ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
עפ"י האתר של אנטק : http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html המידות של המארז הנ"ל הם גובה 52 ס"מ רוחב 20.5 ס"מ ואורך 47 ס"מ (לאחר הפיכה מאינטשים לסנטימטר). משום מה המידות הנ"ל נראות לי לא הגיוניות. המארז הוא מארז TOWER, והמארז הנוכחי שלי(מארז גנרי רגיל) פחות או יותר באותן מידות כמו האנטק הנ"ל. אז איך זה בעצם האנטק לא כל כך גדול? למרות שעפ"י התמונות הוא נראה דיי גדול... ד"א כבר הזמנתי אותו ובקרוב אני אלך לקחת אותו... תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לקבל המלצות למדפסת לייזר ש/ל 500-600 ש"ח, שתדע להדפיס משני צדדים. תוכלו גם לתת המלצות לחנות באיזור חיפה/קריות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא…
-
השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני כל פעם שומע משהו אחר - לפעמים שהוא לא יוכל ואני יצטרך לקנות אנרמקס 350W או HEC475AR-T ולפעמים שהוא יחזיק מצויין אז מה התשובה?? ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 2100+ AIUHB Tray CPU Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Twinmos DDR-RAM 512MB PC3200 400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Powercolor Radeon 9700 128MB DDR VIEWSONIC 17" P70F Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק בבד ולא רוצה לקנות מארז ולשים את המחשב ליד המסך הרי שי לי הייפר 6 אז גם ככה אני לא יכול להעמיד אתה מארז כי אני לא רוצה לסכן את הלוח ואת הכרטסי מסך שלי... אז האם זה בריא שהלוח וכל החלקים יהיו ליד המסך כל הזמן... נגיד: חלקים מסך -----------------------------------
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המלצה למארז יפה איכותי+ספק טוב עד 500 ש"ח אבל לא ממש חובה ספק
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ברור שהזמן לא יהיה כמו הזמן המובטח, בטח ירד לאיזה 5-7 דקות אבל השאלה אם הוא יהיה מסוגל בכלל.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית אם מסך lcd בסביבות ה 1000 ש"ח אם אפשרות לזיכרון פלאש ! בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
Hey guys, someone heard about this case? he`s very nice and got psu and ports and also very cheap (380nis be`ereh be Aus), someone know something about him or about him and his psu? thanks ! P.S Here his pic :
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הלוח הזה: http://www.asrock.com/product/ConRoe945G-DVI.htm תומך את הכרטיס X1900GT אמרו לי לבדוק ואין לי מושג איך עושים את זה....! :-\
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. איזה ספק כח בין ההכי טובים היום בשוק? 2. כמה וואט הוא הספק הכי נמוך? 3. כמה וואט הוא הספק הכי גבוה? 4. האם אפשר להתסדר בלי מאווררים בכלל עם מערכת קירור וספק? תודה למי שיענה לי על השאלות
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שווה לי לקנות המקלדת של לוגיטק ה-G15 ולהוסיף חלה עברית פה... http://pcgraph.co.il/index.php מישהו שמע על החנות הזו??? וזה לא יסתום את תאורת הלדים??
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
משהו יודע אם מוכרים כונן כזה בארץ ואם כן אז איפה..? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקנתי את המצלמה הנ"ל. האפליקציה היחידה שנפתחת בעת חיבורה ל- USB היא ה- windows live. האם קיימת תוכנה אחרת לא של ביל גייטס כדי להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת וסורק, ואני לא מכיר את הדברים האלה שנקראים all in one... על הנייר, הם נראים טוב, אבל האם שווה לקנות אותם? התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. לא רצוי, אבל אפשר לחרוג גם ל1200. עדיפות גדולה ביותר(בעצם מוחלטת) לhp, כי יש לי דיו חינם בשבילם.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני עוד מעט יוצא לחנות לקנות ספק, איזה ספק כדאי עד 160ש"ח? תודה מראש, גונזילה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה :-\
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הדונגל שלי תומך בפרופיל הזה? יש לי מיקרולינק או שזה מיקרוקום בלוטות' אאל"ט 1.1 איזה אוזניות BT אלחוטיות יותר טובות- לוג'יטק או HP? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-