עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by CobraBoy,

מישהו אולי מכיר אתר טוב שבוא אני יוכל לקנו דיו בזול חוץ מי ZAP ? למדפסת DCP 130C LC1000 ???

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by lenis78,

שלום, ברצוני לקנות דיסק קשיח נייד בנפח של 1 טרה, הייתי שמח לשמוע עצות לאילו פרטים יש לשים לב בעת קניית הנ"ל (איזה חיבור עדיף אם בכלל, מחיר, זכרון נדיף). בזאפ מצאתי את הדיסק הבא:Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו בעיניין אשמח מאוד! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by spiidx117,

אהלן, עד היום הייתי סגור על ה Driving force GT, אבל עכשיו ראיתי שבעוד 10 דולר יש את ה Fanatec 911 Carrera ה 911 מגיע עם קלאץ וידידת של 6 הילוכים, ועם דוושות יותר טובות. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא הרבה סרטונים או המלצות עליו. רציתי לדעת אם יש בעיות ידועות עם ה911. (מה גם שיש לי ניסיון מעולה עם השירות לקוחות והאחריות של לוג'יטק, ו FANATEC היא חברה קצת קטנה, אז אני חושש טיפה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by babu,

אני רוצה לקנות הגה LOGITECH G25 בארץ הוא יקר מידי אבל אני לא יודע איך קונים מאתרים בחו"ל מישהו יודע איך קונים? או אפילו קנה כבר? מצאתי באתר הזה את ההגה http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2461726&Sku=L23-7234&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING מי שיכול לעזור תודה ענקית

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by elyaz,

שלום לכם כבר הרבה זמן שאני חולם שיהיה לי הגה, לאחרונה הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משלי (טוב האמת שזה בגלל שאשתי הסכימה ) כמו כל שכיר ממעמד הביניים העייף שהזמן לגיימינג שלו הופך למשאב יקר אני לא מחפש הגה יקר מדי שישב רוב הזמן בצד ויעלה אבק, מצד שני חשוב לי לקנות הגה איכותי, שיתן לי להפיק את מלוא ההנאה. מחיפוש שעשיתי ברשת הגעתי לשני מועמדים: thrustmater T150 מול Logitech g29. T300 כבר לא בתקציב שלי- (למרות שחלפה בי המחשבה להזמין באמזון.) הרושם שקיבלתי מביקורות ברשת הוא שלT150 יש Force Feedback מעולה, אך איכות החומרים של ההגה והדוושות פחות טובים, לעומת הלוג'יטק, שעולה כ- 500 ש"ח יותר, עם איכות חומרים טובה יותר- הגה עשוי מעור ודו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום יש לי את העכבר G5 ולאחרונה דיי מציק לי החוסר שלו בכפתורים, ואני חייב לקנות עכבר חדש עם כפתור לכל פונקציה בכל אפליקציה, שנים אני משתמש בעכברים של לוג'יטק ואני תמיד מרוצה מן הסתם נכנסתי לאתר של לוג'יטק עברתי על כמה דגמים וממש נדלקתי על הדגם הנ"ל, קראתי קצת בפורום פה על הגרסא הקודמת שלו בשם Revolution, ראיתי כמה ביקורות בYoutube וננעלתי על העכבר. בקיצור נכנסתי לזאפ והמחיר פשוט הבהיל אותי.. 500 ש"ח ? יש גבול.. מידית נכנסתי לebay ומצאתי מחיר של 99$ לא כולל משלוח, יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב. ואז נתקלתי בדבר הבא: 38$ לעכבר כולל משלוח, הקאצ'? מדובר בעכבר בלבד, בלי הבאנדל המקורי, ואז בדקתי מה הבאנדל המקורי מכיל, עכבר, מקלט, כבל טעינה (micro usb סטנדרטי), פאוצ' וכבל מאריך…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איזו חברה עדיפה MICRON או TRANSCEND או KINGSTONE אני רוצה SDRAM 128 וחנויות לא מומלצות או מומלצות

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  8. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז אם זה לא מתאים אז סליחה ;D זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI אני מתקוון לקנות חלק/ים חדשים עד 1000 ש"ח מה לקנות ??? ??? ??? : : :P :-/ :-/ :-/ :-/ :AR15: :AR15: :asthanos:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Radeon38,

שלום פורום ציוד היקפי. יש לי מדפסת כמו בכותרת ולאחרונה היא מתנהגת מוזר יש לה פנל בצד ימין איפה כדאי לקנות טונר חליפי ?? ואחרי סקר קצר ראיתי שיש הספקים לטונרים - כלומר בין 2000 ל 2500 דף . מצאתי בקופיטק ב 95 שקל ב DMO ב 169 ובאפיק מוצרי הדפסה ב 180. מה ששמתי לב שבקופיטק הם מציינים שהוא מספיק רק ל 2000 דף בעוד שהאחרים לא מציינים כלום. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום חברים, ברשותי סוללה ניידת בגודל 20,000 מיליאמפר. בין היתר נכתב על האריזה שהיא מתאימה להטענת מחשבים ניידים. יש לה תמיכה ב-USB 3.0. מה הכבל האולטימטיבי שעליי לקנות? אשמח לקבל קישור. תודה.

11. Started by sivanw1,

חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TomerPerez,

שלום לכולם!אני רוצה להקליט את הגיימפליים שלי על המחשב,ניסיתי להקליט עם תוכנות כמו fraps וbandicam אבל הם גורמות לאיבוד פריימים גדול מאוד.לכן אני רוצה לקנות כרטיס שאיתו אני אוכל להקליט את הגיימפליים. התקציב שלי הוא 400 ש"ח אם התקציב הזה אינו מספיק לקניית כרטיס הקלטה מספיק איכותי איזה תקציב יהיה מספיק?בנוסף מאיפה אני אוכל לקנות כרטיס כזה? שאר המערכת שלי היא:intel core i7 2600kasus p8p67m-pro2x4 g.skill sniperhd 7950corsair carbide 500rchieftech 750 watt אם פתחתי את האשכול בפורום הלא מתאים אנא אל תנעלו אותו אלה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by gimdy,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. היי! מאחר וכרטיס המטרוקס שלי כבר מיושן ,בלשון המעטה, ובהיותי 'חרד' לאיכות תמונה, האם יהיה שווה לי להחליפו בכרטיס של הרקולס, שבליבו מככב צ'יפ הרדאון 8500 LE החדש? יש לו DAC איכותי, הוא מהיר בטירוף (מבחינתי לפחות...) גם בלי שום אוברקלוק (לא שאני מתכנן כזה!), יש לו פונקציונליות ויחד עם האיכות המעולה של הרקולס והמחיר המפתה הוא נראה כומחליף הולם ל"מטרוקס" שלי... שאלתי היא - באם אני לא מחליף דבר זולת הכרטיס מסך, האם אוכל להנות מחווית משחקים העולה בהרבה על המטרוקס האיטי שלי? אין לי כסף להחליף מעבד בנוסף לקניית LE... האם זה עדיין שווה? הנה המפרט: מטרוקס G450 - דה... ;D פנטיום 3 533 Asus P3V4X 17.2 Seagate 128MB DVD Asus CD-RW LG LG 795FT + 2+Sub של קיימברידג' תו…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by StreetRacer,

ההגה כבר קיים בשוק לפחות שנה וחצי, האם כדאי לחכות לדגם הבא (אם בכלל יהיה) או שפשוט לקנות עכשיו ?

16. Started by sub_man,

אחים שלי קיבלתי עוד קצת כסף ועכשיו יש לי משהו כמו 200 (חח תפרן שכמוני) עכשיו ראיתי מארז בזיגזג שמאוד אהבתי והמחיר לא היה כלכך בעייתי הייתי אומר. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 עכשיו הוא נראה ממש יפה ומיוחד,הוא כבר מגיע עם חלון וקתודה. מאווררים יש ביית ובנתיים נמצא עוד כסף לשידרוגים של הביפנוכו כמו עוד מאווררים בצבעים שונים,אולי קתודה אולטרה,אולי כל מיני דברים זה כבר יש זמן. עכשיו לי יש מחשב כבר ככה שרק צריך להחליף תמארז וזה הכל. יאללה תגובות האם שווה במחיר הזה תמארז הזה והאם זה מארז הגיוני שבאמת שווה לקחת. תודה לעוזרים

17. Started by asaf999,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש (חזק מאוד המיועד למשחקים) ואני מעוניין במארז יפה המארז צריך להיות בעל מסך LCD, ולדים מובנים אין הגבלת תקציב העיקר משהו טוב וע"פ הדרישות תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש חנויות באזור חיפה והקריות שמוכרות מארזי HTPC ריקים (לא מחשבים מוכנים). אם מישהו מכיר אני אשמח אם ישתף אותי. תודה !

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by LLLLiran,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 שווה לקנות את המארז הזה ב400 שקל ללא ספק? יש מארז יותר מומלץ עד הסכום הזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים אני רוצה לדעת מה יקרר לי יותר טוב הקירור יותר חשוב לי מהיופי COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU ואני יקנה לו עוד מאורר 120 או Sunbeam Transformer BLACK ואולי מאוחר יותר אני יקנה מאורר 120

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. לא ידעתי איפה לפרסם פשוט.. אז סליחה מראש.. AMD ATHLON 64 3500+ 939 BOX MSI K8N Neo2 Platinum CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZX2 = 1024MB WD 160/7200 SATA 8MB Buffer Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256MB ViVo CREATIVE AUDIGY 2 ZS NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X LOGITECH MX 510 BLUE Microsoft® MultiMedia Keyboard -.. EVER POWER 500VA ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! כונן דיסקטים.. Creative Inspire T5400 זה המערכת שלי... אני הולך לקנות אותה עכשיו איזה מארז יהיה הכי משתלם למערכת?? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 שבא בלי ספק קצת יקר.. האם אני ארגיש את ההבדל בינו לבין : http://www.pandas.co.il/prod…

22. Started by MasterGal,

שלום, יש לי מחשב חדש מבוסס AMD 64 BIT וכרטיס מסך Gforce 6600 GT הייתי מעוניין לקנות מארז + ספק כוח עד 500 ש"ח. הדגש שאני רוצה לשים עליו לב זה נושא השקט. אני רוצה שהמארז והמאוורים בתוכו יהיו שקטים,בנוסף שיהיה חזק מספיק להחזיק את המערכת שלי. אשמח אם תציגו לי כמה סוגי מארזים וספקים שאני יכול לרכוש במחיר שנתתי. תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by Alex2003,

הגיע הזנן לקנו מדפסת פעם אחרונה הייתה לפני 6 שנה (HP 695) התקציב עד 500 ש"ח חשבתי על HP5150 יש איזשהו הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס

24. שלום לכולם, ברצוני לשמוע את הדעות שלכם לגבי מדפסות ממולצות, אני מחפש מדפסת משולבת(מכונת צילום+סורק, פקס זה לא חובה) כמובן עם הזרקת דיו וקריאת כרטיסים, הניסיון האישי שלי הוא עם מדפסות HP, הייתי שמח לשמוע המלצות בטווח המחירים שציינתי. הייתי שמח למדפסת שמסוגלת להדפיס תמונות בצורה איכותית. תודה רבה.

25. Started by bommer,

אני רוצה לקנות מדפסת טובה שיש בה ALL IN ONE (פקס עצמאי סורק מכונת צילום ומדפסת) במחיר של בערך 1000 ש"ח ולא משנה איזה חברה העיקר שתדפיס באיכות טוב ומהירה ושהדיו לא עולה כמו מדפסת חדשה תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים