עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shahar07,

המלצות בבקשה כי אני לא מבין בזה כלום

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. Started by composite,

שמתי לב, שאלו החיבורים הנפוצים ביותר על-מנת לקשר עם מכשירים חיצוניים. אז רציתי לשאול, מה ההבדל ביניהם? לפי מה שראיתי מכשיר שמחובר ב- USB מוריד לא מעט מביצועי המחשב. ומה עם FireWire? וכמובן, מה זה PS2? זה הכבל שדרכו מחוברים העכבר והמקלדת שלי. תודה! 8)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by NI4NI,

אני מחפש מדפסת ביתית בינונית, במחיר עד 500 שקל. שתהיה אמינה ולא תתקלקל אחרי חצי שנה, שמחירי הדיו שלה לא יהיה בשמיים ורצוי שיהיה דיו חלופי זמין. יכולת הדפסת פוטו תהיה תוספת יפה אבל לא הכרחית. אני מבין טוב למדי במחשבים, אבל לא מכיר את כל 1000 דגמי המדפסות שיוצאים כל שנה. לאחר צמצום האפשרויות יש לי שתי מועמדות עיקריות: canon i350 ו HP 3650. האם יש למישהו המלצות במי מהן לבחור ? האם זה באמת נכון שמדפסות HP יותר חזקות ואמינות ? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. אם למשהו יש את המארז הזה אולי? כי אני רוצה לדעת מה המרחק בין 2 הנקודות האדומות שסימנתי עליו - בין החלק הכי שמאלי של הדלת עד לסוך המתכת של הידית שעליה.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by sputty,

אני עומד לרכוש מחשב HTPC, שיהיה מספיק חזק גם בשביל סרטי HD אבל גם בשביל שימוש במחשב למשחקים, אינטרנט וכו'. הדילמה שלי - איזה מקלדת ועכבר/שלט לרכוש לטובת העניין. הדרישות: מרחק - כ4 מטרים. תקציב - עד 400 ש"ח מקלדת לא מאסיבית מדי (אולי עדיף שלט או מקלדת עם TRACK BALL במקום עכבר שיהיה יותר נוח לנווט בלי שולחן כבסיס). עדיפות לקנייה בארץ. ממה שהספקתי לראות כאן בפורום רוב המקלדות הן או יקרות מדי או מספיקות למטר וחצי, האם אין סט מקלדת ועכבר/שלט שעונים לכל הדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by eh50,

http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3 על פי המפרט שלו נראה ספק מאוד טוב, הוא מסוגל להחזיק כל מערכת היום מלבד ריבוי כרטיסי מסך??? ואיך המארז הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11141&catid=826 ????? מאורר טוב??? איכותי<?<<

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. שלוםם אני כנראה רוצה לקנות עכבר טוב אופטי לא אלחוטי לפי מה שהבנתי העכבר שלמעלה הוא העכבר כרגע הכי מומלץ זה נכון?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  8. תודה מראש....

9. Started by talminator,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

10. אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by a_nuke,

אני רוצה לקנות Canon A70 אם מישהו מכיר את המצלמה בבקשה תגידו לי אם היא טובה או לא

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by maximz,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת, כשבדקתי איזה מצלמות יש אז ראיתי מצלמות בטווח מחירים 50-350 ש"ח, השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, האם זה שווה את הפרשי המחירים. ואיזה מצלמה מומלצת במחיר נמוך עד 100 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by DragonEx,

מה אתם אומרים על המארז RAIDMAX 868 האם הוא טוב , הוא מקרר טוב, והוא לא עושה רעש, וגם האם הספק שלו טוב?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by Forza Milan,

יש מבצעים , מדפסת משולבת מומלצת עליכם , בלי פקס, אין צורך, מדפסת + סורק + מכונת צילום. במחיר סביר!!!

15. Started by MagnuM_47,

שלום. אני מעוניין לדעת כמה עולה מדפסת מסוג 2210 All-In-One הפכתי את כל האינטרנט כולל את האתר של HP ולא מצאתי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  16. אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by moonjib,

כן צריך המלצה למארז בתקציב הנ"ל שיקרר טוב את המערכת הבאה: מעבד : intel pentium D 830 לוח אם : ASUS P5WD2 Premium Socket T (LGA 775) Intel 955X ATX Intel Motherboard - Retail ספק : OCZ ModStream OCZ52012U ATX 520W Power Supply זכרונות : OCZ Gold Series 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 533 (PC2 4200) Gold Mirrored Copper Heatspreader Dual Channel Kit System Memory HD : Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA II Hard Drive צורב : nec nd 3540 כ.מסך : x700 pro ד"א שכחתי , אני צריך שישאר תקציב לקירור מעבד. בתודה איתי.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by avivlevy,

מחפש לאחותי ספק כח למחשב : P2/3 500MHZ 192RAM SDRAM לוח של SIS ..... ובלי [glow=red,2,300] תקנה מחשב חדש....[/glow]

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  19. ראיתי אותו באתר של ANTEC,האם אפשר להזמין אותו בארץ ואיך הוא? http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=80637#

20. הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. מבחינת קרינה?

22. הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. האלן חברה, צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר. התקציב נמוך (בין 100-200 ) ואני לא יודע אם אפשר להשיג אלחוטיים במחיר שכזה אני משחק במשחקי FPS אם זה שוב כי הבנתי שיש דבר שנקרא DPI והוא חשוב במשחקים שכאלה.. אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל אחרי קניית המחשב לא נשאר הרבה כסף. תודה רבה רבה מראש! *חשוב לי לציין שאני לא גיימר בכלל ! אני לא אבדיל בין 800DPI לבין 50000000DPI ..! לכן אני לא צריך עכבר מיוחד לגיימרים או משהו.פשוט משהו שיהיה אמין ולארוך זמן.. תודה!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by Badi_Mami,

אני יצטרך משהו חזק ואמין כי אני מחבר הרבה מאוררים וקתודה..

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים