עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by Interl-Conore,

http://www.3dgameman.com/content/view/5438/103/ יש את זה בארץ? אני רוצה לקנות

3. יש לי מקלדת של LOGITECH הדלקתי את המחשב ורק מקשי המולטימדיה עובדים לי. יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. אני כל פעם שומע משהו אחר - לפעמים שהוא לא יוכל ואני יצטרך לקנות אנרמקס 350W או HEC475AR-T ולפעמים שהוא יחזיק מצויין אז מה התשובה?? ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 2100+ AIUHB Tray CPU Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Twinmos DDR-RAM 512MB PC3200 400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Powercolor Radeon 9700 128MB DDR VIEWSONIC 17" P70F Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אני צריך להטעין את הסוללות לעיתים דחופות יש פיתרון אחר? יש אולי סוללות שניתן להטעין דרך USB ? מדובר ב logitech ex110 תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by laufgas,

יש לי את הכונן הזה בערך שנה, ולפני חודש הוא הפסיק לקרוא תקליטורי דיוידי. אני לא מדבר על סרטים ועל הגדרות של איזורים, אלא על משחקים! הוא פשוט הפסיק לקרוא בעיקר את כל המשחקים שיש לי על דיוידי, והמשחקים שלי מקוריים, לא צרבתי וכו'. אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי לעדכן ת'קושחה, להסיר ולהתקין מחדש, לנקות את הכונן וכלום לא עוזר. הכונן מחובר עם הכבלים והכל תקין. מה לעשות? תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. אני קונה עכשיו את הכרטיס הזה ומוסיף למחשב p4-2000 intel d850mv צורב דיוידי 60gb 7200 +20gb 5400 creative 5.1 value הספק thermaltake 300w יחזיק את הכרטיס מסך? אני יוכל לישון בשקט?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  8. למשהו יש? שלא יהיה יקר מדי :lamer:

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. Started by tuka,

קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by Mikel,

שלום, אני צריך מארז + ספק בסגנון: Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply המפרט מהחנות logicpc (הוצע ע"י Dr. n00b במפרטי מחשב - תודה, ד"א), ויכלול כנראה את הרכיבים הבאים: № Code Product Price Quant. Summ 0 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ 1 167 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 6 8799 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by ldmajor,

היי אני מחפש מדפסת משולבת (לפקס אני פחות זקוק אבל שיהיה סורק) תקציב של 800 +- אישית מצאתי את זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692158 אשמח לקבל עליה חוות דעת והצעות\המלצות נוספות דן.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. יש בזאפ בלי סוף מצלמות אינטרנט כולם עם אותן תכונות והמחירים שונים למדיי.... מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה טובה יחסית בבקשה? תודה...

13. Started by bay,

לפני כה שבועיים קניתי מסקי פי סי את העכבר GIGABYTE GM-R04 (כן פעם הוא עלה 74 ¤) וכעבור 4 ימים הוא הגיע אלי ואני מאוד מרוצה ממנו העכבר מאוד נח ומי שמכיר את הסיפור שצריך כמה שעות או ימים להתרגל לעכבר חדש כאן זה לא היה קיים על השנייה הראשונה ששמתי את היד עליו היא התאהבה בו קודם לא הבנתי למה המהירות של העכבר מתחלפת לאחר התקשרות לסקיפיסי הבנתי שהכפתור שאני לוחץ אליו כדי להחליף צבעים מחליף את מהירותו של העכבר ובמשחק בטלפילד מהיר הבנתי איך להשתמש בפונקצית הזהב הזאת כשאני עולה על מטוס אני צריך להשתמש בה 2000 DPI שבמצב הזה הגלגלת מהבהבת בין אדום לכתום במצב צלפים כשאני צריך רגישות אני משאיר את הגלגלת במצב לבן שזהו 600 DPI החוט של העכבר דק ולא מפריע לי בעת משחק ע"י יצירת התנגדויות א…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. לקחנו לסקירה את הקומפקטית החדשה של Corsair, מקלדת מכאנית מדגם K60 PRO TKL RGB, וחזרנו עם רשמים שכדאי לכם להכירלכתבה

15. Started by barzanger,

אני צריך מדפסת עם פקס משולב לא יותר מידי גדול אמין ואם יש לייזר צבעוני במחיר הזה עדיף (אם יש משו שעונה על הצרכים ביותר זול עדיף השימוש לא מסיבי)

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. יש לי MX1000 של לוג'יטק ואני רוצה לקנות את הסט האלחוטי של מיקרוסופט Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 ולא להשתמש בעכבר שלהם. כלומר, אני אשתמש במקלדת האלחוטית של מיקרוסופט ובעכבר של לוג'יטק. השאלה אם יש התנגשויות בינהם. האם מישהו נתקל בדברים כאלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by dark_b0y,

שלום לכולם , האם למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? (מצאתי בפנדה) http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm האם באמת יש חסימת רעשים והמארז הופך להיות שקט ?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. לא צריך להיות ברמה גבוה... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5205175 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. טווח מחירים בין 50-120 ש"ח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by M-a-T-a-N,

מחפש משהו טוב עד עכשיו היה לי את ה LG עבר זמנו

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בטווח מחיר של 200 - 300 שקל.. אם האלחוטיות פוגעת בזמן תגובה באופן משמעותי או שיש חיסרון משמעותי אחר אני יוותר.. אני לא גיימר.. אבל אני מקליד הרבה ואני צריך מקלדת איכותית ושלא תשמע כמו טרקטור כשמקלידים עליה.. תודה :]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by אוהדא,

שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by Yaniv_sosner,

הצורב הדיוידי הזה באמת עולה 3592ש''ח...? ??? או שזה תעות..? http://skypc.co.il/pl_product~OBDM100A~35~0.htm

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (מדפסת + סורק אולי גם פקס) בסביבות ה400 -500 ש"ח. עדיפות לעלות נמוכה של דיו. מה המדפסות המשולבות המובילות בטווח מחירים הזה? מה דעתכם על ה X5250 Lexmark ב 450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. היי, קניתי תחנת עגינה USB-C 3.0 של sharkoon אבל הלאגים שלה למקלדת והעכבר מטורפים, ואני מחפש תחנת עגינה אחרת רוב התחנות היום הם USB-C 3.1, אם יש לי בלפטופ רק יציאת USB-C 3.0 זה אמור לעבוד? (נייד YOGA 900 במקרה הזה) תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.