ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מי שיכול לתת לי הסבר קצר והמלצה לUPS איזה חברות מובילות יש טווח מחירים וכו...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צריך המלצה לגיימפד נורמלי בשביל PES09 אין צורך ברטט או במשהו יקר מדי, רק בשביל לשחק בנוח מומלץ שהכבל יהיה באורך של 3 מטר בערך התקציב עד 100 ש"ח לשלט תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך ספק שיחזיק מפרט של 7800GT וVENICE 3200+ בתקציב תקציבי ביותר.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם הערכה הזאת מספיקה למשתמש הממוצע? האם העכבר זז חלק בלי תקיעות? האם למישהו יש ניסיון עם הסט הזה? http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=058 אני חייב תשובה כמה שיותר מהר אם תוכלו אני בלי עכבר ומקלדת צולעת
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בקרוב (אני מקווה) אני אקנה מחשב חדש. מה דעתכם על המארז הזה? (עם מאוורר 90 בדופן) יש אלטרנטיבות (750 ש"ח) ? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/tsunami_index.asp
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי בעבר מספר מחסניות דיו של HP מקורי אך השתמשתי בהרבה פחות ממה שחשבתי , כעת התאריך חלף (כבר לפני כשנתיים ) ומחסנית צבעונית חדשה מהאריזה אפילו מדפיסה רק בצבע אחד . האם יש דרך לחדש או להשמיש את המחסנין (יש לי עוד אחד חדש באריזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שרוב האנשים התנסו יותר עם KVM אנלוגיים מאשר דיגיטליים מפאת המחיר והזמינות שלהם. חוץ מזה שהטכנולוגיה החדשה-ישנה הזאת שנקראת DVI עדיין נמצאת במיעוט. אחרי גיגול ממושך לא נראה לי שקיים ייצור כזה אבל אשאל בכל זאת - אתם יודעים האם קיים KVM משולב בעל DVI & ANALOG INPUTS? אני לא ראיתי. זה הדבר הכי קרוב למה שאני מחפש: http://www.evertz.com/products/7707RGBT.php אבל זה לא זה... :s05: אשמח אם תחדשו לי... עכשיו, לשאלה: ברשותי מסך LCD התומך בDVI. אני שוקל לקנות KVM המכיל DVI INPUTS כדי לנצל את היתרון הדיגיטלי שלו. רציתי לדעת - 1. האם יכולה להיווצר בעיה אם אחבר כ.מסך אנלוגי (עם כבל משולב כפי שבתמונה) לKVM בעל DVI? (או שהאפשרות לא תיתכן בגלל שקיים צורך בממיר אות?…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים חלשים יחסית יש אפשרות לחבר בין שניהם שיתפקדו כמחשב אחד ויחלקו משאבים??? ליריק
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה הכי טוב ומה הנתונים הכי טובים כאילו על סמך מה אני צריך לקנות
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב צורב רגיל וכונן רגיל ואני רוצה לקנות צורב דיוידי ויש גם כונן דוידי אם אני קונה כונן אז הוא קורא דיסקים של דיוידי ואם אני קונה צורב אז אני יכול לצרוב איתו אבל השאלה שלי אם הצורב יכול לקרוא דיסקים דיוידי? ועוד משהו איזה מהירות של הצורב כדי לקנות תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
טוב, לא ידעתי באיזה פורום זה צריך להיות אז רשמתי פה. אני שוקל לקנות מצלמת ווידאו, ואני רוצה להשתמש במחשב לעריכה. (לא מקצועית... סתם עריכה, לחתוך קטעים וכו') אז קודם כל אני רוצה להבין מה הכוונה בכלל במצלמת ווידאו דיגיטלית, ומה ההבדל בינה למצלמת ווידאו רגילה (אני יודע ששניהם מתבססות על קלטות, והדיגיטלית לא עובדת על כרטיסי זיכרון) וגם, מה ההבדל בין עריכה עם כרטיס DV, לבין עריכה עם כרטיס רגיל ש"מקבל" אותות ווידאו מכל מכשיר שמשדר באותו כאלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפלאפון מוטרולה אבל הוא מתאים ל SK לי יש SK 5000A עכשיו צריך דרייבר יש מצב לארגן לי?? המכשיר של מוטורלה הנה ה SN שלו 03040270042
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מדפסת לייזר משולב לייזר עדיף צבעוני + פקס עצמאי + מכונת צילום עצמאי + מזין דפים רזולוצית הדפסה 1200 * 1200 מה החסרונות והיתרונות בלייזר לעומת הזרקת דיו ואחרים? איזה מדפסת ממולצת? ומה העלות של המדפסת? הטונרים/תופים/דיו ? וכמה שנים אחריות נותנים?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מועניין לקנות עכבר אלחוטי חדש שיעבוד בטווח של שלושה מטר. כיום יש לי את הLASER MOUSE 6000 החוטי של MICROSOFT והעכבר החדש יהיה בנוסף אליו. אחד הדברים שחשובים לי זה הMAGNIFIER (זכוכית מגדלת) שיש לי בעכבר הנוכחי וחשוב לי מאוד שיהיה גם בחדש (תנאי הכרחי) ראיתי שתי אופציות שנראות לי: האחת זו זאת: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=400753 והשנייה: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=378129 התכנון הוא לא להשתמש בעכבר הרבה אלא רק ב15-20% מהזמן ובשאר הזמן אני ישתמש בעכבר הישן... על איזה מהם כדאי לי ללכת? ועוד שאלה: איזה יתרונות יש לעכבר BLUETOOTH על WIRELESS רגיל?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב הנה סקירה מטומס הרדוור של מארזים חדשים דנדשים(שחלקם אין בארץ ) פשוט מארזים יפים שחבל"ז.......הכי האהבתי את טרמלטק עם הדיסקים(המסתובבים אם אני לא טועה..) והצורת בנייה שלהם שונה מאשר המארזים שיש בארץ לרוב שם יש מארזים כמו אנרמקס עם תעלה מיוחדת עם פטנט חזק ביותר של קירור המעבד והלוח אם......פשוט לראות ולא להאמין ! קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/howto/20050411/index.html
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-