עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Y.k,

היי אני צריך מארז בסביבות ה 500 ש"ח שיהיה טוב ושאני אומר טוב אני מתכוון אלומיניום אם אפשר ושתהייה בו זרימת אוויר טובה למה המארז שיש לי עכשיו פשוט מסכן! שיהיה מקום להרבה מאווררים ואם יש מארזים עם בקרה מובנית זה יהיה נחמד .. חשבתי על משהו בסגנון האלה של TT אבל כנראה שיש יותר טובים.. (לא ממש משנה החיצוניות)

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by Scorpion17,

כמה זמן בטיות יכולות להחזיק?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by yonib5,

מה אתם אומרים על זאת: המצלמה של חברת VIEWCAM קישור לדגם: http://www.viewcom.com.cn/products-list.asp?step=2001&pid=574

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  4. היה לי עכבר של מיקרוסופט לניידים דגם די ישן וכנראה שהוא שבק חיים סופית. בכל מקרה ראיתי דגמים החל מה Mobile wireless 1000 שעולה 70 שקלים, ועד ה mobile wireless 6000 שעולה 250 שקלים. בכל מקרה אני קונה בארה"ב, והפערים שם הרבה פחות משמעותיים. רציתי לדעת אם מישהו יש אחד מהדגמים האלה או מסדרה דומה ואיך ביצועי הטווח שלו. בעכבר הישן הייתה לי בעיה עם טווח של 3.5-4 מטר וגם עבודה על שולחן עץ בסלון. רציתי לדעת אם ה Bluetrack שלהם באמת עובד על כל משטח ואם אין בעיה של טווח.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות ג'וייסטיק עד 60 שקל. מצאתי כמה אבל אין לי מושג אם הם טובים או לא... האם יש דברים מיוחדים שכדאי שיהיו בג'וייסטיק? ראיתי כמה דוגמאות שאולי יתאימו לי אבל אין לי מושג אם כדאי לקנות אותם, אם משתלם, אם הם יעבדו טוב...... אם יש לכם המלצות ליותר טובים במחיר של עד 60 שקלים בבקשהה תביאו לי.. הנה מה שמצאתי: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2385 48 שקלים משלוח חינם... וזה ראיתי בתגובה לאחד ההודעות פה http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3042 לא הבנתי כמה הוא עולה כולל משלוח... מה מהם עדיף והאם אתם מכירים במחירים האלה אחרים שעדיפים על מה שנתתי.. תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by Drogba,

אני קונה מחשב, ובינתיים בחרתי את הHec 6919 . הנה המפרט : A64 3000+ Venice Powercolor X800GT Pci-e 256MB Gigabyte K8NF-9 1GB (512X2) AData /vt DDR 400MHz WD 160GB Sata II 7200rpm Samsung 730B הבעיה עם הHec שהוא לא יפה , הוא רגיל מידי . אני רוצה מארז שיהיה יפה , 400W לפחות , אבל שיהיה ספק איכותי . עד 400 שקל . אם אין מארזים איכותיים ויפים במחיר הזה אני כבר אקח את הHec . ד"א לדעתם 300W של הק יחזיק את המערכת הזאת?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Raul,

אני מעוניין לרכוש בקרוב ג'ויסטיק... ואני לא ממש מבין בזה אז אשמח לקבל עצות והצעות לג'ויסטיק טוב בתקציב 400-500 שקל...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by yuraxp,

משהו יודע מה זה החלון שנמצא בתחתית המארז (העיגול הזה)? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4281

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. שלום, לאחרונה שמעתי על תקן USB ON THE GO אשר אמור לאפשר חיבור של שני התקני USB אחד לשני ללא מחשב בניהם. רציתי לדעת אם מישהו שמע עם יישומים של התקן החדש ואם תכלס אני יכול להעביר קבצים מהמצלמה הדיגיטלית לאיזשהו נגן MP3 מבוסס HD. קישור בנושא : http://www.usb.org/developers/onthego גדי

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by Salwaby,

איך ההגה הזה ? מישהו יכול להמליץ עליו ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1362 ואם יש הגה יותר טוב באותו המחר + - , אז אנא שתפו :]

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by composite,

שמתי לב, שאלו החיבורים הנפוצים ביותר על-מנת לקשר עם מכשירים חיצוניים. אז רציתי לשאול, מה ההבדל ביניהם? לפי מה שראיתי מכשיר שמחובר ב- USB מוריד לא מעט מביצועי המחשב. ומה עם FireWire? וכמובן, מה זה PS2? זה הכבל שדרכו מחוברים העכבר והמקלדת שלי. תודה! 8)

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by Psy,

לשימושי סטודנט. מה כדאי ? לייזר או הזרקת דיו ? חשוב שתהיה משולבת (עם סורק), צבעונית, קומפקטית עד כמה שאפשר ושלא תהיה יקרה מדי ... יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by kinggil,

שלום! ראיתי את זה EPSON C45 ב 260 ש'ח אבל שקראתי את מה שאנשים רשמו ב ZAP כבר לא ממש התלהבתי. בבקשה לעזור.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Aviv C,

מהם מארזי Barebone?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. Started by moonjib,

כן צריך המלצה למארז בתקציב הנ"ל שיקרר טוב את המערכת הבאה: מעבד : intel pentium D 830 לוח אם : ASUS P5WD2 Premium Socket T (LGA 775) Intel 955X ATX Intel Motherboard - Retail ספק : OCZ ModStream OCZ52012U ATX 520W Power Supply זכרונות : OCZ Gold Series 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 533 (PC2 4200) Gold Mirrored Copper Heatspreader Dual Channel Kit System Memory HD : Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA II Hard Drive צורב : nec nd 3540 כ.מסך : x700 pro ד"א שכחתי , אני צריך שישאר תקציב לקירור מעבד. בתודה איתי.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by avivlevy,

מחפש לאחותי ספק כח למחשב : P2/3 500MHZ 192RAM SDRAM לוח של SIS ..... ובלי [glow=red,2,300] תקנה מחשב חדש....[/glow]

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

אני קונה את הכרטיס הנ"ל עם הקירור Acclero X2 ואני צריך ספק. עד 450 שקל משהו כזה.. שיחזיק את זה טוב! יש לי מאוורר 120MM, אחד של 80MM, אני מתכנן עוד 80MM על המעבד יש לי את הפריזר 7 פרו שיש לו מאוורר 92MM יש לי HD אחד ושני כוננים חשבתי על ה Enermax LIBERTY EL400AW שעולה 449 שקל אבל הכרטיס צורך 450W לכל המערכת ככה שאני לא יודע אם זה יפעל טוב עוד המלצות? מה עם הTopower 550W ב384 שקל?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. שלום, חרשתי את הרשת ואפילו רכשתי (והחזרתי לחנות) בחיפוש אחר מפצל USB אשר ייתן לי מענה לדרשות הבאות: - מפצל לפחות לשתי יציאות ועדיף ארבע יציאות. - אפשרות קבלת כוח ממקור חיצוני (AC). - שליטה בכיבוי והדלקה של פורטים מסוימים. - אפשרות להעלות מידע ולא רק להוריד, כלומר תמיכה גם בכונני USB חיצוניים, נגנים וכו'. יש לי מנורת USB (להאיר את המקלדת בליליות החשוכים), מתאם IR ונגן MP3. את המתאם והמנורה אני רוצה להשאיר קבועים במקומם, אבל המנורה דולקת כל עוד היא מחוברת לUSB, ולכן אני מחפש אפשרות לשלוט בחשמל שמגיע אליה. חשוב לדעת שבכל מקרה, גם אם יציאת USB מנותקת דרך ה-BIOS, היא עדיין מעבירה מתח של 5W שמספיק בשביל גאדג'טים קטנים כמו המנורה. האם מישהו מכיר פתרון כזה או דומה, אפילו רק על של…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by Guy King,

שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by vorlon,

מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. או קיי אז ככה, יש לי ספק כוח של טכניק (זה מה שכתוב על הספק) והוא 300 וואט, האם הכרטיסים: SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 mb, 256 BIT, VIVO יכולים לעבוד עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler או Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  24. אני צריך להטעין את הסוללות לעיתים דחופות יש פיתרון אחר? יש אולי סוללות שניתן להטעין דרך USB ? מדובר ב logitech ex110 תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by ew89,
    • 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים