ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מדפסת משולבת (לפקס אני פחות זקוק אבל שיהיה סורק) תקציב של 800 +- אישית מצאתי את זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692158 אשמח לקבל עליה חוות דעת והצעות\המלצות נוספות דן.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לדעת כמה עולה מדפסת מסוג 2210 All-In-One הפכתי את כל האינטרנט כולל את האתר של HP ולא מצאתי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איך הוא עם עכברי לייזר ? והאם אפשר תמונה אמיתית של הפד שלכם ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין בהתקן בעל הפונקציונליות הבאה: - מסך שניתן לקרוא עליו לפחות 150-200 תווים של טקסט (עדיף יותר), ב-10 שורות לפחות - מקלדת (אפשר שתהיה מחוברת חיצונית, אבל צריך אז שהמכשיר יתמוך בכך, ושתהיה מקלדת קטנה ו/או מתקפלת) - אפשרות שמירת קבצי טקסט - נפח אחסון כולל של לפחות, נאמר, 25MB (אפשר ע"י כרטיס) - אפשרות להעביר את התוכן למחשב (עדיף כבל טורי או USB, אבל מצידי שיהיה גם IR או BlueTooth או מה לא) - זמן בטריה ארוך - אפשרות טעינה משקע חשמל רגיל - מחיר נמוך! (רצוי גם - יחס ניגודיות טוב למסך, כך שאפשר לעבוד איתו באור יום - עמיד בטלטולים ונפילות שימו לב שאני לא צריך שום יכולת אחרת - לא ריבוי משימות, לא PIM, לא סרטים ומוזיקה, לא GPS ולא שום שטויות אחרות. אני פשוט צר…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מחפש למצלמה הנ''ל דרייבר כבר המון זמן ואני לא מוצא, את הדיסק אני איבדתי אז ככה שאני חייב את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה iCam 540 DC-4130
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז טוב ויפה על 250ש"ח בלי ספק כוח ואני רוצה לדעת האם זה יתאים לחלקים והכל שיש לי במארז שלי
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית בעכבר בזמן האחרון הוא מתחיל להשתגע, הכפתור הימני כאילו נלחץ בעצמו וכל הזמן מופיע לי התפריט של הכפתור הימני נגיד אני גולש באינטרנט [אני משתמש באוונט לצורך העניין] אז הטאבים מתחילים להתחלף לי כל פעם נגיד אני לוחץ על הלחצן השאמלי ומופיע לי התפריט של הלחצן הימני, לפעמים הלחצן הימני פשוט מנוטרל ולא משנה מה אני עושה [ריסט נגיד] עשיתי פעמיים פורמט, סריקות וירוסים עם קספרסקי, AVG וAVIRA סריקות ספייורים עם XOFTSPY אד אוור והכל וכן שכחתי להזכיר גם שלפעמים כשאני באתר כלשהו ומשתמש בגלגלת כדי לרדת בעמוד אז במקום לרדת בעמוד הוא מחליף לי בין הטאבים בדפדפן לא ידוע לי החברה של העכבר, אבל אני מעתיק את מה שכתוב מתחתיו במילא אם זה יעזור במשהו : Optical Mouse Model: O…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה כי אין לי שמץ מזה אבל..... הקיצר הנה הקישור https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=771
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פחות מחצי שנה והבוקס מנגן צרובים... זה יותר בקיצור http://www.kev.nu/360/dvdshort.html וזה הארוך דרך לינוקס..: http://www.kev.nu/360/dvd.html HAVE FUN
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המלצה למארז מגניב שיהיה שקט ויהיה טוב לא כולל ספק באזור ה700 שח .? ווכמובן שיהיה לו לפחות חלון אחד פתוח .....
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש למישהו מה לומר עם המארז JNC 8668-4JA וספק 500W? האם זה הגיוני וטוב שזה 500W במחיר כזה? זה לAMD מיועד ש=למשחקים ומחשב שלא כבה. מה עושים? לקחת ב170ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי cobra של raidmax מארז חמוד ונחמד הכולל ספק כח כלול במחיר (410). שאלתי היא האם בשביל משתמש ממוצע כמוני משחק משחקים כבדים פה ושם גולש הרבה לרוב על האי סי קיו ... ובוא נגיד שהמחשב שלי דולק איזה יומיים שלוש ברציפות בין כיבוי לכיבוי... האם שווה להשקיע בספק איכותי? מהם החסרונות הבולטים בספק ג'נרי? והאם הרעש שלו הוא אחד החסרונות הבולטים? תודה מראש לכל הקוראים דין זה וכפליים לעונים
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ראיתי את ה-Mozart (VC4001SNS) ב1004 בhttp://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10885 יש הצעות נוספות (יש את הבח ה8001 במחיר זהה)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם ועזרתם . גם אם לא עזרתם תודה בכל זאת. אני מזמין מחשב ורוצה שהספק יספיק לכל המחשב ולOC ממש ממש קל ... תוכלו להגיד לי אם הספק שאני מתכננן לקנות יספיק את הדרוש ? הספק הוא : Antec Smartblue 350w המפרט הוא: Xaser III V2000A AOpen AX4C Max Intel P4 3.0GHZ 800FSB Zalman 7000Cnps-Cu MSI CDRW Western digital Ratpor 10K RPM SATA Floppy . Duh. Memory : Corsair Twinx 2x256mb PC3200 האם אני יצטרך ספק יותר חזק או שזה בדיוק מספיק ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 ואני לא מצליח להתקין אותו. יש דיסק עם דרייברים אבל ההתקנה שלהם נתקעת. מדובר בנגן 512 מ"ב של יונדאי. בזיהוי של הווינדווס הוא לא מוצא שום דרייברים מתאימים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם ספק של ג'נרי 450w הוא מספיק טוב? אני מתכוון לקנות אות וביחד עם מארז, זאת אומרת אני קונה מארז והוא מגיע בתוכו. ג'נרי מספיק חזקים? כדי להחזיק לי מחשב כבד, מעבד דו ליבתי כרטיס מסך חזק, 1gb של זיכרון מערכת קירור למעבד, צורב, די וי די, 3 מאוורים ודיסק קשיח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-