עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by neogod,

עידכנתי את הדריבר של ה TOUCH PAD ונעלמו לי כל האפשרויות של המולטי טאצ'. האם מישהו יכול לתת קישור לדריבר שתומך במולטי טאץ ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by Boris_yo,

שמעתי של DEATHADDER 3G זה קורא עקב LEDים ויש אנשים שהסירו אותם והרגישו השתפרות. בגירסה של עכבר שלי אין LEDים בכלל אבל כף יד מזיע עדיין במיוחד בקיץ. אני אוהב ארגונומיות שלו אבל הזיעה מפריעה לי. מה אפשר לעשות כדי למנוע זיעה? אולי להתקין משהו בפנים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by david2405,

העם מי שהוא יודע איפו ניתן לקנות את קרטיס הרשת killer 2100 אני מנסה למצאו אותו בכל מקום אבל אין? אשמח להכוונה בתודה מראש מישהו תשובה תודה..........

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  4. שלום, כאשר אני מנסה לשלוח פקס, והשליחה נכשלת במדפסת מסוג hp 4500 all in one,המדפסת ישר מנסה להדפיס את הסריקה שהיא ביצעה. איך ניתן לבטל הניסיון להדפסה אוטמטית לאחר כשלון שליחת פקס במדפסת זו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Nati_The_King,

יש לי בעיה אני לא יודע אם זה בעכבר או במחשב העכבר הכל תקין איתו חוץ משאני לוחץ על הכפתור השמאלי נגיד אני מסמן כמה קבצים זה נעצר לי באמצע אני בא ללחוץ על משהו פעם אחת זה ניכנס לי כאילו לחצתי אבל לא לחצתי בדקתי את ההגדרות הכל תקין ראיתי שזה מסומן על 2 קליקים הבטריה חדשה פתחתי את העכבר ליראות אם יש בפנים לכלוך או משהו אין כלום

6. Started by arik100,

נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. האם יש דרך לשלוט באמצעות עינית חיצונית (רצוי שתחובר במצד המזנון) על מחשב HTPC (שליטה גם דרך מקדלת וגם דרך שלט)? האם אתם מכירים דרך דומה לשליטה בממיר טלויזיה מגיק של הוט?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by FreezHer,

אהלן חברה בוקר טוב ניקיתי את המקלדת (microsoft multimedia keybord) ונאבד לי מקש אחד וחבל לקנות מקלדת חדשה בגלל זה...מישהו אולי יודע על מקומות שמוכרים בהם מקשים בודדים למקלדות? תודה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by moti7,

שלום, אני מחפש מדפסת משלובת(כולל פקס!) המחיר הוא עד 400 ש"ח עם חריגה קלה אם יש צורך. אין לי חנות מועדפת. חשוב לי שהמדפסת תהיה חסכונית ושעלויות הדיו שלה לא יהיו יקרות. תודה !

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by lioryb,

מישהו מכיר? יכול להמליץ? להזהיר? http://www.hama.de/portal/bySearch*53818/action*2563/searchMode*1/articleId*28462660 תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  12. היי אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי. היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה. חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות. השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה. ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר. סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון. חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים. המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה. לגבי…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. שלום לכם, אני מחפש מדפסת משולבת שהשימוש העיקרי בה יהיה בפקס, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שיותר משתלם לקנות מדפסת משולבת ולא פקס יעודי שהמחיר שלו זהה למחיר של מדפסת משולבת. הנתונים של המדפסות מבלבלים ולא כ"כ ברורים אז אני אשמח אם תוכלו ליעץ לי על מדפסת משולבת מתאימה שיש בה פקס נורמלי שעובד בצורה מהירה ונוחה. איך המדפסת הזאת: http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2762 עוד מדפסת מאותה חברה, אבל מדגם שונה: (יש הפרש במחיר, אבל לא הבנתי כ"כ מה ההבדל בינהן) http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2956 רב תודות לכם!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  14. קניתי רמקולים של corsair דגם sp2500 והרמקולים האלה מתחברים למגבר עם כבלים מיוחדים לא עם כבלים רגילים של רמקולים אלה לפי מה שהבנתי אלו כבלים כמו של לוח אם הנה תמונה של אחד הרמקולים ואפשר לראות את החיבור מאחורה siz.co.il/view/ydmnmbombzth.jpg.htm השאלה שלי זה איך ואיפה אני יכול לקנות כבלים כאלה רק ארוכים יותר ואיך קוראים לכבלים האלה? אני ממש חייב עזזרה, תודה לכולם !

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  15. היי, כמה זמן העכבר מחזיק אצלכם בין טעינות בממוצע? כלומר, באיזו תכיפות\תדירות\מה אורך הזמן הממוצע שאתם עושים שימוש בעכבר וכמה ימים הוא מחזיק בין טעינות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by dindin123,

קניתי ליפני כמה ימים סט רמקולים 2.1 של corsair דגם SP2500 קראתי עכשיו את הביקורת שערכתם באתר על הסט הזה והבנתי שבמערכת הזאת לא מרגישים מספיק את צלילי הביניים ה"מיד" ושהבאס צריך איזון ושהוא לא עוקב מהר מספיק ולא מתואם תמיד עם הסטלטיים, אם מישהו יכול קצת לעזור לי לתת לי טיפים ועצות ותוכנות איך אפשר לאזן ולסדר קצת את איכות השמיעה של הרמקולים אני אשמח תודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by HilaX3,

אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז תסלחו לי מראש. טוב, פתחתי דיון בעבר על כך שאני מחפשת לוח אם/כרטיס קול עם תמיכה בסראונד. לבסוף הסבירו לי שהלוח אם שלי כן תומך סראונד ושאין צורך בחומרה חדשה. עכשיו השאלה שלי.. איך אני הופכת את זה לסראונד? נכנסתי לדרייבר, הכתי את זה ל"5.1", חיברתי מאחורה את החיבור השחור לחיבור הורוד, אני חושבת שכך זה צריך להיות, ועידכנתי אותו בדרייבר כ"רמקול מרכזי/סאב וופר" והבעיה זה שזה משמיע לי רק את הסאבוופר.. ולא את הרמקול המרכזי שמחובר. זה הלוח שברשותי - Gigabyte GA-MA74GM-S2H רמקולים - Logitech x530 5.1 דרייבר - Realtex HD audio maneger. תודה לעוזרים. [glow=red,2,300]תודה רבה, הצלחתי להבין לבד.[/glow]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. היי חברים יש לי בעיה מאוד רצינית שאני לא מצליח לפתור. יש לנו מספר מדפסות AFICIO 1515MF של RICOH ובכולן מדי פעם העברית יוצאת הפוכה. המדפסת מוגדרת על שרת עם דרייברים לWIN2008 R2 X64 וX86. ניסיתי לשחק בהגדרות בPAPER QUALITY וגם בהגדרות של PRINT PROCESSOR אבל ללא הצלחה. למישהו יש עצה מועילה או פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nop1902,

אני מחפש לקנות סורק שיש לו הזנה של מדף, סוס עבודה שאפשר לשים בו 10-20 דפים במכה ואחרי זה לפגוש אותם ב pdf במחשב. אם אפשר - עדיפות לחיבור רשת, הצבע/רזולוציה פחות מעניינים אותי(בעיקר לסריקת מחברות). וחשוב שהוא לא יהיה מפלצתי בגודלו. אני לא מחפש מערכת משולבת שכן יש לי מדפסת לייזר קטנה, ואני בחיים לא הולך לקנות מדפסת דיו(שוב, כי אין לי צורך בצבע, והבמצב זה הלייזר הרבה יותר חסכוני ואמין). וראיתי שכל המערכות המשולבות מבוססות לייזר מתחילות באזור ה - 800 ש"ח, שזה יותר מדי לטעמי בשביל רק סורק..( שוב, המדפסת שלי פשוטה ועובדת מצויין), וגם הגודל שלהם הוא בעיה. אני מוכן(אפילו אשמח) להתפשר על סורק מיד שנייה עם חיבור usb פשוט ללא רשת, כל עוד יש לו הזנה במדף.. מחפש המלצות ובלי קשר - מי…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  20. אני צריך מקלדת ועכבר ל-HTPC. המקלדת צריכה להיות קומפקטית אבל עדיין לאפשר הקלדה נוחה וכן יכולת גיימינג וכמובן שהעכבר צריך לאפשר אפשרות משחק נוחה ללא משטח קשיח (יש עכבר כזה - ראיתי את לוגיטק MXAIR - הוא מתאים למשחקים?). בעצם איך אפשר לשחק במחשב שנמצא בסלון?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by amarn,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת ליזר שחור ולבן, חובה לאפשרות הדפסה דו-צדדית אוטומטית (בלי שצריך להכניס את הדפים הפוכים) לא משנה לי מהירות. עדיפות למדפסת עם חיבור רשת לנתב. עדיפות למחיר עד 1000 שח, (אם אפשר בכלל)

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by questionman,

יש דבר כזה בסביבות ה300 שקלים? עד עכשיו השתמשתי במקלדת+עכבר Microsoft wireless 800. חשבתי על LogiTech G602 אבל אין לי צורך ב11 כפתורים (מקסימום 5-6) ואני גם לא מוצא איפה אפשר לקנות אותו.

23. שלום לכולם אני רוצה להציג מצגת ושתהיה לי יכולת לכתוב למצגת תוך כדי הצגה חשבתי לקנות משהו כזה: https://tinyurl.com/y9ytffsw האם זה מתאים? ואם כן האם זה הגודל הדרוש לכתיבה ברורה עם שירטוטים פשוטים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by outburst,

אשמח להמלצות לגבי מקלדת מכאנית ועכבר לשימוש יומיומי, דגש על נוחות בהקלדה וגיימינג לפעמים. נראה לי שהכיוון הוא Cherry MX red/MX brown כדי שלא תהיה יותר מדי "קליקית" תקציב למקלדת + עכבר עד 500 ש"ח. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by andrei21,

היי מחליף מקלדת ישנה אלחוטית של לוגיטק שוקל אם לקחת מכאנית, אף פעם לא שיחקתי באחת, רעש הקלדה וקושיות מקשים נראה לי מרגיז, תמיד הסתדרתי עם מקלדת רגילה אבל מוכן לנסות להעלות את הרמה שלי במשחקים חשוב לי שיהיו כפתורי מדיה, מחשבון וכו.. ו\או כפתורים לתכנות. RGB לא מעניין, אבל לא מתנגד . תקציב נראה לי עד 400 לא סגור, חבר מחר טס ללונדון אז אפשר משם Amazon.co.uk או משהו, אנסה למצוא גם חנות מקומית . חשבתי אוליי Corsair K55 Corsair K68, פתוח להצעות תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים