עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Stingray,

יש לי גויסטיק ממש טוב שהוא בממשחק Gameport ,ואני לא רוצה להחליף אותו,האם יש מתאם מgameport ל USB? ואם יש,היכן נ יתן לרכוש כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. שלום, אשמח לקבל המלצות על מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה שליטה על מולטמדיה (תוכנת HTPC) ואם יעבוד בצורה טובה אז משחקים (לא יותר מדי). בכל מקרה - רוב העבודה הינה מול המחשב (Office + internet). אני בכל מקרה מעדיף פתרונות עם טעינה עצמית ולא סוללות AA/AAA (אם יש בתקציב כזה) תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by gromeck,

שלו לכולם, אני מעונין לדעת, מהן החברות שכדאי להתקרב אליהן בתחום הארגונומי של העכברים, לזוית אחיזה אנכית של היד. ואילו דגמים כדאי? תודה אני

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by KOBRA CHOPER,

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. הי כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת (כמה שנים) אבל רק עכשיו היה לי את הכח להתחיל למצוא לה פתרון כי אני גם רואה שהיא לא רק אצלי. יש לי מדפסת HP DeskJet 3845 ולעיתים קרובות אני צריך לעשות Restart בשביל שהיא תתחיל להדפיס משהו. ניסיתי להוריד דריברים עדכניים, ואפילו פירמטתי כמה פעמים וזה עדיין נמשך. איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by chadash,

יצרני הדיו חילופי במטיחים אחריות על המדפסת, איך אני יוכיח להם שהמדפסת ניזוקה מהדיו שלהם?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום אנשים, לפני חצי שנה בערך רכשתי את האוזניות + מיקרופון של לוגי'טק. הדגם המדויק הוא: Logitech 350 . המוצר בתקלל בערך, האוזניות עצמם עובדות אבל המיקרופון לא. הבעיה היא עם המגעים של החוט, מידי מעם מזיזים את זה וזה מסתדר לרגע. אני קניתי את זה באופיס דיפו, ואני לא כל כך בטוח אם יש לי אחריות. האם יש אפשרות לתקן את הבעיה הזאתי? והאם בכלל יש אחריות לאוזניות? תודה, שרון.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by MyX,

שלום לכולם אני מחפש אל פסק למחשב שלי עם כיבוי אוטומטי (מסודר) בעת הפסק חשמל. מפרט המחשב: מעבד : i5 זיכרון:2x2GB כרטיס מסך: GTX 260 OC ספק: 600W מסך: 19" כונן קשיח אחד וצורב אחד. מה תמליצו? כמה הספק (בVA) אני צריך? ובכלל על מה צריך לשים לב כדי לבחור אל פסק מתאים ואמין?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. אז ככה, האם המארז הזה ממש כדאי כמו שהוא נראה ? מאווררים נחליף לו כי הבנתי כבר שהם מרעישים למרות שאני עובד עם מערכת קירור מים אבל כבר יש מקום לכמה מאווררים שחייבים "לסתום" את החורים הוא באמת יפה כמו שהוא נראה בתמונות ?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by avivlevy,

יש לי מקלדת חוטית ולפעממים כשאני מזיז אותה קצט (או הרבה) אז היא כאילו לא מחוברת ואז אני מכוון אותה נדלקות האורות בצד ואז היא שוב עובד ניסיתי לבדוק את החיבור והוא בסדר מה הבעיה? מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. הצלחתי את הדיסק קשיח את הצורב לא, כאילו משהו חוסם שם,

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by FatalElement,

יש הבדל בין ה t2 t1 t3 t4? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 כנסו תיראו

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by not_connected,

שלום, אני יודע שרוב האנשים התנסו יותר עם KVM אנלוגיים מאשר דיגיטליים מפאת המחיר והזמינות שלהם. חוץ מזה שהטכנולוגיה החדשה-ישנה הזאת שנקראת DVI עדיין נמצאת במיעוט. אחרי גיגול ממושך לא נראה לי שקיים ייצור כזה אבל אשאל בכל זאת - אתם יודעים האם קיים KVM משולב בעל DVI & ANALOG INPUTS? אני לא ראיתי. זה הדבר הכי קרוב למה שאני מחפש: http://www.evertz.com/products/7707RGBT.php אבל זה לא זה... :s05: אשמח אם תחדשו לי... עכשיו, לשאלה: ברשותי מסך LCD התומך בDVI. אני שוקל לקנות KVM המכיל DVI INPUTS כדי לנצל את היתרון הדיגיטלי שלו. רציתי לדעת - 1. האם יכולה להיווצר בעיה אם אחבר כ.מסך אנלוגי (עם כבל משולב כפי שבתמונה) לKVM בעל DVI? (או שהאפשרות לא תיתכן בגלל שקיים צורך בממיר אות?…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by gman_il,

שלום. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס USB. בנוסף אשמח אם מישהו יוכל לספק לינק רלוונטי לביקורת על כרטיסים כאלה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by Kitzony,

יש לי שאלה צריך שתענו עליה די בדחיפות הספק של ENERMAX 535W יכול להרזיק שתי 7800GTX ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by slider,

אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. שלום לכולם, נזכרתי שיש לי מצלמה בעיצוב יחסית מרשים ואיחודי של Canon שקיבלתי מאבא שלי לפני בערך 5 שניים... אני יודע שהמצלמה נחשבת למאוד ישנה, אבל רציתי לדעת עם קיימת אפשרות שזוהי מצלמה דיגיטלית ואפשר לחבר אותה למחשב ולפתח את התמונות... כפי שידוע לי המצלמה היא מצלמת פילים רגילה אבל האם עצם היותה מצלמת פילים שולל את האפשרות שהיא דיגיטלית? אני ממש לא מבין במצלמות ככה שהסבר קטן יעזור לי מאוד, תודה מראש לעוזרים! DrowNz

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by gshhar,

מומלץ או לא משהו?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. יש לי ספק 350W עם 2 מאווררים של אנרמקס שמריץ: Athlon TB 1.4 מקורר על ידי (whisperock IV) 256MB DDR 2100 (בקרוב יהיה 512) GA-7DXR Ati Radeon 9800 WD 80GB CD-ROM CD-RW Floppy Hercules Fortissimo II כרטיס רשת מודם 56k 2 מאווררי 80MM בזמן האחרון הייתי עד להתקלקלות של 5 מאווררים במארז. אולי כבר המתח\זרם לא יציב?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by lirik,

שלום יש לי שני מחשבים חלשים יחסית יש אפשרות לחבר בין שניהם שיתפקדו כמחשב אחד ויחלקו משאבים??? ליריק

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.sweex.com/content.asp?pcID=83 תראו שם את הספק 450 וואט אני קונה אותו ב-300 ש"ח המתחים שלו: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 אולי לקחת את ה-650 וואט במקום זה בגללה המתחים האלה: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 רק מה אני מפחד כי הספק של ה-450 וואט בא אם שני מאוררים והספק של ה-650 וואט בא אם מאורר פנימי (בלואר) וזה לפי דעתי שיטה דפוקה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים