עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by darkrule88,

מישהו שמע על הפד Megasoma? אני רוצה לקנות אותו עוד כמה ימים, ורציתי לשמוע חוות דעת עליו אם למישהו יש אני ישמח לשמוע עליו

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, מי מכיר מדפסות קנון. אחרי שנים עם מדפסות HP ששירתו אותי נאמנה החלטתי לתת צ'אנס גם למתחרים. רציתי לקבל קצת פרטים באופן כללי על מדפסות קנון מבחינת איכות הדפסה, עלויות דיו, אחריות ושירות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by massinvallus,

אם לא אז מתי הוא יגיע?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by zelig192,

שלום לכולם. הייתי מעוניין בהמלצות במצלמת WEB במחיר של עד 250 ש"ח. המטרה שיחות בSKYPE. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by igal_nazar,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by Itzik 007,

שלום לכולם, אחרי שמת לי העכבר האלחוטי הישן שלי (טק לצערי) קניתי עכשיו עכבר של HP. ואז החלטתי לקנות גם מקלדת אלחוטית חדשה. אשמח להמלצות למקלדת איכותית עם מראה יפה ולחצני קיצור, עדיף מחברה מוכרת. מחיר אזור ה200 שקלים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת בסכום של כ-500-550 ש"ח. המדפסת תהיה לשימושים מינימליים של עבודות בית ספר של תלמיד תיכון ומורה וכמו כן סריקות ושליחת פקסים. ניסיתי לחפש טיפה וראיתי המון דגמים של HP\LEXMARK\BROTHER וכו' . האם יש הבדלים משמעותיים בין החברות שעלי לדעת? בנוגע להבדל בין הסריקות שלהן, בקלות תפעול, באמינות לאורך זמן? ואם תוכלו לתת לי כמה דגמים ספציפיים שידועים שהם טובים אני אשמח . תודה לכל עזרה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום אני לא יודע מה ההבדל בדיוק - חוץ מהמחיר - אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי http://www.softsale.co.il/catalog/product_details.aspx?ver=0&prodid=9574 http://www.softsale.co.il/catalog/product_details.aspx?ver=0&prodid=10269

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. שלום לכולם! בימים אלו המדפסת המשולבת הישנה של משרדי הצנוע שובקת חיים ונראה שהגיע הזמן להחליפה (Xerox WorkCentre 390 למי שמעוניין לדעת).... אני כרגע מעוניין לרכוש מכשיר שיחליף את הדפסת הקיימת ויענה על הצרכים הבאים : - הדפסה בלייזר, אין צורך בצבע. - נוחות שימוש ועצמאיות - אפשרות להפעלת המכשיר ללא התערבות המחשב בצורה נוחה. אם ניתן לשלוח ולקבל פקסים דרך המחשב בממשק נוח ואמין זה יתרון. - הזנת נייר אוטומטית (אפשרות להשים חבילה של ניירות ולתת למכשיר לצלם בלי לדחוף כל אחד בנפרד). - ממשק החיבור הרצוי הוא USB ו/או WIFI. כמובן מאוד חשוב שהמכשיר יהיה כזה שיחזיק כמה שנים טובות במשרד בלי להתקלקל/להשבר ולעשות 4 פייפר ג'מים על כל הדפסה. תודה רבה לכל המשיבים אשמח לשמוע על נסיונכם עם מכש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ערב טוב, מחפש מדפסת משולבת עם פקס. הדפסות מזדמנות. רוצה שתהיה אפשרות לדיו חלופי, לא ממש מתחשק לי לשלם סכומים כ"כ גבוהים. ממה שהצלחתי להבין, אלו בד"כ הדגמים המומלצים, אבל אני קורא דיווחים סותרים לגבי אפשרות פעולה עם ראשי דיו תואמים. יש למישהו מידע קונקרטי? הצעה למדפסת אחרת העונה על הדרישות גם תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי לפני שובע מדפסת של HP F4283 ומשום מה הדרייבר בדיסק לא עובד עליה באתר עצמו אין דרייבר ל-7 וגם שינוי תצורה ב-7 ע"י סימון כאליו זה ויסטה לא עוברת .... זהו הדגם האחרון בסידרה יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by questionman,

יש דבר כזה בסביבות ה300 שקלים? עד עכשיו השתמשתי במקלדת+עכבר Microsoft wireless 800. חשבתי על LogiTech G602 אבל אין לי צורך ב11 כפתורים (מקסימום 5-6) ואני גם לא מוצא איפה אפשר לקנות אותו.

13. Started by t d,

שלום! אני מחפש לקנות עט אלקטרונית (אם משטח או משהו כזה), הצורך העיקרי והיחיד שלה הוא ציור, אני יוצר הרבה אנימציות בפלאש ואשמח אם אוכל בדרך זו לצייר ישר למחשב במקו אם עכבר או סורק... ראיתי בzigzag2000 את זה genius wizardpen 5x4 usb מישהו יודע משהו על המוצר? על איכותו? האם הוא מתאים למטרה הזו? תודה מראש! עריכה: התקציב הוא 250-300 מקסימום!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by itay na,

היי, אני מחפש המלצה למקלדת ארגונומית שתהיה נוחה להקלדה. אני מקליד עיוור ובעיקר באנגלית אז לא אכפת לי שהיא תהיה בלי האותיות(באמזון זול יותר מבאילת?) ובגדול אני סטודנט עני, מה שמשאיר אותי עם תקציב דיי מוגבל. הייתי רוצה להשקיע בזה לא יותר מ200 שקל, אם יש משהו סביר בטווח הזה. יש לי אפשרות להזמין מאמזון או לקנות את המקלדת באילת.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. שלום אני מתלבט בין שלושת העכברים האלה: Logitech G5 Logitech G9 Microsoft Sidewinder לגיימינג כמובן.. עקב המחיר הגבוה של ה G9 אני לא בטוח לגביו, ואני חושב שההתלבטות העיקרית היא בין ה G5 וה sidewinder שהמחיר שלהם יותר הגיוני לעכבר.. מישהוא מכיר איזושהיא השוואה ביניהם באיזשהוא אתר? או יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. מחפש מחיר זול יותר מזיגזג (150 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by exercise,

מישהו יודע מה חדש ב SETPOINT החדש ? בפורומים שלהם ראיתי ל 4.24 שמכיל עדכונים ל BLUETOOTH ושטויות כאלו אבל לא מצאתי מידע על 4.4. אוקי, 4.4 מצאתי http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=7776&p_created=1201739598&p_sid=5PiR1zYi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAsMTAmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PXNldHBvaW50IDQuNCBjaGFuZ2Vz&p_li=&p_topview=1 וגם אולי מישהו יודע איפה רשום מה התיקונים של ה FIRMWARE לעכברים משפרים ?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת סורק ועכבר ומקלדת אל חוטיים במחיר כולל של כ- 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. המחיר אטרקטיבי - הנתונים טובים. לא ראיתי ביקורות בשום מקום...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. אני צריך חיבור DVI עם פינים מלא שיכול לספק את המקסימום. יש לכם רעיונות כגון אחד כזה? http://exp.shopy.co.il/products/106662 בחנות קרובה יותר שלא צריך הזמנה, סביבות רמת גן או ת"א. במחיר שפוי כמובן. הכבל כעיקרון נקרא 24+1 פינים במקום 18+1. ש 18+1 הוא כאמור SINGEL LINK ו ה 24+1 הוא DUAL.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by brum,

אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.