עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי נגן MP3 ואני לא מצליח להתקין אותו. יש דיסק עם דרייברים אבל ההתקנה שלהם נתקעת. מדובר בנגן 512 מ"ב של יונדאי. בזיהוי של הווינדווס הוא לא מוצא שום דרייברים מתאימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by AlterEgo,

קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. אם אתה מחזיק אותו הרבה זמן ומשחק הוא נוח לידיים, כזה קל וטוב... או גדול מידיי?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by MadCat125,

שלום לכולם !!! ברצוני לקנות כרטיס מסך GF 6600 256 MG עכשיו, במעבדת מחשב אמרו לי שהספק שלי לא יתאים לכרטיס מסך... השאלה היא: איזה ספק אני צריך. והאם יש עוד הבדלים ביניהם חוץ מ-W (וואט) על מה כדאי להסתכל בבחירת ספק (רעש,וואט..עוד משהו?) תודה רבה !! לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. היום אני הולך לקנות עכבר אלחוטי עם עוד כמה חלקים למחשב שלי.. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב במחיר של עד 350 ש"ח וחייב שהוא יהיה מבאג.. כי אני הולך אליהם היום.. אם אפשר לא לחרוג מהתקציב כי אני קונה איתו כמו שאמרתי עוד כמה חלקים וזה התקציב המקסימלי שלי לעכבר.. הנה רשימת העכברים שם: http://bug.co.il/productpage.asp?c=201&t=30 מה אתם אומרים על העכבר הזה : Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by LRa,

למישהו יש המלצה למדפסת טובה ואמינה? מיועדת להדפסת טקסט ותמונת פורטרט. תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by sprites,

אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by codudi,

מעוניין לרכוש מדפסת משולבת. ה- Epson נמכרכת במבצע באופיס דיפו (600 שקלים) ולכן רציתי חוות דעת. האם למישהו נסיון עם המדפסת הזו או עם מדפסות של EPSON בכלל. אכלתי קש ממדפסות HP ו- Canon.

11. Started by eytan243,

שלום ! אני רוצה לקנות סורק בתחום המחירים 400-700 ש"ח הדרישות שלי הם 1.סריקת מסמכים לשליחה בפקס 2.סריקת תמונות ליצירת אלבום תמונות אפשרי שיהיה גם אפשרות לסרוק נגטיב על מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by muli82,

קניתי את הגה הזה לפני חודש קצת פחות.. אני לא יודע את הדגם המדויק אבל זה של Logic3 תראו תמונה עם האתר http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=200 אם זה הגיוני שבהגה של 300 שקל הגז והברקס עובדים ככפתור ולא עולים ויורדים עם לא הבנתם יש הסבר : נגיד אני משחק DRIT אני רוצה לתת רבע גז אני נותן בקטנה בדוושה אבל זה נותן את כול הגז במקום רבע אותו דבר בברקס אני רוצה להאט קצת לוחץ על חלק קטן מדוושת הברקס וכול הברקס עובד שלר תחשבו שזה רק בDIRT זה גם ב TEST DRIVE וב NFS PROSTREET יש איזה דרך לסדר את זה זה מבאס שאתה לא יכול ליסוע בכייף שלך לאט ורק כול הזמן מהר!!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין מאוד בCOOLEMASTER CENTURION 534 החדש, שדרך אגב מארז מעולה ונראה טוב מאוד.. וקיבל בביקורות ציונים מצויינים. אבל הוא מאוד יקר, 537 בלי ספק! עם ספק 350W של אנרמקס דגם VE זה יצא לי ביחד 827 שקל, וזה ממש ממש יקר לי!! אני רוצה המלצה למארז + ספק או מארז שמגיע עם ספק ב650-700 שקל. אני תקוע בדיוק באמצע, כי לעלות מרמה של 6A19 שהוא לא סקרולס לגמרי למשל אבל מאוורר היטב ונראה סביר לרמה של הCM זה תוספת של 330 שקל. הייתי מעוניין שתציעו לי משהו מקורר היטב ואפילו אם אפשר משהו שנראה היטב( אני מעדיף כסוף ולשים עליו דיסק\צורב לבן) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת את זמן הסוללה של העכבר והמקלדת מסט לוג'יטק EX 110. תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by skuki1,

שלום! האם אפשר לחבר דיסק קשיח שהוא IDE ביחד עם דיסק קשיח SATA? האם זה יוצר בעיות? תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by asafsee,

שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. ניתן להשיג את ה- 6313 בסביבות 900 ש"ח פ ה 6183 עולה 1200 ומעלה 7283 1300 ומעלה אני לא מדפיס הרבה בצבע ותמונות אני שולח לפיתוח חשוב לי רשת קווית אבל אני לא צריך אלחוטית ההתלבטות היא 1 אמינות 2 האם הצבעים הנפרדים חוסכים משמעותית בעליות ההדפסה ? 3 האם הדגמים האלו של הפרדת מחסניות הצבע הם הסטנדרט ומעכשיו כל המדפסות של HP יהיו עם צבעים נפרדים. אגב מישהוא יודע האם המחסניות הנפרדות כוללות את ראש ההדפסה או שזה רק דיו כמו בברדר בתודה מראש

19. Started by stalbetman,

שלום רב, רציתי לדעת האם ספק של ג'נרי 450w הוא מספיק טוב? אני מתכוון לקנות אות וביחד עם מארז, זאת אומרת אני קונה מארז והוא מגיע בתוכו. ג'נרי מספיק חזקים? כדי להחזיק לי מחשב כבד, מעבד דו ליבתי כרטיס מסך חזק, 1gb של זיכרון מערכת קירור למעבד, צורב, די וי די, 3 מאוורים ודיסק קשיח. תודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by dani,

אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. לשימוש ממרחק של שני מטרים בין המקלדת/עכבר למחשב - מהו הסט הכי זול אך אמין שניתן למצוא או להרכיב ? רצוי מIQPC ובסביבות 250 ש"ח - אך אם יש משהו טוב בחנות אחרת או ביותר כסף, אשמח לדעת מהי ההצעה הכי מינימלית. תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by Scoob,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב(לא בדיוק בעיה), קיבלתי מכשיר שנותן לי לדבר עם הטלפון במחשב שזה מעוד נוח לכל התוכנות דיבור. אבל מיכיבן שאחד מהחיבורים למחשב או החיבור האדום(של המיקרופון). ואז נוצרת לי בעיה וגם שאני משחק אז אני צריח לדבר לתוך הטלפון. חשבתי אולי משהו יוכל לעזור. אני חשבתי אולי יש מפצל לתקע האדום במחשב אל אני לא בטוח ולא יודע איפו ליקנות את זה אז בבקשה עיזרו לי בבקשה :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by ychamp,

טוב אז קניתי לוח אם מעבד ו זיכרון חדשים ו הלוח שלי דורש חיבור 8 pin שאין בספק שלי. אז חיפשתי בגוגל קונברטור ומצאתי שאני צריך משהו כזה http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16812201005 השאלה היא איפה אני מוצא את זה בארץמישהו יודע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by supercars,

אני המלצה למקלדת ועכבר, בעיקר בשביל משחקים. ומומלץ שהמקלדת לא תהיה גדולה במיוחד... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים