עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KrackeR,

רמקולים עד 200 הכי חשוב שיהיו עמידים ובאיכות סבירה+ ולא חלשים מיידי (אם יש משהו יותר זול למה לא :] ) מקלדת ועכבר בסביבות ה 100 פלוס מינוס אני קניתי מקלדת ב 30 שקל למחשב שלי והיא כבר שנתיים מחזיקה מעולה! אפילו מקלדת מולטימדיה אז ניראה לי שכדאי להשקיע יותר בעכבר? לא עקרוני העיקר שיהיה עמיד זה הכי חשוב לי וכמובן נוח אגב בכלליות זה לא לגיימר זה לעבודות משרדיות ואינטרנט, ככה שאני לא צריך משהו מיוחד ובגלל זה גם התקציב ככה.. תודה מראש וסוף שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.

3. בתור מישהו שרואה הרבה סדרות נמאס לי כל פעם לקום מהמיטה ולהפעיל את הפרק הבא, אז אני צריך עכבר די פשוט לא משוכלל אבל שלא יהייה גרוע במשחקים כי אני גם משחק במשחקים קצת[3% מהזמן ]. ויש לי שאלה: מה ההבדל בין בין עכבר אופטי ללייזר?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. Started by tay,

שלום רב רכשתי לא מזמן מחשב חדש ואיתו קבלתי לוח אם עם אודיו מובנה שיש שם כניסה דיגיטלית השאלה שלי מה נותנת כניסה זאת והאם אפשר למצוא בארץ רמקולים עם כניסה כזאת דרך אגב הכרטיס קול מובנה בלוח האם אבל הוא ממש טוב הוא תומך בHD לוח האם זה GIGABYET X48-DS4

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום, חרשתי את הרשת ואפילו רכשתי (והחזרתי לחנות) בחיפוש אחר מפצל USB אשר ייתן לי מענה לדרשות הבאות: - מפצל לפחות לשתי יציאות ועדיף ארבע יציאות. - אפשרות קבלת כוח ממקור חיצוני (AC). - שליטה בכיבוי והדלקה של פורטים מסוימים. - אפשרות להעלות מידע ולא רק להוריד, כלומר תמיכה גם בכונני USB חיצוניים, נגנים וכו'. יש לי מנורת USB (להאיר את המקלדת בליליות החשוכים), מתאם IR ונגן MP3. את המתאם והמנורה אני רוצה להשאיר קבועים במקומם, אבל המנורה דולקת כל עוד היא מחוברת לUSB, ולכן אני מחפש אפשרות לשלוט בחשמל שמגיע אליה. חשוב לדעת שבכל מקרה, גם אם יציאת USB מנותקת דרך ה-BIOS, היא עדיין מעבירה מתח של 5W שמספיק בשביל גאדג'טים קטנים כמו המנורה. האם מישהו מכיר פתרון כזה או דומה, אפילו רק על של…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. מבחינת קרינה?

8. Started by lennon,

היי! יש לי במחשב ממש מעט כניסות PCI - שתיים או שלוש - וכולן תפוסות. יש איזושהי דרך להוסיף כניסות PCI, מבלי להחליף את לוח האם, כמובן? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by roll,

שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1CQMFC3220C שמח לשמוע דגובות (: גיל-Gil-Z

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by noambaum,

אז כמו שכתוב אני מחפש מצלמת אינטרנט,וממש אין לי מושג מי מה למה וכמה. יש לכם המלצות? ראיתי שיש ביקורות טובות על המצלמה הזו: QuickCam Pro 4000 Logitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28720 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. קניתי לא מזמן דיו למדפסת שלי HP 970 CXi עלה לי המוןןן עכשיו אני רואה באתר הזה: http://www.gamby.org/product_info.php?cPath=119_306_307&products_id=836&osCsid=73c9446147ecaa937a60255ae809dc03 שהם מוכרים צבע למילוי במחיר מצחיקקק!!!!! השאלה שלי אם זה אפשרי למלות את ראשי הדיו ואיך עושים זאת? :s05:

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עם מיקרופון מובנה שמצלמת באיכות טובה בסביבות ה-200 ש"ח. עדיפה כזאת שיכולה להתלבש על מסך LCD בעובי עבה של איזה 5 סנטימטר. אז מה לקנות? :jump1:

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום כולם יש לי את המקלדת הנ"ל ואתמול קניתי עכבר אלחוטי גם של לוגיטק והוא משתמש במקלט אחר הכל עבד יופי עד שפתאום כל המחשב שלי איכשהו נהרס הACRONIS OS SELECTOR השתגע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש, מאז המקלדת לא עובדת אני מחבר את המקלט והכל נראה טוב אבל כשלוחצים על המקלדת לא קורה כלום וכשלוחצים על הF KEY הנורה במקלט משתנה אבל זה כל מה שהמקלדת יודעת לעשות, חייב את עזרתכם עמית

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. טווח מחירים בין 50-120 ש"ח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by composite,

שמתי לב, שאלו החיבורים הנפוצים ביותר על-מנת לקשר עם מכשירים חיצוניים. אז רציתי לשאול, מה ההבדל ביניהם? לפי מה שראיתי מכשיר שמחובר ב- USB מוריד לא מעט מביצועי המחשב. ומה עם FireWire? וכמובן, מה זה PS2? זה הכבל שדרכו מחוברים העכבר והמקלדת שלי. תודה! 8)

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by shalom_18,

מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים! יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........ אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת.............. כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא א…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by xlSnaK,

אני צריך מדפסת שיהיה בה הכל כלומר מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום. שתיהיה מהירה ותדפיס גם צבע וגם שחור לבן. שלא תתפוס מלא מקום בשולחן.לפי מה שאני יודע הראשי דיו מדפיסים יותר מהר אז... שתיהיה איכותית גם תודה D:

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בטווח מחיר של 200 - 300 שקל.. אם האלחוטיות פוגעת בזמן תגובה באופן משמעותי או שיש חיסרון משמעותי אחר אני יוותר.. אני לא גיימר.. אבל אני מקליד הרבה ואני צריך מקלדת איכותית ושלא תשמע כמו טרקטור כשמקלידים עליה.. תודה :]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. מעוניין בהמלצות על מדפסת/צילום/פקס לשימוש ביתי עד 500ש"ח.

21. אני לוקח דרך העסק איזה מכשיר שאני רוצה ובנתיים חשבתי על המני פוז האם הוא הטוב ביותר בישבילהם ומה אתם חושבים עליו בכללי

22. אני מעוניין לקנות מדפסת דיו צבעונית עם המאפיינים הנ"ל: שתהיה משולבת עם פקס. (קריטי) משולבת עם סורק (רצוי אבל לא קריטי) יכולת קריאה ישירות ממצלמה דיגיטלית (שאפשר להדפיס תמונות בלי להעביר אותן מהמחשב אלא ישירות מהמצלמה). המדפסת מיועדת להדפסת תמונות צבעוניות בעיקר- לכן שתהיה בהדפסה איכותית. מחיר- 1,000 שח פלוס מינוס. ניסיתי לחפש לבד- אבל אני לא מבין ממש כלום בנתונים של מדפסות ובחברות- מה טוב ומה לא- בבקשה אשמח לעצות+לינקים רלוונטיים, תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5387 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5386

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. Started by Spring,

אני מעוניין לקנות פאד חדש לעכבר (רק בשביל גיימינג Counter-Strike) ואני מתלבט בין שלוש פאדים שונים וצריך את עזרתכם. הראשון: X-Ray Thunder9 Smooth - 250 nis השני: SteelPad 5L - 273 nis והשלישי: SteelPad S&S - 185 nis (קצת פחות מועדף מהאחרים) אם מישהו מבין ויכול להמליץ על אחד מהם, זה יכול להיות טוב, תודה רבה ומקווה שיגיבו.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים