ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
סליחה בטעות פתחתי עוד תרד אם אפשר למחוק את זה...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
כמעט כל מכשירי האל פסק (אם לא כולם) מגיעים עם תוכנות. אבל בד"כ התוכנות לא מאפשרות שהמחשב יעבור למצב Hibernation כאשר יש הפסקת חשמל לא קצרה (לפחות לא בזולים). מצד שני ל- Windows XP יש במערכת ניהול צריכת החשמל, אפשרות להגדיר ידנית את המערכת שתעבוד עם סוגים שונים של מכשירים ויש שם אפשרות להגדיר שבעת הפסקת חשמל שדורשת כיבוי המחשב יבצע hibernation. האם אתם מכירים מקום שבו יש הנחיות עבור סוגים שונים של מכשירי אל-פסק כיצד להגדיר אותם ואיך להגדיר את הפינים של הכבל שמחבר אותם (שהוא או COM או USB בד"כ)? או לפחות לגבי חלק מהמכשירים (בינתיים יש הגדרות מובנות רק עבור APC).
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע ל KVM אשר ברשותי. יש בידיי כמה KVM מסוג AUTOVIEW(מקווה שמוכר לכם השם) בעבודה. ה KVM הנ"ל, מניסיוני, יכול להשתרשר לעוד KVM, כך שבעצם ישנם שני KVM עם מסך אחד בלבד. האם מישהו התנסה בחיבור של יותר מ KVM אחד? כיוון שכשניסיתי לחבר 3, לא התבצע שירשור כמו שצריך. חרשתי על הנט ולא מצאתי, קראתי גם את ה Manual המוצר ולא מצאתי איזכור להאם אפשרי/לא אפשרי. מישהו מכיר/ראה/שמע/התנסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
שלום לכם יצא סיקור ראשוני לתערוכת קומפיוטקס טיוואן את הסיקור תוכלו לקרא כאן: http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=2
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי המסך שלי "התפגר", לקחתי אותו לתיקון.. חיברתי אותו למחשב והדלקתי אותו.. ברגע שהווינדוס עולה המסך נכבה... חשבתי אולי זה בעיה במסך, אז בדקתי אותו על מחשב אחר והכל היה בסדר (כך הבנתי שהבעיה היא לא במסך)... ניסיתי גם לקחת מסך אחר (שכמובן תומך ברזולוציה שהוגדרה לפני) וגם הוא נכבה מתי שהוא הגיע לווינדוס... חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בכרטיס המסך אז ניסיתי את האופציה "Enable VGA".. כששמתי אותו על האופציה הזאת הוא עבד אבל על רזולוציה הכי נמוכה (640X480 60 הרץ) וכשניסיתי להעלות את הרזולוציה המסך פשוט נכבה... לקחתי את הכרטיס מסך לתיקון ואחרי כמה ימים הם אומרים לי שאין שום בעיה במסך... אני כבר אובד עצות... מה זה יכול להיות? ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!! אהה ודרך אגב…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט (WEBCAM) במחיר של עד 120 שקל. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האחיין שלי (שנה+) שיחק איתו ולחץ ושינה את השפה לצרפתית, אין לי את ספר ההוראות (אבד)וגם לא הצלחתי למצוא את הPDF שלו באינטרנט(מצאתי משהו דומה אבל זה לא כ"כ עבד גם בגלל שמה שכתוב על המסך של הטלפון וצרפתית וההוראות באנגלית) קיצר למישהו יש דגם דומה ויכול לעזור לי לשנות את זה חזרה לאנגלית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות סט אלחוטי כמו שאמרתי בתקציב שנע סביבות ה-250 ש"ח חשבתי בעיקר על Logitech שלהם יש מספר דגמים שהבנתי שהם טובים (את כולם ראיתי ב-ZAP) בטווח הזה כמו: Logitech - Cordless Internet Pro Desktop Logitech - Cordless Desktop EX110 Logitech - Cordless Optical Desktop Logitech - Cordless Desktop Express כיוון שאני משתמש מאוד בסיסי אז כך גם הדרישות שלי. הכי חשוב לי שהם יהיו מוחים לעבודה ויהיו אמינים (שבזה Logitech ידועה בין היתר). אני אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או העדפות מסוימות שלא חייבות לבוא מהדגמים שהבאתי אבל עדיין יש העדפה חזקה ל-Logitech תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי את הכונן הזה בערך שנה, ולפני חודש הוא הפסיק לקרוא תקליטורי דיוידי. אני לא מדבר על סרטים ועל הגדרות של איזורים, אלא על משחקים! הוא פשוט הפסיק לקרוא בעיקר את כל המשחקים שיש לי על דיוידי, והמשחקים שלי מקוריים, לא צרבתי וכו'. אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי לעדכן ת'קושחה, להסיר ולהתקין מחדש, לנקות את הכונן וכלום לא עוזר. הכונן מחובר עם הכבלים והכל תקין. מה לעשות? תודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב נדפקה לי המקלדת =\ הרגלים שלה נשברו ומקש אחד עף לי =\ חחח (יותר נכון נשאב =\ ) בכל מיקרה היה לי את הMicrosoft Multimedia Pro Keyboard היא אל-חוטית עכשיו אני מחפש מקלדת אל-חוטית חדשה. המקסימום שיש לי לבזבז על זה הוא 150 שקל =\ סעמק איזה עצבים =\ יש משהו שאתם ממליצים עליו ? שתהיה אל-חוטית ונוחה =]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת כולל פקס סורק וכמובן מדפסת. השימושים: הדפסת עבודת שונות (לסטודנט) + שימושים משפחתיים, סריקת תמונות משפחתיות וכאלה. תקציב: עד 900 + - ש"ח. חשוב שהדיו לא יגמר מהר ולא יעלה יקר. חשבתי על ה Lexmark X6170 אבל הבנתי שהיא לא משהו. נ.ב - חשוב שהסורק יהיה אופקי (שיהיה ניתן לצלם מספר פתוח) אה ושיהיה חיבור ETH לחיבור ברשת.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מיואש אחר חיפוש מדיות DVD-RW/+RW במהירות X8/6. אשמח אם למישהו יש לינק לדיסקים כאלה שנמכרים בארץ, או באיזה חנות או כל טיפ\כיוון כלשהו שיכוון אותי אליהם. תודה מראש. ,swg
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל על ההתראה המאוחרת אבל לצערי הופנתי לכתבה רק לפני זמן מה לכן לא יכלתי להגיב עליה לפני כן - בד"כ אני נוטה לחשוב שסיקורים הם סובייקטיבים ומהווים הבעת דיעה אישית של הכותב אבל כאשר נתקלתי בכתבה הנ"ל המשווה בין שני העכברים פשוט שלא יכלתי להתעלם מכמות הטעויות וחוסר הדיוקים שמצויים בה, כתבה זו לא רק שאינה ממצה, לא מקצועית ואינה מדוייקת, עושה את הגרוע מכל ומטעה את הצרכנים שסומכים על האתר הזה בתור איזשהו מדד לאיכות של מוצרי חומרה וציוד היקפי. נראה כי אדון דן מרחסין לא יודע משחק מחשב מהו, וכי נטה "לבחור צד" עוד לפני שהתחיל בעלק "סיקור" של שני העכברים, כתבה זו היא בושה לאתר שמתיימר להיות אתר חומרה רציני, לא ייתכן שכתבה באתר כמו Hwzone תהיה כל כך לא מדוייקת מבח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם לוג'יטק lx3 או mx310 או שיש משהו יותר טוב במחירים האלו? בחברת נועה מחשבים מציעים עכברים מתצוגה עם שפשופים ושריטות במחירים טובים אך עלולה להיות נפילה למי שלא בא פיסית לחנות ובודק.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש את המקלדת הזאת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en בישראל?ואם יש כמה היא עולה ואיפה? תודה לכולם .
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-