עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by parker8,

אני רוצה המלצה למחשב כף יד, עם יומן כזה, מזכרים, ספר טלפונים, שהכל יהיה לי מסודר בדבר אחד דיגיטלי.... (הפיתרון הכי טוב זה מחשב כף יד) אני רוצה משהו פשוט בלי מצלמה/טלפון/GPS... התקציב הוא 1000-1500 ש"ח, אני תלמיד ולא איזה איש עסקים.... חשבתי על המכשיר הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2369 IPAQ RX1950 המליצו עליו גם ב-YNET... יש המלצות אחרות? האם אפשר בהמשך ל"שדרג" אותו ולהוסיף לו דברים כמו מצלמה, מקלט GPS או מקלדת כזאת נפתחת? (חשובה לי האופציה של השידרוג) איזה כרטיסי זיכרון הוא קורא? הוא מתפקד כ- DISK ON KEY אם מחברים למחשב? (האם מגיע כבל USB בערכה?) ראיתי בכמה מקומות שאפשר להוסיף עברית בתוספת תשלום... במה זה עוזר/תורם? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני די נוב …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! שמעתי שניתן לשפר את מהירות הצריבה ושל עוד כל מיני דברים בצורב הנ"ל בעזרת עידכון קושחה. זה נכון? ואם כן מאיפה משיגים עידכון כזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by AlterEgo,

קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by dani,

אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by tomystein,

העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by compman112,

שלום! אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו אני מעוניין במארז יפה עם ספק כוח טוב והרבה יציאות USB אז אפ תוכלו לתת לי הצעות וקישורים אני הודה לכם מאוד תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. Started by רן.ט,

אני רוצה לקנות gamepad למחשב בתקציב של 350 שקל.. אפשר בקשה הצעות?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ( כמו ג'ויסטיק של ה-PS2 אבל שמותאם למחשב עם חיבור USB), אבל אני לא רוצה לקנות משהו של חברה זולה שלא יחזיק מעמד ולא יעבוד לי טוב, לכן אני צריך שתציינו לי מהן החברות הטובות מהבאות: 1. LOGITECH. 2. GENUIS. 3. THRUSTMATER. 4. Speed Link. בנוסף אני צריך עוד 2 דברים: 1. תתנו לי עוד כמה שמות של חברות אמינות במיוחד. 2. תתנו לי קישורים למכירות של כמה גיימפדים טובים במחירים סבירים של בין 100-250. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. שלום שמי שי. קניתי מחשב חדש ב5200 שקלים והוא צריך להגיע אליי שבוע הבא. לכן אני צריך עכבר ומקלדת שיעודם אך ורק למשחקים ( והרבה ) !. לכיוון של המקלדת חשבתי על ה MX518 או ה G5 מה יהיה לי יותר נוח ויותר טוב מבחינת המשחק? לגביי המקלדת יש את Media Keyboard Elite אבל מה שדווקא אני נדלקתי עליו הוא G5 Gameing Keyboard שנראה לי ממש מדליק אך יקר http://zap.co.il/model.asp?model_id=378037 מה שווה לי לקחת לגביי המקלדת והעכבר נ.ב במקלדת יש מן LCD קטן שמפרט כל מיניי דברים,מה הוא מראה שם לא הבנתי? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום אני קניתי מחשב שאמור להגיע השבוע או בתחילת שבוע הבא ולקחתי את המארז: CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 המארז הזה מספיק טוב מבחינת מאווררים איוורור נוחות.. וכל מה שצריך להיות במארז טוב.. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המערכת שלי היא: Amd 3000+ Kda3j 6800GT leadtec ADATA 512 x 2 תודה מראש

13. Started by TomB,

מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by fizban,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מדפסת לאור התחלת לימודי באוניברסיטה. אני מעוניין במדפסת "לייזר" (והמבין יבין.. ) בכל מקרה, אני מחפש מדפסת בסביבות ה-500 שקל, אפשר יותר אם זה באמת משפיע על האיכות.. עקב העובדה שאני ממש לא מבין במדפסות או בחברות שמייצרות אותן, אשמח להמלצה על אחת טובה. תודה מראש! טל

15. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש, ואני רוצה המלצה למקלדת+עכבר בתקציב של 400 ש"ח. השימושים שלי הם כלליים, כולל משחקים (multiplayer). בעיקרון רציתי אלחוטי, ראיתי ביקורות לא טובות על סטים אלחוטיים, בייחוד למשחקים. אז ארצה המלצה גם לחוטי וגם לאלחוטי אם קיים סט אלחוטי שיש לו ביצועים דומים לחוטי. שוב, העדפה לאלחוטי, אבל רק בתנאי שהוא מספיק טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by jalvan,

היי משהו יודע איפה אפשר להשיג כבל מיקרופון אוזניות לפרונט פאנל שתומך ביציאת azalia של הלוח אם כלומר מחבר 2X5 פינים ללוח אם GA-8i915P_Dou_pro?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by Freddy,

שלום לכולם, מאחר ואיני מבין בתחום אבקש את המלצתכם לסורק מהיר ואייכותי במחיר זול. המהירות והאייכות ממש חשובים לי (צריך לסרוק את כל האלבומים בבית), לכן אני מחפש סוקר שיחס מחיר/ביצועים הטוב ביותר. התקציב הוא 500 שקל ואפשר לחרוג קצת. עריכה, לאחר חיפוש ברשת מצאתי את הסורק CanoScan® LiDE 60 האם הוא סורק טוב? וכדאי? תודה מראש אודי

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען בתקציב של עד 450 שקל.... תודה לעוזרים דניאל

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת את זמן הסוללה של העכבר והמקלדת מסט לוג'יטק EX 110. תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by shloosh,

חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. אהלן חברה. הבאתי את הסטיק שלי וחיברתי למחשב והוינסואוס לא זיהה אותו. אחרי זה הבאתי אחד בדיוק כזה אבל מחבר והוא כן זיהה כמו שצריך. החזרתי את שלי ולא עבד שוב ואחרי זה שוב חיברתי את של חבר והוא לא זיהה כמו את הראשון. במה יכולה להיות הבעיה? הדגם הוא Microsoft SideWinder ForceFeedback 2. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by arkadur,

רכשתי את העכבר הנ"ל לפני כמה ימים יש לי איתו בעיה די מעצבנת מידי פעם העכבר מאבד את הקשר ו"קופא" לכמה שניות בנוסף, בחדר יש לי MX700 (שלא אמור לעשות בעיות, שכן הוא עובד על RF, וטראק בול אלחוטי נוסף) הMX REV והTB מחוברים למחשב אחד, בעוד הMX700 למחשב השני חוץ מהבעיה הנ"ל, אפשר להגיד שאהבתי את העכבר.. (בייחוד את הגלגלת) ------- עריכה: חיברתי את הדונגל לUSB שבG15, בינתיים הכל עובד כשורה

25. האם אפשר לשחק במישחקי פלייסטיישן2 ללא ג'וק או צ'יפ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים