עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shaharazu,

שלום לכם, בשבוע הבא אני עובר להתגורר במעונות של האוניברסיטה בא אני לומד. המחשב לוקח חלק מרכזי בחיי ואני מוכרח לקחת את המחשב השולחני!!! שלי איתי למעונות. מיכיוון שאני יתגורר עם שותף נוסף ואין ביניינו הפרדת חדרים אני חושש שמה על ידיו או בעזרתו או בעקבות זה שהוא ישכח את הדלת פתוחה או אפילו בלי שום קשר אליו יגיע גנב ויגנוב לי את המחשב אני מחפש דרכים שבעזרתם אני אוכל לשמור על המחשב שלי. חשבתי לרכוש כלוב למחשב אך אינני מוצא ביד 2 כלוב למכירה. המחירים של כלוב חדש נעים (לפי מה שעד כה יצא לי לראות) בין 600-1000+ . פתחתי את הפוסט על מנת לראות מה דעתכם על הנושא, האם ישנן דרכים נוספות וזולות יותר שבעזרתם אני יוכל להגן על המחשב? או שמה אתם מכירים מישהו שמעוניין למכור כלוב למחשב. אני …

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. שיהיה איכותי זה מה שחשוב לי, ואם זה יתאים גם לגיימינג אז עוד יותר טוב אני צריך את זה דחוף כי המחשב מגיע או מחר או מחרתיים.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by rosesr,

אני צריך פנל שחור שטוח לקידמת המארז(מה שיש המקום של ה-CD) כדי לחבר מסך LCD מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  4. מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא תעבירו. אני רוצה להעביר את המדפסת שלי למקום אחר בחדר, מה שמצריך ממני מאריך USB של 10 מטר בערך. (הכבל יעבור מסביב לחדר צמוד לקיר למטה). ראיתי כל מיני מאריכים, וראיתי מאריך עם מגבר שכתוב בהסבר שלו: " כידוע-כבל USB לא יקבל סיגנל אחרי 5 מטר ..." האם זה נכון? מדוע מוכרים כבר USB גם של 10 מטר? העדפה שלי היא לקנות 2 כבלים של 5 מטר ולחבר ביניהם. אשמח לעזרה ממבינים. להלן לינקים: http://www.cable.co.il/sg_product~470130~2~1.htm http://www.cable.co.il/sg_products~2.htm תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IIJS017

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zippobuyer1,

שייכתי לפורום הזה כיוון שזה ספק שצריך לעבוד ב OC כבד (בעזרת השם 200BUS) המפרט: 8RDA+ AXP 2100 TBREDB CORSAIR PC3200 CAS2 256MB 2 STICK = 512MB TOTAL בנוסף יש גם רדאון 9500 פרו של ATI, וולקנו 7 פלוס, צורב, סידי, כונן קשיח, 5 מאווררי מארז - THE USUAL אני צריך ספק ש: א. יחזיק את כל אלה + 2 קתודות + כל דבר שאני ארצה לשים בעתיד (שאני לא ישים עוד מאוורר ופתאום - בום) ב. יהיה מעולה לOC ג. יהיה עם מתחים יציבים (HEC ומעלה) אני צריך ספק שמסוגל להחזיק מערכת מאוד מאוד חזקה ושהוא יהיה בגבולות 400 השקלים - תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  8. יש לי שאלה די פשוטה... רציתי לדעת איך יודעים אם הספק מתאים למארז בכלליות... כאילו עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש לדוג' 600W של אנרמקס איך אני יודע אם הוא מתאים למארז שלי הק קומפיוקייס... תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by i.k,

שלום! אני חושב שיש לי בעיה של יציבות אם ספק כוח שרשום למעלה יש לי קפיצות של מתחים בביוס כאשר אני עושה o.c למערכת יש קפיצות של 0.02 או 0.03 וולט במתח של המעבד ,לוח,זיכרון והמתח 3.3v של הספק ואמרו לי שזה לא תקין ויכול לעשות בעיות עכשיו יש לי את המפרט הבא xp1700@2200 fsb 200 abit nf-7 s2 512 ddr 3200 Mushkin elsa 9800pro 128mb 80*2 western digital sata ומחוברים שתיי מאוררים של 120 מ"מ למחשב. 1.איזה תוכנות יש שאפשר לבדוק יציבות של ספק ולראות האם הספק הוא תקין לשימוש? עכשיו היום נהרס לי כרטיס מסך אחר במחשב הזה 6600 של gigabyte שמהרגע שהכנסתי אותו למחשב היו דברים מוזרים שהוא הראה כול מיני קישקושים על המסך אבל אחרי ריסט זה הפסיק והיום הוא לגמריי נדפק ויותר העיוותים של התמונה…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by manbot,

MegaCube Case, Really Astonishing. http://www.xoxide.com/megacubecase.html עולם מטורף יש לנו.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by oreinis,

אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  12. הכוונה לסטילס איכותי. בעקרון אני רוצה לרכוש את 2 המוצרים (מצלמת ווידאו דיגיאלית ("מסרטה"), וגם מצלמת סטילס דיגיטלית), במידה ויש מסרטות דיגיטליות, המצלמות גם סטילס איכותי, אשמח לשמוע. אינני מקצוען, ולא כל פרט ופרט מעניין אותי, לדעתי אם המסרטה מצלמת סטילס באיכות של 2-3 מגה פיסקל - סביר ביותר.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by mtn9,

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכרם את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ,זה הכי זול בארץ ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה. נ.ב. אני כותב את ההודעה הזאת כאן כי רמקולים הם גם נחשבים כציוד הקפי, וגם כי בפורום אודיו וקולנוע ביתי לא עונים לי.

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by shimronfio,

אני מעוניין לרכוש תעכבר של razer deathadder איפה החנות הכי משתלמת באזור גוש דן שאני יכול להשיג אותו?

15. טוב החלטתי לקנות סורק למטרות סריקת ציורים שלי מסכמים ותמונות... יש לי תקציב של עד 350 ( כולל משלוח).. אני לא מבין בזה הרבה אבל אני יודע שרזולוציה גבוהה מסקפת סריקה איכותית יותר. וניסיתי קצת לחפש סורקים בתקציב שלי אבל היחיד שמצאתי הוא: Umax Astra 5600 רזולוציה סריקה מקסימלית 19200/19200 Dpi רזולוציה אופטית : 1200X2400 עומק צבע: CCD SENSOR 48-Bit שטח סריקה מקסימלי : 8.5X11.7 ?A4 חיבור: USB 2.0 כפתור לסריקה העתקת תמונות העברה לתוכנת עיבוד התמונה, העברת תמונה למייל או למדפסת ישירות, והוא עולה 315... אז השאלה, האם הוא טוב? או שאתם ממליצים לי על סורק אחר באותו סכום? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  16. הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. מה אתם אומרים לגבי Supertalent CA-601UFS Aluminium Silver Full Tower 4 Fan? אני מעוניין במארז טוב (לא של Compucase) שיתאים לי בצורה מושלמת למחשב שאני הולך לקנות בנתיים ננעלתי על המארז הזה וכנראה שהיום (6.3) אני אף יקנה אותו. *בשנה הקרובה ייתכן ויעבוד במתכונת SLI ויש אפשרות שבעתיד אני יעשה לו OC (לא בטוח). בנוסף אודה לכם אם תמליצו לי על ספק שתומך בSLI (שני 6 פין). עוד דבר רציתי לדעת האם ניתן לעבוד במתכונת SLI עם שני 6800GT עם ספק שתומך ביציאה אחת של PCI-e ואיך? האם בכלל חייבים את חיבור ה6 פין ל6800GT? המפרט: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3…

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  18. שלום אני רוצה להמיר קלטות וידאו לDVD (כמות גדולה של קלטות) באיכות גבוה אבל אני רוצה שזה גם ישמש אותי ככרטיס טלוזיה מקליט ברזולוציה גבוה של HD בעדיפות: ליותר מהקלטה אחת בו זמנית להצגת המידע מהממיר לאפשרות של טיימר שיכבה וידליק תמחשב כצריך לגבי התקציב הוא לא מוגד כרגע אבל אני לא מתכוון להתפרע סתם לדעת מה דעתכם על הממיר הזה שמשמש גם ככרטיס (אבל עד כמה שידוע לי לא עונה על העדפות שלי) http://www.keep-on.co.il/index.php?option=com_product&view=product&id=317 תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by gregnisht,

שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by chadash,

יש לי 3 הצעות למדפסת משולבת של hp 6213 6313 5783 מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by nimrodim,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... אני מחפש מאריכים לחיבורי 4 פינים MOLEX אם משהו יודע היכן להשיג...או פיתרון אחר אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by Aganathon,

יש לי ספק AOPEN 300W שהגיע עם המארז שיש לי כרגע. עד עכשיו לא היו לי איתו בעיות (כמעט 3 שנים). האם הוא אמין ויוכל לסחוב את המערכת הבאה ? Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K ASUS P4P800 2 x GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! מאווררים (3) + מנורת פלורוסנט אם כדאי לקנות ספק חדש, אז איזה (במחיר מינימלי, אבל אמין) ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. סך הכל רציתי להחליף את המקלדת האומללה שלי במשהו חדש ואלחוטי...שיהיה יפה לחדר וטוב למשחקים. ומשום מה כל מקלדת אלחוטית שאני רואה שמוצעת למכירה באה עם עכבר......אבל אני לא צריך יש לי את הDIAMONDBACK שלי וזה סתם בזבוז כסף...למה?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. ראיתי איזה מחשב מאעפן למכירה באיזה אתר. מה שתפס את עיניי היה החזית של המארז המונפץ שלהם . . . מישהו יכול להגיד איזה חלקים מייצרים כיום אם חלק דומה לזה, או שדומים לזה בכללותם? אני מדבר על: - מאווררים למחשב - מארזים - גימיקים אחרים עם צורה זו. כל המכיר משהו כזה מוזמן לפרט ולהגיד "מה תפקידו בכח" . . .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מעוניין לקנות מקלדת ואני לא יודע איזה כדי יותר הייתי רוצה לדעת יתרונות או חסרונות או שינויים משמעותיים בין לבין והמלצות.. Roccat Isku FX Multicolor Roccat Ryos MK Advanced Mechanical אני לא כלכך מבין בתחום המכני של המקלדות הייתי רוצה לדעת איך שניהם אחת יחסית לשניה, האם צריך להחליף אחרי כמה זמן סווי'ץ במכני ? לא מפריע לי ה"רעש" של הכפתורים הכי חשוב נוחות אני קונה ב KSP וההפרשים זה 50 שקל אז לא הכי קריטי (מוכן לקנות מקלדת עד 450) תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.