עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. 2 שלטי פיימפאד למחשב במחיר זהה מי טוב יותר? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=G12V&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=132 OR https://www.lamir.co.il/product.asp?product=6374 תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  2. ^ אם צריך למתוח תקציב- אחשוב על כך. אך עד אז, אעדיף לחפור במסגרת ה-800 ומטה. תודה מראש. .swg

3. Started by coolmeen,

בבקשה תמליצו לי על מארז בסביבות ה 400-600 שקל שיהיה מצויין ויקרר הרבה היופי שלו פחות חשוב,חשוב שהוא יקרר כי אני מתכנן oc רציני מאוד,צריך שיהיה בו מינימום 5 מאוררים. לא צריך ספק כח, אם יש אז סבבה תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. לא מצליח בשום אופן שהוא להרכיב שם את הצורב שלי, יש שני חתיכות מתכת שחוסומות לא הגיוני בחיים לפרק אותם ישבתי על זה שעות :s05: עכשיו אני עובד שהמחשב פתוח והצורב נמצא על ספרים (התמונה בהודעה שלי למטה)

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by liiight,

שיהיה בגודל או קטן או נורמלי. אבל לא שמנמן

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. שלום! אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעבדו לטווח של 3 מטר. יש לי את הסט של לוג'יטק דגם EX110 ואחרי כמה נפילות ושנה של שימוש התחילו להשתגע ואם לא עובדים עם העכבר ממש מול המשדר הוא לא קולט. התקציב הוא עד 300 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by ranyr,

הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by zlx32,

מצטער על השאלה הנובית אבל בגלל זה אני כאן... רציתי לדעת כמה עוד אני יכול להעמיס על הספק שלי, אני עם P4 2400 512DDR ו radeon 9000 pro לא יודע אם זה משנה... 3 מאווררים - אחד קדמי על המארז, אחד של המעבד ואחד על הספק. לא הוספתי שום דבר לבד, הספק שלי לפי מה שכתוב עליו יכול לעמוד ב 168W ב 12V. אני מעוניין להוסיף עוד מאוורר/שניים של 80 מ"מ, ואולי גם קטודה קרה. האם הספק יכול לעמוד בעומס? האם יש דרך למדוד?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. אז ככה - יש לי מגירה במידות: רוחב 20.5 ס"מ | גובה 53 ס"מ | עומק 40 ס"מ. אני מעוניין להכניס פנימה מחשב בתצורת ATX. הבעיה שכל מארזי ה-ATX בעומק של 45-55 ס"מ לפחות! לכן - חשבתי לקנות מארז ולהציב אותו כך שהחזית תפנה כלפי הרצפה, ספק-הכוח יפנה כלפי התקרה, וכו'. 1. מה ההשלכות של זה? מבחינת קירור כמובן. 2. יש לכם על המלצות על מארז מתאים למידות הנ"ל? קרי גובה עד 40 ס"מ, עומק עד 54 ס"מ, רוחב עד 20.5 ס"מ (או קצת יותר רחב, כי אפשר להרחיב את המגירה). שיהיה שטוח בחזית כך שניתן יהיה להציבו על הפרונט. וגם מאוורר בגג המארז יהיה טוב (כי אהפוך אותו למאוורר חזיתי). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by nissans,

אני רוצה לקנות את מחשב כף היד QTEK 9100 ואני לא יודע אם הוא יכול לעבוד באורנג. מבחינת תדר אני יודע שהוא מתאים, אבל אני לא יודע אם התמיכה של כרטיס הSIM שלו מתאים. כתוב שהוא תומך בכרטיסים של מתח 3V מישהו יודע ואלי? (זה לינק למפרט טכני שראיתי (ואגב, מחיר ממש זטל)) http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4066067&CompareLink=http://www.jr.com%2FJRCompareProducts%2Eprocess%3FRestartFlow%3Dt%26IW%5FOrder%3Dpricing%255Famount%26IW%5FOrder%5FType%3DASC%26IW%5FAttribute%5FType%5FId%3D%26CompFirstCall%3D1%26Compare%3DCompare%26Product%5FId%3D4042419%26Product%5FId%3D4066067%26Product%5FId%3D4062952%26Product%5FId%3D4025950 תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by ariebel,

האם ניתן להשיג דבר כזה? האם ספק ל P4 יתאים לדבר כזה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. אני כרגע משתמש ב Microsoft Wheel Mouse Optical שהוא אידיאלי למבנה היד שלי, אבל לצערי הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות,ובכלל אני רוצה עכבר יותר טוב למשחקים. יש לי עכבר אחר שלLogitech העכבר שמגיע אם המקלדת Logitech Cordless Desktop S510, ואני לא משתמש בו כי הוא ממש לא נוח לי מבחינת המבנה... אז הייתי רוצה המלצה לעבר טוב שישרת אותי במגוון רחב של פעולות וגם גיימינג.. מה עדיך ליזזר חוטי או אלחוטי ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה במחשב בעקבות התחממות שגרם לי לכיבוי המחשב ומסכים כחולים. עד שסוף סוף לקחתי את המחשב לתיקון ואחרי 14 יום שאמרו לי שהלוח אם נהרס והחליפו לי אותו ואחרי שאמרו לי שאני עשיתי אוברקולוק (שבחיים לא עשיתי) אמרו לי שנשרף לי המעבד והזיכרון ולפי האחריות זה לא תקף. (לפי סעיף שימוש לא נכון) אחר כך שלחו אותו למעבדה ששם יקבעו מה לעשות שיראו מה יכלו לעזור לי, התקשרתי אחרי יומיים ואמרו לי שמחשב סודר החליפו לי את המעבד + זיכרון + לוח אם הכל חדש, הכל בסדר גמור שדברתי עם איש המעבדה אמר לי שרק אני צריך להחליף ספק כוח (הספק הישן שלי זה גיריו 500w) והחלפתי אותו ב- HEC 475W. האם הספק הזה טוב מספיק עבור המחשב? אמין ? חזק? ואם אפשר בעתיד הרחוק להחליף לכרטיסי מסך חזקים יותר…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by matanyaniv,

שלום. אני קונה מחשב חדש: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. שלום לכולם, מעוניין לקנות את המקלדת הנ"ל, אך לא קיימת במלאי תקופה ארוכה בכל החנויות. פניתי ליבואן, גם הוא לא יודע, אין אפילו צפי. באמזון אין משלוח לארץ ובניואג מוכרים במחיר גבוה מאוד. יש למישהו מושג איפה או איך כן ניתן להשיג את המקלדת. תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. הי כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת (כמה שנים) אבל רק עכשיו היה לי את הכח להתחיל למצוא לה פתרון כי אני גם רואה שהיא לא רק אצלי. יש לי מדפסת HP DeskJet 3845 ולעיתים קרובות אני צריך לעשות Restart בשביל שהיא תתחיל להדפיס משהו. ניסיתי להוריד דריברים עדכניים, ואפילו פירמטתי כמה פעמים וזה עדיין נמשך. איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by IP,

היא שווה 400$? אם כן, הסביר למה. אם לא, נמקו את תשובתכם. ;D תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. איזה מהחיבורים האלה נחוץ איזה לא? חח מתי שאבא שלי ראה את כמות החיבורים הוא נבהל

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. איך הוא נראה לכם?

20. נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by IMT,

לשכן שלי יש מחשב מבוסס פנטיום1 (לא ידועים לי עוד פרטים). הוא השיג מחשב פנטיום 2 שלם, רק חסר ספק. האם אני יכול להעביר את הספק מהפנטיום 1 ל- 2?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. אני מחפש מארז עם מקום למאוורר 120 בצד שיכניס אוויר ושכמובן גם יהיה בו מאווררים קדמי ואחורי 120.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by amirn,

היי מבקש המלצה למדפסת לסטודנט (בעיקר להדפסת טקסטים) תכונות: - קלות שימוש, ואיכות בנייה טובה (שלא תתקלקל כל יומיים) - אחזקה (דיו) זולה - איכות הדפסה סבירה+ גם ב DRAFT תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by shimronfio,

אם האוזניות של חברת sensehir דגם pc131 הם אוזניות איכותית וטובות? אני רוצה לשמוע סאונד מעולה שמופק מאוזניות ושגם לא יתקלקלו לי כמו כל שאר האוזניות ב-30 אחר שבועיים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19044

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. האם יש בעיה לחבר דרך KVM? ניסיתי לחבר אותו דרך KVM בחיבור PS2 והתקנתי את SetPoint - לא קיבלתי שום אפשרויות בדרייבר מלבד HELP ו-SUPPORT. מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים