ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
עוד טריקים כי אני חולה על זה, מחיר 400-500 אפשר לעלות קצת עם צריך מעדיף לא לא אלחוטי כי גם ככה היא ליד המחשב, ולא צריך את הבאנדל עם העכבר כי כבר יש לי תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זקוק נואשות לדריוור למדפסת הזאת.. איני מצליח להוריד דרך האתר של HP (בעיות בשרת שלהם) ואיני מוצא את הדיסק שקיבלתי. אשמח אם מישהו יעלה את זה לאתר כולשהו או ישלח לי תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לבית, לשימושים רגילים. אני מעוניין במדפסת משולבת , חשבתי על שתי אפשרויות, מה אתם אומרים? אפשרות 1: HP PhotoSmart C7283 שעולה 1200+ או PhotoSmart c6183 שעולה 1100. ומה ההבדל בין תרמי להזרקת דיו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחפש חנות זולה באזור חדרה והסביבה לדיו מקורי למדפסת Brother MFC5460CN 4 מחסניות של Brother LC-1000 תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למדפסת חזקה ואיכותית שתתאים גם להדפסות של טקסט וגם של תמונות על דף Glossy באיכות גבוה. בנוסף, זה יהיה מצויין עם לדפסת יהיה דיו חלופי בהישג. חשבתי על משהו בסגנון של HP Photosmart D7160 Printer אבל אני לא מוצא משווק בארץ שמביא אותם. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שני מוצרים מעניינים: http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15491 trackpad פצפון לשימוש עם לפטופים. נראה שיש לו 2 כפתורים + גלגלת. עריכה: ביקורת http://www.mobilewhack.com/genius-traveler-350-portable-trackball/ http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15489 עכבר שנפתח לגיים פאד [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש אכבר גיימינג אלחוטי מתחת לה 420 ש"ח. רצוי מהחנות טי.אם.סי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם .אני מחפש ממיר שבעזרתו אוכל לראות טלוויזיה על מסך המחשב שלי. משהו כמו tv box יש כמה סוגים בשוק עם רזולוציות שונות. האם יש כאן המלצה למשהו טוב וסביר באיזור 400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר טוב שבוא אני יוכל לקנו דיו בזול חוץ מי ZAP ? למדפסת DCP 130C LC1000 ???
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יודע מה חדש ב SETPOINT החדש ? בפורומים שלהם ראיתי ל 4.24 שמכיל עדכונים ל BLUETOOTH ושטויות כאלו אבל לא מצאתי מידע על 4.4. אוקי, 4.4 מצאתי http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=7776&p_created=1201739598&p_sid=5PiR1zYi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAsMTAmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PXNldHBvaW50IDQuNCBjaGFuZ2Vz&p_li=&p_topview=1 וגם אולי מישהו יודע איפה רשום מה התיקונים של ה FIRMWARE לעכברים משפרים ?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. איזה סט יותר טוב מבין אלה: זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=16432 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755 איזה עכבר מגיע עם כל אחד מהסטים ואיזה סט יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לאחי יש את הסט של לוגיטק Logitech diNovo™ cordless למחשב נייד ולי יש MX1000 אח שלי לא משתמש במקלדת שהוא קנה אלה רק בעכבר ומעניין אותי לדעת אם יש איזה דרך שבה אני יוכל לחבר את המקלדת למחשב שלי בלי המקלט המקורי שלה כמו למשל עם המקלט של העכבר שלי MX1000 על ידי החלפת הדרייבר לאחד שתומך גם במקלדת? (אבל אם אני לא טועה המקלדת היא BT והעכבר פועל על תדר מסוים נכון?) תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לא חשוב לי רטט וכל יי שטויות אבל אם יש על הדרךאז למה לא?!. מה שחשוב לי שהג'ויסטיק בלחצנים יגיב מהר ויעבוד כמו שצריך ויהיה נח .ולא כמו הג'ויסטיק שיש לי בבית ג'נרי שהלחצנים שלא לפעמים מזייפם. למי שזה חשוב לדעת אני קונה את הג'ויסטיק כמעט במיוחד בשביל המשחק 8 Pro Evolution Soccer . בכל מקרה במקרה הרך אני יכל לחרוג מעל 150 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לקנות מדפסת לייזר שראיתי פה הרבה המלצות HP1020. וקניתי בסוף HP p1005 שלדברי המוכר מחליפה את ה 1020. הגעתי הביתה ולצערי גיליתי שהיא לא נתמכת בויסטה צריך עזרה בלהתקין אותה. אני לא מצליח להוריד את הדרייבר של XP שאמור לעבוד גם. עריכה: טעות מטומטמת שלי, הכבל USB היה לא תקין. אחלה מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום , האם משהו ניסה את העכבר ה - logitech MX610 לשמאליים גם למשחקים וגם לאינטרנט תנו חוות דעת בבקשה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה (מצלמתDSLR) ואני מעוניין להדפיס תמונות על דפי פוטו אבל אני גם זקוק לפקס בבית יש מכשיר טוב שמשלב פקס מדפסת ואיכות הדפסה טובה? במחיר שפוי כמובן ובבקשה אל תשאלו תקציב תתנו מה שאתם מכירים באיכות טובה ואני כבר אשקול את את המחיר כמובן לא 600 שקל עדיף מתחת ל500 אם יש דבר כזה ב200 שקל בכלל טוב תודה מראש לעזורים הנחמדים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כמו שאמרתי, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אך גמיש. אשמח לעזרה ממבינים, תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 17:59:11 למבינים בבקשה תעזרו לי אני צריך את המדפסת הזו בדחיפותתודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
*כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תנו בראש. אפשר גם חנויות מארה"ב. אפילו עדיף הייתי אומר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה,בחודשים האחרונים בהם היתי בצבא לא התעדכנתי בעצם בשום דבר,בטח ובטח שלא בנושא עכברים. המצב הוא כזה,אני עם עכבר intellimouse explorer (חפשו בגוגל אם אתם לא יודעים מזה) של מיקרוסופט כבר שנתיים ואולי אפילו יותר. הוא הספיק להתקלקל לפני כשנה ולמזלי היתה לי עוד אחריות ותיקנו לי אותו. יש לו באופן קבוע בעיות עם הלחצנים (בעיקר השמאלי) ולפעמים צריכים ממש להכות בו כדי שילחץ על משהו,ולי ת'אמת נמאס. חוץ מזה הוא אחלה עכבר ויחסית גדול (ולכן מתאים ליד שלי) אבל באמת שנשבר לי. הספקתי להיות גם כמה שבועות עם MX518 והוא בהחלט נחמד - יחסית גדול,נוח ליד,אבל די שנאתי את הגלילה שלו שהיתה כאילו עם קליקים כאלה ולא גלילה חלקה ולכן בסוף ויתרתי עליו. כמה דגשים,כמובן כמובן שעדיף עכבר זול מגג …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-