ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת למה רשום לי על המדפסת באנגלית..deep sleep
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי עכבר לוגיטק g703 והתוכנה שלו לא עובדת יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת עכבר מעניין של Cooler Master מדגם MM830, המיועד בעיקר למכורים אל משחקי MOBA ו-MMO מקוונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה רצינית באוזניות. HyperX Cloud 2 השתמשתי בהם בגיימינג במשך חודשיים ופתאום המיקרופון בלבד לא עבד. ניסיתי הכל מה לא, מחיקת רגיסטרי, מחיקת דרייברים, שחזור מערכת הכל. רק פירמוט המחשב החזיר את המיקרופון לעבוד שוב. ועכשיו אחרי שימוש נוסף של חודש שוב המיקרופון לא עובד כנראה מאותה סיבה. חייב את עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה קודם כל שפרסמתי בפורום הנכון.... המליצו לי על מצלמת אבטחה HD אלחוטית NETGEAR Arlo Pro VMS4130 מחפש מצלמת אבטחה ביתית ואם תהיה גם טובה לצילום בחוץ עוד יותר טוב, אולי יהיה לי שימוש לבחוץ בעתיד . חשוב שתהיה קלה לתפעול, בעברית וגיבוי בענן. עד 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היא ישנה אבל אני רגיל אליה וזו שאצלי כבר זמנהעבר כמעט לחלוטין. אני לא מוצא בארץ איפה מוכרים כזו תאמת גם לא בחו"ל. אם מישהו יודע אם עדיין מוכרים אותה ואיפה אשמח לקבל עדכון. ואם איןאותה יותר למכירה אז מה המקלדת הכי קרובה לזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לגודל דף a3 . (עדיפות לa2.,, שמתאימה לדפים עבים 300 ג לפחות . ואיכות הדפסה וחדות גבוהה . אמינה וקלה לתפעול . (לא hp.. ) אני מרוצה מאד מברדר כך שאם מישהו מכיר דגם שעונה על הדרישות הללו.. זה אמור להיות גם להדפסי אומנות . ולכן חשוב החדות . יש לי היום גם פלוטר של אפסון . אבל בניירות בודדים הוא מסורבל . ואיטי. תודה רבה יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה בשם Keychron מציעה לכם הזדמנות להשקיע במקלדת מכאנית איכותית ואלחוטית - עם מחיר התחלתי של 69 דולר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
תקליטורי ההתקנה למדפסת שלי מדגם Canon pixma 495 אינם מועילים לי בהתקנת המדפסת לכן השתמשתי ב Plug & Play שזיהה את המדפסת והתקין במנהלי התקנים. הצרה שהסורק לא הותקן! איך אני מתקין סורק בנפרד מהמדפסת? קיים דרייבר להורדה? תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש תחליף ראוי שזול יותר מה Logitech G29. אישתי לא מרשה לי לקנות את ההגה כי הוא יקר מדי המלצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש למישהו אחד ישן חצי עובד זה גם טוב. אשמח לבדוק לפני שאני משקיע 250 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו אלחוטית לשימוש ביתי אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו התקציב בסביבות 400₪ תודה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב ה BF הקרב ובא אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות. שימוש עיקרי זה גיימינג. כרגע אני משתמש ב SteelSeries Siberia V2 כבר כמה שנים והתחילו לעשות בעיות. אני מחפש משהו עד 300-200 ש"ח (ראיתי שיש באמזון הרבה מבצעים על אוזניות אבל אני לא יודע מה כדאי) תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מקליד הרבה ובזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים באצבעות. המקלדת שלי עכשיו - Logitech K350. אחרי שניסיתי מקלדת אחרת זולה הבנתי שממש קשה ללחוץ על המקשים במקלדת הנוכחית. (המקלדת שניסיתי הייתה הייתה מהסט עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech MK270) אם הרבה יותר קל להקליד על מקלדת כזאת זולה וזה ממש על האצבעות, אולי יש משהו קצת יוצר ברמה שאפילו יקל יותר? למשל אף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית, יש מקלדות מכניות שטובות יותר מה-MK270? או אפילו משהו אחר לא מכני? תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתייעץ אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למחשב נייח השאלה שלי מה יותר עדיף מקלדת ועכבר אלחוטי או חוטי וגם ואיפה עדיף לקנות מקלדת מכאנית rgb בארץ או באמזון מבחינת מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הממממםם.. למה אין דבר כזה "פורום מדפסות"? (ולא רק פה). פשוט אני מרגיש די מטופש לשאול את השאלה במקום שכולם מתעסקים במקלדות מכניות ועכברים לגיימינג. נו, טוב... עם המיליון סוגים של נייר זה ממש לא קל לעשות את הבחירה הנכונה, לכן אני מוכרח לקבל פה עזרה. בזמנו היה לי נסיון הדפסה על גבי נייר שזכור לי רק כ-"120 גרם" (הוא היה אחלה להזרקת דיו, לא יודע לגבי לייזר). היה לו לובן מצויין, גימור מאוד חלק אך הוא היה "חד צדדי". צדו השני של הדף לא היה מיועד להדפסה. שם הוא היה יותר כהה וצהוב והדיו היה קצת נמרח עליו. אני מחפש סוג נייר דומה לו, רק שיהיה זהה בשני צדי הדף. ז"א: לא משהו עבה במיוחד, העובי של ה-120 גרם נראה לי בול (אבל אני אקבל גם סוג שהוא יותר עבה). גימור ללא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2-3 כניסות DP שהם אני משער DISPLAY PORT, האם יהיה הבדל בגרפיקה בין אם אני אחבר את הכבל DP מהכרטיס מסך ישירות לכניסת DVI במסך מחשב או שאני אשים מתאם DVI TO DP בכניסה למסך מחשב? האם ארגיש שינוי קל בגרפיקה? האם עדיין אני אקבל את כל התכונות של DP ? כנ"ל כבל מDP מהכרטיס מסך לטלויזיה ,האם מתאם HDMI TO DP שאני אחבר בכניסה לטלויזיה ייעשה הבדל?(בעיקר בגרפיקה)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבריא, אבקש את עזרתכם, אני מחפשת אוזניות קשת נוחות (משקפיים), וטובות לגיימינג. מחיר : עד 250. תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מותג הגיימינג HyperX משתכלל - וינסה לנגוס גם בגיימינג בקונסולות ובגיימינג בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי דאגה להפגין את המנעד המרשים של המוצרים והמותגים אותו צברה בתקופה האחרונה בדוכן שלה ב-CES 2020 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
אחת מיצרניות הציוד ההיקפי הגדולות בעולם מסרבת לנוח - ומעתה תציע לכם גם מחשבי גיימינג נייחים ומתקדמים תחת המיתוג שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עובד על Rapberry Pi 3 (Model B) ולפרויקט הספציפי שאני עובד עליו אני צריך לקנות כפתור קטן, משהו אסתטי שיתחבר לרספברי דרך usb. ראיתי שיש המון דברים בסגנון בחו"ל, אבל אני קצת לחוץ בזמן, במיוחד עם העיכובים במשלוחים שקורים בשבועות האחרונים. האם מישהו מכיר מקום בארץ שניתן להשיג בו דברים מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש עכבר, עכשיו שבעיקר ישרת אותי ביום יום אבל גם יעזור לי לשחק CSGO. בגלל שאני משתמש בו בעיקר לשימוש יום יומי עבודה, עבודות וכו אני לא צריך עכשיו עכבר מטורף לכן הלכתי כל הקבוצת ביניים. 1. Lenovo Legion M200 RGB 2. MSI Clutch GM40 3. SpeedLink Tyalo Multicolour Illumination 4.Logitech G102 Prodigy Retail
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדפסת של brother יש דיו מלא גם של שחור וגם צבעוני , אבל זה מראה לי שהדיו הצבעוני ריק למרות שהם מלאים לגמרי ולא נעשה בהם שימוש, הוצאתי והכנסתי ועדיין אותו דבר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אמאזון מספקת לנו עוד כמה מבצעי חומרה איכותיים בימים עמוסים אלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-