ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להביא לי לינק למארז הזה : 3R SYSTEM AIR Cyber Blue עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מקים קיוסק אינטרנט ומחפש מקלדת + עכבר אינטגרלי שלא יוכלו לחבר בו עד כמה שאפשר .... יש פה תמונה http://www.montegonet.com/prodsvcs/barbados_privacy.html האם יש חברה שמוכרת מלדות כאלה בארץ ???
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפאלם בתקציב של עד 2000 ש"ח. דגש על ניווט (GPS) ואינטרנט (אם אפשר בהרחבה כי אני חדש בתחום). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
האוזניות בעיקר למשחקים לפעמים גם למוזיקה וסרטים (עדיף עם מיקרופון) אני חושב על אלו :SteelSeries Siberia, SteelSeries 5Hv2, Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone, Razer Carcharias ו גם HD555 (לגבי ה5Hv2 וה siberia לא יודע עם לקנות עם החיבור USB או בלי) יש לי כרטיס כול רגיל מובבה של GIGABYTE X58 UD5 על איזה אוזניות מהאוזניות האלו או אחרות אתם ממליצים ולמה? תקציב משהו גג בעזור של הHD555.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי , אני מחפש בקר למשחקים עד 200 שקל עשיתי סריקה קצרה וממה שהכי התעניינתי זה ב - Logitech Chillstream הבקר של מייקרוסופט הסטנדרטי ראיתי ביקורות שהסטיקים האנלוגים של לוג'יטק לא משהו בכלל.. מה דעתכם על שני הבקרים ? יש כאלה שיכולים להגיד מניסיון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
המליצו לי על Canon PIXMA iP2000 אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי.. אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף.. הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק חדש לצרכים ביתיים. אם יש סורק טוב לא אכפת לי לקנות גם משהו יקר יותר (נגיד עד 1000 שקל) התענייתי על סורק Epson 1660 אך אינני יודע אם הוא כדאי אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור סורק, כי אני באמת לא יודע מה צריך לבדוק בהם לפני שקונים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את המקלדת והעכבר האופטי האלחוטיים של מיקרוסופט... אני מאוד מרוצה מהסט אבל שמתי לב למשהו מאוד מוזר בו... אני קניתי את הסט הזה : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=QYmicWireless (אני מקווה שזה לא פרסומת...) אבל מה שמוזר פה הוא שהעכבר שקיבלתי עם הסט לא נראה בכלל ככה... אני קיבלתי עם הסט את העכבר הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 מוזר לאללה... גם על המקלדת כתוב WIRELESS KEYBOARD 1.0A ועל העכבר WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A.... מישהו עוד מודע לתופעה? האם הרווחתי/הפסדתי?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני קונה את העכבר בעוד כמה ימים ואני רוצה לקנות פד חדש (כרגע הפד שלי זה QCK heavy) יש הצעות לפד חדש או שעדיף להישאר עם מה שיש לי?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט (WEBCAM) במחיר של עד 120 שקל. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להשיג אל פסק מישום ועשיתי כמה חיפושים בפורם שיסבירו לי קצת על הדבר כי ידוע לי מעט עליו. הבנתי שהוא מגן על המחשב משינוי בתמתחים מגן עליו ממכות ברק וכו'. עכשיו המפרט שלי הוא AMD 64 3000 MSI NEO4PLATINUM ומסך ישן ומסריח MAG 770 FD עכשיו הבנתי שהאל פסק זה למסך ולמחשב ואני רוצה להחליף את המסך אבל כרגע נראה לי שזה יקרה כשהנוכחי ישבוק חיים והממזר לא מראה שום סימן לכך... ויש לי ספק למחשב של KSP 400 - הוא טוב? ראיתי שאמרו שהם יש להם ספקים מצויינים וכאלה שאמרו שיש להם גנריים... היה לי ספק של ANTEC 480 והוא נשרף תוך שנה וחצי ולקח תלוח אם שלי איתו. למזלי היה לי ביטוח על הלוח אם אבל על הספק לא... אני משאיר את המחשב פתוח כול הזמו ולכן זה כדאי שיהיה לי אחד כן? אז בקשר …
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לPCH את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! NIS 533.79 ולהוסיף לו ספק זה עוד 150 שקל של HEC 300W ול KSP יש אותו מארז רק עם ספק 500W מגיע איתו ביחד ב620 שקל עכשיו ההתלבטות היא מאיפה לקנות ה300 HEC יספיק? ולהוציא עוד 70 שקל? או להישאר עם ספק שהוא כניראה גנרי 500W תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה חשיבותו של מארז כאילו למה מארז אלומיניום נחשב למארז טוב איזה חברות מארזים ידועים בתעלות אוייר וכו תסבירו לי מה טוב במארזי cooler master
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תגידו יש מצב שאני מפעיל את הבקר במחשב? יש לי אותו מאיזה קונסולה דמוי SNES מעפנה כזאת, ולהפתעתי הבקר בא עם COM PORT צירפתי תמונה, ואם אתם מכירים איזה דרייבר לבקרים ג'נריים זה דיי יעזור לי... כי חיברתי אותו לפורט ושום דבר לא קרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
החלטתי לקנות ספק כוח של FSP 400W THN עכשיו רשם לו 24PIN ואין לי מושג כמה יש לשלי איך אני יודע שהוא יתאים?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הדריברים של העכבר וסידרתי כל מיני דברים לחצנים ו DPI ואז התחלתי את המחשב מהתחלה ונעלם לי הקטע של העכבר מהדריבר ונישאר לי רק לשונית של Tools והלשונית של העכבר נעלמה ועכשיו אין לי את כל האפשרויות לשנות דברים בעכבר תודה לעוזרים אפילו אם תתנו לי דריברים אחרים ל G5 אם הם [glow=red,2,300]יותר טובים [/glow] תודה רבה לעוזרים.....!!!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
עדיף שיהיה של לוגיטק או מייקרוסופט כי שמעתי שהם הכי טובים. שיראה ככה חמוד לא סט מגעיל...ושהמקלדת לא תהיה מפוצלת או משהו זה סתם מבאס. והדבר הכי חשוב...אם זה סט אלחוטי שלא "יבלע" בטריות בקצב מטורף. אם אפשר תביאו תמונות... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מקלדת עלית של לוג'יטק הכל עובד מצויין חוץ מ2 כפתורים שהם דף הבית והמועדפים איך אני פותר את זה? בדרייברים הכל במצב רגיל זה עבד ופתאום לא עובד לי עשיתי רסטרט לא עזר.. והאם אפשר לעשות קיצור דרך לInternet Explorer? הינה תמונה מהתוכנה http://img379.imageshack.us/my.php?image=15hu1.jpg
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המארזים האלה של compucase לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא של21 יש ספק 300W AR-T ול19 יש 300W רגיל בלי אותיות נוספות... מה זה אומר? ואיזה עוד הבדלים יש?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בקיצור מה שעשיתי עם ההגה הישן שלי זה לבנות מהרכיבים האלקטרוניים מתוכו ידית הילוכים מצויינת (בניתי מ 0 ויצא מדהים!) ולהשתמש בדוושות כמשענת (שמאל) וקלאץ' מצויין (מימין [שמאלה לברקס כמובן]). הבעיה היא שהידית היא רק "הילוך קדימה והילוך אחורה" ואני מתכנן לבנות ידית של גיר ידני נורמלי. הבעיה שלי היא שיש לי רק 4 לחצנים במעגל הזה ואני זקוק ל7. יש סיכוי להוסיף לחצנים? (מדובר ביציאה סיריאלית אם זה משנה) והאם יש אפשרות לבנות בקר חדש כלומר כבל, 8 לחצנים וציר אחד או שניים מחלקים שניתן לקנות בחנויות מתאימות? אם יש כזה דבר אני ישמח לעוד להסברים. אני מבקש לגלות קצת רצינות, רן
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-