ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חבר מגיע מארה"ב ומציע עזרתו ברכישת הנ"ל. האם המחירים שם יהיו זולים משמעותית מהמצאי בארץ? ואם כן, על איזה סט ללכת? קראתי כאן על בעיות שונות ומשונות של תפקוד העכבר בסטים אלחוטיים שנרכשו במחירים בינוניים ומטה. לאור זאת, האם יש המלצה על סט מסויים שפועל באופן רציף וטוב וניתן להביאו במחיר "מנצח"?
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת חדשה ואף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית . יש לי תקציב של 70 דולר , אין לי בעיה לקנות מחו"ל אך עניין האחריות קצת בעייתי. תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מארה"ב מקלדת מכנית ורציתי לדעת על איזה דגמים כדאי להסתכל. אני מניח שאני יכול להסתדר עם הקלדה עיוורת ככה שזה בסדר אם זה עם מקשים רק עם אנגלית / בלי כיתוב בכלל.. אני לא יודע כלכך מה לצפות אז אין לי דרישות מיוחדות חוץ משלא תרעיש יותר מדי ותהיה בנויה טוב... (ככה שבטוח שלא תהיה כחול). אז על איזה דגמים הייתם ממליצים לי להסתכל (שאולי אין בארץ או זולים יותר) ?
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס X1800 GTO. צריכת החשמל שלו גבוהה יחסית. בנוסף, לפי סנדרה והביוס, המתח שהמעבד שלי מקבל נמוך ממה שהוא אמור (מקבל 1.37). בעקבות זה- אני מעוניין להחליף את הספק כח (שלי כרגע מספק זרם של 15A ב 12V). אני מעוניין בספק שיחזיק את המפרט במתחים יציבים, יאפשר כמובן להוסיף עוד HD וצורב נגיד ויהיה זול יחסית (דיי מבאס אותי שלקחתי מארז עם ספק שחשבתי שיהיה טוב ובסוף התברר כי זהו דגם פשוט מאוד). בכל מקרה, חשבתי על הספקים הבאים: HEC 400W TRT http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php שמחירו כ 290 שקל. HEC 400W ART http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400arptf.php שמחירו כ 260 שקל Spire RockeTeer II 400W http:…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי עט אלקרוני למטרה כדי לחברו למחשב נייד, לכתיבה של שימוש בעט אלקטרוני כאילו בעט אמיתי וגם השאלה המרכזית שלי שתוך כדי שיחת וידאו אני אוכל לכתוב משהו עם עט על המשטח אלקרוני והוא (ידיד) יראה, בדיוק מה אני כותב. אין לי בעיה להוריד תוכנת צד שלישית כדי שתוכל ברשת לראות מה אני כותב או שהתוכנה שבאה עם המוצר יש לה אפשרות לשדר את מה שאני כותב? אני רוצה טלפון של תמיכה של חברת Genius כדי שאוכל לשאול אבל אני רוצה לשאול אתכם לגבי זה. העט האלקטרוני בעיקרון מיועד לכתיבה מהירה בלי צורך להשתמש במקלדת. אני מצרף קובץ של אריזה שלא פתחתי במקרה ואצטרך לחנות, ואמרו לי בתמיכה של מוצרים (אבל לא ספצפית מוצרי GENIUS) והם לא ממש ידעו לענות לי. אזי אני מצרף תמונה של מוצר. בתודה מראש ושבוע ט…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת למה עדיף לי לרכוש עכבר אופטי ולא לייזר (לפי מה שהבנתי זה עדיף) העכבר משמש לעבודה רגילה עם המחשב, לא לגיימינג אבל לשעות מרובות. בנוסף ראיתי את הwireless performance mouse mx ולא הבנתי למה הוא יקר משמעותית משאר העכברים שנעים בין 60 ל300 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה,אז כאן זה נראה טוב אני צריך לרכוש פאלם,תקציב אני משער של 2500 אפשר עד 3000 אבל עדיף שלא. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מקלדת , עכבר, ואוזניות. אני גיימר ואני מחפש את הציוד הטוב ביותר שניתן להשיג. אוזניות- אני מחפש אוזניות שיוכלו לספק לי את השמע הטוב והאיכותי ביותר, אני מתכוון לשמע שבעזרתו אני יוכל לדעת את מיקום היריבים שלי מאחורי קירות/מרחק רב. אני מעוניין שהמקרופון של האוזניות יהיה איכותי על מנת שיוכלו לשמוע אותי בצורה ברורה ונקיה כשאבצע הקלטות. עכבר-עכבר יחסית גדול אבל לא ענק, אין לי מושג מה עושה עכבר טוב יותר מהשני ואני אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע או פשוט להסביר לי :-) בנוסף אני מעוניין שהעכבר יגיע עם תוכנה נוחה לשימוש. מקלדת- חשוב לי שמהירות התגובה של המקלדת תיהיה גבוהה מאוד ואפשרות של מקרואים. אין לי בעיה להשקיע …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לרכוש רמקולים איכותיים למחשב 2.1. תקציב: 250-300 שימושים: סרטים והרצאות אקדמאיות בקשות מיוחדות: סאונד איכותי (הכי טוב במסגרת התקציב) עדיפות לרכישה מהארץ
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי MX 1000 חדש. חיברתי אותו ב PS2, חיברתי אותו לספק כוח, והדלקתי אותו, ושמתי בטעינה. הלד של מצב הבטריה מהבהב באדום. הוא נשאר ככה 8 שעות, אך עדיין מהבהב, לא נטען ומסרב לעבוד. ניסיתי גם במצב כבוי וגם בדלוק. מה הבעיה? יש משהו מיוחד שצריך לבצע? אשמח לתשובה ,כדי לדעת אם להחליפו... תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בקשה לאן נעלמו להם 10 גיגה (משמעותי בssd שכולה 120 גיגה )
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי קורסייר 1300 שכבר די מזדקנות ואני די בטוח שהדרייבר שלהן התעייף. אז רכשתי לאחרונה 558 מאמזון. האם לגיימינג הן יהיו עדיפות? כי הייעוד של הקורסייר הוא גיימינג בעצם. למוזיקה ברור לי שיהיו טובות פי אלף, אבל סתם רציתי לשאול.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התאכזבתי, ניסיתי להתרגל וזה פשוט לא נוח, כנראה היד שלי גדולה מדי בשביל זה. באסה על ה 190, אולי בסוף אני כן אוהב אותו בנתיים לא.. ההמלצה שלי היא לא לקנות. בקיצור אין הרבה מה להגיד, לא הצלחתי להתרגל אליו, ה G5 לוקח אותו בלי למצמץ אם אתם רוצים לקבל תחושה של אקדח פשוט תיקחו שני G5 ותדביקו אותם אחד על השני!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איפה ניתן לצרוב עברית למקלדת, אני לא רוצה לכער אותה עם מדבקות!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ואני לא מבין כלום במקלדת קיבלתי אותה אם תוכנה פשוט יש לה מלא כפתורים שאני לא מבין למה יש אותם פשוט אני לא יודע להשתמש בהם הייתי שמח אם יש פה למישהו את המקלדת ולעזור לי איך לעבוד אם התוכנה שקיבלתי איתה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל לתוהים כיצד הוא נראה: הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר. אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט. בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה. הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין. בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
יש לי כבר עכבר של לוג'יטק MX1000 מעולה ואני לא צריך את העכבר שקיבלתי עם הסט. סתם קניתי את הסט כי רציתי שתהיה לי מקלדת אלחוטית טובה במחיר זול. אז מצאתי ב200 שח גם מקלדת וגם עכבר, ואני לא צריך את העכבר. חשבתי אולי למכור את העכבר לוג'יטק MX1000 אבל בעכבר של מיקרוסופט יש רק 3 כפתורים ואין כפתורים מיוחדים כמו בMX1000. חשבתי אולי אפשר למכור את העכבר מיקרוסופט אבל המקלט שלו הוא גם המקלט של המקלדת ולכן לא אוכל למכור עכבר אלחוטי ללא מקלדת. אז מה לעשות? סתם להשאיר אותו בצד? הצעות...?
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש רמקול אלחוטי שיוכל להתחבר למחשב נייד ולעבור דרך קירות ודלתות זכוכית בבית. מדובר בטווחים של 7-10 מטר. שאלתי הראשונה - מה עדיף, רמקול של wireless 802.11 או רמקול של bluetooth ? שאלתי השנייה - האם צריך כרטיס קול מיוחד שתואם שידור סאונד בwireless או bluetooth ?או שכל כרטיס קול יתאים ? אני מודה שאני בור מוחלט בנושא בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, קניתי מסך מחשב לאחרונה, המסך הקודם שלי היה טלוויזיה והיו לו רמקולים מובנים. כעת המסך החדש ללא רמקולים. אני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, השימוש שלי בעיקר למשחקי מחשב וסרטוני יוטיוב. אני מחפש משהו כמה שיותר קטן (אין לי מקום לסאבוופר למשל). איזה רמקולים מומלצים במקרה כזה? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם אפשר להוציא סכום נמוך מזה אשמח להמלצות על רמקול טוב. (ברוב הזמן אני בכל זאת אשתמש באוזניות, אבל לפעמים בכל זאת מתחשב להיות בלעדיהן) תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-