עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DS,

אז ככה קניתי הגה שקוראים לו Fly Eagle אשר בא בחיבור USB למחשב(הוא הגה מירוצים). בכל אופן שמתי אותו בארון ולאחר חודש חודשיים הוא לא עובד! הוא מראה POWER אבל הWindows לא מוצא את ההתקן וניסיתי להתקין דרייבר וכאלה ואני לא מבין. פעם קודמת הוא עבד ועכשיו לא. אה ותגידו אם נשבר פין באחד החיבורים של ההילוכים להגה האחריות תתקן זאת? נשארה לי שנה לאחריות אגב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by KfirmiZ,

שלום , מחפש המלצות ללוח גרפי שיתחבר ללפטופ ( עדיף בבלוטוס אבל לא קריטי) תקציב עד 500 שקלים בערך מחפש לוח שישמש בעיקר לכתיבה ולימודים, המטרה זה להשתמש במחשב במקום בערימות של דפים מעדיף לוח עם מסך כדי שאוכל לראות מה אני כותב בהסתכלות על הלוח ולא על המסך אם זה לא נכנס בתקציב אז אשמח גם להמלצה למשהו טוב ללא מסך אין בעיה להזמין מחו׳׳ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by eynavt,

שלום, האם למישהו יש מושג איך ניתן לחבר שתי מצלמות אינטרנט זהות למחשב? (usb) חיברתי את שתיהן, אך המחשב מזהה רק אחת מהן. כנראה משום שהן יושבות על אותו הדרייבר... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  4. המוצרים הם : 1.אוזניות + מיקרופון מדגם AHS502 מבית Altec Lansing במחיר של 164 2.סט אוזניות ומיקרופון Logitech Precision Gaming Headset במחיר של 191 כמובן אני פתוח להצעות אחרות תודה

5. יש לי שני מחשבים שהכרטיס הגרפי של כל אחד מהם תומך בעבודה על שני מסכים במקביל. יש לי קופסת מיתוג KVM לשני מחשבים עבור עבודה על מקלדת, עכבר ומסך אחד. יש אפשרות שכל מחשב עדיין יוכל לעבוד במקביל על שני המסכים? יש איזו קופסת מיתוג שתומכת בכזה דבר?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. מדובר בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם דסקטופ הוראות ההתקנה וההפעלה פשוטות ואכן המקלדת עובדת אבל העכבר לא. לפעמים נראה שהעכבר מזוהה על ערוץ 1 או 2 אבל ללא הופעת סמן כלשהו. אבל יתכן שמדובר בזיהוי משני של המקלדת משום מה הסוללות חדשות כמובן. סוג חיבור PS2 לשניהם מערכת הפעלה W2K אנייבל לוח אם 7VRXP נוסה עם ביטול התקני USB (בביוס) וללא ביטול. אין הבדל בתגובה. נראה שהלוח לא מזהה עכבר PS2 ולכן גם אין זיהוי במקרה הזה השאלה היא האם יש היכן שהוא בהגדרות הביוס התיחסות ל PS2 . אני לא מצאתי כלום כולל עם CTRL F1 נבדקו גם דריברים והתנגשויות כסיבה לבעיה. כל רעיון רציני יתקבל בברכה מסתבר שההמלצה של לוגיטק לא להשתמש ב USB אינה תקפה במקרה הזה. לאחר סידרת נסיונות ע"פ ההמלצות התמיכה…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by tzatza,

יש לי את המדפסת ללא כבלים לאל כלום רק חשמל לקחתי כבל USB עם צד אחד וכבל עם הראש הקטן כמו שיש במדפסות אחרות (לקחתי מהמדפסת הקודמת של HP ) וכו' חיברתי את המדפסת אך אני לא מצליח להתקין אותה, הורדתי דרייברים מהחברה וזה רושם ש לא יכול לההשלים בגלל ה printer spooler is stopped גם שאני עושה חומרה חדשה מקובץ זה רושם שלא יכול להשלים כי RCP לא עובד משהו אולי אני צריך USB רגיל ? יש בתוך המדפסת עוד חיבור כזה או שזה למצלמה בקיצור.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by CliCK,

אני צריך המלצה לקניית סורק בסביבות ה-300 ש"ח לחבר שלי. אנא ענו לי מהר כי הוא רוצה לקנות את הסורק היום בערב. תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by superyaniv,

שלום! אני מחפש כרטיס firewire באפיק pci-e. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. שלום לכם, אני מדפיס יחסית הרבה, אני משער שאני מגיע ל2000 הדפסות בשנה, בעיקר בשחור לבן. ההתלבטות שלי היא בין להשקיע בלייזר דוגמת ה3050 של HP, רק שהיא נראית לי קצת גדולה בשביל בית. או בדגם של HP עם ראשי דיו 140XL, שאני מרויח את האפשרות לצבעוני, וגם יוצא יותר זול מהלייזר הנ"ל. נ.ב. אני מעדיף מכשיר משולב ועדיף גם פקס, אבל עיקר הדרישה שלי היא המדפסת. תודה. עריכה: לאחר מספר בדיקות נראה לי ללכת או על ה6413 של HP או ה5783 שלהם. איזו עדיפה? ואם יש ליזר שחור-לבן שעדיף עליהם כלכלית(רק מדפסת) אני אשמח לשמוע. שוב תודה.

11. Started by iib,

simple math - since Xp can get 18 multiplier and model number goes up a 1000 evrey 0.5 increse in clock multiplier... which means it will get to model 3100 and were not even talking about AMD pumping the FSB to 150 or 166 and the next Ali chip set for socet A will be able to run with an Xp cpu that has 166MHZ (DDR) FSB and 166MHZ (DDR) DDR-Sdram my quistion is can Xp ran at 18 multiplier and higher FSB? like - 17 * 166 or 18 *166 ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lonjie,

מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  13. היי, בשעה טובה אני רוצה לחבר NUC לטלוויזיה, וצריך מקלדת מיני אלחוטית. מה שאני מוצא ברשת זה בעיקר rii +i8 אבל בחלק מהמקומות כתוב שהוא לא תומך ב windows 10 והוא שוחרר ב 2016 מכירים משהו מומלץ, עם אותיות עבריות, שעובד עם Windows 10? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by Koby.Schlissel,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI מקצועי שיושב בתוך המחשב http://www.dektec.com/Products/DTA-107 אני מחפש "קופסא" שהוא יוכל לשבת בתוכה, ולהתחבר למחשבים שונים עם חיבור USB2 מצאתי התקן דומה עבור PCMCIA אבל לא עבור USB2 http://www.mobl.com/expansion/products/expresscard_expansion/1slot/index.html אודה מאד למי שיוכל למצוא לי התקן מתאים תודה קובי

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009110072&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. קניתי רמקולים של corsair דגם sp2500 והרמקולים האלה מתחברים למגבר עם כבלים מיוחדים לא עם כבלים רגילים של רמקולים אלה לפי מה שהבנתי אלו כבלים כמו של לוח אם הנה תמונה של אחד הרמקולים ואפשר לראות את החיבור מאחורה siz.co.il/view/ydmnmbombzth.jpg.htm השאלה שלי זה איך ואיפה אני יכול לקנות כבלים כאלה רק ארוכים יותר ואיך קוראים לכבלים האלה? אני ממש חייב עזזרה, תודה לכולם !

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. *עריכת המודר: ההודעה צונזרה , אין לפרסם הודעות מכירה וקנייה על גבי הפורום , לשם כך יש את לוח ה-Trade-Zone*

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by natan805,

לא חשוב לי רטט וכל יי שטויות אבל אם יש על הדרךאז למה לא?!. מה שחשוב לי שהג'ויסטיק בלחצנים יגיב מהר ויעבוד כמו שצריך ויהיה נח .ולא כמו הג'ויסטיק שיש לי בבית ג'נרי שהלחצנים שלא לפעמים מזייפם. למי שזה חשוב לדעת אני קונה את הג'ויסטיק כמעט במיוחד בשביל המשחק 8 Pro Evolution Soccer . בכל מקרה במקרה הרך אני יכל לחרוג מעל 150 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. אהלן אנשים, כפי שכתוב בכותרת ההודעה, מחפש סוויץ' עם כפתור להעביר את היציאות הנ"ל (סה"כ 3) בין שני מחשבים. 1. האם מישהו מכיר חיה כזו במחיר זול ב-EBAY או משהו? 2. והבעיה היותר מהותית היא האם הכטיס קול מאבד מהכוח שלו ביצוא מוזיקה בלייב באיזשהו אופן (כלומר שהמוזיקה מאחרת - מה שקרוי latency), למשל כשאני מקליט מוזיקה בתוכנות הפקה כמו אבלטון וקיובייס? בתודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני שוקל לקנות מארז חדש למחשב (חדש) ולא בטוח לגבי המארזים. כרגע אני מתלבט בין שלושה מארזים, ולגבי 2 מהם אני לא יודע כמעט כלום. את ה-Codegen 6097 מצאתי ב360 בפנדה (אני מקווה שבלי ספק) ואת ה-Raidmax Mustang ב-320 בנעה מחשבים. מישהו יודע אם אחד עדיף על השני מבחינת קירור המערכת? האם לשניהם יש כפתורי Reset האם יש עדיפות לאחד מהם לגבי השני? גם באתר של Raidmax הדגם נראה קצת שונה מזה שמוכרים בארץ, כי שם הוא מגיע עם מסך שמציג את הטמפרטורה. תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by omerha,

היי, אשמח לקבל המלצה על סט אל חוטי, אני משחק מדי פעם במשחקי FPS אז חשוב לי גם שלא יהיה לאג גדול מידיי חשבתי על ה WAVE אבל ממה שקראתי ה LX8 עכבר לא משהו אודה לקצת עזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

חבר שלי קנה מדפסת תמונות ביתית של קנון וכל התמונות שהוא מדפיס יוצאות לו בהירות מאוד... איך אפשר לסדר ככה שכל התמונות שהוא מדפיס מראש יצאו לו כהות יותר? או איך אפשר לכוון את הכהות של המדפסת מראש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.