ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הישנה שלי התקלקלה, אני צריך מדפסת חדשה, להדפיס עבודות לבית ספר. לא משהו מיוחד. למישהו יש המלצה על דגפ ספציפי? (איזה חברה לא לקנות? או להיפך איזה חברה הכי אמינה?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 אני שואל במיוחד על המקלדת ואני יודע שיש אותה בנפרד ב290 אבל שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל גם עכבר+5 שנים אחריות בפנדה השאלה האם משהו התנסה עם המקלדת הזאת? והאם היא לא זהה ל k350 ?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה לעכבר אמין בעל כפתורים שניתנים לקונפיגורציה, שיעבוד טוב גם על משטחים לא קונבנציונלים (למשל מיטה ) וגם ממרחק של כ3 מטר מהמקלט. כזה שיפחית את הצורך להתעסק עם המקלדת בפעולות שכיחות (copy, paste, הגדלת תצוגה וכו) אבל עדיין לא יהיה עמוס מדי בכפתורים. לא לגיימינג. אלא לעבודה לאורך זמן באינטרנט ועם מעבדי תמלילים. הוא צריך להיות נוח ומתאים ליד גדולה. למישהו יש המלצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אחריות 3 שנים---PIXMA MX320 All-in-One Fax Office Printer + Feeder---canon אחריות שנה------Officejet 4500 All-in-One With Feeder +RJ45 Printer CB867A------HP אחריות שנה------Officejet 4500 Wireless All-in-One With Feeder Printer CN547A------HP שימוש במדפסת בעיקר בשביל להדפיס טקסט. העלות של ראשי דיו די דומה. השאלה מה ההבדל המשמעותי בינהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת עד 200 שקלים למשחקים. כעיקרון לא חשוב לי שהיא תהיה "מקלדת גיימינג" או משו בסגנון הזה,רק שתהיה טובה נוחה ותחזיק להרבה זמן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של brother מדגם mfc 250. במשך חודשיים היא עבדה כמו שצריך ןפתאום הפסירה להדפיס. הסורק והפקס עובדים כמו שצריך. המדפסת הותקנה נכון ומקוונת . ישנו וי ירוק ליד המדפסת כשאני מסתכל על התקנים ומדפסות. יש לי מע' הפעלה ווינדווס 7 פרימיום. ניסיתי למחוק את ההתקנה ולהתקין מחדש את הדייבר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב עדיין אין פיתרון..חייב להדפיס..והמוצא היחיד שלי זה איש מחשבים שיבוא במיוחד ויראה את הבעיה..האם למישהו יש פיתרון? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מדפסת + סורק + פקס, במחיר של עד $250. אני יודע שלייזר עדיף, אבל זה לא כזה חשוב, העיקר שתהיה אמינה (היה לי HP 8500 שנהרסה אחרי שנה, כנראה נזילה באחד הטריים של הצבע). השימוש הוא משרדי, לא מחפש הדפסת תמונות או משהו מיוחד, אבל שהמדפסת תהיה מסוגלת להדפיס בשחור לבן וגם צבעוני. קונה מאחת החנויות (לא גר בארץ): www.amazon.con www.newegg.com www.tigerdirect.com תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, ברשותי בית עם שתי קומות, כרגע בקומה למטה יש סוני 3, בקומה למעלה יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד מטייל בבית :] אשמח לקבל המלצות על ראוטרים שיהיו בעל קליטה ממש גבוהה כי זה חשוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ורציתי לדעת כיצד אני בודק את הסוללה? שמעתי שעל ידי לחיצה על כפתור FN+F11 עם הציור של הבטרייה, וכשאני לוחץ על זה המנורה שמתחת לחצים שגם היא בצורה של בטריה נדלקת לפי הלחיצה,מה זה אומר אין לי מושג.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל חיבור VGA, DVI ו HDMI. אני מחבר למחשב מסך בחיבור VGA, וצריך לחבר שני מכשירים עם חיבור DVI. מישהו מכיר SWITCH טוב שיכול למתג לי בין שניהם תוך כדי שמירה על איכות הוידאו?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על סורק תמונות שולחני שיתמוך בדרישות הבאות: - יתמך ב- XP וב- WIN7 - סריקת תמונות ברזולוציות גבוהות - שימוש עיקרי בצורב - סריקת מסמכים - שימוש עיקרי בצורב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על פניו, לא ניראה שיש נייר תקוע בפנים, שמפריע לכניסת הנייר החדש. כמו כן במסך הקטן של המדפסת כתוב e 0 2 וזה אומר שבעצם נגמר הנייר במגש, לפי המדרך של קנון עצמם, אבל כמובן שזו לא הבעיה, כי נייר יש בשפע :-). מישהו יכול לנסות לעזור? אגב, הנייר מתעקם לכיוון שמאל, כלומר צד שמאל נכנס מעט אבל ימין כניראה מסרב ואז הנייר נשאר עקום ותקוע. אגב, הוא יוצא בלי בעיה, כי הוא נכנס ממש מעט. אשמח לעזרה :-).
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לא יודע אים זה הפורום הנכון ,אים לא אשמח להפניה............ רציתי לדעת איזה מצלמה הכי טובה בתקציב של 500 ש"ח ולמה? ומה אתם ממליצים? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את ה-G5 הישן שלי, ולהחליף אותו בעכבר חדש אבל אלחוטי. אני מאוד אוהב את הנוחות של ה-G5 ואת הדיוק שלו, אז אני אשמח לעכבר דומה אבל אלחוטי. העכבר החדש לא צריך להיות עכבר לגיימרים, אני כבר לא משחק במחשב, וכשאני כבר משחק אני משתמש בגיימפאד של ה-360. בקיצור, עכבר אלחוטי,נוח כמו ה-G5, אבל לא חייב להיות מיועד לגיימרים. אשמח להמלצה בנושא, אני מחליף גם את המקלדת כנראה ל-http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/5994, אשמח לדעות גם בנושא שלה. הדרישה פה היא בעיקר למקלדת אלחוטית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! עקב המבצע בבאג http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 החלטתי להשתדרג בעכבר ואזניות גיימינג במחיר של כ200 שח לאחד (עקב המבצע g500 יכול להיכנס לתקציב אבל אם יש משהו יותר זול אז יהיה ממש נחמד) שזה אומר שהמחיר בבאג על כל אחד אמור להיות באזור ה300 באזניות אני לא מבין כלל. אם אפשר להוזיל את העכבר או לכלול אותו בחבילת עכבר+מקלדת זה יהיה מעולה יש גם מבצע דומה בKSP אז גם אופציות משם יעזרו. http://www.ksp.co.il/summer/
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן כולם לפני כמה ימים קיבלתי מצלמת אינטרנט (עם חיבור יו אס בי למצלמה ו3.5 למיקרופון) וגם מיקרופון עם חיבור 3.5. ניסיתי לחבר את שניהם (בנפרד) לעיגול האדום/ורוד של המיקרופון, ולא עבד. הלכתי וקראתי כל דבר אפשרי שקשור לבעיה הזאת - שיניתי הגדרות, בדקתי שהווליום של המיקרופון הכי גבוה, שהוא לא מושתק, בדקתי כל הגדרת קול אפשרית - וכלום. התקנתי סאונד דרייבר של נ'ווידיה כדי לבדוק אולי אפשר לשנות שם משהו - הכל על הנייר פיקס. אבל זה לא עובד. נ.ב. המצלמת אינטרנט הקודמת שלי כללה מיקרופון מובנה עם חיבור יו אס בי משותף והכל עבד חלק, גם המצלמה וגם המיקרופון. אני כבר אובד עצות, מישהו יכול לעזור עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-