ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר חודש שאני משגע אתכם בעניין המחשב החדש שלי. ב4 לאפריל, יום ההולדת שלי אני קונה לעצמי מחשב חדש סופר-דופר. יחד עם המחשב יבוא מסך LCD 32. המחשב יחובר למסך. על המחשב יותקן VISTA HOME PERMIUM כך שאוכל וארצה להשתמש בMEDIA CENTER שלו. הMCE יאפשר לי לראות טלוויזיה.. וללא קשר ה8800GT שיותקן עליו יאפשר לי לראות סרטים ולשחק משחקים על LCD 32 . עכשיו, כדי שכול זה יקרה ויהיה טוב.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים כך שאוכל להסתלבט על המיטה ולשחק לי בCOD4 בזמן שכיבה בצפייה על 32 אינץ'. בגלל זה, אני צריך משטח לעכבר (העכבר יהיה בטכנולוגית לייזר מן הסתם...), עכבר אלחוטי, מקלדת אלחוטית שנועדה לVISTA. אני ישמח אם תמליצו לי על איזה סט של מקלדת ועכבר + משטח טוב. אני נותן בי…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי כבלים מאריכים לעכבר ולמקלדת והם אינם עובדים. בדקתי אותם אצל חבר שיש לו P 133 ואצלו הם עבדו. ברשותי P4 של ASUS האם מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה...??
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
GYRO ATX-500 כתוב 500 וואט אבל הוא ג'נרי אז אני די בטוח שזה פחות. השאלה אם שווה לי להחליף אליו כי קניתי מארז חדש וקיבלתי איתו את הספק הנל. הספק הקודם שלי הוא CODEGEN 300W. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הכבל מתח שיוצא מהספק שלי לא מגיע לפלופי ואין לי שום ככונה להחליף ספק. יש דבר כזה כבל מאריך? איפה אפשר לקנות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי! יש לי במחשב ממש מעט כניסות PCI - שתיים או שלוש - וכולן תפוסות. יש איזושהי דרך להוסיף כניסות PCI, מבלי להחליף את לוח האם, כמובן? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תראו שוב אני לא מוצא פורום לפרסם את זה ולא בא לי בראשי אז נפרסם פה ותעבירו לפי הצורך... טוןב זה הולך ככה אני מחפש דרך או תוכנה להעביר קבצים לכרטיס הרחבה שלי במחשב כף יד אין לי בשבילו כניסה מיוחדת כמו שיש בחנויות.. וגם אי אפשר להעתיק קבצים לכרטיס הרחבה אין לי מושג למה מישהו יודע איך איפשר וגם ניסיתי דרך העברה האקטיבית וזה לא פועל.. למישהו יש דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה (הנמצאת בכותרת, לשניי המארזים יש ספק של 400W אך הפרש המחירים הוא כמעט 100 ש"ח). האם המארז 6919 יותר גדול? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה ההספק שכל רכיב במערכת שלי דורש (במדויק) אין לי מושג איפה למצוא את זה... ניסיתי לא הלך המפרט: A64 3000+ ClawHammer Abit KV8 MAX3 512mb Samsung 400MHz Asus GF Ti4600 v8460 CDRW-ROM Lite On x52x32x52 CD-ROM LG x52 Maxtor 4D05062 Maxtor 6 Y080M0 (SATA) וזהו כל השאר אני אנסה לברר לבד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם ה-HEC 300 ART מספיק בישביל הרדאון9800 פרו אווו שעדיף 475?!?! תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מבקש המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים, לאו דווקא סט: תקציב - 600-800 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. צבע בסיסי שחור (הן המארז והן המסך שלי שחורים). נוחות ובריאות הנם מילת המפתח - בייחוד לגבי העכבר אשר חשוב מאוד שיהיה מומלץ מבחינת נוחות לכף היד. עכבר מתאים לשמאליים. כולל בסיס טעינה. מדויק מאוד (לגרפיקה לא למשחקים). מקלדת כאמור, בראש ובראשונה נוחה בריאותית. כיתוב בעברית על המקשים לא בצבע שחור (יש לי כיום מקלדת כזו כאשר הכיתוב בעברית הנו בצבע שחור, זהה לצבע המקשים. פשוט לא ניתן להבחין בו). במידה ולא קיימת בעיית תאימות של המוצרים בעת הזמנה מחו"ל (התאמה לרשת החשמל הישראלית, מקלדת המותאמת גם לעברית) אין לי שום בעיה לבצע את ההזמנה מחו"ל, דרך Ebay וכד'. מקווה שאני לא דורש יותר מדי. תודה…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם המקלדת טובה? ו
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העכבר ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11764 תראו מחיר, והוא בעל 1600DPI שלא מבייש אותו.. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את המקלדת הנ"ל ואתמול קניתי עכבר אלחוטי גם של לוגיטק והוא משתמש במקלט אחר הכל עבד יופי עד שפתאום כל המחשב שלי איכשהו נהרס הACRONIS OS SELECTOR השתגע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש, מאז המקלדת לא עובדת אני מחבר את המקלט והכל נראה טוב אבל כשלוחצים על המקלדת לא קורה כלום וכשלוחצים על הF KEY הנורה במקלט משתנה אבל זה כל מה שהמקלדת יודעת לעשות, חייב את עזרתכם עמית
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם למשהו יש את המארז הזה אולי? כי אני רוצה לדעת מה המרחק בין 2 הנקודות האדומות שסימנתי עליו - בין החלק הכי שמאלי של הדלת עד לסוך המתכת של הידית שעליה.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מחשב 3GHZ 512MB ויש לי כונן שהוא צורב וגם סידי rw 52-32-52 עכשיו חיברתי עוד כונן ממחשב פנטיום 3 asus 52xmax כונן סידי רק בלי צורב זה יהרוס לי משהו או שאפשר לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מחשב כף יד אמין, צריך לאינטרנט, אופיס, רשימות וכאלה, תכונה נוספת שמהווה יתרון מבחינתי היא gps, בנוסף, מישהו יכול להסביר בדיוק מה ההבדל בין כל התקני הקשר? wifi bluetooth 802.11 תודה.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר שלי צריך גויסטיק נחמד מאופיס דיפו או מKSP. משהו של חברה נורמלית. בUSB. יש לו סאידוואינדר ישן עם חיבור MIDI והמחשב לא מזהה,יש לי את הדיסק שלו ואני יכול לבדוק האם זה עובד. אם לא,בנתיים תנו המלצה. וכמה אפשר למכור: הגה ג'ניוס כסוף רוטט יפה,במצב מעולה,ועכשיו רציני לחלוטין:היה בשימוש 5 פעמים! ומאז בארון. USB יפה עם פדלים. מיקרוסופט סאינדוואינדר USB עם 4 לחצנים. ועוד 2 כאלו בפינות. ספק כוח טרמלטייק W0069 עם PFC 430WATT PCI-E SATA 24/20PIN ומה אתם אומרים על הרמקולים שקניתי: ATP3 של ALTEC LANSING. חשבתי לקנות את הרמקולים FX6021 בדיוטי פרי,היה רשום שהם 200$,אבל לא היה במלאי והם אמרו שלא יגיע יותר. בעסה. לא נורא. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-