ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ F9 על תיבת טקסט כלשהי הוא מעלה לי הודעת שגיאה to use photo editing,install the photo editing software that came with the keyboard הוא פותח מלא כאלה הוא מעלה את החלון של השעון כאילו לכוון את השעה פותח את האקסל והוורד שלוש פעמים כל אחד מה קורה פה?!@ תודה=][br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 15:37:40 הסתדרתי אפשר לנעול=]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לכרטיס מסך שלי יש יציאה לטלוויזיה (GE -force 3 128MEGA) השאלה היא איפה ההבדל שאני אשים לב אליו כשאני אחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? בקיצור השאלה היא מה ההבדל בין מסך מחשב לטלוויזיה (במשחקים, באינטרנט, ב WORD, בסרטים וכו') תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן הייתי מעוניין לדעת אם התקן שיחליף את הIDE בכוננים הקשיחים תקף גם לגבי הכוננים האופטיים
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מחפש מדפסת ביתית לשימושיים מאוד בסיסיים (לצורך העניין כ- 30 עמודים בשבוע). המדפסת צריכה להיות משולבת עם מכונת צילום, אין צורך בפקס. כמו כן, חשוב השיקול של המחיר של מחסניות הדיו - אין לי בעיה גם עם דיו חלופי. אודה להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Passive PFC זה בספק כח של טרמלטייק מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בשלט והוא עבד בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלט) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מרארש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם למשל ניקח את העכבר שיש לי בבית, הדגם הכי פשוט של לוג'יטק אני חושב. לעומתו עכבר שעולה 500 שקל ומעלה, מה ההבדל מבחינת ביצועים. (עזבו אל חוטי ושטויות כאלה, מעניין אותי רק ביצועים). תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, (איזור המרכז) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מקלדת חדשה אחרי 7.5 שנים עם אותה המקלדת. מיותר לציין כי התרגלתי לסידור של הישנה ושאני מנסה להתאים את החדשה שתפעל כמה שיותר כמו הישנה. בקיצור - ממש חסר לי כפתור קיצור למחשב שלי. שיחקתי קצת בהגדרות ואני לא מוצא איך אני עושה את זה... יש למישהו מושג?? אגב קניתי במסגרת המבצעים שיש השבוע - מצאתי איזה אמריקאי שגם חיפש לו מקלדת וקנינו את ה WAVE (אני) ו S510 (הוא) ב 349 - 175 שקל לכל אחד. [br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 22:03:23 טוב קבלו ביטולון - עשיתי קיצור דרך והפניתי אליו את אחד הכפתורים.עוד שאלה - יש דרך להקצות לכפתורי זום פעולה אחרת? מי לעזאזל משתמש בזום...? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי חדש בארה"ב , ב 4-5 שנים האחרונות יש לי את ה Logitech performance MX אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות. יש רק היום מחיר טוב על ה G700 , אני לא משחק במחשב (אולי מתישהו בקרוב אתחיל , אבל ממש קצת) . השאלה שלי אם מישהו מכיר ואם זה עכבר טוב ושווה את ה 50$ או שאולי כדאי לי לקנות עוד Logitech performance MX ? או שאולי יש לכם המלצה לעכבר אחר בשבילי (בעקרון אני מעדיף מוצרים של לוג'יטק) לינק ל G700 באמזון : http://www.amazon.com/Logitech-G700s-Rechargeable-Gaming-Mouse/dp/B00BFOEY3Y/ref=br_lf_m_8581771011_1_3_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1871630202&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8581771011&pf_rd_m…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp 920c ומלפני כמה ימים היא הפסיקה לעבוד. אני שולח מסמך להדפסה וכלום, אין תגובה של המדפסת. גם כשאני לוחץ על הכפתור שמוציא דפים, אין תגובה. ניסיתי להתקין אותה מחדש גם והעסק לא עזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע עד 250 -/+ חשוב לי, שהטלפון יהיה מחובר גם לקו רגיל (בזק) ובנוסף לכך יעבוד דרך ה- Skype. אתם מכירים דגמים מומלצים? הרצתי חיפוש בפורום, וגם הרצתי חיפוש ב- Zap אבל נתקלתי ברשימה מאוד מצומצמת של דגמים. אוליי יש מתאמים זולים שעושים את העבודה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אני קונה עכבר גיימרים ואני לא יוגע אם שווה לקנות MX510 ב184 או MX518 ב223 (שקל)... מה ההבדלים ביניהם חוץ מהDPI? אני לא יודע אם זה חשוב אבל אני רונה Steelpad QcK... תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת, שתהיה משולבת (לא חייב פקס), אבל שהדיו שלה יהיה במחיר סביר ומספיק יחסית להרבה זמן. יש המלצות? דגש על סוג הדיו של המדפסת מחיר ולכמה זמן הוא מחזיק? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת אפסון cx5200 ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי, שאני מנסה להדפיס הוא פשוט מראה לי שהמדפסת מוכנה להדפסה אבל לא עושה כלום. לפני זמן מה התקנתי מדפסת ישנה של לקסמארק על המחשב ועדין לא מחקתי את הדרייברים של זה, זה יכול לגרום להתנגשות בין החומרה? כי המדפסת פשוט לא מגיבה לי מהמחשב ולפני כמה ימים הכל עבד פיקס עד שהתקנתי את הלקסמארק הזאת. המדפסת עצמה עובדת אבל לא כשאני שולח הדפסה מהמחשב עצמו, אלא רק מהדפסה דרך המדפסת. למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא ואני צריך מארז וספק, להקום שממנו אני קונה אין הרבה חברות, רק את ההכי גדולות (אין אפילו ANTEC) אשמח לשמוע כמה השצעות כך שאולי יהיה להם אחת מהם מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 קירור למעבד arctic cooling pro 7 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מעניין אותי איזה ספק אפשר להשיג בחנויות כמו פנדה ונועה ספק שיחזיק 4 כרטיסי GX2 7950 ומעבד חזק בקיצר מה אתם מציאים לי ושיוכל להחזיק את המערכת הזאת
-
- 51 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
היי, אני מתלבט מאוד בין שניהם ואני צריך את עזרתכם ! השקעתי הרבה כסף במקלדת מכנית ואני לא מרוצה מהפלסטיקה של הכיפות שלה ולכן אני מעוניין להחליף. ראיתי שאין להשיג את סט המקשים הנהדר של קורסייר בארץ במחיר סביר אז החלטתי להחליף את המקלדת כי יש לי אפשרות להזדכות חלקית על המקלדת הנוכחית ולקבל בחזרה 350ש"ח תמורתה כך שלמעשה ההפרש לעוד מקלדת חדשה יוצא סכום מצחיק בהשוואה לרכישת סט מקשים מחול אז הייתי רוצה להימנע מהוספת כספים מיותרים ולכן חשבתי ללכת על Roccat MK: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21148&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap היא זמינה פה בארץ לבוא לקחת עם אפשרות לבדוק בתוספת של סך הכל 100 שקלים ויש לה ציפוי גומי למ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מקלדת פשוטה ונוחה (עדיף חוטית) ושתהיה שקטה ... עד 120 ש"ח.. איך ה-K300 של Logitech?? (עם התאורת מקשים)..?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-