ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עם התכונות הבאות: כולל פקס, הדפסה על דיסקים, חיבור אלחוטי, מזין נייר, כניסה לכרטיס זכרון, מסך מגע וצג צבעוני. ראיתי מדפסת כזו בארה"ב (epson artisar 835) אבל לא מצאתי בארץ. יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגה SideWinder של מיקרוסופט. כשאני משחק בNFS:Carbon ההגה נוטה שמאלה. מה אני יכל לעשות ? ניסיתי לשחק בהגדרות בבלוח הבקרה אבל זה או שהוא נוטה שמאלה או שדוושה של הreverse לא עובדת.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, כמו שכתבתי בכותרת. מכיוון שזה קצת מוזר לי לעבוד עם מקלדת שלא כוללת אותיות בעיברית, אני מנסה לרכז מספר דגמים שכן כוללים. תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עד עכשיו מצאתי שתי מדפסות EPSON STYLUS PHOTO R200 CANON PIXMA iP4200 משתיהן הבנתי שהקנון יותר טובה, אבל היא יותר יקרה. יש מדפסות אחרות שמדפיסות על דיסקים בשוק?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מאריך שבו זמנית יכול להאריך גם תיציאה של הרמקולים וגם של המיקרופון..יש כזאת חיה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על הגה למחשב בתקציב עד 1,000 ש"ח. רציתי לרכוש את Logitech MOMO Racing אבל בכמה חנויות אמרו שאין להם במלאי (חנות אחת אמרה שיש מחסור אצל הספק).
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום , לאחר שהפקס שלנו התקלקל החלטנו כבר ללכת על מדפסת לייזר משולבת שתשלב פקס + מכונת צילום + וסורק צבעוני. יש חשיבות לסורק הצבעוני כי יש לנו מדפסת צבעונית בבית ואני רוצה להשאיר לי את האופציה לצילום צבעוני. המדפסת מיועדת לבית , לא לשימוש מסיבי מדי אבל חשוב שהיא תהיה אמינה. המדפסת מיועדת להיות בשימוש תחת 4 מחשבים שונים ברשת (בגלל זה צריך שתהיה לה תמיכה ברשת , לא צריך WIFI או משהו , מספיק לי שע''י דרייבר יהיה ניתן לשתף אותה) - כמובן שלא הייתי מתנגד גם לצילום דו-צדדי אבל זה נשאר רק בגדר העדפה ולא בגדר חובה המדפסת הצבעונית שיש לנו כרגע לא תומכת ווינדוס 7 , אז גם זה נושא דיי חשוב. התקציב הוא סביב ה1K אם כי אני יכול לחרוג ב100 - 200 שקל ואולי אפילו יותר אם זה אכן משת…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מיואש אחר חיפוש מדיות DVD-RW/+RW במהירות X8/6. אשמח אם למישהו יש לינק לדיסקים כאלה שנמכרים בארץ, או באיזה חנות או כל טיפ\כיוון כלשהו שיכוון אותי אליהם. תודה מראש. ,swg
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רציתי לחלוק עם כולם את חווית השימוש שהייתה לי עם אוזניות Razer carcharias. האוזניות נקנקו לפני כשנה וחצי ב- KSP. האיכות שמע והארגונומיה שלהם די טובה יחסית למחיר, אך האוזניות אצלי בשימוש שנה וחצי והשימוש אינו אינטנסיבי והן כבר נהרסו - השמע נעלם אם נוגעים בחוט באזור של השלט ווליום.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
צריך המלצה על גויסטיק עדיף עם feedback בסביבות 400-200 שקל עדיף של חברה מוכרת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת לייזר משולבת למשרד שישרת 2 אנשים... צריך שתכלול פונקציות הבאות: - מכונת צילום - מדפסת - פקס (כולל פקס לתיקיה במחשב ופקס למייל) - סריקה (כולל סריקה לתיקיה במחשב וסריקה למייל) ּּּ+חיבור WIFI חשוב שתהיה אמינה, בלי תקלות ובעיות אודה להצעותיכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוי אלחוטי עם wifi ,אבל גודל קטן בראש הרשימה שמעתי גם על מדפסת לייזר שחסכונית בדיו,אבל אין לי מושג מה החסרונות,לכן אשמח להמצתכם משהו כזה למשל http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=787382 חשבתי גם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840350
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך גויסטיק נחמד מאופיס דיפו או מKSP. משהו של חברה נורמלית. בUSB. יש לו סאידוואינדר ישן עם חיבור MIDI והמחשב לא מזהה,יש לי את הדיסק שלו ואני יכול לבדוק האם זה עובד. אם לא,בנתיים תנו המלצה. וכמה אפשר למכור: הגה ג'ניוס כסוף רוטט יפה,במצב מעולה,ועכשיו רציני לחלוטין:היה בשימוש 5 פעמים! ומאז בארון. USB יפה עם פדלים. מיקרוסופט סאינדוואינדר USB עם 4 לחצנים. ועוד 2 כאלו בפינות. ספק כוח טרמלטייק W0069 עם PFC 430WATT PCI-E SATA 24/20PIN ומה אתם אומרים על הרמקולים שקניתי: ATP3 של ALTEC LANSING. חשבתי לקנות את הרמקולים FX6021 בדיוטי פרי,היה רשום שהם 200$,אבל לא היה במלאי והם אמרו שלא יגיע יותר. בעסה. לא נורא. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני משחק בהמון משחקים אבל אני רוצה משהו שיתאים גם ל FLIGHT SIMULATOR 2004... איזה ג'וייסטיק מומלץ ? תקציב 200-220 שח.. תודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד היום אני עם עכבר של לוגיטק אלחוטי וזה ממש מעצבן אני כל פעם צריך להחליף לו סוללות , עדיף עכבר חוטי. (או שיש עכבר שנטען, לא רוצה לשמוע על סוללות נטענות) אשמח להצעות של עכברי חוט[br]פורסם בתאריך: 25.02.2011 בשעה 12:34:19 תקציב של 100 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אני מתבלט בין הדגמים של המקלדות של MS.. ראיתי באינטרנט 2 דגמים שמעניינים אותי ה-4000 וה-7000.. רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים חוצ'מזה שה-7 היא אלחוטית? תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הסט הזה של מקלדת ועכבר אלחוטיים: Logitech UltraX Cordless Media OEM https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?itemId=2756&Pid=388#RequestedProduct מישהו רכש את הסט ויכול להמליץ לקנות או להמנע? האם יש לכם להמליץ על סט חלופי במחיר של עד 300 שח? הסט אמור לשמש לעבודה וגם לקולנוע-ביתי. רוב תודות לכל העונים. אבירם
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב טובים עם באס חזק שאוכל לשמוע טוב בשירים וסרטים ויש לי עוד שאלה מה אתם אומרים על הרמקולים האלה?שוים משהו http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/hardware/h612.jpg
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-