עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום ברשותי מדפסת לייזר LEXMARK E240, כשאני מדפיס דפי A4 שרשומים מן השוליים מקצה לקצה, הוא טיפונת חותך את הקצוות, כלומר אם רשום המילה House אז ימחוק את הH בצד שמאל זה קצת יותר קיצוני, אך גם בצד ימין הדף זה טיפה חותך (יש לציין שעל הדף עצמו יש עוד שוליים לבנים, כלומר יש מקום לשים את האותיות האל) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די מייאש :'(

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by pyro_man,

תראו שוב אני לא מוצא פורום לפרסם את זה ולא בא לי בראשי אז נפרסם פה ותעבירו לפי הצורך... טוןב זה הולך ככה אני מחפש דרך או תוכנה להעביר קבצים לכרטיס הרחבה שלי במחשב כף יד אין לי בשבילו כניסה מיוחדת כמו שיש בחנויות.. וגם אי אפשר להעתיק קבצים לכרטיס הרחבה אין לי מושג למה מישהו יודע איך איפשר וגם ניסיתי דרך העברה האקטיבית וזה לא פועל.. למישהו יש דרך אחרת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. 1.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Computer Case - Retail 2.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Computer Case With Side Panel Window - Retail 3.COOLER MASTER Centurion 531 RC-531-SSN1 Silver Computer Case - Retail תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  4. שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזיה) טובים יותר? תודה.

5. Started by -LosNir-,

היי אני כרגע בתהליכים של החלפת ה G5 התקול שלי מול Logitech ואני צריך לספק להם Model Number, הבעיה שכל המדבקה מאחורה די שרוטה ואי אפשר לראות את ה M/N. למזלי שאר הפרטים היותר חשובים עדיין קריאים אם למישהו פה יש את הגירסא שנמכרה בסביבות 2007, היא בצבע כסוף, עם כפתור אחד בצד, ובלי גומי ליד הבוהן. יש באמצע קצת צבע כהה יותר. אשמח אם תגידו לי מה ה M/N שלכם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מצאתי מדפסת מסוג HP OfficeJet 5510 זרוקה ברחוב. וחיצונית אין לה בעיות. אני מניח שהיא לא תקינה, וכיוון שברצוני לקנות מדפסת חשבתי שאולי כדאי לי לקחת ולתקן אותה. הבעייה היא שאין לי ספק כח מתאים כדי לבדוק אם כדאי בכלל להשקיע עליה. אם למישהו מהפורום יש את אחת מהמדפסות האלה: Hp OfficeJet 5500 Series All In One Psc 1315 Psc 1400 Psc 2410 Photosmart All in One Psc 2500 Photosmart All in One Series Photosmart 7900 series וגר באיזור רעננה, אני מבקש שיתן לי לבדוק אם היא נדלקת אצלו, כדי שאני יוכל לדעת אם שווה לתקן אותה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  7. העניין הוא שיש לי 200 ש"ח זיכוי בבאג עם תוקף לעוד חמישה חודשים בלבד. אני צריך מדפסת ממש פשוטה ורגילה עם ביצועים סטנדרטיים ושכמובן תהיה אמינה. אני אדפיס אולי פעם בחודש וזה יהיה גם ככה מלל בלבד. אני יודע כמו כולם כמובן שבאג היא חנות יקרה, אבל השאלה היא האם גם במדפסות ההבדל במחיר משמעותי לעומת חנות רגילה. הנה קישור למדפסות הזרקת הדיו שמופיעות באתר של באג: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=186&tcat=25 שימו לב ששתי המדפסות הזולות של לקסמרק ב260 שקל שמופיעות באתר לא קיימות כבר אצלם במציאות.. בבקשה תגידו לי אם יש שם מדפסת אחרת שמתאימה לצרכים שלי ושהמחיר שלה נורמלי ומצדיק את זה. כמו כן עוד שאלה: מה המשמעות של "עברית צרובה" והאם זה הכרחי? אודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by dani,

אני רוצה להביא את ההגה הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=26-128-006&depa=1 עכשיו מישהו יודע כמה זה יעלה לי להביא אותו (ואם כדאי - איך הניו אייג' הזה?) ?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by d0r0n,

אני בדיוק בשלב של לבעוט בעכבר העכשווי, תעזרו לי אני חייב עכבר טוב! אני בשימוש תמידי במחשב, הוא מחובר לי לטלוויזיה, אני רואה סרטים אני גרפיקאי ברוב זמן השימוש שלי במחשב, ועורך סרטים, שימושים ממושכים בזמן והדיוק פחות חשוב לי, העיקר שיהיה נוח אהה ושחכתי לציין הטווח קליטה מאוד חשוב לי ושיהיה אלחוטי כי אני במרחק מהמחשב, בערך של 3-4 מטר וזאת הבעיה שלי כרגע עם הסט הזול שלי. בנוגע לתקציב בסביבות ה200 ש"ח לעכבר, 200 ש"ח למקלדת או סט ב400 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מאי ביי אז אם יש דגמים מומלצים במחיר גבוה גם תגידו לי אולי שם תהיה מציאה... תודה רבה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gforce,

התקציב שלי הוא 1500$ בערך איזה נייד כדאי לקנות ??? איזו חברה טובה? המפרט שאני מעונין הוא: p 3 800 ומעלה מסך 14 inch לפחות 256 ram שיעבוד גם ברזולוציה 800X600 (אני יודע ש ibm עובדים ב 1024X768) 20 gb hard disk ומעלה ושלא יהיה מצב שהפלופי וה cd-rom הם באותו מקום כך שלא ניתן להשתמש בשניהם תודה :-* נ.ב שיהיה לו משקל כמה שיותר קטן ככל האפשר (שמעתי שיש "עריסות" וכל')

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Fighter,

איך אני יכול לעשות שהback button בצד שמאל של העכבר יתפקד במשחקים כמו mouse4? בקשר לגלגלת הצלחתי לעשות שזה יהיה middle mouse, יענו mouse3 אבל איך עושים שבאק יהיה mouse4? עריכה: בסוף פתרתי את זה על ידי הורדה של הדרייברים האחרונים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. חברה תעיפו מבט תגילו לי מה אתם חושבים. http://pictures.greatestjournal.com/userimg/4595936/198648 המתחים נראים נורמליים?? הרגע החלפתי לספק לא ג'נרי ואני לא בטוח שהמתחים בסדר.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי עכבר מסוג G5 של לוג'יטק אני מחבר אותו והוא עובד.. אבל פעם ב.. הוא כאילו לא מחובר.. מתנתק וחוזר יש לי מישהו מושג איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  14. האחיין שלי (שנה+) שיחק איתו ולחץ ושינה את השפה לצרפתית, אין לי את ספר ההוראות (אבד)וגם לא הצלחתי למצוא את הPDF שלו באינטרנט(מצאתי משהו דומה אבל זה לא כ"כ עבד גם בגלל שמה שכתוב על המסך של הטלפון וצרפתית וההוראות באנגלית) קיצר למישהו יש דגם דומה ויכול לעזור לי לשנות את זה חזרה לאנגלית?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by netanel1,

אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by LiranT,

שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מדפסת משולבת עם פקס וסורק עכשיו יש לי הקצבה של 1000 שח הביאו לי שתי שמות של מדפסות טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360802 אם יש לכם סוגים אחרים וטובים אשמח לשמוע... תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by sby333,

שלום, רכשתי מקלדת מדהימה G15, אך לא מצליח להפעיל את מקש ההתחל...(בין בAlt ל- Ctrl) בעצם כל מקש שקשור לווינוס לא עובד... אולי זה קשור לדרייבר ? גירסה...? מישהו אולי מכיר ויודע איך אפשר בדיוק להפעיל את המקשים האלו ? תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by gigabot,

שלום, אני כבר די הרבה זמן מנסה להפעיל ולא עובד לי המחשב מזהה את הפלאפון וההפך ואי אפשר להעביר כלום, בהתקנים רשת מראה לי שזה מנותק כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מצליח להפעיל.. בבקשה עזרו..., תודה רבה אלי! אגב זה מראה מנותק כשזה מחובר! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by EAD,

היי יש לי העכבר החדש ואני צריך עזרה אני תחת חלונות VISTA 64 ביט אני מנסה לעדכן את הFIRMWARE שלו ולא מצליח! כאשר אני מתקין, הוא זורק לי (החלונות) מסך של "מצאתי התקן חדש בלה בלה" והתוכנית עדכון של העכבר נתקעת. אחרי זה העכבר תקוע, אני צריך להוציא ולהכניס אותו לUSB ואז פועל שוב יש למישהו את הפתרון עבורי??? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. האם אתם חושבים שספק כוח של 300W יספיק למחשב הזה: Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1470nis EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655nis A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655nis MSI RADEON 9800Pro 128MB 1390nis WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 395nis MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71nis HEC Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 354nis Computer Building 185nis בתודה מראש לעוזרים,ניצן.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום, היום התקשרתי לחנות מחשבים באזור שלי והיא גם דיי זולה והיא קרובה מאוד לפי מה שחבר שלי אמר, אני קונה ממנה leadtek 6600gt ב1070,זה זול לא? וגם קרוב ,בהתחלה הוא רצה עליה 1200 וגם הוא יבוא להרכיב אבל אמרתי שאני לא צריך, בכל מקרה,רציתי לקנות ממנו ספק ומארז למחשב, שאלתי אותו אם יש לו HEC-Compucase והוא אמר לי שזה חרא של ספק,הספק אין לו הגנות כלל והוא גורם להרבה שריפות,ריסטרטים ודברים כאלו, ואמר שגם אין לו את המארז הזה בחנות, הוא אמר שיש לו רק Thermaltake עכשיו,אני עוד מעט רוצה לקנות כרטיס מסך 6600GT וגם לשים במארז משהו כמו 4 מאוררים+OC לכרטיס+קירור לכרטיס מסך,יש איזשהו ספק של TT שיחזיק לי את הדבר הזה 380 ללא חריגה!?,יש לי גם מערכת חזקה,ראו במפרט ואני עוד עושה 1GB ז…

23. אז ככה: קניתי למחשב שלי מקלדת apple wireless keyboard ויש לי מתאם דיי-מאוד ג'נרי (צירפתי תמונה). סתם חתיכה כחולה שרשום עליה סלקום וBLUETOOTH. אין יצרן לכאורה. השתמשתי בתוכנת הBT של ויסטה שבאה PREINSTALLED. נראה שאת הפלאפון שלי זה דווקא כן מגלה, את המקלדת לא. והפלאפון שלי מוצא את המקלדת אני מניח שמדובר בבעיית דרייברים. הדיסק שהיה מצורף היה משהו של WIDCOMM שהיה כנראה OUTDATED וחסר תאימוות לויסטה (המ"ה התריעה לי באמצע התקנה "this software has known compatibility issues..." בלה בלה בלה...) אז הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט שכנראה תואם, נראה לי שגם המ"ה החליטה שבא לה להתקין משהו... קיצר איך אפשר לגרום למחשב למצוא/לזהות את המקלדת? צריך לערוך משהו? אולי הדונגל לא טוב? הסרה וע…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. חיברתי כונן DVD של טושיבה למחשב. (חיבור IDE,פנימי). כשהווינודס עולה הוא מן הסתם מתקין לו דרייברים בעצמו. (WIN XP) הבעיה היא שהוא מתקין דרייברים של CD-ROM ולא של DVD. הדרייבר נקרא TOSHIBA SD M1502. ועכשיו אני לא יכול לקרוא DVD'S!!!!!!! וחיפשתי וחיפשתי ברשת בלי סוף דרייבר XP לכונן ואין,אפילו לא ב-DRIVERGUIDE. מה לעשות??? אני לא רוצה לקנות כונן DVD חדש ???

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by igor5,

איזה מארז טוב יותר .....ומשתלם? 1.?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או 2.?Thermaltake SViking VA4000BWS?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.