עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by faceman_007,

אך החברה הזאת במארזים יותר טובים מThermalTake ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. למה כדאי להתקין אותה בכלל? אולי זה ישפר משהו לעכבר שלי? (MX1000)?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by bennnn,

שלום קניתי היום דיו שחור. למדפסת יש אפשרות גם להדפיס בצבע,אך כנראה המחסנית של הצבע נגמרה.איך אני מגדיר שידפיס רק שחור לבן? כל בזמן היא מבקשת ממני להחליף את המחסנית של הצבע. לחצתי setup אבל אין שום איזכור באפשריות להגדיר רק לשחור,ובחנות אמרו שאפשר.בבקשה עזרה אני פשוט חייב להדפיס עבודה היום תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות ספק בבד ולא רוצה לקנות מארז ולשים את המחשב ליד המסך הרי שי לי הייפר 6 אז גם ככה אני לא יכול להעמיד אתה מארז כי אני לא רוצה לסכן את הלוח ואת הכרטסי מסך שלי... אז האם זה בריא שהלוח וכל החלקים יהיו ליד המסך כל הזמן... נגיד: חלקים מסך -----------------------------------

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by matizami,

העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by nadav275,

מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by sroolik,

ואם כן, איך הספק הזה ? כמה וואט?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by gman_il,

שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  11. אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. שלום רב אני צריך מדפסת לשימוש ביתי הציעו לי בחנות את EPSON C91 אמרו לי דגם חדש . לא יודעה שווה לקחת או לא לא מכיר את הדפסת . או שתמליצו מדפסת אמינה לשימוש ביתי

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by ynofear,

חשבתי על זה אל פסק EVER POWER 1000VA מתאים למערכת ביתית עם מסך "17 או 19" עם לוכד ברקים לקו הטלפון שנתיים אחריות מגן מפני קפיצות חשמל (Spikes) http://www.goopshop.co.il/hot_sale_product/z_30236.jpg אם לא טוב תביאו לי משהו טוב במחיר של עד 500

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח בסה"כ (עדיף פחות) לשימוש משרדי. המקלדת צריכה להיות קטנה ולהכיל מקשי מולטימדיה בסיסים ושהעכבר יהיה בעל לחצני אחורה קדימה וקל יחסית

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by davidcohen,

היי אני צריך המלצה לגיים פאד למחשב בסכום של כ-200 עד 250 ש"ח אני צריך בעיקר למשחקי ספורט ומרוצים... שמעתי שגיים פאד של XBOX תומך בהרבה יותר משחקים אם זה נכון אשמח לשמוע גם המלצות בשבילו ד"א מה יותר נוח בעיצוב של XBOX או של PS ?! תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. היי חברים , צהרים טובים! אשמח מאוד להמלצות לגבי המדפסות הבאות , כל הפרטים חשובים נא לשים לב ;D תנקס מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A3 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A4 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר שחור לבן בחיבור רשת שתשמש מספר משתמשים מדפסת הזרקת דיו צבעוניות שתשמש מספר משתמשים

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. מה ההבדל בין המקלדות האלה של מיקרוסופט: Optical Desktop with Fingerprint Reader Wireless Optical Desktop 3.0 Digital Media Pro Keyboard מה ההבדל מלבד האלחוט, החישן שמזהה טביעת אצבע והזום סלידר? בתודה מראש orlupo

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. איך ניתן להעביר תוכן מאינפרא אדום מן המחשב לפלאפון?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by גילST,

הכותרת אומרת הכל... חיפשתי בכל חנויות המחשבים שאני מכיר ברשת ולא ראיתי שלאף חנות יש להציע מארזי micro itx שמתאימים למשל ללוחות הקטנים של VIA עם המעבד המולחם (שנמכרים כרגע רק בפלונטר), כל מה שיש לחנויות להציע זה מארזי BAREBINE שמגיעים כבר עם לוח אם וכזה אני לא רוצה... אז אם מישהו יודע איך אפשר להשיג מארז כזה אני אשמח לשמוע תודה

20. בתור מישהו שרואה הרבה סדרות נמאס לי כל פעם לקום מהמיטה ולהפעיל את הפרק הבא, אז אני צריך עכבר די פשוט לא משוכלל אבל שלא יהייה גרוע במשחקים כי אני גם משחק במשחקים קצת[3% מהזמן ]. ויש לי שאלה: מה ההבדל בין בין עכבר אופטי ללייזר?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. אני ורצה ליקנות את העכבר g7 של לויגיטק ואו אלחותי ויש לי גם מיקלדת של מיקרוסופט אלחוטית ואני רוצה לדעת עם זה יפריעה אחד לשני ועם אני יכול לעשות את זה ביכלל שיש שתי מקלטים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. Started by tomz,

שלום.. אני מעוניין לרכוש IPAQ שכולל אנטנת GPS ותוכנה אחרי מספר בדיקות האייפאק עצמו עולה בסיבות 1500-3000 שקל והאנטנה כולל התוכנה עולה בסיבות ה2200 שקל. אם מישהו מכיר לוחות כאלה שמוכרים אייפאקים וכל הדברים מסביב יד שנייה, יעזור לי מאוד מכיוון שאין לי ממש תקציב להכל חדש גם, הייתי מעוניין לדעת אם יש המלצות לדגם מסויים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אני קונה את העכבר בעוד כמה ימים ואני רוצה לקנות פד חדש (כרגע הפד שלי זה QCK heavy) יש הצעות לפד חדש או שעדיף להישאר עם מה שיש לי?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים