ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
תראו שוב אני לא מוצא פורום לפרסם את זה ולא בא לי בראשי אז נפרסם פה ותעבירו לפי הצורך... טוןב זה הולך ככה אני מחפש דרך או תוכנה להעביר קבצים לכרטיס הרחבה שלי במחשב כף יד אין לי בשבילו כניסה מיוחדת כמו שיש בחנויות.. וגם אי אפשר להעתיק קבצים לכרטיס הרחבה אין לי מושג למה מישהו יודע איך איפשר וגם ניסיתי דרך העברה האקטיבית וזה לא פועל.. למישהו יש דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת עם פקס משולב לא יותר מידי גדול אמין ואם יש לייזר צבעוני במחיר הזה עדיף (אם יש משו שעונה על הצרכים ביותר זול עדיף השימוש לא מסיבי)
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה ההספק שכל רכיב במערכת שלי דורש (במדויק) אין לי מושג איפה למצוא את זה... ניסיתי לא הלך המפרט: A64 3000+ ClawHammer Abit KV8 MAX3 512mb Samsung 400MHz Asus GF Ti4600 v8460 CDRW-ROM Lite On x52x32x52 CD-ROM LG x52 Maxtor 4D05062 Maxtor 6 Y080M0 (SATA) וזהו כל השאר אני אנסה לברר לבד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב mx1000 שלי. הכל עובד בסדר אבל ה left click לא מגיב. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם ה-HEC 300 ART מספיק בישביל הרדאון9800 פרו אווו שעדיף 475?!?! תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מבקש המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים, לאו דווקא סט: תקציב - 600-800 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. צבע בסיסי שחור (הן המארז והן המסך שלי שחורים). נוחות ובריאות הנם מילת המפתח - בייחוד לגבי העכבר אשר חשוב מאוד שיהיה מומלץ מבחינת נוחות לכף היד. עכבר מתאים לשמאליים. כולל בסיס טעינה. מדויק מאוד (לגרפיקה לא למשחקים). מקלדת כאמור, בראש ובראשונה נוחה בריאותית. כיתוב בעברית על המקשים לא בצבע שחור (יש לי כיום מקלדת כזו כאשר הכיתוב בעברית הנו בצבע שחור, זהה לצבע המקשים. פשוט לא ניתן להבחין בו). במידה ולא קיימת בעיית תאימות של המוצרים בעת הזמנה מחו"ל (התאמה לרשת החשמל הישראלית, מקלדת המותאמת גם לעברית) אין לי שום בעיה לבצע את ההזמנה מחו"ל, דרך Ebay וכד'. מקווה שאני לא דורש יותר מדי. תודה…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם המקלדת טובה? ו
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה החלון שנמצא בתחתית המארז (העיגול הזה)? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4281
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אולי למשהו יש רעיון איפה אפשר למצוא היום סורק ידני ? (חיבור USB או LPT) בנוסף יש לי סורק UMAX דגם S6e רציתי לדעת אם משהו יודע איפה אני להשיג את תוספת של מזין נייר אוטומטי עבורו (מחפש חדש אבל אם למישהו יש יד שניה אז אני פתוח להצעות - הודעה פרטית כמובן) בתודה על מידע, טל
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הכרתי מישהו דרך קרוב משפחה, שמייבא בעצמו כמות גדולה של עכבר אלחוטי מחברת MouseCaster, ומוכר אותו ב-79 שקלים במקום 399 ש"ח. מישהו מכיר את העכבר ויכול להגיד אם הוא טוב למשחקים או לא? האתר של הבחור: http://itaycom.fav.co.il/nna_content.php?id=24987 באתר אחר שבו הוא נמכר ב-399 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=1159&CatCode
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
חבר שלי צריך גויסטיק נחמד מאופיס דיפו או מKSP. משהו של חברה נורמלית. בUSB. יש לו סאידוואינדר ישן עם חיבור MIDI והמחשב לא מזהה,יש לי את הדיסק שלו ואני יכול לבדוק האם זה עובד. אם לא,בנתיים תנו המלצה. וכמה אפשר למכור: הגה ג'ניוס כסוף רוטט יפה,במצב מעולה,ועכשיו רציני לחלוטין:היה בשימוש 5 פעמים! ומאז בארון. USB יפה עם פדלים. מיקרוסופט סאינדוואינדר USB עם 4 לחצנים. ועוד 2 כאלו בפינות. ספק כוח טרמלטייק W0069 עם PFC 430WATT PCI-E SATA 24/20PIN ומה אתם אומרים על הרמקולים שקניתי: ATP3 של ALTEC LANSING. חשבתי לקנות את הרמקולים FX6021 בדיוטי פרי,היה רשום שהם 200$,אבל לא היה במלאי והם אמרו שלא יגיע יותר. בעסה. לא נורא. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר חודש שאני משגע אתכם בעניין המחשב החדש שלי. ב4 לאפריל, יום ההולדת שלי אני קונה לעצמי מחשב חדש סופר-דופר. יחד עם המחשב יבוא מסך LCD 32. המחשב יחובר למסך. על המחשב יותקן VISTA HOME PERMIUM כך שאוכל וארצה להשתמש בMEDIA CENTER שלו. הMCE יאפשר לי לראות טלוויזיה.. וללא קשר ה8800GT שיותקן עליו יאפשר לי לראות סרטים ולשחק משחקים על LCD 32 . עכשיו, כדי שכול זה יקרה ויהיה טוב.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים כך שאוכל להסתלבט על המיטה ולשחק לי בCOD4 בזמן שכיבה בצפייה על 32 אינץ'. בגלל זה, אני צריך משטח לעכבר (העכבר יהיה בטכנולוגית לייזר מן הסתם...), עכבר אלחוטי, מקלדת אלחוטית שנועדה לVISTA. אני ישמח אם תמליצו לי על איזה סט של מקלדת ועכבר + משטח טוב. אני נותן בי…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1674 המקלדת הזאת איכותית?היא תשרוד הרבה זמן?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שקניתי לפני כשנה בערך והוא נוראי במשחקים. גם כבד ומעייף את היד וגם יש לו דיליי כזה מרגיז וממש לא מדוייק. אין לי מושג כמה DPI אבל לא נראה לי יותר מ 400 .. עכשיו אני חושב לקנות את הלוג'יטק 510MX שעולה 160 שקל. הבנתי שהוא 800 DPI ואח שלו היקר יותר 518MX 1600DPI . האם יש הצדקה להוסיף כמעט 100 שקל בשביל זה ? האם 800DPI יהיה מספיק מדוייק למשחקים ואני לא ממש ירגיש בהבדלים..? תודה על העזרה. **עריכה** שמתי לב בטעות שכתבתי את ההודעה בפורום משחקים במקום ציוד היקפי.. לתשומת לב המנהלים אבקש להעביר את ההודעה למקום הנכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לפני כה שבועיים קניתי מסקי פי סי את העכבר GIGABYTE GM-R04 (כן פעם הוא עלה 74 ¤) וכעבור 4 ימים הוא הגיע אלי ואני מאוד מרוצה ממנו העכבר מאוד נח ומי שמכיר את הסיפור שצריך כמה שעות או ימים להתרגל לעכבר חדש כאן זה לא היה קיים על השנייה הראשונה ששמתי את היד עליו היא התאהבה בו קודם לא הבנתי למה המהירות של העכבר מתחלפת לאחר התקשרות לסקיפיסי הבנתי שהכפתור שאני לוחץ אליו כדי להחליף צבעים מחליף את מהירותו של העכבר ובמשחק בטלפילד מהיר הבנתי איך להשתמש בפונקצית הזהב הזאת כשאני עולה על מטוס אני צריך להשתמש בה 2000 DPI שבמצב הזה הגלגלת מהבהבת בין אדום לכתום במצב צלפים כשאני צריך רגישות אני משאיר את הגלגלת במצב לבן שזהו 600 DPI החוט של העכבר דק ולא מפריע לי בעת משחק ע"י יצירת התנגדויות א…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בתור מישהו שרואה הרבה סדרות נמאס לי כל פעם לקום מהמיטה ולהפעיל את הפרק הבא, אז אני צריך עכבר די פשוט לא משוכלל אבל שלא יהייה גרוע במשחקים כי אני גם משחק במשחקים קצת[3% מהזמן ]. ויש לי שאלה: מה ההבדל בין בין עכבר אופטי ללייזר?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
והאם הוא מתאים ל-P4 יש לי לוח ASUS P4P800-VM עם זה משנה. והאם הספק יחזיק את המחשב כמו שצריך בלי בעיות: יש לי מעבד P4 2.8 שתי סטיקים של זכרונות 512 ביחד כרטיס מסך R9600XT כרטיס רשת שתי דיסקים קשיחים(40 ו-120 G) פלופי ושתי צורבים ועוד שלוש דברים שמחוברים ל-USB. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לקבל המלצות למדפסת לייזר ש/ל 500-600 ש"ח, שתדע להדפיס משני צדדים. תוכלו גם לתת המלצות לחנות באיזור חיפה/קריות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-