עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bneli,

קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. שלום. כדי לראות סרטים שהורדו ברשת על גבי הטלוויזיה (ישנה, ללא כניסת HDMI או DVI או VGA), אני מעתיק את הסרט (AVI) לכונן USB. את כונן ה USB אני מחבר לנגן Samsung, שהינו בעקרון נגן DVD, אבל מכיל כניסת USB, ומסתבר גם תמיכה בפורמט AVI. הכל טוב. א-ב-ל, כאשר אני מעתיק סרט שקידודו הוא MKV, הנגן שלי לא מזהה את הקובץ, ולא מנגן את הסרט. השאלה שלי היא האם יש נגן שכזה, שכן מנגן קבצי MKV. תודה מראש, כמו תמיד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dorman2,

יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by brsv,

יש לי מקלדת מדגם זה. איזה עכבר אלחוטי אני צריך לקנות כדי שיתאים למקלדת ?(שיהיה במתאם USB אחד ) .

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by dorman2,

הסורק שלי כנראה גמר את חייו ואני שוקל לקנות חדש. השאלה אם להמשיך במתכונת של מדפסת לחוד וסורק לחוד או לקנות מדפסת משולבת? האם איכות הסורק במשולבת היא לא נמוכה? האם יש מערכות משולבות עם סורק נגטיבים? האם יש לכם המלצות?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by hellfire03,

אני יודע שזה לא פורום אודיו אבל השאלה שלי קשורה למחשבים בעיקר אני מחפש אוזניות אל חוטיות לשימוש כללי והשאלה האם BT יעשו את העבודה או שהן לא יכולות לשמש כאוזניות סבירות+ (עקב העברת מידע לא מספיק מהירה) בעיקרון אני לא נותן הרבה מאוד דגש לסאונד (כן שמוע מוזיקה אבל לא יודע להעריך אותה מספיק) אבל לפחות שאני אשמע את האפקטים במשחקים אם כן אז האם יש עדיפות לBT 3.0? קצב ההעברה שלו יותר טוב לכאורה (פי 10 מ BT2) תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. היה לי עכבר של מיקרוסופט לניידים דגם די ישן וכנראה שהוא שבק חיים סופית. בכל מקרה ראיתי דגמים החל מה Mobile wireless 1000 שעולה 70 שקלים, ועד ה mobile wireless 6000 שעולה 250 שקלים. בכל מקרה אני קונה בארה"ב, והפערים שם הרבה פחות משמעותיים. רציתי לדעת אם מישהו יש אחד מהדגמים האלה או מסדרה דומה ואיך ביצועי הטווח שלו. בעכבר הישן הייתה לי בעיה עם טווח של 3.5-4 מטר וגם עבודה על שולחן עץ בסלון. רציתי לדעת אם ה Bluetrack שלהם באמת עובד על כל משטח ואם אין בעיה של טווח.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by sandman2017,

אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by ronen55,

שלום זאת בעיה די מוזרה אני הצלחתי לפתור אותה בעבר אבל היא חוזרת בלי שום סיבה. לפני כמה זמן היה לי את העכבר Razer deathadder 3500dpi והייתה לו בעיה לדוגמא שאני מזיז קצת שמאלה אז הוא זז הרבה יותר ולפעמים עושה סיבוב. הבעיה הזאת הייתה לפעמים כאילו לעכבר יש מצבי רוח ניסיתי הכול להחליף חיבור USB והכול אבל עדיין הייתה לו את הבעיה. נגמר לעכבר האחריות אז החלטתי לקנות חדש עם אחריות וגם בתקווה שזה יפתור את הבעיה,קניתי את אותו עכבר מחנות אחרת אבל את העכבר בשחור Razer deathadder black edition שזה אותו דבר בעיקרון,עשיתי update להכול,עדיין הייתה את הבעיה. הצלחתי למצוא פיתרון וזה היה להוריד את ה polling rate ל 125hz וזה פתר את הבעיה,אבל הבעיה שוב חזרה ואני לא מצליח לפתור אותה. חשוב…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by 2Fluffy4U,

שלום.. כפי שרשום בכותרת, יש לי מדפסת hp photosmart c - 4343 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=3546242 הבעיה היא שהמדפסת לא מזינה דפים ורושמת "Out of Paper".. עשיתי את כל הריסטים והנקיונות הדרושים - לא עוזר.. הזרוע הימנית כן עובדת מכנית וכן אוספת נייר כ - 1 סנטימטר.. אבל נראה שאין זיהוי בהמשך ובעצם לא מתבצעת עוד משיכה.. האם יכול להיות שיש איזשהו סנסור שפשוט נדפק ולא מזהה נייר ולכן לא נותן הוראה לזרוע להזין עוד נייר?.. אשמח לסיוע ועצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  11. תחילה יש לי את אותו עכבר רק הדגם הישן DPI 1.8 , פשוט הוא נהרס - גם איתו הDPI לא מגיב כשאני רוצה לשנות. חשבתי זאת בעיה של העכבר. עכשיו הגיע החדש ואותה בעיה. מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את הדרייבר שמתאים לחחדש . מה עושים? הסתדרתי. אם מחברים את העבר לUSB3 אז יש תבעיה. מה זה כך צריך להיות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מחפש המלצה לסט אלחוטי של מקלדת+עכבר איכותיים עבור חיבור למחשב נייד שיחובר לטלויזיה 42' בחדר ישיבות עבור מצגות נדרכות וכדמ'. שימוש לעתים רחוקות. תקציב: עד 500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by MyFinalBattle,

אני רציתי לקנות אוזניות חדשות, במחיר של 400 שקל. ראיתי את הAX180 במחיר הזה, והן נראות לי מצויינות. מה דעתכם? כדאי לקנות אותן או שיש משהו אחר עדיף?

14. מטרת החיבור היא לא להדפסה, מה שפוסל חלק גדול מהמוצרים הזולים שעושים אמולציה למדפסת. אני צריך שימוש לצורך תכנות של ערכת פיתוח המתחברת לLPT ומשתמשת בדרייבר port95nt מה יוכל להתאים לי?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  15. אז ככה אני רוצה לצלם חדר, בחדר יש לי רק LAPTOP עם WIFI. החדר מנוטר כל היום ע"י תוכנת SKYPE כאשר המחשב משתמש במצלמת BUILT IN שיש בו. הבעיה מתחילה כאשר לקראת הערב כאשר סוגרים את המחשב ואני עדין מעוניין להמשיך לראות מה קורה בחדר. (לא מכבים אותו רק סוגרים פיזית) אני מחפש פתרון שיאפשר לי לראות מה קורה מהרגע שסוגרים את המחשב עד הרגע שפותחים אותו מחדש חשבתי על מצלמה שתוכל להתחבר לUSB של המחשב בשביל לקבל מתח+תשתמש ב WIFI כדי לשדר לי תמונה 24/7 ללא תלות במחשב נייד (כמובן שהמחשב נייד ישאר דלוק אבל סגור) המלצמה חייבת להראות כמו מצלמת רשת רגילה! האפשרות השניה היא אכשהו לבטל את מצב השינה של המחשב גם כאשר הוא סגור ולקנות מצלמת רשת שתמשיך לשדר דרך SKYPE או כל תוכנה אחרת? יש אפשרות לרכוש…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by erez_hazan,

שלום, רציתי לקנות מדפסת חדשה אחרי שהישנה שלי התקלקלה. אני צריך שהמדפסת תהיה מהירה, והדיו לא ייגמר אחרי שבועיים- אני מדפיס כ15+ בשבוע. ושתהיה לה אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב הוא בסביבות ה600. חשבתי בכיוון של HP 6500.

17. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by Tea-1000,

שלום יש לי מחשב נייח המחובר לרשת אלחוטית ואני מעוניין לעבוד איתו גם מהטלוויזיה בסלון (כתחליף למסך + רמקולים). יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים אבל הטווח שלהם לא מספיק גדול ולכן חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אותם גם בסלון. באינטרנט מצאתי רק מוצר אחד שנראה לי מתאים - PC2TVWiFi של חברת Ruby Electronics : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3A5D3766 מפרט בקישור הבא: http://www.tietofriikki.fi/pdf/PC2TVWIFI.pdf האם מישהו מכיר את המוצר או ממליץ על משהו אחר? בתודה מראש, ליאור נ.ב מצאתי באינטרנט כמה משדרים אחרים עם חיבור USB אבל נראה שהם מיועדים לחיבור התקני מדיה / אכסון, ולא לעכבר ומקלדת אלחוטיים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by aviad_chai,

חשוב: * שיראה אלגנטי ויפה. * מרובה יציאות. אופטיות/HDMI/ וכדומה.. ( לא חובה HDMI) * מחיר נמוך 500 ומטה! * שליטה מהכרטיס עצמו.

20. Started by eranir,

מחפש מקלדת לשימוש כללי, בנפרד או כחלק מסט (צריך גם עכבר, יכול לקנות כחלק מהסט או בנפרד). חיפשתי מקלדת עם משענת לידיים שאינה קטנה מדי (כמו ב-MS Comfort 4000, רק מקלדת נורמלית), עם מקשים נוחים (לא slim), עדיפות לחוטית אבל לא חובה, וכמה שיותר "רגילה". לצערי לא הצלחתי לענות בעצמי על הדרישות, כאשר הכי קרובה היא ה-Wave של לוג'יטק, וגם ה-MS Comfort 5000 נשקלת. מכיוון שהמקלדת מיועדת בעיקר למשפחה, לא מצאתי לנכון לבזבז עליה 1000 שקל ולקחת משהו כמו ה-MX5500. אשמח לעזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי ב‏Officejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מה‏Officejet 4500 Wireless

22. שלום אנשים טובים, הכותרת די אומרת הכל, אני מעוניין בסט גיימינג בתקציב הנ"ל, אשמח לשמוע המלצותיכם, אני מניח שניתן לחרוג בעוד 100 שקל... אם אפשר שהסט כולו יהיה אלחוטי מה טוב ... עדיף מאוד שהעכבר יהיה אלחוטי... השאלה אם יש כזה דבר עכבר גיימינג אלחוטי ... אני די חלש בתחום ... :-X

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by nirrub,

יש לי היום Creature 2.1 של JBL ואני לא ממש מרוצה - השליטה על הווליום היא מהסטלייט שזה לא ממש נוח וגם איכות הקול בעייתית מאוד - באסים וגבוהים נשמעים טוב מאוד וחזק מאוד, אך צלילי האמצע לא נשמעים מספיק חזק. בסרטים, קורה הרבה שאני מגביר בשביל לשמוע את הדיבור ואם יש קטע אקשן מייד אח"כ, הווליום של האקשן ממש חזק לעומת הדיבור בצורה שמחרישה את כל הבית. בקיצור, מחפש סט איכותי, 2.1, שימוש עיקרי לסרטים ומוזיקה אם כי גם אשתמש בו למשחקים. אשמל לכל המלצה! תודה!

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by star_dust,

שלום, העכבר של המחשב השולחני שלי (ווינדוס 7 32 ביט) הפסיק לבצע גלילה. כלומר בתוכנות מסויימות הוא עובד ובאחרות לא. למשל: לא עובד באקספלורר 9, וורד, אקרובט רידר. אבל עובד בנוטפד ובויז'ואל סטודיו. סוג העכבר (טיאק לייזר) לא נראה לי שמשנה, כי ניסיתי איזה 4 עכברים אחרים מסוגים שונים ואף אחד מהם לא עבד. התקנת דרייבר לא עזרה. כל החפירות שעשיתי באינטרנט וכל החיטוט בקרביים של הווינדוס לא פתרו את הבעיה. מתסכל... :s05: כל עזרה בנושא תבורך

• 0 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים