנ"ל. לי אישית אין ניסיון בתחום המצלמות אך אני יודע שלא ניתן להשיג משהו ממש איכותי במחיר הנ"ל....אך אם מישהו יודע על משהו משתלם אני אשמח לפני שאני קונה איזה ג'אנק. תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by itaim,

אני צריך את המארז למחשב שמתוכנן עליו OC זאתמרת שהמארז צריך להיות מקורר טוב... וגם מרווח יחסית (שיהיה סידור כבלים טוב) אני לא צריך הרבה מאווררים שיבוא אם המארז, אם יש מקומות פנויים אני ימלא אותם (יש לי כמה סמארט פאנים ) בקיצור אני בהתחלה רציתי תקציב של 400 וחשבתי על קאמפיוקס אבל הספק שבא איתו קצת חלש 300W אהה כן אני צריך גם ספק ביחד בקיצור אז העלתי את התקציב ל500 ואני ממש רוצה לא לעלות מעל... מחכה לתשובות ;D ותודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by galz,

הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. Started by razoli,

ראיתי את ה-Mozart (VC4001SNS) ב1004 בhttp://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10885 יש הצעות נוספות (יש את הבח ה8001 במחיר זהה)

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. מארז מדהים! פשוט יפיפה,בעיקרון הזמנתי מפנדה אבל מצאתי חנות שכבר יש להם אותו. 960 ש"ח(מחיר למזומן)-שווה ללא ספק.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. דרישות: שלא תהיה צעצוע שהאלחוט שלה יהיה איכותי ולא יתפספסו אותיות בהקלדה אם אפשר, שלא תהיה בחבילת קומבו עם עכבר, אבל אם אין ברירה, לא נורא.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. הפרט הזה: מעבד- Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box- 815 ש"ח מפנדה זכרון- GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 800ש"ח מפנדה לוח אם -ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 865 ש"ח בפנדה -Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO-כרטיס מסך 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -240 מפנדה ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח סך הכל 6170ש" שיהיה חזק לעוד הרבה שנים שיחזיק גם שדרוכים כבדים וזהו תודה.....

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. אהלן חברה. הבאתי את הסטיק שלי וחיברתי למחשב והוינסואוס לא זיהה אותו. אחרי זה הבאתי אחד בדיוק כזה אבל מחבר והוא כן זיהה כמו שצריך. החזרתי את שלי ולא עבד שוב ואחרי זה שוב חיברתי את של חבר והוא לא זיהה כמו את הראשון. במה יכולה להיות הבעיה? הדגם הוא Microsoft SideWinder ForceFeedback 2. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by zxzx,

למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך הכי טוב......? אני חייב להתקין משחק........

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by chen038,

אני מחפש רכיב חומרה שיכול לקלוט וידאו בפורמט אנלוגי / דיגיטלי, להשהות אותו לזמן מדוד וניתן לשינוי של עד שניות ספורות ולשדר אותו באותו פורמט. האם מישהו מכיר רכיב כזה? תודה CHEN038.

20. Started by Fir3^StorM,

טוב קודם כל אני חדש כאן =] ועכשיו לענ יין אני רוצה לקנות מארז.. התקציב הוא בערך 800 שקל מקסימום.. שלא יהיה כמו המארזים המשעממים האלה של HEC... אלא משהו טוב ויפה וחשוב שיהיה מקורר היטב. חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7905 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=5138 אבל אני פתוח להצעות אחרות שלכם... שוב, חשוב שלא יהיה משעמם, שיהיה עם חלון-צד, מקורר טוב ועם אופציות להוספה של עוד מאווררים כי אני מתכנן אוברקלוק וצריך קירור טוב =] בתודה, אבישי.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by mikale,

HEC Compucase 6A21 הומלץ לי. אילו מארזים נוספים מומלצים (איכותיים)? אני חושבת שדרוש לי ספק 400W ורצוי שחיצונית העיצוב יהיה יפה (אחרי שנים של מארזים סטנדרטיים לחלוטין) הבנתי גם שעדיף מאוורר 120 מ"מ (או שניים) תודה לכם

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כאשר המאפיין החשוב ביותר שאני מחפש בו הוא שהוא יהיה נטען ויבוא עם מטען משלו (שלא יהיה צורך להשתמש במטען חיצוני לסוללות אצבע). מלבד ה-MX1000 (שקראתי את הסקירה המצויינת עליו פה באתר) איזה עוד עכברים מומלצים נכנסים לקטגוריה הזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by ^7^,

רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by dani,

אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים