עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sagim194,

אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by aviran_n,

המליצו לי על Canon PIXMA iP2000 אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי.. אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף.. הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום, אני מחפש מכשיר משולב בסיסי. אני מתלבט בין 2180 HP לבין canon 210 ובין brother dcp115c. חברת brother אמינה? אני רוצה לציין שעיצוב מכשיר brother מפריע לי. תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by gopher,

צריך המלצה למקלדת ועכבר נוחים לשימוש לעבודה אינטנסיבית שלא מעייפים את הידיים. לאו דווקא למשחקים. עדיף עכבר אלחוטי. אפשר לחרוג מהתקציב אם יש לכם משהו טוב במיוחד להמליץ עליו.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. אני נמצא בארה"ב ומחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ולא יודע מה כדאי אני מחפש משהו אמין שלא יהרס תוך חצי שנה ומשהו שטוב גם למשחקים עד תקציב של 120-150 דולר תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט (WEBCAM) במחיר של עד 120 שקל. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by NIRITK,

שלום, יש לי כרגע מדפסת HP 6700 שקניתי לא מזמן. הבעיה איתה שבכל פעם שנגמרת לה אחת מהמחסניות היא מפסיקה לעבוד בלי כל התראה מראש ומוציאה הודעת שגיאה עד שיחליפו אותה. אני לא נמצאת בעיר עם מרכזי קניות והמחשבה שאני צריכה לעבוד בשביל המדפסת לא עושה לי טוב. דיברתי עם התמיכה שלהם והם אומרים שככה זה ואין מה לעשות. הם מוכנים לתת פיצוי כספי כי בעזרה שלהם הם כתבו שאפשר בכל-זאת להדפיס אבל זה לא נכון. אנא עזרו לי במציאת מדפסת-סורק-פקס בצבע שמאפשר הדפסה למרות שנגמרה אחת המחסניות או לפחות נותן התראה מראש לפני שמחסנית נגמרת. תודה רבה. נירית.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. לפלאפון מוטרולה אבל הוא מתאים ל SK לי יש SK 5000A עכשיו צריך דרייבר יש מצב לארגן לי?? המכשיר של מוטורלה הנה ה SN שלו 03040270042

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Vulcan,

שלום! אני צריך עזרה ! אני רוצה לקנות ספק אבל אני לא יודע של איזה חברה וגם כמה WATT? בשביל כרטיס מסך ATI RADEON 9800 XT תןדה מראש!!

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by MrCheese,

טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. אני מבקש המלצה לספק ( 660-680W )ב 600-700ש"ח. ולמארז עד 600 ש"ח

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by shlomi_x,

היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. איזה מהחיבורים האלה נחוץ איזה לא? חח מתי שאבא שלי ראה את כמות החיבורים הוא נבהל

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  16. Started by redead,

אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by shtrodel,

TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt יחזיק את המערכת שלי+ 7 מאווררים נוספים, פאן פאס, ואולי עוד דבר או שניים?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן ליקנות עכבר של לוגיטק MX 500 או את הMX 510 וראיתי מידע על העכברים באתר של לוגיטק ורשום שלשניהם יש 800 DPI ולאחד יש 5.8 מגה פיקסל ולשני 4.3 אם אני לא טועה... השאלה שלי היא, מה זה DPI ומה הקטע של המגה פיקסל בעכבר??? אני יודע שמגה פיקסל יש במצלמות דיגיטליות אבל לא הבנתי איך זה מתקשר בדיוק בכבר, אם מישהו מכיר את הנושא ויודע אפילו קצת אני יודה לו...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. אני מחפש מקלדת בעיקר וגם קצת ציוד גיימרי אחר רציתי שתציעו לי על מקלדת שתתאים לי במיוחד למשחק WARCRAFT 3 TFT כמו שכבר הזכרתי במשחק יש דיי הרבה HOT KEYS ודברים כאלה או אחרים מי שמחשק דיי הרבה זמן במשחק יודע שצריך מקלדת טובה אני מחפש מקלדת שתכלול כפתורי CUSTOM זמן תגובה מהיר ודברים כאלה או אחרים אין לי תקציב בינתיים אז תציעו ואם יש לכם ידע במשחק אז תגידו לי מה עוד אני צריך ומהווה ציוד חשוב בינתיים ראיתי את הTARANTULA שמאוד אהבתי אבל אי אפשר למצוא אותה כרגע למכירה כפי שראיתי כל הכבוד על הסיקור היפה שעשו לה ואת הZBOARD בקיצור תציעו לי מה יהיה לי הכי טוב למשחק אסטרטגיה זה תודה נ.ב סליחה על הניסוח

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by benor,

נהרסה לנו מצלמת מינולטה בת 10 שנים, אמרו לנו שלתקן אותה זה יעלה 600 שקל. על איזו מצלמה אתם ממליצים לקנות עד 600 שקל?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות המקלדת הזאת Lenovo Thinkplus Enhanced Performance USB Keyboard black רציתי לשמוע חוות דעת המלצות וכו...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Jeka90,

שלום לכולם! אני מזמין מחר את מחשב שלי (מפרט בצד) ויש לי הזדמנות להחליף את הספק כוח לספק הזה: Cooler Master eXtreme Power 430wRS-430-PMAR קישור לאתר יצרן: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PMAR/P&other_title=0 קישור לחנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 שווה לי לקחת אותו במקום הספק כוח שבמפרט? (אותו מחיר). אם לא איזה ספק לקחת? רק בחנות הנ"ל. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה

24. אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by Black_Citadel,

אני זוכר שקראתי באתר (HWZONE אלא מה) ביקורת על הסמוראי לפני איזה שבועיים וחצי אבל אני לא מצליח למצוא את זה, גם החיפוש שם לא עוזר. WTF

דיונים חדשים בפורומים