ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום טוב, אז ככה, אבא שלי מחר טס לחו"ל, אז ביקשתי ממנו שיקנה לי שם כמה דברים, ואחד הדברים שביקשתי ממנו הוא עכבר. טוב בכל מקרה, אני מתלבט בין 3 עברים ה MX 510, הרייזורבאק וה MX 518 החדש. בקשר ל MX 510 אני יודע הרבה, ודיי יודע מה הוא שווה, אבל הקשר לשניים האחרים אני לא ממש יודע, ולא יודע מה הם ביחס אליו, ואיך הם ביחס של מחיר לביצועים... אז בבקשה תמליצו לי על העכבר הטוב מבין ה3 האפשריות שציינתי פה...ואני גם אשמח אם תציינו מכירים מוערכים שלהם...ואני רוצה להבהיר שזה יקנה בחו"ל... :-* תודה.
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לא מזמן קניתי עכבר ומקלדות של לוג'טיק אלחוטיים MX520 ורמקולים Z535 במבצע יצא לי סה"כ 450 או חמש מאות שקל. אבל וואלה אם לומר לכם את הרמת הם זבל!!! היו לי מקלדת ועכבר חוטיים שתפקדו טוב יותר והם בערך 80 שקל ביחד. הרמקולים נשמעים כמו טרנזיסטור מקום המדינה והתחת שלי מפליץ צליל איכותי יותר. הכל תחושה של פלסטיק סיני זול, אני זוכר שפעם היו אומרים עליהם מילים טובות מה קרה פתאום? גם לכם קרה הדבר הזה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון אז... -- האם קיים כבל USB קצר מהרגיל? (סתם אני זורק מספר: 5-10 ס"מ) אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, אם לא תכתבו שאני אפרט. אם קיים: - איזה גדלים יש? - מחירו יהיה יותר יקר מהרגיל או להפך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מדפסת טובה לעבודה רגילה איכות תמונה רגילה ומהירות הדפסה בינונית, גם עלות ראשי הדיו חשובה!! תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 יש מצב לקנות בKSP? אולי ממישהו מכם .. (עדיף ראשון)
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות gamepad למחשב ואני רואה שהרבה ממליצים על זה של ה- XBOX360 למחשב. ויש לי כמה שאלות: 1: ה-gamepad תומך בכל המשחקים שבו ה- gamepads של logitech יתמכו? כלומר יש מצב שמשחק תומך ב-gamepad של Logitech אבל לא בזה של ה-xbox360 ..,מישהו יודע? 2: אני מתלבט בין החוטי לאלחוטי. קודם כל, האלחוטי שווה את המחיר? מהירות תגובה זהה לחוטי ? כמה זמן הוא מחזיק לפני שצריך להחליף סוללות? צריך מתאם כלשהו? עכשיו ראיתי פה מחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20419#details זה בא עם מתאם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה יש 2 אוזניות מאייבי ממש יפות וסך הכל טובות השאלה מה ההבדל ביאכות עם שווה להשקיע עוד 15 דולר בשביל השניה : אם אפשר את ההבדלים בניהם ישמח לדעת http://www.ebay.com/itm/2011-Skullcandy-Hesh-Over-Ear-Headphones-w-Lifetime-Warranty-Multiple-Colors-/320952818903#ht_1573wt_1141 http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280933311213#ht_2270wt_1166
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כפי שכבר הבנתם, ברשותי ספק גנרי שנאלצתי לקנות בלית ברירה.. ועכשיו אני רוצה להחליף אותו המערכת שלי היא כזאת מארז - Theramltake XaserII עם 5 מאווררים של 80mm. עוד מאוורר של AC 120mm ובתכנון להוסיף עוד אחד כזה (זה כולל מעט מודינג) שלושה כוננים קשיחים - אחד SATA ועוד 2 רגילים. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. כרטיס מסך - GeForce 6800 128MB AGP של ג'יגהבייט. ג'יגה זיכרון של Kingston. לוח P4P800SE של ASUS. מעבד Intel P4 Prescott 3.0Ghz. קירור למעבד ולכרטיס מסך של זלמן (אולי זה משנה). נראה לי שזהו.. בכל מקרה,כפי שאתם רואים זה מחשב ישן שאמור להתחלף בתקופה הקרובה במשהו חזק הרבה יותר אז אני רוצה להשקיע סכום לא גדול.. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כבל כמה שיותר קצר (אפשר גם עד אורך מטר אחד), בצד אחד USB נקבה בצד השני PS2 זכר דבר כזה רק בצורת כבל: http://www.ebay.com/itm/Mini-6-Pin-DIN-PS2-to-USB-Port-Mouse-Adapter-Connector-Green-/360699409391 אני יודע שקיים, ראיתי תמונות. מי יכול לעזור לי למצוא את החיה הזאת? רצויי מ-איביי אבל אפשר מכל מקום אחר, כל עוד המחיר כולל משלוח הוא "הגיוני". תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול איך העכבר הזה לגיימינג? הוא מוצע במאסדרופ ב- 60 דולר, רשום שהמחיר הרגיל זה 100 דולר, עדיין לא בדקתי מחירים, קודם רציתי לשאול אם הוא מומלץ https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U כרגע אני משתמש בעכבר razer deathadder 2013 כבר כמה שנים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר לייזר לאחי שכרגע יש לו עכבר אופטי באיזה 30 ש"ח. הבעיה היא שיש לו ידיים גדולות מאוד וכל העכברים נראים לי קטנים... היחיד שנראה קצת יותר גדול מהרגיל הוא זה, אבל אני לא יודע עד כמה הוא איכותי? ואם למישהו יש המלצה לעכבר איכותי לגיימינג שיהיה גדול יותר מהסטנדרנט אני אשמח לשמוע. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2123
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ישנו הגה שאוכל להנות ממנו בעת משחק ( Dirt ) במחיר הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה עדיף? המחיר לא בעיה. לצורכי gaming כמובן במיוחד cs 1.6.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש המלצות מיוחדות? אני בשום פנים ואופן לא מחפש אלחוטית!! שתיהיה נוחה והכל כמובן...תודה.
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו... ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה... ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני ! חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות... ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין ! אז מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד המון שעות על המחשב (מתכנת), לא משחק משחקים בכלל. מה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח וארגונומי, כנ"ל בנוגע למקלדת. הייתי רוצה מקלדת מאסיבית שתהיה נוחה. שמתי עין בנתיים על העכבר Logitech Performance Mouse MX ועל מקלדת Logitech K350. ממה שאני מבין, שניהם אמורים לעבוד עם הדונגל היחיד, שזה כבר נחמד. מעבר לזה, שניהם אמורים לענות על הציפיות שלי.. הבעיה שזה יוצא סט מאוד יקר, העכבר כ500 שקל והמקלדת עוד 300. יש גם אופציה של סט של logitech mx עם מקלדת באזור ה750 ש"ח, אבל המקלדת נראית מאוד מוזרה (עם צג גדול שאני מניח שאוכל סוללה ואין לו שום צד ארגונומי). האם יש המלצות לאלטרנטיבות? האם זה שווה את המחיר? למישהו יש ניסיון עם אחד מהמוצרים שציינתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש מארז כולל חלון עם אורור סביר כולל ספק ב400 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על מקלדת ועכבר איכותיים ונוחים לגיימרים. תקציב:300 חריגה:גג 50 ₪
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
העכבר הנוכחי שלי הלך לעולמו אחרי שהגלגלת שלו נהרסה לגמרי אז איזה עכבר הכי טוב בתקציב של 200 שקל (אני מוכן לחרוג ל250 עם העכבר מצדיק את ההפרש) חשוב ש- העכבר יהיה עם כמה כפתורים(יותר מה2 הבסיסיים והגלגלת) ועדיף שהעכבר יהיה אלחוט (עם יש בתקציב שלי עכבר אל חוטי נטען זה יהיה נחמד)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE למחשב בשביל האולפן שלי. יש כל מיני ואני רוצה לקנות אחד איכותי מחברה טובה שאולי משהוא פה מכיר, עמיד ושווה את המחיר..? (יש באינטרנט הרבה זבל) ראיתי שיש גם PCI / PCIE אני צריך את הPCIE כי הלוח שלי תומך בזה (לא כל כך מבין בזה) סתם בשביל משהוא שאולי ישאל הלוח שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L תודה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני השתמשתי ב 3DMark2001 כדי לבדוק ולהשוות מהרויות של הפנטיום 4 שלי ואחרי שביצתי את כל הבדיקות הכל בסדר חוץ מ: הוא אומר שהמעבד שלי הוא פ4 1.46 GHZ אבל זה אמור להיות 1.5 וגם ב FSB הוא קותב שזה רק 100 MHZ העם יכולה זה להיות תקלה כול שהיא בלוח או במעבד בסך הכל המעבד שלי עזלי רק כשבוע... תודה מראש
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לעשות עדכון FIRMWARE לארדדיסק? אם כן יש למישהו אתר שיש שם עידכונים?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-