עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Freddy,

שלום לכולם, מאחר ואיני מבין בתחום אבקש את המלצתכם לסורק מהיר ואייכותי במחיר זול. המהירות והאייכות ממש חשובים לי (צריך לסרוק את כל האלבומים בבית), לכן אני מחפש סוקר שיחס מחיר/ביצועים הטוב ביותר. התקציב הוא 500 שקל ואפשר לחרוג קצת. עריכה, לאחר חיפוש ברשת מצאתי את הסורק CanoScan® LiDE 60 האם הוא סורק טוב? וכדאי? תודה מראש אודי

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by shloosh,

חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by eytan243,

שלום ! אני רוצה לקנות סורק בתחום המחירים 400-700 ש"ח הדרישות שלי הם 1.סריקת מסמכים לשליחה בפקס 2.סריקת תמונות ליצירת אלבום תמונות אפשרי שיהיה גם אפשרות לסרוק נגטיב על מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by oded6188,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים למסך אחד הסתכלתי קצת בחנויות מחשבים באינטרנט, ואני לא מבין מה ההבדל בין כל הסוגים... מה אמורה לעלות קופסת מיתוג ממוצאת? עם כניסות ויציאות למסך, מקלדת ועכבר?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by Syrex,

שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. Started by razoli,

ראיתי את ה-Mozart (VC4001SNS) ב1004 בhttp://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10885 יש הצעות נוספות (יש את הבח ה8001 במחיר זהה)

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by dorosen,

אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. אהלן, אני ואחים שלי קונים צורב DVD לאח אחר.. כמתנה כמובן ואנחנו מעוניינים לדעת איזה צורב באמת כדאי לקנות וכמובן לדעת למה.. לי אישית יש צורב של SAMSUNG DVD .. מחכה לתגובות =) תודה , שקד.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. קניתי לפני יומיים מדפסת משולבת של לקסמרק. הדגם הוא X1180. אחרי שהתקנתי את התוכנה שבאה עם המדפסת, בהפעלה הראשונה של התוכנה המחשב מתחיל לחפש "יישומי סריקה" ואז התוכנה נתקעת ובהפעלה הבאה העניין חוזר על עצמו. חשוב לציין שהמדפסת מדפיסה וסורקת אך כדי להשתמש באפשרות צילום המסמכים יש להפעיל את התוכנה. ניסיתי להוריד תוכנה חדשה יותר מהאינטרנט וגם זה לא עזר אשמח לעזרה ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור :-)

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ( כמו ג'ויסטיק של ה-PS2 אבל שמותאם למחשב עם חיבור USB), אבל אני לא רוצה לקנות משהו של חברה זולה שלא יחזיק מעמד ולא יעבוד לי טוב, לכן אני צריך שתציינו לי מהן החברות הטובות מהבאות: 1. LOGITECH. 2. GENUIS. 3. THRUSTMATER. 4. Speed Link. בנוסף אני צריך עוד 2 דברים: 1. תתנו לי עוד כמה שמות של חברות אמינות במיוחד. 2. תתנו לי קישורים למכירות של כמה גיימפדים טובים במחירים סבירים של בין 100-250. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  13. כי המחשב שלי נמצא במקום בעייתי, ולמקלדת שלי קניתי כבל מאריך כדי שאני יוכל להשתמש בה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  14. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by GENERAL,

איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. יש לי ATX ישן מאוד וממש קטן הספק שלי נמצא מול המעבד וזה ממש גרוע והטמפ שלי לא יורדת מ35 ומאמץ המחשב מגיע למקיסימום ועושה ריסט!! צריך עזרה בבחירת מארז בבקשה אם אפשר משהו גדול לא פול טוואר אבל מארז גדול ומרווח + ספק 300W והמלצה למאורר שמעתי על Vantec AeroFlow איך הוא? יש לי P3 עם מאורר מקביל למעבד זה יתאים לי? חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות לקירור?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by den,

אני מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  19. ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by ronran,
    • 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by srulikg,
    • 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by bobby323,

גם מאוד מאוד מקצועי http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=4

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. Started by beni125,

האםמגיע מטען עם הg7

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. מיתלבט בין מדפסת hp-d4163למדפסת canon pixma ip1700איזו יותר טובה בבקשה עיזרו לי!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by darkman,

הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים