עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום האם קיים כזה מפצל אשר יכול לקבל שתי נקבות (החלק העגול יותר ולא השטוח בUSB) ולהוציא חיבור נקבה אחד? אני רוצה פשוט לחבר בחוט את המדפסת שלי לשני מחשבים. תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by AmL1,

כשאני לוחץ F9 על תיבת טקסט כלשהי הוא מעלה לי הודעת שגיאה to use photo editing,install the photo editing software that came with the keyboard הוא פותח מלא כאלה הוא מעלה את החלון של השעון כאילו לכוון את השעה פותח את האקסל והוורד שלוש פעמים כל אחד מה קורה פה?!@ תודה=][br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 15:37:40 הסתדרתי אפשר לנעול=]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. שלום רב לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שכולל מדפסת סורק ופקס , בעבור שימוש ביתי. הדרישות: שיהיה קל יחסית לתפעול,עלות הדפסה נמוכה,אמינות. האם יש מכשירים שיכולים לשלוח פקס ללא המחשב? או שאולי עדיף להשתמש במודם ישן? האם יש מכשירים מבוססים על מדפסות לייזר? אני מצטער שאין תקציב ,אני פשוט לא מתמצא, כמובן שהשאיפה היא ליחס עלות תועלת טובים. תודה.

4. Started by Gil28,

צריך משולבת+פקס ליזר (חיסכון מירבי) לא חייב צבעונית. מומלצת?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. אני מחפש מקלדת בעיקר וגם קצת ציוד גיימרי אחר רציתי שתציעו לי על מקלדת שתתאים לי במיוחד למשחק WARCRAFT 3 TFT כמו שכבר הזכרתי במשחק יש דיי הרבה HOT KEYS ודברים כאלה או אחרים מי שמחשק דיי הרבה זמן במשחק יודע שצריך מקלדת טובה אני מחפש מקלדת שתכלול כפתורי CUSTOM זמן תגובה מהיר ודברים כאלה או אחרים אין לי תקציב בינתיים אז תציעו ואם יש לכם ידע במשחק אז תגידו לי מה עוד אני צריך ומהווה ציוד חשוב בינתיים ראיתי את הTARANTULA שמאוד אהבתי אבל אי אפשר למצוא אותה כרגע למכירה כפי שראיתי כל הכבוד על הסיקור היפה שעשו לה ואת הZBOARD בקיצור תציעו לי מה יהיה לי הכי טוב למשחק אסטרטגיה זה תודה נ.ב סליחה על הניסוח

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. כותרת, תודה.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  9. טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by GGUUYY5,

אני רוצה לקנות עכבר ואני מתלבט ביין שני העכברים... אז הייתי רוצה שתבחנו אותם ... http://hwzone.co.il/reviews/G5/ G5 http://hwzone.co.il/reviews/copperhead/ copperhead או אפילו MX518 שכמה המליצו לי עליו.... אבל יותר תגידו לי על^^^ השניים המתחרים לפי כל האבזורים כפתורים מיקומם והמחיר ותגידו לי מה לפי דעתכם יותר יתאים לי לWC3 TFT מי שמכיר... (משחק אסטרטגיה) תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה

15. Started by kfir_dnd,

שלום, אחרי שנים שאני משתמש במיקרופון של 5 ש"ח החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת ולקנות משהו טוב שיחזיק. הדרישות שלי: - שלא יהיה גדול מידי - שיהיה לו "סד" או משהו שמחזיק אותו ואני לא אצטרך להחזיק אותו בעצמי - שיחזיק הרבה זמן ולא שכל שבוע אני אצטרך ללכת לתקן אותו תקציב: עד 300 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by supercars,

אני המלצה למקלדת ועכבר, בעיקר בשביל משחקים. ומומלץ שהמקלדת לא תהיה גדולה במיוחד... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. היי כולם! אשמח אם תציעו לי מקלדת חוטית שחורה, בעלת Palm Rest - הכוונה היא משטח מובנה או מתפרק לפרקי הידיים. כמו כן היא חייבת להיות בעלת מקש Insert (משום מה לכל החדשות הסירו אותו והאריכו את מקש ה-Del.. למה?!) בחנתי כמה אופציות: 1) MS Comfort Curve 2000 למרות שאין לה משטח לפרקי הידיים והבנתי שיש איתה בעיות למניהן? אבל מישהו כאן קנה יחידה חדשה ורשם שהרווח יותר שקט. איך היא בסה"כ? 2) MS Ergonomic Keyboard 4000 - למי שיש אותה.. איך היא? לגבי עכבר.. גם הוא רצוי שיהיה כהה (שחור), לא חובה לייזר, אבל מעדיף חוטי (כי אני משחק הרבה) מה לגבי: 1) MS Laser Mouse 6000.. למי שיש אותו, איך הוא? 2) MS IntelliMouse Explorer החדש? ** מישהו יודע איפה אפשר להשיג את ה-IntelliMouse Explorer 3.0…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by netanel1,

אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. שלום לכולם. היום הגיע אלי סורק מדגם Canon CanoScan LiDE90, רציתי לשאול ראשית מה דעתכם עליו ? ושנית, הוא מתחבר למחשב עם USB2.0 Hi-Speed ואצלי כרגע רק הUSB 1.1 הרגיל עובד.. האם הסורק עדיין יעבוד בלי בעיות אם אני יחבר אותו ל- USB 1 ? אני די בטוח שהוא יהיה קצת יותר איטי בהעברת מידע אבל האם זה כל כך קריטי ? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים ארגונומיים. המקלט צריך להתחבר בUSB (בשביל שיתחבר גם לWii). בנתיים ראיתי את הדגם הזה: Logitech Cordless Desktop Comfort Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/167&cl=gb,en אבל הוא עולה באזור 550 שקל. האם הוא מומלץ? האם יש המלצה על סט ארגונומי אחר (בשאיפה יותר זול)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני מתלבט בין שלושת העכברים האלה: Logitech G5 Logitech G9 Microsoft Sidewinder לגיימינג כמובן.. עקב המחיר הגבוה של ה G9 אני לא בטוח לגביו, ואני חושב שההתלבטות העיקרית היא בין ה G5 וה sidewinder שהמחיר שלהם יותר הגיוני לעכבר.. מישהוא מכיר איזושהיא השוואה ביניהם באיזשהוא אתר? או יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by Buffer,

היי, אני מתבלט בין הדגמים של המקלדות של MS.. ראיתי באינטרנט 2 דגמים שמעניינים אותי ה-4000 וה-7000.. רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים חוצ'מזה שה-7 היא אלחוטית? תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. שלום. צריך המלצה למדפסת טובה שכוללת פקס. אני לא מדפיס הרבה. כנראה אני שלח ואקבל יותר פקסים מאשר שאני אדפיס. אבל המדפסת צריכה להיות צבעונית>הזרקת דיו. חשבתי על הX5470/X5490

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים