עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. EB-DGC2 Edimax זה הבלוטוס שיש לי עכשיו המכשיר עצמו מזהה תפאלפון והפאלפון מזהה תמחשב אבל אני רוצה לעביר משהו או להיכנס לפאלפון עצמו מי הבלוטוס זה רושם לי Service Discovevry Failed אני מנסה להעביר משהו זה תמיד רושם לי Service Discovevry Failed מה יוכל להיות הבעיה בחיית נשבע לכם אין לי מזל כול דבר שאני קונה תמיד חייב להיות איזה בעיה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. מה ההבדל בין המקלדות האלה של מיקרוסופט: Optical Desktop with Fingerprint Reader Wireless Optical Desktop 3.0 Digital Media Pro Keyboard מה ההבדל מלבד האלחוט, החישן שמזהה טביעת אצבע והזום סלידר? בתודה מראש orlupo

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by Lirux,

יש לי dfi lanparty ultra-d וכשאני מחבר את האיריבר שלי למחשב הוא רושם לי: התקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר אם יחובר לusb 2 משהו כזה... ולא משנה לאיזה חיבור אני מחבר אותו על הלוח...זה אותו דבר... איך אני מסדר את זה... ועוד משהו ב bios זה מוגדר שהלוח ישתמש בusb גם 1.1 וגם 2...

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Arkadi.Krr,

קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה

5. מדובר על הסטים הבאים: Genius Ergomedia R710 Genius Ergomedia R800 כאשר הראשון עולה מעט פחות מ300 והשני 430. האם מומלץ? יש משהו טוב יותר בתקציב (בלי קיטועים, חיי סוללה נורמליים וכוץ...)

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. אהלן יש לי את המקלדת המוכרת של מיקרוסופט שיש למעלה את הלחצני אינטרנט עכשיו יש לי בעיה פסיכולוגית רצינית שבערך כל 20 שניות אני חייב ללחוץ על הכפתור של האינטרנט ואני מגיע כל פעם לאותו אתר אינטרנט ששום דבר לא השתנה ואני כל פעם מחדש מתפוצץ מכעס על עצמי שעשיתי את זה אז השאלה היא - איך אני מבטל את הכפתור המזורגג?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, לא ידעתי באיזה פורום זה צריך להיות אז רשמתי פה. אני שוקל לקנות מצלמת ווידאו, ואני רוצה להשתמש במחשב לעריכה. (לא מקצועית... סתם עריכה, לחתוך קטעים וכו') אז קודם כל אני רוצה להבין מה הכוונה בכלל במצלמת ווידאו דיגיטלית, ומה ההבדל בינה למצלמת ווידאו רגילה (אני יודע ששניהם מתבססות על קלטות, והדיגיטלית לא עובדת על כרטיסי זיכרון) וגם, מה ההבדל בין עריכה עם כרטיס DV, לבין עריכה עם כרטיס רגיל ש"מקבל" אותות ווידאו מכל מכשיר שמשדר באותו כאלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by gigabot,

קיבלתי אתמול את הספק הכל מצוין ומגניב , ויש לי שאלה.. המאורר שבו בסתובב ממש לאט, יש בו וסת אוטומטי או איך זה הולך? כאילו האויר די חם.. תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by TheDiesel,

אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by kobi_af,

שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום כולם יש לי את המקלדת הנ"ל ואתמול קניתי עכבר אלחוטי גם של לוגיטק והוא משתמש במקלט אחר הכל עבד יופי עד שפתאום כל המחשב שלי איכשהו נהרס הACRONIS OS SELECTOR השתגע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש, מאז המקלדת לא עובדת אני מחבר את המקלט והכל נראה טוב אבל כשלוחצים על המקלדת לא קורה כלום וכשלוחצים על הF KEY הנורה במקלט משתנה אבל זה כל מה שהמקלדת יודעת לעשות, חייב את עזרתכם עמית

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by at,

אולי למשהו יש רעיון איפה אפשר למצוא היום סורק ידני ? (חיבור USB או LPT) בנוסף יש לי סורק UMAX דגם S6e רציתי לדעת אם משהו יודע איפה אני להשיג את תוספת של מזין נייר אוטומטי עבורו (מחפש חדש אבל אם למישהו יש יד שניה אז אני פתוח להצעות - הודעה פרטית כמובן) בתודה על מידע, טל

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by FatalElement,

http://raidmax.com/product.php?pid=43 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4227 הוא נראה יפה אבל איך הוא באיכות? וכמה אני יקבל זיכוי על הספק?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by לאונרד,

מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by PoHuisT,

צריך המלצה לאוזניות באיזור ה 200 250 שח

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by Guy King,

אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה

18. Started by davidcohen,

היי אני צריך המלצה לגיים פאד למחשב בסכום של כ-200 עד 250 ש"ח אני צריך בעיקר למשחקי ספורט ומרוצים... שמעתי שגיים פאד של XBOX תומך בהרבה יותר משחקים אם זה נכון אשמח לשמוע גם המלצות בשבילו ד"א מה יותר נוח בעיצוב של XBOX או של PS ?! תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. Started by m0sh,

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת ויוכל להגיד לי עם הספקי כוח שלה טובים tsunami... חשוב מאד! אני נוסע בלילה אז ככה שזה היום או עוד שבוע לענות

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by Nachum987,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אני מתנצל, אבל במידה וזה כן קשור לפה אז הייתי רוצה בבקשה שתתנו לי המלצה למארז לכונן קשיח בעל יותר מ-200GB, אני צריך שהמארז יהיה מיועד לכך שהוא יועבר ממקום למקום, יהיה בעל קירור טוב, ויהיה בעל ממשק USB 2.0 ו/או FireWire. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. יש לי איזה מחשב ישן עם לוח אם מיקרו-ATX, הכל בסדר חוץ מהמארז המעפן שממש חוסם גישה לכל דבר (למשל בשביל להחליף זכרון אני צריך לפרק את ההרדיסק !) למישהו יש המלצה על מארז קטן ונוח יחסית ? (חשוב שיהיה קטן, אבל לא איזה קוביה בסגנון של shuttle וכאלה, הם צריכים ספק כוח קטן, נכון ?) אני מתכוון לעשות בו הרבה החלפות חומרה. אה, ואני לא מודר, אז אין מה לדבר על לעשות משהו עם המארז הנוכחי. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. והאם הוא מתאים ל-P4 יש לי לוח ASUS P4P800-VM עם זה משנה. והאם הספק יחזיק את המחשב כמו שצריך בלי בעיות: יש לי מעבד P4 2.8 שתי סטיקים של זכרונות 512 ביחד כרטיס מסך R9600XT כרטיס רשת שתי דיסקים קשיחים(40 ו-120 G) פלופי ושתי צורבים ועוד שלוש דברים שמחוברים ל-USB. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. Started by omersh83,
    • 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.