ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, צריך המלצות לאוזניות לגיימינג, PC, תקציב עד סביבות 500-600 שקל. לא ממש מבין בכל התחום של האוזניות, משנה שהם יתחברו בUSB (יותר איכותי?)? שמעתי המלצות על ה Sennheiser GSP 350, אבל הם יצאו לפני שנתיים, הם עדיין מספיק טובות לשוק? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בקשת המלצה - אוזניות קשת איכותיות עד 300 ש"ח . מישהו ניסה את אוזניות הגיימנג של שיאומי? , איך הם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת מכנית מלאה אלחוטית( bluetooth ) בתקציב של עד 100 דולר.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
*חפירה* - אשמח לעזרה. היי לכולם! אני לא מבין גדול במקלדות ואני רוצה לרכוש לי מקלדת בסכום של כ400 שח +- (מעדיף להזמין מחול- זול יותר). בעניין הסוויטצ'ים, לפי מה שהבנתי, הכחולים הם הרועשים ביותר, ככה שנראה לי שאוותר מראש על הכחולים. שמתי עין על המקלדת הזו Coolermaster ck550 איך החברה ? מוכרת וטובה ? - 400 שח כולל משלוח ומיסים. מישהו מכיר את המקלדת ויש חוות דעת עליה? אפשר לבחור בין סוויטצ'ים כחולים/אדומים/חומים. העניין הוא שאלו סוויטצ'ים gateron ולא צ'רי, ככה שאני בכלל לא מכיר. על מה הייתם ממליצים ולמה? ובכללי, הסוויטצ'ים האלו עדיפים על הצ'רי או פחות? ועוד שאלה, אם לא המקלדת הזו, על איזו מקלדת אחרת …
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות את הk70 למרות שאני כבר עשר שנים משחק עם מקלדת רגילה membrane אני יצליח להתרגל אליה?/לשחק איתה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המדפסת מדפיסה עם קווים ראו תמונות. טונר חדש, האם יש כזה דבר ניקוי אוטומטי ואם לא האם ניתן לנקות את התוף? ניתן לראות תמונה אחת שהכל קווים ובתמונה השניה יש מקומות שהטקסט לבן יותר
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות כיסא טוב למחשב רציתי לדעת מה דעתכם על הכיסא COUGAR ARMOR והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: 231 חריגה: 69 מה השימושים שלכם בפאד? גיימינג מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?: control בקשות מיוחדות: large-medium מחוספס אני עם dpi גבוהה 800 dpi 3 windows sensitivity איזה עכבר יש לכם עכשיו?: zowie divine s2 מחו"ל או מהארץ? חו''ל הערות: שיהיה מחוספס מוצר א' להשוואה: MP510 מוצרה ב' להשוואה: …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי תמקלדת הזאת מאליאקספרס מה אתם חושבים עליה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לרמקולים למחשב. התקציב הוא עד 1200 עם אפשרות חריגה קטנה (אם זה שווה את זה). השימוש העיקרי הוא גיימניג וסרטים\סדרות (מוזיקה כמעט ולא). עד עכשיו השתמשתי ב- MicroLab SOLO6C ומחפש משהו שיותר טוב מהם (ירד להם האיכות לדעתי במהלך השנים). אם זה עוזר - יש לי במחשב את הכרטיס קול Sound blaster Z/ אשמח לשמוע מכם איזה רמקולים הכי מומלצים לי . מפה ושם מישהו בעבר הציע לי את הרמקולים : Mackie CR4 Creative Multimedia Monitor 4-inch CR4. תודה מראש על העזרה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לסלון מקלדת אלחוטית עם תאורה אחורית ועברית לשימוש למחשב בסלון, העדיפות שגם העברית תהיה מוארת אם קיים דבר כזה. נתקלתי בחיפושים במקלדות לוג'יטק K800, K810, K830 , MX800, K740 שמתוכן עניינה אותי במיוחד ה K830 מכיון שיש לה טאץ' פד מובנה. לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אחת מהמקלדות האלה עם עברית מובנית או בכלל, אז רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע על חנות כזאת או לחלופין האם יש מקלדת אחרת שיכולה לענות על הצרכים שלי? נ.ב כמעט והזמנתי מקלדת מתקפלת+נטענת+מוארת של iclever מאמאזון היום (ללא עברית) אבל החלטתי לבדוק קודם פה כדי לוודא שאני לא עושה קניה סתמית תודה מראש עודד **** עידכון **** …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, בדיוק מחפש את Sculpt Ergonomic שלא התחברתי לבמנה שלו, אלב מאוד התחברתי למשטח שיש לו מטה תקציב לא מוגבל, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת לייזר אמינה, שחור לבן, מסוג ALL IN ONE . חשוב שתיהיה בה הדפסה דו צדדית. WIFI לא רלוונטי. תקציב: עד 800 ש"ח. תודה, חיים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת עם כיסוי לטאבלט סאמסונג או אפילו מקלדת בלוטוס במחיר סביר ולא יקר מדיי, אחרי שעברתי כמה חנויות ולא מצאתי האם יש כאן מישהו שיוכל לתת לי קצת מידע איפה ניתן לרכוש וכמובן להמליץ על מקלדת שהיא גם טובה מדובר על טאבלט סאמסונג SM-T585 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משטח לעכבר גיימיג, איך לבחור? מה חשוב שיהיה במשטח?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Cooler Master משיקה את דגם ה-SK621 האלחוטי והקומפקטי - שאינו מוותר על מנגנונים איכותיים מבית חברת MX Cherry הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר מעל 10 שנים מזמין מאיביי אליאקספרס וכל האתרים האלה בחיים לא הזמנתי מאמזון ועכשיו זה הפעם הראשונה, אני רוצה להזמין משם את העכבר Logitech G502 יש 3 גרסאות 2 מביניהם זה ה Hero ו Proteus Spectrum -ש-ה HERO הטובה מביניהם, אבל לפי מה שאני רואה ההירו זולה מביניהם בקישורים הבאים: זה Hero ב42.99$ https://www.amazon.com/Logitech-G502...gateway&sr=8-2 זה ה Proteus Spectrum ב 51.99$ https://www.amazon.com/Logitech-Spec...gateway&sr=8-3 אם זה משנה יש לי גם את הפריים. מה הקאץ' פה שהדגם היותר טוב יותר זול מהדגם הפחות טוב? והאם יש עוד דברים שמשלמים לאמזון חוץ מהמחירים האלה? תודה! עריכה: עכשיו אני רואה שרשום ב HERO B…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים של מחשב 3.5 ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) יש דרך לחבר את כולם שיעבדו יחד או מוצר כלשהי לברור בנינם עם שלט? או מיקסר/רסיבר פשוט וזול שיהיה ניתן לחבר אליו רמולים של מחשב עם חיבור 3.5 מדובר בשימוש בסיסי למטרה הזאת לחדר תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות למדפסת לייזר צבעונית (השימוש בצבעוני יהיה יחסית מנורי כך שאיכות ההדפסה בצבע היא פחות קריטית אבל כן חשוב שתהיה קיימת). 1. חשוב שתהיה עם טיונרים מפוצלים לצבעים. 2. חסכונית (אשמח לדעת אם מחוייבים לטיונירים מקוריים של החברה או שאפשר גם תחליפיים) 3. איכות הדפסה ברמה טובה (אמור לשמש להדפסת ברכות ללקוחות כחלק מעסק של מתנות וזה צריך לצאת באיכות טובה. 4. אמינה התקציב הוא לא גדול ואשמח להוציא כמה שפחות, אך עומד על עד 500 ש"ח. (מניח שאם אהיה חייב אז אוכל להתגמש קצת למעלה). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וזולה מכירים משהו? אני מדפיס רק פעם ב תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אוזניות אלחוטיות מעולות, B&O H8i, רוצה לחבר אותם למחשב באופן אלחוטי לצרכי גיימינג. קיים מתאם בלוטוס שיעבוד ללא דיליי וגם יתמוך במיקרופון המובנה בהן?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש שולחן זיי גדול כדיי שאני אוכל לשים אליו את המישב ואת המסך כמובן מקלדת ועכבר ועוד כמה תוספות למיניהם תודה מראש😁
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד הדגמים הפופולריים המוקדמים של חברת הגיימינג חוזר לחיים עם משקל נוצה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-