ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, יש לי סט ווירלס חדש של לוג'יטק דגם MX 3000 ועד לפני כמה ימים הוא היה מתנתק לי בתדירות של פעם ביום, האם יש דרך למנוע את זה (כאמור כבר מס' ימים התקלה לא קרתה אבל אני בכל זאת מעוניין למנוע את זה בעתיד.) כמו כן לעיתים קרובות מאוד יש קפיצות בעכבר ז"א שאני עובד איתו אז לפעמים הוא משתגע וזז לכל מני כיוונים האם יש קשר לפאד שלו??? אני משתמש בפאד עם תמיכת ג'ל למפרק (השתמשתי איתו גם בעכבר האופטי והחוטי הקודם שלי של A4) אולי בגלל שהעכבר הנוכחי הוא לייזר זה קורה?? אשמח לשמוע עצות והמלצות לגבי פאדים אחרים המומלצים לעכברי לייזר בסכום של עד 100 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן חברה. הבאתי את הסטיק שלי וחיברתי למחשב והוינסואוס לא זיהה אותו. אחרי זה הבאתי אחד בדיוק כזה אבל מחבר והוא כן זיהה כמו שצריך. החזרתי את שלי ולא עבד שוב ואחרי זה שוב חיברתי את של חבר והוא לא זיהה כמו את הראשון. במה יכולה להיות הבעיה? הדגם הוא Microsoft SideWinder ForceFeedback 2. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש, ואני רוצה המלצה למקלדת+עכבר בתקציב של 400 ש"ח. השימושים שלי הם כלליים, כולל משחקים (multiplayer). בעיקרון רציתי אלחוטי, ראיתי ביקורות לא טובות על סטים אלחוטיים, בייחוד למשחקים. אז ארצה המלצה גם לחוטי וגם לאלחוטי אם קיים סט אלחוטי שיש לו ביצועים דומים לחוטי. שוב, העדפה לאלחוטי, אבל רק בתנאי שהוא מספיק טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה לעזרתכם - אני מעוניין לקנות 2 דברים: 1. מצלמת רשת - שימושים - סקייפ 2. אוזניות ומיקרופון - שימושים - בעיקר סקייפ אבל ייתכן גם שימוש שוטף (מוסיקה ומשחקים). לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרוג מעבר ל-100 ש"ח ומטה עבור המצלמה ו-150 ש"ח לאוזניות ומיקרופון, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. (תקציב ממש לא סופי ומאוד גמיש - בעיקר כלפי מטה...) תודה רבה מראש..! נ.ב. כתבתי הודעה דומה בפורום אודיו וקולנוע ביתי (רק לגבי האוזניות) מתוך אי-ידיעה היכן המקום הנכון.. תודה ומתנצל מראש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הCS-3181L ממש מצויינים ואסטטיים והם היו בארץ תקופה מסויימת וכבר לא מגיעים, והסידרה החדשה נראית טוב אבל לא הגיעה עדיין (תגיע בכלל?). קישור לביקורת בפיסיספוט קישור למארזים של אנרמקס (על החדשים כתוב new(
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הזמנתי את הסוג ספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 מטכנאי פרטי ולא משום חברה או אתר מוכר .. האם השם דגם של הספק שהזמנתי במחשב צריך להיות כתוב על הספק עצמו במדבקה כלשהי :s05:
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למארז שמסוגל להכיל לפחות שניים-עשר (12) דיסקים קשיחים. אין לי בעיה שחלק מהסלוטים יהיו 5.25" שכן אפשר תמיד לשים דיסקים במגירות. כמו שאמרתי, הכי חשוב שהמארז יוכל להכיל לפחות 12 דיסקים ושיהיה בעל פתרונות קירור טובים. כלומר, לפחות 2 מאווררים מקדימה, לפחות מאוורר מאחורה ומאוורר בצד/למעלה. מצאתי מארז כזה של Thermaltake אבל יש לי הרגשה שאני משלם פה עשרות אחוזים רק על מותג ולא על המוצר עצמו. המארז הנ"ל עולה בערך 1000 ש"ח, אני מחפש משהו זול יותר. הערות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות gamepad למחשב בתקציב של 350 שקל.. אפשר בקשה הצעות?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם ועזרתם . גם אם לא עזרתם תודה בכל זאת. אני מזמין מחשב ורוצה שהספק יספיק לכל המחשב ולOC ממש ממש קל ... תוכלו להגיד לי אם הספק שאני מתכננן לקנות יספיק את הדרוש ? הספק הוא : Antec Smartblue 350w המפרט הוא: Xaser III V2000A AOpen AX4C Max Intel P4 3.0GHZ 800FSB Zalman 7000Cnps-Cu MSI CDRW Western digital Ratpor 10K RPM SATA Floppy . Duh. Memory : Corsair Twinx 2x256mb PC3200 האם אני יצטרך ספק יותר חזק או שזה בדיוק מספיק ?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לפני 2 שניות החלפתי דיו ואז זה התחיל, בדיקת הדפסה. אני מכיר את התרגולת. אבל!!! פתאום ליד הדיו נדלק אור כחול. השאלה שלי היא WTF ???
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
או קיי אז ככה, יש לי ספק כוח של טכניק (זה מה שכתוב על הספק) והוא 300 וואט, האם הכרטיסים: SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 mb, 256 BIT, VIVO יכולים לעבוד עם הספק הזה?
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם במאז הזה יש ספק תגידו לי בבקשה איזה ספק ואיך ידעתם כי לא רשום לא? http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ואם הוא יותר טוב מהספק שבמארז hec compuse ci 6a19
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
החלטתי לקנות עכבר חדש. יש לי תקציב של 300 שקל + - מה כדי לקנות? נ.ב הצרכים של העכבר הם אך ורק גיימינג.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי מפאת חוסר מקום אני מוכר את המארז שלי (AOPEN H700B) ומחפש מארז חדש , בלי ספק ורצוי שיהיה סולידי (בלי כול מיני קשקושים) וזול (מתחת ל200 ש"ח) , לא בלי לקנות איזה משהוא גנרי דפוק ונתקלתי במארז הזה , מה דעתכם ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3773 http://briefcase.walla.co.il/data/s/u/p/e/r/m/a/n/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200505191927041120/200507121845582620/6C_Case.pdf תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1CQMFC3220C שמח לשמוע דגובות (: גיל-Gil-Z
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ZBOARD STARTERKIT ACC1039 US ו ZBOARD STARTERKIT ACC1040 P
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הכל מצויין(דרך אגב מארז ליגההה), אבל מה? אני לא רואה את הטמפרטורות שאני אמור לראות על הצג LCD שקיים בחלק העליון של המארז(ליד החיבורים)... מישהו יודע למה? אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
החלפתי ווסת מהירות למאווררים לספק הכוח שלי TT butterfly , העיניין הוא שעכשיו שאני מכוון אותו על המהירות הכי נמוכה אז אני בקושי מרגיש שהמאווררים מוצאים\מכניסים אוויר *לפי הסנסור הטמפרטורה היא 46-47 על מהירות נמוכה ועל מהירות גבוהה משהו כמו 44 ~ אז תכלס זה משנה משהו בכלל ? אני גם דיי מעמיס עליו
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה ההספק שכל רכיב במערכת שלי דורש (במדויק) אין לי מושג איפה למצוא את זה... ניסיתי לא הלך המפרט: A64 3000+ ClawHammer Abit KV8 MAX3 512mb Samsung 400MHz Asus GF Ti4600 v8460 CDRW-ROM Lite On x52x32x52 CD-ROM LG x52 Maxtor 4D05062 Maxtor 6 Y080M0 (SATA) וזהו כל השאר אני אנסה לברר לבד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-