ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
עפ"י האתר של אנטק : http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html המידות של המארז הנ"ל הם גובה 52 ס"מ רוחב 20.5 ס"מ ואורך 47 ס"מ (לאחר הפיכה מאינטשים לסנטימטר). משום מה המידות הנ"ל נראות לי לא הגיוניות. המארז הוא מארז TOWER, והמארז הנוכחי שלי(מארז גנרי רגיל) פחות או יותר באותן מידות כמו האנטק הנ"ל. אז איך זה בעצם האנטק לא כל כך גדול? למרות שעפ"י התמונות הוא נראה דיי גדול... ד"א כבר הזמנתי אותו ובקרוב אני אלך לקחת אותו... תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריך מארז עד 300 ללא ספק כי יש לי של hec אני מעדיף מארז יפה כמו ה cobra !
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
המליצו לי על המדפסת הזאת: DCP 150C http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;4567;pid;4289;pt;1 אני קונה אותה ב-350 שקל, ועוד 4 מחסניות דיו ב-99 שקל (מבצע). שווה לי לקנות אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קבלתי מחשב משומש בירושה. האיתחול מתחיל בצורה מסודרת,אך בסופו ולפני הצגת הלוגו של windows והטענת התוכנה (איני יודע אפילו איזה WIN הוא ) מופיעה הודעהזו: TYAP THE NAME OF THE COMMAND INTERPRETER e.g ., c:\windows\command.com במצב זה המחשב ממתין כנראה לתגובה כל שהיא אך איני מצליח למוצאה. אודה למי שיתן לי פתרון . בתודה למפרע.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני כל פעם שומע משהו אחר - לפעמים שהוא לא יוכל ואני יצטרך לקנות אנרמקס 350W או HEC475AR-T ולפעמים שהוא יחזיק מצויין אז מה התשובה?? ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 2100+ AIUHB Tray CPU Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Twinmos DDR-RAM 512MB PC3200 400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Powercolor Radeon 9700 128MB DDR VIEWSONIC 17" P70F Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז + ספק למחשב בסביבות 250 ש"ח חייב להיות לו את הדברים הבאים : 1. USB קידמי 2. נוחות בהכנסה והוצאה של חלקים 3. מקום ל 2 CD ו 3 HD (יש לי צורב סקזי). 4.שיהיה לו אוורור טוב. אם יש אפשרות לתצוגה של חום המעבד מקדימה מה טוב אם לו אז לא נורא. בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק בבד ולא רוצה לקנות מארז ולשים את המחשב ליד המסך הרי שי לי הייפר 6 אז גם ככה אני לא יכול להעמיד אתה מארז כי אני לא רוצה לסכן את הלוח ואת הכרטסי מסך שלי... אז האם זה בריא שהלוח וכל החלקים יהיו ליד המסך כל הזמן... נגיד: חלקים מסך -----------------------------------
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח, יש עדיפות או ל-Logitech או למיקרוסופט כמובן... בעניין העכבר נראה לי מצאתי משהו טוב... והנה לינק לנועה קומפ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2044 בעניין המקלדת אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יכולים להמליץ לי על מקלדת אלחוטית, העדפה לשחורה, שהמקלדת תהיה איכותי שתשמש אותי נאמנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ברור שהזמן לא יהיה כמו הזמן המובטח, בטח ירד לאיזה 5-7 דקות אבל השאלה אם הוא יהיה מסוגל בכלל.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני צריך להטעין את הסוללות לעיתים דחופות יש פיתרון אחר? יש אולי סוללות שניתן להטעין דרך USB ? מדובר ב logitech ex110 תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יצרני הדיו חילופי במטיחים אחריות על המדפסת, איך אני יוכיח להם שהמדפסת ניזוקה מהדיו שלהם?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חשבתי על זה אל פסק EVER POWER 1000VA מתאים למערכת ביתית עם מסך "17 או 19" עם לוכד ברקים לקו הטלפון שנתיים אחריות מגן מפני קפיצות חשמל (Spikes) http://www.goopshop.co.il/hot_sale_product/z_30236.jpg אם לא טוב תביאו לי משהו טוב במחיר של עד 500
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי ספק AT שאני רוצה לחבר למחשב XT ענתיקה. יוצאים ממנו 4 חוטים: שחור, כחול, לבן, חום שאמורים להתחבר למתג (שאין לי). איך אני גורם לספק להדלק (בלי המתג)? מישהו יודע מאיפה אני משיג מתג כזה של המחשבים שהיו מדליקים מהצד שיתאים לספק AT? תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש את mx518, את g5(יקר שרך אגב) ויש עוד הרבה עכברים טובים... אני שחקן סיאס משמה אני צריך עכבר טוב... בכל אופן אני עובד מחר אז אמא שלי הולכת לקנות את העכבר אז אני לא יוכל לנסות אותו במקום או משהו כזה אז אם מישהו יכול לייעץ לי מנסיון איזה עכבר להגיד לאמא שלי לקנות אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האם הספק הזה: Enermax / 535-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SLI-Ready / SATA-Ready / 20/24-Pin / Power Supply יחזיק את הכרטיס מסך הזה?: XFX GeForce 7800 GTX OverClocked 490MHZ / 256MB DDR3 / PCI Express / SLI / Dual DVI / VIVO/ Video Card
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
למי שזוכר, במשך לא מעט זמן (ולפני לא מעט זמן), היה באתר של VANTEC איזשהו דוגמא למארז שהם תכננו להוציא, מישהו יודע מה התקדם עם זה? הם עשו פרסה או שהוא באמת יצא אבל לא הגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת ויוכל להגיד לי עם הספקי כוח שלה טובים tsunami... חשוב מאד! אני נוסע בלילה אז ככה שזה היום או עוד שבוע לענות
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חשוב לי שיקלטו לפחות ממרחק של 2 מטר , זמן תגובה נמוך ככל שניתן , קליטת זויות של עד 170 מעלות מהמקלט. אני יודע שמקלדות מחברות מותג יכולים להטות בציפיות , לכן אבקש המלצות מנסיון אישי של אנשים ע"פ הקריטריונים שציינתי.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
GYRO ATX-500 כתוב 500 וואט אבל הוא ג'נרי אז אני די בטוח שזה פחות. השאלה אם שווה לי להחליף אליו כי קניתי מארז חדש וקיבלתי איתו את הספק הנל. הספק הקודם שלי הוא CODEGEN 300W. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-