עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MND,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1008679178&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האתר שלהם נעלם ????.

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by BenB,

שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by b.r.b,

אתם ממש מטומטמים כל מי שמבין בגרוש אומר שINTEL יותר טובים מAMD ,אתם חבורה של חנונים שלא מבינים מהחיים שלכם, במיוחד L.I.C :AR15:

5. Started by lm,

מישו יודע איך מוציאים את הכבלים מהחיבור מולקס

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by Chura,

היי, אני מאוד מעוניין לקנות את הסט הזה, מה דעתכם עליו ? האם העכבר יספק אותי למשחקים גם ? (אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק). האם משהו נוסף שעלי לדעת ? והכי חשוב, האם הייתם קונים ? תודה!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by godisme171,

נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by Johnny,

שלום לכולם, הזמנתי השבוע מחשב חדש עם מעבד פנטיום 4 2.0 נורטווד (0.13 מיקרון). איך אני יכול להבדיל בין אותו המעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.18 מיקרון למעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.13 מיקרון ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתוכל להבדיל בינהם ולגלות איזה מעבד קיבלתי ? דרך אגב ההפרש במחירים שלהם הוא מעל 1000 ש"ח. תודות...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Regev,

האם זה נכון שמעבדי AMD 1600+ זהו מעבד 1400 מגה הרץ למעשה?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by IDOnoach,

עם סורק. תקציב של עד 350 שקל. לא רוצה HP עקב נסיון רע שיש לי עם המדפסות הזולות שלהם. ראיתי באייבורי במבצע CANON MX395 במחיר של 325. האם כדאי?

11. היי ברשותי עכבר לא רע של steelseries מדגם rival 110 עם 7200 DPI סך הכל עכבר לא רע אני עובד איתי בשני מצב עבודה 500 dpi ו 1600 dpi תלוי במשחק , אבל משהו מרגיש לי שזה לא זה , היה לי לפני כן עכבר של Razer Abyssus שעבד מלא שנים עד שנהיי מאובק וקניתי את זה שהנ"ל אז חשבתי לחזור לרייזר , ראיתי שיש ממחיר לא רע על Razer DeathAdder Elite בכ 130 שח עם 16000 DPI שאלות : 1.האם העכבר הזה של רייזר טוב יותר מ abyssus ? 2. האם 16000 dpi , יתן לי דיוק יותר טוב מעכבר של 7200 למרות שאני משתמש במצב רק של 1600 ו 500 ? 3.ובכללי האם העכבר מומלץ ? חשוב לי שירגיש ביד קל נוח(כף יד גדולה יחסית) שיחליק טוב על משטח , ויתן לי דיוק מיירבי וכו?

12. Started by Bruce,

עשיתי חיפוש הפורום לגבי כל נושא העכבר לגיימר ועדייין לא הצלחתי לגבש החלטה. ההתלבטות שלי היא בין הG5 לMX518 האם ההפרש מחירים מוצדק בכלל? והאם באמת יש משמעות לעכבר כזה אם אני משחק למשל בBattleField ? לפי מי שראיתי לG5 יש את עניין המשקולות וכן אומרים שהוא זז יותר טוב על השולחן וכמובן לייזר. חבר שלי נמצא כרגע בניו יורק ואני צריך להחליט אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה

13. Started by Ibrow-Now,

שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by itay.h.,

??? : אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לשתף את המחשב הישן עם החדש איזה כרטיס רשת במחיר נורמלי כדי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  15. הנה לינק: מפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12217 מנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4624 המחיר אמנם בסביבות ה-400 ש"ח... אבל לדעתי זה שווה את זה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lumber_Jack Jim,

אפשר לומר מילים מועטות עליה- זאת הקונסולה, איזה גרפיקה מעולה היא מציגה- הכל חלק ואמיתי ונעים לעין(בייחוד על טלויזית 50 אינץ' 8)) ובזכות משחקים SC2 DOA3 וHALO אני יכול לומר שהיא הקונסולה הכי טובה שיש בעולם. זה כזה כיף לשחק בה, אפילו שברתי את שיא שעות המשחק על הPS2 עם דנטה בDevil May Cry שעמד על 9שעות... רק מה שהפנינה הזאת היא לא שלי אלא של חבר... (מזל שהוא גר בית לידי)

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by bronco,

צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by CheNit89,

שלום, ברשותי המארז HEC Compucase CI-6A21 שנקנה מ-ksp לפני כחודשיים. בזמן האחרון התחלתי לבדוק את המארז, ושמתי לב, שדברים שכתובים באתר של החברה שמייצרת את המארז (ניתן אליו קישור מהאתר של ksp) לא נמצאים אצלי במארז. לדוגמא האפשרות לנעילת הדלת של המארז לא קיימת אצלי. ויש לי גם שתי שאלות: 1. באתר שלהם הם כותבים שיש למארז תעלת איוורור, מה זה אומר? 2. איפה ניתן להוסיף למארז מאווררים? האם זה הגיוני ש-ksp נתנו לי דלת "חסרה"?

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  19. אשמח להמלצה לבקר משחקים טוב אשר יעלה לי עד 160 ש''ח למחשב כמו השלט של XBOX 360 לדוגמא אשמח למשהו בסיגנון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי כולם! אשמח אם תציעו לי מקלדת חוטית שחורה, בעלת Palm Rest - הכוונה היא משטח מובנה או מתפרק לפרקי הידיים. כמו כן היא חייבת להיות בעלת מקש Insert (משום מה לכל החדשות הסירו אותו והאריכו את מקש ה-Del.. למה?!) בחנתי כמה אופציות: 1) MS Comfort Curve 2000 למרות שאין לה משטח לפרקי הידיים והבנתי שיש איתה בעיות למניהן? אבל מישהו כאן קנה יחידה חדשה ורשם שהרווח יותר שקט. איך היא בסה"כ? 2) MS Ergonomic Keyboard 4000 - למי שיש אותה.. איך היא? לגבי עכבר.. גם הוא רצוי שיהיה כהה (שחור), לא חובה לייזר, אבל מעדיף חוטי (כי אני משחק הרבה) מה לגבי: 1) MS Laser Mouse 6000.. למי שיש אותו, איך הוא? 2) MS IntelliMouse Explorer החדש? ** מישהו יודע איפה אפשר להשיג את ה-IntelliMouse Explorer 3.0…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by hellfire03,

אני יודע שזה לא פורום אודיו אבל השאלה שלי קשורה למחשבים בעיקר אני מחפש אוזניות אל חוטיות לשימוש כללי והשאלה האם BT יעשו את העבודה או שהן לא יכולות לשמש כאוזניות סבירות+ (עקב העברת מידע לא מספיק מהירה) בעיקרון אני לא נותן הרבה מאוד דגש לסאונד (כן שמוע מוזיקה אבל לא יודע להעריך אותה מספיק) אבל לפחות שאני אשמע את האפקטים במשחקים אם כן אז האם יש עדיפות לBT 3.0? קצב ההעברה שלו יותר טוב לכאורה (פי 10 מ BT2) תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by jj516,

אנשים אני בחיפש אחר USB PCI CARD בשווי של עד 120 ש"ח, לא אכפת לי כמה יציאות ועם זה 2.0 או 1.1 מישהוא יודע איפה יש? ועוד דבר ראיתי בפלונטר USB PCI CARD עם 4 כניסות, 2.0 ב-130 ש"ח. הוא שווה משהוא? זה של חברות אחרות.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות את אחד מהם, האלחוט לא כ"כ משנה לי. רק הביצועים. מי יותר טוב ? והאם זה באמת שווה את התוספת של ה 200 שקל (שאולי אפשר לקנות בהם מקלדת טובה)

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום העכבר אצלי כמה שעות והוא בטעינה........ואני לא מוריד תהעין ממנו. השאלה שלי איך כדאי לחבר אותו במחשב? מה הכי טוב? USB או PS2? מה ההבדל בכלל?

• 83 תגובות
    • 8.5k צפיות
  25. Started by z999,

שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.