ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מארס של אנרמקס FS710B שזה בעיקרון CIEFTEC רגיל מברזל לא אלומיניום. אני מתכוון לקנות לוח ומעבד חדשים A64 אני רוצה משהו יותר טוב ויותר מאורר אז חשבתי על משהו שיש לו מאוררים של 120מ"מ מכיון שהם דוחפים הרבה אוויר אבל מרעישים פחות אבל אני לא מוצא מארזים עם יותר ממאוורר אחד של 120 חוץ מ SHARK של THERMALTAKE אבל בהחלט יקר מדי. אז מה אתם ממליצים לי, התקציב שלי הוא לא יותר מ 600-650 ש"ח עדיף במארז יהיה ספק ואם אפשר פחות אז גם טוב. ראיתי המארז הזה COMPICASE 6920 רציתי לשאול איך הא מבחינת עמידות האם הוא עשוי זול? ואיך הקירור שלו האם הוא יהיה יותר טוב מהמארז שלי כרגע ( בשלי מותקנים כרגע שלושה מאווררים מקדימה ושניים מאחורה ואחד בדלת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
התקציב: עד 200 ש"ח אולי 250 גג מיועדת לשימוש בסקייפ לתקשורת עם אדם מארצות הברית אז מי שיכול להמליץ לי בבקשה על מצלמה באיכות טובה שהתמונה זז טוב ולא בקפיצות אז ממש בבקשה להמליץ לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, ראשית, שאלה: ידוע לי שיש מדפסות, בעיקר דיו, שאם הצבע נגמר, אי אפשר להמצשיך ולהדפיס רק שחור לבן. השאלה האם זה כך גם במדפסות לייזר צבעוניות, או שאפשר לרכוש מדפסת צבעונית ולקנות לה רק טונר שחור לבן? אני מתלבט בין שחור לבן פשוטה כמו BROTHER 2030/40 או ללכת על צבעונית רצינית כמו XEROX 6180 או משהו משולב כמו HP OfficeJet L7590 הצעות? השימושים הם שימושי משרד, בעיקר הדפסת שחור לבן, ולפעמים פה ושם דף בצבע.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני אקנה ואני רוצה לקנות בימים הקרובים. עשיית חיפוש מהיר בזאפ וראיתי שבסביבות 200+ אפשר לקנות צורב ממש אחלה. הנה קישור: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DvdWriter&orderby=price&DB5767=5768&DB5771=6282&DB57609=68115&DB57607=57608&DB57611=57612 יש כל מיני מותגים עם תכונות זהות במחירים דומים. על מה אתם צצליצים?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הישנה שלי התקלקלה, אני צריך מדפסת חדשה, להדפיס עבודות לבית ספר. לא משהו מיוחד. למישהו יש המלצה על דגפ ספציפי? (איזה חברה לא לקנות? או להיפך איזה חברה הכי אמינה?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בכל הביקורות שקראתי עליו רשום שהוא בא עם ספק של: coolermaster 350 watt זה עדיף על ה400 WATT הג'נרי שיש לי עכשיו?? תראו במפרט את המערכת שלי, הספק שלי מחזיק אותה טוב ואני רוצה לקנות את המארז הזה אבל איך הספק הוא יחזיק טוב??
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג דבר כזה? האם ספק ל P4 יתאים לדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
המליצו לי על Canon PIXMA iP2000 אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי.. אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף.. הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך המלצה למקלדת ועכבר נוחים לשימוש לעבודה אינטנסיבית שלא מעייפים את הידיים. לאו דווקא למשחקים. עדיף עכבר אלחוטי. אפשר לחרוג מהתקציב אם יש לכם משהו טוב במיוחד להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת כולל פקס סורק וכמובן מדפסת. השימושים: הדפסת עבודת שונות (לסטודנט) + שימושים משפחתיים, סריקת תמונות משפחתיות וכאלה. תקציב: עד 900 + - ש"ח. חשוב שהדיו לא יגמר מהר ולא יעלה יקר. חשבתי על ה Lexmark X6170 אבל הבנתי שהיא לא משהו. נ.ב - חשוב שהסורק יהיה אופקי (שיהיה ניתן לצלם מספר פתוח) אה ושיהיה חיבור ETH לחיבור ברשת.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם כלנית (או כל חברה אחרת לצורך העניין) מייבאת את הGAMEPADS של לוג'יטק ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט (WEBCAM) במחיר של עד 120 שקל. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חשבתי כרגע על לקסמרק X6150 המחיר הכי זול שמצאתי אותה הוא 1000 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1184085 אני ממש לא מכיר את לקסמרק והאיכויות שלה, וכעקרון אני מעדיף HP שבטח גם יותר יקרה בקיצור אנשים, תמליצו ותעזרו לי אני חייב לרכוש עד סוף השבוע התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
קראתי ביקורת אחת על המארז והיה כתוב שם שאין לו כפתור ריסט!!! איך זה יכול להיות??!?! מישהו שיש לו את המארז יכול לאשר לי את זה? אני לא מבין איך אפשר להסתדר בלי זה...
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היא שווה 400$? אם כן, הסביר למה. אם לא, נמקו את תשובתכם. ;D תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לPCH את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! NIS 533.79 ולהוסיף לו ספק זה עוד 150 שקל של HEC 300W ול KSP יש אותו מארז רק עם ספק 500W מגיע איתו ביחד ב620 שקל עכשיו ההתלבטות היא מאיפה לקנות ה300 HEC יספיק? ולהוציא עוד 70 שקל? או להישאר עם ספק שהוא כניראה גנרי 500W תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ראיתי את המארז הקטן שבאתר ופשוט התלהבתי. כמה אמור לעלות דבר כזה, איך הביצועים שלו ואיפה ניתן לקנות אותו. דרך אגב, הוא מתאים לכל סוגי הפנטיומים? נ.ב אני מצטער שפתחתי שני נושאים באותו היום
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן ליקנות עכבר של לוגיטק MX 500 או את הMX 510 וראיתי מידע על העכברים באתר של לוגיטק ורשום שלשניהם יש 800 DPI ולאחד יש 5.8 מגה פיקסל ולשני 4.3 אם אני לא טועה... השאלה שלי היא, מה זה DPI ומה הקטע של המגה פיקסל בעכבר??? אני יודע שמגה פיקסל יש במצלמות דיגיטליות אבל לא הבנתי איך זה מתקשר בדיוק בכבר, אם מישהו מכיר את הנושא ויודע אפילו קצת אני יודה לו...
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbeam ה-transformer ולהוסיף לו בקר תאורה, ככל הנראה את ה-chameleon שהוא גם של sunbeam, כך שבעזרתו אני יכול כל פעם לבחור למארז תאורה בצבע שונה ואני אוכל להתאים את הצבעים למארז. אז באיזה צבע כדאי לקנות את המארז? בכחול או בשחור? בשביל תמונות של המארז כנסו ל: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/transformer.htm בשביל תמונות של הבקר תאורה שסביר להניח שאקנה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Chameleon/Chameleon%20Model%2001A/Chameleon%20Info%20Model%2001A2.htm אני יודע שהשאלה טפשית ומה שלא אבחר לא ישנה, אבל זה לא יזיק לשאול או לענות תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לא מעניין אותי HD או סאונד רק לכידת וידאו .. חשוב שתהיה כניסת RCA כדיי לחבר ממיר של הוט. תודה !
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-