ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם: מצטער שאני שם את זה פה, לא עונים לי בפורום audio..
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת משהו,במארז אצלי יש אופציה (חורים) לדבר כזה (Audio Speaker Ports) אבל לא קיבלתי את החיבורים עצמם כשקניתי את המחשב. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות דבר כזה ולחבר,או שזה היה אמור להגיע מובנה עם המארז עצמו. הכוונה לחיבורים שנמצאים בקידמת המארז,ליד ה-USB... תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי mio 169 מה אני אמור להתקין לו כדשי שיהיה לו את הכבישים של מדינת ישראל והוא ישמש כgps בכללי אני אשמח לקבל הסבר איך מתחילים להשתמש וכ'ו
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את המארז Thermaltake VA9000? כי אני רוצה את זה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המארזים האלה של compucase לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא של21 יש ספק 300W AR-T ול19 יש 300W רגיל בלי אותיות נוספות... מה זה אומר? ואיזה עוד הבדלים יש?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מועניין לקנות עכבר אלחוטי חדש שיעבוד בטווח של שלושה מטר. כיום יש לי את הLASER MOUSE 6000 החוטי של MICROSOFT והעכבר החדש יהיה בנוסף אליו. אחד הדברים שחשובים לי זה הMAGNIFIER (זכוכית מגדלת) שיש לי בעכבר הנוכחי וחשוב לי מאוד שיהיה גם בחדש (תנאי הכרחי) ראיתי שתי אופציות שנראות לי: האחת זו זאת: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=400753 והשנייה: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=378129 התכנון הוא לא להשתמש בעכבר הרבה אלא רק ב15-20% מהזמן ובשאר הזמן אני ישתמש בעכבר הישן... על איזה מהם כדאי לי ללכת? ועוד שאלה: איזה יתרונות יש לעכבר BLUETOOTH על WIRELESS רגיל?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא עד 900. הייתי קונה את הסופר טאוור V1000A של TT אבל הוא שוקל 17 קילו וזה נשמע לי נורא כבד. http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm האם יש למישהו המלצה על מארז יחסית קל, אבל שיהיה גם כמה שיותר מרווח ומאוורר? חשוב מאד גם שלא יהיה מכוער מידי כמו המארזים של קולרמאסטר בסגנון הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/CM_PRE_EK.jpg
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש מכשיר מסוים שמתחבר דרך החיבור RS-232, אני צריך לחבר למחשב שלי שני מכשירים כאלה, אבל אין לי מספיק חיבורים. אני מתכוון לקנות את המתאם הבא על מנת שזה יתחבר לי למחשב: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8522 זה בעצם מתאם USB To RS-232 השאלה שלי היא כזאת, כשאר אני יחבר את הUSB למחשב, במנהל ההתקנים זה יופיע לי בטח כחיבור USB, אבל האם זה יוגדר ככניסות COM וירטואלית או כ USB רגיל... אני אסביר, בתוכנה שלי שמתחבר למכשיר שאני מחבר דרך ה RS232 אני יכול להגדיר איזה COM אני מתחבר דרכו, COM1 COM2 COM3 וכו', האם החיבור הזה יהיה COM מסוים וירטואל או שהוא ירשם כחיבור אחר.... תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך היא ? יש איזה חסרונות מיוחדים ? בBUG ב300 ש"ח עד סוף החודש. שווה ?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזה הכי טוב ומה הנתונים הכי טובים כאילו על סמך מה אני צריך לקנות
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה... רציתי לדעת איך יודעים אם הספק מתאים למארז בכלליות... כאילו עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש לדוג' 600W של אנרמקס איך אני יודע אם הוא מתאים למארז שלי הק קומפיוקייס... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב, DVD וארבעה HD, כרגע ה-DVD מנותק ומחוברים רק שלושה HD והצורב, אני מעוניין לחבר גם את ה-HD הנותר וגם את ה-DVD. רציתי לדעת האם זה אפשרי ומהו הפתרון היעיל והנוח ביותר שניתן לבצע? תודה ויום נעים
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן וסהלן... אחרי שקניתי מקלדת חדשה הגיע הזמן גם לקנות עכבר חדש איזה עכבר תמליצו לי בסביבות ה350 מ KSP רצוי של לוג'יטק תודה...
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מדפסת לייזר משולב לייזר עדיף צבעוני + פקס עצמאי + מכונת צילום עצמאי + מזין דפים רזולוצית הדפסה 1200 * 1200 מה החסרונות והיתרונות בלייזר לעומת הזרקת דיו ואחרים? איזה מדפסת ממולצת? ומה העלות של המדפסת? הטונרים/תופים/דיו ? וכמה שנים אחריות נותנים?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אל פסק למחשב שלי עם כיבוי אוטומטי (מסודר) בעת הפסק חשמל. מפרט המחשב: מעבד : i5 זיכרון:2x2GB כרטיס מסך: GTX 260 OC ספק: 600W מסך: 19" כונן קשיח אחד וצורב אחד. מה תמליצו? כמה הספק (בVA) אני צריך? ובכלל על מה צריך לשים לב כדי לבחור אל פסק מתאים ואמין?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להחליף את העכבר שלי בתקציב של 200 שקל ראיתי בזאפ שיש שתי אפשרויות טובות שהן : 1. logitech MX 518 2. microsotf L6000 laser mouse אני צריך את העכבר למשחקים + אינטרנט (לא גיימר כבד) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
השיחות עצמם כמו טלפון בזק רגיל? פשוט מחייגים לכל מספר שאני רוצה? יש לאג? האיכות קול כמו טלפון? או שיותר גרוע או יותר טוב? זה משתלם בסופו של דבר? צריך לשלם לעוד מישהו/משהו אחרי שקונים את המכשיר? יש לכם המלצה לטלפון VOIP אלחוטי? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול מספר דברים בנוגע לדגם הזה?!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-