עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by johava,

חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by ilil,

שלום רב, מבקש המלצה לסט בסיסי מקלדת+עכבר, חוטיים, בלי פיצ'רים מיוחדים. דגש על אמינות ופידבק סביר מהמקלדת. ראיתי ש-gigabyte מציעים סטים בטווח המחירים, למשל GK-KM5000. מישהו מכיר איך ג'יגה-בייט בתחום המקלדות? כמו כן אודה להמלצות נוספות במסגרת התקציב. בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. לפני כמה ימים התחלתי לשחק במשחקי קונסולות ישנים (MAME, NeoGeo וכו') - התמכרתי. עלה לי רעיון לקנות Joypad איכותי במינימום כסף, כלומר בסביבות ה-50 עד 100 ש"ח. איכותי = כמה שיותר כפתורים, שלא יהיה מצב שאי אפשר ללחוץ על מספר כפתורים בו זמנית, תגובה מהירה, נוח לשימוש. במקרה עברתי על כמה Joypads ב-ZAP, ומצאתי את זה: StormTrooper Gamepad - SL4218 כבר התחלתי לשמוח - עיצוב נורא יפה, הרבה כפתורים, מחיר מצוין. רק מה - PS2. מה אתם אומרים על Logitech® Precision Gamepad ב-100 ש"ח? במידה ואני רוצה לחסוך כסך, האם ה-Tremon שעולה 40 ש"ח יספק אותי? אשמח לקבל מכם המלצות.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by Lirux,

יש לי dfi lanparty ultra-d וכשאני מחבר את האיריבר שלי למחשב הוא רושם לי: התקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר אם יחובר לusb 2 משהו כזה... ולא משנה לאיזה חיבור אני מחבר אותו על הלוח...זה אותו דבר... איך אני מסדר את זה... ועוד משהו ב bios זה מוגדר שהלוח ישתמש בusb גם 1.1 וגם 2...

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by Nachum987,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אני מתנצל, אבל במידה וזה כן קשור לפה אז הייתי רוצה בבקשה שתתנו לי המלצה למארז לכונן קשיח בעל יותר מ-200GB, אני צריך שהמארז יהיה מיועד לכך שהוא יועבר ממקום למקום, יהיה בעל קירור טוב, ויהיה בעל ממשק USB 2.0 ו/או FireWire. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by asichen,

הזמנתי את הספק הזה ואמרו לי שהספק בא עם אל פסק פנימי... האם יש דבר כזה באמת בספק והאם הוא טוב? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=SEARCH&Ntt=psu&N=0&Nty=1&Ntk=All&product_code=332357&Pn=TP_II_430_TruePower_430_Watt_ATX12V_v2_0_PSU_Power_Supply חשבתי אולי כדאי להזמין יחד עם הלוג'יטק MX3000 שממש זול שם. דבר המומחים?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by vorlon,

מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by teddy85,

אני רוצה לקנות את ה noisetaker של enermax 420 איך הספק ביחס למחיר ? אני יודע שאני יכול להוסיף 80 שח ולקנות ליברטי אבל אני ממש כבר חורג אז אני צריך להסתפק בזה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. אוקי אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח, יש עדיפות או ל-Logitech או למיקרוסופט כמובן... בעניין העכבר נראה לי מצאתי משהו טוב... והנה לינק לנועה קומפ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2044 בעניין המקלדת אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יכולים להמליץ לי על מקלדת אלחוטית, העדפה לשחורה, שהמקלדת תהיה איכותי שתשמש אותי נאמנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום אני מחפש פרטים על המארז הזה ?HEC Compucase CI-69U6 400W? אני פשוט לא מוצא עליו כלום תודה מראש

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי מחשב 3GHZ 512MB ויש לי כונן שהוא צורב וגם סידי rw 52-32-52 עכשיו חיברתי עוד כונן ממחשב פנטיום 3 asus 52xmax כונן סידי רק בלי צורב זה יהרוס לי משהו או שאפשר לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by chadash,

יצרני הדיו חילופי במטיחים אחריות על המדפסת, איך אני יוכיח להם שהמדפסת ניזוקה מהדיו שלהם?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by Holography,

שלום, אני מתכנן קנייה של Microsoft IntelliMouse Explorer השאלה שלי היא מדוע באתר של מייקרוסופט המחיר הוא כ45$~ ובדובים\זיגזיג רק 140 ש'ח? http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=7576 לפי מיטב הבנתי שם הוא נמכר כRetail ופה כOEM אבל בכול זאת נותר הפרש גדול באופו כללי,האם הוא מומלץ לגיימינג? והאם יש הבדלים נוספים בינו לבין הגרסה האלחוטית (שיש עליה סקירה באתר) חוץ מהאל חוטיות? (בהתחשב בכך שהוא עולה כמחצית מMX510) -thx

16. Started by Psy,

לשימושי סטודנט. מה כדאי ? לייזר או הזרקת דיו ? חשוב שתהיה משולבת (עם סורק), צבעונית, קומפקטית עד כמה שאפשר ושלא תהיה יקרה מדי ... יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. חבר שלי צריך גויסטיק נחמד מאופיס דיפו או מKSP. משהו של חברה נורמלית. בUSB. יש לו סאידוואינדר ישן עם חיבור MIDI והמחשב לא מזהה,יש לי את הדיסק שלו ואני יכול לבדוק האם זה עובד. אם לא,בנתיים תנו המלצה. וכמה אפשר למכור: הגה ג'ניוס כסוף רוטט יפה,במצב מעולה,ועכשיו רציני לחלוטין:היה בשימוש 5 פעמים! ומאז בארון. USB יפה עם פדלים. מיקרוסופט סאינדוואינדר USB עם 4 לחצנים. ועוד 2 כאלו בפינות. ספק כוח טרמלטייק W0069 עם PFC 430WATT PCI-E SATA 24/20PIN ומה אתם אומרים על הרמקולים שקניתי: ATP3 של ALTEC LANSING. חשבתי לקנות את הרמקולים FX6021 בדיוטי פרי,היה רשום שהם 200$,אבל לא היה במלאי והם אמרו שלא יגיע יותר. בעסה. לא נורא. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by AmL1,

מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by mushon26,

מצטער שאני פותח את התרד שוב, עשיתי טעות וכתבתי לפורום משחקים כי נראה לי נכון שימליצו לי חברה שמדברים ושאלים רק על משחקים. אז אם זה בסדר אני רוצה המלצה לשלט למשחקים (לא ג'ויסטיק לסימולציה מטוסים) אני הולך לשחק במשחקים כגון הכדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או משחקים GTA או NBA DOOM וכו' בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. ושוב מצטער <----(מגיע לי) נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. האם צריך לפרק את כל הפאנל הקידמי?קצת מוזר אשמח לעצה....

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. מדפסת מסוג BROTHER שהייתה אצלי התקלקלה לא מזמן, והאמת היא שגם ככה לא אהבתי אותה. בכל מקרה, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, עם התכונות הבאות: *חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט ולצערי עבודות זה עניין שבשיגרה, כך שאני מעדיף להמנע מלקנות כל שבוע ראש דיו חדש, אפילו אם הוא מזוייף) *סורק *אני משער שברוב המדפסות המשולבות יש אופציה של "צילום", שזה בהחלט חוסך לי הרבה. *לא גדול מבחינה פיסית. אני צריך להניח את זה על השולחן שלי, כך שלעיצוב וקומפקטיות (יחסית) יהיה משקל רב בעת בחירת המדפסת. *אין ממש צורך בפקס, או בתכונות של מדפסת רשת . אבי הציע לי לקנות מדפסת לייזר בגלל החיסכון בטיונרים, אבל אז מדפסת משולבת עולה בסביבות 1000ש"ח (כגון Samsung SCX4500) , היא מוגבלת לשחור לבן, והבנתי שגם הרזולו…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

ספק HEC AR-T 300W מפרט מצויין בצד, גם OC מצוין בצד כתוב שה12V שלי על 11.776 האם זה קריטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. אני מדפיס כ 70 דפים לערך בחודש (סטודנט) ורק שחור לבן ברשותי כיום HP 720 השאלה השניה היא במידה והתשובה כן איזו מדפסת בסביבות 600 ש"ח אתם ממליצים חזרתי אחורה בשירשור וראיתי שמספר אנשים שאלו שאלהזו ולא זכו לתשובה אם יש מישהו שמבין שירים את הכפפה (כמו בפורום מפרטי מחשב) ב YNET היתה כתבה והמלצה אבל קשה להחליט על פי מה שנאמר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223197,00.html תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  25. אני ורצה ליקנות את העכבר g7 של לויגיטק ואו אלחותי ויש לי גם מיקלדת של מיקרוסופט אלחוטית ואני רוצה לדעת עם זה יפריעה אחד לשני ועם אני יכול לעשות את זה ביכלל שיש שתי מקלטים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים