עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני משחק באמריקס ארמי.. בכדי שלפגיעה עצמה יהיה יותר מרחב המליצו לי פעם לשנות כמה דברים (בדרייבר של הווינדוס) עכשיו יש לי את העכבר החדש? אל איזה שינויים הייתם ממליצים לי לשנות בדרייבר?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by iakovl,

אני לא יודע מה לקחת? ANTEC SmartBlue 350W או ANTEC TruePower 380W ההפרש בינהם הוא 100ש"ח. מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by dorosen,

אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. איבדתי לפני כמה חודשים את ה Steelpad QcK שלי ): זה היה בזמן שהפסקתי לשחק עקב עומס לימודים.. עכשיו חזרתית לשחק (BF2 בעיקר) ואני מרגיש אבוד בלעדיו! עכשיו אני רואה כאן (נועה מחשבים) את ה QPAD הזה שנראה מאד יפה ומוסיף צבע לעמדת המשחק P: אבל אני רוצה ללכת כרגע על מיקצועיות. אז כרגע אני מדבר על חנות נועה מחשבים, יש שם את ה QPAD שעולה 70 ש"ח ואת ה SteelPad שעולה 70 ש"ח. כרגע אני רק צריך המלצות של מישהו שמבין בזה, אז תודה רבה לפורום המצוין הזה (שתמידדדד עוזר)!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. אני לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אז זה המחשב: מפרט טכני: מעבד אינטל Intel 300MHz 32 Bit Xscale זיכרון 32MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240X 320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני , לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור …

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Euthanasia,

מדבור על הספק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=5303 הוא אמור להחזיק 6800U + A64 ואולי OC קטן... מה דעתכם? נא לא להתייחס למחיר. תודה!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע אם זה המקום אבל לא מצאתי מקום טוב יותר לכך אני צריך המלצה למארז מידיטאוור או יותר גדול אם יש לתקציב שלי התקציב שלי הוא עד 450-500 שקל אני מחפש מארז לא יפה או משהו כזה עם מודינג וכל מיני דברים לא יעילים אני מחפש מארז מושקע מבחינה טכנית עם אוורור טוב!!! אם אפשר שקט נוח לשימוש ואני צריך שיבוא איתו ספק 400 וואט אם אפשר כאילו צריך. תודה מראש על העזרה שלכם!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Little_AKA_Or,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את ה- SViking של TT והוא ביקש ממנו לבדוק ביקורות לגביו.. ככה שאם למישהו יש את המארז או מכיר ויכול לתת ביקורת אני אשמח מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by M-a-T-a-N,

מחפש משהו טוב עד עכשיו היה לי את ה LG עבר זמנו

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by xlSnaK,

אני צריך מדפסת שיהיה בה הכל כלומר מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום. שתיהיה מהירה ותדפיס גם צבע וגם שחור לבן. שלא תתפוס מלא מקום בשולחן.לפי מה שאני יודע הראשי דיו מדפיסים יותר מהר אז... שתיהיה איכותית גם תודה D:

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by tuka,

קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Mikel,

שלום, אני צריך מארז + ספק בסגנון: Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply המפרט מהחנות logicpc (הוצע ע"י Dr. n00b במפרטי מחשב - תודה, ד"א), ויכלול כנראה את הרכיבים הבאים: № Code Product Price Quant. Summ 0 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ 1 167 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 6 8799 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. מקבלים יחד עם המארז את הצג LCD, 2 חיבורי ה USB והשליטה על עוצמת המאוורר?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. Started by asafsee,

שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. אתמול בנסיעתי לאילת היה אצל נהג המונית פוקט פיסי ובתוכו מפה שמראה לו את כל הדרך ואמרת מתי לפנות וכו', ממש נגנבתי מהמפה, ואני רוצה לרכוש גם לעצמי מכשיר כזה בחופש הגדול, אחרי שקראתי קצת על הנושא הבנתי שעדיף בשבילי פאלם, בעיקר בגלל המקלדת, השימושים העיקריים שמצאתי בשביל הפאלם זה הכי חשוב שינווט אותי בכבישים..(אפשר גם שם לשים תוכנת מפה בעברית כמו בפוקט פיסי?), ישמש כנגן אמפי3 ברכב וכך יחסוך את קנייתו של הרדיו דיסק, ישמש לכתיבה בשיעור, בזמן האחרון לא מסדתר עם מחברות בגלל זה לא כותב.. יש עוד שימושים שהוא יכול לתת? איזה מכשיר אתם ממליצים בערך שיתאים לצרכים שלי? (אני צריך לדעת כמה לחסוך עד לחופש הגדול) אני מעדיף לא לעבור את ה1700-1600 כמה שיהיה זול יותר ככה ישביע את רצוני יותר…

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by maximz,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת, כשבדקתי איזה מצלמות יש אז ראיתי מצלמות בטווח מחירים 50-350 ש"ח, השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, האם זה שווה את הפרשי המחירים. ואיזה מצלמה מומלצת במחיר נמוך עד 100 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. קניתי נגן MP3 ואני לא מצליח להתקין אותו. יש דיסק עם דרייברים אבל ההתקנה שלהם נתקעת. מדובר בנגן 512 מ"ב של יונדאי. בזיהוי של הווינדווס הוא לא מוצא שום דרייברים מתאימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. לפני הניקוי מאבק: http://img55.imageshack.us/img55/9779/17ra.png לאחר הניקוי מאבק: http://img135.imageshack.us/img135/6011/everestwl5.jpg מה אתם אומרים יש שינוי משמעותי? והאם כדאי להוסיף מאוורר?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by QQQ,

אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים וצריך ש: העכבר לא יהיה כבד מידי עדיף שהוא לא יהיה עם סוללות(נטען) ואם לא- שהסוללות לא יכבידו עליו יותר מדי ושלא יגמרו מהר מקשי מולטימדיה במקלדת עכבר ארגונמי(לא חובה בשבילי אבל עדיף) של חברה טובה כמו MICROSOFT וLOGITECH הטווח קליטה לא ממש משנה לי כי זה פחות ממטר וזה אותו גובה מחיר עד כ550 ש"ח

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by ccc,

איך הוא עם עכברי לייזר ? והאם אפשר תמונה אמיתית של הפד שלכם ? תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by BloodFist,

החלטתי לקנות עכבר חדש. יש לי תקציב של 300 שקל + - מה כדי לקנות? נ.ב הצרכים של העכבר הם אך ורק גיימינג.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by wow,

לוג'יטק מאוסמן אופטי.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. Started by codudi,

מעוניין לרכוש מדפסת משולבת. ה- Epson נמכרכת במבצע באופיס דיפו (600 שקלים) ולכן רציתי חוות דעת. האם למישהו נסיון עם המדפסת הזו או עם מדפסות של EPSON בכלל. אכלתי קש ממדפסות HP ו- Canon.

דיונים חדשים בפורומים