עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. איבדתי לפני כמה חודשים את ה Steelpad QcK שלי ): זה היה בזמן שהפסקתי לשחק עקב עומס לימודים.. עכשיו חזרתית לשחק (BF2 בעיקר) ואני מרגיש אבוד בלעדיו! עכשיו אני רואה כאן (נועה מחשבים) את ה QPAD הזה שנראה מאד יפה ומוסיף צבע לעמדת המשחק P: אבל אני רוצה ללכת כרגע על מיקצועיות. אז כרגע אני מדבר על חנות נועה מחשבים, יש שם את ה QPAD שעולה 70 ש"ח ואת ה SteelPad שעולה 70 ש"ח. כרגע אני רק צריך המלצות של מישהו שמבין בזה, אז תודה רבה לפורום המצוין הזה (שתמידדדד עוזר)!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. קניתי לא מזמן דיו למדפסת שלי HP 970 CXi עלה לי המוןןן עכשיו אני רואה באתר הזה: http://www.gamby.org/product_info.php?cPath=119_306_307&products_id=836&osCsid=73c9446147ecaa937a60255ae809dc03 שהם מוכרים צבע למילוי במחיר מצחיקקק!!!!! השאלה שלי אם זה אפשרי למלות את ראשי הדיו ואיך עושים זאת? :s05:

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. אני לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אז זה המחשב: מפרט טכני: מעבד אינטל Intel 300MHz 32 Bit Xscale זיכרון 32MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240X 320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני , לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור …

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by Little_AKA_Or,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את ה- SViking של TT והוא ביקש ממנו לבדוק ביקורות לגביו.. ככה שאם למישהו יש את המארז או מכיר ויכול לתת ביקורת אני אשמח מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by RonenIL,

אני מחפש מארז מתאים למחשב פנטיוןם 4 3.0, עם כ. מסך 7600GT. יש לציין שאני קונה גם ביט טייפון למעבד בטוח. חשוב לי מאוד האוורור במארז. מקווה שתוכלו לעזור לי (א אהבתי את המארז של קומפיוקייס, הוא נראה לי מכוער מידי ולא מספיק מרווח ...אם אני טועה תאירו את עיני) הבעייה שממש אהבתי את המארז של GIGABYTE אבל הוא עולה ים כסף.... השאלה אם הוא שווה את הכסף שלו...? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by xlSnaK,

אני צריך מדפסת שיהיה בה הכל כלומר מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום. שתיהיה מהירה ותדפיס גם צבע וגם שחור לבן. שלא תתפוס מלא מקום בשולחן.לפי מה שאני יודע הראשי דיו מדפיסים יותר מהר אז... שתיהיה איכותית גם תודה D:

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (מדפסת + סורק אולי גם פקס) בסביבות ה400 -500 ש"ח. עדיפות לעלות נמוכה של דיו. מה המדפסות המשולבות המובילות בטווח מחירים הזה? מה דעתכם על ה X5250 Lexmark ב 450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by Mikel,

שלום, אני צריך מארז + ספק בסגנון: Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply המפרט מהחנות logicpc (הוצע ע"י Dr. n00b במפרטי מחשב - תודה, ד"א), ויכלול כנראה את הרכיבים הבאים: № Code Product Price Quant. Summ 0 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ 1 167 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 6 8799 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by ilil,

שלום רב, מבקש המלצה לסט בסיסי מקלדת+עכבר, חוטיים, בלי פיצ'רים מיוחדים. דגש על אמינות ופידבק סביר מהמקלדת. ראיתי ש-gigabyte מציעים סטים בטווח המחירים, למשל GK-KM5000. מישהו מכיר איך ג'יגה-בייט בתחום המקלדות? כמו כן אודה להמלצות נוספות במסגרת התקציב. בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by stalbetman,

שלום רב, רציתי לדעת האם ספק של ג'נרי 450w הוא מספיק טוב? אני מתכוון לקנות אות וביחד עם מארז, זאת אומרת אני קונה מארז והוא מגיע בתוכו. ג'נרי מספיק חזקים? כדי להחזיק לי מחשב כבד, מעבד דו ליבתי כרטיס מסך חזק, 1gb של זיכרון מערכת קירור למעבד, צורב, די וי די, 3 מאוורים ודיסק קשיח. תודה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Avivo,

חשוב שיהיו הוצאות הדפסה זולות, לא צבעים יקרים מדיי, ולא כאלה שצריך להחליף כל יומיים סורק, מכונת צילום, ומדפסת שוב משולב כי אין כ"כ הרבה מקום אבל כמה שיותר איכותי ואין ממש הגבלה רצינית למחיר חשוב שיהיה מהר תודה מראש על כל העזרה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by KrackeR,

רמקולים עד 200 הכי חשוב שיהיו עמידים ובאיכות סבירה+ ולא חלשים מיידי (אם יש משהו יותר זול למה לא :] ) מקלדת ועכבר בסביבות ה 100 פלוס מינוס אני קניתי מקלדת ב 30 שקל למחשב שלי והיא כבר שנתיים מחזיקה מעולה! אפילו מקלדת מולטימדיה אז ניראה לי שכדאי להשקיע יותר בעכבר? לא עקרוני העיקר שיהיה עמיד זה הכי חשוב לי וכמובן נוח אגב בכלליות זה לא לגיימר זה לעבודות משרדיות ואינטרנט, ככה שאני לא צריך משהו מיוחד ובגלל זה גם התקציב ככה.. תודה מראש וסוף שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום, אני משחק באמריקס ארמי.. בכדי שלפגיעה עצמה יהיה יותר מרחב המליצו לי פעם לשנות כמה דברים (בדרייבר של הווינדוס) עכשיו יש לי את העכבר החדש? אל איזה שינויים הייתם ממליצים לי לשנות בדרייבר?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. מבחינת קרינה?

17. Started by רן.ט,

אני רוצה לקנות gamepad למחשב בתקציב של 350 שקל.. אפשר בקשה הצעות?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by Aviv C,

יש בעיה די מוזרה במדפסת. לפני לא הרבה זמן קניתי דיו שחור למדפסת. בהתחלה הוא הדפיס בסדר גמור אבל יום אחד קרתה בעיה. הצבע השחור התחיל להיות חלש, ודומה יותר לאפור. לאחר עוד כמה זמן קרתה בעיה חמורה עוד יותר. אם אני מדפיס מסמך שהוא רק בצבע שחור אז זה לא מדפיס לי בכלל (זה עושה קולות של כאילו הדפסה אבל לא מוציא צבא בכלל). מה שמוזר הוא שאם אני מדפיס מסמך שיש בו גם צבעוני וגם שחור אז זה מדפיס גם את השחור, כלומר הצבע השחור לא נגמר. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה המוזרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  19. הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by codudi,

מעוניין לרכוש מדפסת משולבת. ה- Epson נמכרכת במבצע באופיס דיפו (600 שקלים) ולכן רציתי חוות דעת. האם למישהו נסיון עם המדפסת הזו או עם מדפסות של EPSON בכלל. אכלתי קש ממדפסות HP ו- Canon.

21. קניתי לפני יומיים מדפסת משולבת של לקסמרק. הדגם הוא X1180. אחרי שהתקנתי את התוכנה שבאה עם המדפסת, בהפעלה הראשונה של התוכנה המחשב מתחיל לחפש "יישומי סריקה" ואז התוכנה נתקעת ובהפעלה הבאה העניין חוזר על עצמו. חשוב לציין שהמדפסת מדפיסה וסורקת אך כדי להשתמש באפשרות צילום המסמכים יש להפעיל את התוכנה. ניסיתי להוריד תוכנה חדשה יותר מהאינטרנט וגם זה לא עזר אשמח לעזרה ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור :-)

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by redti,

אז הנה זה בא...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Aopen H600 מארז- האם הוא בא עם תאורה פנימית?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by galz,

הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים