ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בתור מישהו שרואה הרבה סדרות נמאס לי כל פעם לקום מהמיטה ולהפעיל את הפרק הבא, אז אני צריך עכבר די פשוט לא משוכלל אבל שלא יהייה גרוע במשחקים כי אני גם משחק במשחקים קצת[3% מהזמן ]. ויש לי שאלה: מה ההבדל בין בין עכבר אופטי ללייזר?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק בבד ולא רוצה לקנות מארז ולשים את המחשב ליד המסך הרי שי לי הייפר 6 אז גם ככה אני לא יכול להעמיד אתה מארז כי אני לא רוצה לסכן את הלוח ואת הכרטסי מסך שלי... אז האם זה בריא שהלוח וכל החלקים יהיו ליד המסך כל הזמן... נגיד: חלקים מסך -----------------------------------
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
הכרתי מישהו דרך קרוב משפחה, שמייבא בעצמו כמות גדולה של עכבר אלחוטי מחברת MouseCaster, ומוכר אותו ב-79 שקלים במקום 399 ש"ח. מישהו מכיר את העכבר ויכול להגיד אם הוא טוב למשחקים או לא? האתר של הבחור: http://itaycom.fav.co.il/nna_content.php?id=24987 באתר אחר שבו הוא נמכר ב-399 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=1159&CatCode
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח בסה"כ (עדיף פחות) לשימוש משרדי. המקלדת צריכה להיות קטנה ולהכיל מקשי מולטימדיה בסיסים ושהעכבר יהיה בעל לחצני אחורה קדימה וקל יחסית
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת ויוכל להגיד לי עם הספקי כוח שלה טובים tsunami... חשוב מאד! אני נוסע בלילה אז ככה שזה היום או עוד שבוע לענות
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המקלדות האלה של מיקרוסופט: Optical Desktop with Fingerprint Reader Wireless Optical Desktop 3.0 Digital Media Pro Keyboard מה ההבדל מלבד האלחוט, החישן שמזהה טביעת אצבע והזום סלידר? בתודה מראש orlupo
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, שאלה ניובית מאוד אבל בכל זאת.... כשאני מדפיס מסמך שרובו כתוב בשחור אבל מכיל צבע ובוחר באופציה של הדפסה צבעונית במדפסת, האם המדפסת מדפיסה את הצבעים השחורים באמצעות מיכל הדיו השחור או באמצעות מיכל הדיו הצבעונית? (המדפסת היא BROTHER DCP-130C). תודה!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת המוכרת של מיקרוסופט שיש למעלה את הלחצני אינטרנט עכשיו יש לי בעיה פסיכולוגית רצינית שבערך כל 20 שניות אני חייב ללחוץ על הכפתור של האינטרנט ואני מגיע כל פעם לאותו אתר אינטרנט ששום דבר לא השתנה ואני כל פעם מחדש מתפוצץ מכעס על עצמי שעשיתי את זה אז השאלה היא - איך אני מבטל את הכפתור המזורגג?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לקחנו לסקירה את הקומפקטית החדשה של Corsair, מקלדת מכאנית מדגם K60 PRO TKL RGB, וחזרנו עם רשמים שכדאי לכם להכירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
- 2 followers
-
-
השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז + ספק למחשב בסביבות 250 ש"ח חייב להיות לו את הדברים הבאים : 1. USB קידמי 2. נוחות בהכנסה והוצאה של חלקים 3. מקום ל 2 CD ו 3 HD (יש לי צורב סקזי). 4.שיהיה לו אוורור טוב. אם יש אפשרות לתצוגה של חום המעבד מקדימה מה טוב אם לו אז לא נורא. בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אולי למשהו יש רעיון איפה אפשר למצוא היום סורק ידני ? (חיבור USB או LPT) בנוסף יש לי סורק UMAX דגם S6e רציתי לדעת אם משהו יודע איפה אני להשיג את תוספת של מזין נייר אוטומטי עבורו (מחפש חדש אבל אם למישהו יש יד שניה אז אני פתוח להצעות - הודעה פרטית כמובן) בתודה על מידע, טל
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
NEC ND3550 רציתי לדעת איך הוא בכללי ... קיבלתי אותו אתמול
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאן אני מחבר את הכבלים הקטנים שיוצאים לי מכפתור ההדלקה של המחשב ללוח?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, קניתי תחנת עגינה USB-C 3.0 של sharkoon אבל הלאגים שלה למקלדת והעכבר מטורפים, ואני מחפש תחנת עגינה אחרת רוב התחנות היום הם USB-C 3.1, אם יש לי בלפטופ רק יציאת USB-C 3.0 זה אמור לעבוד? (נייד YOGA 900 במקרה הזה) תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
- 1 follower
-