ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם במאז הזה יש ספק תגידו לי בבקשה איזה ספק ואיך ידעתם כי לא רשום לא? http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ואם הוא יותר טוב מהספק שבמארז hec compuse ci 6a19
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
Aopen H600 מארז- האם הוא בא עם תאורה פנימית?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב אני מחפש מצלמת אינטרנט,וממש אין לי מושג מי מה למה וכמה. יש לכם המלצות? ראיתי שיש ביקורות טובות על המצלמה הזו: QuickCam Pro 4000 Logitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28720 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אז ככה חוץ מהLCD שאני הולך לקנות שזה כנראה יהיה A550 או A650 אני צריך מארז, מקלדת ועכבר אלחוטיים המארז ששמתי עליו עין אבל הוא די יקר זה הANTEC Desktop case NSK2480 - 380W אם למישהו תהיה המלצה יותר זולה אני מעוניין! מקלדת חשבתי ללכת על הAdesso, מישהו התנסה איתה?מומלץ? אני מעוניין בה לרוב בגלל הTrackball חוץ מזה אני יצטרך עכבר אלחוטי כרגע אני עם MX518 שאני מאוד אוהב, מהסתכלות קצרה ראית שיש את הLX8 ב200 שקל שזה ממש זול, השאלה כמה העכבר הזה טוב ביחס לMX518 שלי? ואם הוא יעבוד טוב על שטחים מאולצים כמו מיטה וכאלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיו למדפסת שלי HP 970 CXi עלה לי המוןןן עכשיו אני רואה באתר הזה: http://www.gamby.org/product_info.php?cPath=119_306_307&products_id=836&osCsid=73c9446147ecaa937a60255ae809dc03 שהם מוכרים צבע למילוי במחיר מצחיקקק!!!!! השאלה שלי אם זה אפשרי למלות את ראשי הדיו ואיך עושים זאת? :s05:
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, אמא של חברה שלי מעוניינת במצלמה בסביבות המחיר הנ"ל. לי אישית אין ניסיון בתחום המצלמות אך אני יודע שלא ניתן להשיג משהו ממש איכותי במחיר הנ"ל....אך אם מישהו יודע על משהו משתלם אני אשמח לפני שאני קונה איזה ג'אנק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אז זה המחשב: מפרט טכני: מעבד אינטל Intel 300MHz 32 Bit Xscale זיכרון 32MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240X 320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני , לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור …
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ב שנת 2000 קניתי הגה SIDE WINDR FORCE FEEDBACK שנחשב לרולס-רויס של ההגאים באותו זמן. הבעיה שלי שההגה באה עם חיבור ישן שמתחבר לכניסה הצהובה (מאחורי המחשב),ול ווינדוס XP אין תמיכה ב דרייברים ישנים,ולכן אין אותם רעידות ו תחושות כמו שהיה עם ה דרייברים, למישהו יש אולי כזה וגם ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! האם אפשר לחבר דיסק קשיח שהוא IDE ביחד עם דיסק קשיח SATA? האם זה יוצר בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
דרישות: שלא תהיה צעצוע שהאלחוט שלה יהיה איכותי ולא יתפספסו אותיות בהקלדה אם אפשר, שלא תהיה בחבילת קומבו עם עכבר, אבל אם אין ברירה, לא נורא.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? SUNBEAM SAMURAI + FSP 350W + קירור של AC ב170 + מאוורר 80 ס"מ או coolermaster 532 + fsp 350W תודה!
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן חברה. הבאתי את הסטיק שלי וחיברתי למחשב והוינסואוס לא זיהה אותו. אחרי זה הבאתי אחד בדיוק כזה אבל מחבר והוא כן זיהה כמו שצריך. החזרתי את שלי ולא עבד שוב ואחרי זה שוב חיברתי את של חבר והוא לא זיהה כמו את הראשון. במה יכולה להיות הבעיה? הדגם הוא Microsoft SideWinder ForceFeedback 2. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הCS-3181L ממש מצויינים ואסטטיים והם היו בארץ תקופה מסויימת וכבר לא מגיעים, והסידרה החדשה נראית טוב אבל לא הגיעה עדיין (תגיע בכלל?). קישור לביקורת בפיסיספוט קישור למארזים של אנרמקס (על החדשים כתוב new(
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מקבלים יחד עם המארז את הצג LCD, 2 חיבורי ה USB והשליטה על עוצמת המאוורר?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חברה תעיפו מבט תגילו לי מה אתם חושבים. http://pictures.greatestjournal.com/userimg/4595936/198648 המתחים נראים נורמליים?? הרגע החלפתי לספק לא ג'נרי ואני לא בטוח שהמתחים בסדר.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PERIDUO702&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מיועד גם למשחקים. אשמח להמלצות בכל טווח התקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את האפשרות לבחור ספק למחשב של אשתי - את'לון XP 2200 עם 512 זיכרון, דיסק קשיח אחד ושני סידי רומים, רדאון 9200 פשוט שלא צורך הרבה כח. הספקים הם: HEC 300 WATT או ספק ג'נרי חדש יותר אמנם אבל עם הספק מוצהר של 450 וואט: הספק של חברה לא מוכרת בשם: L&C : כנראה סתם שם על המדבקה שהיבואן של הספק ביקש מהיצרן בסין להדפיס ולהדביק. בינתיים התקנתי את ה HEC כי לפי דעתי הוא יותר טוב וחזק מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי דילמה יש כל כך הרבה זבל וכל כך הרבה דברים טובים אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אותה את האחת שלי אני מחפש מדפסת טובה שמשלבת גם סורק צילום ופקס בסכום של עד 700 שח יש כל כך הרבה מבחר מישהו בבקשה יכול להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מי שפה מחולון או מהסביבה מכיר את החנות "חושב על המחשב" ואם כן אולי אתם יודעים אם יש להם ציוד טוב או סתם מוכרים דברים למשל אם אני רוצה ספק או מאורר טוב אז שאני בוחר בחנות מה אני רוצה או שאין להם כלום חוץ מג'נרים?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן אחד עם usb 1.0 אז השאלה שלי היא: איך אני יכול לקנות/להחליף ל-USB 1.0 ל-USB 2.0 וגם להוסיף מפצל כדי שהיהיו יותר USB (יש לי רק 2 שמה). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-