עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש עכבר שיהיה טוב למשחקים ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by kobi_af,

יש לחבר שלי ספק שנקרא atx ראיתי בהרבה ספקים דברים שקשורים ל atz מה זה בכלל ה atx זאת חברה או מה ..? רשום לו atx 450 .. גנרי ?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  3. מישהו יודע איפה אפשר לקנות חדש (או אפילו משומש, אם מישהו רוצה להיפטר מזה) ערכה מוכנה כבר של עינית אינפרא-אדום (עדיף חיבור USB או SERIAL, חיבור PARALLEL הכי פחות עדיף) עם שלט?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? תודה בה מראש 8) עריכה: טוב עכשיו נודע לי שפלונטר נסגרו ואני לא מוצא עוד מקום שאפשר לקנות את הafterburner אז איזה ג'ויסטיק כדאי לקנות? (עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד..)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by AMIT_MEG,

שלום לכולם, מחפש לקנות מדפסת צבעונית למשרד בטווח מחיר מ 400 - 3000 חשוב לי שתחזיק להמון זמן ודיו/טיונר זול לא משנה לי אם זה הזרקת דיו או טיונרים או להזמין בקבוקים מ אייביי אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לקנות מדפסת לזמן ארוך עם דיו זול תודה רבה עמית

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  6. http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=SEARCH&Ntt=psu&N=0&Nty=1&Ntk=All&product_code=332357&Pn=TP_II_430_TruePower_430_Watt_ATX12V_v2_0_PSU_Power_Supply חשבתי אולי כדאי להזמין יחד עם הלוג'יטק MX3000 שממש זול שם. דבר המומחים?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by wow,

לוג'יטק מאוסמן אופטי.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by eladsh,

אממ אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא מפריע לי אם זה סט או בנפרד) חוטי בלבד! אבל אני רוצה מקלדת בסגנון הזה: ועכבר: חוטי בלבד! עם שני הלחצנים באלו בצד שמעבירים קדימה ואחורה באינטרנט ובתיקיות... ושיהיה אופטי תודה אלעד

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by sergey_k,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2876 הדברים שמצורפים למארז הם GENERIC? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  10. שלום לכם,אני רוצה לקנות אוזניות טובות עם תקציב של 400ש"ח,הסיבה שאני רוצה אלחוטיות כי אני ממש לא אוהב את הרעיון של הכבל שיכול לגרום לאי נוחות,העניין הוא האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ בכלל אם שווה לקנות אלחוטי?או שאוזניות עם כבל יותר שוות ויותר טובות מבחינת סאונד? מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם טוב ולהביא לי איזה אתר אמין וטוב מאיפה שווה להזמין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אני קונה עכבר חדש ואני מתלבט בין שני העכברים האלה (אלה שבכותרת) .. כי MX Revolution הוא אלחוטי זה סוג של היתרון אבל זה גם חיסרון עם הסוללה .. והG5 שהוא חוטי .. אבל בתכלס מגביל את התנועה בגלל החוט .. (הMX.. עדיין לא בטוח זה תלוי באיזה מחיר אני ימצא אותו הG5 יש יותר סיכוי שאני יקנה אותו אבל בכל זאת עם אני מוצא את שניהם במכיר טוב את מה עדיף לקחת?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Dragongk,

המחיר של שניהם שווה ואני מתלבט אם להשקיע יותר במארז או בספק אני יודע שהAMG נחשב הרבה יותר אבל אני לא יודע בדיוק למה ועד כמה הספק שלו חזק... תעשו לי פה איזה השוואה בין 2 האפשרויות בבקשה עריכה : ראיתי עכשיו גם את הAMG1080... איך הוא נכנס בהשוואה ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shlomi6,

יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אתמול הם הפסיקו לעבוד, ניתקתי אותם, וחיברתי מקלדת PS2 ועכבר USB. המקלדת עובדת, והעכבר לא. כל שאר האביזרים המחוברים לUSB עובדים ללא בעייה. כאשר אני מחבר את העכבר ( יש לי כמה אז ניסיתי את כולם ובכניסות שונות ) המחשב מזהה אותו, העכבר מגיב לשניה, וכאשר המחשב מסיים להתקין את הדרייבר של העכבר, העכבר לא מגיב ( הלד למטה ממשיך לדלוק ). כאשר אני מנתק את העכבר מהמחשב, יש את הצליל של המערכת שמעיד על ניתוק של רכיב USB כל שהוא, כלומר המחשב מזהה את החיבור של העכבר וכן את הניתוק הפיזי שלו. בלוח הבקרה העכבר לא מופיע כאשר עכבר PS2 מופיע ועובד. מחקתי את כל הדרייברים של ה USB בלוח הבקרה, ולאחר האיתחול של המחשב הם הותקנו אוטומטית, ולא עזר. במצב של safe mode , אותה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DAVIDD,

צריך או לא?? יש מדריך כזה בכלל בפורום שאני לא אכתוב סתם אם אין וצריך מדריך כזה אני מוכן לכתוב תוך שעה הוא בפורום עם תמונות בדיוק היום ניקתי את המקלדת שלי וצילמתי לפני אחרי ;D

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by none,

אני יודע ששתי המדפסות לכאורה לא באותה ליגה, אבל האפסון עולה רק ב250 ש"ח יותר, אולם ראשי הדיו שלה עולים פי כמה, לכן אבקש את דעתכם המנוסה, האם ההבדל באיכות התמונה כ"כ גבוה? (בהדפסה על דף צילום), תודה מראש לכל העוזרים! ;D

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by pergola,

איך המקלדת Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard ..? ועכבר איזה עדיף..? 518MX או הG5 אני בעיקרון לא משתמש בתכונה של המשקולות בG5 ולא צריך אותה והוא גם עולה יותר אבל האם עידין כדי יותר לקחת את הG5 אני גיימר.. או שלקחת את הMX518 כי הוא מספיק טוב.. האם למישהו יש תמונות של שתי העכברים..?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by aldema,

אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז?? הם נדלקים אוטומטי או ידני ?? שאלה חשובה: אם האורות של המארז מכוונים לכיוון הLCD -זה משפיע על הראות במסך??

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. Started by nevodavid,

מה האוזניות הכי טובות במחיר הזה? למשחקי FPS (Counter Strike) עד עכשיו הייתי עם אוזניות TEAC פשוטות אבל בא לי לשנות למשהו טיפה יותר איכותי. מה אתם ממליצים? בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by shaks,

יש לי עכבר ומקלדת רגילים ומקלדת אלחוטית עם טאצ'פד מחוברים בו זמנית. אני רוצה להגדיר שהטאצ'פד יהיה יותר רגיש מבלי להשפיע על ההגדרות של העכבר החוטי הרגיל, איך אני עושה זאת? יש לי ווינדוז 8

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נסע לשליחות ואני לא יודע מתי יחזור, אז דיברתי איתו והוא אמר אם אני רוצה שהוא יקנה לי את הMX510 וישלח לי אותו בדואר, אז החלטתי לישאול אותכם, מה דעתכם על העכבר MX510? אז מה דעתכם על העכבר הזה? בתודה מראש Install מי שלא מכיר את העכבר אז הינה לינק: http://www.logitech.com/index.cfm/about/pressroom/information/MX/EN,contentid=8290,year=2004

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, יש לי את הספק ועכשיו קרתה לי איזה בעיה בחנות שולחים אותו לבדיקה וכן יש עליו אחריות ותמיכה. אבל למה הדגם נעלם מהחנויות?מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  22. תמיד שילמתי הרבה מאוד על דיו וזאת עלות שאני יכול לחסוך ע"י מדפסת טובה וחסכונית אי לכך ובהתאם לזאת... אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ואני מעוניין בהמלצה שלכם שהמדד הכי חשוב בקנייה היא החסכון בדיו. התחשבו בגודל מיכלי הדיו במחיר שלהם ובכמות הדיו שמתבזבזת בהדפסה. אשמח מאוד לקבל את ההצעות שלכם . בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by X7-007,

יש נושא ארוך ל 1:1 של עכבר שאומר מה שאתה עושה עם העכבר זה מה שקורה במסך ובעצם זה מה שרוצים להגיע בלי איטיות ובלי האצה לא מכוונת או תקלת חיישן/משטח אבק וכו'. אני לא אפרט הרבה, כל מי שרוצה לנסות מוזמן אני אפרסם את ה source לאתר שבאנגלית, ואם לא תבינו משהו או תרצו הסבר נוסף אני אסביר. אבל עד אז אני רק אפרסם וארשום בעיקרון מה זה עושה. במערכת הפעלה שכרגע נתרכז, וינדוס 7 יש מה שנקרא Enhance Pointer Precision שבנוגע אודותיו יש הרבה סיפורים והוא שימושי אם אתם לא משתמשים בעכבר אמיתי אלא רק בעכבר של מחשב נייד וכו'. הדבר הראשון שנעשה זה לבטל את זה. *אם אתם לא יודעים איפה זה נמצא פשוט תריצו חיפוש בגוגל. ותוודאו שאתם נמצאים על Bar האמצעי מספר 6. דבר שני נקרא את מה שרשום פה http://www.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה נורמאלי ? Aopen 16 חדש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by goggly2,

ברשותי כונן Galaxy ותוכנת מחשב Windows xp. לפי מה אני צריכה להתאים את סוג המצלמה?? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.