עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום ראיתי פו לא מזמן מחשבון לחישוב מינימום הוואטים שצריך בספק הכח כדי להחזיק את המחשב, מישו יכול לתת לי לינק אליו?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. אני מעדיף את athlon xp במיוחד אני מחכה ל 2800 2.2gh

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. מישהו מכם מכיר את הסט הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1811? יש לכם משהו טוב לומר עליו? או להציע סט אלחוטי טוב בעד 400 שקל (שיתאים למשחקים גם)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן... אחרי שקניתי מקלדת חדשה הגיע הזמן גם לקנות עכבר חדש איזה עכבר תמליצו לי בסביבות ה350 מ KSP רצוי של לוג'יטק תודה...

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  5. הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by Singularity,

לפני כמה ימים החלפתי את הראשי הדיו השחור והצבעוני בראשים מלאים אך ממוחזרים והמדפסת הדפיסה בשחור כל כך דהוי שבהדפסה נורמאלית אי אפשר אלרות את השחור ובהדפסה בbest זה בגוונים של אפור ויש אותיות שהיא לא מדפיסה. בדקתי את רמת הדיו בעזרת התוכנה של hp והיא מראה שרמת הדיו מלאה, בדקתי אם באפשרויות ההדפסה סימנתי בטעות להדפיס באיכות גרוע וגם זה לא עזר. כבר השתמשתי בדיו המשומש של החברה הנוכחית ובעבר לא היו שום בעיות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. יש לי ספק 350W עם 2 מאווררים של אנרמקס שמריץ: Athlon TB 1.4 מקורר על ידי (whisperock IV) 256MB DDR 2100 (בקרוב יהיה 512) GA-7DXR Ati Radeon 9800 WD 80GB CD-ROM CD-RW Floppy Hercules Fortissimo II כרטיס רשת מודם 56k 2 מאווררי 80MM בזמן האחרון הייתי עד להתקלקלות של 5 מאווררים במארז. אולי כבר המתח\זרם לא יציב?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by killer107,

אני רוצה לקנות הגה וג'ויסטיק כמו של סוני למחשב, עד 200 ש"ח כל אחד. על מה אתם ממליצים לי?

9. Started by itzik_vip,

שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. יש לי מכשיר משולב - מדפסת ,סורק ומכונת צילום של HP דגם 2100 וכאשר אני מצלם הוא מצלם הפוך יענו מראה ולא כמו שאמור לצאת ואני לא מבין מה הבעיה , חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי , זאתי לא בעיה בדרייברים כי הוא בכלל לא מחובר למחשב .

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  11. היי, הזמנתי מחשב חדש כדלקמן: AMD athlon 64bit 3800+ X2 dual dfi infinity NF4 ultra geforce evga 6800GS WD 250GB 16mb sata2 512X2 MB ram לצורך משחקים ועבודה (לא אינטנסיביים מדי) וייתכן גם שאעשה OC בעתיד. ואני צריך להתאים להם מארז וספק בסביבות ה700-800 ש"ח ביחד, נדהמתי לגלות שלעומת שאר רכיבי החומרה קשה למצוא ביקורות והשוואות באינטרנט על זה, אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק אני אשמח לא חשוב לי בכלל המראה, חשוב לי שהמארז יהיה שקט ונוח לשימוש ושכמובן יחזיק את המחשב (גם אם אני יעשה OC בעתיד), אני יהיה מוכן גם להתגמש על הגבול שקבעתי לעצמי. המליצו לי על ה SLK3800 של ANTEC עם הספק שבא איתו, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליהם (באותו נושא האם ה SLK3800 וה 3800BQ זה אותו מארז?), אם תוכלו …

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  12. אני מעוניין להרכיב מחשב לטובת משחקים בעיקר ומתלבט האם יש לי אפשרות להוזיל את הקניה על ידי בחירה של מארז זול, בשאר החלקים אני לא כל כך מתפשר הבנתי שאני צריך מינימום של 400WATT לצורך השימוש שלי ויש מארזים דיי זולים שמספקים זאת ,האם השיקול שלי הוא נכון או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by Kitzony,

יש לי שאלה צריך שתענו עליה די בדחיפות הספק של ENERMAX 535W יכול להרזיק שתי 7800GTX ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by xXDevil4Xx,

שלום רציתי לדעת כמה דברים בקשר לכרטיסי מסך: 1.מה זה פתיחת צינורות בכרטיס מסך? 2.איך עושים את זה? 3.יש סיכונים? 4.לאיזה כרטיסי מסך?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, כידוע בעכבר MX518 אפשר לשנות רזוליציה מ-400DPI ועד ל-1,600 - במשחק Counter-Strike 1.6 מהו ההבדל בין 400DPI ו-sensitivity של 3, לבין 1,600DPI ו-sensitivity של 1 הם זזים כמעטו באותה מהירות, ואפילו על 400 DPI הוא מספיק מדויק, אז מה זה משנה? למה אפילו צריך 2000? תודה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. ^ אם צריך למתוח תקציב- אחשוב על כך. אך עד אז, אעדיף לחפור במסגרת ה-800 ומטה. תודה מראש. .swg

17. אז ככה המערכת הנוכחית שלי עם HEC 400W בינתיים אני מרוצה מאוד מהספק שקט מאוד.. המפרט שלי כולל AMD3200 שני סטיקים של 512 של טוינמוס 7800GT לוח אם K8N SLI של ג'יגהבייט... אני מתכנן שדרוג שכולל החלפה למעבד DC כנראה 4800 ובעתיד הטיפ טיפה יותר רחוק זה SLI אמרתי שבגלל שאנ יבוודאי אצטרך להחליף את הספק אז אנ יכבר אתחיל ממנו כי הוא ההואצה הזולה ביותר LIBERY 500W עולה 660 ש"ח הכי זול שמצאתי הHEC 580W לעומתו עולה 480 ש"ח מה עדיף תעזרו לי אה וגם המליצו על הייפרR משהו כזה דח דחוף אני כבר מת לקנות

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Shortboarder,

כמה עולה מצלמה כזו,משהו לא רציני,בוא נגיד הכי זול שיש???? (בערך)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by the godfather,

איך הוא מבחינת רעש וקירור במיוחד רעש והאם שווה להוסיף ללקנות ANTEC P180

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by slider,

אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by Drek Boy,

אני מעוניין לקנות הגה מירוצים אבל לא משהו סו הדרך... במחיר סביר וזול יחסית... על מה אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by x-dude,

קניתי UPS חדש אבל את כבל ה serial לא הביאו לי (שיטה ישראלית מסריחה,אתה רוצה את הכבל? שלם!) anyway במקום להיות פרייאר ולשלם לחנות שהם רוצים מחיר קצת מוגזם אליו,מישהו יודע איך קוראים לכבלים האלו? כל מה שאני יודע שזהו Compact UPS D-9 connector אם זה עוזר אז ה UPS החדש שלי הוא Gamatronics Compact UPS Line-Interactive 600VA קצת דחוף לי אז אם מישהו יכול לעור אני יודה (לא,לא yoda) ;D

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אני כרגע משתמש ב Microsoft Wheel Mouse Optical שהוא אידיאלי למבנה היד שלי, אבל לצערי הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות,ובכלל אני רוצה עכבר יותר טוב למשחקים. יש לי עכבר אחר שלLogitech העכבר שמגיע אם המקלדת Logitech Cordless Desktop S510, ואני לא משתמש בו כי הוא ממש לא נוח לי מבחינת המבנה... אז הייתי רוצה המלצה לעבר טוב שישרת אותי במגוון רחב של פעולות וגם גיימינג.. מה עדיך ליזזר חוטי או אלחוטי ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 A64 +3000 Epox 8KDA3J 512MB A-DATA WD 80GB SATA GF6800GT די וי די צורב ופלופי... מארז סופרטאלנט עם 5 מאווררים 3-4 קטודות (אני רוצה תאורה מאוד חזקה) אולי אני יוסיף 1-2 מאווררים ופאנל קדמי יחזיק?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  25. שלום, מי שמכיר חנות שיש לה במלאיי מידי המקלדת הזאת... שיתן קישור בבקשה , הנה תמונה למקלדת : קישור לחנות פנדה(אבל אין לה במלאיי מיידי צריך לחכות 21 ימים)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים