עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, רציתי לקנות סורק ב 350 שקל גג. אני לא מבין בזה הרבה , יותר נכון כלום ורציתי את עזרכתם... שיהיה טוב אני יודע מה והעיקר שתביאו לי סורקים שאני יוכל לקנות מהאתרים : panda pda store לינקים ישירים למוצרים באתרים יהיו מבורכים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. הסט הנ"ל הוא MICROSOFT WIRELESS ENTERTAINMENT DESKTOP 7000 ושני בקרי XBOX 360 (במקום הראמבלפאד2 - טוב שיש אנשים שמבינים עניין בפורום שיעזרו לכוון אותך) האם ייתכנו התנגשויות ? או שמא כל אח"ד בוודאות עובד על תדר שונה.... חשבתי להתקשר למייקרוסופט אבל אין לי כוח לחכות בטלפון עד מחר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש, אלחוטי אופטי, בסביבות ה-200-300 במצב הכי גרוע. עכשיו הדברים החושבים לי לפי סדר יורד. 1. נח ומתלבש ליד. 2. מדויק ומהיר. 3. לפחות 5-6 כפתורים (שימושי כשלט) 4. צריכה נמוכה בסוללות עכשיו כעקרון ראיתי את ה-LOGITECH MEDIAPLAY ב-300 שקל שנראה מתאים לדרישותיי... רק השאלה היא האם הוא נח ומדויק חוץ מזה שהוא שלט... ז"א מישהו מכיר את העבר הזה יול להמליץ עליו ? אם הוא תועם לכל דרישותיי אני מוכן להשקיע 300 שקל במידה והוא שימושי רק כשלט והביצועים שלו הנוחות שלו לא טובים אני יסתפק בעכבר יותר זול של GENIUS בחצי מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. העכבר יהיה בעיקר למשחקים והוא חייב להיות חוטי. אני מביא את העכבר מארה"ב והתקציב שלי הוא 250 שקל + - על מה אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kuva,

אני רוצה לקנות צורב DVD בקרוב אני די מתלבט בין LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ל NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 למרות ששמעתי שיש איזו בעיה בNEC, בדגם הזה ספציפית. משהו שקשור לקריאת דיסקים מישהו שמע עליה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  6. Started by naki,

אני מעוניין בקונטרולר חדש. מחיפוש קצר באמאזון מצאתי דגם שנקרא power a בחצי מחיר. מישהו התנסה בדגם הזה? חיצונית הוא נראה בדיוק כמו שלט מקורי של xbox one קראתי שאיכות החומרים שלו פחות טובה. מישהו התנסה בדגם הזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rikus,

היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by oded6188,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים למסך אחד הסתכלתי קצת בחנויות מחשבים באינטרנט, ואני לא מבין מה ההבדל בין כל הסוגים... מה אמורה לעלות קופסת מיתוג ממוצאת? עם כניסות ויציאות למסך, מקלדת ועכבר?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by avi215,
    • 0 תגובות
    • 427 צפיות
  11. Started by amirx19,

שלום, אני מחפש פתרון שיאפשר להעביר את המחשב מהסלון לחדר אך עדיין יאפשר לשלוט בו על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אשמח לשמוע על מוצרים.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. מישהו יודע אולי מה ההבדלים בין קופסת מיתוג (kvm) מכנית לקופסת מיתוג אוטומטית? ואיזה עדיף לקנות?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. היכן אני יכול לקנות קופסת מיתוג מיכנית לשני מסכים? אזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  14. בס"ד שלום, ברצוני לקנות קורא ברקוד לשימוש פרטי - עבור פרויקט (הנכתב בשפת תיכנות) שמנהל סיפריה. צריכה משו טוב ולא יקר (לא צעצוע מידי אבל גם לא ברמת סופר) רציתי המלצה על טווח המחירים (לא מבינה בזה) ואיפה ניתן לקנות את זה? צריכה שיהיה לו חיבור של usb למחשב ע"מ להקל על הקוד. אודה על עזרה. תודה!!

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Omga4000,

אהלן אני משתמש כרגע ב-Upek Eikon Swipe, אבל Apple רכשה את החברה לא מזמן (בשביל ה-iPhone 5S), והפלא ופלא - זה לא עובד יותר! האתר נסגר, אין עדכון של דרייברים, ובעדכון האחרון של Chrome זה כבר לא נתמך, מה שהופך את הקורא שלי לחסר תועלת.. מישהו מכיר\ יש בבעלותו קורא טביעות אצבע טוב שהוא לא של Upek? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by noambaum,

שלום, אני מחפש קורא טביעות אצבעות שעובד על ווינדוס 7 גרסת ה-64 ביט. יש חיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by nik55,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון מחפש קורא כרטיסי זיכרון חיצוני שיתמןך ב של אולימפוס..עד 100שח.. יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by 00Amir,

איפה ניתן לצמא קורא כרטיסים USB3 (לא פנימי) ? לכרטיס Compact Flash . תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by attr,

האם קיים בישראל קורא כרטיסים שמתחבר לusb3 חיפשתי בכמה חניות מחשבים, וכמה שזה הגיוני שיהיה, לאף אחד לא היה יכול להיות שאין דבר כזה? אני צריך קורא שיכול לקרוא כרטיסי sdhc 10

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by penny,

אני רוצה להרחיב את הידע שלי בחומרה אבל אין לי מחשב ישן שאני יוכל לעשות עליו ניסויים אני לא מכיר שום ספר טוב שיעזור לי לא נראה לי שמישהו ככה סתם בלי כסף יהיה מוכן להסביר לי הכל אז החלטתי לעשות קורס של איזה 40 שעות כדאי לי? איםה כדאי לי לעשות? מקבלים תעודה נכון? בדקתי בנושאים קודמים וכתבו שהתעודה הזאת היא סתם שטויות , אין לי בעיה עם זה העיקר ללמוד קצת יותר

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by badmama,

שיחה ערה שערכתי היום עם נציג שירות אדיב בפנדה קצת הבהילה אותי בנוגע לכרטיס המסך הבא שלי. הוא טוען שספק הכח הג'נרי שלי (520W שהגיע עם המארז הבסיסי), לא יתמוך במספיק כח עבור ה 7800,7900 ו ה X1800, X1900. האמנם נכון? כדאי להשקיע בספק כח אחר (תרמל טק ודומיו)? ה X1800 בנועה אגב מאוד מפתה, האם גם בשבילו אצטרך ספק כח אחר? תודה לכל עונה ותודה על הסובלנות.

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, רכשתי לפני מספר ימים את המקלדת Microsoft ARC ומדי פעם קורה שהיא מאבדת את האות. כלומר האות מקוטע ולא סדיר. בדקתי וזה לא קשור למכשירים בבית או משהו בסגנון, אולי לשכנים. מה אני יכול לעשות? האם אני יכול לשנות את התדר איכשהו? **היא משמשת אותי למשחקים בין היתר ואתם יכולים לדמיין עד כמה הדבר בעייתי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  23. מה המצב אנשים!? זה קורה על ווינדוס ויסטה בלפטופ שלי, יש סיבה לדבר המוזר הזה? בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי, שקיפגתי את הווינדוס אז קבעתי שהמקלדת תיהיה בעברית והווינדוס באנגלית עכשיו מה שקורה זה כשאני מחליף שפה זה לא מראה למטה בבר את השינוי שפה, זה מחליף את השפה אבל קצת מציק שזה עדיין מראש EN ולא HE, בתודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. :s05: הזמנתי מפנדה את המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1584&products_id=9506 הוא לא היה במלאי,חיכתי המון זמן, ןלבבסוף ביטלתי את ההזמנה שלו,והזמנתי את הספק כח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=8178 אמרתי יאללה,נשאר כבר עם המארז שלי אבל העיקר שיהיה לי ספק איכותי (ובנוסף לא רועש) אני צריך להחזיק איתו 7800GT לוח אם ABIT פטאל1טי ומעבד 3200 (יש לי 2 דיסקים וצורב DVD) עכשיו התקשרו מפנדה,המארז הגיע מחו"ל האם אני רוצה אותו? נראה לי דיי משתלם, כי בסה"כ עוד 100 ש"ח ואני מקבל מארז שנראה גם טוב וגם שקט (ספק אני לא צריך כי הוא מגיע עם ספק!!) המארז שלי גם ככה לא משהו,אז זה שווה,לגבי הספק אמרו לי פה בפורום שה…

• 13 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by shirNoshe,

קיבלתי את ה-ERGO 525. בערב או מאוחר יותר אצלם,אתקין וארשום מספר רשמים ממנו. אגב,הוא מגיע רק באריזת BOX. עריכה:לפני העלאת התמונות,כמה רשמים מהעכבר: העכבר הגיע בקופסת RETAIL שכולל דיסק התקנה.עכבר.ומתאם USB/PS2. כמו כן הגיע עם חוברת הוראות שמצריך שימוש במיקרוסקופ לקריאת ההוראות.(לא שצריך להבין אבל...). העכבר הועבר בהוד והדר לחריץ ה-USB ומכאן מתחילות הבעיות: המחשב נתקע וכל ניסיון לשחרר אותו עלו בתוהו. RESET העלה את שלב ה-POST ובזה הסתיים הרומן עם העכבר.רק הוצאת העכבר מה-USB גרם למחשב לעלות. חיברתי עכבר אחר..ונאדה!המחשב אותו הדבר!לא זז,נתקע וב-BOOT הוא לא מעלה את WIN. טוב,חושבים..אולי הדרייברים של לוג'יטק הפריעו?הסרתי את כל הדרייברים,כולל לשם ביטחון מלא מהרגיסטרי. נ…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים