עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, בשעה טובה אני רוצה לחבר NUC לטלוויזיה, וצריך מקלדת מיני אלחוטית. מה שאני מוצא ברשת זה בעיקר rii +i8 אבל בחלק מהמקומות כתוב שהוא לא תומך ב windows 10 והוא שוחרר ב 2016 מכירים משהו מומלץ, עם אותיות עבריות, שעובד עם Windows 10? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. היי שלום! מה נשמע? איך המדפסת יכולה לזהות דיו חלופי? והאם זה אומר שאני צריך להשקיע בדיו לא חלופי עבורה? האם לדעתכם יכול להיות שנוצר כבר נזק וגם אחרי שאשקיע היא לא תעבוד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by cateye,

היי חברים, אני מחפש עכבר אלחוטי חדש שיהיה בשימוש בעיקר לעבודה אבל גם קצת למשחקים (לא שחקן כבד) חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ונוח ויעיל. ראיתי את הLogitech Mx 3 שאומרים שהוא מאוד טוב לעבודה כי הוא נוח ואפשר לתכנת את הכפתורים שלו לפי האפליקציה שאתה נמצא בה, אבל אני לא יכול לעשות את זה עם כל עכבר שלהם? ואם כן אז למה לשלם 100$ על הMx 3? היה לי את הממבה של רזר והוא היה מאוד נוח אבל התקלקל לו הגלגלת יחסית מהר ואני לא חושב שאני יכול לתכנת לו את הכפתורים כמו בלוגיטק מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום לכולם ! קניתי מצלמת רשת מהנ"ל ב15$, והשתמשתי בVLC לנסות איך האיכות... והצילום ממש קטוע, דיליי ארוך ממש לא מוצלח. רציתי לשאול: האם ככה זה בכל המצלמות הזולות? [לא הענין איכות הצילום אלא ענין שקטוע מאוד ולא ניתן לשימוש] או שלא? ואם כן, איזו מצלמה תתן לי שימוש חלק בה? אני צריך אותה לשימוש מינימלי בZOOM. תודה, דוד. אלו הנתונים שמופעי בעמ' המכירה ens: HD lens Sensor Type: CMOS Video Format: AVI Frame Rate: 30FPS Drive Type: free drive. Plug and play USB Cable Length: 120cm Photo Format: BMP JPG Resolution: 1920 * 1080 P Output Format: M-JPEG Interface Type: USB2.0 Blink Control: 50Hz Microphone: Buil…

5. Started by ronimenashe,

היי מחפש לקנות לבן שלי מקלדת גיימרים טובה מה יש מומלץ בטווח המחירים 500-700 שקל, ועדיף מקלדת שלא עושה רעש שלוחצים על כפתורים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tood24,

היי כותרת תודה

7. Started by ravnadal,

עברתי על כמה חנוית בארץ ובחו"ל ללא הצלחה אין במלאי באמזון

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  8. שלום לכולם, הhp המזדקנת עושה המון בעיות. הוחלט להחליפה בחדשה. הדרישות די רגילות, מדפסת הזרקת דיו ויפי משולבת סורק, לא יקרה, עם דיו לא יקר להחלפה וכמובן אמינה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by amitisme,

היי, אני מחפש audio controller שמתחבר ב USB. הפירוט המלא באנגלית (הפוסט פורסם במקור ברדיט): I'm looking for a USB connected audio controller that will help me to output audio to both speaker and headphone DAC This attached diagram describes the wanted relation between the device I'm looking for and other components Requirements summary Computer to audio controller relation: [ ] The audio controller is connected via USB [ ] The computer recognize the audio controller as speaker [ ] The computer recognizes the audio controller as microphone Audio controller to headphone DAC relation: [ ] The audio controller …

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by prtnml234se,

צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by אורח,

שלום, מחפש המלצה למדפסת לייזר כולל סורק והעתקה, מדפסת לבית, זולה וטובה ? ראיתי את הדגם הזה WorkCentre 3025V BI יש למישהו חוות דעת על הדגם הנ"ל ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by ravnadal,

אני משחק DOTA2 והמיקרופון המובנה\מיקרופון של אוזניות לא ממש טוב. מחפש המלצה למיקרופון וסטנד שאוכל לשים ליד המקלדת להתחיל להרכיב זרועות למעלה ומהצדדים פחות מתאים. אשמח לכיוונים

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. שלום וברכה, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום איזה ראוטר סלולרי הם ממליצים שיש לו יציאה לטלפון נייח. מצאתי לפני כמה שבועות את הראוטר הנ"ל- https://www.aliexpress.com/item/1005001344164738.html ורציתי לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו, כנ"ל האם הם מכירים מוצר מומלץ דומה באותו טווח מחיר או יותר זול... אם הפורום הנ"ל צריך להיות משיוך לרשתות ואינטרנט אשמח שיעבירו אותו לשם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by shlomi b.l.,

ערב טוב, אשמח לעזרה בהמלצה על מדפסת הזרקת דיו משולבת שזמינה לקנייה. הסתכלתי בפורום וראיתי שהיו שאלות דומות ללא תשובה. מקווה שהפעם יהיה מי שיוכל לסייע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by TheDiesel,

מה אתם אומרים על עכבר Asus P515 ROG Strix Impact II GUNDAM Edition?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by ישראל אופרק,

הדלקה קרה מזה?(אל-פסק)

17. Started by ציונה,

שלום, רכשתי מגבר הרמן קרדון אומני בר, אבל, הקול מגיע שבריר שנייה אחרי תנועת השפתיים. איך מסנכרנים את זה? אודה לעונים

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  18. Started by Ben Mishel,

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטי זה לשימוש יומי של גלישה באינטרנט ועבודה מהבית יש משהו אמין וטוב בלי דיילי?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה

20. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HyperX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה:)

21. Started by רון88,

פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by urinka,

היי חברים אני יודע שמדפסות זה נושא פחות חם ומגניב אבל אני מחפש מדפסת צבעונית עם יכולת סריקה ל SMB (תיקיה משותפת של WINDOWS ) באופן מפתיע הפיצר המאוד נוח הזה לא זוכה להתיחסות במפרטי המדפסות וזה סוג של ניחוש אם הממשק של המדפסת יתמוך בזה או לא ... יש יודעי דבר בקהל ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני צריך לקנות עכבר ומקלדת בלוטוס. אני רוצה שהעכבר יהיה נטען ויהיה עם כפתורים קדימה/אחורה ועדיף שיוכל לעבוד גם על זכוכית (לא חייב) והמקלדת שתהייה עם הפריסה המוכרת והנוחה. ראיתי עכברים הדגם Logitech MX Anywhere 3 ואת Logitech MX Master 2S בסביבות 250-270 ש"ח ומקלדת Logitech Multi-Device K375s ב-200 ש"ח ואשמח אם תמליצו לי אם זה טוב או שאפשר למצוא דברים טובים יותר במחירים האלו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by Or Gindy,

היי חברים אני לא בטוח אם הנושא הזה צריך להיות פה אם לא אשמח לדעת איפה הכי כדאי לפרסם את השאלה אני מעוניין לקנות הגה למחשב מתלבט בין 2 דגמים Logitech G923 Trueforce או Thrustmaster TMX PRO Force Feedback אשמח לעזרה אני חושב שהכי חשוב לי זה איך הפידבק של ההגה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by ravnadal,

אני כבר בסבב השני עם כסא F15 (כסא שעולה +-900 בזמנו היה +-700) והאמת שכבר נמאס מהכסא הזה. אני יודע שבת'כלס זה דיי גימיק הכסאות גיימר האלה וצריך פשוט לקחת כסא מחשב\מנהלים נוח. אבל דווקא ישבתי על אחד בחנות שהיה מאוד נוח וגם נראה עמיד עם בסיס מברזל ולא פלסטיק העניין שרצו עליו 2000 וזה עוד היה מתצוגה כסאות גיימינג אחרים שישבתי עליהם לא היו כל כך נוחים וגם עלו חצי מהמחיר. עקב זה שיש רק שנה אחריות במרבית המקרים לא נראה לי סביר להוציא סכומים גבוהים על הכסאות האלה מצד שני במידה והם כן שורדים שנים על גבי שנים חבל להתפשר על משהו מתפרק ולא איכותי. בעיה נוספת זה שכל הריפוד עם הזמן שוקע ולא באמת ניתן להחליף אותו אלא להחליף את כל הכסא. גם בכסאות היקרים הרי…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים