עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by PeaS,

אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? ) אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן. המפרט הבסיסי שלי הוא AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VTXH Crucial 256 MB DDR 2100 Gainward Ti 200 (גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200). אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים. ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333,…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by menis,

מה כדאי יותר: להוסיף 256 מ"ב של זכרון ל 128 הקימים או להוסיף הארד דיסק 40 ג"ב 7200 RPM ל WD 30 GB 5400 RPM ?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by InspectorGadget,

איזה צורב כדאי לקנות ?? של איזה חברה ?? איזה מהירות כדאי ?? לא משנה כסף עכשיו... אלא יותר איזה חברה כדאי... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nice-1,

משפחתי ואנוכי עומדים לקנות את המצלמה החביבה הזו מחירה סביר ביותר (גם בארץ, יחסית לחו"ל) והזום (האופטי, הדיגיטלי לא מעניין לי את השערות באף) מצוין תגיבו מה אתם אומרים עליה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by elgard,

יש לכם המלצות על מצלמה דיגיטלית עד 400 ש"ח שכוללת גם Web-cam? חשבתי על זה: http://getit.co.il/index.asp?advertisment=true&frame=productdetails.asp?productid=10994&storeid=71&ref=12 אני יכול להשיג את זה ב350

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by Shmonzi,

שלום! איני בטוח אם פניתי בפורום הנכון, אבל ביקשו ממני להגדיר ראוטר שיהיה לו static ip. איך אני ניגש לזה ?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  7. 6600E 8800GTS ASUS P5B DELUXE 2GB 800MHZ

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by Fertilizer,

היי משיהו יודע איזה סוג (A , B, C) של USB יש על הפנל האחורי (או הקדמי) של המחשב ? תשובות אפשריות A , B ,C

9. Started by Component,

התקציב הוא +/- 2000 שקל. היא צריכה להיות 2.1 מגהפיקסל, ובעלת זום אופטי. אמא שלי תתמש בה כדי לצלם תמונות לעבודות דפוס. בתודה מראש, עדי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום: קניתי לא מזמן מחשב ובקניה נכללה מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט. קיבלתי את הכל ואז כשהורדתי את הדרייבר למקלדת התברר לי שכמו ברוב המקלדות גם כאן קיים הפלסטיק למנוחת מפרקי הידיים - אך גם לאחר חיפוש מדוקדק שני לא נמצא הפלסטיק הנ"ל בקרטון המקלדת. שאלת תם- האם אמור להיות הפלסטיק הנ"ל או שאצל מיקרוסופט זה מסופק ללא ואמורים לקנות אותו ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסוללות הנוכחיות של GP בקיבולות בין 1800 ל 2700 לבין דור ה Recyko החדש שעומד על 2050 (מדובר על מיליאמפר שעה - קיבולת הסוללה) יש לי מטענים ישנים והרבה ציוד ואני רוצה לרכוש סטים נוספים של סוללות נוסף על השניים שכבר יש לי.הבנתי שבריסייקו אין את אפקט הזיכרון אבל קיבולת נמוכה זה חיסרון משמעותי.אני אציין שאני עובד עם הסוללות על ציוד היקפי כמו שלט מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itaysk,

סתם שאלה מפגרת ;D למה לא סידרו אותם לפי סדר ה א"ב ? עכשיו כשאתם חושבים על זה זה אולי נראה לכם לא נוח אבל אם הייתם נולדים לזה זה היה מאוד מקל על הכתיבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by aviad_chai,

חשוב: * שיראה אלגנטי ויפה. * מרובה יציאות. אופטיות/HDMI/ וכדומה.. ( לא חובה HDMI) * מחיר נמוך 500 ומטה! * שליטה מהכרטיס עצמו.

14. Started by Shoshan01,

מאני מחפש מקלדת מכנית שהמקשים מאירים ו היא מעולה להקלידה מהירה (תיכנות) מה עדיף ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. רשום על המצלמה: VCAM USB 2.0 נדמה לי שהיא של ICATCH אבל כשהורדתי דרייברים של אז הווינדוס אמר לי שזה לא מכיל מידע עבור החומרה שברשותי מה עושים?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  16. הי, אני מחפשת מדפסת לייזר צבעונית, עדיף משולבת + רשת. חשיבות לאיכות הדפסה, אמינות ועלות לדף. עד עכשיו השתמשתי ב samsung clx 3175. מדפסת פשוט לא טובה... צבעים לא אמיתיים, הדפסה חלשה אפילו בשחור... התקלקלה מספר פעמים. מבחינת התקציב - 2000-2500 ש"ח או קצת יותר אם המדפסת ממש מצדיקה את זה. המון תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  17. Started by BONO,

אני רוצה לקנות ספק כוח ואין לי מספיק כסף אז חשבתי לקנות את הספק של tsunami 350w המערכת שלי היא: radeon 9700 amd xp 2000 gigabyte ga-7vaxp ddr 3200 corsair 256mb אומרים שהכרטיס מסך שלי צריך סספק כח חזק בשביל שלא יהיהו תקיעות ונפילות מידי פעם הספק הזה יעשה את העבודה אם לא איזה יכול לעשות במחיר טוב?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. אני כרגע משתמש ב Microsoft Wheel Mouse Optical שהוא אידיאלי למבנה היד שלי, אבל לצערי הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות,ובכלל אני רוצה עכבר יותר טוב למשחקים. יש לי עכבר אחר שלLogitech העכבר שמגיע אם המקלדת Logitech Cordless Desktop S510, ואני לא משתמש בו כי הוא ממש לא נוח לי מבחינת המבנה... אז הייתי רוצה המלצה לעבר טוב שישרת אותי במגוון רחב של פעולות וגם גיימינג.. מה עדיך ליזזר חוטי או אלחוטי ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני לא מבין הרבה בנושא הזה.. אבל הייתי רוצה לדעת אם כבר קיים דבר כזה מדפסת אלחוטית? אם כן... על אילו דגמים אתם ממליצים (לשימוש ביתי פשוט, הדפסת עבודות ומסמכים). הייתי רוצה שיגיע גם עם סורק, אין צורך בפקס.. ואין צורך במהירות הדפסה מטורפת.. אבל שיהיה איכותי ואמין תודה רבה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by waizman,

ראיתי אצל הדובים 2 דגמים של הספקי כוח של HEC. אחד זה הדגם המוכר (300ART) ועל השני לא שמעתי ממש... (475DVD). מישהו מכיר ת'ספק (הוא בכלל 475 וואט?) או יודע איפה אני יכול למצוא פרטים או דף מוצר?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by LOLFTW,

היי, ראיתי 2 אוזניות גיימינג (שתיהן במבצעי ה-BF): Thermaltake Tt eSports Cronos Razer Kraken 7.1 איזה מהן עדיפה לדעתכם? והאם יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר (בטווח המחירים הזה)? אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני משתמש בזה רק לריידים ב-WOW, וגם ככה הדברים האלה לא מחזיקים הרבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. כותרת^^ ההגה הטוב ביותר במחיר 300 - 200 שקל תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לקנות את הבקר הזה http://www.ebay.com/itm/Wireless-Controller-Glossy-White-Microsoft-Xbox-360-/220919678682?pt=Video_Games_Accessories&hash=item336fd6c6da עכשיו אני צריך לדעת אם צריך אליו מתאם מיוחד? סוללות מיוחדות? אני מעוניין להזמין אותו מEBAY וחלק מוכרים אותו ללא האריזה המקורית ואני לא רוצה שיחסרו לי חלקים ממנו אז צריך לו חלקים מיוחדים? או שהמחשב קולט אותו? זה לשימוש המחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by X-Viper,

היכנסו לדף הבא: http://www.rak.co.il/search.asp?qsearch=ADVICE&qmanufact= שימו לב למחירים של הדגמים 2000VA ו- 1200VA ותגידו לי אם לא נראה לכם מוזר שאולי שחכו לכתוב עוד 0 בשניהם? או שפשוט מצאתי אתר גנב או שיש פה איזה קץ' שלא שמתי לב אליו?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. שמעתי על המקלדות של לוגיטק -logitech media keyboard -logitech media keyboard elite -logitech WAVE keyboard על המקלדות של MICROSOFT לא כל כך שמעתי! בעיקרון יש לי תקציב לקנות של אחד מהם אבל מה הכי כדי ומה התמורה הכי טובה לכסף?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.