עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי בעיה יש לי עבר של לוןגיטק ה MX510 דגם יחסית ישן עכשיו אחרי כמה זמן העכבר פשוט לא עובד מה יכולה להיות הבעיה שזהו העבר נגמר כבר יש לי גם את ה setpoint אבל הדגם ה 3.10 לא עידכנתי רצוי לעדכן ?

2. שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. מישהו יודע מאיפה מארזי SUPERTALENT מגיעים , יש לחברה שלהם אתר בית ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. Started by IMT,

לשכן שלי יש מחשב מבוסס פנטיום1 (לא ידועים לי עוד פרטים). הוא השיג מחשב פנטיום 2 שלם, רק חסר ספק. האם אני יכול להעביר את הספק מהפנטיום 1 ל- 2?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  5. ראיתי את המארז הקטן שבאתר ופשוט התלהבתי. כמה אמור לעלות דבר כזה, איך הביצועים שלו ואיפה ניתן לקנות אותו. דרך אגב, הוא מתאים לכל סוגי הפנטיומים? נ.ב אני מצטער שפתחתי שני נושאים באותו היום

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by Symphozis,

ישבתי שעות למצוא דרך לעשות את זה ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להחליף את כפתורי ה+-של ה DPI ל שליטה בווליום באמצאות כפתורי +-

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by zini1,

אני מבקש המלצה למצלמת אנטרנט שתעבוד בווינדוס 98, שלא ידרש הרבה אור על מנת שיראו טוב ושיראו חד. (הכי חשוב זה האור)

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by MODI,

כי תמיד רשום שזה מגיע ללא עברית..

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by t_shamen,

היי, זה המפרט של המחשב שאני הולך לקנות: GIGABYTE K8N ULTRA SLI לוח AMD 3700 מעבד GIGABYTE 7800 GT 256 כרטיס מסך DVD LG X 16 צורב 160 SATA 2 WESTERN דיסק קשיח Kingston 2X1GB זיכרון נשאר לי 200 שקל בתקציב אבל כנראה שאני יצטרך לחרוג מהתקציב (עוד פעם) לכן אני מנסה כמה שיותר לחסוך בקשר למארז ולספק אבל אני ישקיע כמה שצריך בשביל להגן על המחשב לא אכפת לי איך הוא נראה העיקר שיצליח לקרר תמחשב כמו שצריך ובקשר לספק שיחזיק את מה שיש ואם זה לא הפרש מחירים גדול מידי אז שיהיה מסוגל להחזיק עוד כרטיס כמו זה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by The_Maestro,

חשבתי על לקנות אחד כזה מהארץ...(כן מה אני יעשה יותר נוח לי תשלומים)... אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הגרסה האמריקאית ולא את האירופאית ... השאלה היא איך מזהים אם מדובר בגרסה האירופאית או האמריקאית?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. יש לי מכשיר משולב - מדפסת ,סורק ומכונת צילום של HP דגם 2100 וכאשר אני מצלם הוא מצלם הפוך יענו מראה ולא כמו שאמור לצאת ואני לא מבין מה הבעיה , חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי , זאתי לא בעיה בדרייברים כי הוא בכלל לא מחובר למחשב .

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by asichen,

היי... סוף סוף קניתי את ה MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI וכתוב לי על האריזה בין הדרישות מינימום שהוא צריך ספק של מינימום 350 וואט ולי יש 300 וואט... האם אני יכול להתקין אותו והוא יפעל או לפחות לנסות להתקין אותו ולא יקרה לשום חלק במחשב שלי כלום?? בתודה...

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. לא מעניין אותי HD או סאונד רק לכידת וידאו .. חשוב שתהיה כניסת RCA כדיי לחבר ממיר של הוט. תודה !

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Ohad19,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD אני מתלבט בעיקר בנוגע למארז ולספק מארז אני דיי סגור על RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי הספק. אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות. בנוגע לספק אני מתלבט בין הספקים הבאים וארצה לשמוע עצות בנוגע לספק טוב ואמין של חברה טובה שיעשה את העבודה. טווח המחירים הוא 500 - 600 ש"ח. HEC ACE480 480W 20/24PIN - 443 OCZ ModStream Power Supply 450W - 569 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W - 595 (או ספקים אחרים של החברה, זה מה שמצאתי.) זה המפרט נכון לעכשיו בלי המארז והספק. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium B…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. שלום ברצוני להתקין מחדש את הווינדוס (דרך דיסק בעת הפעלת המחשב) אך מכיוון שהמקלדת והעכבר אל-חוטיים הם לא מתפקדים מחוץ לווינדוס, כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס ומפעיל מחדש את המחשב המקלדת איננה מגיבה ולכן אני לא יכול לפנות לדיסק ההפעלה (ללחוץ על מקש כלשהו, אגב גם ל BIOS אני לא יכול להגיע), בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את הווינדוס המקלדת והעכבר האלחוטיים לא עבדו מכיוון שהתקני ה- USB עדיין לא הותקנו, יש פיתרון ? מקלדת : Logitech deluxe 650. תודה מראש.. עדי

16. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מדפסת מקצועית ואיכותית שמדפיסה בגודל עד A3... אני חשבתי על R1800 של EPSON... איך היא יחסית למחיר? המחיר הוא 3700שח... אם יש מדפסת טובה יותר, אשמח לקבל הצעה תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. חסר לי ההגה(אני גם ככה לא משתמש בו) וחשבתי אולי אוכל לנצל את הדוושות בFLIGHT SIMULATOR הסט הוא של THRUSTMASTER ויש לדוושות חיבור שנראה כמו PS2 שמחבר להגה ובהגה יש חיבור USB. האם יש דרך לחבר את הדוושות בנפרד?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. חבר'ה שלום מה המצב? יש לי לפטופ HP NC 4010 וברצוני להתקין עליו את התוכנות NAVIGATOR וגם DESTINATOR ורציתי לשאול איזה מקלט GPS עליי לרכוש?? בבקשה תעזרו לי ראיתי שיש הרבה סוגים של מקלטים של GPS שעובדים בבלו טוט' אבל איני יודע מה לרכוש ..... תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by pes7,

מה אתם אומרים עלוי יותר טוב מהשלא האלחוטי של xbox?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by jabka,

אחרי טראומה מepson cx3700 רצוי עם ראש צבעוני אחד - ולא נפרדים. לשימוש ביתי, עם ראשי דיו גדולים שיספיקו לכמה שיותר זמן. תודה....

21. Started by AcID-,

שלום פורום HwZone, אני צריך המלצה בקשר לאוזניות ועכבר שמתאימים למשחקי הקאונטר סטרייק. אני מוגבל ב-600 שקל לשני המוצרים. תודה לכל עונה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. אני מקים קיוסק אינטרנט ומחפש מקלדת + עכבר אינטגרלי שלא יוכלו לחבר בו עד כמה שאפשר .... יש פה תמונה http://www.montegonet.com/prodsvcs/barbados_privacy.html האם יש חברה שמוכרת מלדות כאלה בארץ ???

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by BlackTalon,

אני צריך המלצה לפאלם בתקציב של עד 2000 ש"ח. דגש על ניווט (GPS) ואינטרנט (אם אפשר בהרחבה כי אני חדש בתחום). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. שלום, ראשית, שאלה: ידוע לי שיש מדפסות, בעיקר דיו, שאם הצבע נגמר, אי אפשר להמצשיך ולהדפיס רק שחור לבן. השאלה האם זה כך גם במדפסות לייזר צבעוניות, או שאפשר לרכוש מדפסת צבעונית ולקנות לה רק טונר שחור לבן? אני מתלבט בין שחור לבן פשוטה כמו BROTHER 2030/40 או ללכת על צבעונית רצינית כמו XEROX 6180 או משהו משולב כמו HP OfficeJet L7590 הצעות? השימושים הם שימושי משרד, בעיקר הדפסת שחור לבן, ולפעמים פה ושם דף בצבע.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.