עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי לפני זמן רב מחשב נייד מYAMSAN: Clevo 4200 model בעל מעבד פנטיום 3 1066, 256 ראם, 20 גי'גה בדיסק, מסך 15, ראדון DVD וכל הג'אנק הנוסף... לצערי המחשב הנייד וסוללתו (המחשב לא היה אצלי) טופלו, או יותר נכון לא טופלו כלל (לא גמרו את הבטרייה עד הסוף לפני המילוי מחדש). בכל מיקרה, כשהבטרייה הייתה חדשה דנדשה, היא הספיקה ל4 עד 4.5 שעות עבודה, 3 וחצי במיקרים של מאמץ כבד. אך היום לצערי, שעה ורבע + -, ממש על הפנים, התקשרתי לYAM SAN לשאול כמה עולה חדשה, נתנו לי טאג מחיר של 900 ש"ח - לא מתאים לי, טפרן, מה לעשות. בכל מיקרה, כבד התחלתי בפעולות "החייאה" - מרוקקן עד הסוף וממלא את הבטריה, אך לצערי הדבר לא ניראה כי מזיז לך בקצה של חיבור ה +. מישהו יודע איזה עוד אפשרויות יש כדי להחיות את ה…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by xDa,

אהלן, אז הגיע הזמן ואני רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אני רוצה על המלצה על אוזניית On Ear,עם הדגשים האלו: 1.תמיכה מלאה באנדוראיד ולא בתפוחים. 2.מקירופון יעזור. 3.עיצוב צעיר ויפה. תקציב עד כ - 600 שקלים. משהו כמו זה: https://www.pc365.co.il/product-5368-אוזניות_אלחוטיות_SMS_Audio_On_Ear_Wireless_Sport_כחול_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap רק כמה בעיות שאני חושב שיש לי פה: 1.תמיכה לאייפון 2.איכות שמע לא טובה מכיוון שזה מותג כמו Beats.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תקשיבו אני רוצה מדפסת שתעלה לי 200 ש"ח ושהראש דיו שלה לא יהיה יקר עד מאה שקל ולא משנה לי איזה חברה תודה רבה רבה לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. אני רוצה להיפטר מהחלק העגול שמחזיק את המסך מחשב ולנצל את החלק הזה בשולחן טוב יותר. אני רוצה שהמסך יהיה צמוד מאוד לקיר אבל אני לא רוצה לקדוח בקיר, אז אני מחפש זרוע תלייה למסך על השולחן שהמרחק המקסימלי בין הקיר למסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  5. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by Amir74,

היכן ניתן להשיג בארץ מתאם 8 ערוצים בין שלט רחוק ליציאה סריאלית שיתאים גם ל RealFlight G2 וגם Aerofly Pro ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by yp3,

קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת עם חיבור בלוטוס. איך אני מוסיף לה עברית? מדבקות? אני מאמין שיתקלפו חריטה? יש חריטה על גומי? עט? יש עט שלא נמחק על גומי? אשמח לרעיונות דרך אגב המקלדת בצבע שחור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by genia,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Fighter,

מאז שקניתי את העכבר הזה החוט שלו תקוע בצורות משונות בגלל איך שחוט שלו היה מקופל בתוך האריזה איך עושים שהוא יהיה ישר כמו בעכברים אחרים? זה מחרפן ככה הוא מפריע לתזוזה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת חדשים, זה בעיקר למטרות שימוש יום-יומיות וגיימינג מדי פעם. תודה לעוזרים אגב איך העכבר והמקלדת האלו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6477 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=2933 מעדיף לקנות בksp או ivory

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by D.A.Y.C,

אז מה קורה חברים והיום אני ילמד אתכם איך מתקינים את Windows 10 על דיסק און קי דבר ראשון תורידו את קובץ תמונות הדיסק של וינדוס 10 מהאתר שלMicrosoft ותצרבו את זה על usb דרך התוכנה Rufus תודה רבה ושמחתי לעזור

14. Started by BOMBADIR,

שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by The Winter King,

עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?

16. הסוללה נטענת כמעט במלואה (80%) לאחר דקת טעינה יחידה! נשמע ממש טוב, תחשבו כבר לא צריך להטעין פלאפונים כל הלילה, רק דקה אחת קישור למקור

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by shuy,

אני מחפש מכשיר ממתג DVI או VGA. אני מעוניין לחבר 2 מסכים לאותה היציאה בכ.המסך ובעזרת הממתג, לבחור כל פעם את המסך שיפעל בכל נקודת זמן נתונה. יש דבר כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by Stupid Cow,

אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. מחפשת כרטיס עם יציאת S-VIDEO למחשב נייד בחיבור USB או אקספרס PCI אני פשוט רוצה לחבר את המחשב לTV בבתי מלון ואז לראות סרטים על מסך גדול. הנייד שאליו זה יתחבר הוא M912 של gigabyte http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713081

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. שלום אני רוצה לדעת אם יש בארץ איזה שהן מקלדות מאלומיניום חיפשתי בכלל דגמים של מקלדות מאלומיניום ולא מצאתי הרבה, אך מהדגמים שמצאתי, ה Enermax Aurora נראה לי הכי מתאים בשבילי אך לצערי לא מצאתי את הדגם בארץ, ושום מקלדת אחרת מאלומיניום בארץ (חיפוש און ליין) אני יודע שלמקלדת שאני רוצה אין אותיות עם הדפסה בעברית אבל זה לא משנה לי, אולי בגלל זה לא מייבאים אותה? -אם אין פה את הדגם הזה או מקלדת אחרת איכותית מאלומיניום, מאיזה אתרים מחול אפשר להזמין לארץ ללא בעיות? -אילו מקלדות אחרות גם לא מאלומיניום תמליצו לי? אני רוצה משהו פשוט אך איכותי, ועדיף לי עם מקשים דקים, כמו שיש למחשבים נישאים

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. שלום לכולם! מנסה לאתר בנרות מצלמות רשת ספציפיות. אשמח אם למישהו נשאר בצד איזה פריט מבין הנ"ל: - philips spc900 - Philips ToUcam לכל גירסאותיו. - logitech 3000/4000 מדובר במצלמות אינטרנט ישנות מאוד. אם יש מישהו שמעוניין להיפטר מהן במחיר סימלי, אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. אני צריך כבלים למחשב כגון:מסך, מקלדת, עכבר (בשביל סויץ') איפה אני יכול לקנות בזול והאם יש מקומות בהם עושים קבלים לי מטר? אני גר באזור המרכז תודה :

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by oded6188,

יש לי מחשב נייד, והכבל שמחבר בין הטאצ'פאד לבין לוח האם - נקרע... מברור שערכתי באינטרנט קוראים לסוג הכבלים האלה: Flexible Flat Cable, או בקיצור, FFC. אני חייב להביא כבל כזה חדשמ כדי שהטאצ'פאד יחזור לעבוד. ספרתי את מספר הגידים וזה 12 גידים, האורך לא צריך להיות ערוך - 10 ס"מ יספיקו... אפילו פחות איפה אפשר להשיג כזה כבל? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SuperStyle,

חיברתי את ההגה למחשב(לוג'יטק אני לא זוכר את השם המלא)ובכל השמחקים הוא עובד.אני רק צריך להכנס להגדרות ולסמן את ההגה. בגריד אני לא רואה את זה .מישהוא התנסה פה בהגה בגריד?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש המלצות למצלמת רשת איכותית ככל האפשר במחיר של עד כ 300 ש"ח. מה דעתכם על אחת מאלו: Philips Web Camera DMVC300K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_1626&products_id=11644 Logitech QuickCam Communicate http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_522&products_id=8404 Creative® WebCam Live! Pro Camera http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=171 האחרונה נראתה לי די טובה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.