ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי קורא כרטיסים חכמים וכרטיס עם ג'וק כזה כמו טלכרטים של חו"ל מה אפשר לעשות עם זה? אני מכניס את הכרטיס והוא מזהה אותו ומראה כל מיני אופציות של ריסט לכרטיס וכאלה איך אפשר לכתוב / לקרוא מה שיש עליו? הבנתי שאפשר גם להשתמש בו במקום ססמא לוינדוס.. מישהו מבין בעניין קצת? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לאחותי ספק כח למחשב : P2/3 500MHZ 192RAM SDRAM לוח של SIS ..... ובלי [glow=red,2,300] תקנה מחשב חדש....[/glow]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עפ"י האתר של אנטק : http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html המידות של המארז הנ"ל הם גובה 52 ס"מ רוחב 20.5 ס"מ ואורך 47 ס"מ (לאחר הפיכה מאינטשים לסנטימטר). משום מה המידות הנ"ל נראות לי לא הגיוניות. המארז הוא מארז TOWER, והמארז הנוכחי שלי(מארז גנרי רגיל) פחות או יותר באותן מידות כמו האנטק הנ"ל. אז איך זה בעצם האנטק לא כל כך גדול? למרות שעפ"י התמונות הוא נראה דיי גדול... ד"א כבר הזמנתי אותו ובקרוב אני אלך לקחת אותו... תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מהעכברים הבאים לקנות, אשמח לשמוע בייחוד מבעלי הנסיון שיש להם את אחד העכברים הללו (כסף זה לא שיקול): 1. Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 2. Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 תודה רועי. זה די דחוף.. ההחלטה צריכה להתקבל ביומים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב אז קניתי שילשום G25 פה בארץ במחיר סבבה חדש באריזה הגעתי הביתה פתחתי הכל טוב אין בעיות חיברתי והתקתי את הדריבר.... נכנסתי לתוכנת הבדיקה של ההגה וכל פעם שניסיתי להכניס 5 זה היא 3 ו 6 היה גם 4 וגם רברס היה 4. גם במשחקים שונים אותה בעיה עם 5 6 ורברס בלבד חשבתי בעית דריבר או חיבור בדקתי .... OK התקתי דריבר חדש יותר מהאתר ... לא נפתר שלחתי מייל ללוגיטק ואמרו לי שלפי הסימנים יחידת ההילוכים תקולה וצריך להחליפה. טוב סבבה אז פתאום נחנסתי לפורום של לוגיטק באתר שלהם וחשכו איני... יש שם איזה 10000 הודעות על תקלות בהילוכים של ה G25 לאחד לא עובד רברס לאחר הילוך שני ולשליש עבד מצוין פתאום אחרי חודשיים מת. מה קורה פה קיבינימט זה הגה של 1500 שקל ...!!!!!! מישהו בארץ ניתקל איתו גם בבעי…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המפרט לא משנה, עם איזה קומבינציה אני אדיע לתוצאות קירור ושק הכי טובות: Cases : Antec Sonata Piano 380W Case [ ¤ 788.45 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 120mm fan [ ¤ 116.1 ] 1 או: Cases : Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) [ ¤ 769.69 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 80mm fan [ ¤ 84.23 ] 3 Power Spplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Aluminium Tower Case (P/S not included) [ ¤ 957.84 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Thermaltake Xaser III VM2000A Lanfire Midi Tower Aluminium Case (P/S not in…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זאת: המצלמה של חברת VIEWCAM קישור לדגם: http://www.viewcom.com.cn/products-list.asp?step=2001&pid=574
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ג'וייסטיק עד 60 שקל. מצאתי כמה אבל אין לי מושג אם הם טובים או לא... האם יש דברים מיוחדים שכדאי שיהיו בג'וייסטיק? ראיתי כמה דוגמאות שאולי יתאימו לי אבל אין לי מושג אם כדאי לקנות אותם, אם משתלם, אם הם יעבדו טוב...... אם יש לכם המלצות ליותר טובים במחיר של עד 60 שקלים בבקשהה תביאו לי.. הנה מה שמצאתי: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2385 48 שקלים משלוח חינם... וזה ראיתי בתגובה לאחד ההודעות פה http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3042 לא הבנתי כמה הוא עולה כולל משלוח... מה מהם עדיף והאם אתם מכירים במחירים האלה אחרים שעדיפים על מה שנתתי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר mx518 ופד (משטח לעכבר) של Steel-Pad של גימרים אני לא ממש יודע מאיפה ליקנות .. ראיתי בskypc שמוכרים אבל רק תעכבר ואני רוצה חנות שאפשר ליקנות את שתיהם .. בבקשה תעזרו לי ותביאו לי חנות טובה שאני יכל להזמין את שתיהים יחד =]
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברור שהזמן לא יהיה כמו הזמן המובטח, בטח ירד לאיזה 5-7 דקות אבל השאלה אם הוא יהיה מסוגל בכלל.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler או Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Microsoft Wireless Laser 6000 לבין Microsoft Natural Wireless Laser 6000. לפי מה שהבנתי ה-Natural יותר נוח ובריא ליד, אבל מצד שני הדגם הרגיל שוחרר לשוק אחרי ה-Natural ונחשב לדגם מתקדם וחדש יותר של אותה סדרה (תקנו אותי אם אני טועה). יש מקומות שבהם הרגיל עולה יותר ויש מקומות שה-Natural עולה יותר (בחו"ל וב-skypc למשל הרגיל עולה יותר בכ-30 ש"ח). קראתי reviews באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין מי מהם יותר טוב ומתאים לי. בעיקרון, השאלה שלי היא מה יש בדגם הרגיל שאין ב-Natural (חוץ מניצול טוב יותר של הבטריות). http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718264 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696172 בבקשה לענות רק מי שמכיר את הדגמים האלו ומבין בזה. …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העכבר ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11764 תראו מחיר, והוא בעל 1600DPI שלא מבייש אותו.. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על תקן USB ON THE GO אשר אמור לאפשר חיבור של שני התקני USB אחד לשני ללא מחשב בניהם. רציתי לדעת אם מישהו שמע עם יישומים של התקן החדש ואם תכלס אני יכול להעביר קבצים מהמצלמה הדיגיטלית לאיזשהו נגן MP3 מבוסס HD. קישור בנושא : http://www.usb.org/developers/onthego גדי
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אם למשהו יש את המארז הזה אולי? כי אני רוצה לדעת מה המרחק בין 2 הנקודות האדומות שסימנתי עליו - בין החלק הכי שמאלי של הדלת עד לסוך המתכת של הידית שעליה.
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים! יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........ אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת.............. כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא א…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך הספק enermax liberty 400W? למי שיש אותו מרוצה? אני מעוניין ליקנות אז אני רוצה לדעת
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לשימושי סטודנט. מה כדאי ? לייזר או הזרקת דיו ? חשוב שתהיה משולבת (עם סורק), צבעונית, קומפקטית עד כמה שאפשר ושלא תהיה יקרה מדי ... יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-