ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האחיזה שלי היא מסוג Fingertip, תקציב עד 450 ש"ח למלקדת+עכבר, אפשר לחרוג עד עוד 50 ש"ח. אני משחק יחסית מעט ובעיקר חשוב לי שהציוד יהיה כמה שיותר פשוט ונוח: מקלדת בגודל מלא, תגובה טובה של המקשים ובלי כפתורים מיותרים לגלישה, כיבוי וכל מיני כאלה, אבל אפשר שתהיה שליטה על ווליום. אני עוד לא סגור אם אני רוצה ציוד חוטי או אלחוטי, אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של שניהם והאם אני בכלל צריך ציוד חוטי אם אני לא גיימר כבד. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת קניית מקלדת חדשה, הרבה זמן השתמשתי במקדלת Logitech די פשוטה, אבל עכשיו כשהיא הלכה, הגיע הזמן לשדרג ולהשקיע במשהו מוצלח יותר, והחלטתי ללכת על מקלדת מכנית. השימוש במקלדת הוא עבור עריכת וידיאו, הרבה הקלדות, וגיימינג, אבל בעיקר עריכה והקלדות. אני משתמש במקלדת שעות על גבי שעות, ואני מעוניין במשהו נוח, משהו שלא מצריך הרבה לחץ על האצבעות, ומשהו שקט יחסית. RBG וכל זה פחות חשוב לי, יותר חשוב לי שזה יהיה נוח ונעים לעבודה ממושכת. אחרי מחקר שעשיתי ביוטיוב, מצאתי כמה מקלדות שאני מאמין יתאימו לי. מבחינת תקציב אני גמיש, מאחר ואם אני קונה מקלדת היון, אני בטח ישתמש בה כמה שנים טובות, ואני מעדיף להשקיע במשהו איכותי. הנה המקלדות שאני שוק…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מתלבט בין שתי מקלדות מכניות, לשימוש של גיימינג והקלדה. אני מתלבט בין ה Razer Lycosa לבין ה BW. מה יותר משתלם? והאם יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עליהם? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה באתר http://hwzone.co.il/reviews/peripheral/VR920 ונדלקתי אומנם מזמן כבר הכתבה הייתה שם רק היום זה נותן לי פתרון לכמה דברים מאחר וקניתי ספריה חדשה והמסך שלי רחוק אפילו שהוא 22 אינצ' עדיין קשה לי לראות (וזה לא בגלל שאני צריך משקפיים)ועוד כמה עניינים לכן חשבתי על לקנות את המשקפיים האלה בדקתי בזאפ אבל אין שם חנות שמוכרת את המשקפיים הנ"ל חיפשתי באיביי ומצאתי שתי דגמים http://catalog.ebay.com/VUZIX-VR920-Microphone-Screen-/70257354?_fifpts=1&_pcatid=413&_refkw=Vuzix&_trksid=p3286.c0.m271 (בחלון בצד ימין) אומנם זה שונה מהתמונה שסיקרו אותו באתר זה דומה יותר למשקפיים רגילות אבל לי לא כל כך משנה המבנה החיצוני ולכן רציתי לשאול מספר שאלות 1 מה ההבדל בין…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
טוב, לידידה שלי יש יום הולדת, היא גרפיקאית ואני ועוד כמה חברים חשבנו לקנות לה לוח כתיבה אלקטרוני כזה כמו שהיא תמיד רצתה.... השאלה היא איזה כדאי לקנות לה... באיזו רזולוצייה תתקבל איכות תמונה סבירה ? נסו לזכור שהתקציב שלנו הוא גם נמוך, משהו בסביבות השלוש מאות ש"ח, לכן אנחנו צריכים משהו זול יחסית אבל איכותי, משהו שהיא תוכל לעבוד איתו ושיישמר לאורך זמן....
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי, אני מחפש סורק חדש עבור אישה שעובדת כציירת וכגרפיקאית. הסורק הקודם שלה היה CanoScan LiDe 700F. אני לצערי לא מבין כלום בסורקים - אז בגדול אני פשוט אשמח לשמוע על סורק שווה באיכותו לסורק הזה או טוב ממנו, שאפשר להשיג בחנויות... עדיף לסורק של חברת קאנון עצמה, כי היא רגילה לחברה. אשמח להמלצות, ולהסבר קצת על התחום אם מישהו מבין בו. המון המון תודה לכל מי שיענה!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן להתקדם עם הטכנולוגיה ולקנות סורק. באיזה דברים כדאי לי להתחשב בבחירת הסורק שאני אקנה (מחיר, באנדל, איכות סריקה (?), מה עוד - תגידו לי אתם) ? ועל איזה סורק אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:cistinebiggrinA: אני צריך סורק לבית שהוא קצת מעבר לסטנדרטי (אישתי עובדת כגרפיקאית וחושבת לבצע גם עבודות פרטיות) זכיתי במכרז באולסייל בסורק של HP דגם 4400C במחיר של 520 ש"ח כולל הובלה. הסורק הוא ברזלוציה של 1200X1200 אני יודע שקיבלתי מחיר טוב שזול בכ-100 ש"ח מהמקום הכי זול שאלתי היא האם כדאי להשלים את הקנייה סופית והאם דגם זה מספיק טוב או שכדאי לקנות סורק של UMAX ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דרישות: שידע לסרוק שקופיות (כלומר שתיהיה לו תאורת על). הדרישות והטווח מחירים משאירים אותנו עם הרשימה הזו (מתוך זאפ): http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Scanner&DB67401=67402&DB37002=42827&DB37002=42835&DB37002=42837&DB37005=129083&DB37005=129085&DB37005=129084 אפשר המלצה על אחד מהם (או אחד שלא מופיע שם)? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לאחר שיש לי בעיות בגלגלת של העכבר שלי אז החלטתי להחליף את הסט שלי. אני מחפש סט אלחוטי בתקציב של עד 400 שקל שתהיה לו קליטה למרחק יחסית גדול ושיתאים גם למשחקים ואני לא מעוניין בסט חוטי. החנות שאני יקנה היא KSP כנראה. ואם לא אז חנות באיזור חיפה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מתנה לחבר, סט אלחוטי מקלדת +עכבר, המיטה שלו נמצאת כ2-3 מטר מהמחשב. הוא רואה סרטים ולכן אני רוצה לתת לו סט כזה מתנה. יש לי סט של לוגיטק שקיבלתי במתנה והעכבר קולט ל1.5-2 מטר, ואני מבסוט ממנו לשימושים רגילים (לא למשחקים). בכל החיפושים לא ראיתי מידע על טווחים, אשמח אם מי שמציע דגם \ סט ייתן לינק לטווח שלו. שימושיו הם לא למשחקים, תוכנות כמו MATLAB בעיקר וסרטים. כאמור התקציב בעיקרון 280 עם אפשרות חריגה עד 300. אני אמור להיפגש איתו יום שישי, לכן הזמן די קצוב מבחינתי. חנויות אפשריות מבחינתי (אני אאסוף את המוצר בעצמי): SKYPC, IQPC, אייבורי, KSP, LOGICPC, GOLDTOP אם יש חנות מומלצת אחרת באזור המרכז אשמח לשמוע. תודה מראש למי שיכול לעזור... יוסי.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
יש מישהו שקנה ספק מארה"ב ויכול להגיד אם צריך מתאם לחשמל ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי חבר'ס אני מחפש ספק כוח למחשב שלי . אני רוצה שהוא יחזיק לי בצורה טובה את מערכת המחשב שלי ,שקט רגוע ושאר חמוצים ושיתאים ושלא יהיה במחיר שמים . אני צריך אותו לדרישות של : OC למעבד , OC לכרטיס מסך , והרבה מאוררים במארז [ בוא נגיד בסביבות ה- 5-6 מאוררים ] . והספק שיש לי כרגע הוא ג'נרי 400W לא ממש סומך עליו , הוא איכשהו מחזיק לי את המחשב אבל אני רוצה לישון טוב בלילה בלי לחשוב מה יקרה למחשב ;D ראיתי גם כן ספק של ?HEC 425W ב- 280 שקל ( לא נזכיר שם חנות ) רציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לדרישותי ? והאם הוא שווה למחיר שלו ,לא מצאתי עוד פרטים לגביו . מפרט מחשב מלא <<--- תודה לעונים ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הספק הג'נרי הנוכחי שלי לא סוחב היתי צריך לנתק מאוררים ואת הרדיאטור ולעבור לקירור הישן,אז ככה אני צריך ספק חדש,יש המלצות? התקציב עד סביבות ה1000.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סקינר בחו"ל אבל אין לי מושג מה הטווחים של המחירים ומה מומלץ. מה הגודל של מכשיר כזה? האם הוא יושב על השולחן ? מישהו יוכל לשפוך לי קצת מידע?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ערב טוב, הייתי רוצה לקנות עכבר חדש לצורכי משחקי FPS בלבד COD וכו' על איזה עכבר היתם ממליצים + פד שיתאים לעכבר בתקציב של עד 450 ש"ח (לא חובה להשתמש בהכול ) תודה מראש רועי
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ומקווה שלא עברתי עם שום חוק בפיחת הנושא מוצר : מקלדת +עכבר+פאד. לא משנה חוטי או אלחוטי. מטרת המוצר : גיימינג סוג אחיזה : Palm מחיר : 350 שקל. אפשר לחרוג עד 400 אם זה באמת שווה את זה. חנות: אם אפשר אז מ TMS. אבל גם מאייבורי ו - KSP זה טוב. הזול והאיכותי מביניהם עריכה: עדיף אופטי כי אחרי קצת מחקר הבנתי שזה יותר טוב מלייזר לגיימינג. עריכה: הגדלתי את התקציב ל 500 שקל.! תודה מראש לעוזרים ויום טוב!
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבה לא ברורה ההודעה נשלחה מקודם ללא התוכן לאחר שהדף ביצע ריענון אוטומטי. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט מדגם WIRELESS OPTICAL 2000 שאני מעוניין להחליף. מה שחשוב לי בעכבר זה: שיהיה בגודל סטנדרטי ולא מיני לניידים, טווח קליטה גדול- 3.5 מטר בערך, מקלט USB ללא חוטים וכפתור on/off. מצאתי כמה אופציות בבאג והייתי שמח לשמוע מאנשים עם ניסיון עליהם: 1. Logitech M305 2. Logitech M180 3. Microsoft optical wireless 3000 הנה קישור לאתר של באג:http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=201&t=9 ממש לא חובה משם ואם יש עכברים אחרים שהייתם ממליצים עליהם אני רוצה לשמוע. תודה מראש לעוזרים! זאב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אותו למשחקים ולגלישה וכל השאר שיהיה נוח ותתנו עצעות כי אני לא יודע ממש מה לקחת ראיתי שיש מלה עכברים שהמליצו עליהם פה וכל אחד משהו אחר אני כבר מבולבל..... ואני ימני ככה שאין בעיה
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת אלחוטיים. הצרכים הם צרכים ביתיים (צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו'). העדפה לחנויות באזור המרכז (חולון ~ ראשל"צ) והתקציב הוא עד 200~220 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):3002. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני מחפש גם כן משטח 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. אחרי חפירה קצת בפורופ והאינטרנט אני רואה שכדאי לבחור אחד מאלה: 1. Razer Abyssus 2. Mionix Naos 3200 3. logithic G9 מה אתם אומרים…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מרפרוף בפורום צדו את עיניי העכברים הבאים: SteelSeries Rival 600 Logitech G900/903 חשוב לי נוחות לאורך זמן ועכבר שמתאים ל-2 הידיים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-