ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
האם יש פה מישהו שיש לו את הדגם C290 של ברדר ויכול להמליץ לי על המדפסת הזאת? האם המדפסות של חברה זאת נחשבים כמדפסות טובות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה דעתכם על המדפסת Hewlett-Packard Officejet 4255 USB All-In-One Printer
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה למצלמת רשת זולה, בסכום של 50-60 שח... אני מודע לעובדה שבסכום הזה לא אמצא משהו איכותי, אבל המצלמה היא רק לשיחות קצרות דרך מסנג'ר, והאיכות לא קריטית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היא שווה 400$? אם כן, הסביר למה. אם לא, נמקו את תשובתכם. ;D תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לוח אם asus pvx800 זכרונות 2*256 + 512 elixir 400 mhz הרד דיסק ide 7500 rpm 8mb WD ערכת שבבים VIA כרטיס קול onboard מעבד intel 2.6 mhz ht fsb 800mhz ועכשיו הסיבה לשאלתי רכשתי כרטיס מסך 6800GT של חברת INNO3D 256MB מהו הספק המומלץ ואם אפשר הפנייה לחנות באזור ראשון,רחובות,נס ציונה כרגע יש לי TZAG ELITA 350W 12V זרם 4A בתודה מראש לעוזרים והמנסים לעזור. נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף קרור להפך עם סיום הקיץ אני מעביר את המחשב למיטה בתור סדין חשמלי
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני מתלבט בין שני ספקים הראשון הוא ה- Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 והשני הוא ה- Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC אני קונה את המחשב מזיגזאג כך שאל תביאו לי ספקים שלא קיימים שם בכלל .. התקציב המקסימלי הוא 550 ש"ח לספק ... ספק אחר , הערות תגובות או כל דבר אחר יתקבלו בברכה =] בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החלטתי לקנות ספק כוח של FSP 400W THN עכשיו רשם לו 24PIN ואין לי מושג כמה יש לשלי איך אני יודע שהוא יתאים?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי... סוף סוף קניתי את ה MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI וכתוב לי על האריזה בין הדרישות מינימום שהוא צריך ספק של מינימום 350 וואט ולי יש 300 וואט... האם אני יכול להתקין אותו והוא יפעל או לפחות לנסות להתקין אותו ולא יקרה לשום חלק במחשב שלי כלום?? בתודה...
-
אחים שלי קיבלתי עוד קצת כסף ועכשיו יש לי משהו כמו 200 (חח תפרן שכמוני) עכשיו ראיתי מארז בזיגזג שמאוד אהבתי והמחיר לא היה כלכך בעייתי הייתי אומר. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 עכשיו הוא נראה ממש יפה ומיוחד,הוא כבר מגיע עם חלון וקתודה. מאווררים יש ביית ובנתיים נמצא עוד כסף לשידרוגים של הביפנוכו כמו עוד מאווררים בצבעים שונים,אולי קתודה אולטרה,אולי כל מיני דברים זה כבר יש זמן. עכשיו לי יש מחשב כבר ככה שרק צריך להחליף תמארז וזה הכל. יאללה תגובות האם שווה במחיר הזה תמארז הזה והאם זה מארז הגיוני שבאמת שווה לקחת. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1)ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 2) ספק כוח למארזי Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN השני יקר יותר ב50 ש"ח. האם ההבדל משמעותי? מה זה APD וPFC?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי מבקש המלצה למדפסת לסטודנט (בעיקר להדפסת טקסטים) תכונות: - קלות שימוש, ואיכות בנייה טובה (שלא תתקלקל כל יומיים) - אחזקה (דיו) זולה - איכות הדפסה סבירה+ גם ב DRAFT תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מארז של tt xsaer3 וחשבתי להחליפו במארז קטן יותר. ראיתי שניים שמצאו חן בעיני Cooler Master Cavalier 2, thermaltake tenor הקולרמסטר מגיע עם ספק, האם ספק רגיל יכנס לTT, ואיך המארזים האם מתאימים לשימוש כמחשב שפועל כל היום?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו יודע על אתר שבו ישנם נוסחאות לחישוב של הרכיבים והמתחים לבנית ספק כח למחשב באיזה וואט שאני רוצה ??? :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש את דגם הMX510 של Logitech, רציתי לדעת אם יש חנות כלשהי באזור חיפה או באזור הצפון שיש לה אותו במלאי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה שקורה אחרי זמן מה העכבר מפסיק לדבר עם המקלט,הלד נשאר על חזק לא משנה עם בסטנדביי או לא ותמיד מאיר חזק- הכוונה היא שכשאר לא משתמשים העכבר מהבהב חלש יותר כדי לחסוך בחשמל וכאשר הוא נתקע זה לא קורה המערכת בת חודש ...הסוללת של דורסל שבאו עם הערכה. משהו נתקל במצב כזה. היום כדיי לפתור את זה אני מוציא ומחזיר את הסוללה ומסנכן (עי לחיצה) מקלט והעכבר. המקלדת עובדת יופי.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני הולך לרכוש את המצלמה ורציתי לשמוע את דעתכם עליה לפני שאני משקיע כמות נכבדת של כסף עליה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מדובר על דגמי ה365 וה 380 שקט לא חשוב לי ואוברקלוק מתוכנן מי יהיה יותר יציב?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מודם הכי זול שיש בתנאי שתומך במהירות מאה מגה בתשתית של בזק אין לי צורך בWIFI למישהו יש לינק או דגם ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי שאלה על המארז CoolerMaster Ammo 533. אני מעוניין לקנות אותו ולפני יש לי שאלה חשובה מאוד שזו הסיבה העיקרית שאני מעונין בו: בגג שלו יש פתחי איוורור, אתם אומרים שזה יהיה בסדר אם אני אחבר לשם מאוורר בגודל המתאים ע"י אזיקונים ( אני לא רוצה לחורר חורים לברגים או משהוא כזה כי אני מפחד על האחריות )? זה לא יגרום לויברציות או משהוא אחר? זה בכלל יהיה חזק מספיק?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי בעבר מספר מחסניות דיו של HP מקורי אך השתמשתי בהרבה פחות ממה שחשבתי , כעת התאריך חלף (כבר לפני כשנתיים ) ומחסנית צבעונית חדשה מהאריזה אפילו מדפיסה רק בצבע אחד . האם יש דרך לחדש או להשמיש את המחסנין (יש לי עוד אחד חדש באריזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שרוב האנשים התנסו יותר עם KVM אנלוגיים מאשר דיגיטליים מפאת המחיר והזמינות שלהם. חוץ מזה שהטכנולוגיה החדשה-ישנה הזאת שנקראת DVI עדיין נמצאת במיעוט. אחרי גיגול ממושך לא נראה לי שקיים ייצור כזה אבל אשאל בכל זאת - אתם יודעים האם קיים KVM משולב בעל DVI & ANALOG INPUTS? אני לא ראיתי. זה הדבר הכי קרוב למה שאני מחפש: http://www.evertz.com/products/7707RGBT.php אבל זה לא זה... :s05: אשמח אם תחדשו לי... עכשיו, לשאלה: ברשותי מסך LCD התומך בDVI. אני שוקל לקנות KVM המכיל DVI INPUTS כדי לנצל את היתרון הדיגיטלי שלו. רציתי לדעת - 1. האם יכולה להיווצר בעיה אם אחבר כ.מסך אנלוגי (עם כבל משולב כפי שבתמונה) לKVM בעל DVI? (או שהאפשרות לא תיתכן בגלל שקיים צורך בממיר אות?…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים, אני די מאוכזב מקרייאטיב, הדרייברים שלהם דפוקים ואפילו קניתי SOUND BLASTER CREATIVE USB וזה עשה לי קראשים בגלל התוכנה שלהם , אני מחפש משהו שהוא לא קרייאטיב בטווח 100-300 שח יש חיות כאלו? (הכי חשוב לי שיהיה דריבר אמין כי רוב הכרטיסי קול אחרי פירמוט אחד מתקשים לאתר את עצמם מחדש)
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לא מצליח בשום אופן שהוא להרכיב שם את הצורב שלי, יש שני חתיכות מתכת שחוסומות לא הגיוני בחיים לפרק אותם ישבתי על זה שעות :s05: עכשיו אני עובד שהמחשב פתוח והצורב נמצא על ספרים (התמונה בהודעה שלי למטה)
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-