עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Idanbs,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.. יש לי את העכבר MX518 ושאני משחק משחקים אני לוחץ על המקש הימיני והמקש הימיני קשה כזה.. יש את הרעש כמו שתפגישו פלסטיק עם פלסטיק ואז שהם יפרדו יהיה רעש כזה.. זה לפעמים מפריע לי ומוציא אותי מהריכוז של הכיוון וגם זה טיפה יותר קשה ללחוץ על המקש.. זה מצריך להשתמש בביטוח? או שאפשר לסדר את זה.. כי אם אני רוצה שזה יחזור לעצמו אני צריך לתפוס את המקש מהרווח שיש בינו לבין סוף העכבר ואז הוא מסתדר.. אבל אחרי כמה שניות זה שוב קורה..

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  2. יש לי ATX ישן מאוד וממש קטן הספק שלי נמצא מול המעבד וזה ממש גרוע והטמפ שלי לא יורדת מ35 ומאמץ המחשב מגיע למקיסימום ועושה ריסט!! צריך עזרה בבחירת מארז בבקשה אם אפשר משהו גדול לא פול טוואר אבל מארז גדול ומרווח + ספק 300W והמלצה למאורר שמעתי על Vantec AeroFlow איך הוא? יש לי P3 עם מאורר מקביל למעבד זה יתאים לי? חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות לקירור?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by Clint Eastwood,

אהלן חברים! כמה נחמד לחזור חמשוש הבייתה.... ;D טוב אז ככה אבא שלי קנה לעבודתו קופסת מיתוג(מפצל של עכבר,מקלדת ומסך לשתי עמדות) השאלה שלי היא אם הוא צריך לקנות מקלדת מסך ועכבר תואמים בשתי העמדות כדי שההגדרות לא ישתגעו ברגע שהוא מחליף מעמדה לעמדה.. תודה לכל העונה!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. ואיך הוא בכללי איכותי?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by אלון ס.,

רכשתי מחשב עם מארז + ספק 430 של טרמלטייק , אני רוצה לעשות אובקלוק שלא שקלתי לפני קניית המחשב ורוצה להחליף את הספק. מישהו יכול להמליץ לי על ספק בתחום המחירים של הספק הנ"ל אפשר תוספת במחיר.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  6. חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שלום לכולם ! קניתי את הספק SILENT 410W של TT ושמתי לב שאני סוגר את המחשב המקדלת עדיין דולקת והספק חם קלות! סימן הוא עדיין עובד עד עכשיו סגרתי אותו עם המתג אחרי כיבוי המחשב.. האם להשאיר אותו דלוק? או שמה זה לא מצב נורמלי

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  9. מחפש מחיר זול יותר מזיגזג (150 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by Ad1r,

אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by hellfire03,

אני יודע שזה לא פורום אודיו אבל השאלה שלי קשורה למחשבים בעיקר אני מחפש אוזניות אל חוטיות לשימוש כללי והשאלה האם BT יעשו את העבודה או שהן לא יכולות לשמש כאוזניות סבירות+ (עקב העברת מידע לא מספיק מהירה) בעיקרון אני לא נותן הרבה מאוד דגש לסאונד (כן שמוע מוזיקה אבל לא יודע להעריך אותה מספיק) אבל לפחות שאני אשמע את האפקטים במשחקים אם כן אז האם יש עדיפות לBT 3.0? קצב ההעברה שלו יותר טוב לכאורה (פי 10 מ BT2) תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by bobby323,

גם מאוד מאוד מקצועי http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=4

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. ספק 400W ENERMAX יספק את כל יכולתו ל כרטיס מסך X1900XT ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by ychamp,

טוב אז קניתי לוח אם מעבד ו זיכרון חדשים ו הלוח שלי דורש חיבור 8 pin שאין בספק שלי. אז חיפשתי בגוגל קונברטור ומצאתי שאני צריך משהו כזה http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16812201005 השאלה היא איפה אני מוצא את זה בארץמישהו יודע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by beni125,

האםמגיע מטען עם הg7

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 150, עד 200 גג. זה מתנה לאחותי, ככה שזה לא לגיימרים או משהו כזה... מה שיהיה חשוב לה זה רק היופי :-) משהו לא שחור כמו שראיתי שכמעט כל הסטים מגיעים.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by OFIRLEVY66,

שלום, אני מעוניין לקנות פאד לעבר אך אני מתלבט בין S&S או Qck Heavy ויש לי עכבר ליזר. אז השאלה לי היא מה יעבוד לי יותר חלק ויותר טוב כי שתיהם עולים אותו דבר פלוס מינוס.

19. Started by alfus73,

שלום. אני מתלבט האם לקנות את הגה הנ"ל. אני חושש מרגישות יתר של ההגה (מצב שבו כל נגיעה הכי קטינה תעיף אלי את הרכב לשוליים או כל לחיצה קלה על הדוושה תעצור/תאיץ את הרכב). התקציב הוא עד 300 ש"ח. המלצתכם לגבי דגם זה או דגם אחר בתקציב זה האם, באופן כללי, ניתן לכייל הגאים?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. שלום, אני סטודנט ואני כבר שנתיים סובל ממדפסת הזרקת הדיו שלי שפשוט שוחטת לי את הכיס, כל כמה חודשים(מעטים) אני צריך לקנות מחסנית דיו חדשה בעלות של מעל ל-100 שקלים, הוצאה כבדה מאוד. הבנתי כי כיום מדפסות הלייזר הפכו זולות, פשוטות לתפעול, מהירות ושקטות אך הכי חשוב משתמשות בטונר ולכן עלות ההדפסה יורדת משמעותית, האם זה נכון? אם כך ארצה המלצה למדפסת לייזר בתקציב של עד 1000 שקלים. אך עכשיו אני בדילמה, האם לקנות מדפסת לייזר פשוטה של שחור לבן בלבד ובמידה ואצטרך להשתמש בצבעוני אוציא מן הקבר את המדפסת הזרקת דיו שאני משתמש בה כעת או האם כדאי לקנות מדפסת לייזר משולבת וצבעונית ולמכור את המדפסת הישנה בעבור חופן שקלים ולקזז הוצאות? בקיצור אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן אשר תשמש …

21. Started by supercars,

אני המלצה למקלדת ועכבר, בעיקר בשביל משחקים. ומומלץ שהמקלדת לא תהיה גדולה במיוחד... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לחסוך על המחשב שאני עומד לקנות. השאלה היא האם מישהו מכם היה ממליץ לי להשאר עם המארז הזה: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=6016&catcode=109, אם הוא בכלל מתאים ל AMD(כתוב שם P4). יש בו כרגע מאוורר אחד אומלל, אבל לפי הבנתי אפשר להוסיף עוד מאוורר אחד לפחות(SECOND FAN 3 OPTIONAL SPACES - משפט ממש מטעה). אם אכן אוסיף עוד יותר ממאורר אחד, האם זה אמור להחזיק במצב יחסית קריר מערכת AMD64 עם GEFORCE 6800GT? לא מתכוון לעשות OC, ולמעבד אקנה מאורר טוב.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. מדובר על החלון הזה: תודה רבה על העזרה!

24. Started by Meidan2005,

אוקי אז ככה : 1.האם הוא מנגן MP3 ? איך הסאונד ? 2.האם הוא טוב לשימושי אינטנרנט ? 3.יש לו GPS מובנה או אנטנטתGPS ומה עדיף ? 4.האם הוא טוב למשחקים ? תודההה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ( כמו ג'ויסטיק של ה-PS2 אבל שמותאם למחשב עם חיבור USB), אבל אני לא רוצה לקנות משהו של חברה זולה שלא יחזיק מעמד ולא יעבוד לי טוב, לכן אני צריך שתציינו לי מהן החברות הטובות מהבאות: 1. LOGITECH. 2. GENUIS. 3. THRUSTMATER. 4. Speed Link. בנוסף אני צריך עוד 2 דברים: 1. תתנו לי עוד כמה שמות של חברות אמינות במיוחד. 2. תתנו לי קישורים למכירות של כמה גיימפדים טובים במחירים סבירים של בין 100-250. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים