עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by EMXMAN,

http://www.shopy.co.il/groupsales/2748 זה הMP3 שלי הבעיה היא שחיברתי אותו לUSB של המחשב וסתם אחר כך באתי להפעיל אותו ולשמוע שירים הוא עושה לי DISK ERROR! וכשאני מנסה לפרמט אותו דרך המחשב זה אומר WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE FORMAT וכשאני אני בא לנסות להכנס להרד דיסק של הMP3 זה רושם לי שאין דיסק בפנים והוא יענו מראה לי תהרד דיסק של הMP3 איך אפשר לפרמט אותו???

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  2. Started by ronran,
    • 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by demultiplexer,

אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?

4. Started by Shikli,

שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. שלום לכולם ! קניתי את הספק SILENT 410W של TT ושמתי לב שאני סוגר את המחשב המקדלת עדיין דולקת והספק חם קלות! סימן הוא עדיין עובד עד עכשיו סגרתי אותו עם המתג אחרי כיבוי המחשב.. האם להשאיר אותו דלוק? או שמה זה לא מצב נורמלי

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by shloosh,

חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. חברה שמעו אני אומר לכם ככה ספק אני צריך טוב שיהיה למה המחשב יעבוד הרבה ומארז אני באמת לא יודע לא חשוב לי היופי רק שיהיה כמו שצריך ולא עד כדי כך יקר עכשיו אני שואל אפשר להשיג משהו כזה ככה עד 500-600 שח מארז + ספק טוב

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by orlupo,

זה מארז בלי ברגים ואני לא מצליח לפתוח אותו... אם מישהו אולי יודע איך פותחים אותו בבקשה שיעזור לי... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by tomystein,

העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by MadCat125,

שלום לכולם !!! ברצוני לקנות כרטיס מסך GF 6600 256 MG עכשיו, במעבדת מחשב אמרו לי שהספק שלי לא יתאים לכרטיס מסך... השאלה היא: איזה ספק אני צריך. והאם יש עוד הבדלים ביניהם חוץ מ-W (וואט) על מה כדאי להסתכל בבחירת ספק (רעש,וואט..עוד משהו?) תודה רבה !! לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by YinnoN,

שלום לכולם. החלטתי על קנית מחשב לאחי. זוהי ההרכבה מפנדה (אחי גיימר לא קטן ומתכנון לשחק hl2 doom 3 ועוד) 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 480 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,750 ש"ח 4795 כולל משלוח עכשיו בקשר לספק והמארז. 1. איך המארז הזה ? הוא יקרר את המחשב (לא למטרת oc אלא פשוט שהוא יהיה קר ונוח לעבודה מהירה) 2. הספק 300watt שכלול במארז הזה יחזיק לי את המערכת ? אני מאוד לא רוצה למצוא את ע…

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by srulikg,
    • 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ( כמו ג'ויסטיק של ה-PS2 אבל שמותאם למחשב עם חיבור USB), אבל אני לא רוצה לקנות משהו של חברה זולה שלא יחזיק מעמד ולא יעבוד לי טוב, לכן אני צריך שתציינו לי מהן החברות הטובות מהבאות: 1. LOGITECH. 2. GENUIS. 3. THRUSTMATER. 4. Speed Link. בנוסף אני צריך עוד 2 דברים: 1. תתנו לי עוד כמה שמות של חברות אמינות במיוחד. 2. תתנו לי קישורים למכירות של כמה גיימפדים טובים במחירים סבירים של בין 100-250. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by Ad1r,

אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by 888,

מה אתם אומרים על המדפסת 3650 HP ? היא מדפסת טובה? היא מהירה? היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by TomB,

מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by tood24,

Razer Ornata V3 TenkeylessSteelSeries Apex 3 TKLSteelSeries Apex 3SteelSeries Apex 7 TKL

19. כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. אני מעוניין לשים במארז amd athlon 64 +3000 venice core gigabyte k8nsc-939 2x a-data 512mb 400ddr geforce 6600gt agp ודברים השוליים כמו אולי צורב דיוידי כונן קשיח 80gb sata של wd בכל מקרה אני רוצה מארז שלא יעלה הרבה אבל אני מעדיף שבצד שלו יהיה גם מאוורר ככה שיש 3 מאווררים אני אוהב שיש חלון אבל לא חייב גם רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארזים כאלה שבמקום לפתוח עם ברגים פשוט אפשר ללחוץ על ידית או על סוויטץ' ולפתוח את הדלת ישר שמתי לב שמארזים של compucase באים עם ספק 400w של hec ו300W ורציתי לדעת אם יש להם גם 475 וואט עדיפות לksp אבל במקרים אחרים פנדה ו400W hec יספיק למערכת שאני רוצה לשים? לא מתוכנן אוברקלוק כרגע והוא שווה או שכדי לקחת antec תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by k_700,

אז ככה לא מייצרים יותר תדגם פאוור סטרים 420 של OCZ. והמוכר בחנות של נועה מחשבים אמר לי שיש חברה בשם TOPOER שהיא מייצרת לOCZ תספקי כוח, והם ממש באותה רמה... הוא המליץ לי גם על הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 האם זה חברה ג'נרית? לברוח?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by iakovl,

לפני 2 שניות החלפתי דיו ואז זה התחיל, בדיקת הדפסה. אני מכיר את התרגולת. אבל!!! פתאום ליד הדיו נדלק אור כחול. השאלה שלי היא WTF ???

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. והאם TOP POWER נחשבת לחברה ג'נרית מפני שרק אתמול למדתי על הספקים שגם בהם יש חברות פחות מוכרות ופחות יציבות וחברות יותר מוכרות ויציבות בעקבות קנייה של כרטיס מסך חדש{GEFORCE 6800GT 256MB CLUB3D] ונאמר לי כאן בפורום שאני צריך להחליף את הספק שלי [GYRO 500W] שהוא ג'נרי אודה מאוד לתגובה מהירה וחג שמח לכולכם

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  25. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.