עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כרגע יש לי עכבר mx 700 של לוגיטק חשבתי לשדרג ל Mx 510 אבל השאלה אם זה שווה בכלל, אם יש הבדל בביצועים? או שעדיף אולי פפשוט לקנות פאד מקצועי Gaming =] מה אתם אומרים? התקציב באזור ה 180-200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. האם יש פה מישהו שיש לו את הדגם C290 של ברדר ויכול להמליץ לי על המדפסת הזאת? האם המדפסות של חברה זאת נחשבים כמדפסות טובות?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by gggilad13,

קראתי ביקורת אחת על המארז והיה כתוב שם שאין לו כפתור ריסט!!! איך זה יכול להיות??!?! מישהו שיש לו את המארז יכול לאשר לי את זה? אני לא מבין איך אפשר להסתדר בלי זה...

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לקנות מארז HTPC ואני מתלבט בין שני מארזים של ף 1. ZALMAN HD-160 2. SILVERSTONE LC-16 מה יותר טוב? על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by artyom,

תגידו יש מצב שאני מפעיל את הבקר במחשב? יש לי אותו מאיזה קונסולה דמוי SNES מעפנה כזאת, ולהפתעתי הבקר בא עם COM PORT צירפתי תמונה, ואם אתם מכירים איזה דרייבר לבקרים ג'נריים זה דיי יעזור לי... כי חיברתי אותו לפורט ושום דבר לא קרה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by redead,

אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by t_shamen,

היי, זה המפרט של המחשב שאני הולך לקנות: GIGABYTE K8N ULTRA SLI לוח AMD 3700 מעבד GIGABYTE 7800 GT 256 כרטיס מסך DVD LG X 16 צורב 160 SATA 2 WESTERN דיסק קשיח Kingston 2X1GB זיכרון נשאר לי 200 שקל בתקציב אבל כנראה שאני יצטרך לחרוג מהתקציב (עוד פעם) לכן אני מנסה כמה שיותר לחסוך בקשר למארז ולספק אבל אני ישקיע כמה שצריך בשביל להגן על המחשב לא אכפת לי איך הוא נראה העיקר שיצליח לקרר תמחשב כמו שצריך ובקשר לספק שיחזיק את מה שיש ואם זה לא הפרש מחירים גדול מידי אז שיהיה מסוגל להחזיק עוד כרטיס כמו זה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  9. היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbeam ה-transformer ולהוסיף לו בקר תאורה, ככל הנראה את ה-chameleon שהוא גם של sunbeam, כך שבעזרתו אני יכול כל פעם לבחור למארז תאורה בצבע שונה ואני אוכל להתאים את הצבעים למארז. אז באיזה צבע כדאי לקנות את המארז? בכחול או בשחור? בשביל תמונות של המארז כנסו ל: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/transformer.htm בשביל תמונות של הבקר תאורה שסביר להניח שאקנה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Chameleon/Chameleon%20Model%2001A/Chameleon%20Info%20Model%2001A2.htm אני יודע שהשאלה טפשית ומה שלא אבחר לא ישנה, אבל זה לא יזיק לשאול או לענות תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by shu sha,

מה ההבדל בין שני המארזים האלה של compucase לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא של21 יש ספק 300W AR-T ול19 יש 300W רגיל בלי אותיות נוספות... מה זה אומר? ואיזה עוד הבדלים יש?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. 1)ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 2) ספק כוח למארזי Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN השני יקר יותר ב50 ש"ח. האם ההבדל משמעותי? מה זה APD וPFC?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. רציתי לקנות את הdeathadder ויש לי שאלה ,אפשר לשנות בדריוור שהכפתורים מהצד ישמשו לשינוי DPI ולא לback forward?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. אני רוצה לקנות עכבר טוב שהוא גם אלחוטי(אני פשוט רגיל לאלחוטי) וגם אופטי ואני רוצה שהוא ישרת אותי הרבה זמן... אני רוצה שלא יהיו לו לאגים(שמעתי שיש עכברים אלחוטיים שיש להם לאגים) כי מידי פעם אני משחק במשחק shooter ואסטרטגיה שדורשים מהירות תגובה מהירה.... תקציב-לא חשוב.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

אני זוכר שקראתי באתר (HWZONE אלא מה) ביקורת על הסמוראי לפני איזה שבועיים וחצי אבל אני לא מצליח למצוא את זה, גם החיפוש שם לא עוזר. WTF

15. שהמארז יהיה מקורר טוב, לא מפריע לי הרעש שלו, שיהיה ענק כי אני הולך לדחוס בי טייפון, צג טמפרטורה של אירקול, ואולי קירור מים או קירור לכרטיס מסך). איזה הצעות יש לכם? דרך אגב המפרט הוא : AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 ספק כוח OCZ PowerStream 420W NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 AeroCool GateWatch Black-תופס שני מפרצים. 160GB SATA II 7200RPM 8MB

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by yotam360,

כמה מטרים הוא??? (אני משער פחות מ-1.5 מטר)

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by yuval1101,

יש לי שאלה על המארז CoolerMaster Ammo 533. אני מעוניין לקנות אותו ולפני יש לי שאלה חשובה מאוד שזו הסיבה העיקרית שאני מעונין בו: בגג שלו יש פתחי איוורור, אתם אומרים שזה יהיה בסדר אם אני אחבר לשם מאוורר בגודל המתאים ע"י אזיקונים ( אני לא רוצה לחורר חורים לברגים או משהוא כזה כי אני מפחד על האחריות )? זה לא יגרום לויברציות או משהוא אחר? זה בכלל יהיה חזק מספיק?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by Black Knight,

שלום, אני צריך המלצה לעכבר אופטי או אלחוטי, שישאר להרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. שלא יעלה על מחיר ה-100 ש"ח. לחרוג מזה זה רק בכמות שקלים קטנה. תודה רבה!

19. Started by A_D,

הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק עד 400 שח. הייתי רוצה לקנות ג'ויסטיק ראיתי כל מיני והיה כתוב עליהם FF מה זה ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. אז ככה - יש לי מגירה במידות: רוחב 20.5 ס"מ | גובה 53 ס"מ | עומק 40 ס"מ. אני מעוניין להכניס פנימה מחשב בתצורת ATX. הבעיה שכל מארזי ה-ATX בעומק של 45-55 ס"מ לפחות! לכן - חשבתי לקנות מארז ולהציב אותו כך שהחזית תפנה כלפי הרצפה, ספק-הכוח יפנה כלפי התקרה, וכו'. 1. מה ההשלכות של זה? מבחינת קירור כמובן. 2. יש לכם על המלצות על מארז מתאים למידות הנ"ל? קרי גובה עד 40 ס"מ, עומק עד 54 ס"מ, רוחב עד 20.5 ס"מ (או קצת יותר רחב, כי אפשר להרחיב את המגירה). שיהיה שטוח בחזית כך שניתן יהיה להציבו על הפרונט. וגם מאוורר בגג המארז יהיה טוב (כי אהפוך אותו למאוורר חזיתי). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אני נמצא בארה"ב ומחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ולא יודע מה כדאי אני מחפש משהו אמין שלא יהרס תוך חצי שנה ומשהו שטוב גם למשחקים עד תקציב של 120-150 דולר תודה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה במחשב בעקבות התחממות שגרם לי לכיבוי המחשב ומסכים כחולים. עד שסוף סוף לקחתי את המחשב לתיקון ואחרי 14 יום שאמרו לי שהלוח אם נהרס והחליפו לי אותו ואחרי שאמרו לי שאני עשיתי אוברקולוק (שבחיים לא עשיתי) אמרו לי שנשרף לי המעבד והזיכרון ולפי האחריות זה לא תקף. (לפי סעיף שימוש לא נכון) אחר כך שלחו אותו למעבדה ששם יקבעו מה לעשות שיראו מה יכלו לעזור לי, התקשרתי אחרי יומיים ואמרו לי שמחשב סודר החליפו לי את המעבד + זיכרון + לוח אם הכל חדש, הכל בסדר גמור שדברתי עם איש המעבדה אמר לי שרק אני צריך להחליף ספק כוח (הספק הישן שלי זה גיריו 500w) והחלפתי אותו ב- HEC 475W. האם הספק הזה טוב מספיק עבור המחשב? אמין ? חזק? ואם אפשר בעתיד הרחוק להחליף לכרטיסי מסך חזקים יותר…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן... אחרי שקניתי מקלדת חדשה הגיע הזמן גם לקנות עכבר חדש איזה עכבר תמליצו לי בסביבות ה350 מ KSP רצוי של לוג'יטק תודה...

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by Master Boo,

שלום לכולם קניתי לאחרונה Genius Ergo 525 ומשטח לעכבר Steelpad QcK+ (שהוא ע-נ-ק ד"א, אני לא רואה שום סיבה שמישהו יהיה צריך כזה דבר!). העכבר מאד נוח לי (אם כי קצת קל מדי לטעמי), אבל יש משהו שאני לא מבין לגבי הDPI. אני כרגע על 800DPI. אני מעביר ל400- הוא בקושי זז על המסך. אני מעביר ל1,600 הוא טס ואי אפשר לתפוס כלום (שלא לדבר על 2,000). האם ככה זה אמור להיות? האם אני מפספס משהו? חשבתי ש2,000 DPI אמור להיות להפך, מדויק יותר ליישומים שדורשים יד יציבה על העכבר (כמו צליפה בנאצים בCOD2). אשמח להסברים ולדעת מה פיספסתי ואיפה תודה!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by stas12,

אני צריך את דעתכם לגבי גויסטיק זה... והאם הוא קיים במחיר זול יותר מ 171 שקל ואיפה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים