עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by IMT,

לשכן שלי יש מחשב מבוסס פנטיום1 (לא ידועים לי עוד פרטים). הוא השיג מחשב פנטיום 2 שלם, רק חסר ספק. האם אני יכול להעביר את הספק מהפנטיום 1 ל- 2?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 DVD + צורב פשוט אני דיי מוגבל בתקציב, ולא ראיתי מארז + ספק איכותי במחיר של 400 ש"ח שזה המחיר של זה. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  3. לא ידעתי איפה לפרסם פשוט.. אז סליחה מראש.. AMD ATHLON 64 3500+ 939 BOX MSI K8N Neo2 Platinum CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZX2 = 1024MB WD 160/7200 SATA 8MB Buffer Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256MB ViVo CREATIVE AUDIGY 2 ZS NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X LOGITECH MX 510 BLUE Microsoft® MultiMedia Keyboard -.. EVER POWER 500VA ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! כונן דיסקטים.. Creative Inspire T5400 זה המערכת שלי... אני הולך לקנות אותה עכשיו איזה מארז יהיה הכי משתלם למערכת?? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 שבא בלי ספק קצת יקר.. האם אני ארגיש את ההבדל בינו לבין : http://www.pandas.co.il/prod…

4. ראיתי הרבה מאוד דגמים של DVD כאילה, אני מחפש משהו איכותי במחיר סביר שיקרא גם DIVX ו גם XVID ונגיד אם יהיה לו FIRMWAER זה יהיה גם כן פלוס גדול (: שמעתי שאילה של פיליפס לא רעים.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע כל דעתכם בנושא! תודה מראA

5. יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by dids22,

נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by Spirit Crusher,

הכרטיס עושה בעיות של כתמים שחורים ומדי פעם המחשב קורס יש ספק 330W אני חושב שהבעיה היא שהספק לא מספיק בכל מקרה איזה ספק טוב אפשר למצוא שיחזיק את המערכת כמו שצריך? ושיהיה כמה שיותר זול...

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by RazKadar,

קניתי mio 169 מה אני אמור להתקין לו כדשי שיהיה לו את הכבישים של מדינת ישראל והוא ישמש כgps בכללי אני אשמח לקבל הסבר איך מתחילים להשתמש וכ'ו

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by neogod,

מה דעתכם על העכבר לייזר של מייקרוסופט ? האם הוא שווה 280 שקל? ואיך הביצועים שלו לעומת העכברים של לוג'יטק? וכל כמה זמן צריך להחליף סוללות?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום יש לי במחשב צורב רגיל וכונן רגיל ואני רוצה לקנות צורב דיוידי ויש גם כונן דוידי אם אני קונה כונן אז הוא קורא דיסקים של דיוידי ואם אני קונה צורב אז אני יכול לצרוב איתו אבל השאלה שלי אם הצורב יכול לקרוא דיסקים דיוידי? ועוד משהו איזה מהירות של הצורב כדי לקנות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  11. קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד

12. Started by Singularity,

לפני כמה ימים החלפתי את הראשי הדיו השחור והצבעוני בראשים מלאים אך ממוחזרים והמדפסת הדפיסה בשחור כל כך דהוי שבהדפסה נורמאלית אי אפשר אלרות את השחור ובהדפסה בbest זה בגוונים של אפור ויש אותיות שהיא לא מדפיסה. בדקתי את רמת הדיו בעזרת התוכנה של hp והיא מראה שרמת הדיו מלאה, בדקתי אם באפשרויות ההדפסה סימנתי בטעות להדפיס באיכות גרוע וגם זה לא עזר. כבר השתמשתי בדיו המשומש של החברה הנוכחית ובעבר לא היו שום בעיות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by cold-fire,

שלום אני צריך סוללה למחשב נייד דל inspiron 1300 רצוי חנות מישראל

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שיהיה משהו מעוצב כזה ויפה.... בוא נגיד שאני מוכן להשקיע 200 שקל, אבל זה די גמיש.. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by rani,

זקוק נואשות לדריוור למדפסת הזאת.. איני מצליח להוריד דרך האתר של HP (בעיות בשרת שלהם) ואיני מוצא את הדיסק שקיבלתי. אשמח אם מישהו יעלה את זה לאתר כולשהו או ישלח לי תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  18. יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/docs/NaturalWirelessLaserMouse6000/index.html

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by xena,

אני מעוניין לקנות את המקלדת הטובה ביותר מבחינת נוחות, שקטה ואלחוט טוב. אני מכיר את המערכות סגנון MX של לוגיטק אך אני מתקשה להחליט. יש למישהו דעות בנושא? (ואל תמליצו לי חוטי, כי אני חייב אלחוטי)

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מועניין לקנות עכבר אלחוטי חדש שיעבוד בטווח של שלושה מטר. כיום יש לי את הLASER MOUSE 6000 החוטי של MICROSOFT והעכבר החדש יהיה בנוסף אליו. אחד הדברים שחשובים לי זה הMAGNIFIER (זכוכית מגדלת) שיש לי בעכבר הנוכחי וחשוב לי מאוד שיהיה גם בחדש (תנאי הכרחי) ראיתי שתי אופציות שנראות לי: האחת זו זאת: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=400753 והשנייה: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=378129 התכנון הוא לא להשתמש בעכבר הרבה אלא רק ב15-20% מהזמן ובשאר הזמן אני ישתמש בעכבר הישן... על איזה מהם כדאי לי ללכת? ועוד שאלה: איזה יתרונות יש לעכבר BLUETOOTH על WIRELESS רגיל?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. שלום ! יש לי עכבר של a4tech שהדגם הוא op-620 והוא מחובר למחשב בבית שלי.. רציתי להעביר אותו למחשב אחר אבל במחשב האחר הוא לא קולט אותו טוב (הוא זז לאט כזה וקטוע) וכשחיברתי אותו שוב למחשב השני הוא עבד מצוין... איך אני פותר את זה ? (ד"א ניסיתי למצוא דרייבר אולי זה היה יכול לעזור אבל לא מצאתי) העכבר בחיבור ps/2

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. AMD Athlon 64 3200+ box ?512Mb 400MHz A-Data CL2.5? eVGA 6800GS 256MB PCI-E DFI NF4 Ultra Infinity תחשיבו את זה שהולך להיות שדרוג של תוספת זיכרון ואולי בעתיד גם כרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן... אחרי שקניתי מקלדת חדשה הגיע הזמן גם לקנות עכבר חדש איזה עכבר תמליצו לי בסביבות ה350 מ KSP רצוי של לוג'יטק תודה...

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by yuval1101,

יש לי שאלה על המארז CoolerMaster Ammo 533. אני מעוניין לקנות אותו ולפני יש לי שאלה חשובה מאוד שזו הסיבה העיקרית שאני מעונין בו: בגג שלו יש פתחי איוורור, אתם אומרים שזה יהיה בסדר אם אני אחבר לשם מאוורר בגודל המתאים ע"י אזיקונים ( אני לא רוצה לחורר חורים לברגים או משהוא כזה כי אני מפחד על האחריות )? זה לא יגרום לויברציות או משהוא אחר? זה בכלל יהיה חזק מספיק?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים