ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כל סט שבדקתי (AX PRO 5.1 , AX720, 720ּ+ , PROּּּ+ ; ETC) בכולם יש סאונד דקודרס שלא מתאימים למחשב, כבל אופטי (שמן הסתם לא תואם עם הלוח אם) , כל מני כבלים ואדפטרים של קונסולות ולרוב אין אפילו את חיבור ה3.5MM הרגיל ... באמת אין איזשהם אוזניות של טריטון למחשב שאפשר לממש את כל (או לפחות את רוב) הפוטנציאל והFEATURES שלהם? *והמלאי בארץ של החברה הזו פשוט זוועה אגב.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תראו את זה: לינק יכול להיות שנדפקתי עם הG400 המגעיל הזה לתמיד? ועוד הכרטיס עריכה הזה (RT2000) נחשב מקצועי אני ממש לא מבין איך כרטיס שעלה בזמנו (לפני חצי שנה) 1000$ יכול לעבוד רק עם כרטיס מסך מסויים! אני ממש בדכאון מזה.... :'( הנה עודדו אותי בבקשה... יש איזה כרטיס מסך PCI ששווה משהו? (לא יותר מ200 דולר) תודה רבה, DiSc@MaN
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הכתבה המקבילה באנגלית: מקורות: http://www.engadget.com/2011/06/23/amenbo-five-finger-mouse-has-one-up-on-mickey-video/ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810869
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת הנ"ל מתריעה לי שאני אמור להחליף את הראש דיו הימני. קניתי ראש דיו חדש, והכנסתי אותו במקום הישן, אך אני נתקל בהודעת השגיאה (מתוך הווינדוס): cartridgename 1$$? למישהו יש מושג במה מדובר? המדפסת (פיזית) מסרבת לבצע כל פעולה מלבד הודעה השגיאה שצריך להחליף ראש דיו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת lexmark s405 משולבת עם סורק ופקס. נגמרו לי כל ראשי הדיו (של כל הצבעים) אז קניתי ראש דיו חדש רק שחור. החלפתי את הראש הישן בחדש ע"פ ההוראות, ואכן הצלחתי להדפסי דף או שניים. לאחר ההדפסות הללו פתאום בכל הדלקה של המדפסת אני מקבל הודעה כזאת: There is a problem with the printhead. Please consult user's guide. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לתקן אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לחבר הגה למשחקים (מכוניות מן הסתם) בתקציב של עד 400 בבקשה לא לעבור כי גם זה Too much תודה רבה!! האמת די דחוף אני עכשיו איתו בטלפון
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לשימושי סטודנט. מה כדאי ? לייזר או הזרקת דיו ? חשוב שתהיה משולבת (עם סורק), צבעונית, קומפקטית עד כמה שאפשר ושלא תהיה יקרה מדי ... יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
היי אני החלטתי לקנות את הk70 של corsair . עכשיו יש 2 גרסאות שאני לא מוצא ממש מקום שמסביר על ההבדלים ה rapid fire mx speed rgb לעומת הrgb lux עם Mx red . ברור לי שה rapid fire זה עם מקשים עם מרחק יותר קטן (במקום 2 ממ ). השאלה אם זהו ההבדל היחידי בינו לבין הlux ? אין עוד פיצ'רים שמייחדים את הlux ? ואשמח להמלצה לעכבר בסביבות ה60 דולר מארהב שמומלץ למשחקי moba בעיקר . תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 jbl 135 scs, טיפה מיושן כן. הבעיה היא ב2 רמקולים שבזמנים שיש באס גבוהה בשילוב עם ווליום גבוהה נוצר לא יודע איך להגידר את זה רעשי "שלג כאלה" כמו זעזועיים שפשוט מלכלכים את האיכות של השמע. יש מה לעשות נגד זה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חיברתי כונן DVD של טושיבה למחשב. (חיבור IDE,פנימי). כשהווינודס עולה הוא מן הסתם מתקין לו דרייברים בעצמו. (WIN XP) הבעיה היא שהוא מתקין דרייברים של CD-ROM ולא של DVD. הדרייבר נקרא TOSHIBA SD M1502. ועכשיו אני לא יכול לקרוא DVD'S!!!!!!! וחיפשתי וחיפשתי ברשת בלי סוף דרייבר XP לכונן ואין,אפילו לא ב-DRIVERGUIDE. מה לעשות??? אני לא רוצה לקנות כונן DVD חדש ???
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
תקציב כאמור בסביבות ה500..
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אוקי אחרי שראיתי ומשמשתי את המשולבות היותר זולות, בחירה הסופית הגיע: HP LJ M1132 HP LJ1212nf samsung scx-3200 על מה ללכת? הHP מורכב ככה שנראה עוד שניה מתפרק לו החלק של הסורק/פידר הסמסונג יותר קומפקטי, אבל זה לא כזה קריטי, השימוש הוא לבית, לא עסק, צריך לפעמים להדפיס משהוא ונמאס כל פעם לקנות משולבת דיו שהוא מתייבש אחרי חודש של אי שימוש, וצריך לפעמים לסרוק פה ושם. על מה הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחפש חנויות בארץ שניתן לקנות מהם משהו הדומה לזה: עזרה תתקבל בברכה. האם צפויות בעיות תאימות ל חיבורי USB פנימיים של ASUS? האם מתאם כזה יתאים?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הדונגל שלי תומך בפרופיל הזה? יש לי מיקרולינק או שזה מיקרוקום בלוטות' אאל"ט 1.1 איזה אוזניות BT אלחוטיות יותר טובות- לוג'יטק או HP? תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
אני מחפש מקלדת ZBOARD במחיר קצת יותר נורמלי מ300 שזה המחיר שלו מאז שהוא יצא תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש רמקולים למחשב שהם בקוטר גדול מהקוטר הממוצע של 4-5cm. הסיבה להעדפה לקוטר גדול, היא כדי שאיכות הקול תהיה טובה ונעימה יותר מאשר מה שמקבלים ברוב הרמקולים למחשב. אני לא מעוניין ב-סאב, רמקולים 2.0 יספיקו לי. מישהו יכול להמליץ על דגמים מסוימים כאלה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר לוגיטק לייזר (די חדש) בגלל שהשתמשתי ללא משטח עכבר הכריות פלסטיק שיש למטה נשחקו (משטחי ההחלקה הקטנים מהפלסטיק) האם ניתן לרכוש רק את הכריות לעכבר? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את iMon Inside אבל גיליתי שלאחרונה הדגם משווק עם שלט שונה, קטן יותר ונראה כבעל פונקציות מעטות מקודמו. הדגם: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon24.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=24 השלט הישן: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon21.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=21 השלט החדש: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon22.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=22 נדמה לי שבארץ עדיין אפשר להשיג את הגרסה עם השלט הגדול יותר. מישהו יכול לנסות להבין את ההבדלים בינהם אם יש, ולאיזה שלט מבין השניים יש יותר פונקציות...? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום פירסמתי את ההודעה הזו כבר אבל עדיין לא קיבלתי תגובה ריאלית... כפי שזכור לכם, או שלא... לדוד שלי יש בעיה במחשב, שהמחשב תמיד נתקע ללא סיבה או הודעה מוקדמת. זהו המפרט שוב: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II MB Elitegroup K7VZA-VIA KT133 Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 התקנתי את הדריברים של ויה 4.35 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000... כל הדריברים מעודכנים גם כן. קיבלתי מספר תשובות אך…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכבר בלוטות חדש microsoft 5000 והוא מחובר בבלוטות יש לי מתאם יואסבי בלוטות והוא מותקן עם התוכנה של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב העכבר לא עובד ואני צריך להוציא ולהכניס את המתאם מהשקע בשביל שזה יעבוד לי.. נראה לי שהבעיה היא במתאם ולא בעכבר כי רק אחרי שאני מוציא ומכניס אותו אז מופיע לי האייקון של הבלוטות מישהו יודע איך לעשות שהבלוטות יעלה עם המחשב?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-