עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AlterEgo,

הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by lofty,

שלום חברים, כיום אני מחפש לרכוש מקלדת מכאנית עם Red Switch בגודל חצי. בארץ אני מתקשה למצוא מותג מוכר שעומד לדרישות שלי. מצאתי בKSP את המקלדת SpeedLink Ultor Illuminated שהוא בעל מקשים מכאנים אדומים אך מסוג Kaihua Kailh. מה דעתכם על המקדלת הזאת ועד כמה ההבדל גדול בין מקשים מכאנים מסוג Kaihua Kailh לבין Cherry MX? הסכום שכרגע אני מוכן להוציא זה 400 ש"ח קישור לSpeedLink Ultor בKSP לחץ כאן קישור למוצר באתר היצרן לחץ כאן קישור לביקורת באנגלית לחץ כאן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by [NOS],

חשבתי לקנות מחר במבצע של אופיס דיפו או באג את המקלדת G15 של לוג'יטק ... 1. למישהו יש ניסיון איתה ? 2. מה הסיפור עם הצג LCD , מה הוא מראה לי? 3. למה צריך 250 ראם חופשיים רק בשביל המקלדת ?!? תודה רבה, דור

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by naamani3,

שלום, יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו הרבה יחסית, האם מישהו יודע אם מגן קרינה באמת עוזר? פשוט קראתי קצת באינטרנט והדעות דיי חלוקות. אם כן האם למישהו יש המלצות על מגן קרינה טוב? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתפקדו ממרחק של 3-4 מטר ללא תקיעות וכו' אני לא משחק מהמרחק הזה אלה רק אינטרנט שירים וכד' אני צריך משהו הכי פשוט שיש עד 150-170 ש"ח אם יש אז עדיף של Logitech או Microsoft תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003179253&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 ב 77 ש"ח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? ואיך המחיר? וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפשרות קפיצה בזמן ( Time Shift ) הערכה כוללת : ממיר USB בצבע שחור , אנטנה ,…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  10. תקציב: 500 שקל, חריגה 50 שקל. (בחנות כלשהיא באילת) חשוב שיהיה 7.1 ווירטואלי. מיקרופון. (כפתור כיבוי למיקרופון רצוי אך לא חובה) תודה לעוזרים. לגביי העכבר,כבר לא צריך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dogday,

איך הם בכללי? וספציפית איך הספק שלהם ה 350 WATT??

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. מחפש המלצה למדפסת משולבת (לבית) - כלומר הדפסה+סריקה+פקס. צריכה להיות יכולת סריקה גם דרך feeder בנוסף לזכוכית סריקה, ושיהיה אפשר לסרוק דפים דו-צדדיים דרך ה feeder. צריכה לתמוך בהדפסה בצבע וגם שחור/לבן. תקציב - מעדיף אם יש מדפסת זולה שעונה על הדרישות באיזור ה-200-300 ש"ח, ובכל מקרה מעדיף לא לעבור תקציב של 500-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  13. Started by Fertilizer,

אני מחפש ממיר מ DVI ל ETHERNET IP STREAM מישהו מכיר ממיר כזה כל לינק יתקבל בברכה!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. שלום. האם אוכל לבקש המלצה לכרטיס קול חביב שאיננו יקר מדי? עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס הקול המובנה של לוח האם Maximus Gene-Z. לא הבנתי עד כמה נהנתי להשתמש בכרטיס הקול (או - עד כמה אני מפיק ממנו), עד שעברתי ללוח אם פשוט יותר (H67). כרטיס קול המשתווה לזה שבאסוס - יעשה את העבודה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by Nihility,

שני מוצרים מעניינים: http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15491 trackpad פצפון לשימוש עם לפטופים. נראה שיש לו 2 כפתורים + גלגלת. עריכה: ביקורת http://www.mobilewhack.com/genius-traveler-350-portable-trackball/ http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15489 עכבר שנפתח לגיים פאד [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by gulmer,

אני מתלבט אם לקנות את המקלדת. מבחינה פונקציונלית היא נראית הרבה יותר שימושית ממקלדות המדיה המקבילות של לוגיטק ומיקרוסופט. מישהו כבר עשה עליה סיבוב? אם כן, אז רציתי אם יצא לכם להתרגל לצורת ההקלדה עליה? אם זה נוח גם במשחקים, ואם אין ghosting כשמנסים ללחוץ על הרבה מקשים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by Guy950,

שלום, זה נושא שיותר מתאים לתמיכה טכנית אבל קשור מאוד לציוד היקפי. אשמח אם מביני עניין יוכלו לעיין בנושא הבא ולתת עצות במידה ויש להם. תודה, גיא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559073.0

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by MiniMizer,

יש לי סידירום של LG X52 והוא פשוט מסרב לפעול בDMA. קודם הוא היה Primary Slave על הערוץ של ההרד דיסק ואז בכלל לא ניתן היה להפעיל בשבילו DMA, הוא היה תקוע על PIO. אחרי שהפכתי אותו לסלייב בערוץ השני שעליו עובד גם הצורב, ניתן להפעיל DMA והוא אף מודיע שהסידירום פועל בUDMA 2. למרות זאת, לא חל שום שינוי. כאשר אני מכניס דיסק המערכת קופאת לכמה שניות ארוכות ויש פעילות רבה של ההרד דיסק. רק לאחר כמה שניות ניתן להשתמש במחשב. ייתכן שהצורב פשוט לא אמור לפעול בDMA??? *אני משתמש בווינדוס XP

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by naor_18,

שלום, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני מקווה ששמתי את השאלה שלי בפורום הנכון.. אני רוצה לחבר מצלמה מהסוג הזה לכרטיס DVR האם זה אפשרי? איך אני עושה את זה? המצלמה היא עם יציאה של RCA והכרטיס עם כניסה של DVR אם אני לא טועה כמו של כבלים.. מה אני צריך לעשות? ועל איזה כרטיס DVR אתם ממליצים עם תוכנה טובה, ידידותית לשימוש ואם אפשר בעיברית (יותר קל) ומחיר סביר.. ועל איזה מצלמה אתם ממליצים: PRV2000CO provision אם אתם מכירים מצלמה שהיא קטנה בגודל יום ולילה צבעונית תציעו הצעות.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by EagleX2,

טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by skuki1,

שלום מחפש מדפסת משולבת ללא פקס עד 700 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by amirn,

מחפש מדפסת חסכונית בעלת איכות בנייה טובה. רוב ההדפסות בצבע - מסמכים ומצגות - (פחות חשוב תמונות) תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by Or ei,

לפני שאתם מתנפלים עשיתי חיפוש ראיתי כבר ת'רד דומה בעבר אבל הפאטצ' לא עזר יש עוד דרך חוץ מהפאטצ'?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by Fighter,

איך אני יכול לעשות שהback button בצד שמאל של העכבר יתפקד במשחקים כמו mouse4? בקשר לגלגלת הצלחתי לעשות שזה יהיה middle mouse, יענו mouse3 אבל איך עושים שבאק יהיה mouse4? עריכה: בסוף פתרתי את זה על ידי הורדה של הדרייברים האחרונים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by avivboker,

אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.