ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בימים אלה אני מחפש עכבר BT ללא משדר, שיעבוד עם ה-T61 שלי. תפס את תשומת ליבי עכבר לייזר של ספידלינק, שנטען מהמחשב באמצעות כבל USB. מחירו הרבה יותר אטרקטיבי מזה של הלוג'יטק המתחרה, והוא מגיע עם 3 שנות אחריות. לא הצלחתי למצוא הרבה מידע עליו באינטרנט, לכן אני מפנה את השאלה אליכם, בתקווה שלמישהו כאן כבר היה ניסיון איתו. אני תוהה אם ניתן להחליף את הסוללה הפנימית, או שמא בעוד שנה-שנתיים אני עלול למצוא את עצמי עם עכבר חוטי בלבד. כמו כן, אשמח אם תוכלו לספר מה ידוע לכם על החברה, ועד כמה ניתן לסמוך עליהם. קישור למוצר: http://www.speedlink.de/?p=2&cat=212&pid=16830&paus=1 בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האוזניות בעיקר למשחקים לפעמים גם למוזיקה וסרטים (עדיף עם מיקרופון) אני חושב על אלו :SteelSeries Siberia, SteelSeries 5Hv2, Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone, Razer Carcharias ו גם HD555 (לגבי ה5Hv2 וה siberia לא יודע עם לקנות עם החיבור USB או בלי) יש לי כרטיס כול רגיל מובבה של GIGABYTE X58 UD5 על איזה אוזניות מהאוזניות האלו או אחרות אתם ממליצים ולמה? תקציב משהו גג בעזור של הHD555.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קיבלתי היום את העכבר הזה ויש לי איתו בעיה הכפתור של ה back לא מגיב וגם של השינוי dpi כאילו לא יודע אם זה מגיב בל ליד הבנאדם שרץ כזה אז לא משתנה כלום .. והתקנתי דריברים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היא שווה 400$? אם כן, הסביר למה. אם לא, נמקו את תשובתכם. ;D תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום האם יש את העכבר MX518 כאלחוטי? ואם לא אבקש המלצה למקלדת אלחוטית רק ובנוסף אקנה את העכבר MX518
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
1. מסך דק במיוחד - Samsung 730B LCD 2. לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. מעבד -AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 4. כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 5. זיכרון- 512x2)DDR 400MHz(cl2.5) של חברת kingston 6. דיסק קשיח- 120GB - SATAII (8MB זיכרון פנימי) במהירות 7200RPM של חברת W.D 7. כונן דיסקטים- FLOPPY רגיל 1.44 SONY 8. כונן דיסקים DVD ROM 52X של חברת LG 9. צורב DVD NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 10. מקלדת+ עכבר אופטי של מיקרוסופט 11. רמקולים 400W 12.ספק כח- FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 120CM Fan 13. מארז SUNBEAM TRANSFORMER איזה אל פסק אמין וטוב יחזיק את המפרט הזה ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היום יש לי את העכבר רייזר דיאמונדבאק , אבל הוא לא מגיע לי למיטה ... השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בשני עכברים בו זמנית ? ולכמה זמן מחזיקות הבטריות בערך ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1)ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 2) ספק כוח למארזי Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN השני יקר יותר ב50 ש"ח. האם ההבדל משמעותי? מה זה APD וPFC?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מחשב ספק בערך ברמה של FBS 400W אבל בחונות GOLD-TOP, מפרט זה בערך 805+1800GTO+667DDR2+5מאווררים עם לידים תקציב: מינימום עושה OC
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש לשמוע ביקורות (מיד ראשונה אם אפשר) בקשר לאמינות שלהן. מדובר בשני דגמים ספציפיים: Hp 3800DTN וזירוקס 6350DP שתיהן מדפסות לייזר משרדיות תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב לטובת משחקים בעיקר ומתלבט האם יש לי אפשרות להוזיל את הקניה על ידי בחירה של מארז זול, בשאר החלקים אני לא כל כך מתפשר הבנתי שאני צריך מינימום של 400WATT לצורך השימוש שלי ויש מארזים דיי זולים שמספקים זאת ,האם השיקול שלי הוא נכון או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר דרך KVM? ניסיתי לחבר אותו דרך KVM בחיבור PS2 והתקנתי את SetPoint - לא קיבלתי שום אפשרויות בדרייבר מלבד HELP ו-SUPPORT. מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים בקשר לכרטיסי מסך: 1.מה זה פתיחת צינורות בכרטיס מסך? 2.איך עושים את זה? 3.יש סיכונים? 4.לאיזה כרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום. צריך המלצה למדפסת טובה שכוללת פקס. אני לא מדפיס הרבה. כנראה אני שלח ואקבל יותר פקסים מאשר שאני אדפיס. אבל המדפסת צריכה להיות צבעונית>הזרקת דיו. חשבתי על הX5470/X5490
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כמה עולה מצלמה כזו,משהו לא רציני,בוא נגיד הכי זול שיש???? (בערך)
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעבדו לטווח של 3 מטר. יש לי את הסט של לוג'יטק דגם EX110 ואחרי כמה נפילות ושנה של שימוש התחילו להשתגע ואם לא עובדים עם העכבר ממש מול המשדר הוא לא קולט. התקציב הוא עד 300 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל שהרסתי את המארז הקודם שלי בגלל ששברתי חלקים פה ושם...אז הגיע הזמן לקנות מארז חדש ויפה... בדקתי בחנות מחבים הקרובה והמוכר אמר לי שאפשר לקחת מארז פשוט ב 150 ש"ח ויש עוד סוגים של מארזים פשוטים... ושאלי אותו אם יש לו מארזים יותר איכותיים עם מודים וכל זה... אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מתעסק עם מודים וכל זה אבל יש לו מארז מאושר על ידי אינטל (נשבע טוב) שחור כסוף כזה עם מאוורר עם פילטר בצד המארז נראה ממש טוב! ומקדימה יש usb ו firewire וזה יעלה לי 300 שקל. עכשיו לשאלות: יש לי פנטים 3 כרגע זה יהיה מסובך להעביר הכל לשם? שהוא הראה לי usb ו firewire אני לא ממש הבנתי את זה... אם אין לי firewire בלוח אם או משהו כזה אז איך יכול להיות במארז? או שזה משהו נפרד שלא ק…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם פשוט.. אז סליחה מראש.. AMD ATHLON 64 3500+ 939 BOX MSI K8N Neo2 Platinum CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZX2 = 1024MB WD 160/7200 SATA 8MB Buffer Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256MB ViVo CREATIVE AUDIGY 2 ZS NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X LOGITECH MX 510 BLUE Microsoft® MultiMedia Keyboard -.. EVER POWER 500VA ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! כונן דיסקטים.. Creative Inspire T5400 זה המערכת שלי... אני הולך לקנות אותה עכשיו איזה מארז יהיה הכי משתלם למערכת?? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 שבא בלי ספק קצת יקר.. האם אני ארגיש את ההבדל בינו לבין : http://www.pandas.co.il/prod…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג דבר כזה? האם ספק ל P4 יתאים לדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
זה המארז http://www.ksp.co.il/html/part_uin.php?uin=3388 כמו שרשום הוא בא עם 500W ספק האם הוא יחזיק מערכת amd athelon 3.2 ati radeon x1300 512 mb 512 ram 80gb maxtor K8NF-9 s939, NF4, PCI-E
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ולא יודע מה כדאי אני מחפש משהו אמין שלא יהרס תוך חצי שנה ומשהו שטוב גם למשחקים עד תקציב של 120-150 דולר תודה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אשמח להגה מרוצים רוטט עם דוושות + כמה פיצ'רים נוספים אם יש למשחקי מירוץ, כמ לדוגמא ה-COLIN MCRAE DIRT תקציב עד 350 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-