עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by matan147,

שלום רב לכולם אני עכשיו עושה פירוט להחלפת הציוד הקיים אני קונה ציוד חדש כמו רמקולים עכבר מקלדת ופאד עכשיו אני לא מבין ממש במקלדות ואני רוצה המלצה למקלדת טובה עד 400 שקל שמעתי על מקרסוט X6 איך היא? תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מחו"ל, פשוט מפני שאי אפשר להשיג את אותם דגמים בארץ. אני מדבר בעקרון רק על מקלדת. ובנוסף, אם אפשרי להזמין עוד כמה מוצרים קטנים מאותו האתר שם אזמין את המקלדת, אז גם אותם) אבל בעקרון: אני מעוניין להזמין מוצר שהסכום שלו הוא כ 150 דולר. כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להם את התשובות באינטרנט. אשמח אם מישהו עם נסיון וידע בענין יענה: -האם על ציוד היקפי למחשב מוטלים מיסים, או שיש עליהם פטור ממיסים מסוימים? אליו מיסים? -מהם הסכומים הנוספים עלי יהיה לשלם, חוץ מהסכום של המוצר עצמו? משלוח? מעמ? מכס? עוד מיסים נוספים? -האם אם אזמין עוד מוצרים בקטגוריה של ציוד הקפי למחשב, בסכום של, לדוגמא, 300 דולר, יהיה פטור ממס מסוים? מה שאני שואל זה האם יש פטור ממס מסו…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. שלום שמי שי. קניתי מחשב חדש ב5200 שקלים והוא צריך להגיע אליי שבוע הבא. לכן אני צריך עכבר ומקלדת שיעודם אך ורק למשחקים ( והרבה ) !. לכיוון של המקלדת חשבתי על ה MX518 או ה G5 מה יהיה לי יותר נוח ויותר טוב מבחינת המשחק? לגביי המקלדת יש את Media Keyboard Elite אבל מה שדווקא אני נדלקתי עליו הוא G5 Gameing Keyboard שנראה לי ממש מדליק אך יקר http://zap.co.il/model.asp?model_id=378037 מה שווה לי לקחת לגביי המקלדת והעכבר נ.ב במקלדת יש מן LCD קטן שמפרט כל מיניי דברים,מה הוא מראה שם לא הבנתי? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by iem,

שלום אנשים ! אני מחפש סורק לסטודנטית לארכיטקטורה, אשר צריך לסרוק איכותית תמונות צבע חדות ומסמכים. סריקת המסמכים צריכה להיות באיכות גבוהה, לגבי התמונות פחות קריטי.. האם הסורק הבא יעמוד בדרישות ? http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Scanners/Flatbed/canonscan_lide25/index.asp?ComponentID=292759&SourcePageID=26537#1 תודה ! וסליחה על אורך הלינק... ;D

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  5. חשוב גם שיהיה לה מזין למכונת צילום, קניתי לפני כמה ימים את ה-Lexmark X7350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=416819 ועכשיו גיליתי שהמזין הוא רק לפקס, שגם זה חשוב לי, אבל פחות מהמזין למכונת צילום. גם חשוב לי שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי וזול. בגלל זה נראה לי שאני אחזיר את ה-Lexmark X7350 ואקנה את ה-Lexmark X5470. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=479100 אבל סתם למקרה שגם לה אין מזין למכונת צילום, מה אתם אומרים על Brother MFC5440CN http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=126763 Brother MFC3240C http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=377161# חוץ מזה, למישהו יש המלצות או משהו שמתאים ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by needacomp,

כשמנסים להוריד את: http://support.logitech.com/en_us/software/gaming-software ב 64 ביט, זה מוריד תמיד את ה 32 ביט (שכמובן לא עובד) וצריך לשנות ידנית את שם הקובץ של ההורדה ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by semi-t,

שלום... יש לי מארז של אנטק 1088AMG.. יש לו בעיקרון 2 חורי איוורור.. אחד של 92 מ"מ השני של 80 מ"מ.. אני מחפש פילטרים שאני יוכל לשים עבור החורים האלה.. הציעו לי לקחת סקוטש רגיל אבל הוא כנראה יחסום יותר מידי אוויר.. יש לכם הצעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. אני בדילמה בין שני המארזים האלה מצד אחד חשוב לי איכות מצד שניה חשוב לי יופי אני לא יודע על מה ללכת תודה רבה לכל העוזרים.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by waizman,

המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. לא יודע איפה לדחוף את זה, אז כאן נראה לי סביר. אז ככה: אני צריך PDA. לא כל כך חשוב לי אם זה פאלם או פוקט פיסי. שימושים עיקריים: יישומים רפואיים. יש מלא לשתי הפלטפורמות. זה לא אומר שהמכשיר הזה לא יהיה צעצוע מאוד יקר, ויריץ סרטים, יהיה נגן מוזיקה, ומשחקים מפגרים יותר או פחות. מפשפושים ברחבי האינטרנט, עושה רושם שהדגם הכי משתלם הוא הX51V של DELL. מעבד 624MHZ, מסך ענק באיכות מעולה, 256MB זכרון מובנה, 64MB RAM, חריצי הרחבה, בלוטות', WI-FI, כרטיסי הרחבה, ועוד כל מיני תכונות שימושיות פחות או יותר. קראתי עליו ביקורות מעולות. תאכלס המכשיר הזה יכול להריץ QUAKE 3 לפי המפרט הפנטיום 200MHZ העתיק שלי עם הVOODOO 3 לPCI יכל, למה שזה לא . ב400$ שהוקצבו לי, אני יכול לקנות את המכשיר …

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט בין ה-MX518 לבין ה-G300 (שניהם עד ה-150 שזה התקציב) חוצמזה אשמח להמלצה על משטח עבור כל אחד מהעכברים הנ"ל. בסקירה שיש באתר על ה-G300 רשום שצריך משטח רך אז אני מניח שצריך לקחת את זה בחשבון. תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Zikokin,

נרכשה לפני קצת פחות משנה וחצי, קיימת אחריות לשלוש שנים, אני משתמש בראשי דיו מקוריים, לאחרונה שליחה להדפסה (לא משנה אם מהאינטרנט, קובץ Word, קובץ PDF וכו') מפיקה התנהגות מוזרה, המדפסת מתחילה להדפיס, ואז באמצע הדף מפסיקה, מוציאה דך רק חצי מודפס, מנסה להדפיסו שוב, מוציאה דף רבע מודפס וכך הלאה, עד שנמאס לה או עד שהיא מצליחה להוציא דף מודפס באופן תקין, ובין לבין היא גם מוציאה דפים ריקים. במעקב בזמן ההדפסה מול תוכנת המדפסת, אני רואים שהיא משנה אתה סטטוס מ Printing ל Printer not responding, ואז חזרה ל Printing ולעיתים פתאום Offline ואז שוב Printing וחזור חלילה. נראה שיש סוג של חוסר תקשורת רגעי (אבל כזה שחוזר על עצמו במהלך ההדפסה) בין המחשב למדפסת, שאולי גורם לתופעה הנ"ל (אם באמצ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by sernapo,

כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by zolder,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1885107929.htm ומה זה Chieftec OEM

15. Started by swisaman,

היי, ברשותי אוזניות thermaltake shock one,והיום ששמעתי איזהשהוא שיר שמתי לב שאני שומע אותו מוזר וחלש יותר,דומה לבעיה שהייתה ב5Hv2 הישנות שלי לפני שלוש שנים,הייתי צריך להזיז את הכבל קצת בשביל לסדר את זה,עכשיו אני צריך להזיז את הכבל הרבה עד שאני מגיע לנקודה ששומעים בסדר וזה חוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?ממשים אחריות ? ;/

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dante123,

מי לוקח?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי... אני צריך מיקרופון ואוזניות בעיקר בשביל שיחות בסקייפ... ורצוי בחיבור USB. הקטע שאני לא רוצה לקנות איזה זבל סיני שיחזיק לי שבוע... אלא משהו נורמלי בעלות מינימלית... ושאני גם אוכל להנות ממנו.. מה הדבר הזול ביותר שאני יכול לקנות וגם להנות ממנו? המלצות יתקבלו בברכה.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bilbo,

אני מחפש מדפסת שיודעת להדפיס ישירות על DVD / CD .....

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by dorman2,

כשאני מחפש פרטים על המוצר ב GOOGLE מופיעים רק אתרים ישראלים. כשנכנסים לאתר TEAC אין בכלל קטגוריה של מקלדות עכברים. מה הוא מקור המוצר? יש להם אתר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, מחפש הגה למחשב עם תופסנים לשולחן עץ (ולא גומיות פומפה) עד 350 ש"ח. עם דוושות + לא חובה ידית הילוכים

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. Started by אוריפ,

יש לי ספק ג'נרי במחשב של 480W. המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה כנראה בגלל שהספק לא עומד בעומס (שללתי אפשרות של וירוס וכדומה... בנוסף, המחשב שלי די עמוס: מעב דפנטיום 4B, לוח אם שמחובר אליו 3 כרטיסי PCI מופעלים, 3 כוננים אופטיים, הארד דיסק, פלופי ו2 מאוררים, בקיצור, מחשב שדורש הרבה אנרגייה). האם זה הגיוני שהספק פשוט לא עומד בזה? כמה W הוא באמת מספק? אם זו הסיבה אני כנראה אקנה ספק חדש ואולי איזה מארז חדש...

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by IAF.ofek,

שלום, בתקופה שעוד התעניינתי חזק בחומרה,לפני שקניתי וקצת אחרי את המחשב שלי לפני שנה וחצי,העכבר MX500 של לוג'יטק היה נחשב לאחד המדוייקים והאיכותיים שיש ,וכמובן ,המחיר בהתאם. מאז עברו הרבה מים בירקון,ויצאו הרבה עכברים כמו MX518,G5,MX1000,ועכברים כמו ה-MX500 קצת נשכחו מאחור. אני,שלא התעדכנתי בתדירות גבוהה במוצרים החדשים,ובמחירון של מוצרי החומרה בחודשים האחרונים,שמתי לב היום שיש את העכבר הנ"ל במחיר של 90 ש"ח (!!!!!) בנועה מחשבים,אני לתומי חשבתי שכנראה באמת הרבה זמן לא התעדכנתי,והלכתי לזאפ,ששם המחיר השני הכי נמוך אחרי זה היה 200 ומשהו ש"ח. היות ההעכבר המשובח שלי (משהו נחמד של מייקרוסופט) הלך לעולמו,ואני תקוע אם משהו ג'ינרי של GPT,רציתי לשאול אותכם אם שווה בכלל היום לקנות את העכ…

23. Started by tfo,

שלום אני קונה לוח של EPOX 8KDA3J AMD64 והייתי רוצה לדעת איזה מארז כדי לי לקנות יש לי תקציב גדול והדבר הכי חשוב אני רוצה לדעת האם במארז הזה: A-top X-Blade Gaming Cas יש ספק טוב? עריכה: האם כדי לי גם לקנות מאוורר למעבד?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  24. בגלל שהמחיר הנמוך הוא בחנויות ה"מובחרות" IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 ו K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6404 נראה לי שיש כאן משהו מסריח בחנויות אחרות לפחות 400 ש"ח לא ברור לי אם מדובר בעכבר בלי אחריות? או טריק אחר?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.