ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש בעיה די מוזרה במדפסת. לפני לא הרבה זמן קניתי דיו שחור למדפסת. בהתחלה הוא הדפיס בסדר גמור אבל יום אחד קרתה בעיה. הצבע השחור התחיל להיות חלש, ודומה יותר לאפור. לאחר עוד כמה זמן קרתה בעיה חמורה עוד יותר. אם אני מדפיס מסמך שהוא רק בצבע שחור אז זה לא מדפיס לי בכלל (זה עושה קולות של כאילו הדפסה אבל לא מוציא צבא בכלל). מה שמוזר הוא שאם אני מדפיס מסמך שיש בו גם צבעוני וגם שחור אז זה מדפיס גם את השחור, כלומר הצבע השחור לא נגמר. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה המוזרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
17 אינץ' עד 2500 שקל תביאו המלצות למסכים...אני הולך לקנות יום שבת תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1CQMFC3220C שמח לשמוע דגובות (: גיל-Gil-Z
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
פחות מחצי שנה והבוקס מנגן צרובים... זה יותר בקיצור http://www.kev.nu/360/dvdshort.html וזה הארוך דרך לינוקס..: http://www.kev.nu/360/dvd.html HAVE FUN
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Aopen H600 מארז- האם הוא בא עם תאורה פנימית?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי MX1000 של לוג'יטק ואני רוצה לקנות את הסט האלחוטי של מיקרוסופט Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 ולא להשתמש בעכבר שלהם. כלומר, אני אשתמש במקלדת האלחוטית של מיקרוסופט ובעכבר של לוג'יטק. השאלה אם יש התנגשויות בינהם. האם מישהו נתקל בדברים כאלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי. אני צריך סורק בתקציב עד 300 ש"ח.. מ-TMS. תודה [אם אין שם מומלצים אז להגיד].
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מדבור על הספק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=5303 הוא אמור להחזיק 6800U + A64 ואולי OC קטן... מה דעתכם? נא לא להתייחס למחיר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
הCS-3181L ממש מצויינים ואסטטיים והם היו בארץ תקופה מסויימת וכבר לא מגיעים, והסידרה החדשה נראית טוב אבל לא הגיעה עדיין (תגיע בכלל?). קישור לביקורת בפיסיספוט קישור למארזים של אנרמקס (על החדשים כתוב new(
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את האפשרות לבחור ספק למחשב של אשתי - את'לון XP 2200 עם 512 זיכרון, דיסק קשיח אחד ושני סידי רומים, רדאון 9200 פשוט שלא צורך הרבה כח. הספקים הם: HEC 300 WATT או ספק ג'נרי חדש יותר אמנם אבל עם הספק מוצהר של 450 וואט: הספק של חברה לא מוכרת בשם: L&C : כנראה סתם שם על המדבקה שהיבואן של הספק ביקש מהיצרן בסין להדפיס ולהדביק. בינתיים התקנתי את ה HEC כי לפי דעתי הוא יותר טוב וחזק מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
HEC Compucase 6A21 הומלץ לי. אילו מארזים נוספים מומלצים (איכותיים)? אני חושבת שדרוש לי ספק 400W ורצוי שחיצונית העיצוב יהיה יפה (אחרי שנים של מארזים סטנדרטיים לחלוטין) הבנתי גם שעדיף מאוורר 120 מ"מ (או שניים) תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי דילמה יש כל כך הרבה זבל וכל כך הרבה דברים טובים אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אותה את האחת שלי אני מחפש מדפסת טובה שמשלבת גם סורק צילום ופקס בסכום של עד 700 שח יש כל כך הרבה מבחר מישהו בבקשה יכול להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כל מדיה שאני מכניס נניח שלפי היצרן המהירות שלו היא 8X אז אני יכול גג לצרוב 4X מישהו יודע למה זה? אני משתמש רק עם מדיות איכותיות יחסית ממורקס, וורבטים, מקסל, סילבר לין.... אמרו לי לעדכן את הצורב...וזה יעזור...מישהו מבין בזה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברשותי כ 300-400 תמונות ישנות של משפחתי, שאני מעוניין לגיבוי במחשב. אני מנסה לעושת זא באמצעות Brother MFC-425CN, הנחתי 4 תמונות בסורק, ביצעתי סריקה, אך התוצאה היתה תמונה אחת גדולה (המורכבת מארבעת התמונות) במקום זיהוי של 4 תמונות שונות ושמירה כ 4 קבצים. בדקתי באפשרויות של הסורק, ולא מצאתי אזכור לנושא הנ"ל. 1. מישהו יודע אם וכיצד ניתן לסרוק מספר תמונות בבת אחת, תוך שמירה אוטומטית של כל תמונה בקובץ נפרד ? 2. האם יש מקומות הנותנים שירותי סריקה כמותית, כלומר, שאעביר אליהם כ 300-400 תמונות, ואקבל מהם 300-400 קבצי תמונה (תשלום לפי תמונה כמובן) ? אשמח לקבל המלצות לחברות כאלה באיזור המרכז, ולדעת כמה בערך זה אמור לעלות. (אגב, איזה חברות עלי לחפש למטרה זו ?)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום קניתי Formula Vibration Feedback Wheel Joystick התקנתי תוכנית עדכנית מאינטרנט במשחק NEED FOR SPEED UNERCOVER הדוושת והבולמים לא עובדים מישהו יש לו רעיון
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז?? הם נדלקים אוטומטי או ידני ?? שאלה חשובה: אם האורות של המארז מכוונים לכיוון הLCD -זה משפיע על הראות במסך??
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
איזה מצלמה יותר טובה? MUSTEK 960 ש"ח או hp photosmart 120 digital camera 790
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-