עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by jeyjey,

לצורב מתחברים שלושה כבלים: IDE, מתח וכבל דק כזה שהקצה השני שלו מתחבר ללוח אם אם אני לא טועה בשביל מה הכבל הזה?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by sheff2k1,

על לוח האם שלי יש שתי יציאות USB ישנות...קניתי מצלמה דיגיטלית, וכל הזמן קופץ לי חלון שאומר שאילו היה לי USB 2, ההעברה הייתה פועלת מהר יותר. האם קיים כרטיס pci או משהו בסגנון שפשוט מוסיף יציאת USB2? או שאני צריך מחשב חדש.......

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by kipi25,

שלום, האם אפשר לקבל המלצות למדפסת לייזר ש/ל 500-600 ש"ח, שתדע להדפיס משני צדדים. תוכלו גם לתת המלצות לחנות באיזור חיפה/קריות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by a_nuke,

אני רוצה לקנות Canon A70 אם מישהו מכיר את המצלמה בבקשה תגידו לי אם היא טובה או לא

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

ספק HEC AR-T 300W מפרט מצויין בצד, גם OC מצוין בצד כתוב שה12V שלי על 11.776 האם זה קריטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. תודה מראש....

7. http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עם מיקרופון מובנה שמצלמת באיכות טובה בסביבות ה-200 ש"ח. עדיפה כזאת שיכולה להתלבש על מסך LCD בעובי עבה של איזה 5 סנטימטר. אז מה לקנות? :jump1:

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. מבקש המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים, לאו דווקא סט: תקציב - 600-800 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. צבע בסיסי שחור (הן המארז והן המסך שלי שחורים). נוחות ובריאות הנם מילת המפתח - בייחוד לגבי העכבר אשר חשוב מאוד שיהיה מומלץ מבחינת נוחות לכף היד. עכבר מתאים לשמאליים. כולל בסיס טעינה. מדויק מאוד (לגרפיקה לא למשחקים). מקלדת כאמור, בראש ובראשונה נוחה בריאותית. כיתוב בעברית על המקשים לא בצבע שחור (יש לי כיום מקלדת כזו כאשר הכיתוב בעברית הנו בצבע שחור, זהה לצבע המקשים. פשוט לא ניתן להבחין בו). במידה ולא קיימת בעיית תאימות של המוצרים בעת הזמנה מחו"ל (התאמה לרשת החשמל הישראלית, מקלדת המותאמת גם לעברית) אין לי שום בעיה לבצע את ההזמנה מחו"ל, דרך Ebay וכד'. מקווה שאני לא דורש יותר מדי. תודה…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שלוםם אני כנראה רוצה לקנות עכבר טוב אופטי לא אלחוטי לפי מה שהבנתי העכבר שלמעלה הוא העכבר כרגע הכי מומלץ זה נכון?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by Raul,

אני מעוניין לרכוש בקרוב ג'ויסטיק... ואני לא ממש מבין בזה אז אשמח לקבל עצות והצעות לג'ויסטיק טוב בתקציב 400-500 שקל...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by modgod,

קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by Holography,

שלום, אני מתכנן קנייה של Microsoft IntelliMouse Explorer השאלה שלי היא מדוע באתר של מייקרוסופט המחיר הוא כ45$~ ובדובים\זיגזיג רק 140 ש'ח? http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=7576 לפי מיטב הבנתי שם הוא נמכר כRetail ופה כOEM אבל בכול זאת נותר הפרש גדול באופו כללי,האם הוא מומלץ לגיימינג? והאם יש הבדלים נוספים בינו לבין הגרסה האלחוטית (שיש עליה סקירה באתר) חוץ מהאל חוטיות? (בהתחשב בכך שהוא עולה כמחצית מMX510) -thx

14. מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by nadav275,

מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by DragonEx,

מה אתם אומרים על המארז RAIDMAX 868 האם הוא טוב , הוא מקרר טוב, והוא לא עושה רעש, וגם האם הספק שלו טוב?

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by omrit,

שלום, אני קונה מחשב חדש(לחבר), ואני רוצה לדעת איזה ספק כוח לקחת. 350W, 400W או 450W המפרט (שדורש חשמל)- AMD 3800 X2 2 הארד דיסקים 1 כונן DVD כרטיס מסך פשוט מאוד (לא יודע איזה) מישהו יודע? חשבתי על ספק 400W של אנטק...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by CaRTeR,

אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by NI4NI,

אני מחפש מדפסת ביתית בינונית, במחיר עד 500 שקל. שתהיה אמינה ולא תתקלקל אחרי חצי שנה, שמחירי הדיו שלה לא יהיה בשמיים ורצוי שיהיה דיו חלופי זמין. יכולת הדפסת פוטו תהיה תוספת יפה אבל לא הכרחית. אני מבין טוב למדי במחשבים, אבל לא מכיר את כל 1000 דגמי המדפסות שיוצאים כל שנה. לאחר צמצום האפשרויות יש לי שתי מועמדות עיקריות: canon i350 ו HP 3650. האם יש למישהו המלצות במי מהן לבחור ? האם זה באמת נכון שמדפסות HP יותר חזקות ואמינות ? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by Ferrari599,

יש לי בעיה ב mx1000 שלי. הכל עובד בסדר אבל ה left click לא מגיב. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by tehnodrom,

הסתכלתי על כמה מדפסות עד עכשיו ראיתי שלוש מדפסות שנראות סבבה: Canon Pixma MP150 , Lexmark X7350 ,HP Officejet 5610 מה אתם חושבים עליהן? שווה את המחיר? האם יש הצעות למדפסות יותר טובות במחיר דומה ? בעקרון יש בהן פקס אבל אני לא צריך פקס מה שאני צריך זה מדפסת , סורק ומכונת צילום אם יש משהו טוב בלי הפקס זה עדיף תודה מראש מתן.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

אני קונה את הכרטיס הנ"ל עם הקירור Acclero X2 ואני צריך ספק. עד 450 שקל משהו כזה.. שיחזיק את זה טוב! יש לי מאוורר 120MM, אחד של 80MM, אני מתכנן עוד 80MM על המעבד יש לי את הפריזר 7 פרו שיש לו מאוורר 92MM יש לי HD אחד ושני כוננים חשבתי על ה Enermax LIBERTY EL400AW שעולה 449 שקל אבל הכרטיס צורך 450W לכל המערכת ככה שאני לא יודע אם זה יפעל טוב עוד המלצות? מה עם הTopower 550W ב384 שקל?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler או Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  24. טוב לפני שאני מתחיל.. הבאתי דיסק של 160, השני שלי של 120(ידוע לי שזה ילך לפי הקטן - אבל זה אותו מחיר אז לעתיד אם אני אפרק עדיף גדול..) עכשיו: אני מפרמט את הדיסק הישן שלי ומבטל את המחיצות מגדיר בביוס, עשוה F10 ומגדיר שם את ה-RAID לאחר מכן אני עושה בוט דרך דיסק ההתקנה ומגדיר שם מחיצות והכל וזה כבר יעשה אוטומטי לשני הדיסקים כן? משהו לפני שאני מתחיל? הערות,הארות... טיפים... פיספסתי משהו? אגב בלוח שלי יש אפשרות לניהול רייד דרך ווינדוס או שאני טועה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. אני צריך להטעין את הסוללות לעיתים דחופות יש פיתרון אחר? יש אולי סוללות שניתן להטעין דרך USB ? מדובר ב logitech ex110 תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים