עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Rhx,

אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. שלום רב! היום קיבלתי עכבר G5 חדש דנדש ;D מבחינה היקפית שלו מצאתי שאפשר להטות את הגלגלת ימינה ושמאלה וזה נחשב כשני כפתורים אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שהכפתורים הללו ישמשו ככפתורי מעבר בין טאבים בפיירפוקס? אני חדש בתוכנות של לוגיטק אז אשמח לקבל קצת עזרה :

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by Mpro,

אני מחפש מקום כלשהו שחורט בצורה איכותית על מקלדת באזור המרכז רצוי פתח תקווה למישהו יש המלצה?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by Slash87,

אני מחפש מקלדת טובה למשחקים, אני אשמח אם היא תהיה מכנית ואני מאוד רוצה שהיא תהיה מוארת. הבנתי שאייבורי עכשיו מוכרים את המקלדת הנ"ל ב 390 שקלים (באתר של רייזר מצוין שהיא עולה 129 יורו, איך זה אפשרי בכלל??) בכל מקרה אני מבין שיש לה תאורה רק לאותיות באנגלית... קצת מבאס אבל לא נורא. מה דעתכם? עסקה שווה??

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  5. Started by paratrooper,

היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ido135,

מחפש המלצה לעכבר חדש לגיימינג ועבודה רציפה כדי להחליף את העכבר הפלסטיקי הפשוט תקציב בין 250-300 אחיזת Palm חשוב שיתאים ליד שמאל (הבנתי שנדיר למצוא עכבר כזה כי רוב העכברים מתאימים ליד ימין) עדיפות לחנות אייבורי אבל יש אפשרות גם לרכישה מאיבי. המשטח שהוזמן לפני כמה ימים מאיבי http://www.ebay.com/itm/291505024045?rmvSB=true במקום אחר המליצו לי על העכבר MIONIX AVIOR 7000 אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לRazer DeathAdder וRazer Naga לKSP יש את ה[h=1]Razer DeathAdder 3.5G שמתאים ליד שמאל אבל אני לא אקנה מהם כי פעם אחת שקניתי שם הם עשו בעיות עם אחריות של מוצר שקניתי מהם.[/h]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חשבתי לרענן את הסט הישן שלי למקלדת ועכבר איכותיים אך זולים. החלטתי לקחת חוטי, אני לא צריך אלחוטי וגם שמעתי שנוצרות בעיות קליטה וגם אין לי עצבים להתעסק עם סוללות, ולא לשכוח את הפרש המחירים. אז חשבתי על העכבר Logitech G5 שכולכם מכירים, למשחקי רשת ועבודה בעיקר, אני צריך עכבר שזורם על הפד במהירות ולא כבד שבקושי זז. אם אתם מכירים עכבר עמיד וטוב באותו מחיר אני אשמח לשמוע. בקשר למקלדת חשבתי על LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE, קראתי עליה חוות דעת טובות והיא נראית אחלה. אני מחפש מקלדת עם כפתורים נורמלים שלא נתקעים וקל ללחוץ עליהם. שהפונט על המקשים גם לא יהיה נוראי ויהיו כפתורי מולטימדיה. והצבע יהיה שחור, יש לכם הצעה טובה יותר בטווח המחירים שלה? (120~) ואם יש לכם הצעה לפד זול אך איכו…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by Avi952,

שלום אני מתלבט איזה מצלמת אינטרנט לקנות למסנג'ר שלי לאחר שהמצלמה של ה-QuickCam Messenger שלי מתה אני מדגיש שאני רוצה המלצה איזה מצלמה יותר טובה ממה שאני מציע. כמו כן אני רוצה שיהיה בה תמיכה עתידית בדרייברים ל-Windows 7 חשבתי על האופציות הבאות (כולן של לוג'יטק): QuickCam Pro 5000 QuickCam Fusion QuickCam S7500 איזה אופצייה הכי מומלצת? עד עכשיו התחלתי לבדוק ויש ביקורות טובות עליהן אבל חלק דיווחו על בעיות עם Windows 7 :-\ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. אם ידוע לכן מנסיון מקלדת\עכבר מתאימים לכך אני ישמח ... מחיר סביר לא חייב להיןת BT בסביבות 100-500 שקלים ...?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by a_lk,

הי, אני רוצה לקנות גיים פאד עוד מעט ורציתי לדעת אם למישהו יש משהו שהוא ממליץ עליו בעיקר למשחקים כמו NBA וכאלה מה שחשבתי בינתיים לקנות זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5175 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_119&products_id=2900 אז אם למישהו יש : איך זה? ואני פתוח להצעות.. נגיד עד 250 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by niv0us,

אני מעוניין לקנות מחשב כף יד עם מערכת GPS. אני לא בטוח מה לקנות. אנשים מסויימים המליצו לי על חברות שונות (MIO, PALM וASUS). שני המכשירים שהכי נראו לי עד עכשיו היו: PALM Tungsten TX/T5. יש באפשרותי לקנות את המכשיר בארה"ב. כעת יש ברשותי PALM M130 שבו בעיות רבות כמו עיבוד המידע כאשר נגמר לא החשמל... אשמח לקבל הצעות למחשבי כיף יד, והאם כדי לקנות אותם בארץ או בארה"ב. אין צורך בטלפון במכשיר. בתודה מראש... ניב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כאמור, מחפש עכבר עם גלילה בסגנון TRACKBALL, למחשב נייד, חובה שיהיה קטן. חוטי בלבד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום. ציוד היקפי? זה הפורום הנכון אני מניח (: מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום? אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ): הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ravid,

היי לכולם, אני קונה מחר עכבר וצורב ואני צריך המלצות. אז בנוגע לעכבר חשבתי על mx300 שהוא עכבר מצויין ומלבד כמה כפתוריים אין הבדל איתו עם ה mx500 http://www.pch.co.il/docs/pd1805355765.htm ובנוגע לצורב אני לא יודע מה עדיף אבל לפי הזכור לי אתם ממליצים את זה בדרך כלל http://www.pch.co.il/docs/pd1269512737.htm אז יש הצעות לשיפור בדגמים האלו? בנוגע לעכבר חשוב לי המהירות במשחקים אז אני לא רוצה אלחוטי (sof2...) והצורב הנ"ל לא נראה לי משהו,לחבר שלי הוא עושה רעש והחברה לא מפורסמת כל-כך אז אני פתוח להצעות...

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by Myt0s,

לאחר שbio.... אמר לי כי הcase שלי אולי מספיק החלטתי להתעייץ איתכם שוב אז מה עדיף? Simbadda Q3 LCD Front USB/Firewire/Audio 520W Case או Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case הבדל כספי שם הוא מאוד קטן וגם אני קונה HDD COOLING של Spire HD05040B/S FlowCooler (אני עדיין אצתרך את זה עם ה-Simbadda????) בכל מקרה תודה רבה על הייעוץ..... ;D : 8)

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  17. אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…

18. הכותרת דיי ממצה - אם אני אחליף את חיבורי המולקס בספק, לחיבורים שזוהרים בירוק UV, זה יבטל את האחריות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה מקלדת בסגנון הנ"ל רק בלי עכבר, אותו אני יקנה בנפרד. אני אשמח להמלצה גם על דגם אלחוטי וגם חוטי. וד.א איך המקלדות בסגנון הזה למשחקים? תודה.

20. Started by Serial Killer,

באתי אליכם הפעם עם השאלה איזה פד לעכבר הוא הכי טוב הרבה מקומות והרבה אנשים הציעו לי לקחת את הפאנק הזה: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/pad-01.html ואני רוצה לקבל את הדעה שלכם האם היא מחזקת או מיעצת לי על משהו אחר כמובן עם סיבות אז מהו המשטח הכי טוב מבחינת: *חומר *דיוק *וכו...וכו...

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by Shoko,

מתי הוא אמור להגיע לארץ וכמה הוא יעלה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, רכשתי בעצת פורום מפרטים מחשב חדש, בו לוח האם כולל רק חריצים מסוג PCI-E. לצערי, אני לא מצליח למצוא כרטיס הרחבה Firewire שמתחבר לחריץ הזה. כל המוצרים שמצאתי הם רק עבור PCI. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחנות רלוונטית. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

איך יודעים איזה דיסק קשיח יש לי??? ואני מתכוון בלי תוכנות!! אני מתכוון דרך הקוד המספר הסידורי של הארד דיסק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.