עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים של מחשב 3.5 ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) יש דרך לחבר את כולם שיעבדו יחד או מוצר כלשהי לברור בנינם עם שלט? או מיקסר/רסיבר פשוט וזול שיהיה ניתן לחבר אליו רמולים של מחשב עם חיבור 3.5 מדובר בשימוש בסיסי למטרה הזאת לחדר תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by tidan27,

שלום! רכשתי רמקולים של קריאטיב דגם: a220 חיברתי את הרמקולים למחשב הנורת ביקורת עובדת וברגע שמגבירים את הווליום ישנו צליל חזק מהסאב והרמקולים ואין שמע מה הסיבה?

3. Started by nemo,

אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by Regev,

קניתי רמקולים חדשים מעולים במחיר מציאה בנטאקשן ואחר כך לא רצו למכור לי אותם כי הם הפסידו בעסקה, אבל בסוף זה הגיע. הבעיה היא שברמקולים האלו אני שומע בשירים את המנגינה יותר מאשר את הזמר ששר. מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by shayt,

אני רוצה לקנות רמקולים 4.1 או 5.1 לכרטיס קול שתומך ב-5.1 (Genius) אני לא רוצה להוציא יותר מדי בשביל ה-Altec ATP5 בערך $224 אז יש כמה אפשרויות אחרות : 1. Genius SW-4.1 $64 2. Genius SW-5.1 $82 3. Logitech SoundMan SR-30 4.1+remote $119 4. CREATIVE FPS 1000 4.1 $105 5. CREATIVE FPS 1600 4.1 $107 6. Hercules XPS 510 5.1 $95 7. PHILIPS A2.500 4.1+remote $105 8. PHILIPS A2.600W 5.1+remote $142 9. Creative Inspire 4.1 $125 אני בהחלט מעדיף עם שלט רחוק, אבל אין לי מושג מה כדאי בין האופציות הללו. אגב, הכרטיס קול הזה מאד זול $25, אני קצת מודאג, בצדק ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by giliboy,

מה עדיף?? 1.אחד מהרמקולים למעלה+ SOUND BLASTER AUDIGY 2. ATP3 + SOUND BLASTER LIVE+שתי רמקולים של מערכת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by giliboy,

?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by giliboy,

Altec lansing ATP-3 Hercules XPS 510 מה עדיף???? ודרך אגב יש לי בנוסף בבית שתי רמקולים של מערכת.....

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by w7_znay,

שלום . היום פיתאום הרמקולים שלי הפסיקו ליפעול . לא יודע מה קרא אלו רמקולים די ישנים חברה WINNER הם אצלי בערך שנתיים ופיתאום היום רציתי לישמוע איזה קצת מטאל , והם לא פועלים . מישהו יודע אולי מה הביע מה אפשר לעשות ? תודה רבה לכול מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by SEangel,

חלק מכם טוען שעדיף את ההרקולס וחלק טוען שהם ממש מחורבנים אז מה עדיף ההרקולס 5.1 או הג'יניוס 5.1?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים אני מחפש רמקולים איכותיים למשחקים וסרטים בנוסף עכבר אלחוטי ומקלדת למשחקים תביאו לי כמה דוגמאות, מותר לחרוג אבל לא בטירוף..

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by nirrub,

יש לי היום Creature 2.1 של JBL ואני לא ממש מרוצה - השליטה על הווליום היא מהסטלייט שזה לא ממש נוח וגם איכות הקול בעייתית מאוד - באסים וגבוהים נשמעים טוב מאוד וחזק מאוד, אך צלילי האמצע לא נשמעים מספיק חזק. בסרטים, קורה הרבה שאני מגביר בשביל לשמוע את הדיבור ואם יש קטע אקשן מייד אח"כ, הווליום של האקשן ממש חזק לעומת הדיבור בצורה שמחרישה את כל הבית. בקיצור, מחפש סט איכותי, 2.1, שימוש עיקרי לסרטים ומוזיקה אם כי גם אשתמש בו למשחקים. אשמל לכל המלצה! תודה!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. הי חבר'ה, אני מחפש רמקולים וסאב למחשב עד ה - 500 ש"ח בהגזמה. אני מחפש בזאפ ואמאזון ולא רואה משהו שאפשר להגדיר כשווה את הכסף. יש לי רמקולים של קריאטיב שמהיום הראשון עושות לי רעשים לא נעימים כשהווליום ברמה מסוימת. תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by nadavbu,

גם גיימינג, אבל בעיקר סרטים ומוזיקה. המלצות?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by Boomer,

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואין לי מוסג איזה. אני לא צריך משהו באיכות מיוחדת. כאילו משהו פשוט וזול. אין לי מוסג מה צריך להיות המחיר אז תעזרו לי בבקשה. תתנו לי גם לינקים אם אתם יכולים. עריכה: לא צריך כרטיס קול מיוחד בשביל 2.1 נכון? יש לי את הכרטיס שמגיע עם ה-GA-7VTXH

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by giliboy,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב סראונד אז רציתי לשאול אך הרמקולים האלה?? אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עג ככה 600 700 שקל אני ישמח.... או למשל אלה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by yonstrier,

ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.

19. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by Regev,

הכנסו לקישור הזה (לא עמוס) ותגידו לי אם היה שווה לקנות את הרמקולים האלה ב299 ש"ח. הרמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DaRkAnGeL,

אני עומד לקנות את הATP-5. ובפורום של פיסיטיפ, ענקודר השאיר את ההודעה : "לא ממש...יש פתרונות הרבה יותר טובים, באותו מחיר." על איזה רמקולים אתה מדבר ? אתה מציע משהו יותר טוב באותו מחיר ?

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

בבקשה לא יותר מ150 אשמח למשהו אם סאבוופר ויותר מ2 רמקולים אם זה אפשרי... תודה

23. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by udif,

הרכבתי לפני שבוע מחשב חדש במארז 6A19 ושמתי לב שאין לו רמקול פנימי (המעאפן הקטן שיודע רק לצפצף). מיד תלשתי רמקול כזה ממארז ענתיקה שהיה לי בצד והרכבתי בפנים. למזלי המגנט של הרמקול נתפס חזק במארז, אז לא טרחתי להדביק אותו בכלל. מה המצב במארזים אחרים היום? האם גם הם מגיעים ללא רמקול? אני מוצא את הרמקול מאד שימושי בזמן boot.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by brikgames,

שלום חברים. ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab... וקיבלתי אותם היום. נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם. בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ... בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן..…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים