ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מצטער שאני פותח את התרד שוב, עשיתי טעות וכתבתי לפורום משחקים כי נראה לי נכון שימליצו לי חברה שמדברים ושאלים רק על משחקים. אז אם זה בסדר אני רוצה המלצה לשלט למשחקים (לא ג'ויסטיק לסימולציה מטוסים) אני הולך לשחק במשחקים כגון הכדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או משחקים GTA או NBA DOOM וכו' בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. ושוב מצטער <----(מגיע לי) נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר חודש שאני משגע אתכם בעניין המחשב החדש שלי. ב4 לאפריל, יום ההולדת שלי אני קונה לעצמי מחשב חדש סופר-דופר. יחד עם המחשב יבוא מסך LCD 32. המחשב יחובר למסך. על המחשב יותקן VISTA HOME PERMIUM כך שאוכל וארצה להשתמש בMEDIA CENTER שלו. הMCE יאפשר לי לראות טלוויזיה.. וללא קשר ה8800GT שיותקן עליו יאפשר לי לראות סרטים ולשחק משחקים על LCD 32 . עכשיו, כדי שכול זה יקרה ויהיה טוב.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים כך שאוכל להסתלבט על המיטה ולשחק לי בCOD4 בזמן שכיבה בצפייה על 32 אינץ'. בגלל זה, אני צריך משטח לעכבר (העכבר יהיה בטכנולוגית לייזר מן הסתם...), עכבר אלחוטי, מקלדת אלחוטית שנועדה לVISTA. אני ישמח אם תמליצו לי על איזה סט של מקלדת ועכבר + משטח טוב. אני נותן בי…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי ספק של 400W ללא כל שם יצר הדברים היחדי שרשום עליו זה MAKE IN CHINA, שזה מן הסתם די גרוע.. בכול אופן מה שרציתי לדעת זה איך אני יכול לדעת כמה המחשב שלי מנצל מיתוך הספק הזה למשל נגיד אם המחשב שלי יכול להסתפק גם ב 350W, אני לא מתכוון להחליף ספק אלא סתם לראות מה צריכת החשמל של המחשב שהוא צורך מן הספק ? איך אני יכול לבדוק כמה הוא צורך מן הספק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפש לאחותי ספק כח למחשב : P2/3 500MHZ 192RAM SDRAM לוח של SIS ..... ובלי [glow=red,2,300] תקנה מחשב חדש....[/glow]
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
GYRO ATX-500 כתוב 500 וואט אבל הוא ג'נרי אז אני די בטוח שזה פחות. השאלה אם שווה לי להחליף אליו כי קניתי מארז חדש וקיבלתי איתו את הספק הנל. הספק הקודם שלי הוא CODEGEN 300W. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז טוב ויפה על 250ש"ח בלי ספק כוח ואני רוצה לדעת האם זה יתאים לחלקים והכל שיש לי במארז שלי
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי אני צריך מארז בסביבות ה 500 ש"ח שיהיה טוב ושאני אומר טוב אני מתכוון אלומיניום אם אפשר ושתהייה בו זרימת אוויר טובה למה המארז שיש לי עכשיו פשוט מסכן! שיהיה מקום להרבה מאווררים ואם יש מארזים עם בקרה מובנית זה יהיה נחמד .. חשבתי על משהו בסגנון האלה של TT אבל כנראה שיש יותר טובים.. (לא ממש משנה החיצוניות)
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב אז קניתי שילשום G25 פה בארץ במחיר סבבה חדש באריזה הגעתי הביתה פתחתי הכל טוב אין בעיות חיברתי והתקתי את הדריבר.... נכנסתי לתוכנת הבדיקה של ההגה וכל פעם שניסיתי להכניס 5 זה היא 3 ו 6 היה גם 4 וגם רברס היה 4. גם במשחקים שונים אותה בעיה עם 5 6 ורברס בלבד חשבתי בעית דריבר או חיבור בדקתי .... OK התקתי דריבר חדש יותר מהאתר ... לא נפתר שלחתי מייל ללוגיטק ואמרו לי שלפי הסימנים יחידת ההילוכים תקולה וצריך להחליפה. טוב סבבה אז פתאום נחנסתי לפורום של לוגיטק באתר שלהם וחשכו איני... יש שם איזה 10000 הודעות על תקלות בהילוכים של ה G25 לאחד לא עובד רברס לאחר הילוך שני ולשליש עבד מצוין פתאום אחרי חודשיים מת. מה קורה פה קיבינימט זה הגה של 1500 שקל ...!!!!!! מישהו בארץ ניתקל איתו גם בבעי…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זאת: המצלמה של חברת VIEWCAM קישור לדגם: http://www.viewcom.com.cn/products-list.asp?step=2001&pid=574
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Flight simulator x ואחרי זמן קצר של משחק בו (וגם מנסיון קצר בעבר) הבנתי שאי אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר וחייב ג'וייסטיק... חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאם אני לא קונה את המשחק לפחות אני אקנה לו ג'וייסטיק... ;D אני גם מניח שבעקבות קניית הג'וייסטיק אני יוריד עוד סימולטורים... אז אני מעדיף להשקיע 150 שקל (+-20 שקל) ואני מעדיף לקנות מפנדה מטעמי נוחיות... אז זה הקטלוג המלא שלהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_1138 ואלו הם האופציות אחרי סינון מחירים: Logitech® Attack 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_179&products_id=394 SAITEK ST90 STICK : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב לפני שאני מתחיל.. הבאתי דיסק של 160, השני שלי של 120(ידוע לי שזה ילך לפי הקטן - אבל זה אותו מחיר אז לעתיד אם אני אפרק עדיף גדול..) עכשיו: אני מפרמט את הדיסק הישן שלי ומבטל את המחיצות מגדיר בביוס, עשוה F10 ומגדיר שם את ה-RAID לאחר מכן אני עושה בוט דרך דיסק ההתקנה ומגדיר שם מחיצות והכל וזה כבר יעשה אוטומטי לשני הדיסקים כן? משהו לפני שאני מתחיל? הערות,הארות... טיפים... פיספסתי משהו? אגב בלוח שלי יש אפשרות לניהול רייד דרך ווינדוס או שאני טועה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש IPAQ שכולל אנטנת GPS ותוכנה אחרי מספר בדיקות האייפאק עצמו עולה בסיבות 1500-3000 שקל והאנטנה כולל התוכנה עולה בסיבות ה2200 שקל. אם מישהו מכיר לוחות כאלה שמוכרים אייפאקים וכל הדברים מסביב יד שנייה, יעזור לי מאוד מכיוון שאין לי ממש תקציב להכל חדש גם, הייתי מעוניין לדעת אם יש המלצות לדגם מסויים
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה (הנמצאת בכותרת, לשניי המארזים יש ספק של 400W אך הפרש המחירים הוא כמעט 100 ש"ח). האם המארז 6919 יותר גדול? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם המאורר ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro מתאים למארז Sunbeam Samurai BLACK? והאפ צריך עוד מעבד (המעבד הוא הוא תוצרת אינטל,LGA 775).
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם .אני מחפש ממיר שבעזרתו אוכל לראות טלוויזיה על מסך המחשב שלי. משהו כמו tv box יש כמה סוגים בשוק עם רזולוציות שונות. האם יש כאן המלצה למשהו טוב וסביר באיזור 400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אם למשהו יש את המארז הזה אולי? כי אני רוצה לדעת מה המרחק בין 2 הנקודות האדומות שסימנתי עליו - בין החלק הכי שמאלי של הדלת עד לסוך המתכת של הידית שעליה.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם החלפה לספק טוב יותר יכולה לגרום לשיפור בביצועי המערכת?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חבר שלי צריך גויסטיק נחמד מאופיס דיפו או מKSP. משהו של חברה נורמלית. בUSB. יש לו סאידוואינדר ישן עם חיבור MIDI והמחשב לא מזהה,יש לי את הדיסק שלו ואני יכול לבדוק האם זה עובד. אם לא,בנתיים תנו המלצה. וכמה אפשר למכור: הגה ג'ניוס כסוף רוטט יפה,במצב מעולה,ועכשיו רציני לחלוטין:היה בשימוש 5 פעמים! ומאז בארון. USB יפה עם פדלים. מיקרוסופט סאינדוואינדר USB עם 4 לחצנים. ועוד 2 כאלו בפינות. ספק כוח טרמלטייק W0069 עם PFC 430WATT PCI-E SATA 24/20PIN ומה אתם אומרים על הרמקולים שקניתי: ATP3 של ALTEC LANSING. חשבתי לקנות את הרמקולים FX6021 בדיוטי פרי,היה רשום שהם 200$,אבל לא היה במלאי והם אמרו שלא יגיע יותר. בעסה. לא נורא. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה תעיפו מבט תגילו לי מה אתם חושבים. http://pictures.greatestjournal.com/userimg/4595936/198648 המתחים נראים נורמליים?? הרגע החלפתי לספק לא ג'נרי ואני לא בטוח שהמתחים בסדר.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לשחק במשחקי קונסולות ישנים (MAME, NeoGeo וכו') - התמכרתי. עלה לי רעיון לקנות Joypad איכותי במינימום כסף, כלומר בסביבות ה-50 עד 100 ש"ח. איכותי = כמה שיותר כפתורים, שלא יהיה מצב שאי אפשר ללחוץ על מספר כפתורים בו זמנית, תגובה מהירה, נוח לשימוש. במקרה עברתי על כמה Joypads ב-ZAP, ומצאתי את זה: StormTrooper Gamepad - SL4218 כבר התחלתי לשמוח - עיצוב נורא יפה, הרבה כפתורים, מחיר מצוין. רק מה - PS2. מה אתם אומרים על Logitech® Precision Gamepad ב-100 ש"ח? במידה ואני רוצה לחסוך כסך, האם ה-Tremon שעולה 40 ש"ח יספק אותי? אשמח לקבל מכם המלצות.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-