עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yotam360,

כמה מטרים הוא??? (אני משער פחות מ-1.5 מטר)

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by nimrods,

דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by the godfather,

איך הוא מבחינת רעש וקירור במיוחד רעש והאם שווה להוסיף ללקנות ANTEC P180

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by GanJaval,

קיבלתי היום את העכבר הזה ויש לי איתו בעיה הכפתור של ה back לא מגיב וגם של השינוי dpi כאילו לא יודע אם זה מגיב בל ליד הבנאדם שרץ כזה אז לא משתנה כלום .. והתקנתי דריברים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

אני מעוניין לקנות הגה מירוצים אבל לא משהו סו הדרך... במחיר סביר וזול יחסית... על מה אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש והעכבר והמקלדת לא נכבים לאחר כיבוי של המחשב . העכבר והמקלדת עובדים במחשב אחר ! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by YoTaMi,

המסכים האלה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694682# או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 איזה יותר טוב ? זההה דחוףףף למחררר תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Black Knight,

שלום, אני צריך המלצה לעכבר אופטי או אלחוטי, שישאר להרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. שלא יעלה על מחיר ה-100 ש"ח. לחרוג מזה זה רק בכמות שקלים קטנה. תודה רבה!

11. יש לי כרגע מארס של אנרמקס FS710B שזה בעיקרון CIEFTEC רגיל מברזל לא אלומיניום. אני מתכוון לקנות לוח ומעבד חדשים A64 אני רוצה משהו יותר טוב ויותר מאורר אז חשבתי על משהו שיש לו מאוררים של 120מ"מ מכיון שהם דוחפים הרבה אוויר אבל מרעישים פחות אבל אני לא מוצא מארזים עם יותר ממאוורר אחד של 120 חוץ מ SHARK של THERMALTAKE אבל בהחלט יקר מדי. אז מה אתם ממליצים לי, התקציב שלי הוא לא יותר מ 600-650 ש"ח עדיף במארז יהיה ספק ואם אפשר פחות אז גם טוב. ראיתי המארז הזה COMPICASE 6920 רציתי לשאול איך הא מבחינת עמידות האם הוא עשוי זול? ואיך הקירור שלו האם הוא יהיה יותר טוב מהמארז שלי כרגע ( בשלי מותקנים כרגע שלושה מאווררים מקדימה ושניים מאחורה ואחד בדלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by gggilad13,

קראתי ביקורת אחת על המארז והיה כתוב שם שאין לו כפתור ריסט!!! איך זה יכול להיות??!?! מישהו שיש לו את המארז יכול לאשר לי את זה? אני לא מבין איך אפשר להסתדר בלי זה...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by cd73,

שלום לכולם באיזה פורום אני יכול לשאול שאלות למחשבי כף יד? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by AVL,

טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by srolik,

יש למישהו המלצה למארז יפה בצבעי שחור \כסף עד 500 ש"ח אם אפשר לרשום קישור עם תמונה ואיפה ניתן להשיג

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by parker8,

אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא תעבירו... הדרישות הם 1) אין צורך במיקרופון מובנה 2) יהיה נחמד אם אפשר לתלות אותה על מסך LCD (לא חובה אבל רצוי) תקציב-עד 200 ש"ח... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by ariebel,

האם ניתן להשיג דבר כזה? האם ספק ל P4 יתאים לדבר כזה?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. מדובר על דגמי ה365 וה 380 שקט לא חשוב לי ואוברקלוק מתוכנן מי יהיה יותר יציב?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. שלום ! אני מחפש את המארז של צ'יפטק ה-AX-01SLDW ואני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ מישהו יכול לומר לי איפה יש אותו ? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by stas12,

אני צריך את דעתכם לגבי גויסטיק זה... והאם הוא קיים במחיר זול יותר מ 171 שקל ואיפה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

הבנתי שזה משהוא מאוד ניסיוני של טרניסטור משתי מולקולות אבל לא הבנתי איך זה עובד ומה הפוטנצייל של זה, מישהוא יודע? תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by zobb,

creative audigy 2 amd 2100 Hercules 9700 pro / redeon 9800 Sony CD-Rom 52x epox 8rda+ NVIDIA ... Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window floopy Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 Winbod 256 mb 3200 x 2

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by asichen,

היי... סוף סוף קניתי את ה MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI וכתוב לי על האריזה בין הדרישות מינימום שהוא צריך ספק של מינימום 350 וואט ולי יש 300 וואט... האם אני יכול להתקין אותו והוא יפעל או לפחות לנסות להתקין אותו ולא יקרה לשום חלק במחשב שלי כלום?? בתודה...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by IP,

היא שווה 400$? אם כן, הסביר למה. אם לא, נמקו את תשובתכם. ;D תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים